Tlhahlobo ea Hostgator

E hlahlobisitsoe ke: Jerry Low. .
  • Tlhahlobo e tsosolositsoeng: Jun 25, 2019
Hostgator
Etsa moralo oa ho hlahloba: Cloud Cloud
Hlahloba by:
Rating:
Tlhahlobo e ntlafalitsoeng: June 25, 2019
Summary
Hostgator Cloud Hosting e ka tšeptjoa, e na le theko e tlaase, ebile e bonolo ho setup. Re khothaletsa Hostgator Cloud Hosting mme re nahana hore ba na le tokelo e loketseng bakeng sa li-bloggers ba batlang ho ba le baeti ba bonolo le ba theko e tlaase.

Hostgator Inc. e thehiloe ke Brent Oxley kotsing ea hae ea k'holejeng ho 2002. Khamphani ea marang-rang e ile ea eketseha ho tloha mosebetsing oa monna a le mong ho ea nang le basebetsi ba makholo ho feta lilemo; 'me e ne e khethoa ka 21st (selemo sa 2008) le 239th (selemo sa 2009) ho Inc. 5000 e Khōlō ka ho Fetisisa Khampani.

Ka 2012, Brent o rekisitse khamphani e rekisitsoe ho Endurance International Group (EIG) bakeng sa, setšoantšo se sa tloaelehang, $ 225 limilione.

EIG, e nang le mefuta e mengata e tsebahalang ea marang-rang, ho akarelletsa BlueHost, iPage, FatCow, HostMonster, Pow Web, Easy CGI, Arvixe, Host, A Orange e nyane, joalo-joalo; hona joale e kholo ka ho fetisisa websaete ea hosting khampani.

Mabapi le Hostgator, khampani

  • E Thehiloe ho 2002 ke Brent Oxley.
  • Litšebeletso: Tse arolelanoeng, VPS, li nehetsoe, WordPress, le leru la ho amohela
  • Liofisi tse libakeng tse 'nè: Houston le Austin, Texas; Florianopolic le Sao Paulo, Brazil.
  • Litsi tsa lintlha: Houston, TX le Provo, UT, America (US).

Kakaretso: Ke eng tlhahlobisong ena ea Hostgator

Tlhahiso le tlhaiso-leseling e nepahetseng


Lilemo tsa ka tsa lilemo tsa 11 le tšebeletso ea hostgator ea Hosting

Tlhahlobo ena ea Hostgator e qalile ho hatisoa ka 2008. E ne e le lilemo tse fetang leshome tse fetileng.

Khampani e fetile liphetoho tse ngata tse khōlō - Brent o rekisitse k'hamphani ea hae ho Endurance International Group (EIG) ka 2012. Mong'a lona e mocha o lokolitse moqapi o mocha oa Hostgator.com, o ile oa itokolla hape e le mosi oa ho fana ka maru, 'me a eketsa mohaho oa setša sa mohaho o mocha, Gator Website Builder, ka 2019.

Joaloka moemeli oa Hostgator ea nako e telele, ke bone ho ea holimo le tlase ho k'hamphani.

WHSR (sethaleng sena seo u se balang) se kile sa tšoaroa Hostgator pele ke fallela marulelong a thehiloeng WP Engine ho 2011, le ho InMotion Hosting lilemo tse peli hamorao.

Ke na le libaka tse ling tsa bobeli ho Hostgator Cloud hona joale.

Lilemo tsa ka tsa 10 li lefa histori ea Hostgator. Nka fuoa T-sesepa ea mahala ea k'hamphani? :)

Kamoo ho bonahalang kateng Hostgator ha e sa le sebata se tšoanang le seo re neng re se tseba ho 2008. 'Me re hloka tlhahlobo e ncha mabapi le tšebeletso ea Hostgator.

Ka March 2017, ke ile ka ithekela Hostgator Cloud Hosting Plan e ncha 'me ka qala ho hlahloba seva sa eona sa tshebetso. Tlhahlobo ena e ncha ea Hostgator e thehiloe boiphihlelo ba ka ka merero e 'meli e fapaneng - Hostgator e arolelanoeng le Cloud.


