InMotion Hosting Review

E hlahlobisitsoe ke: Jerry Low. .
  • Tlhahlobo e tsosolositsoeng: Jun 25, 2019
InMotion Hosting
Etsa moralo oa ho hlahloba: Matla
Hlahloba by:
Rating:
Tlhahlobo e ntlafalitsoeng: June 25, 2019
Summary
Haeba ke ne ke sa lokela ho ba le tumelo e kholo ho InMotion ho kenya letsoho, ke ne ke ke ke ka qeta makholo a liranta selemo se seng le se seng ka litefiso tsa ho amohela. Ke lumela hore likarolo tse peli tsa bohlokoa li etsa hore e be e 'ngoe ea mabotho a phahameng ao ke kopaneng le' ona ho fihlela joale; Tshebetso e ikhethang ea seva le tšebeletso e tsotehang ea bareki.

Ka lilemo tse fetang 15 ho websaeteng ea ho tsamaisa khoebo, InMotion Hosting ke e 'ngoe ea mabitso a tsebahalang ka ho fetisisa.

Ke ile ka qalella ho qala le bona ha ke fuoa akhaonto ea ho arolelana mahala mahala ho 2009. Ke ne ke ba rata haholo hoo ke neng ke lula ke le - joaloka moreki ea lefa.

Lilemo tse leshome hamorao kajeno, ke sebelisa morero oa ho tsamaisa InMotion VPS 'me ke kholisehile hore ke chekiloe hoo e ka bang karolo e' ngoe le e 'ngoe ea matlotlo a bona ka nako e itseng kapa tse ling ka lilemo.

E-re ke arolelane le tse ling tsa seo ke ithutileng sona ka bona, e le hore u ka etsa qeto e tsebang ka melemo le boiketlo ba ho ba le bona.

Ka InMotion Hosting

  • Sehlooho sa hlooho: Los Angeles, California
  • E thehiloe: 2001
  • Litšebeletso: Tse arolelanoeng, VPS, li nehetsoe, le lihlahisoa tsa ho rekisa

Kakaretso: Tlhahlobo ee ea InMotion ke eng?


Mesebetsi ea Hosting ea InMotion

1. Sebaka se Setle sa ho Sebetsa ho Sebetsa: Nako ea holimo> 99.95%, TTFB ~ 400ms

Har'a bafani ba litšebeletso tsa bolulo ba websaete bao ke kopaneng le bona ho fihlela joale li-server tsa InMotion Hosting ke tse ling tsa likarolo tse phahameng tsa sehlopha sa tekanyetso. Nako ea bona ea ho qetela e hlile e le ka holimo ho boemo ba indasteri ea 99.95%.

Habohlokoa le ho feta, ke entse liteko tse tsoang libakeng tse ngata, tseo kaofela li khonang ho ithorisa ka nako ea pele ho ea pele (TTFB) ea tlase ho 450ms.

Bopaki, leha ho le joalo, bo ka pudding ha ba ntse ba re. A re hlahlobe liphetho tsa tlhahlobo tseo ke li entseng ho InMotion Hosting ho tloha ho 2013.

Litlhahlobo tsa Lebelo la ho Hosting InMotion

Tebelo ea Seva sa Test ka Bitcatcha

Teko ea potlako (Jun 2019) - Liphello tsa litsi tsa tlhahlobo United States (Bophirimela / Bochabela): 2 / 60ms, Canada: 74ms, Bangalore: 523ms (e liehang ho feta).
mohopolo feb 2016 karabo ea potlako
Teko ea potlako (Feb 2016) - Algorithm ea propriete ea BitCatcha e ntša sebaka sa ka sa tlhahlobo ho tsoa libakeng tse fapaneng, e fana ka palo e akaretsang ea A +. Hangata tloaelo ke B + e leng limaraka tse tharo ka tlase moo.

Nako-ho-Pele-Byte (TTFB) Ho itšetlehile ka Testing ea leqephe la Websaete

InMotion Hosting speed test tlhahlobo ea Webpage
Websaete ea WebTest.org e theola sebaka sa ka sa teko TTFB ho 415ms e ntle haholo.

