Tlhahlobo ea TMDHosting

E hlahlobisitsoe ke: Jerry Low. .
  • Tlhahlobo e tsosolositsoeng: Oct 21, 2020
TMDHosting
Etsa moralo oa ho hlahloba: Khoebo
Hlahloba by:
Rating:
Tlhahlobo e ntlafalitsoeng: October 21, 2020
Summary
TMDHosting ke e 'ngoe ea "mahakoe a sa tloaelehang" indastering ea ho amohela eo ke khothaletsang li-blogger kapa khoebo e hlokang tharollo e tšepahalang ea ho amohela webosaete. Ha ba fane feela ka ts'ebetso e tsitsitseng ea seva le lithane tsa likarolo tsa bohlokoa, empa hape ba na le sehlopha se seng sa tšehetso se setle sa bareki indastering.

Lintlafatso: Lintlha tsa moraorao tsa litheko le sephetho sa liteko tsa lebelo (Mots'eanong 2020).

TMD Hosting e bile teng ka lilemo tse fetang 10 mme e nkuoe e le khetho e tšepahalang bakeng sa ba hlokang mofani oa mofani oa webete ea boleng.

Ha litsi tse 'ne tsa data li hasane hohle United States le setsi sa data sa mose ho maoatle Amsterdam, na khetho ea khetho ea PC Editor e ntse e na le seo e se nkang e le moamoheli ea molemo oa weblog bakeng sa li-blogger le tsa khoebo?

Phihlelo eaka e nang le TMD Hosting

TMD Hosting ha se mofani oa tummeng ea tummeng lefatšeng ka bophara empa ha u its'oara ho liforamo tsa ho amohela kapa lihlopha tsa mecha ea litaba ea sechaba - u tla hlokomela hore karabelo ea bona ea basebelisi e bonahala e le ntle haholo ho feta mabitso a mang a mangata a maholo a amohela moo.

Kahoo ho tseba ho eketsehileng ka TMD, 'na ka bonna ke ingolisa ho ak'haonte e arolelanoeng ea TMD ebe ke li leka. Mme moshemane, ha baa ka ba hloleha ho khahlisa! Se qalileng e le ak'haonte ea projeke ea tlhahlobo e fetohile ak'haonte ea tšebeliso ea letsatsi le letsatsi. Ka lebaka la ts'ebetso e ntle eo ke e bonang, ke amohela liwebosaete tse ling hape ho TMD matsatsing ana.

Tlhahlobong ena ea moahloli oa TMD…

Thutisong ena, ke tla u bontša liketsahalo tse ka morao mme ke u thusa ho etsa qeto ea hore na TMD e nepahetse bakeng sa hau.

Ke theohetse lethathamong la melemo le likotsi, hammoho le likhoeli tsa lipalo tsa ts'ebetso ea seva bakeng sa hau se boletsoeng. Ke buile le basebeletsi le batsamaisi ho TMD Hosting makhetlo a mangata, karolo ea lipuisano tseo e tlalehiloe tlhahlobisong ena.

Hape ke tla arolelana phaello e ikhethang bakeng sa basebelisi ba WHSR feela (tlasa pro # 5 - litheolelo tse kholo bakeng sa li-signups tse ncha) moo o ka fumanang theolelo ea tlatsetso ea 7% ka holim'a theko ea ho phahamisa ea TMD.

Haeba u batla ho itlhahloba, mona ke rona sebaka sa liteko (ka kopo e felle habonolo).

Mabapi le TMD Hosting

  • HQ ea Khampani: Orlando, United States
  • E thehiloe: 2007
  • Litsi tsa data: US, UK, Holland, Singapore, Japan, le Australia
  • Litšebeletso: E arolelanoe, VPS, Cloud, WordPress, Reseller, Hosting e inehetseng


Motsamaisi oa TMD - Pros & Cons

Mona ke seo ke se ratang le seo ke sa se rateng ka TMD.

Melemo: Lintho tseo ke li ratang ka TMDHosting

Ka mor'a hore re hlahlobe TMDHosting, re fumane hore ho na le lintho tse ngata tseo u lokelang ho li rata ka mofani oa ho amohela. Mona ke tse ling tsa melemo e hlahang.

