Tlhahlobo ea HostPapa

E hlahlobisitsoe ke: Jerry Low. .
  • Tlhahlobo e tsosolositsoeng: Jul 19, 2019
HostPapa
Etsa moralo oa ho hlahloba: Khoebo
Hlahloba by:
Rating:
Tlhahlobo e ntlafalitsoeng: July 19, 2019
Summary
HostPapa e qalile khoebo ho 2005 / 06 'me ke e' ngoe ea lilemong tsa pele tse tsamaeang ka botlalo mesebetsing ea ho tšoarella. Nakong ea ho ngola, Hostpapa e sebetsa khoebong ho tloha Niagara Falls, United States le Oakville, Canada. Na u lokela ho amohela sebaka sa hau sa HostPapa? Hlahloba tlhahlobisong ena.

Pale ea ka le HostPapa

Ke ile ka ba le phihlelo e ntle le HostPapa ka 2010 - seva se ne se lula se ntse se sebetsa; 'me theko e ne e le theko e tlaase. Leha ho le joalo, ke tlohile HostPapa ka mor'a hore morero oa ka oa lithuso o felile 'me ha ho mohla o shebang morao. Ho fihlela morao tjena.

Ka December 2016, ke entse buisana le setho sa khamphani, Jamie Opalchuk. E ne e le lenaneo le thahasellisang. Monghali Jamie o ne a le molemo haholo, a tseba haholo, a bile a hlakile hantle le lik'hamphani tsa hae. Ke entse qeto ea hore ke batla ho tseba ho eketsehileng ka HostPapa le ho ntšetsa pele tšebeletso ea bona haeba lintho li nepahetse.

Kahoo, sebaka se secha sa tlhahlobo se ne se thehiloe HostPapa Business Pro (morero oa ho kenya letsoho). Ke tla arolelana le uena phihlelo ea ka le HostPapa mme ke u bolelle seo ke se ratang le sa se rateng ka khampani tlhahlobisong ena.

Empa pele ...

Ho hlahisa HostPapa

  • Setloholo sa lihlooho: Ontario, Canada, US
  • E thehiloe: 2006, ea Jamie Opalchuk
  • Litšebeletso: Tse arolelanoeng, VPS, WordPress, le baeti ba rekisang thepa

E thehiloe ho 2006 ke Jamie Opalchuk, HostPapa, e leng k'hamphaning ea websaete ea websaete ea Ontario, e fana ka likhoebo tse nyane, baetsi ba liwebsaete le barekisi ba nang le mekhoa e mengata ea websaete.

Tse tharollo li kenyelelitse ho kopanela websaeteng ea bolulo, sebopeho sa sekhukhu se ikemetseng (VPS) se kenyang merero ea likhoebo tse nyane, mohaho oa ho hula marang-rang, le setsi se matla sa reseller kgetho bakeng sa baqapi le mekhatlo ea IT.

Khampani e re sepheo ke ho fa bareki ba bang liphutheloana tseo ba li batlang, tse tšehetsoeng ke tšebeletso e ntle ea bareki. HostPapa e ile ea rehoa lebitso Palo ea 27th ea Selemo le Selemo 500 Ts'ebetso ea Lik'hamphani tse Ntseng li eketseha ka ho Fetisisa tsa Canada selemong se fetileng.

Linonyana li shebile mohaho oa HostPapa Ontario, Canada.

Ho ea ka Jamie - HostPapa ea k'hamphani e hira ~ batho ba 120 mme hona joale e ba le maqephe a ~ 500,000.


Discount Exclusive: HostPapa ka $ 3.36 / mo

E le hore u fumane kopo ena, sebelisa khoutu ea khoutu "WHSR"; kapa Tobetsa feela khokahanyo ena ea phaello.

Kenyelletso feela ea HostPapa e kopanetsoeng ho kopanela.

Ha se litšebelisano tsohle tsa HostPapa tse tšoanang. Joaloka molekane ea ikhethileng oa HostPapa, WHSR e khona ho u fa sekhahla se theotsoeng se molemo ka ho fetisisa (theoha 70%).

* Tobetsa ho eketsa setšoantšo.

Fumana theolelo e eketsehileng ha u laela HostPapa ka khokahanyo ea rona ea promo. Tefiso eo ue lefang = ($ 142.20 - $ 21.33) / 36 = $ 3.36 / mo.

HostPapa Price e theko e ikhethang ka theko e tloaelehileng

Tlhōlo ena e khethehileng e sebetsa ho bohle ba arolelanoang merero ea ho kenya letsoho - Moqapi, Khoebo, le Khoebo ea Pro. Lethathamo le ka tlase le bontša litefiso tsa pele le tsa morao-rao bakeng sa lilemo tse 3 tse ngolisoang.

