Pangalusna Wéb Pangsaéna dina 2020 (Dumasar kana Data Data & Anggo Kasus)

Artikel ku Jerry Low. .
Diropéa: Jul 23, 2020


Kusabab situs-situs anu béda-béda gaduh kaperluan anu béda - Naon anu pangsaéna pikeun kuring panginten henteu saé pikeun anjeun. Kaca bubuka ngeunaan 5 - panyayagi panyayuran wéb 20 panginten tiasa dianggo pikeun anu ngahiji daptar balanja; shoppers serius anu kedah mésér host wéb ASAP bakal peryogi langkung rinci.

ti daptar panjang ulasan ulasan kami, Kuring parantos milih 10 perusahaan wéb anu pangsaéna:

Kami bakal marios aranjeunna masing-masing sareng ngabandingkeun-unggal kasus anu béda dina halaman ieu.


10 Perusahaan Hosting Wéb Pangsaéna: Naros-vs-Kontra & Putusan

1. InMotion hosting

parusahaan hosting basis LA ngadeg di 2001. Ogé diaku jeung ngatur Web hosting Hub.

  • Lite: $ 2.49 / mo
  • nyorosodkeun: $ 4.99 / mo
  • kakuatan: $ 7.99 / mo
  • keur: $ 12.99 / mo
  • kaistiméwaan: Domain Free, gudang taya, email hosting, Otomatis-SSL, sered-na-serelek pembina loka, 90 poé duit deui garansi.

InMotion hosting

Naros

  • kinerja padet.
  • 24 × 7 live obrolan jeung rojongan telepon.
  • Bébas situs migrasi pikeun konsumén anyar.
  • % Diskon 50 (ekslusif) mun anjeun mesen via link promo urang.

kontra

  • Hosting harga ningkatkeun sanggeus istilah munggaran.
  • Taya aktivasina akun instan - verifikasi telepon.

Propil Company

InMotion hosting diadegkeun ku Sunil Saxena sarta Todd Robinson di 2001. Pausahaan ayeuna nyepeng tilu kantor di Los Angeles, CA, Virginia Beach, VA jeung Denver CO, kalayan puseur data dina duanana Los Angeles, CA, sarta Ashburn, VA.

Éta ogé diaku jeung ngatur Web hosting Hub na ayeuna employs leuwih karyawan 300 di parusahaan maranéhanana.

review Ringkesan

InMotion Hosting mangrupikeun wéb anu tiasa ku kuring sacara pribadi ngajamin - Proyek anyar kuring HostScore didamel di InMotion VPS sareng kuring bagja pisan kalayan pagelaranana.

InMotion Hosting parantos aya dina pertandingan host ampir 20 taun - catetan lagu bisnis panjang maranéhanana ngabuktikeun yén maranéhanana mangrupikeun salah sahiji panyadia host anu pangsaéna di pasar.

Sababaraha hal anu nyieun InMotion hosting nangtung kaluar mangrupa server stabil maranéhna (anu salawasna meunang> 99.98% uptime) jeung rojongan customer maranéhna alus teuing. Mun anjeun ngagaduhan troubles atanapi inquiries, rojongan customer maranéhanana nyaéta salawasna gancang ngabales.

Perusahaan nawiskeun tilu rencana hosting anu dianggo kanggo situs web ukuran leutik-sedeng; kitu ogé VPS sareng hosting dédikasi pikeun situs anu langkung ageung.

Baca ulasan InMotion Hosting lengkep kuring di dieu

cocog jeung

InMotion Lite (dimimitian dina $ 2.49 / mo) anu hadé pikeun pendatang, blogger individu sareng freelancer anu milari solusi hosting anu mampu.

Pikeun eCommerce sareng situs wéb anu ngagaduhan lalulintas langkung ageung - kami nyarankeun InMotion's VPS-1000HA-S (dimimitian dina $ 22.99 / mo).


2. InterServer

Basis NJ Secaucus, parusahaan hosting, diadegkeun ku Michael Lavrik sarta John Quaglieri di 1999.

  • dibagikeun hosting: $ 4 / mo
  • rencana VPS: Mimitian dina $ 6 / mo
  • rencana dedicated: Mimitian dina $ 70 / mo
  • kaistiméwaan: Gudang Unlimited, harga signup dikonci pikeun kahirupan, 100% dina-imah rojongan, VPS fléksibel hosting rencana.

Interserver

Naros

  • kinerja padet.
  • Harga konci garansi pikeun dibagikeun jeung VPS hosting.
  • Bébas situs migrasi pikeun pamaké mimitina-waktu.
  • 100% dukungan pelanggan di-imah.
  • Dianggo imah dimekarkeun virus sareng scanner malware.
  • Cobaan pikeun ukur $ 0.01 bulan kahiji (kode Kupon: WHSRPENNY)

kontra

  • Lokasi pangladén di Amérika Serikat wungkul.

Profil Perusahaan

Michael Lavrik sarta John Quaglieri diadegkeun InterServer deui di 1999 lamun maranéhanana éta duanana santri-SMA. visi maranéhanana pikeun pausahaan éta nyadiakeun layanan data dina harga affordable bari tetep ngajaga hiji tingkat layanan sarta rojongan.

Web panyadia hosting ayeuna owns dua puseur data nu lokasina di Secaucus, NJ jeung Los Angeles, CA; sarta nawarkeun rupa-rupa layanan hosting kayaning dibagikeun hosting, awan hosting, sarta dedicated server, antara séjén.

Ringkesan ringkes

Sanaos henteu kedah nami perdana dina industri hosting, InterServer tiasa nyandak perhatian urang sakali kuring terang perusahaan langkung hadé.

Tangtosna, éta henteu kéngingkeun aranjeunna nawiskeun jasa hosting anu saé dina nawar anu saé sareng kalenturan pikeun ningkatkeun rencana anjeun ka VPS sareng hosting darmabakkeun saatos situs anjeun mimiti ningkat.

Naon anu saé unik ngeunaan InterServer mangrupikeun jangji yén aranjeunna nyayogikeun rencana hosting anu lumayan pikeun para nasabah. Rencana anu dibagikeun aranjeunna hiji-hijina dina daptar ieu anu nawiskeun harga dikonci sakali anjeun ngadaptarkeun, anu ayeuna nangtung $ 4 / month, FOREVER, upami anjeun daptar 3 taun.

Baca ulasan jero-jero InterServer kuring di dieu

cocog jeung

Hosters anu dibagikeun dihijikeun hadé pikeun blogger individu sareng usaha leutik. Kanggo perusahaan sareng situs wéb anu langkung ageung kalayan lalulintas beurat - server VPS na NJ basis na koléksi dumasarkeun solusi anu gampang pisan.


3. SiteGround

Diadegkeun dina 2004 ku group of babaturan universitas. Kantor di Bulgaria, Italia, Spanyol, Britania Raya, sarta Amérika Sarikat.

  • Ngamimitian: $ 6.99 / mo
  • GrowBig: $ 9.99 / mo
  • GoGeek: $ 14.99 / mo
  • kaistiméwaan: Panyungsi CMS dipasang, hosting email, HTTP / 2 Diaktipkeun, Hayu urang Encrypt Wildcard SSL.

