HostPapa Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: Jul 19, 2019
HostPapa
Plan in herziening: Business
Beoordeeld door:
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: Juli 19, 2019
Samenvatting
HostPapa is begonnen met zaken in 2005 / 06 en is een van de eerste die groen wordt in zijn hostingactiviteiten. Op het moment van schrijven is Hostpapa actief vanuit zowel Niagara Falls, Verenigde Staten als Oakville, Canada. Moet u uw site hosten op HostPapa? Bekijk het in deze review.

Mijn verhaal met HostPapa

Ik had een aantal goede ervaringen met HostPapa in 2010 - de server was altijd actief; en de prijs was ultra goedkoop. Desalniettemin verliet ik HostPapa nadat mijn liefdadigheidsproject eindigde en ik kijk nooit meer om. Tot voor kort.

In december 2016 deed ik een interview met de oprichter van het bedrijf, Jamie Opalchuk. Het was een interessante sessie. Jamie was zeer behulpzaam, zeer goed geïnformeerd en transparant met zijn bedrijfsactiviteiten. Ik besloot dat ik meer wilde leren over HostPapa en hun service wilde promoten als alles goed zat.

Daarom is er een nieuwe testsite opgezet op HostPapa Business Pro (gedeeld hostingplan). Ik zal mijn ervaring met HostPapa met u delen en u vertellen wat ik leuk en niet leuk vind aan het bedrijf in deze recensie.

Maar eerst…

Introductie van HostPapa

  • Hoofdkantoor: Ontario, Canada, VS.
  • Opgericht: 2006, door Jamie Opalchuk
  • Services: Shared, VPS, WordPress en reseller hosting

HostPapa, een in Ontario gevestigd webhostingbedrijf, opgericht in 2006 door Jamie Opalchuk, biedt kleine bedrijven, webontwerpers en wederverkopers een aantal internetoplossingen.

Deze oplossingen omvatten shared web hosting, virtual private server (VPS) hostingplannen voor kleine bedrijven, een drag-and-drop website builder en een krachtige multi-site reseller optie voor ontwerpers en IT-bedrijven.

Het bedrijf stelt dat het doel is om elke klant de complete hostingpakketten te bieden waarnaar hij op zoek is, ondersteund door een uitstekende klantenservice. HostPapa is genoemd 27th Annual PROFIT 500 Ranglijst van Canada's snelst groeiende bedrijven van vorig jaar.

Vogelperspectief van HostPapa-gebouw in Ontario, Canada.

Volgens Jamie - huurt het bedrijf HostPapa ~ 120-mensen in en host momenteel ~ 500,000-websites.


Exclusieve korting: HostPapa op $ 3.36 / ma

Gebruik de kortingscode "WHSR" om deze aanbieding te krijgen; of Klik gewoon op deze promo-link.

Exclusieve korting op HostPapa shared hosting.

Niet alle HostPapa-deals zijn hetzelfde. Als exclusieve partner van HostPapa kan WHSR u de beste korting geven (korting op 70%).

* Klik om de afbeelding te vergroten.

Krijg meer korting wanneer u HostPapa bestelt met onze promo-link. De prijs die u betaalt = ($ 142.20 - $ 21.33) / 36 = $ 3.36 / mo.

HostPapa Exclusief kortingstarief vs normale prijs

Deze speciale korting is van toepassing op alle gedeelde hostingplannen - Starter, Business en Business Pro. Onderstaande tabel toont de voor- en nadelen van het 3-jaarabonnement.

HostPapaNormale prijsMet WHSR kortingBesparingen (3 jaar)
Starter$ 7.99 / maand$ 3.36 / maand$ 166.68
Bedrijf$ 12.99 / maand$ 3.36 / maand$ 346.68
Business Pro$ 19.99 / maand$ 11.01 / maand$ 323.28

Klik: https://www.hostpapa.com/


HostPapa Shared & VPS Hosting Plans

Tegen een prijs van $ 3.95 / mo ontvangen HostPapa-gebruikers onbeperkte schijfopslag, bandbreedte, databases en e-mailaccounts, ondersteuning voor installatie in één klik, nieuwste PHP- en MySQL-versies, standaard SSL-ondersteuning, enzovoort. Kortom, HostPapa wat de meeste andere budget shared hosting providers bieden.

U kunt meer informatie vinden over Hostpapa hostingplannen in onderstaande tabellen; of bezoek gewoon HostPapa online op https://www.hostpapa.com/ voor officiële informatie.

Bericht van Dave Price, HostPapa Marketing Director

We zijn niet hetzelfde bedrijf als we een paar jaar geleden waren. De infrastructuur is geüpgraded / verbeterd voor betere prestaties, de ondersteuningskanalen zijn nog sterker, we bieden 30 minuten gratis privésessies om klanten te helpen bij een onderwerp dat ze willen helpen, naast de 24 / 7-ondersteuning in 4-talen via chat, ticket, en telefoon, plus we hebben nu ongelooflijke VPS-aanbiedingen, enz.

