WHSR Web Hosting Harita

Ku Jerry Low & Tim WHSR
Diropéa: May 07, 2020

60+ Ulasan Web Hosting & Fakta Gancang

Aya genep aspék utama anu urang perhatikeun nalika kami meunteun host wéb: Kinerja pangladén, fitur penting, pangrojong customer, kerahuhan pangguna, reputasi perusahaan sareng résponasi pangguna anu diverifikasi, ogé harga. Kami nyetél situs tés di perusahaan perusahaan anu nyalira sareng nganggo daptar pamariksaan 80-titik pikeun nyayogkeun kualitas jasa hosting. Anjeun tiasa langkung jéntré ngeunaan kumaha kami meunteun host wéb Ieuh.

ISPpanyimpenanMindahkeunpangawasanhargapangadilanKuponPeunteunnganjang Website
000webhost 1GB 10GB cpanel $ 0.00 / mo - -
000webhost.com
Cloudways 25 GB 1 TB di-imah $ 10 / mo - WHSR10
cloudways.com
TMDHosting Unlimited Unlimited cpanel $ 5.95 / mo 60 Days -
tmdhosting.com
20i 10GB 50GB wordpress $ £ 4.58 / mo poé 30 -
20i.com
WPWebHost 30 GB Unlimited plesk $ 9.00 / mo 100 Days APRILDEAL50
wpwebhost.com
1 & 1 hosting Unlimited Unlimited adat $ 4.99 / mo 30 Days -
1and1.co.uk
Kinsta 10 GB kunjungan 20,000 wordpress $ 25 / mo poé 30 -
kinsta.com
MightWeb 10GB Unlimited cpanel $ 4.95 / mo poé 30 -
mightweb.net
FastComet 15 GB SSD Unlimited cpanel $ 2.95 / mo poé 45 -
fastcomet.com
Temok 50 GB Unlimited cpanel $ 3.99 / mo 15 Days OLEG7513
Temok.com
ResellerClub hosting Unlimited Unlimited cpanel $ 2.39 / mo 30 Days HOSTINGDEAL
resellerclub.com
Zyma hosting 25 GB Unlimited cpanel $ £ 1.49 / mo 30 Days -
zyma.com
LiquidWeb 50 GB SSD 5 TB adat $ 66.33 / mo - WordPress33
liquidweb.com
Host1Plus Unlimited Unlimited cpanel $ 4.50 / mo 14 Days -
host1plus.com
Hostinger Unlimited Unlimited cpanel $ 3.99 / mo 30 Days link aktivasina
hostinger.com
FastWebHost 20 GB Unlimited cpanel $ 2.95 / mo 30 Days link aktivasina
fastwebhost.com
GoGetSpace Unlimited Unlimited cpanel $ 3.99 / mo 30 Days WHSR-SPECIAL2017
gogetspace.com
ScalaHosting Unlimited Unlimited adat $ 6.95 / mo 30 Days -
scalahosting.com
SkyToaster 10 GB 500 GB cpanel $ 9 / mo 45 Days -
skytoaster.com
ZeroStopBits 10 GB Unlimited cpanel $ 3.50 / mo 30 Days -
zerostopbits.com
WP Engine 10 GB 50 GB wordpress $ 22.50 / mo 60 Days WPE3Free
wpengine.com
WebHostingHub Unlimited Unlimited cpanel $ 4.99 / mo 90 Days -
webhostinghub.com
WebHostFace 20 GB SSD Unlimited cpanel $ 1.09 / mo 30 Days WHSRPC
webhostface.com
StartLogic Unlimited Unlimited cpanel $ 5.99 / mo 30 Days -
startlogic.com
StableBox - - cloudlinux - - -
stablebox.com
SiteGround 20 GB Unlimited adat $ 14.99 / mo 30 Days Aktipkeun link - Promo pamaké anyar
siteground.com
RoseHosting 8 GB 1000 GB cpanel $ 11.95 / mo 30 Days -
rosehosting.com
Pressidium hosting 10 GB Unlimited wordpress $ 42 / mo 60 Days -
pressidium.com
PowWeb Unlimited Unlimited cpanel $ 3.88 / mo 30 Days -
powweb.com
PeoplesHost 5 GB 10 GB cpanel $ 8 / mo 60 Days -
peopleshost.com
optimal hosting - - wordpress - - -
optimalhosting.com
One.com 25 GB Unlimited cpanel $ 2.45 / mo 15 Days -
one.com
Omnis Network Unlimited Unlimited cpanel $ 5.95 / mo 30 Days -
omnis.com
Network Leyuran 300 GB - cpanel $ 9.96 / mo 30 Days -
networksolutions.com
Netmoly 10 GB Unlimited cpanel $ 5.95 / mo 45 Days WHSR
netmoly.com
Miss hosting Unlimited Unlimited cpanel $ 8.31 / mo 45 Days -
misshosting.com
MidPhase Unlimited Unlimited cpanel $ 3.48 / mo 30 Days -
midphase.com
Media Temple 20 GB 1 TB plesk $ 15.83 / mo 30 Days -
mediatemple.net
MDD hosting 1 GB Unlimited cpanel $ 3.15 / mo 30 Days -
mddhosting.com
M3Server 30 GB 5 TB inhouse $ 15 / mo 30 Days WHSR20
m3server.com
LunarPages Unlimited Unlimited adat $ 6.95 / mo 30 Days -
lunarpages.com
Oak hosting saeutik 5 GB 50 GB cpanel $ 6.67 / mo 30 Days -
littleoak.net
JustHost Unlimited Unlimited cpanel $ 7.95 / mo 30 Days -
justhost.com
Web hosting IX - - - $ 2.95 / mo 30 Days (Patalina Aktipkeun)
ixwebhosting.com
iPage Unlimited Unlimited vdeck $ 2.49 / mo 30 Days (Patalina Aktipkeun)
ipage.com
InterServer Unlimited Unlimited cpanel $ 4.25 / mo 30 Days WHSRPENNY
interserver.net
InMotion hosting Unlimited Unlimited cpanel $ 5.99 / mo 90 Days (Patalina Aktipkeun)
inmotionhosting.com
HostUpon Unlimited Unlimited cpanel $ 9.95 / mo 30 Days -
hostupon.com
HostRocket 5 GB 200 GB cpanel $ 9.98 / mo 30 Days -
hostrocket.com
HostPapa Unlimited Unlimited cpanel $ 4.95 / mo 30 Days WHSR
hostpapa.com
Hostmonster Unlimited Unlimited cpanel $ 8.45 / mo 30 Days -
hostmonster.com
HostMetro Unlimited Unlimited cpanel $ 3.95 / mo 30 Days -
hostmetro.com
Hostgator Unlimited Unmetered cpanel $ 8.95 / mo 45 Days WHSRBUILD
hostgator.com
imah Warna 10 GB 1000 GB cpanel $ 9.30 / mo 5 Days NEWVPS
hostcolor.com
GreenGeeks Unlimited Unlimited cpanel $ 3.95 / mo 30 Days (Patalina aktivasina)
greengeeks.com
GoDaddy Unlimited Unlimited cpanel $ 9.39 / mo 30 Days (Patalina aktivasina)
godaddy.com
FatCow Unlimited Unlimited vdeck $ 4.08 / mo 30 Days -
fatcow.com
eHost Unlimited Unlimited cpanel $ 2.75 / mo 45 Days -
ehost.com
DTS-net 10GB Unlimited cpanel $ 0.63 / mo 60 Days WHSR
dts-net.com
DreamHost Unlimited Unlimited adat $ 8.95 / mo 97 Days WHSR25
dreamhost.com
Dot5 hosting Unlimited Unlimited vdeck $ 5.95 / mo poé 30 -
dothosting.com
paradigma krusial 30 GB Unlimited cpanel $ 10 / mo - -
crucialp.com
CoolHandle Unlimited Unlimited cpanel $ 4.95 / mo 30 Days -
coolhandle.com
BulwarkHost 5 GB 250 GB cpanel $ 3.12 / mo 30 Days WHSR40
bulwarkhost.com
BlueHost 50 GB Unlimited cpanel $ 3.95 / mo 30 Days (Patalina Aktipkeun)
bluehost.com
B3 hosting 5 GB 50 GB cpanel $ 35.00 / mo - -
b3website.com
ASmallOrange 5 GB 50 GB cpanel $ 7.17 / mo 90 Days -
asmallorange.com
Arvixe Unlimited Unlimited cpanel $ 7.00 / mo 45 Days -
arvixe.com
AltusHost 10 GB Unlimited cpanel $ 5.95 / mo 45 Days -
altushost.com
A2 hosting Unlimited Unlimited cpanel $ 4.90 / mo 30 Days WHSR / SAVE63
a2hosting.com


