Tlhahlobo ea HostPapa

E hlahlobisitsoe ke: Jerry Low. .
  • Tlhahlobo e tsosolositsoeng: Jun 25, 2020
HostPapa
Etsa moralo oa ho hlahloba: Khoebo
Hlahloba by:
Rating:
Tlhahlobo e ntlafalitsoeng: June 25, 2020
Summary
HostPapa e qalile khoebo ho 2005 / 06 'me ke e' ngoe ea lilemong tsa pele tse tsamaeang ka botlalo mesebetsing ea ho tšoarella. Nakong ea ho ngola, Hostpapa e sebetsa khoebong ho tloha Niagara Falls, United States le Oakville, Canada. Na u lokela ho amohela sebaka sa hau sa HostPapa? Hlahloba tlhahlobisong ena.

E thehiloe ho 2006 ke Jamie Opalchuk, HostPapa, e leng k'hamphaning ea websaete ea websaete ea Ontario, e fana ka likhoebo tse nyane, baetsi ba liwebsaete le barekisi ba nang le mekhoa e mengata ea websaete.

Litharollo tseo li kenyelletsa ho arolelana sebaka sa marang-rang, li-server tsa poraefete (VPS) bakeng sa likhoebo tse nyane, sehahi sa marang-rang se hulang le ho theola, le khetho e matla ea barekisi ba libaka tse ngata bakeng sa baqapi le lifeme tsa IT.

Khampani e re sepheo ke ho fa bareki ba bang liphutheloana tseo ba li batlang, tse tÅ¡ehetsoeng ke tÅ¡ebeletso e ntle ea bareki. HostPapa e ile ea rehoa lebitso 27th Selemo le Ngoe ea PROFIT 500 Ho Bea Likhamphani Tse Holahang ka ho Fetisisa tsa Canada ka 2015.

Phihlelo ea ka le HostPapa

Ke bile le boiphihlelo bo botle le HostPapa ho 2010 - Ke ne ke thusa mokhatlo o sa etseng phaello mme ke theha setša ho HostPapa. Seseva ea bona e ne e lula e sebetsa ebile e bohlokoa haholo bakeng sa ho se etse phaello, litefiso tsa ho amohela le Papa li ne li le theko e tlase haholo. Seo se etsahetse lilemong tse 10 tse fetileng. Ke tlohetse HostPapa kamora hore morero oa ka oa liphallelo o fele mme ha ke sa hetla… ho fihlela haufinyane.

Ka December 2016, ke entse buisana le setho sa khamphani, Jamie Opalchuk. E ne e le seboka se behang litholoana. Monghali Jamie o ne a thusa haholo, a le tsebo ebile a sebetsa pepeneneng mesebetsing ea k'hamphani ea hae. Khamphani e ne e le tlasa tlhaselo e mpe ea PR mme batho ba bang ba siile nyeoe ea bohata ho k'hamphani liforong tse ling tse tsebahalang. Mme ke ile ka khona ho ba bontša ba fositse kamora ho etsa lipatlisiso tsa ka.

Kamora lipuisano, ke nkile qeto ea hore ke batla ho ithuta haholoanyane ka HostPapa hape. Kahoo ke na le ak'haonte (Business Pro) ho HostPapa mme ka theha sebaka se secha sa liteko. Kamora ho etsa lipatlisiso tse batsi tsa ts'ebeletso ea bona le liteko - ke ile ka makala ha ke fumana hore HostPapa e arolelanoang baeti e theko e tlase haholo (bona tataiso ea ka e theko e tlaase ea ho bapisa) ho saena mme ts'ebetso ea bona e kaholimo ho karolelano.

Ka 'nete eohle, nke ke ka re HostPapa ke eona e ntle ho tsohle. Ha li joalo. Empa haeba o ne o nahana ka motsamaisi oa sebaka sa marang-rang oa Canada kapa mofani oa moamoheli ea arolelanoang ea sa roba sepache sa hau - ke nahana hore ba lokela ho e hlahloba.

Nalane ea haete ea HostPapa e fihlile ka la 2020 Pulungoana.A akhaonto e tšehelitsoe ke HostPapa empa ba ntumella ho ngola eng kapa eng eo ke e batlang ka ts'ebeletso ea bona ea ho amohela. Ke tšepa hore ba ke ke ba hlakola ak'haonte ea ka kamora hore ke bone ke sa ba fe naleli e 5.

