Tlhahlobo ea WebHostFace

E hlahlobisitsoe ke: Jerry Low. .
  • Tlhahlobo e tsosolositsoeng: Oct 21, 2020
WebHostFace
Etsa moralo oa ho hlahloba: Etsa sefahleho
Hlahloba by:
Rating:
Tlhahlobo e ntlafalitsoeng: October 21, 2020
Summary
WebHostFace e theko e tlase ebile ea tšepahala - u ke ke ua tseba hore ka ho sheba feela ts'ebetso ea seva kapa lenane la likarolo. Nako ea ho qetela ea seva ha e fetohe ebile e fana ka likarolo tse hlokahalang bakeng sa libaka tsa marang-rang tsa motho le tsa khoebo. Re nahana hore WebHostFace e ka tšeptjoa ebile e molemo ho ba batlang moamoheli oa lichelete.

E thehiloe ke Valentine Sharlanov lilemong tse 'maloa tse fetileng, WebHostFace e se e khona ho theha botumo bo hlomphehang lefats'eng la ho amohela.

Pele ho WebHostFace, ke ile ka sebetsa liwebsaeteng tse ngata tsa ka, "ho rialo Sharlanov. Ntle le mosebetsi oa hae oa ho etsa liwebsaete, o boetse o na le phihlelo ea merero ea khoebo ea e-commerce. O ile a fumana boiphihlelo boemong ba ho sebetsana le websaete ka ho sebetsa e le karolo ea sehlopha bakeng sa k'hamphani e kholo ea web hosting.

"Mesebetsi ena e 'meli e ile ea etsa qeto ea mosebetsi oa ka ha ke ntse ke fumana phihlelo mahlakore ka bobeli. Seo se nthusitse haholo ho ntlafatsa tsebo ea ka le ho matlafatsa tsebo ea ka, "a phaella ka ho re.

Phihlelo ea ka ka WebHostFace Hosting

Haeba u sa tsebe - re ile ra buisana le mookameli oa WebHostFace, Valentin Sharlanov, ka makhetlo a mabeli Blog ea WHSR (Mona 'me Mona) 'me u' nile ua latela tšebeletso ea eona ea ho hapa (tlas'a sefahleho sa 'Muso o eketsehileng) ho tloha ka April 2016.

WebHostFace ea kajeno e na le litsi tsa lits'ebeletso libakeng tse fapaneng tsa 4 le linyehelo tse ngata nakong ea lengolo lena.

Tlhahlobisong ena, re tla kenella ho bona hore na WebHostFace e phela ho seo e se buang.

Mabapi le Hosting ea WebHostFace

  • Setloholo sa lihlooho: Delaware, US
  • E thehiloe: 2013
  • Litšebeletso: Ho arolelanoa, VPS, e nehetsoeng, e laoloang ke Hosting ea WordPress


Ho leng tlhahlobisong ena ea WebHostFace

Meralo ea WebHostFace & Pricing

Bapisa le WebHostFace Price

Qeto le lintlha tse ling tse potlakileng


Pros ea WebHostFace

1- WebHostFace e tšoara nako ea ho qetela ho feta 99.9%

Li-server tsa WebHostFace lia tšepahala - sebaka sa ka sa dummy (seo ke ileng ka se fetisetsa ho tloha ka April 2016) lintlha tse fetang ka holimo ho 99.95% ea nako eohle. Ha ho makatse ha u bona WebHostFace e tiisa hore basebedisi ba khotsofatsoa ka mokhoa o tloaelehileng.

Phetoho ea WebHostFace (Mar. / May 2018): 99.98%

Sebaka sa teko se nkiloeng ho WebHostFace se theohile hang ka motsotso o le mong matsatsing a fetileng a 30.

Nako ea khale ea seva sa ho qetela

* Tobetsa litšoantšo bakeng sa ho atolosa.

Sebaka sa teko se nkiloeng ho WebHostFace se fumane 99.99% ho fihlela ka nako (June, 2017). Sebaka se theohile hang (bakeng sa metsotso ea 4) ka May 31st, 2017.
Lintlha tsa ho qetela tsa matsatsi a ho qetela a 30: 99.64% (March 2017).

webtime e tsoetseng pele ea 072016
Nako ea ho qetela ea WebHostFace ea matsatsi a fetileng a 30 (July 12th, 2016): 99.94%. Sebaka sa teko se fumane 100% ho fihlela ka nako ea matsatsi a 7 a fetileng.
Teko ea ho qetela ea sebaka sa teko - ha ho nako ea ho phomola bakeng sa matsatsi a 30 a fetileng.
Sebaka sa teko ea ho qetela ea tlhahlobo ea 100%. Ha ho nako ea phomolo bakeng sa matsatsi a 30 a fetileng (June 13th, 2016).