* Panyingkepan Earning: WHSR nampi ganti rugi tina kontén wéb kami. Kami dibayar nalika pangguna kami ngagaleuh via tautan rujukan kami.






Kumaha Pilih Host Wéb Anu Katuh?

Kumaha urang mutuskeun upami host wéb éta saé? Naha fitur bandwidth sareng disk diskon masih aya masalah ayeuna? Jenis jasa hosting anu anjeun badé angkat?

Ari kuring bantosan anjeun mendakan jawaban kana patarosan ieu sareng seueur deui. Abdi badé nungtun anjeun sapanjang jalanan anu lengkep pikeun mastikeun sadayana terang persis kumaha milih wéb anu cocog.

Web Daptar pariksa Pamilihan Inangna

Aya seueur faktor anu aub dina ngulik sareng milih host wéb - éta tiasa ngalegaan kalolobaan jalma. Ieu mangrupikeun 16 poin anu kudu dilali sateuacan Anjeun ngajantenkeun wéb host anyar anjeun.


1. Nyaho hosting perlu anjeun

Anjeun pernah bisa meunang web host katuhu tanpa nyaho naon nu peryogi. Jadi samemeh indit wae salajengna - nempatkeun sagalana kumisan (kaasup pituduh kieu anjeun maca) jeung mikir ngeunaan naon sih nu peryogi.

  • Jenis ramatloka anjeun ngawangun?
  • Naha rék hal umum (a blog WordPress, sugan)?
  • Anjeun peryogi aplikasi Windows?
  • Anjeun peryogi rojongan pikeun Aksara husus (misalna PHP)?
  • Teu ramatloka anjeun kudu software husus?
  • Kumaha badag (atawa leutik) bisa volume lalulintas web Anjeun buka?