Tlhahlobisong ena ea HostPapa…

Tlhahlobisong ena, ke tlo arolelana boiphihlelo ba ka le Ntate, hammoho le liphetho tsa liteko tsa seva tseo ke li bokelletseng ho theosa le lilemo. Re tšepa hore ka ho u tlisa setulong se ka morao le ho u bontša liketso tsa "ka morao", u ka etsa qeto e molemo mabapi le hore na u hokae amohela sebaka sa hau sa marang-rang.

Re amohetse maikutlo a tsoang ho CEO ea k'hamphani ka bobeli, Jamie Opalchuk hammoho le Motsamaisi oa Khoebo oa k'hamphani, Dave Price, kamora hore tlhahlobo ena e phatlalatsoe - karolo ea likarabo tse tsoang k'hamphaning e phatlalalitsoe tlasa "Meralo ea HostPapa le Pricing".

Ke tla arolelana tumellano e ikhethang bakeng sa baeti ba WHSR botlaaseng ba leqephe lena - o tla fumana theolelo ea 58% ho merero eohle e arolelanoeng ea HostPapa ka tumellano ena.

Ho tsebisa HostPapa, Khampani

  • Ntlo-kholo: Ontario, Canada, US
  • E thehiloe: 2006, ea Jamie Opalchuk
  • LitÅ¡ebeletso: Tse arolelanoeng, VPS, WordPress, le baeti ba rekisang thepa

Lifoto tsa Ofisi ea HostPapa

Pono ea linonyana ka moaho oa HostPapa o Ontario, Canada.

Quote ho tsoa puisanong ea rona - HostPapa e hira ~ batho ba 120 mme hajoale ba amohela libaka tsa marang-rang tse ~ 500,000.

 

Tlhahlobo ee ea HostPapa ke efe?

 


 

Seo ke se ratang ka HostPapa Hosting

1. Morero oa ho amohela hostele o theko e tlaase, o nang le libaka tse ngata

Ho na le lintho tse ngata tseo ke li ratang ka merero ea HostPapa e arolelanoang. Ke fumana hore ba fana ka tlhahiso ea boleng bo matla, ha e le hantle ba u fa bohlokoa ba chelete ea hau. Mohlala, leano la The Starter le raha ka $ 3.36 feela ka khoeli (ka sehokelo sa rona sa litheolelo) mme e o lumella ho amohela liwebosaete tse peli. Seo se tlase ho feta seo senoelo sa senoelo ho Starbucks se neng se ka u khutlisetsa sona.

Lisebelisoa tse abetsoeng le tsona li hlompheha. U fumana 100GB ea sebaka sa disk, bandwidth e se nang moeli, le lebitso la mahala la domain. U boetse u fumana liakhaonte tsa lengolo-tsoibila tse 100, phihlello ea li -app tsa mahala tse fetang 200, le ts'ebeliso ea mofuta o qalang oa sehahi se hloahloa sa hula-le-ho theola liwebosaete - kaofela ka lebelo le tšireletseho la moamoheli ea hantle.

HostPapa Hosting theko vs Tse ling

SebetsaTlhahlobo e Phethahetseng ea PuseletsoPalo ea ho ngolisaPalo ea LiwebsaeteIthute haholoanyane
HostPapamatsatsi 30$ 3.36 / khoa2-
Hosting ea A2Nako le nako$ 3.92 / khoa1Bala Review
BlueHostmatsatsi 30$ 2.95 / khoa1Bala Review
Hostgatormatsatsi 45$ 2.75 / khoa1Bala Review
Hostingermatsatsi 30$ 0.80 / khoa1Bala Review
InMotion Hostingmatsatsi 90$ 3.99 / khoa2Bala Review
Interservermatsatsi 30$ 5.00 / khoase nang moeliBala Review
Hosting ea TMDmatsatsi 60$ 2.95 / khoa1Bala Review

 

2. Ts'ebetso e ntle ea seva

FYI - WHSR e tšehetsa litlhahlobo tsohle tsa rona ka data. Re sebetsa libaka tsa liteko ho mabotho ohle, re etsa liteko tse potlakileng re sebelisa lisebelisoa tse ikemetseng, mme re thehile sebaka sa bo-ausi ho latela tšebetso ea moamoheli. U ka bona ts'ebetso ea seva ea HostPapa ea morao-rao ho leqepheng lena.

