Rishikimi Zyro

Rishikuar nga: Jerry Low
 • Botuar: tetor 06, 2020
 • Përditësuar më: Jan 05, 2021
Rishikimi Zyro
Plani në rishikim: I lëshuar
Rishikuar nga: Jerry Low
Rating:
Rishikimi Përditësimi i fundit: Janar 05, 2021
përmbledhje
Edhe duke marrë parasysh natyrën e krijuesve të faqeve të internetit, Zyro është thjeshtësia absolute për t'u përdorur. Ajo gjithashtu vjen me mjete të vlerës së shtuar që mund të mbështesin ndërtimin e përgjithshëm të një siti. Edhe pse është ideale për fillestarët, ekziston ende një rrugë migrimi dhe mund ta përmirësoni planin tuaj nëse keni nevojë në të ardhmen

Përmbledhje: Çfarë është Zyro?

Zyro është një shërbim tregtar i bazuar në internet. Kjo do të thotë që ju duhet të vizitoni faqen e internetit dhe të regjistroheni për një llogari së pari. Pasi ta keni bërë këtë, përdorimi i krijuesit të faqes së internetit bëhet gjithçka përmes shfletuesit tuaj të internetit.

Extremelyshtë jashtëzakonisht intuitive të punosh me të. Nëse keni përdorur ndonjëherë një përpunues fjalësh ose ndonjë gjë të ngjashme What-You-See-Is-What-You-Get (WYSIWYG) aplikimi - teoria është e njëjtë. Likeshtë si të luash me blloqe ndërtimi.

Blloqet janë elemente të para-dizajnuara të faqes në internet, të tilla si imazhe, kuti teksti, etj. Krijimi i një faqe në internet mund të jetë aq i thjeshtë sa zgjedhja e elementit që dëshironi, pastaj zvarritja dhe rënia e tij në vend.

Pro: Çfarë më pëlqen te Zyro

1. Zyro është i thjeshtë në përdorim

Redaktuesi Zyro është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë. Ju mund të filloni të redaktoni duke shtuar elemente të ndryshëm në model.
Redaktuesi Zyro është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë. Ju mund të filloni të redaktoni duke shtuar elemente të ndryshëm në model.

Shumica e ndërtuesve të faqeve të internetit janë ndërtuar për t'i bërë gjërat më të lehta në procesin e krijimit të faqeve në internet. Kjo do të thotë se ata eliminojnë nevojën për kodim dhe aftësi të tjera strukturore ose teknike. Zyro është më e lehta që kam parë deri më tani.

Edhe nëse do të injoronit ndonjë nga tekstet e udhëzimit dhe do të shkonit vetëm me intuitën, ju mund të merrni një faqe të ndërtuar. Për ata me pak përvojë, procesi mund të shkojë edhe më shpejt kur përdorni modelet e para-dizajnuara të Zyro.

2. Ekziston një llogari falas

Shumë prej jush mund të mendojnë për kufizimet e një llogarie falas dhe do të kishit të drejtë. Zyro i ka edhe ato. Sidoqoftë, konsiderojeni nga këndvështrimi i dikujt krejt i ri në ndërtimin e faqes në internet dhe që ka nevojë për një provë.

Në vend që të regjistrohet dhe të paguajë së pari, Zyro lejon përdoruesit e rinj të fillojnë pa pagesë fare. Në thelb është një periudhë prove që mund të zgjasë për aq kohë sa dëshiron përdoruesi. Kjo është e shkëlqyeshme për ata që janë nervozë në lidhje me kryerjen e parave para se të jenë në gjendje të përdorin sistemin.

3. It'sshtë një Zgjidhje holistike

Përveç ndërtuesit kryesor të faqes në internet, Zyro ofron mjete shtesë që mund të përdorin pronarët e mundshëm të faqeve të internetit. Këto i shtojnë vlerë Zyro si një e tërë dhe ndihmojnë pronarët e faqeve të internetit në mënyra që nuk bëjnë shumë ofrues të zgjidhjeve të tjera.

