A2Hosting Rishikimi

Shqyrtuar nga: Jerry Low. .
  • Shqyrtimi u azhurnua: 22 janar 2021
A2Hosting
Planifikoni në rishikim: Udhëtoni
Rishikuar nga: Jerry Low
Rating:
Rishikim i përditësuar: Janar 22, 2021
përmbledhje
Prmimet e arsyeshme, performanca e shkëlqyer e serverit dhe karakteristikat e fuqishme - A2 kontrolloni të gjitha kutitë e duhura që janë të nevojshme për një faqe interneti të qëndrueshme dhe të shpejtë. Pra, po, A2 Hosting është një zgjedhje e mirë.

* Përditësimet: Karakteristikat e çmimeve dhe pritësit të redaktuar për të pasqyruar ndryshimet e fundit në 2021.

Duke qenë rreth e rrotull që nga viti 2001 dhe e njohur fillimisht si Iniquinet, kompania "A2 Hosting" u rilind në 2003 me emrin e ri në njohje të Ann Arbor, Michigan. Për ata që janë të interesuar në arsyen e tij, Ann Arbor është vendlindja e themeluesit të A2 Hosting.

Qendrat e të dhënave të kompanisë janë vendosur strategjike në Amsterdam, Singapor dhe, natyrisht, Michigan. Kjo u jep atyre një përhapje të mirë globale që mbulon të gjithë segmentet e barabarta të globit.

Rreth A2 Hosting, Kompania

  • Kompania HQ: Ann Arbor, Michigan.
  • Themeluar: 2001 (i njohur më parë si Iniquinet)
  • Shërbimet: Shared, VPS, cloud, dedikuar, dhe hosting reseller

Përvoja ime me A2 Hosting

Unë fillova për herë të parë në A2 Hosting në 2013 me atë që në atë kohë njihej si A2 Prime Plan. Ky do të ishte ekuivalenti i përafërt i asaj që ofrohet sipas Planit të Makinës së A2 sot.

Me këtë përmbledhje të A2 Hosting, do t'ju çoj në prapaskenë dhe do të shoh se si funksionojnë gjërat në A2 Hosting. Unë do të ndaj me ju përvojën time me ta si klient si dhe të dhënat që kam mbledhur (nga kjo faqe provë) mbi performancën e serverit të tyre ndër vite.

Çfarë përfshihet në këtë përmbledhje të mbajtjes së A2

Përmbledhje video

 

 


 

Pro: Çfarë unë Më pëlqen A2 Hosting

1. Performancë e shkëlqyer e shpejtësisë së pritjes me TTFB tipike nën 400 ms

Për mua, shpejtësia është një nga treguesit kryesorë të performancës. Për të përcaktuar shpejtësinë A2, ne presim një faqe në internet të thjeshtë në A2 Hosting dhe kryejmë teste të rregullta të shpejtësisë në mjete të ndryshme - dhe më bëri përshtypje serverat A2 Hosting. Rezultatet e përgjithshme të shpejtësisë treguan vazhdimisht një vlerësim të jashtëzakonshëm: A + në Bitcatcha dhe Time-To-First-Byte (TTFB) u vlerësua A në shumicën e testeve në WebPageTest.org.

Më poshtë janë fotografitë e rezultateve të testimit tim të fundit.

Test i shpejtësisë në Bitcatcha

A2 Hosting Test Speed
Gjykimet më të fundit që unë u zhvillova me A2 Hosting në sistemin e testit të shpejtësisë pronësore të Bitcatcha arritën të fitojnë afate mbresëlënëse që çuan në një vlerësim mesatar A + falë kohës mbresëlënëse të përgjigjes (shiko rezultatin aktual të provës këtu).

Testet e shpejtësisë nga Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar dhe Singapori në WebpageTest.org

A2 Testet e shpejtësisë së pritjes në webpagetest.org
Testi i shpejtësisë së pritjes A2 nga Shtetet e Bashkuara (lart), Mbretëria e Bashkuar (në mes) dhe Singapori (poshtë), koha për bajtin e parë (TTFB): 209ms - 892ms. Shikoni rezultatet aktuale të testit këtu, këtudhe këtu.