HostPapa e ne e se kamehla e leng ntle nakong e fetileng. Ho na le nako eo sebaka sa ka sa teko se theohang khafetsa mme ke fokolitse lintlha tsa bona tsa linaleli ho linaleli tsa 3 feela. Bohareng ba 2017, ho ne ho e-na le khaello e khutšoane khafetsa bakeng sa sebaka sa ka sa liteko - o ka bona e 'ngoe ea lirekoto tse ka tlase moo lintlha tsa bona tsa nako e holimo li ka tlase ho 99.8% ka khoeli e le' ngoe.

Boemo bo ntlafalitse haholo ho tloha ka nako eo. Ka nako e phahameng ea seva e fetang 99.9%, HostPapa e ka nkoa e le mokheng o kaholimo oa mabotho a tsitsitseng.

Nako ea HostPapa
Sebaka sa ka sa tlhahlobo (se amoheloang ho HostPapa VPS e tsamaisang) nako ea nako ea Hlakubele, la Hlakubele le la 2020 Mmesa. Sebaka sa liteko se na le tlhahiso e nyane ka la 13 Mmesa, linako tse ling kaofela ke 10)% uptime (bona sephetho sa morao-rao sa HostPapa mona).

Rekoto e Fetileng ea HostPapa Uptime

October / November 2018: 100%

Mphalane / Pherekhong 2018: 100%.

June / July 2018: 100%

Phuptjane / Pherekhong 2018: 100%.

Kajeno 2018: 100%

Kajeno 2018: 100%

June 2017: 99.75%

Ho bonahala eka saete ea ka e ncha ea liteko ha e tšoaroe ka seva e tsitsitseng. Sebaka sa liteko se na le khaello ea khafetsa (metsotso e 3 - 5) ho pholletsa le khoeli (Phuptjane 2017), e tšoaea 99.75% matsatsing a 30 a fetileng. Re tšepa hore sena se tla ntlafala nakong e tlang.

U ele hloko hore HostPapa e na le tumellano e tiileng ea boemo ba litšebeletso (SLA) mme e tiisa 99.9% ea nako ho basebelisi bohle ba e amohetseng.

 

3. TÅ¡ebeletso e tsamaisang Green e sa robe sepache sa hau

Taba ea hore ts'ebetso ea tikoloho le ts'ebetso ea ts'ebetso ea ts'ebetso ea eona e tsamaisana le eona e tsamaisana le HostPapa ke ntho e makatsang. Hostpapa ke e 'ngoe ea litšebeletso tse theko e tlaase haholo tsa ho amohela batho ba tala tse fumanehang' marakeng. Morero oa Khoebo ea HostPapa o bitsa $ 3.95 / mo e ntle haholo bapisoa le merero e tšoanang ea ho amohela ho tloha GreenGeeks 'me HostGator ka $ 5.95 / mo.

HostPapa e "putsoa" e sebetsa joang?

Haeba u ntse u ipotsa - HostPapa e nkile bohato ba ho e tala ho tloha 2006 ka ho reka matla a ka nchafatsoang ho matlafatsa li-server le liofisi tsa eona.

Ka mor'a ho hlahlojoa ka matla ke mofani oa mohatelli oa mekhatlo ea boraro (Green-e.org, mohlala) ho bala tšebeliso ea motlakase oa motlakase oa HostPapa ho tsoa mehloling ea setso, ba rekile "li-tag tsa motlakase o motala" ho mofani oa motlakase ea netefalitsoeng.

Mofani oa thepa eo o bala tšebeliso e felletseng ea matla a ts'ebetso ea HostPapa - ho tloha ho li-server ho isa lisebelisoa tsa ofisi - ebe o sebelisa barekisi ba bona ba matla a tala ho pompa ka 100% ka matla a lekanang ho khutlela ho gridi ea motlakase.

Sena se fokotseha ka matla a matla a hlahisang khabone-di-carbon dioxide (CO2) eo ka tloaelo re neng re ka e sebelisa mehlolong ea matla e se nang botala.

Ithute haholoanyane mabapi le hore na ho tala ho tala ho sebetsa joang sengolong sa Timothea.

 

4. TÅ¡ehetso e Tebileng ea Live Chat

Ke buile makhetlo a 'maloa le basebetsi ba tšehetso ea puisano ea mohala oa HostPapa nakong e fetileng mme ke ne ke thabile haholo ka ts'ebetso ea bona. Lipotso tsa ka li ile tsa arabeloa ka potlako haholo 'me basebetsi ba tšehetso kaofela ba ne ba thusa haholo. Sheba setšoantšo se ka tlase bakeng sa sengoloa sa ka sa morao-rao sa moqoqo moo ke ileng ka ipitsa "J".