2- Khetho ea libaka tsa seva in lik'honthinente tse tharo

WebHostFace e na le lisebelisoa tse ngata tsa litaba tse teng lefats'eng lohle.

O ka khetha moo o ka fumanang marang-rang a hau pakeng tsa lik'honthinente tse tharo: United States, Europe, kapa Asia.

Sebaka sa lits'ebeletso tsa data tsa WebHostFace lik'honthinenteng tse tharo.
Sebaka sa lits'ebeletso tsa data tsa WebHostFace lik'honthinenteng tse tharo.

3- Tshebetso ea ho amohela ho tšehetsoa ke SLA

WebHostFace Level Level Agreement (SLA)

Tšebeletso ea WebHostFace e tšehetsoa ke SLA. Haeba WebHostFace e sitoa ho finyella litekanyetso tsena tsa tšebeletso, u tla fuoa monyetla oa ho fumana mokitlane oa ho kenya mekolokong ea ho lefella tšebeletso ea nakong e tlang

14.1 WebHostFace e tla sebelisa boiteko bo hokae ba khoebong ho etsa hore litšebeletso tsa rona li fumanehe ka nako ea 99.9% ea nako ea khokahano ea nako nakong ea potoloho e 'ngoe le e' ngoe ea khoeli ea khoeli. Haeba WebHostFace e sa khone ho finyella boemo ba ts'ebeletso ena, u tla ba le tokelo ea ho fumana mokitlane oa ho kenya mekolokong ea ho lefella ts'ebeletso ea nako e tlang ho itšetlehile ka ho sa fumanehe ha khoeli eo.

14.2 Sepheo sa tumellano ena, ho se fumanehe ho bolela hore ebang (a) tšebeletso ea ho amohela ha e arabelle, kapa (b) tšebeletso ea ho amohela ho khutlisetsa karabo ea phoso ea seva ho likōpo tse sebetsang tsa molekane bakeng sa metsotso e fetang 60 ea likōpo tse latellanang.

Source: WebHostFace ToS

4- Ho fokotsa DDoS ho theola le ho lemoha matla a mabifi

WebHostFace e fana ka ts'ireletso ea litebelisoa bakeng sa lisebelisoa tsa bona. Tse ling tsa likarolo tsa ts'ireletso li kenyelletsoe li hahiloe ka ho fokotsa DDoS le bokhoni ba ho lemoha ho qhoqhoa ka matla hohle.

Ho phaella moo, ts'ireletso e nang le mefuta e mengata e tsoang ho tsamaiso (ts'ireletso ea lits'ebeletso tsa ts'ireletso, log capturing le correlation, joalo-joalo) ho seva (melaetsa ea ts'ireletso ea lekunutu, tsamaiso ea OS e hlophisitsoeng), sena se etsa hore WebHostFace e be e sireletsehileng ka ho fetisisa ba fanang ka baeti ho pota-pota.

5- Free RV Sebaka Sebaka le R1Soft Backup

Ntho e 'ngoe e kholo eo WebHostFace e fanang ka eona ke mahala RV Site Builder bakeng sa ba neng ba saena le merero ea bona ea ho kenya letsoho le mahala R1Soft Backup bakeng sa WordPress ho amohela merero.

Ka bobeli ke lisebelisoa tse ntle tsa ho ba le ho li sebelisa. RV Sebaka sa Marang-rang se u lumella ho theha marang-rang a shebahalang a makatsa, le haeba o le mocha, 'me R1Soft Backup ke e' ngoe ea lisebelisoa tse tšepahalang ka ho fetisisa tsa ho boloka sebaka kajeno.

Mehlala ea libaka tseo u ka li hahang le RV Site Builder.

Mehlala ea libaka tsa marang-rang ea RVSiteBuilder.
Mehlala ea libaka tsa marang-rang ea RVSiteBuilder.

6- Tšehetso e ntle ea bareki

Tutorial ea Video ea WebHostFace

WebHostFace e fana ka litataiso tsa video tse thusang mabapi le mefuta eohle ea libaka tsa ho amohela - ho tloha ka akhaonto ho ea ho cPanel thuso, ho tsoa tlhaiso-leseling ea kopo.