 

2. Optimizuar mirë - Edhe për paketën e lirë të pritjes së përbashkët

Shpejtësia e serverit është një pikë kyçe në web hosting. Servera të ngadalshëm mund të vrasin trafikun e faqes suaj më shpejt se sa mund të thoni "uh-oh".

Ka pasur studimet e rasteve të performancës së internetit duke treguar se vetëm një ulje e dytë e 1 në kohën e ngarkimit të faqes mund të çojë në përmirësimin e% 7 në normën e konvertimit dhe rritjen e 11% në pikëpamjet e faqes. Hosting faqen tuaj në një server të ngadalshëm e kthen këtë rreth dhe trafiku juaj ka të ngjarë të jetë i pjerrët.

Kjo shpjegon pse shqyrtimi im i hosting-it thekson shumë në performancën e serverit.

A2 "Karakteristikat e shpejtësisë" të pritjes

La shpejtësi fantastike që ju kam treguar nuk ka të ngjarë të jetë e mundur nëse jo për një kombinim të infrastrukturës së klasit të parë së bashku me optimizimin e specializuar të serverit.

Në një vështrim, këtu janë "tiparet e shpejtësisë" A2 të mbuluara në planet e tyre të përbashkëta të pritjes. Ne do të hyjmë në detaje për disa nga këto karakteristika më poshtë.

 

karakteristikaStartupDriveTurbo BoostTurbo Max
Zgjidhja e plotë SSD
Serveri Turbo (ngarkesa e faqes me te shpejte 20x)
SHBA, BE dhe Azi
CloudFlare Basic
CloudFlare Plus
HTTP / 3 (dorëzoni skedarë 20-30% më të shpejtë)
RailGun Optimizer (143% më e shpejtë)Në dispozicionNë dispozicionNë dispozicionNë dispozicion
Çmimi fillestar$ 2.99 / mo$ 4.99 / mo$ 9.99 / mo$ 14.99 / mo

 

Ruajtja e plotë SSD + burimet e serverit yndyror  

Planet A2 Drive ofrojnë hapësirë ​​të plotë SSD së bashku me një RAM të garantuar 1 GB dhe bërthama të CPU-së 2 x 2.1 GHz. Ajo gjithashtu ka para-konfiguruar Cloudflare CDN - e cila ju ndihmon të ngarkoni faqen tuaj 200% më shpejt.

a2 karakteristika të shpejtësisë
A2 pritja e përbashkët është e paracaktuar për performancën dhe vjen me zgjidhje të plotë për ruajtjen e SSD plus burimet e garantuara të serverit.

CDN i paracaktuar i Cloudflare

A2 Hosting lirë cloudflare CDN
CloudFlare është i konfiguruar paraprakisht * në të gjitha llogaritë e përbashkëta të pritjes A2 - kjo jep një rritje shtesë të shpejtësisë (CDN) dhe sigurisë së faqes (zbutje e pakufizuar e sulmit DDoS).

* Përndryshe ju mund të merrni këto tipare pa pagesë nga CloudFlare por A2 Hosting e bëri procesin e implementimit të thjeshtë dhe më të shpejtë.

A2 optimizuar 

Edhe më mirë, në tetor 2014 A2 Hosting doli me një tipar të ri - A2 Optimized. Ky plugin i specializuar, i disponueshëm për WordPress, Joomla, Drupal, Magento, OpenCart ose PrestaShop, ndihmon në rregullimin e cilësimeve të personalizuara të klientit dhe funksioneve të palëve të treta në mënyrë që llogaria juaj e pritjes të ketë shpejtësi më të madhe dhe optimizim të sigurisë.

A2 Hosting auto optimizuar për CMS popullor, duke përfshirë WordPress, Joomla, Drupal, dhe Magento.
Shtojca A2 e Optimizuar është e konfiguruar paraprakisht në të gjithë pritjet e përbashkëta A2. Kuptimi - shtojca do të konfigurohet dhe konfigurohet automatikisht kur instaloni një aplikacion të ri në ueb.

Railgun Optimizer

Nëse je një prej atyre që kërkon më të mirën, ka më shumë. Përditësimi i llogarisë suaj me opsionin e tyre Turbo Server ju luan në servera më pak të populluar (duke ju lënë më shumë akses në burime) dhe lejon qasje të lirë në Railgun Optimizer.