HostPapaTheko e tloaelehilengLe Discount ea WHSRHo boloka (3 Lilemo)
starter$ 7.99 / khoa$ 3.36 / khoa$166.68
Business$ 12.99 / khoa$ 3.36 / khoa$346.68
Business Pro$ 19.99 / khoa$ 11.01 / khoa$323.28

Tlanya: https://www.hostpapa.com/


Morero oa HostPapa o arolelanoeng le VPS tsa ho amohela

Ka theko ea $ 3.95 / mo, basebedisi ba HostPapa ba fumana mekotla ea disk e sa lekanyetsoang, li-bandwidth, li-database, le litlaleho tsa imeile hammoho le lisebelisoa tsa ho kenya ka lekhetlo le le leng, liphetolelo tsa morao-rao tsa PHP le MySQL, tsa motheo tsa SSL tse tšehetsang, joalo-joalo. Ka bokhutšoanyane, HostPapa ke eng e meng e mengata basebetsi ba fanang ka bolulo ba lichelete ba fana ka.

U ka fumana ho eketsehileng ka merero ea Hostpapa ea ho tsamaisa litlhaku tse ka tlaase; kapa feela etela HostPapa inthaneteng ho https://www.hostpapa.com/ bakeng sa boitsebiso ba molao.

Molaetsa o tsoang ho Dave Price, Motsamaisi oa Khoebo oa HostPapa

Ha re na khampani e le 'ngoe eo re neng re le banyalani lilemong tse fetileng. Mehaho ea motlakase e ntlafalitsoe / e ntlafalitsoe bakeng sa ts'ebetsong e ntlafetseng, liteishene tsa ts'ehetso li matla le ho feta, re fana ka mananeo a sekhukhu a 30 a sa lefelloeng ho thusa bareki ka taba eo ba batlang thuso ho eona ho phaella tšehetsong ea 24 / 7 lipuong tsa 4 ka ho qoqa, tekete, le fono, hammoho le rona hona joale re na le linyehelo tse ngata tsa VPS, joalo-joalo.

HostPapa Dashboard

Basebedisi ba khona ho laola ntho e nngwe le e nngwe ho tswa ho dashboard ya HostPapa - ho kenyeletsa ho lefella le celanel.

Merero ea Hosting ea HostPapa

LikaroloanastarterBusinessBusiness Pro
Websaeteng e Bitsoe2se nang moelise nang moeli
Disk Storage100 GBse nang moelise nang moeli
Ho fetisa Ditabase nang moelise nang moelise nang moeli
Websaete ea HostPapa WebsaetengKhatiso ea QalongKhatiso ea QalongKhatiso e sa lekanyetsoang
CDN
Basebeletsi ba Premium
Wildcard SSL+ $ 69.99 / selemo+ $ 69.99 / selemoFree
Price Price *$ 3.36 / khoa$ 3.36 / khoa$ 11.01 / khoa
Nako ea Bochafatso$ 7.99 / khoa$ 12.99 / khoa$ 19.99 / khoa

HostPapa e laoloa VPS Hosting * Merero

LikaroloanaPlusProPremiummarangHo feteletseng
Core ea Core448812
RAM1.5 GB3 GB6 GB12 GB24 GB
Sireletsa sa SSD50 GB100 GB200 GB500 GB1 TB
Ho fetisa Ditaba1 TB2 TB2 TB4 TB8 TB
IP Address22222
Tšehetso e bonolo
Palo ea ho Ngoloa (Khoeli ea Pele)$ 19.99 / khoa$ 39.99 / khoa$ 109.99 / khoa$ 149.99 / khoa$ 249.99 / khoa
Nako ea Bochafatso$ 49.99 / khoa$ 79.99 / khoa$ 149.99 / khoa$ 199.99 / khoa$ 299.99 / khoa

* Tlhokomeliso: Ho bohlokoa ho hlokomela hore HostPapa e fana ka tsamaiso ea VPS e laoloang. Ho bolelang hore ba tla hlokomela litaba tse ngata ka li-server tsa hau, ho kenyelletsa tlhahlobo ea ts'ireletso, mathata a marang-rang, ntlafatso ea software, ho falla le ts'ebetso ea mollo. U tla tlameha ho hlokomela litaba tsena ka tharollo e mengata e theko e tlaase ea VPS.


Seo ke se ratang ka HostPapa?

#1 Ntho eo ke e ratang ka HostPapa: Paka e kholo, theko e nyenyane ea ho ngolisa

Ho na le lintho tse ngata tseo ke li ratang mabapi le moralo oa HostPapa o arolelanoang.

Ntlha ea pele, u ka fumana chelete e ngata bakeng sa chelete e nyane.

Lenane la Starter le qala ka $ 3.95 ka khoeli mme e lumella hore u amohele liwebsaete tse peli.