Lithane tsa lithuto tsa video tse thusang ho WebHostFace.
Lithane tsa lithuto tsa video tse thusang ho WebHostFace.

Puisano e ntle ea bophelo ho tšehetso ea batšehali

Ke ithutile nyeoe ka July 2017 ho bapisa tšehetso e phela ea lik'hamphani. WebHostFace ke e 'ngoe ea tse' maloa tse lefang chelete e ka tlaase ho $ 5 / mo mme e etsa hantle thutong.

Lits'oants'o tsa puisano ea ka e phelang ho WebHostFace. Likōpo tsa ka tsa puisano li ile tsa arajoa ka metsotsoana, 'me lipotso tsa ka li arajoa ka mosebetsi. Boiphihlelo bo akaretsang le basebetsi ba ts'ehetso ba websaete ba ne ba le motle.

7- WebHostFace VPS, e inehetseng le khona Moralo oa WordPress

Ho na le sebaka se sengata sa ho hōla ho WebHostFace. Tsena ke litaba tse monate haeba u rerile ho haha ​​marang-rang a maholo nakong e tlang empa u lakatsa ho boloka litšenyehelo tsa ho ba teng hona joale - feela u khomarela merero ea ho bokella e arolelanoang ho qala le ho ntlafatsa hamorao.

Litokisetso tsa ho fana ka matlo ho WebHostFace
Litokisetso tsa ho fana ka matlo ho WebHostFace

8- Khampani ea ho amohela batho ba nang le lifahleho tsa sebele

Feela kamoo lebitso le hlalosang kateng, sena ke k'hamphani e nang le sefahleho. Li senolela batho ka morao k'hamphani.

Ke mokhoa o bohlale oa khoebo mme o etsa hore u ikutloe eka u sebetsa le batho bao u ba tsebang ho e-na le ho ba le k'hamphani e se nang lebitso. Ho feta moo, ke sebelisane le Valentin Sharlanov ka makhetlo a 'maloa nakong e fetileng mme kea tseba hore o na le tsebo ebile e na le thuso. Seo se ile sa ntšepa haholo ha ke sebelisa k'hamphani ena, 'me ha aa ka a ntumella.

Liketsahalo tsa WebHostFace
Lifahleho tsa WebHostFace (mabapi le sehlopha)


Chelete ea WebHostFace

1- Liphello tse kopantsoeng tlhahlobo ea lebelo la seva

WebHostFace Site Speed ​​e leka ho Bitcatcha

Ho hlahloba ka potlako sebaka sa ka sa dummy se nkiloeng ho WebHostFace - seva se fumane "C" ha se bapisoa le liphetho tse ling ho Bitcatcha. Ena ke sephetho se ntlafalitsoeng ho tloha sebopeho sa pele sa A (bonang leihlo la tekanyetso #2 ka tlase) e fumanoe ha e qala ho lekoa.

Tlhahlobo #1: Feb 2018

Ho hlahloba ka potlako sebaka sa ka sa dummy se nkiloeng ho WebHostFace - seva se fumane "A" ha se bapisoa le liphetho tse ling ho Bitcatcha.

Ho hlahloba ka potlako sebaka sa ka sa dummy se nkiloeng ho WebHostFace - seva se fumane "A" ha se bapisoa le liphetho tse ling ho Bitcatcha.
Teko #2: June 2016

Litlhahlobo tse potlakileng tsa WebHostFace ho WebPageTest

Ha e tluoa ho WebPageTest, liphetho li khutlile hantle.

Teko e tsoang Chicago, US; nako-to-first-byte (TTFB) 220ms.

Teko #1: Seva sa Chicago, Feb 2018

Teko e tsoang Singapore, TTFB 2,400ms. Taba ea ka - nako ea tote ea pele ka lebaka la ho lieha ha latency (tlhahlobo ea teko e fumanoa US data center) - e hlalosang hore na ke hobane'ng ha tlhahlobo ea Bitcacha e khutlisitse "C".

Tlhahlobo #2: Seva sa Singapore, Feb 2018

2- Ho eketseha ha litefiso ho tsosolosoa

Joaloka tse ling tse ngata tse fanang ka bolulo, bahoeletsi ba WebHostFace ba eketseha nakong ea tsosoloso.

Ha theolelo ea ho saena eo o e fumanang ka WebHostFace e le 40% Ho tsoa ho theko e tloaelehileng, ho phahama ha theko ha nako ea hau ea pele e fela ho phahame haholo. Face Extra e tla u jella $ 9.90 / mo nakong ea nchafatso.