Lilemo tsa InMotion Hosting Uptime Data

Jan 2019: 100%

Tlhahlobo ea Hosting ea InMotion - 2018 August ea ho qetela ea ho ngola
InMotion Hosting uptime bakeng sa matsatsi a 30 a fetileng (January 2019) - 100%.

Sep / Oct 2018: 100%

InMotion Hosting Uptime Review
InMotion Hosting uptime bakeng sa matsatsi a fetileng a 30 (September / October 2018) - 100%.

Jun / Jul 2018: 100%

Boemo ba ho hlophisa boemo ba ho qetela ka morao June 2018
Ha ho na lesela le tlalehiloeng ho InMotion Hosting ka June / July 2018.

Libuka tsa khale (2013 - pele 2018)

* Tobetsa ho eketsa setšoantšo.

June 2018: 100%

mohopolo o amohelang uptime tlhahlobo - June 2018

January 2018: 100%

mohopolo o amohelang uptime tlhahlobo - jan 2018

March 2017: 100%

mohopolo o amohelang uptime tlhahlobo - mar 2017

July 2016: 99.95%

ketsahalo ea ho tsosa mofuthu 072016

March 2016: 99.99%

mohopolo - 201603

Feb 2016: 99.97%

mohopolo o amohelang feb 2016 nako ea ho qetela

Sep 2015: 99.83%

tšusumetso ka nako ea ho qetela

Aug 2015: 100%

InMotion Hosting uptime tlaleho ea July / August 2015. Sebaka ha sea theohela lihora tse fetileng tsa 934.

Mar 2015: 100%

InMotion Hosting uptime

Kajeno 2014: 100%

InMotion Hosting Uptime Score (matsatsi a fetileng a 30, March - April 2014)

Mar 2014: 99.99%

InMotion Hosting Uptime Score (matsatsi a fetileng a 30, February - March 2014)

Dec 2013: 100%

pherekano ea vps-uptime ho fihlela ka-jan

2. Tlhokomelo e kholo ea bareki le Puisano ea Puisano ea Live

Tsamaiso e ts'oanang ea ts'ehetso ea Hosting ea InMotion e kenyeletsa:

  • Tšepo ea chelete ea morao-rao ea 90 ea letsatsi
  • Lisebelisoa tse ngata tsa ts'ehetso (tsamaiso ea tekete, Skype, fono, puisano e phelang, melaetsa)
  • Litefello tse bonolo kapa litlhaloso tsa akhaonto

Tsejoa haholo bakeng sa tšebeletso ea bona ea bareki, InMotion Hosting Inc. e bile BBB e amohelehang ho tloha 2003 mme e na le A + e nang le Tlhahlobo ea BBB Busines. E atisa ho ba le litekanyetso tse ngata ka ho fumana libaka tsa tlhahlobo ea ho hlahloba hape, hape li na le litebello tse phahameng tsa ho phela hokae, haholo-holo ts'ebeletsong ea morao-rao.

Ha ke khanna tlhahlobo ea sekhukhu sa litšebeletso tsa tšehetso ea bareki morao ka August 2017, puisano ea bona ea bophelo e ile ea hlaha e le e 'ngoe ea tse molemo ka ho fetisisa tšimong. Nako ea pele ea ho arabela e ne e le ka metsotsoana e ka tlaase ho 60 mme lipotso tsa ka li ile tsa buuoa hang-hang.

Phihlelo ea morao-rao ka tšehetso ea puisano ea Live ea InMotion

Ke boetse ke pheta tlhahlobo ea tsamaiso ea bona ea tšehetso 2018 ho ntlafatsa tlhahlobo ena 'me kea thaba hore ebe ha e e-s'o silafatse ho hang.

moqolo oa puisano le mohopolo oa bophelo oa Inmotion o bulehileng.
Tlhahlobo e 'ngoe ea tšimo ha ke ntse ke etsa tlhahlobo ena - kopo ea ka ea puisano e phelang e ile ea arajoa hang-hang.

Mantsoe a mang a basebelisi

Ho totobetse hore ha ke mong leratong la ka la InMotion - ba bang ba nahana hore le bona ba hantle, haholo-holo ho latela tšehetso ea bareki.

basebeletsi ba ts'ehetso ea mohopolo ba ne ba e-na le bonyane lithupelo tsa lihora tsa 160 pele ba araba ba sebelisang
Maikutlo a matle ka tšehetso ea InMotion (skipa se hlahang mohloling o netefalitsoeng Website Hosting Rating).