E u fa 100GB ea sebaka sa disk, sekhahla se se nang moeli, le sebaka sa mahala. U boetse u fumana lik'haonte tsa imeile tsa 100 le li-app tsa mahala tsa 200, ho kena phetolelong ea qalang ea lihahi tsa marang-rang, le ho fumana lebelo le lekaneng le ts'ireletso. Tsena tsohle ka theko e tlase ho feta senoelo sa kofi ea Starbucks.

HostPapa Price vs Ba bang

SebetsaTlhahlobo e Phethahetseng ea PuseletsoPalo ea ho ngolisaIthute haholoanyane
HostPapamatsatsi 30$ 3.36 / khoa
Hosting ea A2Nako le nako$ 4.90 / khoaTlhahlobo ea A2Hosting
BlueHostmatsatsi 30$ 4.95 / khoaTlhahlobo ea BlueBost
Hostgatormatsatsi 45$ 8.95 / khoaTlhahlobo ea Hostgator
Hostingermatsatsi 30$ 4.50 / khoaTlhahlobo ea Hostinger
InMotion Hostingmatsatsi 90$ 3.49 / khoaInMotion Review
Interservermatsatsi 30$ 5.00 / khoaTlhahlobo ea Interserver
iPagematsatsi 30$ 1.99 / khoaPage Review
Hosting ea TMDmatsatsi 60$ 5.85 / khoaTlhahlobo ea TMD

Lintho tse ling tseo ke li ratang ka litšebeletso tsa HostPapa tsa ho amohela

  • 99.9% Uptime tiiso Basebedisi ba HostPapa ba sirelelitsoe ke tumellano ea boemo ba tšebeletso (SLA) moo khamphani e tiisetsang 99.9% ho fihlela ka nako ho bohle ba sebelisang baeti ba bona ba amohelang.
  • Khampani e tummeng e nang le tlaleho e ntle ea mohopolo oa khoebo HostPapa ke Better Business Bureau e amohelehang ho tloha 13 / 8 / 2010 le A + e lekantsoeng (ka nako ea ho ngola).
  • Tlhahiso ea tlhaho e sa lefelloeng sepache sa hau Taba ea hore maemo a ts'ireletso ea tikoloho le tšebeletso ea theko e tsamaisane le HostPapa ke ntho e makatsang. Hostpapa ke e 'ngoe ea thepa e tlaase ka ho fetisisa e amohelehang e fumanehang ka marakeng. Ho bapisa, GreenGeeks e lefella $ 4.95 / mo le Hostgator e lefella $ 7.95 / mo bakeng sa sephutheloana se tšoanang.
  • Tlatsetso ea puisano ea puisano ea bophelo Ke buile ka makhetlo a 'maloa le basebeletsi ba HostPapa ba tšehetsanoang ke moqoqo nakong e fetileng' me ke ne ke thabile haholo ka ts'ebetso ea bona. Lipotso tsa ka li ile tsa amoheloa ka potlako 'me basebetsi ba ts'ehetso kaofela ba ne ba thusa haholo. Sheba setšoantšo se ka tlase bakeng sa tlaleho ea ka ea puisano eo ke sa tsoa e bitsa moo "Ke" lebitso "J".
  • Kamore e kholo ea ho hlahisa le ho ntlafatsa Ke rata 'nete ea hore ho na le VPS tse hlano le lihlahisoa tsa ho rekisa lihlahisoa tseo u lokelang ho li khetha. Ho ba le mekhoa ea ho ntlafatsa le ho eketsa seva sa hau sa ho amohela hoa bohlokoa.

HostPapa Chat Records (May 30th, 2017)

Ke ne ke thusa 'mali oa WHSR a le mong ho khetha moeti mme o ikopanya le HostPapa ho tiisa ts'ebetso ea bona ea ho falla.

HostPapa Chat Records (June 4th, 2018)

Ke ile ka buisana hape le tšehetso ea HostPapa haufinyane - kopo ea ka ea puisano e phelang e ile ea arajoa hang-hang 'me taba ea ka e rarolloa hang-hang. Moemeli oa ka oa tšehetso, Kristel T, o ile a lula mocheng 'me a etsa bonnete ba hore bothata ba ka ke 100% bo rarollang pele a tloha ho qoqa (Ke nahana hore setšoantšo le lebitso ke lebebe leha ho le joalo).

HostPapa Uptime Record

October / November 2018: 100%

HostPapa 30 karolelano ea matsatsi a ho qetela ka October / November 2018: 100%.

June / July 2018: 100%

Bofelo ba HostPapa ka June / July 2018: 100%. Sebaka sa teko ha sea theohela matsatsi a ho qetela a 30.

Kajeno 2018: 100%

Ketsahalo ea ho qetela ea HostPapa May 2018: 100%. Sebaka sa teko ha sea theohela matsatsi a ho qetela a 30.