Hape ho bohlokoa ho boleloa - HostPapa ke Better Business Bureau e ngolisitsoeng ka molao ho tloha ka la 13/8/2010 le A + e lekantsoeng (ka nako ea ho ngola).

Rekoto ea ka ea Chatting ka tšehetso ea HostPapa # 1 (Mots'eanong 30, 2017)

Ke ne ke thusa 'mali oa WHSR a le mong ho khetha moeti mme o ikopanya le HostPapa ho tiisa ts'ebetso ea bona ea ho falla.

Rekoto ea ka ea moqoqo le tšehetso ea HostPapa # 2 (la 4 Phuptjane, 2018)

Ke entse moqoqo o mong le ts'ehetso ea HostPapa haufinyane - kopo ea ka ea puisano e phelang e ile ea arajoa hang-hang mme bothata ba ka ba rarolloa hona moo. Moemeli oa ka oa tšehetso, Kristel T, o ile a lula moleng mme a etsa bonnete ba hore bothata ba ka bo rarollotsoe ka 100% pele ke tsoa moqoqong (ke nahana hore foto le lebitso li fosahetse).

 

5. Kamore e kholo ea katoloso le ntlafatso

Ke rata taba ea hore ho na le li-VPS tse hlano le morekisi ea nang le morekisi ea ka khethang ho tsona. Ho ba le bophara ba likhetho tsa ho ntlafatsa le ho holisa seva ea hau ea bohahlauli ho bohlokoa.

U ka lula u ntlafatsa ho e 'ngoe ea merero e mehlano ea HostPapa ea VPS bakeng sa lisebelisoa tse eketsehileng tsa seva.

 


 

The Cons: Ke eng se seholo ka HostPapa?

1. Litefello tsa litšenyehelo tse theko e boima

Likhamphani tse amohelang Budget hangata li theola theko ea bona ea ho saena ho hohela bareki ba bacha. Ho tšoana hantle le HostPapa - o tla tlameha ho lefa sekhahla se phahameng haholo - $ 7.99 / $ 12.99 / $ 19.99 / mo bakeng sa Starter, Business, le Business Pro holim Ntlafatso ea konteraka ea hau ea ts'ebeletso.

Litefiso tse tloaelehileng tsa hostpapa
Litefiso tse tloaelehileng tsa Hostpapa - Leano la ho qala le nchafatsa ho $ 7.99 / khoeli bakeng sa ngoliso ea lilemo tse 3.

2. Libaka tsa seva tse lekantsoeng

Bareki ba fuoa likhetho tse peli feela tsa libaka tsa seva tseo ba ka khethang ho tsona nakong ea ha ba tsoa.

Ho fapana le lik'hamphani tse ngata tse kholo tse amohelang bareki ba tsona tse fanang ka khetho e hlakileng ea libaka tsa data, HostPapa e kopanetse tsa eona Amerika Leboea le Canada. Leha sena se ba fa taolo e ntle holim'a boleng ba litsi tsa datha tseo ba sebetsang le tsona, ha e thuse bareki ba bona ba batlang ho hlasela sephethephethe sa webo ho tsoa libakeng tse ling.

Sephetho ke kholo e holimo ho baeti ba libaka tseo tsa marang-rang kaha ba tlameha ho fetisetsoa Amerika Leboea.

 


 

Merero ea HostPapa ea ho amohela le ho fokotsa litheko

Bakeng sa $ 3.95 / mo feela, basebelisi ba HostPapa ba fumana sebaka sa polokelo ea li-disk tsa 100GB, li-bandwidth tse se nang moeli, li-database tsa 25, le li-account tsa imeile tse 100 hammoho le ts'ehetso ea ho kenya kopo ka kopo e le 'ngoe, liphetolelo tsa morao-rao tsa PHP le MySQL, tšehetso ea motheo ea SSL, le tse ling.

Ke ntho e ntle qetellong ea mohala oa eng bahlahisi ba amohelang baeti ba fana maemong ana a theko.

Molaetsa o tsoang ho Dave Price, Motsamaisi oa Khoebo oa HostPapa

Ha re na khampani e le 'ngoe eo re neng re le banyalani lilemong tse fetileng. Mehaho ea motlakase e ntlafalitsoe / e ntlafalitsoe bakeng sa ts'ebetsong e ntlafetseng, liteishene tsa ts'ehetso li matla le ho feta, re fana ka mananeo a sekhukhu a 30 a sa lefelloeng ho thusa bareki ka taba eo ba batlang thuso ho eona ho phaella tšehetsong ea 24 / 7 lipuong tsa 4 ka ho qoqa, tekete, le fono, hammoho le rona hona joale re na le linyehelo tse ngata tsa VPS, joalo-joalo.