HostPapa Dashboard

Gebruikers kunnen alles besturen vanaf het HostPapa-dashboard, inclusief facturering en cPanel.

HostPapa Shared Hosting Plans

EigenschappenStarterBedrijfBusiness Pro
Website gehost2OnbeperktOnbeperkt
Schijfopslag100 GBOnbeperktOnbeperkt
GegevensoverdrachtOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
HostPapa Website BuilderStarter EditionStarter EditionOnbeperkte editie
CDN
Premium servers
Wildcard SSL+ $ 69.99 / jaar+ $ 69.99 / jaarGratis
Aanmeldprijs *$ 3.36 / maand$ 3.36 / maand$ 11.01 / maand
Vernieuwingsprijs$ 7.99 / maand$ 12.99 / maand$ 19.99 / maand

HostPapa beheerde VPS-hosting * Plannen

EigenschappenPlusProPremiumUltraExtreem
Core CPU448812
RAM1.5 GB3 GB6 GB12 GB24 GB
SSD-opslag50 GB100 GB200 GB500 GB1 TB
Gegevensoverdracht1 TB2 TB2 TB4 TB8 TB
IP-adres22222
Softaculous-ondersteuning
Aanmeldprijs (eerste maand)$ 19.99 / maand$ 39.99 / maand$ 109.99 / maand$ 149.99 / maand$ 249.99 / maand
Vernieuwingsprijs$ 49.99 / maand$ 79.99 / maand$ 149.99 / maand$ 199.99 / maand$ 299.99 / maand

* Opmerking: het is belangrijk op te merken dat HostPapa beheerde VPS-hosting aanbiedt. Dit betekent dat ze de meeste problemen met uw servers oplossen, waaronder beveiligingsaudits, netwerkproblemen, software-upgrades, migratie en firewallinstellingen. U moet deze problemen oplossen met vele andere goedkope VPS-hostingoplossingen.


Wat vind ik leuk aan HostPapa?

#1 Wat ik leuk vind aan HostPapa: groot pakket, lage inschrijvingsprijs

Er zijn veel dingen die ik leuk vind aan HostPapa shared hosting plan.

Allereerst kun je veel krijgen voor een beetje geld.

Het startersplan start bij $ 3.95 per maand en biedt u de mogelijkheid om twee websites te hosten.

Het geeft je 100GB schijfruimte, onbeperkte bandbreedte en een gratis domein. U krijgt ook 100-e-mailaccounts en meer dan 200 gratis apps, toegang tot de starterversie van de drag-and-drop websitebouwer en krijgt uitstekende snelheid en veiligheid. Al deze voor de prijs minder dan een kopje Starbucks-koffie.

HostPapa Price vs Others

gastheerVolledige terugbetalingprocedureAanmeldprijsMEER WETEN
HostPapa30 dagen$ 3.36 / maand
A2-hostingAnytime$ 4.90 / maandA2Hostingsreview
BlueHost30 dagen$ 4.95 / maandBlueHost review
Hostgator45 dagen$ 8.95 / maandHostgator Review
Hostinger30 dagen$ 4.50 / maandHostinger Review
InMotion Hosting90 dagen$ 3.49 / maandInMotion Review
interserver30 dagen$ 5.00 / maandInterserver Review
iPage30 dagen$ 1.99 / maandiPage Review
TMD-hosting60 dagen$ 5.85 / maandTMD Review

Andere dingen die ik leuk vind aan HostPapa hosting services

  • 99.9% Uptime garantie HostPapa-gebruikers worden beschermd door Service Level Agreement (SLA), waarbij het bedrijf de uptime van 99.9% garandeert voor al hun shared hosting-gebruikers.
  • Gerenommeerd bedrijf met goede zakelijke staat van dienst HostPapa is Better Business Bureau geaccrediteerd sinds 13 / 8 / 2010 en A + beoordeeld (op het moment van schrijven).
  • Groene hostingdienst die uw portemonnee niet schaadt Het feit dat ecologische duurzaamheid en betaalbaarheid van diensten hand in hand gingen met HostPapa is opmerkelijk. Hostpapa is een van de goedkoopste groene hostingdiensten die op de markt verkrijgbaar is. Naar vergelijken, GreenGeeks kost $ 4.95 / mo en Hostgator kost $ 7.95 / mo voor een vergelijkbaar pakket.
  • Responsieve live chathulp Ik sprak een paar keer met HostPapa live chat ondersteunend personeel in het verleden en was erg blij met hun prestaties. Mijn vragen werden zeer snel beantwoord en de ondersteunende staf was allemaal erg behulpzaam. Raadpleeg de onderstaande afbeelding voor mijn recente chat-transcript, waarin ik mezelf 'J' noemde.
  • Enorme ruimte voor uitbreidingen en upgrades Ik vind het leuk dat er vijf VPS- en reseller-hostingplannen zijn om uit te kiezen. Het is belangrijk om de mogelijkheid te hebben om uw hostserver te upgraden en uit te breiden.