A2 Hosting Optimizues RailGun
Railgun përshpejton lidhjen midis çdo proxy dhe një serveri origjinali në mënyrë që përdoruesit të mund të ngarkojnë HTML 143% më të shpejtë (bazuar në studimin CloudFlare).

* Shënim - Railgun tani përfshihet falas në të gjitha planet e pritjes A2. Nëse po kërkoni optimizim më të mirë të celularëve dhe SSL, duhet të azhurnoni në planet e A2 Turbo Hosting.

 

3. I besueshëm - Regjistrim i fortë i kohës së punës së serverit

Përveç shpejtësisë, disponueshmëria është gjithashtu e rëndësishme. Nuk ka kuptim të keni serverat më të shpejtë në botë nëse serverat tuaj janë poshtë gjysmës së kohës. Në këtë aspekt, A2 Hosting gjithashtu kryen shkëlqyeshëm. Kryesisht ju mund të prisni më shumë se 99.99% disponueshmëri, shumë më lart se standardi i industrisë.

Për të monitoruar performancën e pritjes, ekipi ynë ka ndërtuar një sistem të quajtur HostScore. Imazhi më poshtë tregon A2 Statistikat e pritjes në A2020 që u mblodhëm në janar dhe shkurt 2. Për kohën e fundit të hostimit në AXNUMX, vizitoni këtë faqe.

Rishikimi i fundit i hostit A2

Ndjekja në kohën e pritjes në A2
Koha e pritjes së A2 - dhjetor 2020: 100%, janar 2020: 99.96%.

Rishikim i mëparshëm në A2 i hostimit

Korrik, 2019: 100%

a2hosting uptime

Shtator 2018: 100%

A2 Uptime Hosting - 2018-09

Shkurt 2018: 99.98%

A2 Uptime Hosting - 2018-02

Qershor 2017: 99.9%

A2 Uptime Hosting - 2017-06

Korrik, 2016: 100%

A2 Hosting uptime për qershor dhe korrik 2016

Mar, 2016: 99.84%

a2 - 201603

Shkurt, 2016: 99.88%

a2 feb 2016 uptime

Gusht 2015: 100%

a2Hosting uptime gusht 2015

Prill 2015: 99.98%

Rezultati a2hosting uptime (prill 2015)

Tetor 2014: 99.98%

a2Hosting shtator uptime

Gusht 2014: 99.7%

A2 Hosting Ditët e Kaluara të 30 Uptime (Korrik - Gusht, 2014)

Shtator 2013: 99.98%

Rezultati a2hosting uptime

* Kliko për ta zmadhuar imazhin.

 

4. Rreziku minimal - Ulje e madhe e regjistrimit + Garanci në çdo kohë e kthimit të parave + norma të arsyeshme të rinovimit

Është e zakonshme që ofruesit e lirë hosting ofrojnë norma të zbritshme të regjistrimit dhe pastaj rrit tarifat gjatë rinovimit. Më pëlqen A2 Hosting sepse edhe pse ndjek këtë stereotip, normat e rinovimit të tyre janë të paktën të arsyeshme. Çikë nuk mund të shmanget me të vërtetë në kohën e rinovimit, por unë mendoj se ato që akuzon A2 Hosting janë të drejta. Plani i tyre Drive rinovohet me 8.99 dollarë në muaj me një kontratë 2-vjeçare.

Zbritje A2 Hosting sign-up

Për ata që sapo janë bashkuar me ta, ju do të merrni një zbritje një herë para se të duhet të paguani tarifat standarde pas rinovimit. Këtu janë regjistrimi (promo) dhe çmimet e rinovimit për planin e A2 Hosting Startup, Drive, Turbo Boost dhe Turbo Max.

a2Hosting regjistrohuni dhe çmimet e rinovimit
Detajet e çmimeve janë publikuar qartë në faqen e ofertës së A2 Hosting. "Çmimi Promo" (i theksuar) është çmimi që paguani kur regjistroheni (pamja e ekranit azhurnuar janar 2021).

 

Provoni A2Hosting falas!