U ka fumana lintlha tse ling mabapi le merero ea ho amohela Hostpapa litafoleng tse ka tlase, kapa feela etela HostPapa marang-rang ho https://www.hostpapa.com/ bakeng sa boitsebiso ba molao.

Merero ea Hosting ea HostPapa

LikaroloanastarterBusinessBusiness Pro
Websaeteng e Bitsoe2se nang moelise nang moeli
Disk Storage100 GBse nang moelise nang moeli
Ho fetisa Ditabase nang moelise nang moelise nang moeli
Websaete ea HostPapa WebsaetengKhatiso ea QalongKhatiso ea QalongKhatiso e sa lekanyetsoang
CDN
Basebeletsi ba Premium
Wildcard SSL+ $ 69.99 / selemo+ $ 69.99 / selemoFree
Palo ea ho ngolisa$ 3.36 / khoa$ 3.36 / khoa$ 11.01 / khoa
Nako ea Bochafatso$ 7.99 / khoa$ 12.99 / khoa$ 19.99 / khoa

 

HostPapa VPS Hosting * Merero

LikaroloanaMercuryVenuslefatšeMaarsJupiter
Core ea Core448812
RAM2 GB4 GB8 GB16 GB32 GB
Sireletsa sa SSD60 GB125 GB250 GB500 GB1 TB
Ho fetisa Ditaba1 TB2 TB2 TB4 TB8 TB
IP Address22222
TÅ¡ehetso e bonolo
Theko ea ho saena **$ 19.99 / khoa$ 59.99 / khoa$ 109.99 / khoa$ 149.99 / khoa$ 249.99 / khoa
Nako ea Bochafatso$ 19.99 / khoa$ 59.99 / khoa$ 109.99 / khoa$ 149.99 / khoa$ 249.99 / khoa

 

* Tlhokomeliso: Ho bohlokoa ho hlokomela hore HostPapa e fana ka pokello ea VPS e laoloang ka theko e eketsehileng ea $ 19 / mo. Litsenyehelo ke tsa boikhethelo. Ho bolela hore haeba u batla hore HostPapa e hlokomele litaba tsa hau tsa seva tse kang tlhahlobo ea ts'ireletso, mathata a marang-rang, ntlafatso ea software, ho falla le ts'ebetso ea firewall, o hloka ho lefa ho eketsehileng. Ntle le moo, o tlameha ho khetha khetho e itaolang. 

** Theko ea ho saena ea VPS e thehiloe pheletsong ea likhoeli tse 36 le ho nchafatsa ka theko e tšoanang.

 

 


 

Potso ea HostPapa

Na HostPapa e na le molemo?

HostPapa e fana ka boleng bo hlomphehang bakeng sa merero ea chelete mme e na le nako e batlang e le matla ho latela liteko tsa rona tsa ho amohela. Leha ho le joalo, o lokela ho tseba hore HostPapa e eketsa litheko tsa bona kamora nako ea pele - o lokela ho hlahloba litheko tsa bona tsa nchafatso tlhahlobisong ena pele o nka qeto.

Li-server tsa HostPapa li hokae?

HostPapa e bolela hore e na le libaka tse ngata tsa seva ho pota lefatše, empa nakong ea ts'ebetso ea ho ingolisa, ke tse peli feela tse fumanehang bakeng sa ho amohela baeti ka kopanelo - Canada le United States.

Ke sebelisa joang sehahi sa sebaka sa HostPapa?

Sehahi sa Webosaete ea HostPapa se fumaneha tlasa karolo ea sona ea Lisebelisoa tsa Webosaete. Ho e qala ho tla bula sebopeho se tsamaisang sebopeho sa graphic se sebetsang se ipapisitseng le lethathamo la li-setting le li-widget.

Na HostPapa e na le hostele e tala?

Ho joalo. HostPapa esale ho reka mekitlane ea eneji e nchafatsang ho fokotsa boemo ba khase ea khabone ho tloha ka 2006.

Nka hlakola HostPapa joang?