Hostgator Hosting Review: The Pros

1. Tshebetso ya seva e tiileng (Uptime> 99.99%)

Nako ea ho qetela ea seva ke ntho e le 'ngoe eo ke e hatellang haholo litlhakisong tsa ka tsa ho amohela. Na u ka inahanela hore na ho tla etsahala'ng khoebong ea hau haeba sebaka sa hau sa marang-rang se theoha khafetsa? Lintho tse ling tse ikhethang ke lintho tse se nang thuso ntle le hore sebaka sa hau se lule se le inthaneteng.

Ha ke ntse ke le Hostgator Shared hosting le Cloud ho amohela ka nako e fetileng - Ke u fa ho fihlela ho qetela tlaleho bakeng sa merero ka bobeli.

Hostgator Cloud Hosting Uptime (Ka tlas'a Baby Cloud Plan)

June 2019: 99.94%

Hostgator uptime score 2019 ka June
Ho ne ho e-na le phomolo ea metsotso ea 20 e tlalehiloeng ka June 7th.

August 2018: 100%

Sebaka sa teko sa Hostgator Cloud ha sea theoha ho tloha ka May 2018.

March 2018: 99.99%

Hostgator leru le sebetsang ka holimo (March 2018): 99.99%.

Sep 2017: 99.9%

Kajeno 2017: 100%

Hostgator e arolelaneng ho arolelana ha nako

March 2017: 100%

Hostgator e arolelana ho bapala ho fihlela (March 2017): 100%. Sebaka sena sa teko sa Hostgator Shared Hosting ha sea tloha ho tloha ka November 2016. Re emisitse ho latellana Hostgator e arolelanoang ka morao ho April 2017.

Jul 2016: 100%

hostgator uptime 072016

Mar 2016: 100%

hostgator - 201603

Feb 2016: 100%

feg hostgator feb 2016 nako ea ho qetela

Feb 2015: 100%

Hostgator uptime (Jan 10 - 11 Feb, 2015) - sebaka sa tlhahlobo se tšoaretsoeng Hostgator se 'nile sa lula ho feta lihora tsa 780.

Jun 2014: 99.91%

Ketsahalo ea ho qetela ea Hostgator bakeng sa matsatsi a fetileng a 30 (May - June 2014)

Oct 2013: 99.97%

hostgator uptime palo

2. Hostgator Cloud Hosting = Lebelo

Ke ile ka matha teko e mengata ea lebelo ho Hostgator Cloud Hosting ho sebelisa Bitcatch le WebpageTest.

Liphetho li ne li hlolla.

Mona ke liteko tse ling tsa liteko tsa lebelo tseo ke li fumaneng libakeng tse fapaneng tsa teko. Hlokomela mehla ea likarabo tsa seva bakeng sa lisebelisoa tsa tlhahlobo tse fumanehang United States - liphetho (tse ka tlase ho 50ms) li ne li le ntle haholo.

Liteko tse potlakileng ho Bitcatcha

Sephetho sa teko ea Testgator Cloud (June 2019) - Sebaka sa teko se ile sa fumana "A +" e tsotehang tekong ea pele. Boholo ba mabotho a marang-rang a marang-rang a lekaneng lena la thekiso ha o bapalle ka holimo ho A-ka teko ea lebelo la Bitcatcha.
Phello ea teko ea potlako bakeng sa sebaka #1 (April 2017): A

Phello ea teko ea potlako bakeng sa sebaka sa teko #2 (April 2017): A

Phello ea teko ea potlako bakeng sa sebaka sa teko #3 (April 2017): A

Teko ea potlako ho WebPageTest

Sebaka sa teko se ngotsoeng TTFB ho 426ms ho e 'ngoe ea liteko tse sa tsoa feta.

3. Kholotso e khethehileng: Boloka 45%

Pholosa ho fihlela ho 45% ha u kena ho saense ea Hostgator Cloud hosting kajeno.

Hopola hore, leha ho le joalo, theko ena e khutlela ho tloaelehileng ha o nchafatsa (sheba mona ka tlase bakeng sa ho eketsehileng).

Plano ea Host Hosting ea Hostgator :: HatchlingCloud, Baby Cloud, le Cloud Cloud.

E le hore o hlophise, tobetsa (ho kopanya li-link): https://www.hostgator.com/cloud-hosting/

4. Ho fallela mahala mahala bakeng sa bareki ba bacha

Hostgator e fana ka palo e lekanyelitsoeng ea ho fetisetsa mahala ho tsoa ho lik'hamphani tse ling tsa web hosting ho basebedisi ba bacha.