Falë një garancie për 30 ditë kthim të parave, ju mund të regjistroheni në A2 Hosting dhe të ndryshoni mendjen nëse nuk jeni të kënaqur me atë që keni blerë në.

Unë kam gjetur se A2 Hosting bën të mira për paratë e tyre prapa garanci, kështu që ju mund të ndjeheni të sigurt në premtimin e tyre se është "Rrezik Pa pagesë, Pa Shpejtë, Pa Shqyrtim".

Në rast se ju ndryshoni mendjen tuaj pas kalimit të periudhës së muajve të mjaltit 30, ju mund të merrni një rimbursim të shtrenjtë nga kompania për shërbimet e papërdorura.

A2 Hosting në çdo kohë garanci para mbrapa
A2 "Garancia e kthimit të parave në çdo kohë".

 

5. A2 do të ndihmojë në migrimin e faqeve të internetit

Jo të gjithë ne po fillojnë vetëm me faqen tonë të parë dhe nëse ju jeni një nga ata me një sit ekzistues, mund të keni frikë se mos e lëvizni atë. Pa shqetësime, me A2 Hosting, pasi të regjistroheni, ato do t'ju ndihmojnë migrojnë faqet e internetit tuaj falas!

Migrimi i faqes së lirë

Për të kërkuar një migrim falas në sit, gjithçka që duhet të bëni pasi të regjistroheni është të kontaktoni me mbështetjen e klientit të kompanisë dhe ata do t'ju ndihmojnë së bashku.

Migrimi i faqes së lirë për përdoruesit e rinj të A2 Hosting
A2 Hosting ofron migrimin e faqes falas tek klientët e rinj.

6. Zgjedhja e 4 lokacioneve të ndryshme të serverit

Për ata që e njohin audiencën e tyre të synuar, ju mund ta rrisni shpejtësinë pak më shumë pasi mund të zgjidhni vendndodhjen e serverit tuaj. Sa më afër që serveri juaj të jetë me audiencën tuaj të synuar, aq më mirë do të jetë shpejtësia e faqes tuaj për ta, zakonisht. Serverat A2 Hosting janë në Michigan dhe Arizona - Shtetet e Bashkuara, Amsterdam - Evropë dhe Singapor - Azi.

Kam gjetur se kjo është e shkëlqyeshme për ata që janë duke synuar trafikun e internetit nga vende ose zona specifike, p.sh. Azi apo Evropë.

Zgjidhni vendndodhjen tuaj të serverit kur rendit

A2 Hosting server në tri vende të ndryshme
Mundësitë e zgjedhjes janë gjithmonë të mira, dhe A2 Hosting ju lejon të zgjidhni nga ndonjë nga qendrat e të dhënave të tyre anembanë botës për t'u pritur. Ky hap fillon kur vendosni porosinë tuaj, prandaj zgjidhni me mençuri paraprakisht!

 

7. Dhoma për tu rritur - Azhurnoni në VPS, cloud dhe një host të dedikuar

Për ata që kanë nevojë për diçka më të fuqishme dhe gjithëpërfshirëse se planet standarde të përbashkëta të web hosting, A2 Hosting ka diçka për ju po ashtu. Nëse keni nevojë për VPS, cloud, apo edhe hosting kushtuar, qielli është kufiri në furnizim ushqimi për nevojat tuaja.

Planet Hosting A2

Unë mendoj se operativi kryesor këtu është shkallëzimi. Nëse shqetësoheni që faqja juaj do të tejkalojë aftësitë e hostit tuaj, mos u bëni. Ka shumë hapësirë ​​për tu zgjeruar në A2 Hosting.

Zgjidhjet A2Hosting
Planet e mbajtjes në internet të A2. Çmimet aktuale mund të ndryshojnë - A2 po zhvillon promovim të veçantë në kohën kur është marrë ky screenshot (janar 2021).

8. Edhe më shumë opsione: Ofron ambiente të specializuara për zhvillues

A2 Hosting është një nga ofruesit e shërbimeve shumë të rralla që ofrojnë disa mjedise zhvilluese shumë të specializuara në planet e tyre të përbashkëta. Shembuj të kësaj përfshijnë node.js, një mjedis i serverit me burim të hapur me bazë Java.