Ho hlakola ts'ebeletso ea HostPapa, kena ho dashboard ya hao mme o holise tabo ea 'MyServices'. Eketsa sebaka sa ts'ebeletso seo u lakatsang ho se hlakola ebe u tobetsa 'Lintlha'. Ho tloha moo, batla konopo ea 'Kopa ho Tlosa'.

 

 


 

Tlhaloso: Na U Lokela ho ea le HostPapa Hosting?

Ke khothaletsa HostPapa? Ho joalo. Ke rata haholo merero ea bona ea boleng bo phahameng le theko e tlase ea ho saena.

Empa na HostPapa e Molemo ka ho fetisisa web web host in marakeng? Ke kopa ke hane. Litheko tse nchafatsang tsa ntlafatso li ba sutumelletsa bajari ba arolelanang lichelete mme e kanna ea ba khatello maemong a tlase a liwebsaete tse ngata tse nyane ..

Haeba ka lebaka le itseng u batla hore sebaka sa hau sa marang-rang se tšoaroe US kapa Canada, ka sebele HostPapa ke e 'ngoe ea likhetho tse ntle.

HostPapa Alternatives & Lipapatso

Hangata HostPapa e bapisoa le bafani ba latelang ba amohelang batho.

  • HostPapa vs GoDaddy - GoDaddy ke le leng la mabitso a khale ka ho fetisisa khoebong ea marang-rang. Morero oa bona oa ho amohela o arolelanoeng o tÅ¡oanang (Deluxe) o qala ho $ 7.99 / mo.
  • HostPapa vs GreenGeeks - GreenGeeks e tsebahala ka mekhoa ea eona e amohelang tikoloho e mosa. Morero oa bona oa ho amohela o arolelanoeng o qala ho $ 2.95 / mo.
  • HostPapa vs Hostgator - Hostgator ea lebitso (le k'hamphani) e bile teng ka lilemo tse ka bang mashome a mabeli. Morero oa ho qhekella (moralo o tÅ¡oanang o arolelanoeng) o bitsa $ 2.75 / mo.
  • HostPapa vs SiteGround - SiteGround e fana ka likhetho tse pharalletseng libakeng tsa seva le likarolo tse ncha tsa seva. Merero ea bona ea ho amohela baeti e qala ka theko ea $ 3.95 / mo.

Hlahloba hape:

 

Discount Exclusive: HostPapa ka $ 3.36 / mo

Ha se litšebelisano tsohle tsa HostPapa tse tšoanang. Joaloka molekane ea ikhethileng oa HostPapa, WHSR e khona ho u fa sekhahla se nang le litheolelo tse ntle ka ho fetisisa (58% ho tsoa morerong oa Starter). Ho fumana mpho ena, sebelisa khoutu ea setlankane "WHSR"; kapa Tobetsa feela khokahanyo ena ea phaello.

Fumana litheolelo tse ling ha o odara HostPapa ka sehokela sa rona sa promo. Theko eo u e lefang = ($ 142.20 - $ 21.33) / 36 = $ 3.36 / mo.

Theko ea theko ea hostPapa e theko e tlase

Phokotso ena e ikhethileng e sebetsa ho merero eohle e arolelanoeng ea ho amohela - Starter, Business le Business Pro. Tafole e ka tlase e bonts'a litheko pele le kamora phumeliso bakeng sa ngoliso ea lilemo tse 3.

HostPapaTheko e tloaelehilengKa CheleteHo boloka (3 Lilemo)
starter$ 7.99 / khoa$ 3.36 / khoa$166.68
Business$ 12.99 / khoa$ 3.36 / khoa$346.68
Business Pro$ 19.99 / khoa$ 11.01 / khoa$323.28

 

Order HostPapa ka theko e theotsoeng, tlanya mona

 

 


 

(P / S: Li-link tse leqepheng lena ka holimo ke li-link tse amanang - haeba u reka ka li-link tsena, li tla reka WHSR e le moemeli oa hao. Tsela eo sehlopha sa rona se bolokang sebaka sena se phela ka lilemo tse 12 'me se eketsa litlhaloso tsa ho amohela libaka tse sa lefelloeng akhaonto ea teko - ts'ehetso ea hau e ananeloa haholo. Ho reka ka li-link tsa hau ha ho u lefelle haholo.)

Mabapi le Jerry Low

Moqapi oa WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - tlhahlobo ea ho amohela hoa tšepahala le e sebelisoang ke basebelisi ba 100,000. Ho feta lilemo tse 15 phihlelo ea ho kenya websaeteng, ho kopanela liphate le SEO. Mofani ho ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com, le ho feta.