Bakeng sa Matsolo a Cloud, u tšoaneloa ke phetoho e feletseng ka hare ho matsatsi a 30 a ho ngolisoa.

Ho kopa ho fallisoa ha sebaka, kenella ho sebapali sa bareki> Tšehetso> Kopa ho fallela.

5. Pholisi e ntle ea ho hlokomela batho

Kopo ea mahala ea SSL

Tumellanong le Liphetoho tsa browser ea Google Chrome, SSL e arolelaneng e tla be e kenngoa ka bobeli ho domain e 'ngoe le e' ngoe bakeng sa bareki ba Hostgator.

Ho nolofalletsa SSL ho tla fana ka sebaka sa hau sa "HTTPS: //" sephetho sa pele, se tiisang hore websaeteng ea hau e tla bitsoa "e sireletsehileng" libakeng tse ngata tsa marang-rang.

Hostgator uptime tiisetso

Khamphani e tiisa 99.9% nako ea seva mme e tla khutlisa chelete ea hau haeba nako e felileng e ka fokola. Bala ToS ea Hostgator (clause 15).

Haeba seva sa hau se arolelanoeng kapa sa reseller se na le nako ea ho qetela ea 'mele e haelloang ke tiiso ea 99.9% ea nako ea ho qetela, u ka fumana mokoloto o le mong (1) khoeling ea hau.

Tlhahiso ena ea ho qetela ha e sebetse ho hlophisitsoeng ho hlophisitsoeng. Kamohelo ea mokitlane leha e le ofe ke kahlolo feela ea HostGator 'me e ka' na ea itšetleha ka toka e fanoeng [...] Ho kopa mokoloto, ka kopo etela http://support.hostgator.com ho theha tekete ea tšehetso lefapheng la rona la likoloto le ho loka.

Tšehetso ea Hostgator e tla ka litsela tse sa tšoaneng: Puisano e phelang ea 24 × 7, thelefono, liforomo, tsamaiso ea lik'hamik'hale, hammoho le Twitter.

Bakeng sa ba hloileng ho ema le ho rata ho rarolla bothata ka matsoho a bona - Khampani e boetse e na le setsi sa basebetsi ba ts'ehetso ea tšehetso.

Le hoja e seng bohle ba thabileng ka tšebeletso ea bona ea morao-rao khoebo, bonyane Hostgator e tsotella ka bareki ba bona.

Hostgator Tšehetso ho Twitter

Tšehetso ea Hostgator e kena meketeng e sa tšoaneng, ho akarelletsa le Twitter.

Hostgator e kenya melaetsa ea tlhokomelo ea seva le ho sebetsana le likopo tsa tšehetso ka @HGSupport on Twitter.

Matsatsi a 45 chelete ea ts'episo ea chelete

Boholo ba lik'hamphani tsa Hosting li fana ka ts'ebetso e tloaelehileng ea chelete ea 30-day bakeng sa basebetsi ba bona ba pele.

HostGator ke e 'ngoe ea tse seng kae tse sitisang teko ho fihlela matsatsi a 45, ho u fa matsatsi a eketsehileng a 15 ho leka linyehelo tsa bona ntle le kotsi.

Lipehelo tsa Hostgator ho Guarantee ea Money-back.

Forum Forum Usergator

Sethala (se lumellang bareki ba sona ho bua ka bolokolohi) hangata ke pontšo e ntle ea thato ea k'hamphani ea ho mamela maikutlo le litlhahlobo tsa bareki ba bona, le ho ntlafatsa ka ho tsoelang pele.

U ka etela seboka sa Hostgator mona.

Sebopeho sa seboka sa Hostgator (April 2018).

6. Hostgator = Tšebeletso e ratoang haholo ea ho amohela li-Blogger?

Ka 2015, ke buile le sehlopha sa ba-blogger ba 50 'me ke kopa ho fana ka maikutlo a bona mabapi le litšebeletso tsa bona tsa ho amohela li-blog. Ho ne ho e-na le likhetho tsa 43 le marang-rang a 21 a amohelang batho ba boletsoeng phuputsong eo.

Hostgator e ne e le lebitso le boletsoeng hangata ka ho fetisisa (nako ea 7) ho phuputsong.

ho etsa lethathamo la lipatlisiso 1
Tlhahlobo ea Hosts ea WHSR 2015 - 7 ho tsoa likhethong tsa 41 tse laoloang ho Hostgator ho hapa. Lintlha tse ling: Tlhahlobo ea Web Hosting ea WHSR 2015.