InMotion maikutlo a mosebedisi ka Twitter

3. Lefapha la mahala la ho falla ha Basebeletsi ba Ncha

Ho sa tsotellehe hore na ho na le moralo ofe o amohelang batho ba nang le InMotion Hosting, ba fana ka bareki bohle ba bacha ba mahala.

U ka kopa ho fallela mahala mahala ho tloha InMotion joang?

InMotion Hosting e ka u thusa ho fallela maqephe a rona, joale ke hobane'ng ha ho phahamisa tsohle? Tobetsa ho tobetsa.

Tlanya mona ho kopa.

ho falla ha sebaka sa mahala bakeng sa mohopolo ho amohela nako ea ho qetela moreki
Ho kopa ts'ebeletso ea ho fallisoa ha sebaka sa InMotion, kena ho dashboard ea AMP> Ts'ebetso ea Ak'haonte> Kopo ea Phetisetso ea Webosaete.

4. Tharollo e le 'ngoe: Likarolo tsohle tsa Hosting tseo u li hlokang Pholong e le' ngoe

Joalokaha e tloaelehile, InMotion Hosting e na le mefuta e fapaneng ea mefuta e fapaneng ea moralo ho rarolla maemo a mangata. Ho tswa ho libaka tsa motheo tsa ho qala ho ea ho basebelisi ba boima ba e-commerce, ho na le ntho bakeng sa bohle.

Lintlha tse ling tsa bohlokoa li kenyeletsa:

  • Khetho ea libaka tsa seva pakeng tsa US East le Bophirimela,
  • Backup ea letsatsi le letsatsi ea boiketsetso le ho khutlisetsa,
  • eCommerce e itokisitse - Fumana OpenCart, PrestaShop & Magento e kentsoeng pele,
  • Li-akhaonto tsa imeile tse sa lekanyetsoang - fihlela lebokose la hau la inbox ka Webmail, IMAP, POP
  • Libaka tsa mahala tsa SSL li loketse (Auto SSL),
  • Ho laola Hosting ea WordPress le mohahi oa mohaho oa WP ea kahare (BoldGrid),

  • PHP 7 e loketse - tsamaisa libaka tsa hau 50% ka potlako,
  • CMS e etselitsoeng pele nakong ea taelo,
  • Tlhahiso ea marang-rang ea mosebetsing ka theko e tlaase,
  • Lisebelisoa - kenya ~ apps ea 400 websaeteng tse 'maloa,
  • SSH le SFTP,
  • Mesebetsi e sa lekanyetsoang ea cron bakeng sa merero eohle ea ho kenya letsoho, le
  • WP-CLI e khoneha - kenya le ho laola WordPress ea multisite

Free SSL (e fumanehang ka cPanel)

Ho hlakile hore ho joalo phapang pakeng tsa SSL mahala le e lefshoang, empa boholo ba rona, tokoloho ea mahala e ntle. Ho kopa SSL ea hau e sa lefelloeng (VPS kapa baeti ba inehetseng baeti), batla khetho ho WHM ea hau.

Ka bomalimabe, InMotion Hosting ha e tšehetse boitsebiso ba likoloi tsa Let's Encrypt certificates tsa SSL (ho fapana le SiteGround or Hosting ea A2). U fuoe motsoako oa motso 'me u tlameha ho o kenya u le mong. U ka e fumana litaelo tse qaqileng thupelong ena.

mohato 1 - ho kenya auto ssl ho kenya letsoho moeeng - bohlokoa bakeng sa liwebsaete tsa khoebo
Ho kopa sesebelisoa sa hau sa mahala sa SSL, kenella ho Portal Account Management Portal (AMP).
mohato 2 - ho kenya auto ssl ho kenya letsoho moeeng - bohlokoa bakeng sa liwebsaete tsa khoebo
Tobetsa "On / Off" ho nolofalletsa SSL ea hau e sa lefelloeng. E, e hlile e bonolo joalo.

