Biznes Online

Shërbimi më i mirë i Ruajtjes së Re dhe Ndarja e Skedarëve për Biznesin e Vogël

 • Biznes Online
 • Përditësuar Mar 04, 2021
 • Nga Timoteu Shim
Për shkak të këtyre arsyeve dhe më shumë, shërbimet e ruajtjes së reve kanë dalë dhe po rriten si barërat e këqija. Cilësia dhe shpejtësia e linjave të Internetit i kanë bërë ato një mundësi seriozisht e qëndrueshme si për personal

15 Shembuj të softverit të infrastrukturës si shërbim (IaaS)

 • Biznes Online
 • Përditësuar Mar 02, 2021
 • Nga Timoteu Shim
Çfarë është IaaS Infrastruktura si Shërbim (IaaS) është një formë tjetër e shërbimit të bazuar në Re. Në thelb, i referohet përdorimit të infrastrukturës në distancë bazuar në pajtim, Ky model lejon përdoruesit të 'ri

15 Shembuj të Programit Popullor si Shërbim (SaaS)

 • Biznes Online
 • Përditësuar Mar 02, 2021
 • Nga Timoteu Shim
Çfarë është SaaS? Softueri si shërbim (SaaS) është shpërndarja e bazuar në pajtim e aplikacioneve përmes një modeli Cloud. Ajo ka fituar popullaritet të shpejtë për shkak të kostos së ulët të hyrjes. Për një tarifë nominale për përdorues, o

15 Shembuj të Platformës Popullore si Shërbim (PaaS)

 • Biznes Online
 • Përditësuar Mar 02, 2021
 • Nga Timoteu Shim
Çfarë është PaaS? Platforma si një shërbim (PaaS) përshtatet në profilin e biznesit modern - me ritëm të shpejtë dhe shumë të shkathët. Ajo u ofron kompanive aftësinë për të ndërtuar me shpejtësi zgjidhje të personalizuara me ndihmën

Lista e madhe e ideve të biznesit online për të filluar

 • Biznes Online
 • Përditësuar shkurt 25, 2021
 • Nga Jerry Low
Interneti vazhdon të jetë një treg në rritje për këdo që dëshiron të fillojë një biznes në internet. Fakti që është një investim me rrezik të ulët dhe se nuk do të duhet të shpenzoni para në një rrëshqitje me tulla dhe llaç ...

Puna më e mirë nga punët e shtëpisë: Gjeni punë në distancë dhe fitoni para online

 • Biznes Online
 • Përditësuar Jan 27, 2021
 • Nga Timoteu Shim
Pagesa mesatare vjetore: Puna në distancë vs Punonjësit e Zyrës Bërja e asaj që doni dhe fitimi në të njëjtën kohë nga shtëpia juaj është qëllimi. Mos harroni se bërja e këtij ndryshimi mund të jetë jashtëzakonisht sfiduese jo vetëm

11 modelet më të mira falas të faturave (dhe ku mund t’i gjeni)

 • Biznes Online
 • Përditësuar Jan 06, 2021
 • Nga Jason Chow
Nëse jeni duke filluar një biznes në internet, ka shumë gjëra për të cilat duhet të kujdeseni. Përveç krijimit të një faqe në internet, blerjes së një certifikate SSL ose zgjedhjes së një pritje të biznesit të vogël, një nga të

Upwork vs Fiverr: Cila është më e mira për pronarët e bizneseve në internet?

 • Biznes Online
 • Përditësuar Jan 06, 2021
 • Nga Jerry Low
Sot, 36% e fuqisë punëtore amerikane përbëhet nga profesionistë të pavarur. Këta punonjës fleksibël kontribuojnë rreth 1.4 trilion dollarë në ekonomi çdo vit, duke përfaqësuar një mundësi të shkëlqyeshme për the

Shërbimet më të mira të marketingut me email për biznesin në vitin 2021

 • Biznes Online
 • Përditësuar Jan 05, 2021
 • Nga Jason Chow
Nëse nuk keni qasje të drejtpërdrejtë tek njerëzit ose nuk jeni në kontakt të drejtpërdrejtë me ta në atë kohë ose nëse thjesht nuk jeni në gjendje t'i arrini ata drejtpërdrejt në çdo moment, marketingu me email është ai që ndihmon k k

Faqet si AppSumo: Kurseni para, gjeni më shumë oferta në alternativat AppSumo

 • Biznes Online
 • Përditësuar Nov 24, 2020
 • Nga Jerry Low
AppSumo është një sit që ofron marrëveshje për softuerin. Ky treg dixhital ka ekzistuar për një kohë të gjatë tani dhe ofron vetëm oferta të vazhdueshme. Meqenëse shitjet e çdo lloji janë të natyrës kalimtare, ju mund të…

Domain Flipping: Bleni dhe shisni për fitim

 • Biznes Online
 • Përditësuar Nov 16, 2020
 • Nga Timoteu Shim
Pas vetëm dy vjetësh me fokus të shtuar në sferën online të përmbajtjes dhe teknologjisë, kuptova se në shumë mënyra, bizneset digjitale mund të jenë shumë reflektuese për veprimet më tradicionale. ...

Sites Like Fiverr (Për profesionistët e pavarur dhe punësuesit)

 • Biznes Online
 • Përditësuar Nov 05, 2020
 • Nga Timoteu Shim
Fiverr është një sit që lejon profesionistët e pavarur të tregtojnë shërbimet e tyre. Gjatë viteve të fundit ka pasur një rritje të jashtëzakonshme në industrinë e profesioneve të pavarura. Modele dhe mundësi të reja biznesi kanë gi…

Si të përdorni AI dhe Mësimin Makiner për Biznesin tuaj

 • Biznes Online
 • Përditësuar Nov 02, 2020
 • Nga Timoteu Shim
Në epokën e dixhitalit është bërë gjithnjë e më vitale që biznesi të përshtatet në mënyrë që të mbetet konkurrues. Sot, edhe biznesi më i vogël mund të dixhitalizojë dhe të përdorë një klient potencial shumë më të madh

Mjete praktike për bizneset e vogla në internet

 • Biznes Online
 • Përditësuar Oct 26, 2020
 • Nga Jason Chow
Si pronar i një biznesi të vogël, të rritësh biznesin tënd do të thotë ta bësh atë më efikas dhe të gjesh mjete që mund të ndihmojnë në zëvendësimin e qindra anëtarëve të stafit që nuk ke dhe nuk ke mundësi të punësosh. Me fat

Si të shitet një kurs online në një temë jo-popullore (dhe gjeneroni trafik)

 • Biznes Online
 • Përditësuar Oct 26, 2020
 • Nga Luana Spinetti
Pse doni të provoni dhe të shisni një kurs në internet në një temë kryesisht të panjohur? Ju dini se çdo gjë më pak se popullore vështirë se do të marrë vëmendjen e audiencës tuaj të synuar, veçanërisht në qoftë se ajo kërkon tha ...

Arsyet 5 Përse përmbajtja e marketingut gjithmonë do të triumfojë në krijimin e lidhjeve

 • Biznes Online
 • Përditësuar Oct 21, 2020
 • Nga Dan Virgillito
Marketingu i përmbajtjes ose ndërtimi i lidhjeve? Ndoshta të dy? Si specialistë SEO dhe marketers dixhitale, ne jemi të kapur në një dilemë lidhur me këto dy strategji. Si gjithmonë, ne vetëm duam më të mirën për klientët tanë. ...