Ntho e tšoanang e etsahetse 2016. Boholo ba phuputso e ne e le 4x e kholoanyane le ~ ba-200 ba arabelang. Ho tsoa ho ~ 200 likarabo tseo ke li fumaneng, 30 ea tsona e tšoara sebaka sa bona sa mantlha sa Hostgator.

Numere ea marang-rang a marang-rang a boletsoeng phuputsong eo.
Numere ea marang-rang a marang-rang a boletsoeng phuputsong eo. 30 ho batho ba 188 ba arabelang ba amohela sebaka sa bona sa mantlha sa Hostgator. Lintlha tse ling: Tlhahlobo ea Web Hosting ea WHSR 2016

Basebelisi ba Hostgator ba atisa ho thaba le moemeli oa bona

Hostgator khoebo ea mekhoa.
Lithahasello ho feta nako ho Hostgator.

Ka mor'a hore lisebelisoa tse peli tse kholo tsa seva ho 2013 le 2014, Ha kea lebella li-blogger tse ngata hore li khomarele Hostgator. Batho ba bang ba hlahlobang lipatlisiso ke ile ka bua ka ho tletleba ka nako e telele ea ho leta puisanong e phelang empa ka kakaretso boholo ba bona ba thabile le baeti ba bona.

Enstine Muki, EnstineMuki.com

"Ke ne ke e-na le bona [Hostgator] ho tloha 2008 mme ha ke e-s'o be le mathata a maholo.

Ts'ehetso ea Live e fetohile ntho e mpe ka ho fetisisa ho Hostgator. Ho ntse ho le thata ho fumana thuso ka poso kapa puisano e phelang. Ho bonahala eka ke eona e mpe ka ho fetisisa indastering hona joale. "

mokitlane: Enstine Muki

Abrar Mohi Shafee, Blogging Spell (Blog e Rekisitsoe)

"Batho ba ka 'na ba hlokomelloa hore HostGator e liehile haholo tšehetsong ea bophelo. Nakong e fetileng, e ne e le metsotso ea 2-3, empa hona joale e nka metsotso ea 30 kapa nako e telele.

E le ho hlakisa, ke nahana, sena ke sephetho sa ho fetisetsa boitsebiso ba setsi ho tloha ha mong'a lona a se a fetohile. Le hoja ke ne ke lokela ho u tsebisa, HostGator e ne e le khampani e fanang ka tšehetso e potlakileng ka ho fetisisa e kileng ea e-ba teng. Basebeletsi ba teng ba ntse ba nahana ho tloha ho eona moo bareki ba bacha ba nahanang hore ba tla qabeletsoa ka ho iphumana ba kena. Empa ke nahana hore re lokela ho ba fa monyetla ha ba ntse ba hlōla. Khampani e ne e le letlotlo la ho hapa websaete lilemong tse seng kae tse fetileng. Ho na le lebaka le thata la mathata ana kaofela. Empa ha ho mohla ho bolelang hore ke ba amohelehang. "

Bamameli ba Hostgator maikutlo ho Twitter


Hostgator Hosting Review: The Cons

1. Motsamaisi oa Hostgator "ea sa feleng" o lekantsoe

Ha e le hantle, tsohle tse fanang ka bolulo tse sa lekanyetsoang li fokolloa ke lenane le lelelele la meeli ea tšebeliso ea seva.

Hostgator - e le khoebo e tsoelang pele, ha e ikhethang tabeng ena - tšebeliso e feteletseng ea seva sa Hostgator e ka fella ka ho emisoa ha akhaonto kapa ho felisoa.

Haeba u bala k'hamphani eo Leano le amohelehang la ho sebelisa -

C / a. i) [Mohlomong u se ke ua] Sebelisa karolo ea mashome a mabeli a metso e mehlano (25%) kapa tse ling tsa mehloli ea rona ea tsamaiso bakeng sa metsotso e fetang mashome a robong (90) ka nako. Mesebetsi e ka bakang tšebeliso ena e feteletseng, kenyeletsa empa e sa lekanyetsoe ho: CGI script, FTP, PHP, HTTP, joalo-joalo.

