HostPapa Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: Jun 25, 2020
HostPapa
Plan in herziening: Business
Recensie door: Jerry Low
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: 25 juni 2020
Samengevat
HostPapa is begonnen met zaken in 2005 / 06 en is een van de eerste die groen wordt in zijn hostingactiviteiten. Op het moment van schrijven is Hostpapa actief vanuit zowel Niagara Falls, Verenigde Staten als Oakville, Canada. Moet u uw site hosten op HostPapa? Bekijk het in deze review.

HostPapa, een in Ontario gevestigd webhostingbedrijf, opgericht in 2006 door Jamie Opalchuk, biedt kleine bedrijven, webontwerpers en wederverkopers een aantal internetoplossingen.

Die oplossingen omvatten gedeelde webhosting, virtual private server (VPS) -hostingplannen voor kleine bedrijven, een websitebouwer met slepen en neerzetten en een krachtige reselleroptie voor meerdere sites voor ontwerpers en IT-bedrijven.

Het bedrijf stelt dat het doel is om elke klant de complete hostingpakketten te bieden waarnaar hij op zoek is, ondersteund door een uitstekende klantenservice. HostPapa is genoemd 27e jaarlijkse PROFIT 500-ranglijst van de snelst groeiende bedrijven van Canada in 2015.

Mijn ervaring met HostPapa

Ik had goede ervaring met HostPapa in 2010 - ik hielp een non-profitorganisatie en zette een site op HostPapa op. Hun server was altijd actief en vooral voor een non-profitorganisatie, de hostingkosten bij Papa waren ultra-goedkoop. Dat was 10 jaar geleden. Ik verliet HostPapa nadat mijn liefdadigheidsproject was afgelopen en kijk nooit meer terug ... tot voor kort.

In december 2016 deed ik een interview met de oprichter van het bedrijf, Jamie Opalchuk. Het was een vruchtbare sessie. De heer Jamie was zeer behulpzaam, zeer deskundig en transparant met zijn bedrijfsactiviteiten. Het bedrijf stond onder een negatieve PR-aanval en sommige mensen lieten een valse claim op het bedrijf achter op sommige populaire forums. En ik kon bewijzen dat ze ongelijk hadden na mijn eigen onderzoek.

Na het interview besloot ik dat ik weer meer over HostPapa wilde weten. Dus ik kreeg een account (Business Pro) bij HostPapa en zette een nieuwe testsite op. Na wat uitgebreid onderzoek van hun service en tests - was ik verrast om te ontdekken dat HostPapa shared hosting redelijk betaalbaar is (zie mijn goedkope hostinggids ter vergelijking) bij aanmelding en hun prestaties zijn boven het gemiddelde.

Eerlijk gezegd zou ik niet zeggen dat HostPapa in alles de beste is. Zij zijn niet. Maar voor het geval u een Canadese webhost of een shared hostingprovider overweegt die uw portemonnee niet kapot maakt - ik denk dat ze de moeite van het bekijken waard zijn.

Mijn HostPapa-factureringsgeschiedenis tot april 2020. Het account wordt gesponsord door HostPapa, maar ze stellen me in staat om te schrijven wat ik wil over hun hostingservice. Ik hoop dat ze mijn account niet annuleren nadat ik heb gezien dat ik ze geen 5-sterren heb gegeven: /

In deze HostPapa-recensie ...

In deze review ga ik mijn persoonlijke ervaring met de Papa delen, evenals servertestresultaten die ik door de jaren heen heb verzameld. Hopelijk kunt u door u naar de backstage te brengen en u acties achter de schermen te laten zien, een betere beslissing nemen over waar u naartoe wilt host uw website.

We kregen wat feedback van zowel de CEO van het bedrijf, Jamie Opalchuk als van de marketingdirecteur van het bedrijf, Dave Price, nadat deze recensie was gepubliceerd - een deel van de reacties van het bedrijf is gepubliceerd onder "HostPapa-plannen en prijzen".

Ik zal ook alleen onderaan deze pagina een speciale deal voor WHSR-bezoekers delen - je krijgt 58% korting op alle gedeelde HostPapa-abonnementen met deze deal.

