Sitejet Rishikimi

Shqyrtuar nga: Timothy Shim
  • Publikuar: Dhjetor 07, 2018
  • Përditësuar më: Jul 11, 2019
Sitejet Rishikimi
Plani në rishikim: SiteJet Professional
Rishikuar nga: Timothy Shim
Rating:
Rishikimi Përditësimi i fundit: Korrik 11, 2019
përmbledhje
Nuk ka shumë për të mos pëlqyer për SiteJet. Është e lehtë për t'u përdorur dhe vjen me një ton të karakteristikave. Sigurisht, do të kisha dashur të kisha akses në më shumë shabllona, ​​por unë mendoj që shkon prapa në të duke qenë kryesisht për qëllim designers website ose ndërtuesit.

Pa marrë parasysh se çfarë mund të thotë dikush për Sitejet, një gjë është e qartë dhe kjo është fakti se kjo kompani ka ambicie të pakufishme.

Duke synuar veten kundër WordPress CMS, Sitejet megjithatë ka unike të saj - web designers, freelancers dhe ofruesit e shërbimeve. Të paktën kjo është ajo që tregon spieli i saj i marketingut.

Në fakt, themeluesi i saj Hendrik Köhler na tha se Sitejet, nëpërmjet kompanisë mëmë WebsiteButler, ka ndihmuar mijëra biznese të vogla të krijojnë faqet e tyre të internetit dhe ndihmon në shërbimin e tyre në një model biznesi të përsëritur të të ardhurave. Ekipi u lodhur nga WordPress 'dhe të metat e tjera CMS kur zhvillojmë faqe për klientët tanë. Kështu që ata vendosën të zhvillojnë programin e tyre të brendshëm i cili u bë Sitejet. Tani kompania po lejon dizajnerë të tjerë të përdorin softuerin tonë për të zhvilluar faqe në mënyrë që ata të mos kenë nevojë të durojnë me WordPress dhe sa joefikase mund të jetë.

Features Sitejet

Gjëja e parë që do të vëreni në lidhje me Dashboardin e Faqes është se është pikërisht ajo - tregon në terma shumë grafike performancën e çdo faqeje që keni krijuar me ta gjatë tërë ciklit të jetës - nga koha që e keni krijuar si një projekt atëherë nëpërmjet fazave tuaja të projektimit dhe më në fund qëndrueshmërinë e saj komerciale ashtu siç është jetuar.

Pllakëzën SiteJet.

Redaktor i pastër dhe redaktor i pasur dhe i pasur

Gjithashtu mund të merrni një listë të shkurtuar të të gjitha faqeve të internetit që janë aktualisht në llogarinë tuaj (të publikuar ose jo) dhe zgjidhni se çfarë të bëni me ta nga një vend qendror. Zgjedhja për të redaktuar ndonjë prej tyre ju sjell në një redaktues drag and drop që është edhe i pastër dhe ende shumë i pasur me karakteristika.

Shfletimi përmes modeleve të brendshme të faqes në Sitejet (shih të gjitha modelet e Sitejet këtu).

Modeli i redaktimit në Sitejet.

* Kliko imazhin për ta zmadhuar.

E ndërtuar për bashkëpunim ekipor

Ajo që e bën Sitejet në vend më të veçantë sesa ndërtuesi i faqes së rrugës ose CMS është veçori e tij bashkëpunuese.

Kjo funksionon në nivele të ndryshme - ose me kolegë ose me klientë. Ju mund të punoni së bashku me një koleg, ndoshta secili nga ana juaj dhe të lini shënime për njëri-tjetrin për të ndjekur. Ekziston edhe elementi i reagimit të klientit ku mund të ftoni një klient të shikojë dhe të komentojë mbi progresin aktual të faqes në ndërtim e sipër.

Aftësia e reagimit interaktiv bën ndryshime të vazhdueshme të dizajnit shumë më të lehtë për t'u përpunuar dhe mund të ndihmojnë në përshpejtimin vend ndërtimi. Çdo faqe interneti mund të menaxhohet si një projekt individual, me shënime dhe lista të detyrueshme të integruara.

Së fundi, nëse jeni ndërtues i websit ose projektuesi i faqes, mund t'ia dorëzoni faqen e internetit klientit tuaj dhe t'u jepni atyre portalin e vetë-shërbimit, duke ruajtur kontrollin kryesor të llogarisë. Unë e dua këtë sistem sepse si dikush që është zhytur në biznesin e dizajnit të site-it më parë, ndihmon në krijimin e idiotit të faqes që ndërtoni duke kufizuar sa dëmi mund të bëjë klienti në faqen e tij / saj.

Kur drafti juaj është gati, ju mund të dërgoni një lidhje tek klienti juaj duke iu kërkuar atyre që ta rishikojnë atë

Ndërfaqja e thjeshtë por e fuqishme ndërtuese

Para se ta diskutoj ndërfaqen, do të doja t'jua bëj të ditur se Sitejet ofron llogari falas të gjykimit që mund t'i përdorni për të parë nëse ju pëlqen. Ekziston absolutisht zero kosto për të provuar të gjitha këto gjëra jashtë. Juve do t'ju kërkohet vetëm të përditësoni një llogari duke paguar nëse dëshironi të publikoni ndonjë faqe interneti që keni krijuar.