SiteGround

Naros

  • kinerja padet.
  • Panyungsi Dina Hayu urang Encrypt Standard & Wildcard SSL.
  • Bébas situs migrasi pikeun konsumén anyar.
  • Jasa palanggan live obrolan anu saé (tingali pangajaran kuring)
  • Pilihan lokasi server di tilu buana.
  • HTTP / 2, cacher diwangun, NGINX.

kontra

  • Hosting harga ningkatkeun sanggeus istilah munggaran.

Profil Perusahaan

SiteGround diadegkeun dina 2004 ku group of babaturan universitas di Sofia, pésbuk. Dinten, pausahaan ieu dipingpin ku Tenko Nikolov, Reneta Tsankova, sarta Nikolay Todorov.

Pausahaan saprak geus dipelak pikeun employ leuwih jalma 400 kalayan kantor lokasina di Bulgaria, Italia, Spanyol, Britania Raya, sarta Amérika Sarikat. Aranjeunna keur sorangan 6 puseur data utama ayana di Amérika Serikat, Walanda, Britania Raya, sarta di Singapura.

Ringkesan ringkes

parusahaan sejen hosting padet, SiteGround mangrupa salah sahiji ti saeutik pausahaan nu strives pikeun nyadiakeun jasa hosting dipercaya kalawan fitur inovatif.

Hiji fitur sapertos teh Super Cacher, nu mangrupakeun alat cache diwangun-di nu bisa nyieun situs web muka gancang. fitur séjénna nya éta kamampuh pikeun masang Hayu urang Encrypt SSL kalawan ngan sababaraha clicks, sahingga pisan merenah pikeun pamaké pikeun ngamankeun ramatloka maranéhanana.

Nalika harga pikeun pembaharuan panginten tiasa dianggap sakedik, éta patut pikeun kualitas hosting anu anjeun balikan. Kuring nyangka SiteGround cocog pikeun pamilik bisnis sareng blogger profésional anu hoyong solusi hosting bébas hariwang.

Pinuh SiteGround review dieu

cocog jeung

Newbies, blogger individu, usaha leutik-sedeng, freelancer, organisasi nirlaba, pamekar wéb, pangguna WordPress maju, eCommerce, toko online, sareng forum situs web ageung.


4. GreenGeeks

Kantor pusatna di Agoura Hills, California; ngadegkeun dina 2006.

  • Starter: $ 2.95 / mo
  • keur: $ 5.95 / mo
  • bayaran: $ 11.95 / mo
  • kaistiméwaan: 300% hosting héjo (top industri), pilihan opat lokasi server, fitur kacepetan anu saé, Ayo Encrypt Wildcard SSL.

greengeeks

Profil Perusahaan

Naros

  • Kinerja server solid - dipeunteun A dina sadaya tés.
  • Friendly lingkungan - 300% hosting héjo (industri pangluhurna).
  • Téma Framework Gratis sareng Téma StudioPress.
  • Pamasangan otomatis sareng pembaharuan SSL.
  • Migrasi situs gratis + pembina situs anu gampang dianggo.

kontra

  • Waragad pangaturan ($ 15) henteu tiasa mayar deui.
  • kanaékan harga salila pembaharuan.

Diadegkeun dina 2006 ku Trey Gardner, parusahaan geus benefited tina pangalaman éksténsif di sababaraha pausahaan hosting badag. Dinten, Trey sarta tim inti ngalaman nya ku professional geus diwangun GreenGeeks kana parusahaan cageur, stabil sarta kalapa.

akar parusahaan tempatna di Amérika Kalér sarta geus dilayanan leuwih konsumén 35,000 kalawan leuwih ti jaba 300,000. Salaku hiji parusahaan ramah-eco, éta geus dedicated sorangan pikeun ninggalkeun tapak suku énergi positip jeung ngagantikeun dipaké énergi kalawan triple sks énergi nu dipaké.

Ringkesan ringkes

GreekGeeks mangrupikeun sakedik kantong anu dicampur tina trik.

Di hiji sisi, salaku geek téhnologi anu masih ngaharepkeun boga Bumi (jeung hirup di eta) di sabudeureun pikeun rada sababaraha waktos deui, kuring ngahargaan-friendliness eco. Di sisi séjén, abdi tetep a leery saeutik maranéhanana hiji-rencana-fits-kabeh taktik.

Aya sigana janten mismatch dina kasaimbangan dieu sarta kuring yakin yen kuring teu bray sagalana. Sanajan kitu, ogé tetep dina pikiran kinerja speed unggulan nu GreenGeeks server geus ditémbongkeun dina tés urang.

Dina tingkat pribadi, kuring ngarasa yén ieu téh host anu bakal ngalakukeun admirably kalawan nanaon da blog mangrupa sakabéh jalan malah ka bisnis leutik. Kanyataanna, Jigana éta hiji tempat idéal pikeun pemula ka imah situs maranéhanana, dibéré fasilitas, bedah jeung sumber aya.

Diajar langkung lengkep dina ulasan GreenGeeks Timoteus

cocog jeung

Sakur pangguna milarian solusi hosting anu ramah écoos, newbies, blogger individu, usaha leutik-sedeng, pangguna anggaran, freelancer, sareng organisasi nirlaba.


5. Hostinger

2004 ngadegkeun, Hostinger mangrupikeun perusahaan anu ngatur anggaran ngajalankeun sababaraha pusat data di sakuliah dunya.

  • hiji Tanjungjaya: $ 0.99 / mo
  • premium Tanjungjaya: $ 2.89 / mo
  • bisnis Tanjungjaya: $ 3.99 / mo
  • Fitur konci: Domain Free, newbies-friendly pembina loka, .xyz domain mirah, cheapest rencana dibagikeun hosting.

Hostinger

Naros

  • kinerja padet.
  • Curl, Cron Jobs, MariaDB na InnoDB, SSH Aksés pikeun Rencana Anggaran.
  • Ladenan migrasi gratis kanggo palanggan anyar.
  • Zyro (pembina situs maju) kalebet dina sagala rencana anu dibagikeun.
  • Pamasangan otomatis sareng pembaharuan SSL.
  • Pilihan lokasi server di dalapan lokasi.

kontra

  • Hosting harga ningkatkeun sanggeus istilah munggaran.
  • rojongan parsial dina hiji-klik instalasi keur Tanjungjaya Plan Tunggal.

Profil Perusahaan

Ayeuna dipingpin ku CEO Arnas Stuopelis, Hostinger munggaran diadegkeun di 2004 salaku bootstrapped "média hosting" parusahaan di Kaunas, Lituania. Sababaraha taun ti harita, maranéhna ogé dibuka 000Webhost, hiji web jasa hosting jeung euweuh iklan haratis.

Ringkesan ringkes

Najan sabenerna hiji parusahaan anggaran hosting, Hostinger boga 8 puseur data lokasina di sakuliah dunya jeung Singapura keur tambahan panganyarna maranéhanana. Éta ogé localized di nagara 39 sarta mangrupakeun registrar pinuh ICANN Certified.