Ho laola Hosting ea WordPress

Sethala sa WordPress se tsamaisoang ka InMotion se na le CDN e sa lefelloeng, Jetpack Personal / Professional, le mohahi oa mohaho oa mohaho oa WP-BoldGrid.

inmotion wordpress hosting
Screen Screen ea inMotion's Managed WordPress Hosting sebetsana.

Tšoara 'me u romelle melaetsa ea hau ho InMotion Hosting

Ho romella melaetsa ea imeile InMotion Hosting e bonolo ebile ha e na bohloko ho laola.

U ka khona ho laola mesebetsi eohle e amanang le imeile ho tswa ho Phatlalatsa ea Akaonto ea hau (AMP) kapa cPanel.

ho hlahisa di-imeile ho sebelisa mohopolo o amohelang amp
Hlakola melaetsa ea hau ho InMotion Hosting AMP kapa kena ho canoan dashboard> Imeile Adcount> Setaele sa Mecha ea Mail.

C-Pre-Installed (Joomla, WordPress, Drupal)

Nako ea ho boloka nako - Fumana InMotion Hosting ho kenya lik'hamera tsa CMS kapa likoloi bakeng sa hau ha u laela.

* Tlhokomeliso: E bontsitsoe setšoantšong sa .GIF ke theko ea khale. InMotion Hosting e ekelitse theko ea bona ho $ 3.99 / mo ka June 2018.

CMS e kenyelitsoeng pele le websaete ea Inmotion
InMotion Hosting Configuration server nakong ea taelo.

Ha ho na tekanyo e thata ea li-inode tsa moralo oa Khoebo ea Botho

Hlokomela hore InMotion Hosting ha e behe tekanyo e thata ka ho bala li-inodes.

Le hoja boholo ba ba bang (ba lekana le theko ea theko e tšoanang) 100,000 - 250,000 inodes ka akhaonto.

mohopolo o amohelang inode meeli
Litšoantšo tse tsoang ho tšehetso ea sechaba ea InMotion.

Tšebeletso ea Websaete ka theko e lekaneng

Nako ea ho boloka likhoebo: Fumana InMotion (nakong ea ho tsoa) ho uena le ho haha ​​sebaka sa maqephe a le leng matsatsing a 2 bakeng sa $ 99.

QuickStarter ke websaete ea maqephe a le leng e entsoeng ke litsebi tsa ho etsa Hosting ea InMotion le pono ea khoebo ea hau ka kelellong.

5. Sebaka se sengata sa ho hōla

Ha u sebetsa websaeteng, ntho e 'ngoe eo u lokelang ho e hopola kamehla ke sebaka sa ho atolosa. U ka 'na ua fumana 50 e otla letsatsi kajeno, empa ka selemo kapa tse peli tse ka fetang 1,000 kapa ka letsatsi le letsatsi, mohlomong le ho feta.

Ka lehlohonolo, InMotion Hosting e na le merero e mengata haholo eo u ka ntlafatsang ho eona ha u ntse u hōla. Hape ho na le khetho ea ho fetolela VPS kapa merero e fanoang ea ho amohela batho ba bang ha u ikutloa hore merero e arolelanoang e ntse e le thata ho uena.

lethathamo le feletseng la dikgetho tsa ho amohela ho bonts'a mohopolo
Merero e fapaneng ea ho kenya libaka tsa InMotion Hosting (theko e nchafalitsoeng).

U ikutloa u ferekane? Ke boikutlo bofe ba ho Hosting InMotion bo rerileng ho tsamaea le bona?

Ho tobana le liqeto tse ngata haholo ho ka boela ha e-ba hlooho ea hlooho. Haeba u sa tsebe hantle seo u se hlokang, mona ke lente tsa ka tsa 2;

Etsa qeto ea hore na u ka rata Shared, VPS kapa Server e inehetse.

Bakeng sa ba hlokang ho fumana metso ea seva kapa litlhokahalo tse khethehileng tse kang tloaelo ea software, u ka 'na ua rata ho nahana ka eona VPS ho hapa bakeng sa qalo.

Bakeng sa motho e mong le e mong, ho ka etsahala hore e 'ngoe ea merero e arolelanoeng e tla u tsoela molemo (e tloaelehile ho e reka ka tlase ho tlaase).