Ieu sababaraha patarosan dasar anjeun kedah ngajawab pikeun diri.

Gambar di pikiran anjeun naon rék ramatloka anjeun janten ayeuna, teras ngawangun on gagasan yén dugi anjeun bulan kasarna 12 dihareupeun éta. Ulah ngan nganggap naon rék nawiskeun, tapi ogé kumaha bisa hoyong atanapi kedah.

Ieu pamustunganana bisul handap hiji kanyataan kacida gampangna. Sabaraha sumberdaya ramatloka anjeun bakal kedah? Mun anjeun ngajalankeun hiji blog pribadi atawa leutik mun ramatloka sedeng, eta masih aya kacangcayaan nu ngabutuhkeun kamampuhan tambahan tina hiji host VPS.

Mun anjeun ngajalankeun hiji server bisnis badag atawa mawa kaluar loba kagiatan eCommerce, teras hiji VPS atanapi dedicated server bisa jadi diperlukeun pikeun ngatur volume gede tina lalulintas saperti ogé pikeun reliabiliti tambahan.

Dina ahir poé, tiap pilihan boga tingkat ongkos sorangan sarta fitur, sanajan diantara dua sabaraha kategori web hosting Kuring geus dijelaskeun di dieu. Perhatian perlu jadi modal pikeun jéntré tur loyog jeung sarat tina ramatloka anjeun.

Mun anjeun sagemblengna anyar ...

Pikeun newbies, aturan basajan téh ngawitan alit sareng alus akun dibagikeun hosting.

A akun dibagikeun hosting nyaeta murah, gampang pikeun mulasara, sarta kacukupan keur paling loka anyar. Ogé ngidinan Anjeun difokuskeun ngawangun loka Anjeun tanpa ngabogaan salempang ngeunaan tugas server-sisi séjén kayaning pangropéa database na kaamanan server.

Alos, sabab rencana hosting nu scalable Kiwari, eta leuwih hade ngamimitian leutik tur dianggo jalan anjeun nepi sakumaha lalulintas situs anjeun nambahan. Eta bakal leuwih ongkos-efisien sarta ngidinan kaahlian manajemén anjeun pikeun skala alami kalawan lalulintas ramatloka anjeun.


2. Server Reliability / uptime skor

Henteu aya anu langkung penting batan gaduh host wéb anu nganggo 24 × 7, saatosna, sémah anjeun tiasa sumping ka situs anjeun ti zona waktos di sakumna dunya. Anjeun peryogi host wéb anu stabil, dina istilah serverna ogé sambungan jaringan. 99.95% dianggap norma dinten-dinten ieu, malahan pikeun akun hosting anu dibagikeun; nanaon di handap 99% henteu ditarima. Akun premium sering bangga ka 99.99% atanapi uptime anu langkung saé.

Aya sababaraha cara pikeun ménta inpo uptime web host. Cara pangbasajanna pikeun ngalakukeunana nyaeta ku maca hosting ulasan kami - tempat kami nyebarkeun rékaman uptime ti jaman ka jaman (tingali sampel handap).

Alternatipna, Anjeun bisa kalayan gampang lagu host wéb anjeun kalawan parabot ngawaskeun server - loba parabot ieu sadia boh haratis, atawa di pisan kurangna nawiskeun periode sidang. Aranjeunna efisien sarta pohara gampang ngagunakeun.

Conto: conto uptime diterbitkeun di WHSR

Kami ngantebkeun waktos uptime dina ulasan hosting kami, di handap ieu aya sababaraha catetan anu baheula urang kumpulkeun nganggo Uptime Robot. Kami ogé diluncurkeun HostScore (alat alat uptime otomatis) balik deui dina bulan Séptémber 2019, kuring nyarankeun ka jalma anu hoyong catetan uptime nyata lebet dipariksa.

siteground uptime - Dec-jan
Catetan uptime SiteGround (Src: Review HostGround Hosting)
InMotion hosting uptime Score pikeun Désémber 2013 - January 2014.
Input Gerak Hosting waktos waktos (Src: InMotion hosting Review)


3. Server Ngaronjatkeun Options

Aya sababaraha jinis server hosting anu sayogi di pasar: Dibagi, VPS, dédikasi, sareng host awan.

dibagikeun hosting

Dibagi hosting sering mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun pamula, blogger, sareng pamilik wéb pribadina saprak éta mangrupikeun bentuk wéb anu paling murah, hargana sakitar $ 5 - $ 10 per bulan.

Kalayan rencana hosting anu dibagi, anjeun bakal ngabagi sumber pangladén anjeun sareng anu sanés, anu hartosna anjeun langkung mayar kanggo pangiriman ti saprak biaya éta dibagi diantara para pangguna anu sanés.

Anu kudu indit kalawan dibagikeun hosting?

Sacara umum, upami anjeun nuju kirang ti 5,000 sémah sabulan, maka langkung saé pikeun didaptarkeun hosting. Nalika halaman wéb anjeun ageung langkung ageung sareng anjeun beuki kéngingkeun sémah, anjeun panginten hoyong ngalih ka server anu langkung kuat.

Naon babarengan hosting?
Dibagikeun hosting: murah, gampang pikeun mulasara; kontrol server kawates sarta kakuatan.