Harta e nxehtësisë së AI mund të ndihmojë në analizimin e imazheve për t'i bërë të ditur përdoruesit se ku do të jenë pikat e fokusit. AI Writer mund të ndihmojë në gjenerimin e tekstit gjenerik për përdorim pa nevojën e transferimit të burimeve të krijimit të përmbajtjes bazë. Pastaj është Logo Maker i cili është themelor, por funksional.

Duke siguruar të gjitha këto mjete në një paketë të vetme, Zyro është në thelb një ndalesë për nevojat e ndërtimit të faqes suaj të internetit.

4. Ofron modele të këndshme të para-ndërtuara

Zyro ofron dy kategori të shablloneve të para-ndërtuara - Uebsajt të Rregullt dhe Dyqane Online.
Zyro ofron dy kategori të shablloneve të para-ndërtuara - Uebsajt të Rregullt dhe Dyqane Online.

Një nga gjërat më të rëndësishme për pronarët e faqeve të reja është aftësia për të referuar ide. Kjo është në thelb ajo që është biblioteka e Zyro-s. Ju mund t'i përdorni ato "ashtu siç është" ose t'i përzieni idetë nga dizajne të ndryshme.

Kjo e bën mësimin për të hartuar faqen tuaj të internetit zbavitëse. Pasi ta keni kapur, ju mund të zgjidhni të modifikoni shumë njërën prej tyre, ose thjesht të fshini elementët dhe të filloni nga e para. Shtë një tabelë e bardhë dixhitale për përdorimin tuaj.

5. I përshtatshëm për tregti elektronike gjithashtu

Edhe pse përqendrimi i Zyro është në faqet themelore, ata kanë mundësi edhe për ata që duan të ndërtojnë një dyqan në internet. Duke krahasuar çmimin e planeve të tyre të tregtisë elektronike dhe atë që ata ofrojnë, më duhet të them se ato janë më të lira se sa shumica që kam parë.

Për shembull, planet e nivelit më të ulët të tregtisë elektronike ju lejojnë të renditni 100 produkte. Kjo tashmë është më se e mjaftueshme për shumicën e dyqaneve fillestare në internet. Nëse keni nevojë për më shumë, azhurnoni planin tuaj dhe ai limit zhduket.

Më e mira nga të gjitha, ata kërkojnë zero komision për transaksionet për dyqanin tuaj në internet.

Kundrat: Ajo që nuk më pëlqen tek Zyro

1. Mbështetje e kufizuar

Për një ofrues shërbimi që u shërben përdoruesve të papërvojë, mbështetja Zyro është çuditërisht e vështirë për tu marrë. Kam provuar funksionin e bisedës në internet dhe përgjigjet zakonisht nuk vijnë kurrë - ata do të kthehen tek ju me email mbas disa orësh ose një ditë më vonë.

La baza e njohurive është gjithashtu jashtëzakonisht e kufizuar. Nëse keni lexuar ndonjëherë një bazë njohurish dhe keni menduar "që nuk ishte e dobishme" - kjo është gjithçka. Q & As janë elementare dhe nuk mbulojnë tema në thellësi.

2. Faqet Falas janë të Kufizuara

Më herët përmenda që faqet falas mund të përdoren si një provë e pakufishme. Kjo ishte pjesa e mirë. Fatkeqësisht, për ata që shpresojnë të përdorin planin falas, ai gjithashtu vjen me reklama Zyro të suvatuara në faqen tuaj.

Kjo në të vërtetë nuk është mënyra se si dikush do të dëshironte që faqja e tyre t'u paraqitej vizitorëve, kështu që në realitet, nuk ekziston një mundësi "falas". Shumica e përdoruesve do të zgjedhin të paktën, planin e tyre më të lirë përpara se të botojnë një faqe në internet.

3. Emrat e Domenit janë të Vështirë për tu Lidhur

Unë jam marrë me të emrat e domain-eve dhe pritja në internet me vite tani. Zyro është larg nga më të vështirat për të punuar. Procesi i tyre për lidhjen e një emri domain të personalizuar nuk është si funksionon në realitet.

Fatkeqësisht, do të duhet të bindni ekipin mbështetës se ata gabojnë përpara se të hetojnë vërtet çështjet. Pika e mirë është se kjo duket të jetë një çështje e dhëmbëzimit, kështu që ata mund ta zgjidhin atë së shpejti - shpresoj.