Përveç kësaj, ndërtuesit e faqes janë kaq të zakonshme në ditët e sotme sa që ka shumë gjasa që ju do të keni arritur në një dhe e provuat atë. Le të themi vetëm se Sitejet është një ndërtues shumë i avancuar i faqes. Ajo vjen me modelet standarde, por opsioni i përshtatjes në dispozicion është mbresëlënës.

Nga tërheqja dhe rënia e zakonshme, ju gjithashtu keni mundësi të integroni drejtpërdrejt kodimin manual në faqen e internetit - HTML, Javascript ose edhe CSS. Në këtë fushë, projektuesit e internetit që merren me projekte të shumta përsëri kanë një avantazh tjetër - sistemi mund të menaxhojë elementet e internetit të përsëritura që keni krijuar tashmë. Kjo e zvogëlon shumë tepricën.

Jini të përgatitur për formate të shumëfishta me funksionin 'Shiko Si'.

Duke iu kthyer kodimit manual, e gjithë kjo është e lidhur ngushtë me ndërfaqen, që do të thotë se të gjitha ndodhin në shabllon - në ndarje nëse është e nevojshme. Kjo ju lejon të mos keni për të kërkuar për skedarë të veçantë të fletëve të stilit për shembull, një mbrojtës i madh i kohës.

Për ata prej jush që ende nuk e kanë përjetuar kodimin WordPress - kjo nuk është e vështirë, por kërkon që ju të keni një kuptim se si WordPress organizon ekosistemin e saj. Sistemi i Sititit është shumë më intuitiv nëse jeni një zhytës i kodit.

Nëse ndonjëherë merrni humbur, Sitejet ka një seri fantastike video tutorial që mund t'ju ndihmojë. Gjithnjë e më shumë po zbuloj se këto video ndihmëse janë shumë më të dobishme sesa një përshkrim i thjeshtë hap pas hapi, pasi ju mund të shikoni me sy se si është bërë diçka.

Këtu keni një video demonstruese si të ndërtojmë një faqe interneti me Sitejet në minuta 25.

Planet dhe çmimet e faqes së faqes: Paguajeni sa rriteni

ProfesionalekipBiznes
Hosted Websites111
Hartimi i projekteve të internetitFalas dhe e PafundFalas dhe e PafundFalas dhe e Pafund
Menaxher i Projektit
Gjenerator i faqes automatike-
Menaxhimi me shumë përdorues dhe Roli-Deri në përdoruesit e 3Deri në përdoruesit e 10
Eksporti i faqes së internetit (HTML, CSS)-
Faqja e internetit shtesë e pritur$ 5 / mo per faqen e internetit$ 5 / mo per faqen e internetit$ 5 / mo per faqen e internetit
Çmimi (plani vjetor)$ 5 / mo$ 19 / mo$ 89 / mo

 

Ashtu si web hostët që rrisin numrin e faqeve që mund të presë bazuar në planin tuaj, Sitejet gjithashtu ofron një sistem botimi të niveluar. Një faqe e vetme e përdoruesit do t'ju caktojë $ 5 në muaj - dhe mbani mend, kjo është vetëm për faqet e publikuara.

Ju mund të keni shumë projekte në veprat në atë llogari. Nëse jeni një projektues web dhe përfundoni duke botuar disa faqe të tjera, atëherë ju paguani më shumë. Merreni parasysh koston e të bërit biznes dhe që ju paguani më shumë nëse jeni duke fituar më shumë nga më shumë klientë.

Për fat të keq, shumica e karakteristikave të bashkëpunimit që kam ndarë për më herët janë në dispozicion vetëm në kuadër të Planit të Ekipit, i cili kushton $ 19 në muaj. Kjo mund të mos duket shumë lidhëse, por një dizajner i ri i uritur mund të duket shumë herë.

Mësoni më shumë rreth planeve dhe çmimeve të Sitejet

përfundim

Sinqerisht, nuk ka shumë për të mos pëlqyer Sitejet. Është e lehtë për t'u përdorur dhe vjen me një ton të karakteristikave. Sigurisht, do të kisha dashur të kisha akses në më shumë shabllone, por mendoj që i shkon mbrapa asaj duke qenë më së shumti në shënjestër të hartuesve të internetit ose ndërtuesve.

Pro

  • Ndërfaqja e thjeshtë dhe e fuqishme drag-and-drop
  • Karakteristika të shkëlqyera për dizajnuesit e faqes

Cons

  • Nuk ka plan të lirë në dispozicion
  • Mungesa e mjeteve të marketingut të integruar


Gjithashtu shikoni videon më poshtë për të kuptuar rrjedhën e punës së web design duke përdorur Sitejet.

Rreth Timoteut Shim

Timothy Shim është shkrimtar, redaktor dhe geek teknologjik. Duke filluar karrierën e tij në fushën e Teknologjisë së Informacionit, ai shpejt e gjeti rrugën e tij në shtyp dhe prej atëherë ka punuar me tituj medial ndërkombëtar, rajonal dhe të brendshëm, përfshirë ComputerWorld, PC.com, Business Today dhe The Asian Banker. Ekspertiza e tij shtrihet në fushën e teknologjisë si nga pikëpamja e konsumatorit, ashtu edhe nga ndërmarrjet.