VPS hosting

A Maya wasta Server (VPS) hosting mirip sareng dibagikeun hosting dimana éta ngabagi hiji server fisik. Bédana mangrupikeun anjeun gaduh sumber daya server anjeun anu misah ti anu sanés.

Kalayan VPS hosting, dasarna undakan tina dibagikeun hosting tina segi kakuatan sareng kecepatan tapi masih langkung mirah ti batan ngasongkeun server khusus anjeun. Gumantung kana CPU sareng mémori (RAM) anu anjeun pikahoyong, VPS hosting tiasa hargana di mana waé antara $ 50 ka $ 200 sabulan.

Naon Dupi VPS hosting
VPS hosting: kontrol server Beuki kakuatan; pricier ti dibagikeun hosting.

awan hosting

Awan hosting ngagabungkeun ratusan server individual ngahiji alat anu fungsina jadi hiji server buta. Pamanggih kalawan dumasar-awan web hosting éta anjeun bisa kalayan gampang skala nepi na ningkatkeun pangabutuh server anjeun nalika perlu.

Salaku conto, upami anjeun dumadakan ngadamel jumlah lalu lintas wéb anu henteu ageung, anjeun henteu kedah hariwang pikeun ditutup upami perusahaan hosting tiasa nampung lalulintas ku jalan nambahan tambihan sumber pangladén.

The bedah keur awan hosting condong rupa-rupa sakumaha aranjeunna ilaharna ngagunakeun wangun bayar-pikeun-naon-anjeun-pamakéan struktur bedah.

Naon Dupi Awan hosting?
Awan hosting: Adé fléksibel jeung ongkos efisien; kurva learning steeper pikeun ngamimitian.

dedicated hosting

Hostal server hosting nyaéta nalika anjeun gaduh server fisik anu sadayana dikhususkeun pikeun wéb anjeun. Henteu ngan ukur anjeun gaduh kakayaan pinuh ku sumber pangladén anjeun, tapi anjeun ogé teu kedah hariwang ngeunaan situs web sanés anu nyandak sumber daya anjeun sareng ngalambatkeun situs anjeun.

For jaba anu leuwih badag sarta boga ayana leuwih badag, nu dedicated server sacara umum dianjurkeun dina urutan pikeun nanganan jumlah tinggi patalimarga. Biaya anu dedicated server is nyata leuwih luhur ti dibagikeun hosting jeung anjeun bisa ngaharepkeun mayar ti $ 100 na luhureun per bulan.

Naon dedicated hosting?
Dedicated hosting: kakuatan server Great jeung kontrol server pinuh; merlukeun biaya pangluhurna jeung kaahlian.

Tip mangpaat:

Dibagi wéb host anu kuat sareng biasana cekap pikeun pangguna anyar. Upami anjeun nyangka halaman wéb anjeun gancang-gancang gancang teras mertimbangkeun ngajemput a pribadi virtual (VPS) atanapi server darmabakti pikeun kakuatan gede processing, ihwal eusi mémori, gudang disk, sarta fitur kaamanan malah sugan ditingkatkeun.

Perusahaan hosting anu tiasa dicandak anu nawiskeun sadayana opat pilihan host (Dibagi / VPS / Berhusus / Cloud) kalebet: A2 hosting, InMotion hosting, sarta SiteGround.


4. Sababaraha domain Addon

Ngaran domain anu mirah - kitu mirah dina kanyataan yén éta mindeng teuas nolak moal owning leuwih ti hiji.

Kuring pribadi gaduh langkung ti 50 ngaran domain di akun GoDaddy sareng NameCheap - sareng Abdi henteu nyalira. Numutkeun kana Web ieu hosting survéy Talk urang - 80% tina pamilih sorangan leuwih ti 5 domain na leuwih ti 20% tina pamilih sorangan leuwih ti 50!

Pikeun nampung ieu domain tambahan, urang peryogi spasi hosting tambahan. Ieu naha hal anu penting pikeun boga web hosting akun anu ngamungkinkeun nambahkeun sababaraha domain.

Néangan web host kalawan leuwih ti 50 domain addon

Umumna disebutkeun, paling anggaran-friendly dibagikeun pausahaan hosting ngidinan sahenteuna 25 addon domain * dina hiji akun Kiwari tapi anjeun pernah tiasa pasti. Sababaraha taun ka tukang mah éta ngurangan sarta ditandatanganan up dina host wéb anu ngamungkinkeun ngan hiji domain. Hanjakal, kuring nyekel leuwih ti 10 diparkir domain dina mangsa éta. Ulah ngulang kasalahan kuring - pariksa kapasitas domain saméméh anjeun sangkan meuli hiji.

Tip mangpaat: Addon Domain = dipisahkeun ramatloka sareng domain béda nu bisa Anjeun boga imah dina web host; Diparkir Domain = tambahan domain anjeun "taman" kanggo diteruskeun domain atawa email hosting.


5. Signup vs Renewal Harga

Hosting poéna, hususna keur dibagikeun hosting, anu biasana cheapest salila signup. Jadi sadar najan nu ieu mindeng datangna ku harga pembaharuan loba nu leuwih luhur, jadi kudu ati saméméh ngaklik 'mésér' dina rencana anu eta anu maturan anjeun tanda up harga di diskon 80%!