Introductie van HostPapa, het bedrijf

  • Hoofdkantoor: Ontario, Canada, VS.
  • Opgericht: 2006, door Jamie Opalchuk
  • Services: Shared, VPS, WordPress en reseller hosting

Foto's van HostPapa Office

Vogelperspectief van HostPapa-gebouw in Ontario, Canada.

Citaat uit ons interview - HostPapa huurt ~ 120 mensen in en host momenteel ~ 500,000 websites.

 

Wat staat er in deze HostPapa-recensie?

 


 

Wat ik leuk vind aan HostPapa Hosting

1. Goedkoop gedeeld hostingpakket met meerdere domeinen

Er zijn veel dingen die ik leuk vind aan HostPapa's gedeelde hostingplannen. Ik vind dat ze een sterke waardepropositie bieden, waardoor je echt waar voor je geld krijgt. Het Starter-plan begint bijvoorbeeld voor slechts $ 3.36 per maand (met onze kortingslink) en stelt u in staat host twee websites. Dat is minder dan wat een cuppa bij Starbucks je terug zou brengen.

Toegewezen middelen zijn ook behoorlijk. U krijgt 100 GB schijfruimte, onbeperkte bandbreedte en een gratis domeinnaam. U krijgt ook 100 e-mailaccounts, toegang tot meer dan 200 gratis apps en het gebruik van de starterversie van een uitstekende websitebouwer met slepen en neerzetten - allemaal met de uitstekende snelheid en beveiliging van een goede host.

HostPapa Hosting-prijs versus anderen

gastheerVolledige terugbetalingprocedureAanmeldprijsAantal sitesMEER WETEN
HostPapa30 dagen$ 3.36 / maand2-
A2-hostingAnytime$ 3.92 / maand1Lees Recensie
BlueHost30 dagen$ 2.95 / maand1Lees Recensie
Hostgator45 dagen$ 2.75 / maand1Lees Recensie
Hostinger30 dagen$ 0.80 / maand1Lees Recensie
InMotion Hosting90 dagen$ 3.99 / maand2Lees Recensie
interserver30 dagen$ 5.00 / maandOnbeperktLees Recensie
TMD-hosting60 dagen$ 2.95 / maand1Lees Recensie

 

2. Goede serverprestaties

Ter info - WHSR ondersteunt al onze beoordelingen met gegevens. We beheren testsites op alle hosts, voeren snelheidstests uit met behulp van onafhankelijke tools en hebben een zustersite opgezet om de hostprestaties bij te houden. U kunt de nieuwste serverprestaties van HostPapa zien op deze pagina.

HostPapa was in het verleden niet altijd geweldig. Er was een tijd dat mijn testsite heel vaak offline ging en ik hun sterbeoordeling verlaagde tot slechts 3 sterren. Halverwege 2017 waren er enkele frequente korte onderbrekingen voor mijn testsite - u kunt een van de onderstaande records zien met een uptime-score van minder dan 99.8% gedurende een hele maand.

De situatie is sindsdien veel verbeterd. Met een gemiddelde uptime van de server van meer dan 99.9%, kan HostPapa worden beschouwd als zijnde in het hogere bereik van stabiele hosts.

HostPapa-uptime
Uptime van mijn testsite (gehost bij HostPapa VPS-hosting) voor februari, maart en april 2020. De testsite heeft een kleine storing op 13 april, andere tijden zijn alle 10) uptime van% (Bekijk hier het laatste HostPapa-resultaat).

Verleden record van HostPapa-uptime

Oktober / november 2018: 100%

Oktober / november 2018: 100%.

Juni / juli 2018: 100%

Juni / juli 2018: 100%.

Mei 2018: 100%

Mei 2018: 100%

Juni 2017: 99.75%

Het lijkt erop dat mijn nieuwe testsite niet op een stabiele server wordt gehost. De testsite heeft de hele maand (juni 3) regelmatig te maken met korte onderbrekingen (5 - 2017 minuten) en scoorde de afgelopen 99.75 dagen 30%. Hopelijk verbetert dit in de toekomst.