1. Ts'ebetso e kholo: Ho chesa ka potlako + Server e tšepahalang

Mabapi le litšebeletso tsa seva, TMDHosting e ka tsamaea ka maoto ho ea ka tse ling tse ntle ka ho fetisisa indastering. Hase feela hore li matlafatsa likhahla tsa nako ea ho qetela, empa li boetse li chesa ka potlako ka nako e potlakileng ea karabo ea seva.

Tlhahlobo ea Tebelo ea Hosting ea TMD

Teko ea Potlako ea Mots'eare oa TMD ho Bitcatcha
Tlhahlobo ea Potlako ea Ts'oarelo ea TMD (Mots'eanong 2020): Sephetho = A +. Sebaka sa liteko se tšoaroang ho TMD Hosting se bolokile nako ea karabo ka tlase ho 300ms bakeng sa lintlha tsohle tsa liteko. Sebaka sa ka sa teko se tšoaretsoe setsing sa data sa TMD Europe - ka hona se sebelitse hantle London (sheba phello ea sebele mona).
Tlhahlobo ea GTmetrix ea TMD
Teko ea Potlako ea GT Metrix e tsoang Mumbai, India e sebelisa khokahano ea mohala oa LTE; TTFB e tlalehiloeng e ne e le li-1.0s - e amohelehang bakeng sa pokello e arolelanoeng ea tekanyetso.sheba phello ea sebele mona).

TMD Hosting Uptime

Lirekoto tsa morao-rao

Re thehile sistimi e ikemetseng ea ho latela ts'ebetso ea moamoheli oa websaete ka Loetse 2019. Lits'oants'o tse latelang li nkuoe ka la 11 Mots'eanong 2020. TMD e bile le nako e nyane ea nako ea phomolo ka la 4 Pherekhong mme e fumane 100% ka linako tse ling ka Hlakola ho isa ka Mots'eanong 2020.

TMD Hosting Uptime
Uptime ea TMD - o ka bona sephetho sa morao-rao sebakeng sa rona sa bo-khaitseli Sebaka sa HostScore.

Lirekoto tse Fetileng

Mona ke tse ling tsa lirekoto tsa nako ea khale ke tse tsoang sebakeng se seng sa khale seo ke ileng ka se amohela ka TMD.

Jan 2019: 100%
Feb 2017: 99.94%

tmd ho qetela 072016
Jul 2016: 99.71%
TMDH ho fana ka palo ea ho qetela ea March 2016: 100% - setša ha sea theoha ho feta lihora tse 1,400.
Mar 2016: 100%

2. Ho bonolo ho Sebelisa Interface

TMDHosting e sa tsoa tsosolosa Portal Dashboard ea bona mme e etsa hore e fumanehe haholo ho basebelisi ba eona. Hona joale u ka khona ho laola ntho e 'ngoe le e' ngoe e kenteng e 'ngoe e loketseng e nang le litšenyehelo, litekete tsa ts'ehetso, cPanel login, le lintlafatso tse ling.

Ena ke mokhoa oa "dashboard" ea mosebeletsi oa TMD o shebahalang joalo ka uena - Ke u bontša leqephe hantle kamora hore ke kene akhaonteng ea ka ea botho.

Moemeli oa "dashboard" ea motho ea sebelisang mochine oa DVD - karolo e 'ngoe ea setšoantšo e hlahlojoa ka lebaka la boinotši.
Moemeli oa "dashboard" ea motho ea sebelisang mochine oa DVD - karolo e 'ngoe ea setšoantšo e hlahlojoa ka lebaka la boinotši.

3. Tataiso e Hlakileng ho Meeli ea Server

Ha ho tluoa ho meeli ea ts'ebeliso ea seva, TMDHosting e hlakile ka tataiso ea bona.

Likhamphani tse ling li tloaetse ho se utloane haholo le meeli ea seva, e ka bang e khopisang. TMDHosting, ka lehlakoreng le leng, e tla abela metsotsoana e itseng ea CPU ka khoeli ho akhaonto e 'ngoe le e' ngoe e arolelanoang 'me e romelle litemoso ho basebelisi haeba ba feta 70% ea metsotsoana ea bona ea CPU. Sena se nepahetse haholo ho basebelisi ba ka 'nang ba se lemohe hore ba hloka ho ntlafatsa merero ea bona ho amohela kholo ea sebaka sa bona sa marang-rang.