Ieu mangrupa norma industri.

Iwal anjeun daék ngaluncat antara dua atawa tilu sarwa web unggal dua taun, taya jalan pikeun ngindarkeun bea pembaharuan pricey.

Dina ulasan host kami, urang nampi titik pikeun host anu jack harga na langkung ti 50% on pembaharuan. Tapi umumna kuring henteu kunanaon sareng perusahaan-perusahaan anu ngabenerkeun harga di handap 100% luncat - hartosna, upami anjeun daptar host dina $ 5 / mo, waragad pembaharuan henteu langkung seueur $ 10 / bulan.

Ulah sagala kejutan pikaresepeun, pariksa Tos tur pastikeun anjeun oke jeung ongkos pembaharuan saméméh signup.

Tip mangpaat: Hiji cara gancang ngalakukeun ieu téh mun klik dina parusahaan hosting urang Tos link (biasana di handap homepage), pencét Ctrl + F, sarta neangan kata kunci "pembaharuan" atawa "renew".

Bandingkeun: signup vs harga Renewal

Catet yén pausahaan biasana hosting nu slash harga maranéhanana di signup nu leuwih nu Jack up harga pembaharuan paling.

ISPDaptarcarana nganyaranbédanaaksi
A2 hosting$ 3.92 / mo$ 7.99 / mo+ 100%mangga buka Online
AltusHost€ 4.95 / mo€ 4.95 / moTaya Robahmangga buka Online
DreamHost$ 9.95 / mo$ 9.95 / moTaya Robahmangga buka Online
Hostgator$ 8.95 / mo$ 13.95 / mo+ 56%mangga buka Online
HostPapa$ 3.36 / mo$ 7.99 / mo+ 110%mangga buka Online
InMotion$ 3.99 / mo$ 7.99 / mo+ 100%mangga buka Online
InterServer$ 5.00 / mo$ 5.00 / moTaya Robahmangga buka Online
iPage$ 1.99 / mo$ 7.99 / mo+ 300%mangga buka Online
LiquidWeb$ 69 / mo$ 69 / moTaya Robahmangga buka Online
Pressidium$ 42 / mo$ 42 / moTaya Robahmangga buka Online
WP Engine$ 29 / mo$ 29 / moTaya Robahmangga buka Online

* Catetan: Harga HostPapa sareng InMotion Hosting didasarkeun kana tawaran eksklusif WHSR. Sadaya harga anu dicarik akurat dina Januari 2019.


6. Ngabalikeun duit Sarat jeung Kaayaan & Free sidang Periode

  • Kedah anjeun milih ngabolaykeun rencana hosting anjeun dina jaman sidang, teu parusahaan nyadiakeun jaminan duit-balik pinuh?
  • Naon kawijakan ngabalikeun duit pausahaan hosting urang sanggeus periode sidang geus lekasan?
  • Dupi aya biaya pembatalan atawa waragad tambahan?

Di handap ieu mangrupakeun sabagian patarosan dasar kudu neangan jawaban kana saméméh Signing nepi.

Ieu penting uninga kumaha panyadia hosting Anjeun handles refunds customer ambéh anjeun teu leungit teuing duit lamun hal buka salah.

Aya sawatara pausahaan hosting nu ngecas waragad pembatalan tinggi absurdly lamun pamaké ngabolaykeun rekening maranéhanana salila période sidang. naséhat kami? Ulah ieu panyadia hosting pisan ongkos! Di sisi séjén, sababaraha pausahaan hosting nyadiakeun kapan duit-deui jaminan mana anjeun bisa menta hiji ngabalikeun duit pro-dipeunteun sanggeus jaman sidang anjeun leuwih (alus éh?).


7. Fitur penting dina ISP

Pasti, sababaraha hal sapertos manajemén file sareng statistik situs ampir sok aya, tapi ogé jaga panon di ftp / sftp, hiji installer klik, sareng manajemén DNS. Ogé, kedah aya file manager - pastikeun anjeun tiasa ngédit file .htaccess ti dinya.

Hiji-klik Installer

installers Hiji-klik datangna di sagala rupa rasa, kayaning Softalucous or Script basajan.

Dashboard cPanel SiteGround diatur ku sabab éta gampang dipasang otomatis aplikasi populér sapertos WordPress, PrestaShop, sareng Joomla.

Jalan, tujuan hiji-klik installer nyaeta nyieun hirup anjeun anu heck sahiji pisan gampang. Di handap ieu mangrupakeun nurun wizards instalasi nu mantuan Anjeun install hal kawas WordPress, Joomla, Drupal, atawa host tina aplikasi wéb lianna. Kabéh nu bakal perlu sugan aya eusian sababaraha ngaran jeung sugan tangtukeun diréktori kapayun sapanjang jalan.

Aksés ftp / SFTP

aksés ftp / SFTP nyaeta invaluable for geus pindah jumlahna ageung file aman. Sababaraha sarwa coba mun meunang jauh jeung ngan ka manajer file, tapi nu biasana rada diwatesan.

aksés SSH di InMotion hosting.