LikaroloanaTloaelehileng ea sefahlaEtsa sefahlehoShebana le Ultima
Palo ea ho ngolisa$ 2.94 / khoa$ 5.94 / khoa$ 11.94 / khoa
Nako ea Bochafatso$ 4.90 / khoa$ 9.90 / khoa$ 19.90 / khoa


Leano la WebHostFace le theko

E arolelitsoe merero ea ho kenya letsoho

WebHostFace e fana ka merero e meraro e fapaneng ea ho kenya letsoho - Sefahleho se shebahalang, Sefahleho sa sefahleho, le sefahleho sa Ultima. Merero ena e tsoa ho $ 6.90 ho fihlela ho $ 19.90 ka khoeli (theko e tloaelehileng); GB 15 ho 30 GB ea sebaka sa marang-rang, 'me u tle le lebitso la mahala le domain name A re ke re kenye SSL.

LikaroloanaTloaelehileng ea sefahlaEtsa sefahlehoShebana le Ultima
Sireletsa sa SSD15 GB20 GB30 GB
Ho fetisa Ditabase nang moelise nang moelise nang moeli
Websaeteng e Bitsoe1se nang moelise nang moeli
Free Transfer Website135
Khetha Sebaka sa Seraka
SSH Access
Sesebelisoa sa Malware Detect$ 1 / khoa$ 1 / khoa
Ha re Kotleng SSL
RV Site Builder
24 / 7 Support
Tšehetso ea Premium
Palo ea ho ngolisa$ 2.94 / khoa$ 5.94 / khoa$ 11.94 / khoa

Ho laola merero ea ho amohela maqheka a WordPress

Web Host Face e lokolloe Liphetoho tse peli tse ncha tse tsamaisoang ka WordPress - WP Artists le WP Master, ka February 2017.

WebHostFace E laoloang WP Hosting ke eona feela Wordpress ho amohela morero (ho fihlela joale) e fanang ka mothusi oa WP moo u ka kopa thuso ho lintho tse kang SEO kapa ts'ebetso ea ts'ireletso.

Morero o mong le o mong o tla le motlatsi oa Botho WP, ea fanang ka tataiso linthong tsohle tsa WordPress - ho tloha ka ho potlakisa ho potlakileng ho ea ts'ireletso le SEO. Ka leihlo:

LikaroloanaWP ArtistsWP Masters
Libaka tsa WordPress35
Sireletsa sa SSD20 GB50 GB
Matšoao a sephethephethe~ 150,000 maeto / mo~ 300,000 maeto / mo
Tsamaiso ea Tlhahiso ea WP *Nako ea 1 / moNako ea 2.5 / mo
NGINX, PHP7, Free CDN
R1Soft Daily Backup
E FETILENG FETA LINKI EA E-MAIL
Palo ea ho ngolisa$ 19.95 / khoa$ 36.95 / khoa

VPS merero ea ho kenya letsoho

WebHostFace e na le merero e mene ea VPS e nang le 20, 40, 80, kapa sebaka sa 120 GB mme e tloha ho $ 9.95 ka khoeli ho fihlela ho $ 79.95 ka khoeli.

LikaroloanaShebana le VPS 1Shebana le VPS 2Shebana le VPS 3Shebana le VPS 4
Sireletsa sa SSD20 GB40 GB80 GB120 GB
RAM1 GB2 GB4 GB8 GB
Ho fetisa Ditaba1 TB2 TB3 TB4 TB
CPU Core1246
Free Domain & Private SSL
Free IP e inehetseng1111
Palo ea ho ngolisa$ 9.95 / khoa$ 19.95 / khoa$ 39.95 / khoa$ 79.95 / khoa

Bapisa le WebHostFace Price

A re ke re shebisiseng 'me re bapise litheko tse arolelanoang tsa WebHostFace le bafani ba bang ba tummeng ba amohelang baeti.

