Web hosting Rusiah wangsit

Ngungkabkeun inpormasi sareng inpormasi téknologi wéb ngeunaan situs wéb.

situs ieu ditangtayungan ku reCAPTCHA jeung Google kabijakan privasi jeung Sarat of Service ditagihkeun.

Situs Wéb Anu Ngemot WHSR


Web hosting pituduh - Panggihan naon kudu di deal hosting sampurna.

Hosting wéb pikeun waktos munggaran?

Pitunjuk sareng situs wéb kami siga peta - ngan ukur kapake upami anjeun terang kamana waé.

Anjeun kedah ngartos naon nu peryogi ti host wéb sateuacan anjeun nyokot hiji.

Pikeun newbies, aturan aya-brainer nyaeta mun salawasna ngamimitian leutik kalawan rencana affordable kayaning dibagikeun hosting. Pikeun leuwih lengkep pamaké canggih, usability situs anjeun krusial - ieu hartina anjeun kudu leyuran hosting stabil sarta fléksibel.

Lengkah-demi-step pituduh pikeun hosting wéb munggaran anjeun


Milarian Hosting Pangalusna pikeun Wéb anjeun

teu bisa mutuskeun nu web host kana balik kalawan?

Urang ngadaptarkeun kalawan jeung jasa test web hosting ku kituna anjeun bisa motong ka ngudag jeung milih solusi pangalusna - Tempo daptar lengkep ngeunaan resensi urang dieu.

Paké alat ngabandingkeun kami pikeun ngabandingkeun liwat daptar lega pausahaan hosting. Anjeun tiasa ngabandingkeun nepi ka 3 hosting pausahaan sakaligus tur eta mangrupa daptar kaluar sagala rinci nu peryogi kayaning rating urang, bedah, fitur dasar, sarta ogé mangrupa pro & kontra rusuh review.

Tingali 10 Urang Situs Wéb Hosting Terbaik

Bandingkeun Web hosting Pausahaan - Teangan hiji panyadia hosting nu cocog kedah Anjeun.


Pasar Study: Kumaha Jauh ka mapay pikeun ISP?

harga hosting dumasar kana ulikan pasar kami (2020)

Hosting harga geus robah drastis ngaliwatan 10 panungtungan pikeun 15 taun.

Dina 2000 mimiti, paket / mo $ 8.95 kalawan fitur dasar ieu dianggap mirah. Lajeng harga turun ka $ 7.95 / mo, teras $ 6.95 / mo, $ 5.95 / mo, sarta leuwih handap.

Urang diulik tren pasar panganyarna na kapanggih yen, dina average ...

  • Tingkat Éntri dibagikeun rencana waragad $ 3.40 / mo di signup & $ 4.94 / mo salila pembaharuan,
  • Éntri rencana tingkat VPS waragad $ 17.20 / mo di signup & $ 20 / mo salila pembaharuan, sarta
  • Pangluhurna dibagikeun jeung VPS hosting rencana sould teu hargana leuwih ti $ 25 / mo na $ 170.

Dina hal upami anjeun heran sabaraha kedah ngadayarkeun web-hosting ...

Baca kami Study dina Website hosting Cost

Web Hosting Diskon & tawaran

Kodeu Kupon GreenGeeks

  • Kupon
  • Ku Jerry Low
Kupon Code: 10YEARSGREEN Kanggo anu ngadaptarkeun GreenGeeks pertama kalina, nganggo kode Kupon ieu pikeun ngahémat 70% dina hosting anu dibagikeun (klik di dieu pikeun mesen). Panyingkepan: WHSR nampi waragad rujukan fr ...

Kode Kupon Interserver

  • Kupon
  • Ku Jerry Low
Kupon Code: WHSRPENNY Ngahudang Interserver dibagikeun hosting? Anjeun ayeuna tiasa nyobian aranjeunna ngan ukur $ 0.01 sabulan kalayan kode promo "WHSRPENNY" (klik di dieu pikeun mesen). Panyingkepan: WHSR…

Kodeu Kupon GlowHost

  • Kupon
  • Ku Jerry Low
Kupon Code: WHSR30 Kanggo anu nuju mésér pikeun kahiji kalina di GlowHost, paké kode diskon ieu kanggo 30% pareum dina rencana web wéb GlowHost (klik di dieu pikeun mesen). Panyingkepan: WHSR nampi…