Kusabab lahirna maranéhanana, Hostinger geus dipelak kana parusahaan hosting well-dipikawanoh yen boasts 29 juta pamaké kalayan rata-rata 20,000 signups pamaké anyar poean sakuliah dunya dina 2017.

Konci pikeun kasuksésan maranéhna? Maturan ton fitur premium hosting kalawan harga competitively low (salah sahiji cheapest di pasar, tingali tabél) pikeun pamaké na.

Hostinger sia cek upami anjeun hoyong saloba fitur hosting-gancang tanpa needing mun niup kaluar anggaran Anjeun.

Diajar langkung seueur di ulasan Hostinger jero kuring

cocog jeung

Newbies, blogger individu, usaha leutik-sedeng, pangguna anggaran, freelancer, sareng organisasi nirlaba.


6. A2 hosting

Kantor pusatna di Ann Arbor, Michigan; ngadeg di 2001.

  • Lite: $ 2.96 / mo
  • Swift: $ 3.70 / mo
  • turbo: $ 7.03 / mo
  • kaistiméwaan: Panyungsi-di CMS cacher, SSL bébas, duit kapan balik garansi.

A2 hosting

Profil Perusahaan

Naros

  • kinerja padet.
  • Muhun-dioptimalkeun pikeun pagelaran server pangalusna.
  • Kapan duit jaminan deui.
  • Pilihan lokasi server di opat lokasi.

kontra

  • Ukur rencana Turbo ngadukung HTTP / 2.
  • Dukungan obrolan langsung henteu sayogi.

Dipimpin ku CEO Bryan Muthig, A2 hosting didirikan deui di 2001 di Ann Arbor, Michigan jeung ieu dipikawanoh salaku Iniquinet deui lajeng.

Saprak harita, anu panyadia web hosting dipiboga bebas diganti ngaran maranéhanana sarta nuluykeun ka imah rébuan situs nonjol ngaliwatan maranéhna dibagikeun, reseller, VPS, sarta rencana dedicated.

Ringkesan ringkes

A2 Hosting parantos lami, sareng aranjeunna parantos lami nganjang di ieu panjang ku fokus dina naon anu aranjeunna lakukeun pangalusna: mangrupikeun host wéb anu paling gancang.

Ku diwangun-di alat cache disebut A2 dioptimalkeun Alat, situs nu hosted on A2 hosting beban leuwih gancang ti paling web sarwa. Tambih Deui, anjeun teu ngagaduhan pangaweruh teknis atanapi ngalakukeun sagala konfigurasi host ngaktipkeun eta. Kalawan fitur sarta téhnologi kayaning gudang SSD, Railgun Optimizer, sarta pre-ngonpigurasi cache ka konsumén na dibagikeun hosting, maranéhna nuluykeun pikeun ngangkat standar pikeun speed dibagikeun hosting.

Upami laju penting anjeun, maka A2 Hosting pasti cek kaluar.

Baca pinuh A2 hosting review

cocog jeung

Newbies, blogger individu, usaha leutik-sedeng, pangguna anggaran, freelancer, organisasi nirlaba, pamekar wéb, pangguna WordPress canggih, eCommerce, toko online, sareng forum situs web ageung.


7. TMD hosting

Diadegkeun dina 2007, TMD Hosting nyertakeun sadaya solusi solusi kisaran: Dibagi, Reseller, VPS Awan, WordPress Diurus, sareng Hungkul.

  • Plan Starter: $ 2.95 / mo
  • Plan bisnis: $ 4.95 / mo
  • Plan perusahaan: $ 7.95 / mo
  • kaistiméwaan: Domain gratis, siap weebly, trial free 60, NGINX, Hayu urang Encrypt WildCard SSL, kode diskon khusus "WHSR7".

TMD hosting

Naros

  • Prestasi pangladén padet.
  • Jelas pedoman ngeunaan watesan pangladén.
  • dinten duit 60 garansi deui
  • diskon badag pikeun signups anyar
  • Ladenan migrasi gratis kanggo pangguna anyar.

kontra

  • harga pembaharuan mahal.

Propil perusahaan

TMD Hosting parantos sakitar langkung ti 10 taun sareng parantos dianggap salaku pilihan anu dipercaya pikeun anu ngabutuhkeun panyadia jasa wéb anu kualitas.

Kalayan opat pusat data sumebar ka Amérika Serikat sareng pusat data peuntas laut di Amsterdam, TMD Hosting dilélér nganggo Pilihan PC Editor.

TMD Hosting nawarkeun rencana hosting anu béda, kaasup anu dibagikeun, reseller, VPS, awan, WordPress diurus, sareng jasa hosting anu dikhususkeun.

review kasimpulan

TMDHosting teu sampurna tapi kuring nyarankeun TMD Hosting pikeun blogger atanapi bisnis ukuran leutik-pertengahan pikeun ngabutuhkeun solusi hosting wéb anu dipercaya. Henteu ngan ukur aranjeunna nawiskeun pagelaran anu stabil sareng ton fitur anu mangpaat, tapi éta ogé ngagaduhan sababaraha tim dhukungan pelanggan pangsaéna dina industri éta.

Lamun nuju tempo rencana Tanjungjaya hosting, Abdi nyarankeun Anjeun buka keur Plan Usaha nagara golongan sakumaha waragad istilah lila geus leuwih atawa kirang sami ($ 8.95 / mo vs $ 9.95 / mo) tapi anjeun gé boga leuwih hadé kinerja server jeung kapasitas.

Diajar langkung lengkep dina ulasan Hosting TMD kuring

cocog jeung

Newbies, blogger individu, usaha leutik-sedeng, freelancer, organisasi nirlaba, pamekar wéb, sareng forum wéb anu ageung.


8. Kinsta

LA-dumasar junun WordPress hosting, ngadeg di 2013. .

  • Starter: $ 30 / mo
  • keur: $ 60 / mo
  • bisnis: $ 100 / mo
  • kaistiméwaan: Akte Free SSL, otomatis cadangan sapopoé, plugin cache bodas-dilabélan, lingkungan multi pamaké, rojongan multisite.

Kinsta

Profil Perusahaan

Naros

  • kinerja padet.
  • Pilihan lokasi server 15 di sakuliah dunya.
  • host migrasi bébas pikeun pamaké mimitina-waktu.
  • Alus reputasi - raving fans na ulasan positif madhab.
  • Komprehensif rojongan knowledgebase.
  • aréa pementasan ramah-pamekar jeung cadangan poean otomatis.

kontra

  • Mahal pikeun pamaké kalawan sababaraha situs lalulintas low.
  • Teu ngarojong email hosting.

Tandaan Gavalda, CEO sarta pangadeg Kinsta, ngadegkeun parusahaan deui di 2013 di Los Angeles, CA. Bari masih kawilang anyar, maranéhna geus saprak dipelak gancang kalayan kantor lokasina di duanana London tur Budapest.

Wanadri ti pamekar WordPress Samaun, Kinsta geus fokus kana nyadiakeun premium junun WordPress jasa hosting keur sakabeh tipe pamaké, jadi eta pausahaan badag atawa usaha leutik-to-sedeng.