Houd er rekening mee dat HostPapa een solide Service Level Agreement (SLA) heeft en een uptime van 99.9% garandeert aan al hun shared hosting-gebruikers.

 

3. Groene hostingservice die uw portemonnee niet kapot maakt

Het feit dat duurzaamheid en betaalbaarheid voor het milieu hand in hand gaan met HostPapa is iets opmerkelijks. Hostpapa is een van de goedkoopste groene hostingdiensten op de markt. Het businessplan van HostPapa kost $ 3.95 per maand, wat best goed is in vergelijking met vergelijkbare hostingplannen van GreenGeeks en HostGator bij $ 5.95 / mo.

Hoe werkt HostPapa "groene" hosting?

Voor het geval u het zich afvraagt: HostPapa heeft sinds 2006 het initiatief genomen om groen te worden door duurzame energie te kopen om zijn servers en kantoren van stroom te voorzien.

Na een energie-audit door een derde partij (Green-e.org, bijvoorbeeld) om HostPapa's elektrische energieverbruik uit traditionele bronnen te berekenen, kochten ze “groene energietags” van een gecertificeerde leverancier van schone energie.

Die leverancier berekent het totale energieverbruik van HostPapa-operaties - van servers tot kantoorapparatuur - en gebruikt vervolgens hun leveranciers van groene stroom om 100% equivalente energie terug in het elektriciteitsnet te pompen.

Dit vermindert effectief de kooldioxide-producerende (CO2) energie die we normaal gesproken zouden verbruiken uit niet-groene energiebronnen.

Meer informatie hoe groene hosting werkt in het artikel van Timothy.

 

4. Responsieve Live Chat-ondersteuning

Ik heb in het verleden een paar keer gesproken met het ondersteuningspersoneel van HostPapa live chat en was erg blij met hun prestaties. Mijn vragen werden zeer snel beantwoord en het ondersteunend personeel was allemaal erg behulpzaam. Raadpleeg de onderstaande afbeelding voor mijn recente chattranscript waar ik mezelf "J" noemde.

Ook het vermelden waard - HostPapa is geaccrediteerd door Better Business Bureau sinds 13/8/2010 en A + beoordeeld (op het moment van schrijven).

Mijn chatrecord met HostPapa-ondersteuning # 1 (30 mei 2017)

Ik was een van de WHSR-lezers aan het helpen om een ​​host te kiezen en nam contact op met HostPapa om het migratieproces van hun site te bevestigen.

Mijn chatrecord met HostPapa-ondersteuning # 2 (4 juni 2018)

Ik heb onlangs nog een chat met HostPapa-ondersteuning gehad - mijn livechatverzoek werd onmiddellijk beantwoord en mijn probleem werd ter plekke opgelost. Mijn ondersteuningsmedewerker, Kristel T, bleef aan de lijn en zorgde ervoor dat mijn probleem 100% was opgelost voordat ik de chat verliet (ik vermoed dat de foto en naam echter nep zijn).

 

5. Enorme ruimte voor uitbreiding en upgrades

Ik vind het leuk dat er vijf VPS- en resellerhostingplannen zijn om uit te kiezen. Het is belangrijk dat u over zoveel verschillende opties beschikt om uw hosting-server te upgraden en uit te breiden.

U kunt altijd upgraden naar een van de vijf VPS-plannen van HostPapa voor meer serverbronnen.

 


 

De nadelen: wat is er niet geweldig aan HostPapa?

1. Dure verlengingskosten

Budgethostingbedrijven verlagen vaak hun inschrijfprijs om nieuwe klanten aan te trekken. Hetzelfde geldt voor HostPapa - u moet een veel hoger tarief betalen - $ 7.99 / $ 12.99 / $ 19.99 / maand voor Starter, Business en Business Pro bij verlenging van uw servicecontract.

Hostpapa normale tarieven
Hostpapa reguliere tarieven - Startplan wordt verlengd voor $ 7.99 / maand voor een abonnement van 3 jaar.

2. Beperkte serverlocaties

De klanten krijgen slechts 2 keuzes van serverlocaties om uit te kiezen tijdens het afrekenen.