InMotion e na le likarolo tse tharo tse fapaneng tsa Business Class Hosting - Ho qala, Matla le Pro.

Le hoja tlhaho e tšoanang, karolo e 'ngoe le e' ngoe e phahameng e fana ka lintlha tse ling, tse kang libaka tse ling tsa addon, libaka tse emisitsoeng kapa ntho e 'ngoe. Ntho ea bohlokoa ka ho fetisisa eo u lokelang ho e ela hloko ke hore na liwebsaete tse ngata tsa marang-rang ka 'ngoe li tšehetsa - ha feela u hloka ho sebelisa saense e le' ngoe, e-ea feela u tsamaee le ho qala, mokotla o tlaase ka ho fetisisa.

Hopola, liphutheloana tsena li ka ntlafatsoa ka nako leha e le efe, tsohle tseo u lokelang ho li etsa ke phapang e phahameng ea theko.

6. Tšepo ea morao-rao ea chelete ea 90

Libaka tse ling tsa marang-rang li ka 'na tsa leka ho baleha ho se na chelete ea ho khutlisa chelete kapa tsa u fokotsa nako ea 3 ea letsatsi kapa 14. InMotion Hosting e fana ka e 'ngoe ea linako tse telele ka ho fetisisa tsa teko khoebong - letsatsi le hlahisang mahlo a 90 matsatsi!

Nako leha e le efe matsatsing ana a 90, haeba u ikutloa u sa khotsofalle seo u se rekileng, u ka kopa ho hlakola akhaonto hammoho le tefello e feletseng.

Lipehelo le Lits'ireletso tsa InMotion Hosting

Khoeli eohle ea 6 le nako e telele ea ho amohela merero ea Khoebo ea rona, liphutheloana tsa VPS le Reseller Hosting li koahetsoe ke tiiso ea rona ea khutlisetso ea chelete ea 90 ea letsatsi. Lesebelisoa tsohle tse inehetseng le li-packages tsa VPS le Reseller Hosting tsohle tsa khoeli le khoeli li fumaneha chelete e feletseng ea matsatsi a 30.

- Mohloli: Melao-motheo ea ho Sebetsa ea Hosting ea InMotion

7. Boloka 50% haeba u laela Hosting InMotion hona joale

InMotion's shared hosting hangata theko ka $ 6.99 / 8.99 / 15.99 ka khoeli bakeng sa ho qala, Matla le Pro Plan ka ho latellana.

Haeba o laela ka li-link tsa rona tse khethehileng, o tla boloka ho fihlela ho 50%, o lefella $ 3.99 / 5.99 / 13.99 feela ka khoeli ka lekhetlo la pele.

tlhahlobo ea theko ea maikutlo
InMotion Hosting discount - Ho kenya letsoho e arolelano ho qala ho $ 3.99 / mo.

Tobetsa mona ho fumana thekolelo e khethehileng hona joale*

* Khokahanyo


Tlhokomelo ea Hosting ea InMotion

Le hoja InMotion ke e mong oa ba seng bakae ba fumaneng tlhahlobo e feletseng ea linaleli tse hlano ho 'na, ke ntse ke tlameha ho lumela hore ha ho letho le phethahetseng.

E-re ke arolelane le uena tse ling tsa lintlha tse khothatsang ka tsona.

1. Ka mor'a hore ho ngolisoe pele, litheko li nyoloha

Ha o ntse o saena ka InMotion Hosting, seo ke se bitsang nako ea lenyalo. U lefella litšenyehelo tsa tekanyo ea lichelete 'me uena le mohoeletsi u thabile. Ka bomalimabe, seo se nka bolelele ba konteraka ea hau ea pele. Ha ho fihla nako ea ho nchafatsa, o tla tobana le litefiso tse feletseng tsa tefo.

Sena se bolela hore bakeng sa nako ea ts'ebetso ea khoeli ea 24, o tlameha ho lefa $ 7.99 / 9.99 / 15.99 ka khoeli ho latela morero.

Litaba tse utloisang bohloko le ho feta ke hore sena ha se tsohle ka InMotion Hosting mme ha e le hantle ke indasteri e tloaelehileng. Mokhoa ona o fumane litletlebo tse ngata ka lilemo.