Langkung lengkep ihwal Hosting Website

Naha Cloud Seueur Hosting sapertos Digital Samudera Cheaper? Pintu Jero kana Harga Awan

  • hosting Panungtun
  • Ku Jerry Low
Awan komputasi ngan ukur janten langkung saé dikomersilkeun salami sapuluh taun ka pengker. Téhnisna kitu, konsép na parantos tos lami langkung lami. Istilah 'Awan' utamina di ref…

10 Alternatif Cheaper pikeun SiteGround Hosting

  • hosting Panungtun
  • Ku Jason Chow
SiteGround ngagaduhan reputasi anu gempa dina host wéb tapi naék harga panganyarna parantos ngajantenkeun seueur pikeun neuteup kana alternatif anu langkung mirah. Kalayan rencana ayeuna mimitian nutup harga ganda, pangguna panginten c ...

Dimana Pikeun Ngadamel Proyék Teras anjeun? Pangalusna jasa Django Pangalusna

  • hosting Panungtun
  • Ku Timoteus Shim
Django mangrupikeun sakalangkung enigma sabab sapertos kitu, cinta pikeun kerangka ieu sigana réduh antara dua saingan anu pikaresepeun - Amérika Serikat sareng Rusia. Masih, aya anu resep pisan pikeun dev ...

7 Alternatif GoDaddy pikeun Domain & Hosting

  • hosting Panungtun
  • Ku Jason Chow
GoDaddy tiasa mangrupikeun 'dadang ageung' tina jasa hosting tapi anu panggedéna henteu merta pangsaéna. Diadegkeun dina 1997 salaku Jomax Technologies, behemoth Arizona-kantor pusat ieu ayeuna langkung ti 18 juta taun ...

Panyadia Hosting Awan Terbaik dina 2020

  • hosting Panungtun
  • Ku Jerry Low
Panyadia hosting "Cloud" pangsaéna anu ayeuna nawiskeun pangguna langkung ti ngan ukur sumber daya. Aranjeunna sering ngabédakeun diri di pasar jenuh na. Kalayan jasa wéb janten…

Panyadia Hosting VPS Pangalusna Pikeun Dipertimbangkeun (2020)

  • hosting Panungtun
  • Ku Jerry Low
Rencana Hosting VPS mangrupikeun titik-titik kakawasaan panyayangan solusi panyadia jasa web hosting. Éta mangrupikeun titik manis transisi pikeun seueur pangguna sareng kanyataanna, anu mana anu paling sering ditungtut sakali deui nalika aranjeunna gradua…

Plesk vs cPanel: Bandingkeun Panel Pangontrol Wéb Hosting Anu Kalolobaan Dunya

  • hosting Panungtun
  • Ku Jerry Low
Panel kontrol mangrupikeun bagian anu penting tina pangalaman host wéb kami sareng henteu seueur pisan anu masihan aranjeunna seueur pamikiran. Salaku conto, anjeun terang yén dua Panel Web Hosting Control paling populer ...

Pangalusna Wéb Wéb Hosting Gratis

  • hosting Panungtun
  • Ku Timoteus Shim
* Pembaruan: Daptar harga sareng tabel ngabandingkeun diropéa. Urang sadaya cinta freebies sareng éta kedah janten heran malah dina web hosting aya ton freebies upami anjeun terang dimana milari. Henteu…

The Panasaran Pasualan Ngaran Domain Lieur Free

  • hosting Panungtun
  • Ku Timoteus Shim
Kalawan leuwih ti 348 juta ngaran domain didaptarkeun sakumaha tina tungtung 2018, ngaran domain anu komoditi jual panas. Malah aya geus sapertos paménta hébat yén Corporation Internet pikeun Ngaran Nangtukeun ...

Pitunjuk Blog WHSR

Ngawangun Blog anu Suksés

Kumaha cara ngadamel blog munggaran anjeun nganggo WordPress? Kumaha carana ngadamel artos langkung artos? Kumaha aktip pangwangunan lalulintas blog anjeun? Naon alat-alat blogging anu leres pikeun dianggo?

Diajar sadayana - tina dasar nepi ka tatics pamasaran blog canggih ti problogger anu parantos "kantos aya sareng dipigawé éta".