.htaccess Aksés File

The file .htaccess oge pisan kuat sarta bisa ngabantu anjeun jieun perobahan administrasi loka-lega. Ieu ngawasaan méh sagalana ti alihan nepi ka auténtikasi sandi sarta manajemén, sarta bakal vital di sawatara titik di endeavors hareup Anjeun.

Iwal anjeun Signing nepi dina host wéb husus kawas WP Engine jeung Pressidium (ieu difokuskeun WordPress hosting utamana), ieu fitur dasar anu kudu-kudu. Anjeun teu kudu settle kalawan panyadia nu teu nyadiakeun aranjeunna hosting.

Bandingkeun fitur penting ditawarkeun ku pausahaan hosting béda ngagunakeun kami Imah Babandingan Alat. Ieu sababaraha perbandingan ngabandingkeun umum pikeun ngamimitian anjeun -


8. Fitur e-Dagang

  • Anjeun ngajalankeun hiji ramatloka e-commerce?
  • Anjeun ngagunakeun sagala software karanjang balanja husus?
  • Anjeun kudu ngolah transaksi bisnis on ramatloka anjeun?
  • Dupi anjeun peryogi husus rojongan teknis (ie. PrestaShop pituduh, atanapi saterusna)?

Lamun enya, mangka hal anu penting pikeun anjeun nyokot hiji host wéb kalawan fitur e-commerce rojongan kacukupan. sertifikasi SSL, Dedicated IP, sarta hiji-klik balanja instalasi karanjang software mangrupakeun sababaraha fitur penting / ngarojong anjeun bakal kudu.

Maca tulisan Azreen 5 web pangalusna hosting keur usaha leutik.


9. Hiji Control Panel Mudah-to-pamakéan hosting

A panel kontrol ramah-pamaké kalawan fungsionalitas éksténsif pohara penting, saprak éta uteuk ngeunaan akun hosting Anjeun.

Henteu janten masalah upami éta cPanel atanapi Plesk atanapi malah panel kontrol pihak katilu (sapertos anu ditawarkeun GoDaddy), salami éta ramah-pamaké sareng hadir sareng sadaya fungsi anu diperyogikeun. Tanpa panel kontrol anu nyukupan, anjeun bakal tinggaleun rahmat staf dukungan téknologi hosting - bahkan upami anjeun butuhkeun nyaéta sababaraha layanan dasar.

Kuring sakali ngalaman hiji akun kalawan IX Web hosting, sarta sanajan éta lain host goréng - sababaraha IPS dedicated kalawan harga pisan lumrah, ditambah rojongan tech hébat - kuring kungsi ngabolaykeun akun abdi kusabab panel kontrol custom na éta pisan pamaké-teu marahmay.

panel kontrol dipaké dina web sarwa béda

ISPcPanelPleskbatur
20i--
A2 hosting--
BlueHost--
FatCow--
GreenGeeks--
iPage--
InMotion--
JustHost--
Kinsta--
Scala hosting--
SiteGround--
WPWebHost--


10. Rekening gantung: Naon anu watesan?

Ieu tip tip anu paling situs ulasan ulasan moal tiasa nyarioskeun ka anjeun: Perusahaan hosting bakal narik colokan sareng ngagantungkeun akun anjeun upami anjeun ngagunakeun teuing ku kakuatan CPU atanapi ngalanggar aturan.

Realitas tina hosting anu taya

Anjeun panginten tiasa nyebat istilah "Hosting Unlimited" dina sababaraha panyadia wéb anu populer. Hosting terbatas mangrupikeun buzzword anu parantos dianggo dina seueur panyadia host anu dibagi pikeun ngagambarkeun kamampuan pikeun nganteurkeun gudang taya sareng bandwidth.

Hanjakal, paling solusi hosting taya jauh leuwih kawates ti anjeun pikir.

Kieu hal na, rencana "Unlimited Hosting" ngan ukur "terbatas" nalika anjeun nganggo kirang tina sumber pangladén anu sayogi pikeun anjeun.

Patukang tonggong sareng kapercayaan popular, bandwidth sareng rohangan panyimpen sanes anu condong dibatesan ku perusahaan. Nanging, éta CPU sareng memori anu ditumpukeun kalayan wates.

Salaku conto, situs wéb anu gaduh sémah 5,000 unggal dinten tiasa henteu tiasa ngatur lalulintas upami aya watesan pikeun mémori sareng kakuatan CPU, sanaos ngagaduhan bandwidth pelayan anu cekap.

Teu jarang pikeun perusahaan ngalebetkeun watesan dina sambungan databésana seru atanapi jumlah siklus CPU anu tiasa dianggo ku akun, dina ToS na.

Dasar dasarna sami sareng prasmanan sadaya-anjeun-tuang, dina, panyayogi panyayunna masihan anjeun aksés ka "taya sumber daya" tapi anjeun ngan ukur badé nganggo jumlah anu lumrah.

Iblis aya dina rincian

Sanaos aya watesan "rencana", masih kénéh luhur. Maca citak halus dina Syarat Jasa Layanan (ToS) perusahaan bakal masihan anjeun langkung jelas ngeunaan watesan anu diarahkeun pikeun jasa hosting anu henteu terbatas. Anjeun bakal ngawartosan di mana waé dina istilah sareng kaayaan yén akun anjeun tiasa ditunda atanapi dipencét pikeun ngagunakeun deui sumber - aranjeunna ngan biasana moal nyaritakeun kumaha. Éta ogé cukup pasti yén ampir ALL host wéb moal toléran dina naon waé file sareng / atanapi jasa anu haram. Janten upami anjeun badé ngajalankeun halaman wéb ngamungkinkeun jalma unduh file bajakan, anjeun panginten tiasa kaluar tina kabaruntugan.