Haeba sena ke ntho eo u hlileng u e hanyetsang, e-ea moeti ea sa sebeliseng sena ho e-na le hoo, joalo ka Interserver.

2. Ha ho ts'ebetso ea hang-hang ea akhaonto

E le ho thibela bolotsana, InMotion ha e sebetse ho sebetsa ka nako e khutšoanyane. Seo se bolela hore o tla hloka ho netefatsoa ka fono pele ba ka etsa akhaonto ea hau - e leng tšitiso e nyenyane ho ba phelang ka ntle ho US, joalo ka 'na.

Ke le Malaysia, e leng ka lehlakoreng le leng la lefatše ho tloha US. Ho fuoe likheo tsa nako le boleng ba boleng bo seng bobebe ka linako tse ling, e ka ba bothata ba sebele.

3. Sebaka sa seva ho United States feela

Basebelisi ba Hosting ba InMotion ba lekane ho amohela liwebosaete tsa bona United States feela. U tlameha ho khetha lipakeng tsa Los Angeles (West) kapa Washington DC (East) ha o laela moralo oa hau - empa ho joalo. Bakeng sa basebelisi ba tsoetseng pele, u tla hloka marang-rang a ho tsamaisa litaba (CDN) kapa u tsamaee le lik'hamphani tse ling tse tsamaisang (ka mohlala, Hostinger, ho tšehetsa libaka tsa seva tsa 8 US, EU le Asia).

Khetha ho amohela pakeng tsa Washington, DC kapa Los Angeles, CA.


Merero ea Hosting ea InMotion

Merero ea ho ba Lebelano e arolelanoeng: Ho qala, Matla, Pro

Ho na le tse tharo tse kopanetsoeng ho sebetsana le websaete ea InMotion Hosting: Ho qala, Matla le Pro. Lintlha tse potlakileng ke tsena:

QalamatlaPro
websites26U / L
Free Domain ea Pele
Sebaka se Pakiloeng626U / L
Ho boloka / ho fetisetsa lits'ebeletsoU / LU / LU / L
Tshebetso e ntle ea Seropo
E-commerce e loketse
Boitsebiso bo ikemetseng ba Data
Palo ea ho ngolisa$ 3.99 / khoa$ 5.99 / khoa$ 13.99 / khoa

* Hlokomela: U / L = Ha ho na moeli. Kaofela li arolelitsoe theko ea thepa e thehiloeng ho litaelo ka tumello ea rona e khethehileng le ho ngolisoa ha lilemo tse tharo.

Merero ea ho Sebetsana le VPS: MOSEBETSI, MOSEBETSI, MOSEBETSI

Merero ea bona ea boraro ea VPS e bolelang hore e utloahala e le ntho e 'ngoe e tsoang lintoeng tsa linaleli: 1000HA-S, 2000HA-s, le 3000HA-s.

Mona ke lintlha tse ka sehloohong tsa merero ena:

1000 HA-S2000 HA-S3000 HA-S
RAM (GB)468
Sesebelisoa sa SSD (GB)75150260
Tlhaloso ea Ditaba (TB)456
Li-aderese tsa IP tse inehetseng345
Tlhahlobo ea lisebelisuoa
Free SSL
Palo ea ho ngolisa$ 24.99 / khoa$ 39.99 / khoa$ 59.99 / khoa

* Tlhokomeliso: Litheko tsohle tsa ho tsamaisa VPS tse thehiloeng ho ngolisa selemo se le seng.


InMotion Hosting Alternatives & Ho bapisa

Re kentse sebaka se ngata ka InMotion Hosting ho fihlela joale, empa ho ba hao ba sa ntsane ba se na maikutlo, u se ke ua tšaba - ho na le dikgetho tse ling. BlueHost, SiteGround, le Hosting ea A2 ke mekhoa e meraro e tsebahalang. Ka bomong, ke tla boela ke khothaletse A2 Hosting le SiteGround. Ka bobeli ke lintja tse khōlō ho web hosting hammoho le fana ka merero e akaretsang ka tlhōlisano theko.

Mekhoa e meng #1: SiteGround

SiteGround Hosting - Khetho e phahameng bakeng sa liwebsaete tsa Malasia le Singapore.
Skrine ea SiteGround homepage> Tobetsa ho laela.