Ringkesan ringkes

Salah sahiji ngaran luhur di junun WordPress hosting, Kinsta geus miboga kasuksésan tremendous sarta pangakuan kantos saprak parusahaan mimitian lalampahan maranéhanana di 2013.

Naon sih susunan Kinsta sajaba ti pamaén sarupa séjénna di WordPress hosting pasar junun nyaeta pangabisa maranéhna pikeun nyadiakeun panel kontrol pamaké super gancang, super inovatif, sareng slick. Nu marengan téhnologi server inovatif maranéhanana (NGINX, PHP7, HHVM) jeung kinerja server padet nyababkeun éta hiji pilihan gede pikeun duanana usaha jeung perorangan.

Aranjeunna geus saprak Isro ka imah sababaraha merek global-dipikawanoh kayaning Ricoh, Ubisoft, Jendral Electric, sarta ASOS.

Baca pinuh Kinsta review dieu

cocog jeung

Pamekar WordPress, pangwangunan wéb sareng agénsi pamasaran, sareng pangguna WordPress canggih.


9. WP Wéb Host

Didirikeun taun 2007, kaluar liwat milik Asia Tenggara Exabytes parusahaan hosting.

  • WP Blogger: $ 3 / mo
  • WP Lite: $ 7 / mo
  • Pentingna WP: $ 17 / mo
  • WP Ditambah: $ 27 / mo
  • WP Geek: $ 77 / mo
  • kaistiméwaan: Domain .blog gratis, proksi HTTP / s & NGINX, sertipikat SSL gratis, 100 + téma WP gratis, Jetpack Pribadi / Profesional kalebet.

ISP WP

Profil Perusahaan

Naros

  • kinerja padet.
  • kelas luhur junun WP hosting di harga affordable.
  • Junun host WordPress kalawan email hosting.
  • Newbies-friendly panganteur pamaké.
  • HTTP / s, diwangun-di cacher, NGINX server.

kontra

  • Hasil campuran dina tés laju server server Jason.
  • harga pembaharuan mahal (40% harga luncat).
  • Taya 24 × 7 live obrolan atawa rojongan telepon.

Kaluar liwat milik hosting parusahaan Asia Tenggara Exabytes, WPWebHost mimiti lalampahan maranéhanana di 2007 sarta boga tujuan pikeun nyadiakeun pamaké jeung alat komunikasi penting na leyuran téhnologi informasi for jaba WordPress.

Aranjeunna keur sorangan dua puseur data lokasina di Denver, Co, sarta di Singapura nyadiakeun speed loading gancang dina duanana AS jeung Asia Pasifik.

review kasimpulan

WPWebHost mangrupakeun salah sahiji web hosting pausahaan ngarah di Asia Tenggara sarta bari maranéhna geus dina bisnis saprak 2007, maranéhna nuluykeun nyadiakeun bedah affordable sarta kalapa pikeun WordPress maranéhanana junun hosting.

The bedah super affordable ngajadikeun WPWebHost a tinimbangan pantes pikeun newbies anu hoyong a WordPress junun mirah hosting tapi boga anggaran leutik.

Sanajan kitu, dicampur speed respon server maranéhanana sarta layanan palanggan lackluster anu drawbacks utama nu bisa hoyong mertimbangkeun saméméh Signing nepi.

Maca ulasan lengkep dina WP Web Host

cocog jeung

Situs WordPress leutik-pertengahan, usaha leutik, sareng pemula.


10. LiquidWeb

Kantor pusatna di Lansing, Michigan AS; ngadegkeun dina 1997.

  • VPS #1: $ 29 / mo
  • VPS #2: $ 49 / mo
  • VPS #3: $ 69 / mo
  • kaistiméwaan: Perlindungan DDoS Dasar kalebet, kaamanan ditingkatkeun, dilegakeun ka perusahaan perusahaan upami diperyogikeun, palayanan pelanggan anu alus teuing.

Cairan

Naros

  • Prestasi pangladén padet.
  • Perlindungan Firewall + DDoS sareng sadaya rencana.
  • Patuh sareng HIPAA server hosting.
  • Dasar pangaweruh anu ageung pikeun pitulung DIY.
  • Gantian Hardware gantian.

kontra

  • Sacara mahal pikeun pangguna anu gaduh sababaraha situs web lalu lintas anu rendah.
  • Kurangna pilihan pangladén di Asia.
  • Sababaraha fitur krusial (misalna GeoTarget, Multisite) teu kaasup jeung mahal pikeun nambahkeun.
  • Tikét sarta rojongan telepon teu sadia pikeun Plan ngamimitian.

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 1997 ku Matthew Hill, perusahaan anu berbasis Lansing, Michigan nyayogikeun jasa web hosting anu nguatkeun profésional wéb di sakuliah dunya.

Pausahaan kaluar liwat owns na manages lima pusat data. Kalawan leuwih ti nasabah 32,000 di kira nagara 130, LiquidWeb boga pikeun mastikeun eta boga kakuatan nyadiakeun loba solusi nu tos kana parusahaan $ 90 juta kalayan leuwih karyawan 600.

LiquidWeb nampi INC.5000 panggancangna Ngembang Pausahaan Award pikeun 9 taun padeukeut (2007- 2015).

LiquidWeb dijual ka tegalan investasi Madison Dearborn Partners di 2015.

Ringkesan ringkes

LiquidWeb alus teuing dina sababaraha aspék tapi éta henteu pikeun sadayana, khususna dibéré harga éntri anu luhur pikeun rencana WordPress anu diurus.

Aranjeunna mangrupikeun perusahaan anu saé pikeun seueur merek internasional anu kasohor, kaasup Ducati, Hitachi, Red Bull, MTV, FedEx, Home Depot, ogé Chevy Volt.

Host wéb gaduh layanan hosting tingkat perusahaan anu berpatutan, catetan lagu bisnis anu kuat, sareng prestasi hosting anu saé - anu ngajadikeun éta pilihan anu hadé sareng perusahaan hérpasi anu hosting.

Maca pinuh ku ulasan LiquidWeb ku Timthothy Shim

cocog jeung

Pangembangan wéb sareng agénsi pamasaran, pangguna perusahaan perusahaan, situs wéb bisnis ageung, produsén game online, e-commerce, toko online.


Anggo Kasus Pamilihan Hosting Pangsaéna Kuring

Teras, hayu urang ngabandingkeun kasus pangguna anu beda-beda pausahaan hosting anu dipeunteun luhur ieu.

1. Pangsaéna pikeun Béda Hosting Range

Pangalusna Pangalusna sareng Bentang anu Béda: Interserver, SiteGround, TMD hosting

Henteu sadayana perusahaan web wéb nyayogikeun ka pasar anu sami. Sababaraha host wéb difokuskeun kana daérah anu khusus, sedengkeun anu sanésna tiasa ngalangkungan sababaraha produk. Milih anu leres bakal gumantung teu ukur kabutuhan ayeuna anjeun, tapi tinimbangan pikeun skalabilitas jangka panjang ogé.

Pangalusna Wéb HostdibagikeunVPSawandedicatedResellerjunun WP
InMotion hosting
InterServer
SiteGround
GreenGeeks
Hostinger
A2 hosting
TMD hosting
Kinsta
ISP WP
LiquidWeb


Tip: Kumaha kisaran web wéb mangaruhan kana pilihan anjeun?