Nyaho watesan akun anjeun ngabantosan anjeun ngartos dua hal -

  1. Kumaha berehan (atawa pelit) anjeun shortlisted web sarwa aya - Kudu Anjeun buka kalayan ieu, atawa host sejen kalawan larangan looser?
  2. Kumaha transparan parusahaan hosting anjeun - nu Dupi percanten kecap datang kaluar ti parusahaan hosting anjeun? pausahaan hosting jujur ​​normal mibanda tungtunan pisan jelas dina watesan akun tur istilah maranéhanana jasa.

Conto: iPage Tos

Contona, ieu naon anu ditulis dina TOS iPage - perhatosan kalimat anu digaris dina kaayaan.

Pangguna satuju yén Pamaké moal nganggo jumlah pengolahan CPU anu kaleuleuwihan kana server-server iPage. Sakabeh palanggaran kawijakan ieu bakal nyababkeun tindakan corrective ku iPage, kalebet penilaian biaya tambahan, pegatkeun atanapi henteuna jasa sareng sadayana Layanan, atanapi panutupan Perjangjian ieu, […]

Baca pinuh iPage review dieu


11. Friendliness lingkungan

Ngabogaan hiji host ramatloka ramah-eco hiji patalina jeung masalah primér pikeun sababaraha webmasters.

Numutkeun kana studi elmu, Hiji web server rata-rata ngahasilkeun leuwih ti 630 kg CO2 (nu pisan!) Jeung meakkeun 1,000 KWh énergi taunan. A web host héjo di sisi séjén, sacara téoritis ngahasilkeun enol CO2. Aya mang bédana badag antara hiji web host héjo sarta web host-non-eco friendly.

Lamun ngeunaan miara lingkungan jeung hayang ngurangan tapak suku karbon attributed ka perusahaan atanapi diri, nyokot hiji host wéb anu dijalankeun dina énérgi renewable (atawa sahanteuna, hiji web host anu offsets pamakéan énérgi na via sertipikat héjo).

Tip gunana: Seueur perusahaan hosting ngadamel "strategi pemasaran héjo" sababaraha taun sateuacanna tapi anu sigana kabur ayeuna. Dumasar pangamatan kuring, Greengeeks mangrupikeun sababaraha ti saeutik anu aktip bakal héjo (parios daptar GreenGeeks 'EPA Green Power Partner dieu).

GreenGeeks ieu dimimitian di 2008. Laporan panganyarna maranéhanana dikintunkeun ka tépa éta on 2016 Juli (sumber).


12. [EMAIL PROTECTED]

Mun hayang nepi ka boga imah akun surelek bareng jeung ramatloka anjeun, mangka anjeun kudu kasampak di fitur surélék saméméh signup. Paling pausahaan hosting bakal datangna kalawan kamampuhan pikeun imah email sorangan anjeun (hal kawas [EMAIL PROTECTED]) Tapi hey, éta salawasna hadé mariksa tur pastikeun eta, hehehehe?

Bisi fitur surélék teu disadiakeun, teu deal badag. Aya sababaraha cara nu bisa sorangan hiji akun surelek dina domain anjeun sorangan. G Suite, Contona, nyaéta layanan ditawarkeun ku Google anu bakal ngantep anjeun sorangan surelek Anjeun sorangan, hosted on server maranéhanana. Dimimitian tina jadi low sakumaha $ 5 per pamaké per bulan.

Tip mangpaat: Diajar kumaha imah email sorangan sarta manggihan email pangalusna hosting dieu.


13. Periode langganan

Ulah heran lamun manggihan sababaraha web sarwa maksakeun konsumén maranéhna pikeun nyandak up kontrak unreasonably panjang. Lunarpages, contona, robah struktur bedah maranéhanana dina Juni 2009 na lured konsumén nyandak up a 5-taun hosting kontrak guna ngarasakeun $ 4.95 / mo deal. Lunarpages euweuh nawarkeun deal saperti ayeuna masalahna masih bisa ngawula salaku conto.

Kudu bunuh kana istilah panjang hosting kontrak? jawaban urang henteu - Kungsi signup ku host wéb pikeun sagala periode leuwih ti dua taun ngajalankeun, iwal aranjeunna nawiskeun jelas iraha bae duit deui jaminan.

Tip mangpaat: Hosting pausahaan biasana masihan nawaran hadé lamun pamaké balik pikeun période langganan panjang. The diskon nu hébat; tapi niatna nyarankeun pamaké teu prepay pikeun leuwih ti 2 taun. Téhnologi tumuwuh gancang jeung anjeun bisa manggihan kabutuhan Anjeun vastly béda dina spasi pondok waktu.


14. Nyadangkeun situs

Komputer kacilakaan, alat-alat gagal, ieu fakta ngeunaan kahirupan sanajan sakumaha maot jeung pajeg anu. situs anjeun ogé bakal rentan ka faktor ieu, atawa sugan hacker ngagaduhan kana blog WordPress anjeun sarta digantikeun file index.php Anjeun. Meureun sakabéh databés anjeun meunang nuked.