A2 Hosting = Më e lirë e Python dhe Node.js hosting

Këto mjedise të specializuara mund të lejojnë një shumëllojshmëri të gjerë të veçorive të tilla si gjenerimi i përmbajtjes së faqes dinamike. Edhe pse burim i hapur dhe mund të instalohet në pothuajse të gjitha mjediset, është jashtëzakonisht e pazakontë të gjendet një host që lejon instalimin dhe konfigurimin në mjedise të përbashkëta. Në fakt, për të mirë të njohurive tona, i vetmi vend që lejon këtë është A2 Hosting.

A2 Node.js hosting
A2 Hosting ofron gamë të gjerë të mjediseve të zhvilluesve të specializuar me çmime të volitshme: Node.js hosting fillon me vetëm $ 3.70 / mo.
A2 Hosting cPanel Selector - instaloni node.js, python dhe rubin
Për përdoruesit ekzistues të A2 Hosting që dëshirojnë të krijojnë një mjedis të ri zhvillimi, mund të identifikoheni në panelin e kontrollit A2 për të krijuar dhe konfiguruar aplikacionin e ri Node.js, Python ose Ruby.

 

 

Të metat dhe të këqijat: Ajo që nuk më pëlqen në lidhje me hostimin A2

1. Migrimi i sitit është i pagueshëm nëse zvogëloni

Për fat të keq, ndërsa lëvizni tek A2 Hosting, ju merrni emigrim falas, nëse ulni poshtë planin tuaj të pritjes për ndonjë arsye, ata do t'ju ngarkojnë për shërbimet mbështetëse të migracionit.

Nëse vendosni të transferoheni në një vendndodhje tjetër të qendrës së të dhënave, do t'ju paguani gjithashtu. Pagesa në të dyja rastet është 25 $ nominale.

A2 Tarifat e emigracionit të sitit të hostingit për ulje
Pagesë e mundshme për migracionin e zvogëluar (burim).

 

2. Mbështetja e bisedës live nuk është gjithmonë e disponueshme

Unë jam mjaft finicky kur është fjala për mbështetjen e klientëve - në fund të fundit, një pjesë e taksave tona duhet të mbulojë atë të drejtë?

Unë kam gjetur se një pengesë e madhe me A2 Hosting është se mbështetja e tyre për biseda të gjata ka raste kur nuk është në dispozicion.

A2 Hosting rekord live chat
Duhej të përdorja e-mail për ndihmë gjatë këtyre periudhave.

 

3. Plani Turbo nuk vlen për aplikacionin Ruby ose Python

Nëse jeni përdorues i rregullt i faqes, kjo ndoshta nuk do të zbatohet për ju pasi që planet e tyre Turbo dhe standarde tregojnë dhe veprojnë me të njëjtat karakteristika.

Megjithatë, zhvilluesit e uebit mund të mos jenë aq të kënaqur.

Mbështetje A2 Hosting në python dhe rubin
Turbo server (burim).

 


 

Planet dhe rishikimi i çmimeve të pritjes A2

Duke pasur një llogari me ta për kaq gjatë, unë kam shpenzuar shumë kohë testimin dhe dissecting planet e tyre të përbashkët hosting.

Katër opsione në pritjen e përbashkët u ofrojnë klientëve potencial vetëm zgjedhje të mjaftueshme për t'i bërë gjërat interesante, por jo aq sa të ngatërrojnë. Kjo është veçanërisht e vërtetë pasi A2 Hosting fokusohet në mundësi të pakufizuara në planet e saj të përbashkëta.

Diapazoni i kostos shtrihet pak nga 2.99 dollarë në 14.99 dollarë në muaj, megjithatë të gjitha planet e ndara (përjashtuar planin e fillimit) kanë hapësirë ​​ruajtje dhe transferim të pakufizuar të të dhënave, plus SSD falas. Në qoftë se nuk jeni duke zgjedhur planin më të lirë, pjesa tjetër gjithashtu kujdeset për faqet e internetit të pakufizuara, llogaritë e emailit dhe bazat e të dhënave.