Conto - InMotion, salah sahiji host wéb paling dipeunteun kuring, nawiskeun jasa hosting jangkauan pinuh
Conto - Hosting wéb anu bénten dina InMotion Hosting

GreenGeeks, InterServer, sareng TMD Hosting mangrupikeun tilu anu ngabagéakeun penjual - ngabandingkeun pro sareng kontrana di dieu.

A2 Hosting, Hosting InMotion, InterServer, sareng Hosting TMD mangrupakeun pilihan anu hadé pikeun anu hoyong ngamimitian leutik (di handap $ 5 / mo) sareng ningkatkeun engké.

Kinsta mangrupikeun kasus khusus tina host anu ngagaduhan khusus dina Ngatur WordPress Cloud hungkul. Ieu ngandung harti yén sanajan jinis aplikasi terbatas, éta ogé tiasa skala kalayan kabutuhan. WP Engine mangrupikeun nami anu populér dina Ecological anu sami (tapi henteu milis kana daptar kuring), anjeun tiasa ngabandingkeun dua sisi ka sisi ngagunakeun alat ieu.

2. Pangsaéna pikeun Pamilik Wéb Langkung

Pangsaéna pikeun Hosting langkung Wéb: A2 hosting, InterServer, Hostinger

Dina hal host wéb anu dibagi, anjeun biasana diwateskeun dina jumlah situs web anjeun tiasa janten host per akun gumantung kana rencana. Akun hosting VPS teu gaduh watesan domain tapi diasingkeun ku jumlah sumber anu ngagaduhan unggal rencana.

Dibagi Wéb Host

pausahaanWebsite wéb 1Situs Wéb 2-10jaba Unlimited
InMotion hosting$ 3.99 / mo$ 5.99 / mo$ 13.99 / mo
InterServer$ 4.00 / mo$ 4.00 / mo$ 4.00 / mo
SiteGround$ 6.99 / mo$ 9.99 / mo$ 14.99 / mo
GreenGeeks$ 2.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / mo
Hostinger$ 0.90 / mo$ 2.89 / mo$ 3.99 / mo
A2 hosting$ 3.92 / mo$ 4.90 / mo$ 9.31 / mo
TMD hosting$ 2.95 / mo$ 4.95 / mo$ 7.95 / mo
Kinsta---
ISP WP$ 3.00 / mo$ 17.00 / mo$ 77.00 / mo
LiquidWeb---


Catetan - Kinsta sareng LiquidWeb henteu nawiskeun jasa hosting anu dibagi.

VPS / Cloud Hosting

pausahaanéntri LevelTingkat Pertengahmaju
InMotion hosting$ 17.99 / mo$ 29.99 / mo$ 49.99 / mo
InterServer$ 18.00 / mo$ 30.00 / mo$ 54.00 / mo
SiteGround$ 80.00 / mo$ 120.00 / mo$ 160.00 / mo
GreenGeeks$ 20.00 / mo$ 40.00 / mo$ 80.00 / mo
Hostinger$ 12.95 / mo$ 29.95 / mo-
A2 hosting$ 25.00 / mo$ 35.00 / mo$ 50.00 / mo
TMD hosting$ 29.97 / mo$ 52.97 / mo$ 62.97 / mo
Kinsta$ 400.00 / mo$ 900.00 / mo$ 1,500.00 / mo
ISP WP---
LiquidWeb$ 29.00 / mo$ 49.00 / mo$ 69.00 / mo



Catetan - Rencana pangopènan VPS (perkiraan) spésifikasi: Tingkat éntri - 4 GB RAM, Panyimpen GB 75; Tingkat pertengahan - 6 GB RAM, neundeun 150 GB; Maju - 8 GB RAM, neundeun 250 GB. InterServer ngagaduhan pangaturan anu paling fleksibel nalika aranjeunna sorangan / ngatur pusat data sareng nawiskeun solusi host kolokasi.

3. Pangiriman Wéb panggancangna / Kinerja Gancang Pangsaéna

Kinerja Web Hosting Pangsaéna: InMotion hosting, InterServer, Kinsta

Aya sababaraha fitur anu tiasa ditawarkeun host wéb pikeun ngabantosan kinerja wéb anjeun. Seueur hal-hal anu mangaruhan kinerja keseluruhan situs anjeun sareng terang kasadiaan fitur ieu tiasa ngabantosan anjeun ngadamel pilihan anu langkung saé.

Dina ahir poé, tetep waé fokus kana kecepatan réspon server, kusabab éta mangrupikeun faktor anu anjeun gaduh kontrol anu terbatas.

Rata-rata laju tanggapan agrégat pikeun Interserver dina Januari 2020 nyaéta 114.62ms (sumber). Aranjeunna dinilai salaku host wéb top ku model nyetak HostScore kami dina bulan anu tangtu.
Kecepatan hosting Kinsta
Waktu réspon kinsta dipariksa di HostScore.netsumber) unggal opat jam ti sapuluh lokasi. Dina waktos nyerat ieu, waktos réspon (kecuali Bangalore) tetep sahandapeun 250ms (anu saé) pikeun dinten 30 anu kapungkur.

Bandingkeun fitur "laju"

pausahaanPinjaman SSDHTTP / 2NGINXserver LocationsKecepatan Server (Uji Kami)
InMotion hostingSadaya rencanaSadaya rencanaVPS atanapi langkung luhurAS wungkul~ 350 mdet
InterServerSadaya rencanaNgan ukur inVPS rencana atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhurAS wungkul~ 250 mdet
SiteGroundSadaya rencanaSadaya rencanaNgan di GrowBig atanapi langkung luhursadunya~ 600 mdet
GreenGeeksSadaya rencanaSadaya rencanasadunya~ 400 mdet
HostingerSadaya rencanaSadaya rencanaSadaya rencanasadunya~ 500 mdet
A2 hostingSadaya rencanaTurbo (dibagikeun hosting) atanapi langkung luhursadunya~ 500 mdet
TMD hostingSadaya rencanaSadaya rencanasadunya~ 500 mdet
KinstaSadaya rencanaSadaya rencanaSadaya rencanasadunya~ 200 mdet
ISP WPSadaya rencanaSadaya rencanaSadaya rencanaAS & Asia~ 700 mdet
LiquidWebSadaya rencanaNgan di WP diurusLeres tapi kedah konfigurasi manualUS & EU~ 450 mdet



4. Hosting Pangalusna Wéb pikeun Pangembang

Hosting Pangalusna Wéb pikeun Pangembang: A2 hosting, InterServer, SiteGround

Upami anjeun pangembang sareng butuh lingkungan pangembangan anu khusus pikeun nyebarkeun sareng nguji skrip aplikasi, maka anjeun kedah difokuskeun. Kieu kumaha kumaha anjeun tiasa janten host situs web Django, Node.js, Python, atanapi Windows (ASP.net) kalayan panyayuhan host 10 anu abdi pilih.

pausahaanDjangoNode.jsPythonASP.net
InMotion hostingVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhur
InterServerSadaya rencanaSadaya rencanaSadaya rencanaSadaya rencana
SiteGroundVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhur
GreenGeeksVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhur
HostingerVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhur
A2 hostingSwift (dibagi) atanapi langkung luhurSwift (dibagi) atanapi langkung luhurSadaya rencanaSadaya rencana
TMD hostingVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhur
Kinsta
ISP WP
LiquidWebVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhurVPS atanapi langkung luhur



Tip: Hoyong lingkungan pangembangan khusus dina hosting anu dibagikeun?