HostPapa Chat Records (mei 30th, 2017)

Ik was een van de WHSR-lezers aan het helpen om een ​​host te kiezen en nam contact op met HostPapa om het migratieproces van hun site te bevestigen.

HostPapa Chat Records (juni 4th, 2018)

Ik heb onlangs nog een chat gedaan met HostPapa-ondersteuning - mijn live chatverzoek werd onmiddellijk beantwoord en mijn probleem werd ter plekke opgelost. Mijn ondersteuningsagent, Kristel T, bleef aan de lijn en zorgde ervoor dat mijn probleem 100% opgelost was voordat ik de chat had verlaten (ik vermoed dat de foto en de naam nep zijn).

HostPapa Uptime Record

Oktober / november 2018: 100%

HostPapa 30 dagen gemiddelde uptime oktober / november 2018: 100%.

Juni / juli 2018: 100%

HostPapa uptime juni / juli 2018: 100%. De testsite is de laatste 30-dagen niet ondergegaan.

Mei 2018: 100%

HostPapa uptime Mei 2018: 100%. De testsite is de laatste 30-dagen niet ondergegaan.

Juni 2017: 99.75%

Het lijkt erop dat mijn nieuwe testsite niet wordt gehost op een stabiele server. De testlocatie bestaat uit frequente korte onderbrekingen (3 - 5 minuten) tot en met de maand (juni 2017), waarbij 99.75% wordt gescoord gedurende de afgelopen 30-dagen. Hopelijk zal dit in de toekomst verbeteren.


HostPapa: belangrijk om te weten

Hoe HostPapa "groene" hosting werkt?

Als je je afvraagt ​​- heeft HostPapa het initiatief genomen om vanaf het jaar 2006 groen te worden door hernieuwbare energie te kopen om hun servers en kantoor van stroom te voorzien.

Nee, het bedrijf heeft geen windturbine of een boerderij met zonnepanelen op het datacenter.

Wat HostPapa doet, is dat het bedrijf certificaten voor hernieuwbare energie koopt om hun energieverbruik te compenseren.

Na een energie-audit door een derde partij (Green-e.orgom bijvoorbeeld Hostpapa elektrisch energieverbruik uit traditionele bronnen te berekenen, kocht HostPapa 'groene energietags' van een gecertificeerde leverancier van schone energie. Die leverancier berekent het totale energieverbruik van Hostpapa-bewerkingen - van het hosten van websites tot kantoorbeheer, en gebruikt hun leveranciers van groene energie om 100% equivalente energie terug in het elektriciteitsnet te pompen.

Dit vermindert effectief de koolstofdioxide producerende (CO2) energie die we normaal gesproken nodig zouden hebben van niet-groene energiebronnen.

Meer informatie hoe groene hosting werkt in het artikel van Timothy.

Dure verlengingskosten

Budget hosting-bedrijven trekken vaak hun inschrijfprijs omlaag om nieuwe klanten aan te trekken. Hetzelfde geldt voor HostPapa - u zult een veel hoger tarief moeten betalen - $ 9.99 / $ 14.99 / $ 24.99 / mo voor Starter, Business en Business Pro.

Uitspraak: moet je gaan met HostPapa Hosting?

Raad ik HostPapa aan? Ja. Ik hou vooral van hun feature-rich en low signup prijs hostingplannen.

Maar is HostPapa de beste webhost in de markt? Ik zou waarschijnlijk nee zeggen. De dure verlengingsprijs en onder 99.9% uptime-registratie is een probleem voor nu. Ik zal deze beoordeling in de toekomst blijven volgen en updaten.

Als u om welke reden dan ook wilt dat uw website wordt gehost in Canada, dan is HostPapa zeker een van de beste keuzes.

Alternatieven en vergelijkingen van HostPapa

HostPapa wordt meestal vergeleken met de volgende hostingproviders.

  • HostPapa en GoDaddy - GoDaddy is een van de oudste namen in domeinbedrijf. Hun vergelijkbare gedeelde hostingplan (Deluxe) begint bij $ 4.99 / mo.
  • HostPapa vs GreenGeeks - GreenGeeks staat bekend om zijn milieuvriendelijke hostingmethoden. Hun gedeelde hostingplan begint bij $ 3.95 / ma.
  • HostPapa vs Hostgator - Het merk (en bedrijf) Hostgator bestaat al bijna twee decennia. Baby Gator (vergelijkbaar gedeeld plan) kost $ 3.78 / mo.
  • HostPapa vs SiteGround - Siteground biedt uitgebreide keuzes op serverlocaties en innovatieve serverfuncties. Hun gedeelde hostingplannen beginnen bij de prijs van $ 3.95 / mo.


Bestel HostPapa tegen een gereduceerde prijs

Klik: https://www.hostpapa.com/

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.