 


 

Planet & Çmimet Zyro

karakteristikaXNUMX EUROThemelorUnleashedeCommeComm +
Bandwidth500 MB3 GBi pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Ruajtje500 MB1 GBi pakufizuari pakufizuari pakufizuar
SSLPoPoPoPoPo
Reklama zyroPojojojojo
Domain i lirëjojoPoPoPo
Lidhni domenin tuajjoPoPoPoPo
Messenger Bisedë e DrejtpërdrejtëjojoPoPoPo
Pranoni pagesa në internet---PoPo
Kufiri i produktit---100i pakufizuar
Shitet në Mediat Sociale---joPo
Çmimi$ 0 / mo$ 1.99 / mo$ 3.49 / mo$ 14.99 / mo$ 21.99 / mo

 

Çmimet dhe tiparet e Zyro

Planet e Zyro vijnë në dy segmente kryesore - një grup për faqet e internetit normale dhe një tjetër për tregtinë elektronike. Janë në dispozicion 3 plane të rregullta dhe 2 plane eCommerce. Plani falas është i disponueshëm vetëm për faqet e internetit të rregullta.

Shumica e planeve në të vërtetë kanë karakteristika çuditërisht të mira, por ne mund të shohim që Zyro po përdor strategjikisht tiparet thelbësore për të nxitur përdoruesit të azhurnojnë të paktën në planin BAZAS, nivelin më të ulët të planeve të tyre të paguar.

Planet e tregtisë elektronike janë praktikisht identike me dy përjashtime të dukshme. Më e shtrenjta mbështet një numër më të lartë të produkteve, plus lejon që faqja juaj të shesë në platformat e mediave sociale.

Klikoni këtu> Për të mësuar në detaje planet dhe çmimet e Zyro.

 


 

Modele dhe modele Zyro

Krahasuar me disa të tjera ndërtuesit kryesorë të faqeve të internetit, Zyro ka vërtet një numër më të kufizuar të shablloneve falas. Ato që kanë janë gjithashtu mjaft themelore dhe nuk vijnë me shumë karakteristika të përparuara.

Kjo në të vërtetë është e mirë për audiencën e tyre të synuar. Shabllonët bazë mund të shërbejnë si udhëzues për fillestarët absolutë ndërsa ata kalojnë në shkallët e aftësive. Të gjitha modelet janë plotësisht të personalizueshme.

Si një ide e asaj që ata kanë, këtu janë disa nga modelet e tyre falas:

Shablloni Zyro: Gust (dizajn i brendshëm)
Shablloni Zyro: Gust (dizajn i brendshëm)
Modeli Zyro ARGYLE (Galeria e Arteve)
Modeli Zyro ARGYLE (Galeria e Arteve)

Për të mësuar se si të filloni me Zyro, shih udhëzuesin tonë në Ndërtimi i një siti personal me Zyro.

Më shumë rreth ndërtuesit të faqes në internet Zyro (FAQ)

Çfarë është Zyro?

Zyro është një mjet për krijimin e faqes në internet. Kjo i lejon përdoruesit jo të prirur teknikisht të ndërtojnë me shpejtësi dhe lehtësi faqet e internetit me një redaktues vizual. Ajo gjithashtu vjen me mjete shtesë, të tilla si një Logo Maker, AI Heatmap, dhe AI ​​Writer.

A është Zyro i lirë?

Zyro ofron një plan falas por që vjen me reklama dhe burime të kufizuara për përdorim. Hapi i ardhshëm i tyre i ardhshëm kushton vetëm 1.99 $ / muaj dhe heq reklamat Zyro nga faqja juaj.

A duhet të instaloj një SSL për sitin tim Zyro?

Zyro përfshin mbulimin SSL për të gjitha faqet e ndërtuara duke përdorur mjetin e tyre. Kjo përfshin faqet e tyre falas. Asnjë instalim nuk është i nevojshëm - do të bëhet për ju sa më shpejt që faqja juaj të krijohet.

Sa kushton Zyro?

Planet e paguara të Zyro variojnë nga 1.99 $ / muaj deri në 21.99 $ / muaj për regjistrime të reja. Gama më e lartë e çmimeve zbatohet vetëm për faqet e tregtisë elektronike. Vini re se çmimet rriten me skadimin e kontratës tuaj dhe rinovimet janë me ritme më të larta.