Kumaha ngamimitian Blog dina 2020

Tip Blogging WHSR

Kumaha carana Cokot 8,000 Blog Komentar: A Study Case

  • Tips blogging
  • Ku Ryan Biddulph
Nu anyar mah nampi komentar 8,000th abdi on Blogging Ti Paradise. Saatos nganiaya milestone ieu abdi hoyong babagi studi kasus detailing kumaha meunang 8,000 komentar dina blog anjeun teuing. Naha anjeun hayang commen ...

Blog Ngaran Gagasan: Tips Pikeun Nyokot The Sampurna Ngaran Pikeun Blog anjeun

  • Tips blogging
  • Ku Azreen Azmi
Naon nu gawang pangbadagna anu nyanghareup unggal blogger budding? Nyoba milih ngaran pikeun blog maranéhanana. Ngaran blog anu tiasa rada teuas, utamana lamun anjeun anyar pikeun sakabeh blogging jeung branding hal. ...

Lila-Blogging pangalusna Pikeun nonprofit Blog

  • Tips blogging
  • Ku Azreen Azmi
A blog téh leuwih ti ngan cara masangkeun stats na Kaluaran pencét ngeunaan parusahaan Anjeun. Kanyataanna, dipaké leres, blogging pikeun nonprofit tiasa hiji alat indispensable jang meberkeun nguatkeun merek anjeun ...

Sagalana Anjeun kudu mimitian ramatloka anyar online

Ngajalankeun Venture Online

Saban bisnis butuh préparasi online - Anjeun peryogi rohangan online pikeun ngawangun bisnis anjeun, ngajual produk atanapi kéngingkeun nami anjeun.

Anjeun teu kudu jadi hiji geek tech atawa programmer a.

Nuturkeun metoda katuhu. Pilih platform katuhu. Nganggo parabot penerbitan katuhu. Anjeun bakal 100% rupa.

Tilu Cara pikeun ngadamel Wéb / 50 Gagasan Usaha Online

Panungtun Bisnis & Pangembangan Bisnis Wéb

Chaturbate sareng 10 Béntang-Terjengan sareng Wéb Django

  • Pakakas web
  • Ku Timoteus Shim
Chaturbate mangrupikeun situs anu kasohor, tapi anjeun ngagaduhan anu kantos mikirkeun téknologi naon? Barina ogé, sanggup pikeun ngadamel rébuan live live serentak pikeun pamiarsa anu masal waé waé…

Ngaronjatkeun Kecepatan Wéb Kalawan Cloudflare (Pitunjuk Pangaturan saderhana)

  • Pakakas web
  • Ku Timoteus Shim
Naon Cloudflare na? Cloudflare paling dipikanyaho pikeun Network Pangiriman Kandungan (CDN). Ieu ngabantuan situs web pikeun nurunkeun kecepatan loading halaman wéb. Cara primér ieu dilakukeun nyaéta liwat caching. Tapi, Cl…

Tinjauan CyberGhost

  • Pakakas web
  • Ku Timoteus Shim
CyberGhost naros: Naon anu abdi pikaresep ngeunaan CyberGhost 1. Romania nyaéta Luar Bidang Bidang Kuisitas 14-Panon nyaéta salah sahiji hal anu paling penting dina panyadia jasa VPN. Biasana, urang paduli ka urang sorangan…

7 Alat pikeun Nguji Strés Website anjeun pikeun Lalu lintas beurat

  • Pakakas web
  • Ku Jerry Low
Bahkan anu pang anyarna dipimilik ku pamilik situs wéb dina waktos sanés atanapi anu diuji prestasi wébna. Tapi, tés ieu biasana difokuskeun kana laju beban atanapi indéks pangalaman pangguna. Tapi naon…

Kumaha KnownHost nyaéta nyebarkeun Ladenan kualitas perusahaan pikeun Rata-rata Konsumen

  • wawancara
  • Ku Timoteus Shim
KnownHost diadegkeun dina 2006 sareng dina waktos éta pisan difokuskeun kana Virtual Private Server (VPS) sareng bisnis ko-lokasi server. Kieu waé atos dua taun ka pengker yén CEO KnownHost Justin Sau…