A2 Shared Hosting Service

 

Karakteristikat / PlanetStartupDriveTurbo BoostTurbo Max
Websites1i pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Ruajtje100 GB i pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Bazat e të dhënave5 i pakufizuari pakufizuari pakufizuar
SSD përshpejton shpejtësinëPoPoPoPo
Turbo ServerjojoPoPo
Caching Caching Site paraprakishtjojoPoPo
Çmimi / mo$ 2.99 / mo$ 4.99 / mo$ 9.99 / mo$ 14.99 / mo

Këshillë: Pa marrë parasysh se cili plan ju zgjidhni, ju mund të zgjedhni për Joomla, Drupal, ose WordPress si platformë tuaj. Këto opsione ju lejojnë të integroni lehtësisht aplikacionet bazë të karrocave të blerjeve, kështu që ju mund të krijoni dyqanet në internet nëse kjo është ajo që ju nevojitet.

A2 Managed VPS Hosting Service

Karakteristikat / PlanetPista 1Pista 2Pista 4
RAM1 GB2 GB4 GB
Ruajtja SSD150 GB250 GB450 GB
Bërthamat e CPU124
Paneli i Kontrollit cPanel
Çmimi$ 4.99 / mo$ 7.99 / mo$ 9.99 / mo

 

 Këshillë: VPS në A2 Hosting vijnë në tre paketa të ndryshme - Core VPS, VPS e Menaxhuar dhe VPS e Pa Menaxhuar - Për dy paketat e para (Core dhe të Menaxhuar), kompania ju ofron ndihmë në vendosjen dhe menaxhimin e serverave tuaj VPS. Nëse tashmë jeni me përvojë në këtë, është një bonus sepse planet e pritjes A2 të parregulluara të APS-së janë të lira. Në nivelin më të ulët, ato fillojnë me 5 dollarë në muaj dhe vijnë me 150 GB hapësirë ​​ruajtëse SSD, 1 bërthamë të CPU-së dhe 1 GB RAM.

 

Këshillë: Edhe pse Cloud hosting është e shkallëzuar, unë gjej planet e ofruara nga A2 Hosting në këtë drejtim shumë bazë. Shumë më tepër ju e konsideroni planin e tyre të VPS në vend.

 

 

Alterantivë në A2Hosting

A2 Hosting vs SiteGround: A2 është më i lirë por SiteGround ka mbështetje më të mirë

Me mbi një milion fusha nën menaxhim dhe në biznes që nga 2013, SiteGround është rritur dhe rritur dhe ... mirë, thjesht rritur. Kam dy testuar planet e tyre (rkini parasysh rishikimin tim të faqes këtu), si dhe intervistuar CEO i SitGround, Tenko Nikolov më parë.

Sipas mendimit tim modest, të dy A2 Hosting dhe SiteGround janë renditur në nivelin më të lartë të industrisë së tyre. Ekzistojnë ndryshime të vogla, siç është ajo që A2 Hosting ka një avantazh për sa i përket kostos afatgjatë. Përndryshe, SiteGround ofron mbështetje më të mirë për klientët falë mbështetjes së shitjeve të bisedave të drejtpërdrejta 24 × 7.

karakteristikaA2 HostingSiteGround
Plani në RishikimDriveGrowBig
Websitesi pakufizuari pakufizuar
Ruajtjei pakufizuar20 GB
Domain pa pagesë
Optimizimi i serverit në shtëpi
Vendndodhjet e serveritShtetet e Bashkuara, Evropë, Azi.Shtetet e Bashkuara, Evropë, Azi.
Garancia e parave-kthyeseKurdoDitë 30
Çmimi i Rregjistrimit (Abonimi 36-mo)$ 4.90 / mo$ 9.99 / mo
Çmimi i ripërtëritjes$ 12.99 / mo$ 24.99 / mo
Rendit / Mësoni Më shumëA2Hosting.comSiteGround.com

 

Mësoni më tepër

 

Krahasoni A2 Hosting vs BlueHost

BlueHost është fëmija i Matt Heaton dhe Danny Ashworth i cili themeloi kompaninë në fillim të 2003. Më vonë, ata e shitën atë Endurance International Group (EIG). Megjithatë, WordPress.org zyrtarisht rekomandon shërbimin e BlueHost dhe ata janë bërë një forcë që duhet llogaritur në biznesin e web hosting.