Web HostsNgolisa*Ho tsosolosoa *nyeoe eaReview
WebHostFace$ 2.94 / khoa$ 4.90 / khoamatsatsi 30
Hosting ea A2$ 2.99 / khoa$ 8.99 / khoamatsatsi 30Review
Arvixe$ 7.70 / khoa$ 11.00 / khoamatsatsi 60Review
BlueHost$ 2.95 / khoa$ 7.99 / khoamatsatsi 30Review
Host$ 2.75 / khoa$ 7.98 / khoamatsatsi 45Review
tumblr stats$ 5.99 / khoa$ 8.99 / khoamatsatsi 45Review
HostMetro$ 2.95 / khoa$ 2.95 / khoamatsatsi 30Review
HostGator$ 2.75 / khoa$ 6.95 / khoamatsatsi 45Review
Hostinger$ 0.99 / khoa$ 9.99 / khoamatsatsi 30Review
iPage$ 1.99 / khoa$ 7.99 / khoamatsatsi 30Review
InMotion Hosting$ 2.49 / khoa$ 7.49 / khoamatsatsi 90Review

* Litheko tsohle tsa ho amohela li ipapisitse le merero e ts'oanang le tlhahiso ea WebHostFace, ngoliso ea selemo sa 2. Papiso e ipapisitse le merero e theko e tlaase ea ho amohela libaka tsa marang-rang.


Lintho tsa bohlokoa tseo u lokelang ho li tseba ka WebHostFace

1- Motlatsi oa Botho oa WP ho moralo o laoloang WP

WebHostFace ke eona feela e laoloang ke eona feela WordPress hosting khampani e fanang ka basebelisi ba bathusi ba WP ba itšetlehileng ka bona. Litsebi tsa bona tsa koetliso ea WordPress li tla thusa ba sebelisang SEO sa hau sa maqephe hammoho le tshebetso le ts'ebetso ea ts'ireletso.

Hape: WebHostFace.com/managed-wordpress-hosting/

Lintlha tse hlaheletseng ho WebHostFace E laoloang merero ea Hosting WordPress.

2- Ha ho Libaka tsa Lichelete tsa Batho ba baholo / tsa Letsatsi

Hlokomela hore WebHostFace ha e lumelle hore batho ba baholo ba khotsofatse mme ba lefelle libaka tsa litefello tsa letsatsi (ho akarelletsa le liwebsaete tsa likoloto tsa letsatsi la meputso). Haeba u tšoara liwebsaete tsena, u tla lokela ho ea ho motho e mong.

Ntle le ts'ebetso eo, WebHostFace ke khetho e ntle ea ho amohela.

* Tobetsa setšoantšo ho eketsa.

Screen Screen of ToS ea WebHostFace.


Tlhaloso: Na WebHostFace e ea?

Khutlela ka potlako

Mona ke seo re ithutileng sona mabapi le WebHostFace tlhahlobisong ena.

Batho ba tloaelehileng ha ba sa fumana WebHostFace, ba etsa sena ntho e makatsang e patiloeng.

Ha e le hantle, ha ke motho feela ea tsebang ka sebaka sena sa ho amohela. Sheba maikutlo a bareki libokeng mme u tla bona hore ho na le bareki ba bangata ba thabileng ba ikemiselitseng ho bua ka hore na WebHostFace e kholo ke eng. Ka lebaka la seo, u se ke ua hlolloa haeba e qetella e hōla ka ho tlōla le meeli.

Ho buelloa WebHostFace bakeng sa

  • Batho ba nang le li-bloggers / beng ba marang-rang ba batlang moralo oa li-websaete

Mekhoa e meng le ho bapisa

Haeba u nahana hore WebHostFace hase ea hao, ke tsena tse ling tse fanang ka bolulo ba tšoanang ba ho sheba.

Hape, sheba papiso ea lehlakoreng le leng:


Hlahisa WebHostFace Hona joale

Bakeng sa lintlha tse eketsehileng kapa ho laela WebHostFace, etela: WebHostFace.com

(P / S: Likhokahano tse lebisang ho WebHostFace leqepheng lena ke li-link tsa lihlopha.) Haeba u reka ka khokahanyo ena, e tla nkamohela joaloka moemeli oa hao. Mona ke boloka sebaka sena se phela lilemo tse ka bang 8 mme ke khone ho eketsa mahala , ho fana ka litlhaloso tse fanang ka thuso. Ho reka ka hokahano ea ka ha ho u lefelle ho feta - ha e le hantle, u tla fumana theolelo e eketsehileng ho tloha ho rona. Tšehetso ea hau e ananeloa haholo, kea leboha)

Mabapi le Jerry Low

Moqapi oa WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - tlhahlobo ea ho amohela hoa tšepahala le e sebelisoang ke basebelisi ba 100,000. Ho feta lilemo tse 15 phihlelo ea ho kenya websaeteng, ho kopanela liphate le SEO. Mofani ho ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com, le ho feta.