Ho qotsa ToS ea Hosting ea TMD:

Khampani e tla tsebisa Mokotlane haeba tlaleho ea bona e fihla ho 70% ea nako ea bona ea khoeli ea khoeli ea CPU, e le hore ba sebetse hammoho le ho fumana tharollo / ho hlahloba litlhoko tsa Morekisi le / kapa software e sebelisoang ke Moreki. Maemong ao Mokotlane a sa nkeng liketso ho rarolla ts'ebetso ea nako ea CPU ho feta 70% ea phaello ea bona ea khoeli le khoeli, Khampani e na le tokelo ea ho fokotsa ho fihlella ho li-ressources tsa CPU tse arolelanoeng ho fihlela tlaleho ea bona e ts'oaroa.

4. Lits'ebetso tsa ho khutlisa chelete ka matsatsi a 60

The industry standard for money back guarantees on shared and cloud hosting plans are usually within 30 days. TMDHosting, on the other hand, offers a 60-day money back guarantee for their shared and cloud hosting plans. This gives users ample time to test out TMDHosting and not lose a ton of money if you’re not sold on their services.

5. Theko e theko e tlaase: Eseng e theko e tlase, empa e na le kahlolo e molemo

TMDHosting e atisa ho tšoara litheolelo tse kholo bakeng sa bareki ba bacha. U ka fumana litheolelo tse ngata tsa 65% bakeng sa merero ea bona e fapaneng ea ho amohela ha u le moreki. TMD e arolelana theko ea thepa ha se theko e tlaase haholo, empa ke ile ka hlalosa hore li na le theko e tlaase.

Ena ke tsela eo theko ea TMD e bokellanang ka lits'ebeletso tse ling tse tšoanang tsa ho amohela webosaete:

Web HostsTheko *Review
TMDHosting$ 5.95 / khoa
Hosting ea A2$ 4.90 / khoaReview
BlueHost$ 3.95 / khoaReview
tumblr stats$ 4.99 / khoaReview
GreenGeeks$ 3.95 / khoaReview
Hostgator$ 8.95 / khoaReview
Hostinger$ 4.95 / khoaReview
InMotion Hosting$ 5.99 / khoaReview
iPage$ 1.99 / khoaReview
SiteGround$ 5.95 / khoaReview

* Litheko tsohle li thehiloe ho saenahaleng e ncha bakeng sa nako ea ho ngolisa likhoeli tsa 24. Litheko li hlahlojoa ka January 2019. Bakeng sa ho nepahala ho nepahetseng, ka kopo, sheba liwebsaete tsa molao.

Tloho e Ikhethileng ea TMD

Re khonne ho fumana thekiso e ikhethileng ho tsoa ho TMD Hosting - Joale o ka fumana litheolelo tse ling tsa 7% ka holim'a theko e theotsoeng ea ho saena ka "coupon code" WHSR "kapa" WHSR7 ". Khoutu ena ea setlankane e ka sebelisoa ho "Tlhahisoleseling ea Theko" leqepheng la hau la odara (sheba skrini se ka tlase).

Ho arolelanoa ha moeti ho qala ho $ 2.74 ka khoeli ho fapana le $ 2.95 e tloaelehileng.

Boloka chelete e eketsehileng ea 7% ho sebelisa khoutu e khethehileng ea "promotional" WHSR7 "(Tlanya mona ho laela hona joale).

6. Khetho ea Libaka tsa Bolulo

Haeba u atisa ho lebisa tlhokomelo k'honthinenteng e itseng (e leng Asia, Europe, kapa US), Hosting ea TMD e fana ka libaka tse ngata tsa ho hapa libaka tseo u ka li khethang e le hore u be le litšebeletso tse ntle tsa seva bakeng sa bamameli ba hao ba reretsoeng.

At the moment, you can choose to amohela sebaka sa hau sa marang-rang at either Phoenix, Chicago (US), London (UK), Amsterdam (NL), Singapore, Tokyo (JP), and Sydney (AU).