A2 Hosting - pangsaéna sareng node.js hosting pangsaéna sareng pangsaéna - pangsaéna pikeun pamekar
Hosting Node.js dimimitian dina ngan $ 3.70 / mo di A2 Hosting.

Kaseueuran wéb henteu nawiskeun seueur cara alat pamekar pikeun akun hosting anu dibagikeun. Hosting sareng Interserver A2 mangrupikeun éntitas anu langka. Pikeun anu ningali ka VPS hosting, kalolobaan lingkungan tiasa dikonfigurasi.

Pencét di dieu pikeun nganjang A2 Hosting / Pencét di dieu pikeun nganjang Interserver.

5. Pangalusna pikeun Usaha Leutik-ka-Sedeng

Hosting Wéb Pangsaéna pikeun Usaha Leutik: A2 hosting, InMotion hosting, SiteGround

Situs wéb anu berorientasi bisnis atanapi ngalaksanakeun bisnis online ogé kedah gaduh kabutuhan khusus. Ieu kalebet syarat kaamanan ditingkatkeun sareng aplikasi pikeun ngadukung bisnis. Aplikasi wéb eCommerce populér di antarana Magento, PrestaShop, sarta WooCommerce.

Kaseueuran wéb anu saé ogé bakal nawiskeun sababaraha bentuk SSL gratis (AutoSSL pikeun cPanel, Ayo Encrypt for Plesk) tapi henteu dina kasus khusus, sababaraha tiasa nawiskeun pilihan anu langkung kuat - sertipikat Let’s Encrypt Wildcard.

Pikeun langkung rinci, baca kami pitunjuk hosting bisnis leutik.

pausahaanIntegrasi SSL Gampangdedicated IPHost EmailMagentoPrestaShopWooCommerce
InMotion hostingAutoSSL$ 48 / taun
InterServerAutoSSL$ 36 / taun
SiteGroundHayu urang Encrypt Wildcard$ 54 / taun
GreenGeeksHayu urang Encrypt Wildcard$ 48 / taun
HostingerHayu urang Encrypt*
A2 hostingHayu urang Encrypt$ 48 / taun
TMD hostingHayu urang Encrypt$ 48 / taun
KinstaHayu urang Encrypt Wildcard
ISP WPHayu urang Encrypt
LiquidWebHayu urang Encrypt**



Catetan * Hostinger nawiskeun hiji alamat IP khusus gratis kanggo sadaya pamakean VPS. Alamat IP khusus anu henteu didukung dina layanan hosting anu dibagikeun.

Catetan ** LiquidWeb nawiskeun alamat IP khusus gratis haratis. Alamat IP khusus salajengna biaya $ 84 / taun.

6. Pangalusna pikeun Panganggo WordPress Lanjut

Hosting Pangsaéna WordPress pikeun Panganggo Luhur: Kinsta, SiteGround

Aya seueur tingkat pamaké WordPress, ti mimiti-waktos amateurs ka anu kitu ahli tiasa kode sorangan fungsi WordPress. Nyaho ieu, host wéb ogé nawiskeun rupa-rupa jinis rencana sareng fitur khusus WordPress sapertos plugin optimis. Rencana WordPress anu diurus mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu milarian leungeun anu dipandu. Aya sababaraha host anu ogé ngagaduhan ahli WordPress salaku staf dukungan.

pausahaanDiatur WordPressWP Ahli DhukunganFitur WordPress Husus
InMotion hostingBoldGrid - pembina situs WordPress
InterServer
SiteGroundPementasan, WP-CLI, SG Optimizer - plugin khusus pikeun pagelaran pangsaéna
GreenGeeksWP-CLI, PowerCacher - plugin khusus pikeun pagelaran pangsaéna
Hostinger
A2 hostingPementasan, WP-CLI, A2 Dioptimalkeun - plugin khusus pikeun pagelaran pangsaéna
TMD hosting
KinstaPementasan, WP-CLI, dashboard khusus, sumberdaya WP lengkep
ISP WPRencana Pribadi / Paket Jetpack
LiquidWebPanggung, WP-CLI, iThemes Sync


Tip: Naha anjeun leres-leres kedah ngatur WordPress?

Salami anjeun milarian, anjeun tiasa ningali seueur rencana anu ngatur WordPress (WP) anu ngatur sareng mendakan yén dina sababaraha kasus, harga hosting WP ieu kaitung langkung luhur (sawaréh angkat ka 30x pricier) tinimbang anu dibagikeun rata-rata.

Perbezaan harga gedé sapertos biasana kusabab sababaraha fitur fokus WP, kalebet mékanisme caching khusus, platform anu ramah pamekar WP, sareng ahli WP ngadukung. Fitur ieu tiasa waé kabutuhan pikeun pangguna anu ngajalankeun situs WP-lalu lintas luhur, agénsi pangembangan / pamasaran, atanapi usaha ukuran ukuranana. Ngamimitian sareng blogger énggal, sanaos, teu kersa peryogi seueur fitur anu ditawarkeun acan.

Diajar langkung seueur ngeunaan junun hosting WordPress dina tulisan ieu.

7. Pangalusna Wéb Pangalusna Kanggo Pangarang / Panulis

Hosting Wéb Pangsaéna kanggo Pangarang: GreenGeeks, Hostinger, TMD hosting

Hostinger - hosting murah pangsaéna
Conto - Hostinger shared host dimimitian dina mung $ 0.80 / mo - Sampurna pikeun freelancer anu peryogi situs wéb basajan.

Pikeun panulis, milih host wéb anu ngahémat waktos mangrupikeun prioritas utama. Pembina situs anu gampang dianggo (pikeun nempatkeun sareng mertahankeun situs gancang), wéb (pikeun komunikasi sareng klien sareng penerbit), sareng harga anu hargana (bisnis inti anjeun nyerat) anjeun tilu syarat anu paling penting.

pausahaanOngkos ^Pangwangun Loka basajanwebmail
InMotion hosting$ 3.99 / mo
InterServer$ 4.00 / mo
SiteGround$ 6.99 / mo
GreenGeeks$ 2.95 / mo
Hostinger$ 0.80 / mo
A2 hosting$ 3.92 / mo
TMD hosting$ 2.95 / mo
Kinsta$ 29.00 / mo
ISP WP$ 3.00 / mo
LiquidWeb$ 25.00 / mo



^ Catet - Biaya signup kanggo situs wéb tunggal.

8. Ladenan Hosting-friendly

Hosting Wéb Pangsaéna kanggo Pangarang: GreenGeeks, InMotion hosting

Dashboard GreenGeeks - friendly-pangguna jeung gampang ngahontal dukungan.
Dashboard GreenGeeks - friendly-pangguna jeung gampang ngahontal dukungan.