In tegenstelling tot veel grote hostingbedrijven die hun klanten een strategische keuze van datacenterlocaties bieden, heeft HostPapa die van hen geclusterd in Noord-Amerika en Canada. Hoewel dit hen goede controle geeft over de kwaliteit van datacenters waarmee ze werken, helpt het niet hun klanten die webverkeer uit andere regio's willen targeten.

Het resultaat is een hogere latentie voor bezoekers van die websites, omdat ze moeten worden doorgestuurd naar Noord-Amerika.

 


 

HostPapa hostingplannen en prijzen

Voor slechts $ 3.95 per maand krijgen HostPapa-gebruikers 100 GB schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, 25 databases en 100 e-mailaccounts, ondersteuning voor installatie met één klik, de nieuwste PHP- en MySQL-versies, standaard SSL-ondersteuning en meer.

Dat is vrijwel aan de bovenkant van de regel van wat andere shared hosting providers bieden in deze prijsklasse van plannen.

Bericht van Dave Price, HostPapa Marketing Director

We zijn niet hetzelfde bedrijf als we een paar jaar geleden waren. De infrastructuur is geüpgraded / verbeterd voor betere prestaties, de ondersteuningskanalen zijn nog sterker, we bieden 30 minuten gratis privésessies om klanten te helpen bij een onderwerp dat ze willen helpen, naast de 24 / 7-ondersteuning in 4-talen via chat, ticket, en telefoon, plus we hebben nu ongelooflijke VPS-aanbiedingen, enz.

U vindt meer informatie over Hostpapa-hostingplannen in onderstaande tabellen, of bezoek HostPapa online op https://www.hostpapa.com/ voor officiële informatie.

HostPapa Shared Hosting Plans

EigenschappenStarterBedrijfBusiness Pro
Website gehost2OnbeperktOnbeperkt
Schijfopslag100 GBOnbeperktOnbeperkt
GegevensoverdrachtOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
HostPapa Website BuilderStarter EditionStarter EditionOnbeperkte editie
CDN
Premium servers
Wildcard SSL+ $ 69.99 / jaar+ $ 69.99 / jaarGratis
Aanmeldprijs$ 3.36 / maand$ 3.36 / maand$ 11.01 / maand
Vernieuwingsprijs$ 7.99 / maand$ 12.99 / maand$ 19.99 / maand

 

HostPapa VPS Hosting * Plannen

EigenschappenkwikVenusAardeMaarsJupiter
Core CPU448812
RAM2 GB4 GB8 GB16 GB32 GB
SSD-opslag60 GB125 GB250 GB500 GB1 TB
Gegevensoverdracht1 TB2 TB2 TB4 TB8 TB
IP-adres22222
Softaculous-ondersteuning
Inschrijfprijs **$ 19.99 / maand$ 59.99 / maand$ 109.99 / maand$ 149.99 / maand$ 249.99 / maand
Vernieuwingsprijs$ 19.99 / maand$ 59.99 / maand$ 109.99 / maand$ 149.99 / maand$ 249.99 / maand

 

* Opmerking: het is belangrijk op te merken dat HostPapa beheerde VPS-hosting aanbiedt tegen een meerprijs van $ 19 / mnd. De kosten zijn optioneel. Dit betekent dat als u wilt dat HostPapa zorgt voor uw serverproblemen zoals beveiligingsaudits, netwerkproblemen, software-upgrades, migratie en firewallinstellingen, u extra moet betalen. Anders moet u de zelfbeheerde optie kiezen. 

** De VPS-aanmeldingsprijs is gebaseerd op een looptijd van 36 maanden en wordt verlengd voor dezelfde prijs.

 

 


 

HostPapa Veelgestelde vragen

Is HostPapa goed?

HostPapa biedt abonnementen met een goede prijs-kwaliteitverhouding en heeft een relatief sterke uptime op basis van onze hostingtests. Houd er echter rekening mee dat HostPapa hun abonnementsprijs na de eerste termijn verhoogt - u moet hun verlengingsprijzen in deze recensie bekijken voordat u beslist.

Waar bevinden HostPapa-servers zich?