7. E Loketse ka Weebly

Weebly is a drag-and-drop site builder that lets you haha websaete ea hau without any coding whatsoever. This makes it easy for people who are not technical experts or busy entrepreneurs to create a working website in just mere minutes.

U ka haha ​​websaete e bonolo habonolo ka Weebly (lihlooho tsa motheo) ho Hosting ea TMD.

8. Ts'ehetso ea bareki e arabelang

Phihlelo ea ka le sehlopha sa ts'ehetso sa bareki e bile e babatsehang. Ebang ke sehlopha sa bona sa puisano sa Live 24 × 7, seboka, le tšehetso ea fono, ke khonne ho amohela likarabo tse potlakileng. Ba bile ba ithaopela ho thusa ho fetisa lifaele tsa marang-rang le li-database bakeng sa ba nang le liwebsaete tse fumanehang mahala!

Tlhabiso ea TMD e laola lekhotla le ts'ehetso ea tšehetso - eo ke nahanang hore e molemo haholo.

Cons For TMDHosting - Bohlokoa ho Tseba

Ho na le lintho tse ngata tseo u lokelang ho li rata ka TMDHosting, leha ho le joalo, ha ho bolele hore ha ba na liphoso. Ka tlaase ke tse ling tsa maqiti ao ke nahanang hore a hloka ho bonts'oa.

1. Feature Backup Feature You Can Better

Mekhoa ea indasteri ea nako ea ho boloka lits'ebeletso le ea ho boloka nako e tloaelehileng hangata e ka har'a 7 ho matsatsi a 14. TMDHosting e fana feela ka matsatsi a 5 bakeng sa nako ea ho boloka mabitso a bona le letsatsi la 1 bakeng sa nako ea ho boloka lifaele. Le hoja ts'ebetso ea bona ea letsatsi le letsatsi e sa lefelloe, ho ntse ho e-na le sebaka sa ho ntlafatsa.

2. Litheko tsa Ntlafatso li Holimo hanyane

Le ha TMDHosting e fana ka litheko tse theko e tlaase tsa ho saena bakeng sa merero ea bona, litheko tsa bona tsa nchafatso li batla li nyoloha haholo. Mohlala, theko ea bona ea Starter Shared Hosting planing e ka $ 2.95 / mo ebe e nchafatsa ho $ 8.95 / khoa $ 4.95 / mo *.

Tlhokomeliso: TMD Hosting e utloile litletlebo tsa rona (ke ne ke lakatsa). Khamphani e ntlafalitse litheko tsa bona tsa ntlafatso bakeng sa merero eohle e arolelanoang le maru!

3. Package e tloaelehileng ea CloudFlare Feela

Hona joale, TMDHosting e fana feela ka palo e tloaelehileng ea CloudFlare bakeng sa merero ea eona ea ho amohela. Hosting ea A2, ka theko e tšoanang, e fana ka CloudFlare Railgun sephutheloana se fanang ka ts'ebeliso e ntlafatsang le ho laola lebelo.


Meralo ea ho Tsamaisa le ho Laola TMD

TMD Hosting e fana ka merero e fapaneng ea ho amohela - E arolelanoe, Reseller, VPS Cloud, Tsamaiso ea WordPress le ho Neheloa. Ha re shebeng merero ena ea ho amohela batho.

Merero ea ho ba le karolo ea TMD

Morero oa ho amohela moeti o arotsoe ka likarolo tse tharo tse fapaneng ho TMD: Starter, Business le Enterprise. Li fana ka likarolo tsohle tse tloaelehileng tseo u ka li lebellang tse kang Free Domain, seva sa marang-rang sa NGINX, le tšehetso ea cPanel.

Phapang lipakeng tsa tsona ke lintlha tse eketsehileng joalo ka WildCard SSL le mohlala oa Memcache bakeng sa merero e phahameng.