Pikeun pamula, milih host wéb anu hargana sareng gampang mimitian ku éta paling kritis. Aktip akun instan, panel kontrol anu gampang dianggo, sareng dukungan anu saé anu siap siap ngabantosan tilu syarat penting.

Pikeun pamula anu ngan dimimitian - InMotion Hosting sareng GreenGeeks datang kalayan panel kontrol anu gampang digunakeun (cPanel) sareng dukungan anu saé dina harga anu hargana.

GreenGeeks 'dasbor pamaké anyar anu diwangun ku tujuan nyiptakeun hal anu pas pikeun pamula ku sababaraha cara. Pasang SSL gratis, salaku conto, éta gampang pisan dina platformna. Di sisi anu sanésna, "Penjaminan Duit Balik" periode uji coba dugi ka 90 dinten di InMotion - anu ngajadikeun aranjeunna pilihan bébas résiko pikeun pendatang.

pausahaanOngkos ^pangadilan pangawasan
InMotion hosting$ 3.99 / mopoé 90cPanel
InterServer$ 4.00 / mopoé 30cPanel
SiteGround$ 6.99 / mopoé 30Dina-House
GreenGeeks$ 2.95 / mopoé 30cPanel
Hostinger$ 0.80 / mopoé 30Dina-House
A2 hosting$ 3.92 / mopoé 30cPanel
TMD hosting$ 2.95 / mopoé 60cPanel
Kinsta$ 29.00 / mopoé 30Dina-House
ISP WP$ 3.00 / mopoé 100Plesk
LiquidWeb$ 25.00 / mopoé 30Plesk



^ Catet - Biaya signup kanggo situs wéb tunggal di lingkungan anu dibagi.

9. Istilah Lila, Solusi-Éféktif

Pangalusna pikeun jangka panjang: A2 hosting, InterServer

Kabiasaan harga interserver - pangsaéna pikeun pangguna jangka panjang
Conto - InterServer henteu ngajantenkeun harga na nalika pembaharuan.

Pamilik wéb terang yén investasi awalna mangrupikeun bagian tina biaya masing-masing. Hal ieu disababkeun ku faktor-faktor sapertos biaya hosting. Kaseueuran panyadia wéb nawiskeun diskon tanda-tanda anu tahan anu sesah. Tapi, harga naek sacara signifikan nalika waktuna pikeun ngarobih rencana anjeun. Nalika cacah biaya poténsial wéb host, émut waé salaku bagian tina perencanaan anjeun.

pausahaanSignup ^carana nganyarangaransi
InMotion hosting$ 3.99 / mo$ 9.99 / mo90 dinten sidang bébas
InterServer$ 4.00 / mo$ 4.00 / mo30 dinten sidang bébas
SiteGround$ 6.99 / mo$ 14.99 / mo30 dinten sidang bébas
GreenGeeks$ 5.95 / mo$ 14.95 / mo30 dinten sidang bébas
Hostinger$ 2.15 / mo$ 11.95 / mo30 dinten sidang bébas
A2 hosting$ 3.92 / mo$ 7.99 / moBaréto artos uih deui
TMD hosting$ 4.95 / mo$ 7.95 / mo30 dinten sidang bébas
Kinsta$ 60.00 / mo$ 60.00 / mo30 dinten sidang bébas
ISP WP$ 27.00 / mo$ 27.00 / mo100 dinten sidang bébas
LiquidWeb$ 29.00 / mo$ 29.00 / mo30 dinten sidang bébas



^ Catet - Harga dumasar kana periode langganan taun 2.

Tip: Naon harga anu tepat kanggo mayar?

Aya seueur jinis jasa hosting, sadayana pada poin harga anu béda sareng nawiskeun fitur sareng pilihan anu béda. Anjeun kedah milari sanes ukur dipeunteun sareng harga anu saé, tapi ogé milih hiji anu cocog sareng kabutuhan wéb anjeun.

Tim kuring melong nguruskeun hosting 400 sareng diterbitkeun ieu panduan harga hosting anyar. Umumna nyarios, ngaharepkeun mayar $ 3 - $ 10 unggal bulan kanggo hosting anu dipercaya, $ 30 - $ 55 unggal bulan kanggo VPS pertengahan pertengahan kisaran.

10. Pangalusna pikeun Wéb Pribadi

Pangalusna Wéb Panganggo Pangbasa Terbaik: GreenGeeks, Hostinger, TMD hosting

Siga hosting kanggo panulis, situs wéb anu pribadina kedah terjangkau sareng gampang dianggo. Henteu paduli naha éta pikeun nyebarkeun CV anjeun atanapi ngamajukeun "merek pribadi anjeun" - Pembina situs anu gampang dianggo, fitur wéb anu diwangun dina, sareng harga hargana paling penting dina host wéb anu pribadi.

Pikeun anu ngadamel ngan hiji situs wéb pribadi, Hostinger nawarkeun solusi anu paling murah ($ 0.80 / on signup). TMD Hosting sareng GreenGeeks nawiskeun hal anu langkung berharga tapi aranjeunna host wéb anu teu terbatas sareng nyayogikeun palanggan anu saé.

pausahaanOngkos ^Pangwangun Lokawebmail
InMotion hosting$ 3.99 / mo
InterServer$ 4.00 / mo
SiteGround$ 6.99 / mo
GreenGeeks$ 2.95 / mo
Hostinger$ 0.80 / mo
A2 hosting$ 3.92 / mo
TMD hosting$ 2.95 / mo
Kinsta$ 29.00 / mo
ISP WP$ 3.00 / mo
LiquidWeb$ 25.00 / mo



11. Pangalusna pikeun Wéb UK

Pangalusna pikeun Panganggo UK: Kinsta, SiteGround

Pikeun ngarti naon anu ngajantenkeun host wéb paling saé pikeun lokasi anu khusus, urang kedah dibahas latency.

Naon latency?

Latency mangrupikeun waktos dina hiji server anu narima sareng ngolah pamundut anu dilakukeun ku pangguna.

Anggapkeun hal sapertos hiber - Nalika hiji pangguna Inggris ngaksés situs wéb anu di host di Australia, nyungkeun anjeunna mabur ti Inggris - Wétan Tengah - Asia - Australia - Asia - Wétan Tengah - Inggris pikeun hasil. Waktu penerbangan mangrupikeun latén kana wéb éta.

Upami éta halaman wéb anu diselenggara di Inggris, pamundutna bakal nyalir ka jero Inggris ngan ukur, ngaminimalkeun waktos perjalanan.

Pikeun ningali kumaha laténsi kajadian dina kahirupan nyata, ieu mangrupikeun conto.

Taun-taun kapengker situs ieu anjeun dibaca di pusat data di Amérika Serikat. Di handap ieu laju situs diuji tina 10 lokasi anu nganggo Bitcatcha.

Tes tés milih host wéb pangsaéna
Hasil tés laju wéb (2018) ti 10 lokasi.

Tina layar screenshot, anjeun tiasa ningali yén waktos réspon pelayan bénten ti lokasi ka lokasi. Situs ieu dimuat gancang (8ms) pikeun uji tes di Amérika Serikat sareng sarat laun pikeun tempat ujian di Jepang sareng Australia (367ms sareng 414 ms).