E thehiloe 2004, SiteGround e na le liofisi Bulgaria, Italy, Spain, United Kingdom le US.

Bobeli ba InMotion Hosting le SiteGround ba na le liphatlalatso tse tiileng tse thehiloeng tshebetsong ea bona e kholo ea seva le tšehetso ea bareki. InMotion Hosting e theko e tlaase mme e tla le tiisetso ea morao ea chelete ea 90-day. SiteGround leha ho le joalo, e na le likarolo tse ntle tse kenyeletsang sebaka se kentsoeng, NGINX, joalo-joalo. Lekhetlo la bobeli le boetse le na le ho ata ha libaka tsa seva, e leng US, Europe le Asia.

Ithute haholoanyane

Mekhoa e meng #2: Hosting ea A2

Skrine ea homepage ea Hosting ea A2> Tobetsa ho laela.

Khampani ea A2 Hosting e bile teng ho tloha 2001. Ha e qala ho hlasela, e ne e tsejoa e le Iniquinet. E ile ea boela ea rehoa e le Hosting A2 e 2003 e le sethabathaba motseng oa lehae oa mothehi - Ann Arbor, Michigan.

Khampani e na le litsi tsa lits'ebeletso libakeng tse tharo, tse nang le boitsebiso bo ka sehloohong bo fumanehang Michigan le lisebelisoa tse eketsehileng Amsterdam le Singapore, Asia.

Ithute haholoanyane

Mekhoa e meng #3: BlueHost

Screenshot ea BleuHost homepage> Tobetsa ho laela.

K'hamphani e 'ngoe e ratoang ea web hosting ke BlueHost. Hangata li bapisoa le InMotion Hosting le hoja lipatlisiso tsa rona li bontšitse hore InMotion Hosting e molemo nakong ea ts'ebeliso ea seva le tšehetso ea puisano ea bophelo. BlueHost ke leha ho le joalo, ho pota 15% theko e tlaase ho feta InMotion Hosting ka nako e telele.

Ithute haholoanyane


Tlhaloso: Na InMotion ke E?

Ke nka InMotion Hosting khamphani e ntle haholo ea ho tsamaisa websaete - moamoheli oa sebaka sa marang-rang o kenyelletsoa lenaneng la WHSR la molemo ka ho fetisisa web hosting, e molemo ka ho fetisisa ea email hosting, 'me bonyane bonyane bonyane hosting.

Haeba o batla mofani oa tšebeletso ea web hosting o nang le botumo bo botle mme o fana ka tshebetso e tiileng le ts'ehetso ea bareki- InMotion Hosting ke e ngoe ea hau. Hape hopola hore ba na le mehaho ea ho u lumella hore u hōlise merero ea hau neng kapa neng ha u batla, hape e le bopaki bo tlang nakong e tlang.

A re ke re be le khutso e khuts'oanyane mona mona ka melemo le boiketlo ba eona:

Ke bo-mang ba lokelang ho amohela Hosting InMotion?

Ke e khothaletsa bakeng sa:

  • Libaka tsa khoebo tse nyane ho isa bohareng
  • Liboka (Easy installation ea li-forum)
  • Liwebsaete tsa WordPress (New ho isa boholo bo boholo)
  • Libaka tsa Joomla le Drupal


Inamotion Hosting ea litaelo

Sebaka sa InMotion's Shared Hosting, se neng se theko e tlase ho $ 6.99 / 8.99 / 15.99 / mo bakeng sa Launch, Power, le Pro Plan.

Haeba o laela ka seboka sa rona sa tlhahiso e khethehileng, o tla boloka ho fihlela ho 50% (theko e theohela ho $ 3.99 / 5.99 / 13.99 / mo) ka tefiso ea hau ea pele.

tlhahlobo ea theko ea maikutlo

Tlanya: https://www.inmotionhosting.com/business-hosting-promo/*

Mabapi le Jerry Low

Moqapi oa WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - tlhahlobo ea ho amohela hoa tšepahala le e sebelisoang ke basebelisi ba 100,000. Ho feta lilemo tse 15 phihlelo ea ho kenya websaeteng, ho kopanela liphate le SEO. Mofani ho ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com, le ho feta.