Merero e arolelanoengMoralo oa QalongMoralo oa KhoeboMoralo oa Khoebo
Storage (SSD)se nang moelise nang moelise nang moeli
Ho fetisa Ditabase nang moelise nang moelise nang moeli
Websaeteng e Bitsoe1se nang moelise nang moeli
Free Domain
NGINX Server
memcached 128MB256MB
Opcache
WildCard SSL
Tlhaloso ea Mocha e Mocha65%40%30%
Kopo (Selemo sa 2)$ 2.95 / khoa$ 4.95 / khoa$ 7.95 / khoa
Ho tsosolosoa (Selemo sa 2)$ 4.95 / khoa$ 7.95 / khoa$ 12.95 / khoa
TaeloEtela InthanetengEtela InthanetengEtela Inthaneteng

Lintlha:

  • Ha ke ntse ke sebelisa TMD Shared Hosting, re tla shebana haholo le ts'ebeletso ea bona ea ho amohela baeti ka har'a tlhahlobo ena.
  • Sebelisa khoutu e khethehileng ea "coupon" WHSR "ho fumana litheolelo tse ling tsa 7% ka holim'a theko e seng e theotsoe e fumanehang ho webosaete ea TMD.

Merero ea ho tsamaisa VD ea VPS

Merero ea bona ea Hosting ea VPS e arotsoe ka lihlopha tse hlano tse fapaneng: Starter, The Original, Smart, E-Commerce le Super Powerful. Merero ena ea VPS ea Open-Stack e tsamaeang ka letsoho e lumella ho tenyetseha haholo, e u fang sebaka sa ho hola haeba sebaka sa hau sa marang-rang se hola seholo. Mabapi le lisebelisoa, u ka fumana 200GB ea SSD Space le 10TB Bandwidth ho tier e phahameng ka ho fetisisa.

Linyehelo tsa VD tsa VP li nkuoa e le e 'ngoe ea holimo e kenyelitsoeng VPS e tsamaisang 'marakeng - o ka bapisa merero ena le ba bang sengolong.

Merero ea VPSstarterpeleSmarteCommerceE matla
Storage (SSD)40 GB65 GB100 GB150 GB200 GB
Ho fetisa Ditaba3 TB4 TB5 TB8 TB10 TB
Khopolo (DDR4)2 GB4 GB6 GB8 GB12 GB
CPU Cores22446
Tlhaloso ea Mocha e Mocha50%50%50%50%50%
Palo ea ho ngolisa$ 19.97 / khoa$ 29.97 / khoa$ 39.97 / khoa$ 54.97 / khoa$ 64.97 / khoa
Nako ea Bochafatso$ 39.95 / khoa$ 59.95 / khoa$ 79.95 / khoa$ 109.95 / khoa$ 129.95 / khoa
Taelo Etela InthanetengEtela InthanetengEtela InthanetengEtela InthanetengEtela Inthaneteng

Hosting ea TMD Cloud

Ho ts'oana le merero ea Bona ea Hosting, TMDHosting e fana ka likarolo tse tharo tsa Cloud Hosting: Starter, Business, le Enterprise.

Phapang e khōlō pakeng tsa likaroloana ke lisebelisoa tse fanoeng ka Starter moralo oa ho fumana 2 CPU Cores feela le 2GB DDR4 RAM ha moralo oa Khoebo le Mesebetsi o fumana 4 CPU Cores, 4GB DDR4 RAM le 6 CoU Cores, 6GB DDR4 RAM ka tsela e ts'oanang.

Cloud PlansstarterBusinesskgwebo
Storage (SSD)se nang moelise nang moelise nang moeli
Ho fetisa Ditabase nang moelise nang moelise nang moeli
Khopolo (DDR4)2 GB4 GB6 GB
CPU Cores246
memcached128 MB256 MB
Tlhaloso ea Mocha e Mocha60%50%40%
Palo ea ho ngolisa$ 5.95 / khoa$ 6.95 / khoa$ 9.95 / khoa
Nako ea Bochafatso$ 8.95 / khoa$ 11.95 / khoa$ 17.95 / khoa
TaeloEtela InthanetengEtela InthanetengEtela Inthaneteng

Merero e meng ea ho Tsamaisa Motsamaisi oa TMD

Ho laola Hosting ea WordPress

Haeba u sebelisa WordPress, TMDHosting e fana ka theko e tlaase Tšebeletso ea Hosting ea WordPress that’s optimized for the platform. Aside from the standard features such as free domain, SSL certificates, and NGINX web server, the WordPress hosting plan is pre-configured to give maximum performance for WordPress websites.