A është Zyro më e lehtë për t’u përdorur se WordPress?

Po. WordPress ka shumë më tepër potencial, por Zyro është shumë më i lehtë për t’u përdorur. Të dy nuk janë saktësisht në të njëjtën kategori pasi Zyro është një krijues faqesh në internet, ndërsa WordPress ka një fokus thelbësor në menaxhimin e përmbajtjes.

Krahaso: Zyro vs Weebly vs WordPress

karakteristikaZyroWeeblyWordPress.com
Plan falasPoPoPo
Plani më i ulët i paguar$ 1.99 / mo$ 12.00 / mo$ 5 / mo
Hapsirë ruajtjejeNga 500 MBNga 500 MBNga 3 GB
BandwidthNga 500 MBpamaturpamatur
Domain i lirëPlani i lëshuar dhe më lartPro Plan dhe më lartPlani Personal dhe më lart
Shtojca / Shtesa faqeshN / A +320 +50,000 +
Mbështetja e klientitBisedë dhe email drejtpërdrejtMbështetje telefonike vetëm për planet e nivelit më të lartë të paguarPostoni me email dhe sugjeroni biseda drejtpërdrejt për planet me pagesë
Dyqani Online gati?Plani i tregtisë elektronike dhe më lartVetëm në planet e nivelit më të lartëNë varësi të shtojcës
SSL pa pagesëPoPoPo
Mund të shesë produkte dixhitalePlani i tregtisë elektronike dhe më lartPoNë varësi të shtojcës
Mbështetje shumëgjuhësorePlani i tregtisë elektronike +Të varur nga aplikacioniPo
vizitëZyro.comWeebly.comWordPress.com

 


 

Vendimi: Kush duhet të përdorë Zyro

Ata me të vërtetë të rinj për ndërtuesit e faqeve të internetit ose krijimin e faqeve në internet në përgjithësi.

Zyro, si shumica e ndërtuesve të faqeve të internetit, është krijuar për thjeshtësi dhe lehtësi në përdorim. Ka për qëllim të ndihmojë ata që nuk kanë përvojë paraprake në krijimin e faqeve të internetit. Duke punuar me një sistem tërheqje-rënie, pothuajse çdokush mund të përshtatë pjesët e nevojshme së bashku për të ndërtuar një sit.

Më e rëndësishmja, ajo hap rrugë të reja si për individët ashtu edhe për bizneset e vogla duke ardhur me ritme mjaft konkurruese. Qoftë për planet bazë ose planet e tregtisë elektronike, normat e Zyro janë me të vërtetë të lira duke marrë parasysh ato që ofrojnë.

Akoma, mungesa e veçorive të tyre të përparuara mund të jetë zhgënjyese për pronarët e faqeve me përvojë.

Pro

 • E shkëlqyeshme për fillestarët absolutë
 • Mjete shtesë të vlerës së shtuar
 • Në dispozicion janë modelet e para-ndërtuara
 • Nuk shqetësohet për instalimin e SSL
 • Gjithashtu i përshtatshëm për faqet e tregtisë elektronike
 • 0% Komisioni për planet e tregtisë elektronike

Cons

 • Mbështetje e kufizuar
 • E vështirë për të lidhur domenin e personalizuar
 • Reklama të detyruara në plan falas

Alternativat Zyro

Te filloj

Hapi 1 - Regjistrohuni duke përdorur adresën tuaj të preferuar të emailit ose llogarinë tuaj në Facebook.
Hapi 1 - Regjistrohuni duke përdorur adresën tuaj të preferuar të emailit ose llogarinë tuaj në Facebook.
Hapi 2 - Futni fjalëkalimin tuaj. Ju jeni mirë për të shkuar!
Hapi 2 - Vendosni fjalëkalimin tuaj. Ju jeni mirë për të shkuar!

 

Rreth Jerry Low

Themeluesi i WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - një shqyrtim hosting i besuar dhe i përdorur nga përdoruesit e 100,000. Më shumë se 15 vjet përvojë në web hosting, marketing affiliate, dhe SEO. Kontribues në ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com, dhe më shumë.