Mun host wéb anjeun teu cadangan situs rutin lajeng aya nanaon salempang ngeunaan nalika insiden ieu kajadian. panyadia hosting Anjeun kudu bisa mulangkeun situs pinuh anjeun dina waktu euweuh pisan (atawa sahanteuna, a chunk badag tina eta).

Dina cadangan, di dieu aya hiji patarosan konci sababaraha nanya host wéb anjeun:

  • Teu host wéb anjeun nyadiakeun cadangan pinuh rutin?
  • Tiasa cadangan situs dipigawé sacara manual via panel kontrol?
  • Dupi anjeun nyieun cadangan otomatis loka Anjeun gampang via jobs Cron atawa program sejen?
  • Dupi anjeun balikkeun file cadangan Anjeun ku diri gampang jadi anjeun teu kudu ngadagoan staf rojongan pikeun ngalakukeun éta pikeun anjeun salila periode recovery musibah?

Tip mangpaat: sarwa Web kalawan fasilitas cadangan hébat dina henteu béa tambahan - A2 hosting (Keur rencana Swift na luhur), ISP raray (Pikeun raray rencana tambahan jeung luhur), TMD hosting, Hostinger, sarta SiteGround.


15. Live Chat atanapi Rojongan Telephone

Pribadi kuring resep obrolan hirup leuwih telepon na web pausahaan hosting jeung dokuméntasi komprehensif (jadi kuring ngan bisa maca tur ngajawab masalah sorangan).

Tapi éta ngan kuring. Anjeun bisa resep email atanapi telepon rojongan gantina.

Pamustunganana, urang hayang batur anu bisa maledog kami a preserver hirup instan sakali kami mencet nu tombol SOS.

rujukan

Abdi capé 28 hosting perusahaan 'ngadukung obrolan live dina taun 2017 - SiteGround, InMotion Hosting, Web Host Face, WP Engine, sareng Go Get Space nangtung salaku pinunjul dina tés ieu.

Potret layar mah hirup obrolan catetan di WebHostFace. requests obrolan kuring anu diwaler dina detik, sarta patarosan abdi anu diwaler professionally. The sakabéh pangalaman jeung staf rojongan web host éta alus teuing. Baca abdi review jéntré WebHostFace.
SiteGround - Heboh sistem pangrojong obrolan sareng pitulung anu ngadukung staf tanaga. Pangalaman anu lumayan. Baca jéntré SiteGround review.


16. Responsive Server Server / Kecepatan Hosting Website

Simkuring teu hartosna lamun parusahaan hosting Anjeun responds ka anjeun gancang atawa henteu! Responsiveness mangrupakeun ukuran tina waktu nu diperlukeun ti lamun batur hits asupkeun kana ngaran domain anjeun dugi server narima pamundut éta.

Mindeng dipikawanoh salaku Zona Pikeun Mimiti bait (TTFB), speed respon server anjeun leuwih ti pikeun timer gratification di ngabogaan ramatloka loading panggancangna. Hayu urang geus documented yén panjang hiji pamaké waits pikeun ramatloka pikeun muka, beuki dipikaresep maranéhna bakal ninggalkeun tapak sateuacan eta malah rengse loading.

speed ramatloka anjeun ogé mangaruhan kumaha Google tur mesin pencari séjén pangkat anjeun hasil teangan.

Ieu kadang hal éta hiji pausahaan web hosting bisaeun anjeun. Hiji guideline umum nyaéta mindeng harga. Top-of-nu-garis peralatan sarta infrastruktur henteu datangna mirah. Mun host anjeun can mampuh ngecas anjeun $ 2 per bulan keur hosting, hal lalaki hiji saeutik amis.

rujukan

Uji laju BlueHost anyar - situs tés dipulangkeun bait mimiti dina 488ms. Baca jéntré BlueHost review.

Tip mangpaat: Paké alat kayaning bait Cék, Bitcatcha, sarta Test Kalurahan mun test situs speeds pikeun diri.


Bungkus Kaosna: Unggal Wéb Masihan Kabutuhan anu Béda

Hal ieu - "pangsaéna" mangrupikeun istilah anu relatif. Teu aya solusi anu tetep pikeun kaperluan kabutuhan wéb.

Abdi teu bakal nyarankeun web host bébas lamun anjeun dimimitian kaluar ramatloka e-commerce badag. Pasti moal bakal nyarankeun mahal junun hosting WordPress upami anjeun ngajalankeun blog hobi alit.

Situs anu béda gaduh kabutuhan anu béda. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta panyadia layanan anu leres host wéb anjeun.

Ieu moal ngeunaan nyungsi nu host wéb pangalusna di dunya; rada, éta ngeunaan nyungsi web host katuhu pikeun anjeun.

Sareng di ditu, anjeun gaduh deui - pituduh balanja wéb kuring. Abdi ngarepkeun éta ngagampangkeun prosés milih host anjeun sakedik. Sakali anjeun siap sayogi, éta waktuna pikeun nyiptakeun sareng nempatkeun wéb anjeun sacara online!

^ Balik deui ka daptar pariksa pilihan host wéb