eCommerce

Udhëzues: Si të shitet arti në internet duke përdorur Shopify

 • eCommerce
 • Përditësuar Mar 08, 2021
 • Nga Timoteu Shim
How Shopify Works The first thing you need to understand about Shopify is that it’s a service. You aren’t buying a product, nor are you paying for a piece of software. Shopify is all about helping bus…

Udhëzues: Si të filloni një biznes të suksesshëm të transportit me pika duke përdorur Shopify

 • eCommerce
 • Përditësuar Mar 03, 2021
 • Nga Timoteu Shim
Ndërtuesit e faqeve të internetit janë bërë relativisht të zakonshme sot por Shopify është një zgjedhje fantastike për dropshipping. Në terma të thjeshtë, ne mund të përmbledhim përparësinë e tij në tre fusha; është e thjeshtë për tu përdorur, powerf

Si të merrni një çertifikatë falas SSL lehtësisht për faqen tuaj në internet

 • eCommerce
 • Përditësuar shkurt 26, 2021
 • Nga Timoteu Shim
Ka disa mënyra se si mund të merrni një certifikatë SSL falas për faqen tuaj në internet. Edhe nëse jeni duke përdorur një uebfaqe apo blog jo-komercial, ato janë të detyrueshme sot. Moszbatimi i SSL do të rezultojë në një sig

11 Temat më të mira për Shopify që Rrisin Bisedat tuaja

 • eCommerce
 • Përditësuar shkurt 16, 2021
 • Nga WHSR Guest
Keni nevojë për një dyqan në internet për të filluar shitjen sot? Jam i sigurt që keni dëgjuar tashmë për Shopify. Shopify është platforma kryesore eCommerce dhe ndërtuesi më i mirë i dyqaneve në internet që lejon sipërmarrësit të

Qerret e blerjeve eCommerce për biznesin në shtëpi - Cila është më e mira?

 • eCommerce
 • Përditësuar shkurt 04, 2021
 • Nga WHSR Guest
Në ditët e sotme, me disponueshmërinë e karrocave të eCommerce për biznesin në shtëpi, ju lehtë mund të ndërtoni një faqe interneti profesionale me të gjitha tiparet e nevojshme të përshtatshme për bizneset në të gjitha fushat. Websit

Si janë të rëndësishme Chatbots në drejtimin e shitjeve për biznesin tuaj të tregtisë elektronike?

 • eCommerce
 • Përditësuar shkurt 03, 2021
 • Nga WHSR Guest
Inteligjenca Artificiale (AI) ka filluar të marrë kontrollin mbi universin e tregtisë elektronike. Ky zhvillim lë të kuptohet se kërkesa në rritje për shitësit me pakicë të varet nga chatbot eCommerce si një pjesë e

Rritni biznesin tuaj: Duhet të bëni për të zgjeruar biznesin tuaj në internet

 • eCommerce
 • Përditësuar shkurt 03, 2021
 • Nga Jerry Low
Shpesh ka një shkëputje nga mënyra se si njerëzit i shohin faqet e internetit dhe bizneset. Një tendencë që kam vërejtur është të trajtoj faqen e internetit si vetëm një përbërës të shkëputur të një biznesi, kur në fakt është kaq shumë

Tutorial Shopify: Si të krijoni një dyqan në internet

 • eCommerce
 • Përditësuar shkurt 03, 2021
 • Nga Timoteu Shim
Shpërthimi i dixhitalit ka parë një rritje të qëndrueshme në tregtinë elektronike gjatë viteve. Në fakt, parashikimet vlerësojnë se vëllimi global i transaksionit do të arrijë 6.5 trilionë dollarë deri në vitin 2023. Duke u bashkuar me krijimin e tregtisë elektronike m

10 autoritetet kryesore të çertifikimit: Vendi më i mirë për të blerë çertifikatën SSL

 • eCommerce
 • Përditësuar Jan 22, 2021
 • Nga Jerry Low
Me shfletuesin Google Chrome që tani i etiketon të gjitha faqet e internetit duke përdorur kriptimin HTTP si "jo të sigurta", instalimi i SSL dhe implementimi i HTTPS në faqen tuaj të internetit nuk është më një mundësi. Sitet pa SSL

11 furnizuesit më të mirë të hedhjes në dispozicion në vitin 2021

 • eCommerce
 • Përditësuar Jan 05, 2021
 • Nga Timoteu Shim
Dropshipping mund të jetë një biznes shumë fitimprurës nëse bëhet siç duhet. Ndërtimi i dyqanit tuaj të dropshipping në mënyrë korrekte, zgjedhja e produkteve të duhura të produktit dhe gjetja e furnizuesve më të mirë të dropshipping, të gjithë faktorët në atë

Blerjet Online, Tregtia Elektronike dhe Statistikat e Internetit (2021) që Duhet T'i dini

 • eCommerce
 • Përditësuar Jan 05, 2021
 • Nga Jason Chow
WHSR është e përkushtuar t'u sigurojë lexuesve informacionin më të saktë të mundshëm. Gjatë hulumtimit tonë ne mbledhim shumë të dhëna të përdorura për të mbështetur artikujt tanë. Kjo është për të siguruar nivelin më të lartë

10 zgjidhjet më të mira të tregtisë elektronike B2B për vitin 2021

 • eCommerce
 • Përditësuar Jan 05, 2021
 • Nga WHSR Guest
Tregtia elektronike B2B në SH.B.A. do të arrijë $ 1.8 trilionë deri në 2023 dhe do të rritet me 10% në vit gjatë 5 viteve të ardhshme, sipas Forrester. Dhe është absolutisht e qartë: biznesmenët modernë dëshirojnë të blejnë

Ndërtuesit më të mirë të dyqaneve në internet për fillestarët dhe biznesin e vogël

 • eCommerce
 • Përditësuar Oct 17, 2020
 • Nga Jerry Low
Shitjet me pakicë në internet në të gjithë globin arrijnë në 2.3 trilionë dollarë në 2017 dhe të ardhurat në 2021 parashikohet të rriten në 4.88 trilionë dollarë (burimi). Në vitin 2019, tregtia elektronike përfshin më shumë se 13% të të gjitha shitjeve me pakicë…

13 mënyrat më të lehta për të rritur ndërgjegjësimin e markës (dhe pse ka rëndësi)

 • eCommerce
 • Përditësuar Oct 15, 2020
 • Nga WHSR Guest
Ndërgjegjësimi i markës mund të përkufizohet si sa e njohur është një markë - sa lehtë konsumatorët mund ta dallojnë atë nga konkurrentët. Crucshtë thelbësore që marka juaj të rrisë ndërgjegjësimin e markës, sepse njerëzit nuk do të r

Udhëzuesi themelor: Çfarë është një faqe zbarkimi dhe si funksionon ajo?

 • eCommerce
 • Përditësuar Oct 14, 2020
 • Nga WHSR Guest
Faqet e uljes shumë të optimizuara rrisin normat e konvertimit. 48% tregtarë të suksesshëm krijojnë faqe uljeje të dizajnuar mirë për secilën nga fushatat e tyre të marketingut. Si pronar i biznesit në internet, a jeni një one

Si të Zbatoni Omnichannel Shitje me pakicë në Dyqanin tuaj Online

 • eCommerce
 • Përditësuar Oct 14, 2020
 • Nga Christopher Jan Benitez
Në shitje, nuk do të keni sukses nëse mbështeteni në një kanal të vetëm për dyqanin tuaj me pakicë. Ju duhet të diversifikoni duke gjetur mënyra të ndryshme për të ofruar produktin ose shërbimin tuaj përpara audiencës tuaj të synuar. ...