HostPapa beweert meerdere serverlocaties over de hele wereld te hebben, maar tijdens het aanmeldingsproces zijn er slechts twee beschikbaar voor shared hosting - Canada en de Verenigde Staten.

Hoe gebruik ik HostPapa website builder?

De HostPapa Website Builder bevindt zich onder de sectie Website Tools. Door het te starten, wordt een grafisch gebruikersinterface-gestuurd systeem geopend dat werkt op basis van een reeks instellingen en widgets.

Heeft HostPapa groene hosting?

Ja. HostPapa is geweest credits voor hernieuwbare energie kopen om zijn CO2006-voetafdruk sinds XNUMX te compenseren.

Hoe annuleer ik HostPapa?

Om een ​​HostPapa-service te annuleren, logt u in op uw dashboard en vouwt u het tabblad 'MyServices' uit. Vouw het servicegebied dat u wilt annuleren uit en klik op 'Details'. Zoek van daaruit naar de knop 'Annulering aanvragen'.

 

 


 

Uitspraak: moet je gaan met HostPapa Hosting?

Beveel ik HostPapa aan? Ja. Ik hou vooral van hun veelzijdige plannen en lage aanmeldingsprijzen.

Maar is HostPapa de beste webhost in de markt? Ik zou waarschijnlijk nee zeggen. De dure verlengingsprijzen duwen ze eruit budget gedeelde hosting en zal waarschijnlijk een belasting zijn voor de onderste regel van veel kleinere websites ..

Als u om de een of andere reden wilt dat uw website in de VS of Canada wordt gehost, dan is HostPapa absoluut een van de beste keuzes.

Alternatieven en vergelijkingen van HostPapa

HostPapa wordt meestal vergeleken met de volgende hostingproviders.

  • HostPapa en GoDaddy - GoDaddy is een van de oudste namen in domeinzaken. Hun vergelijkbare gedeelde hostingplan (Deluxe) begint bij $ 7.99 / maand.
  • HostPapa vs GreenGeeks - GreenGeeks staat bekend om zijn milieuvriendelijke hostingpraktijken. Hun gedeelde hostingplan begint bij $ 2.95 / maand.
  • HostPapa vs Hostgator - Het merk (en bedrijf) Hostgator bestaat al bijna twee decennia. Hatchling-abonnement (vergelijkbaar gedeeld plan) kost $ 2.75 / maand.
  • HostPapa vs SiteGround - SiteGround biedt ruime keuzes in serverlocaties en innovatieve serverfuncties. Hun gedeelde hostingplannen beginnen bij de prijs van $ 3.95 / maand.

Bekijk ook:

 

Exclusieve korting: HostPapa op $ 3.36 / ma

Niet alle HostPapa-deals zijn hetzelfde. Als exclusieve partner van HostPapa kan WHSR u het beste kortingstarief bieden (58% korting op het startersplan). Gebruik de couponcode "WHSR" om van deze aanbieding te profiteren; of Klik gewoon op deze promo-link.

Krijg verdere kortingen wanneer u HostPapa bestelt met onze promolink. De prijs die u betaalt = ($ 142.20 - $ 21.33) / 36 = $ 3.36 / maand.

HostPapa kortingsprijs versus normale prijs

Deze speciale korting is van toepassing op alle gedeelde hostingpakketten - Starter, Business en Business Pro. De onderstaande tabel toont de prijzen voor en na korting voor een abonnement van 3 jaar.

HostPapaNormale prijsMet kortingBesparingen (3 jaar)
Starter$ 7.99 / maand$ 3.36 / maand$ 166.68
Bedrijf$ 12.99 / maand$ 3.36 / maand$ 346.68
Business Pro$ 19.99 / maand$ 11.01 / maand$ 323.28

 

Bestel HostPapa tegen gereduceerde prijs, klik hier

 

 


 

(P / S: links op deze pagina hierboven zijn gelieerde links - als u via deze link koopt, wordt WHSR als uw verwijzer erkend. Zo houden onze teams deze site gedurende 12-jaren in leven en voegen meer gratis hostingrecensies toe op basis van echte testaccount - uw steun wordt zeer op prijs gesteld. Kopen via mijn link kost u niet meer.)

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.