Reseller Hosting

Bakeng sa ba shebanang le reseller hosting, TMDHosting e fana ka likarolo tse tharo bakeng sa Reseller Hosting ea bona moralo oa: Standard, Enterprise, le Professional. Tse ling tsa likarolo tse kenyelletsoeng li na le marang-rang a se nang moeli, WHM / cPanel, le mehloli ea seva ho tloha 700GB bandwidth ho ea 2000GB bandwidth.

ba inehetseng Hosting

The Dedicated Server Hosting offers the most power and server resources that you can get form TMDHosting. Separated into four tiers, you can either get the Starter, The Original, Smart, and Super Powerful plan. In addition to features such as premium support and bonnetwidth e sa lekanyetsoang, you can get storage from 1TB up to 2x2TB and as high as 32GB DDR4 RAM.

O ferekantsoe ke moralo oa TMD Cloud le VPS Hosting?

Ke ile ka botsa TMDHosting moemeli oa ho rekisa ka phapang pakeng tsa Cloud le VPS Hosting merero. Karabo e latelang ke karabo eo ke e fumaneng -

Nthuse hore ke khethe pakeng tsa leru la hao le lihlopha tsa vps - lipapiso tsee tse peli ke joang?

Litharollo tsa Cloud tseo re fanang ka tsona li loketse liwebosaete tse boholo bo mahareng, li sebelisa li-server tse ngata ho hlahisa "leru" le leholo la matla a komporo. Leru lena ho na le sekontiri se sebelisoang 'me sejana sena se tšoana le VPS,' me ho na le phapang e hore ho ka ba thata hore e theohe, haholoholo ke sebopeho sa leru la k'homphieutha. ”

- Moemeli oa Khoebo oa TMDHosting, Todd Carter

Seo ke se nkang: Haeba scalability ha se bothata bo boholo (ho nka hore sebaka sa hau sa marang-rang se ke ke sa fumana sephethe-phethe ka tšohanyetso) tsamaea le Leano la ho Tsamaisa la VPS la TMD ho boloka chelete.


Ntlha ea Bohlokoa: Ho Ts'oara Mots'eare oa TMD - Ke E!

Ho pheta-pheta, mona ke seo ke se ratang le seo ke sa se ratang ka TMD Hosting -

Ke mang ea lokelang ho amohela TMD?

Ke khothaletsa Hosting ea TMD bakeng sa li-blogger kapa khoebo ho hloka tharollo e ka tšeptjoang ea web hosting. Hase feela hore ba fana ka litšebeletso tse tsitsitseng tsa server le lithane tsa likarolo tse molemo, empa ba boetse ba na le sehlopha se setle sa tšehetso sa bareki lefapheng lena.

Haeba u nahana ka moralo oa ho amohela Baeti, ke u khothaletsa ho ea bakeng sa Business Plan tier hobane litjeo tsa ho saena ke $ 24 feela ka $ ($ 2.95 / mo vs $ 4.95 / mo) empa o tla ba le ts'ebetso e ntle ea seva le bokhoni ba eona. .

Mekhoa e meng ea ho amohela ea TMD le lipapatso

Sebelisa ea rona Sesebelisoa sa papiso ea web host ho fumana hore na TMD Hosting e ipapisetsa ba bang joang. Haeba u batla papiso e potlakileng, ka tlase ke e 'maloa.

* Tlhokomeliso: Ke tšepa hore u tla fumana tlhahlobo ena e le molemo. Sebaka sena sa marang-rang se tšehelitsoe ke basebelisi - re fumana khomishene (ntle le litšenyehelo tse ling ho uena) haeba u reka ka sehokela sa rona.

Mabapi le Jerry Low

Moqapi oa WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - tlhahlobo ea ho amohela hoa tšepahala le e sebelisoang ke basebelisi ba 100,000. Ho feta lilemo tse 15 phihlelo ea ho kenya websaeteng, ho kopanela liphate le SEO. Mofani ho ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com, le ho feta.