June 2017: 99.75%

Ho bonahala eka sebaka sa ka se ncha sa tlhahlobo ha se amoheloe ho seva se tsitsitseng. Sebaka sa teko se atisa ho hlaha kapele (3 - 5 metsotso) ho feta khoeling (June 2017), ho ngotse 99.75% bakeng sa matsatsi a 30 a fetileng. Re tšepa hore sena se tla ntlafala nakong e tlang.


HostPapa: Bohlokoa ho Tseba

Kamoo HostPapa "tala" e sebetsang e sebetsang kateng?

Haeba u ipotsa - HostPapa e nkile bohato ba ho ea tala ho tloha ka selemo sa 2006 ka ho reka matla a tsosolositsoeng ho matlafatsa lisebelisoa tsa bona le ofisi.

Che, k'hamphani ha e na mochine oa moea kapa polasi ea letsatsi holimo ho setsi sa data.

Seo HostPapa e se etsang ke hore khampani e reka li-certificate tsa matla tse tsosolositsoeng ho thibela matla a tsona a ho sebelisoa.

Ka mor'a ho hlahlojoa ka matla ke mofani oa mohatelli oa mekhatlo ea boraro (Green-e.org, ka mohlala) ho bala matla a motlakase oa Hostpapa ho tsoa mohloling oa moetlo, HostPapa e rekile "matšoao a matla a tala" ho tloha ho mofani oa matla a netefalitsoeng oa matla. Mofani oa eona o lekanya matla a sebelisoang ke Hostpapa - ho tloha maqepheng a ho tsamaisa li-office ho ea sebetsa fonong, mme o sebelisa bafani ba bona ba matla a tala ho pometsa matla a lekanang a 100% ho khutla mocheng oa matla.

Sena se atleha ho fokotsa matla a carbon dioxide (producing CO2) eo re neng re tla e hloka ho tsoa mehloli e seng e tala ea matla.

Ithute haholoanyane mabapi le hore na ho tala ho tala ho sebetsa joang sengolong sa Timothea.

Litefello tsa thekiso e theko e boima

Budget ho kenya likhamphani hangata ho hula theko ea bona ea ho ngolisa ho hohela bareki ba bacha. Same e tsamaea le HostPapa - o tla tlameha ho lefa tekanyo e phahameng haholo - $ 9.99 / $ 14.99 / $ 24.99 / mo bakeng sa Qala, Khoebo le Khoebo ea Pro.

Tlhaloso: Na U Lokela ho ea le HostPapa Hosting?

Na ke khothaletsa HostPapa? E. Ke rata ka ho khetheha merero ea bona ea ho kenya chelete e ngata-ngata le e tlaase.

Empa na HostPapa e Molemo ka ho fetisisa web web host in marakeng? Mohlomong nka hana che. Theko e tsosolositsoeng ea theko e tlaase le tlase ea 99.9% ea nako ea ho qetela ke taba ea hona joale. Ke tla tsoela pele ho latela le ho ntlafatsa tlhahlobo ena nakong e tlang.

Haeba ka lebaka le itseng u batla hore websaeteng ea hau e tšoareloe Canada, joale HostPapa e hlile e le teng e 'ngoe ea liqeto tse ntle ka ho fetisisa.

HostPapa Alternatives & Lipapatso

Hangata HostPapa e bapisoa le bafani ba latelang ba amohelang batho.

  • HostPapa vs GoDaddy - GoDaddy ke e 'ngoe ea mabitso a khale ka ho fetisisa khoebong ea taolo. Mokhoa oa bona oa ho kenya letsoho (Deluxe) o qala ho $ 4.99 / mo.
  • HostPapa vs GreenGeeks - GreenGeeks e tsejoa haholo ka mekhoa ea eona e amohelehang ea tikoloho. Morero oa bona oa ho kenya letsoho o qala ho $ 3.95 / mo.
  • HostPapa vs Hostgator - Lebitso (le khampani) Hostgator e se e le haufi le lilemo tse mashome a mabeli. Baby Gator (mokhoa o tšoanang o arolelanoeng) o lefella $ 3.78 / mo.
  • HostPapa vs SiteGround - SiteGround e fana ka likhetho tse ngata libakeng tsa seva le likarolo tse ncha tsa seva. Merero ea bona ea ho kenya letsoho e qala ka theko ea $ 3.95 / mo.


Hlahisa HostPapa ka Theko e Ntle

Tlanya: https://www.hostpapa.com/

Mabapi le Jerry Low

Moqapi oa WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - tlhahlobo ea ho amohela hoa tšepahala le e sebelisoang ke basebelisi ba 100,000. Ho feta lilemo tse 15 phihlelo ea ho kenya websaeteng, ho kopanela liphate le SEO. Mofani ho ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com, le ho feta.