Langkung caket lokasi pamiarsa anjeun ka server anjeun, langkung handap jarak handapna.

Naha pentingna masalah?

Latency mangrupikeun bagian anu tangtu dina waktos halaman wéb anjeun. Ku ningkatkeun latensi (milih pikeun ngadangukeun caket kana pamiarsa anjeun), waktos halaman wéb anjeun bakal ningkat sacara signifikan.

Dina basa sejen, upami seuseueurna pamiarsa anjeun ayana di nagara atanapi wilayah anu sami, langkung saé pikeun halaman wéb anjeun langkung caket sareng aranjeunna.

Ieu ngécéskeun naon sababna latén mangrupikeun faktor anu penting nalika anjeun milih host wéb.

Janten host wéb anu paling hadé pikeun situs wéb UK?

Anggota tim kuring ngan ukur analisa latency dina sababaraha perusahaan hosting anu gaduh puseur data di Inggris sareng réngking dumasar kana harga, fitur, sareng latency. Dasar hasil uji na, SiteGround - kalayan lokasi pangladén dumasar di London, mangrupikeun diantara host anu ngagancangkeun kacepetan. Kinsta, di sisi anu sanés, dijalankeun dina server anu ku Google Cloud di London (dimana kualitas kacepetan parantos kabuktosan).

ISPserver lokasirespon sareng
(Ti UK)
BitcatchaWPTest
SiteGroundLondonmdet 34mdet 101
PickAWebEnfieldmdet 35mdet 104
Jantung InternétLeedsmdet 37mdet 126
HostingUKLondon, Maidenhead, Makasarmdet 41mdet 272
Gancang HostGloucestermdet 59mdet 109
tsoHostMaidenheadmdet 68mdet 582
eUK inangnaWakefield, Maidenhead, Makasarmdet 34mdet 634



12. Pangsaéna pikeun situs wéb Malaysia & Singapura

Pangalusna hosting pikeun Para pangguna Malaysia & Singapura: Hostinger, SiteGround , TMD hosting

Pikeun ngarti naon anu ngajadikeun jasa-jasa hosting ieu hadé pikeun situs web Malaysia sareng Singapura, punten maca panjelasan kuring dina laten.

Tes laju anu dilakukeun ku anggota tim kuring Abrar Moises Shfee.

ISPserver lokasispeed Test
(Ti Singapura)
harga
(Kasarna)
BitcatchaWPTest
HostingerMalaysiamdet 8mdet 191S $ 1.00 / mo
TMD hostingSingapuramdet 8mdet 237S $ 4.05 / mo
SiteGroundSingapuramdet 9mdet 585S $ 5.36 / mo
A2 hostingSingapuramdet 12mdet 1795S $ 5.34 / mo
ExabytesMalaysia, Singapuramdet 19mdet 174S $ 5.99 / mo
VodienSingapuramdet 7mdet 107S $ 10.00 / mo
ShinjiruMalaysiamdet 24mdet 119S $ 5.00 / mo



Patarosan Sering Tanya dina Layanan Hosting

Kuring ngajelaskeun dasar ngeunaan hosting situs wéb di artikel ieu tapi bisi anjeun milarian sababaraha waleran gancang…

Naon anu web hosting?

Hosting wéb mangrupikeun jasa nyayogikeun sumber-sumber sapertos rohangan simpanan sareng infrastruktur jaringan pikeun pangguna pikeun ngajalankeun wéb.

Langkung seueur ngeunaan kumaha host wéb dianggo di dieu.

Naon ngaran domain?

Ngaran domain mangrupikeun alamat anu ramah tina situs wéb. Éta diketik kana bar alamat browser internét ku sémah pikeun ngakses situs.

Langkung seueur ngeunaan kumaha domain nameg damel di dieu.

Naon jinis jasa wéb hosting?

Jinis inti web hosting kalebet dibagikeun, VPS / Cloud sareng server darmabakti. Bedana utama biasana dina kamampuan, kaamanan, sareng reliabilitas.

Tingali tipena béda wéb hosting di dieu.

Naon bedana wéb hosting sareng nami domain?

Ngaran domain masihan anjeun lokasi pikeun situs wéb, sedengkeun wéb hosting nyaéta layanan anu ngatur kumaha situs dikirim ka sémah.

Dimana abdi nyéwa host wéb?

Aya rébuan panyadia ladénan wéb di seluruh Internét; kami ditinjau langkung ti 60 sahijina dina halaman wéb ieu.

Naha abdi tiasa mésér sareng gaduh host wéb kuring nyalira?

Leres. Seueur perusahaan anu langkung ageung ngagaleuh, nyayogikeun, sareng mertahankeun server sorangan (s) di pusat data kanggo panggunaan eksklusif.

Langkung seueur ngeunaan ngiringan halaman wéb lokal anjeun di dieu.

Seueur perusahaan perusahaan wéb anu langkung ageung bakal nawiskeun naon?

Perusahaan wéb langkung ageung biasana nawiskeun rangkep dina jasa-web anu aya hubunganana. Ieu kalebet rencana wéb hosting, penjualan nami domain, sareng rencana reseller.

Naon anu janten penjual wéb host?

Sababaraha urang bakal mésér web hosting sacara saé sareng ngabagi sumber pikeun nyéwa. Ieu disebut hosting reseller.

Naon rupa serverna?

Aya dua jinis server - kelas konsumen sareng komérsial. Server kelas konsumen sapertos kotak-kotak PC desktop normal bari server komersial siga kotak ageung sareng rak di aranjeunna.

Naon anu kuring kedahna pikeun host wéb kuring nyalira?

Pikeun host wéb, anjeun peryogi nami domain sareng wéb hosting. Nami domain nyaéta alamat anu nunjuk ka mana file wéb anjeun disimpen.

Naon situs web?

Halaman wéb mangrupikeun koléksi halaman wéb anu nawiskeun téks, video sareng gambar ka sémah. Masing-masing halaman wéb biasana bakal ngagaduhan sababaraha halaman anu aya dina hiji ngaran domain.


Baca salajengna

Éta sadayana pikeun tulisan ieu. Upami anjeun masih teu puas, baca:

P / S: Link anu nunjukkeun ka perusahaan hosting mangrupikeun tautan afiliasi - upami anjeun ngalanggan jasa hosting liwat tautan ieu, kuring bakal diktungkeun salaku referrer anjeun sareng ngadamel artos. Ieu kumaha kuring ngajaga situs ieu hirup (domain, server, cost test, jrrd) sareng mayar gaji anggota tim kuring. Meuli liwat tautan afiliasi kuring henteu langkung seueur hargana - punten ngadukung kami upami anjeun padamelan anu ditungtun kami anu mantuan.

P / P / S: Peryogikeun usaha anu ageung pikeun ngumpul, ngilikeun, sareng ngapdét data ieu (anu terakhir dipariksa Januari 2020). Punten pasihan terang abdi upami anjeun mendakan aya kasalahan atanapi inpormasi jaman bérés dina tabél ieu.