C / b. Tšebeliso ea li-inodes tse fetang makholo a mabeli le mashome a mahlano (250,000) ka likhaonto leha e le life tse arolelanoang kapa tse rekisoang li ka 'na tsa hlahisa temoso,' me haeba ho se na khato e nkiloeng ho fokotsa tšebeliso e feteletseng ea li-inode, akhaonto ea hau e ka emisoa. Haeba akhaonto e feta li-inodes tse likete tse lekholo (100,000) e tla tlosoa ka mokhoa o tlokotsing ho tsamaiso ea rona ea ho boloka ho qoba ho sebelisoa ho feta, leha ho le joalo, lits'ebeletso tsa marang-rang li ntse li tšehetsoa ka mokhoa o bontšang tlhompho feela.

2. Litefello tsa litšenyehelo tse theko e boima

Joaloka ba bangata basebetsi ba bang ba theko e tlaase, Hostgator e tla jella theko hang ha sekoloto sa hau se ts'oanela ho tsosolosoa.

Bakeng sa ts'upiso ea hau, ena ke theko ea ntlafatso ea Morero oa Hostgator Cloud Hosting.

Merero ea Hostgator
Ho ngolisa (36-mo) *
Ho tsosolosoa (24-mo)
Ho tsosolosoa (36-mo)
Cloud Hatchling
$ 4.95 / khoa
$ 9.95 / khoa
$ 8.95 / khoa
Baby Cloud
$ 7.95 / khoa
$ 12.95 / khoa
$ 11.95 / khoa
Cloud Cloud
$ 9.95 / khoa
$ 18.95 / khoa
$ 17.95 / khoa

* Tlhokomeliso: Theko eohle ea ho saena e thehiloe ho theolelo ea Hostgator ea morao-rao (June 2018), ka kopo sheba https://www.hostgator.com bakeng sa theko ea thekiso ea morao-rao

** Hape - Ho bona sena moelelo, bala hape thuto ea rona ea marakeng ka lits'enyehelo tsa web hosting.

3. Ka linako tse ling nako e telele ea ho leta bakeng sa ts'ehetso ea puisano ea bophelo

Ka 2017, ke fihlile ho 28 ho amohela tšehetso ea puisano ea lik'hamphani e phelang 'me e tlalehile phihlelo ea ka ka spreadsheet.

Mesebetsi ea Hostgator e phela tšehetso ea puisano e kopane le tebello ea ka thutong eo ea boemo. Karolelano ea nako e emetse e ne e le metsotso ea 4 'me litaba tsa ka li rarolitsoe hantle.

Leha ho le joalo, ho na le nako eo ke lokelang ho emela metsotso ea 15 - 20 ho fihlela tšehetso ea bona ea puisano e phelang - eo ke fumanoang ke sa khotsofala ho eona. Basebedisi ba kileng ba phela ka tšehetso ea puisano ba ka 'na ba batla ho hlahloba ba bang (SiteGround e na le ts'ehetso e ntle ea puisano ea puisano bophelong ba ka ho fihlela joale, tsamaea ho hlahloba).

4. Sebaka sa seva ho United States feela

Li-server tsa Hostgator li fumaneha United States feela. Bakeng sa basebelisi ba hatetseng pele, o tla hloka marang-rang a ho tsamaisa litaba (CDN) ho fokotsa latency.


Merero, Litefiso le Litlhaloso tse Eketsehileng

Hostgator Cloud Hostin g Plans

Joalokaha ba arolelane, Hostgator Cloud Hosting e kena ka merero e meraro e fapaneng - Hatchling Cloud, Baby Cloud, le Cloud Cloud.

LikaroloanaCloud HatchlingBaby CloudCloud Cloud
domain name1se nang moelise nang moeli
kgonotheboloHa e lekaneHa e lekaneHa e lekane
Bokhoni ba CPULi-co-2Li-co-4Li-co-6
Matla a ho Hopola2 GB4 GB6 GB
IP e inehetseng
Private SSL
Palo ea ho ngolisoa (24-mo) *$ 6.95 / khoa$ 8.95 / khoa$ 10.95 / khoa
Palo ea ho ngolisoa (36-mo) *$ 4.95 / khoa$ 7.95 / khoa$ 9.95 / khoa
Nako ea Tlhahlobomatsatsi 45matsatsi 45matsatsi 45

* Matšoao a theko e bontšitsoeng leqepheng la molao la Hostgator (Hostgator.com/cloud-hosting) e itšetlehile ka ho ngolisa khoeli ea 36. Theko ea khoeli e feta ha u tsamaea ka nako e khutšoanyane ea ho ngolisa (e-re, khoeli ea 24).