karakteristikaA2 HostingBluehost
Plani në RishikimDriveMë shumë
Websitesi pakufizuari pakufizuar
Ruajtjei pakufizuari pakufizuar
Domain pa pagesë
Optimizimi i serverit në shtëpi
Vendndodhjet e serveritShtetet e Bashkuara, Evropë, Azi.Nuk ka zgjedhje
Garanci para mbrapaKurdoDitë 30
Çmimi i Rregjistrimit (Abonimi 36-mo)$ 4.90 / mo$ 5.95 / mo
Çmimi i ripërtëritjes$ 12.99 / mo$ 11.99 / mo
Rendit / Mësoni Më shumëA2Hosting.comBluehost.com

 

Mësoni më tepër

 

Pyetjet e bëra më shpesh në A2 Hosting

Ku ndodhet A2 Hosting?

A2 Hosting ka servera në tre rajone kyçe - Shtetet e Bashkuara, Hollanda dhe Singapori.

Si mund të hyj në Hosting cPanel A2?

Ju mund të hyni në llogarinë tuaj të cPanel që pret A2 ose përmes pultit të klientit tuaj ose direkt përmes adresës cPanel të faqes tuaj. Kjo e fundit duhet të ishte ofruar për ju si pjesë e paketës tuaj të bordit.

Cili hosting është më i miri për WordPress?

Ka shumë ofrues të mirë të WordPress që presin përreth. Disa të tilla si A2 Hosting ofrojnë optimizime speciale, ndërsa të tjerët si Kinsta kanë ndërtuar tërë biznesin e tyre bazuar në hostimin e WordPress.

A është e përbashkët ngadalë pritja?

Në përgjithësi, serverët e përbashkët të pritjes së shtëpive zakonisht strehojnë më shumë klientë për server që rrit mundësinë e degradimit të performancës. Në mënyrë krahasuese, hostimi i VPS do të ishte më i shpejtë pasi që më pak përdorues ndajnë secilin server dhe burimet janë të garantuara. Sidoqoftë, cilësia e serverëve pritës gjithashtu duhet të merret parasysh.

A është e sigurt pritja e përbashkët?

Pritja e përbashkët është më pak e sigurt në krahasim me llojet e tjera të hostimit pasi që ambienti dhe burimet janë të përbashkëta. Një infeksion në një sit mund të përhapet dhe të përfshijë faqet e internetit të tjera të vendosura në të njëjtin server.

 


 

Kështu që…. Eshte nje2 Zgjidhja e duhur e mbajtjes së faqes në internet?

Përsëritje: Pro & Kundër A2Hosting

Nëse nuk keni një ofrues hosting, këtu ka shumë pak për t'u marrë parasysh. A2 ofron karakteristika të fuqishme dhe përvojë të madhe të konsumatorëve në çmimet e përgjegjshme - e cila është për çdo llogari e mirë si për mikpritësin dhe klientin.

Servera të lartë të performancës së tyre, uptimes mbresëlënëse dhe përhapja e mirë e planeve i bëjnë ato lehtë të shijshme pa marrë parasysh se çfarë nevojave tuaja. Unë them fort se ata kontrollojnë të gjitha kutitë e duhura që janë të nevojshme për një faqe interneti të qëndrueshme dhe të shpejtë.

Pra, po, A2 Hosting është një zgjedhje e mirë.

 

 

P / S: Ju pëlqen ky rishikim?

Lidhjet që tregojnë faqen e internetit të A2 Hosting janë lidhje filiale. Nëse bleni nëpërmjet kësaj lidhjeje, do të më vlerësoni si referues tuaj. Kjo është mënyra se si kam mbajtur faqen time të gjallë për vitet 12 + dhe vazhdimisht i shtoj më shumë përshtypje falas në bazë të llogarive reale të provave - mbështetja juaj është shumë e vlerësuar. Blerja me anë të lidhjes sate nuk ju kushton më shumë - në fakt, unë mund të garantoj që ju do të merrni çmimin më të ulët të mundshëm për A2 Hosting.

Rreth Jerry Low

Themeluesi i WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - një shqyrtim hosting i besuar dhe i përdorur nga përdoruesit e 100,000. Më shumë se 15 vjet përvojë në web hosting, marketing affiliate, dhe SEO. Kontribues në ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com, dhe më shumë.