Ngajaga Mata Panerapan dina Loka sareng Freshping

  • Pakakas web
  • Ku Timoteus Shim
Freshping, pamekar ku Freshworks, mangrupikeun alat monitoring situs anu saderhana pisan anu dimimitian dina harga anu saé - gratis. Dina nutshell leutik, éta ngamungkinkeun anjeun otomatis ngawas sakumpulan wéb…

Ngajagaan Privasi Online Anjeun

Dina Dinten Inpormasi dinten ieu, data mangrupikeun tukeur énggal. Data pribadi anjeun parantos janten salah sahiji aset anu paling berharga anu aya dina online ayeuna sareng sapertos nanaon, éta tiasa dipaling sareng diperdagang atanapi disilihtukeurkeun.

Perusahaan nyobian ngempelkeun langkung seueur data-pamaké pikeun pangguna-tingkatna anu langkung ngaganggu kaharian bari nagara-nagara dibagi kumaha ngatur kaayaan.

Janten, naon anu tiasa dilakukeun salaku urang pikeun ngajagaan privasi urang online? Jawaban ngajurung kami ka VPN.

Kumaha VPN Works / 10 jasa VPN Top pikeun Dipertimbangkeun

Diajar kumaha ngajagaan privasi anjeun sacara online.

Pitunjuk Pitunjuk langkung Online

Sagala Anjeun Peryogos Ngeunaan Cloudflare (Sareng Anu Anjeun Kedah)

  • kaamanan
  • Ku Timoteus Shim
Cloudflare paling dikenal salaku Jaringan Pangiriman Kandungan (CDN). Dinten ayeuna parantos lami dilangkungan anu teras nawiskeun sababaraha layanan anu biasana nutupan jaringan sareng kaamanan. Misi anu dinyatakeun: Pikeun ngabantosan bu…
NordLynx

NordLynx Ningkatkeun Kacepetan KacepetanVvPN

  • kaamanan
  • Ku Timoteus Shim
NordLynx mangrupikeun protokol ku NordVPN diwangun sacara adaptif sakitar WireGuard. Kéngingkeun ieu parantos dikéngingkeun ku seueur panguji awal janten generasi sabeulah dina protokol komunikasi. Tapi, ti saprak WireGuard i…

Waspada: Henteu VPN Anu Berpungsi di Tiongkok sami

  • kaamanan
  • Ku Jerry Low
Parantos langkung ti opat dekade ti saprak China dibuka ékonomi na. Salila periode waktu éta, nagara parantos nyebarkeun jangjangna tina sagala hal tina eksplorasi minyak nepi ka téknologi. Dina waktos anu kitu,…

ExpressVPN vs NordVPN: VPN Mana anu Beuli Beuli?

  • kaamanan
  • Ku Timoteus Shim
Di dunya Virtual networks, aya seueur nami anu kasohor. Henteu aya anu langkung seueur sigana, tibatan NordVPN sareng ExpressVPN. Dua behemoths ieu parantos ngawasa lapangan pikeun umur. Pikeun jalma anu…

Naha VPN Hukum? 10 Nagara anu Nyegah Dianggo VPN

  • kaamanan
  • Ku Timoteus Shim
Éta tiasa janten kejutan pikeun sababaraha, tapi Virtual Private Network (VPN) leres-leres dilarang di sababaraha nagara. Sanaos daptar nagara-nagara anu leres-leres ngalarang panggunaan VPN pondok, tapi aya ogé ...

Modeu Pangerténkeun: Naha éta Janten Anjeun Apim?

  • kaamanan
  • Ku Timoteus Shim
Modeu Inogn nyaéta setting anu nyegah sajarah browsing anjeun ti disimpen. Nalika seueur pangguna ngahubungkeun mode incognito ngan nganggo fitur browsing pribadi tina Google Chrome, beuki genera ...

The Jalma Tukangeun WHSR

WHSR publishes artikel na tumuwuh parabot pikeun pamaké nu mantuan di hosting jeung ngawangun ramatloka a.

Pasar hosting geus rame ku rébuan panyadia, unggal kalawan pilihan béda. Tujuan kami anu ka ngabersihan layar haseup sarta meunang anjeun inti kualitas sarta nilai pausahaan ieu nawiskeun.

Diajar langkung seueur Ngeunaan WHSR

Jerry na Jason di WordCamp KL 2017

Jerry na Mike, CEO Interserver