** Hostgator Business Plans e na le poso SSL, e tshehetsoang ke $ 10K ya ditifiketi, mme e fana ka Setaleng sa Tikoloho sa TrustLogo ho bonts'a sethaleng sa hau.

Hostgator SiteLock le Backup CodeGuard

Hostgator e fana ka litlhōlisano tse fapa-fapaneng le likarolo tse kenyelletsoeng mananeong a tsona a ho hapa.

Ka mohlala u ka reka SiteLock ($ 19.99 / selemo) le CodeGuard ($ 19.95 / selemo) ha u fihla ho Hostgator. Lintho tsena tse peli li na le theko e tlaase le e bonolo bakeng sa bareki ba batlang chelete e theko e tlaase khoebo ea web hosting ka ts'ireletso ea motheo ea sebaka.

Lethathamo la lintho tse ling tse molemo tse fanoang ha u fihla Hostgator.

Websaete ea Gator e hahiloeng

Sephetho se khethehileng sa thekiso bakeng sa Gator Websaete ea Mohaho - "WHSRBUILD"; u boloke 55% ka chelete ea pele.

Websaete ea Mohaho e hlahile 'me ea e-ba mokhoa o moholo oa indasteri ea ho amohela. Ho 2019, Hostgator e tsosolositse moetsi oa Websaete ea Websaete ea eona mme e qalile Gator Websaete ea Moqapi.

Bakeng sa chelete e ka tlaase ho $ 3.84 / mo, joale u ka e qapa (u sebelisa e 'ngoe ea 200 e lokiselitsoeng ho etsa li-templates tsa marang-rang), etsa (u sebelisa hula' me u theolele mohlophisi oa websaete), le liwebsaete tsa Hostgator.

LikaroloanastarterPremiumeCommerce
Free Domain
Lipampiri tse hahiloeng pele
SSL e arolelanoang mahala
Tšehetso ea Bohlokoa
Management Inventory
Tsamaiso ea Tsamaiso ea Khoebo le Lekhetho
Palo ea ho ngolisoa (36-mo) *$ 3.46 / khoa$ 5.39 / khoa$ 8.30 / khoa

* Lenane la Gator eCommerce (ho ngodisa ka $ 9.22 / mo, ho tsosolosoa ho $ 18.45 / mo) le theko e tlaase ha e bapisoa le marang-rang a mang a marang-rang a marang-rang / a marang-rang a moqapi.

** Litheko tse bonts'itsoeng li theoleloa theko ka khoutu ea hau ea khoebo (55% e tlosoa) "WHSRBUILD".


Tlhaloso: Na Hostgator e molemo bakeng sa liwebsaete tsa hau?

Hangata khetha web host ho latela mabaka a seng makae a sehlooho: botumo ba khampani, tekanyo ea theko, likarolo, le tshebetso ea seva.

Ho itšetlehile ka liphetho tsa liteko le lipatlisiso tse bontšitsoeng ka holimo, u ka bona hore Hostgator Cloud Hosting e na le tebello likarolong tsohle. Khamphani e ile ea fumana nyalane ea 4.5 mokhoeng oa rona o ntlafalitsoeng (re sebelisa lenane la ho hlahloba lintlha tsa 80 bakeng sa litlhaloso tsa rona, ithute kamoo e sebetsang kateng mona).

E, e, Hostgator ke ea ho ea. 'Me ke nahana hore Gator ke khetho e khethehileng bakeng sa bacha ba bacha le ba nang le li-blogger ba ratang ho "khomarela letšoele".

Khutlela ka potlako tlhahlobisong ea Hostgator ea rona

Mekhoa e meng le litšoantšiso

Hlahloba hape:


Fumana Hostgator Cloud ho 45% theolelo

Tobetsa (ho kopanya li-link): https://www.hostgator.com/cloud-hosting/

Mabapi le Jerry Low

Moqapi oa WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - tlhahlobo ea ho amohela hoa tšepahala le e sebelisoang ke basebelisi ba 100,000. Ho feta lilemo tse 15 phihlelo ea ho kenya websaeteng, ho kopanela liphate le SEO. Mofani ho ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com, le ho feta.