Rreth Web Hosting Secret zbuluar (WHSR)

Përditësuar për herë të fundit në 10 Nëntor 2020

Misioni ynë

Pamjet e faqes WHSR - 2014, 2017, 2018.

Të edukojë dhe udhëzojë përdoruesit në zgjedhjen e web hostit të duhur, ndërtimin e një faqeje funksionale, dhe rritjen e prezencës së tyre dhe të biznesit në internet

Si u fillua WHSR?

Themeluar në maj të vitit 2008, faqja origjinale WebHostingSecretRevealed.com fillimisht filloi në formatin e pastër të blogut nga tregtarja e vetme e internetit Jerry Low, për të ndarë përvojën e tij personale me disa kompani pritëse.

Jerry dikur ishte një webmaster i keqinformuar. Ai kishte harxhuar qindra dollarë në shumë hostë të neveritshëm; dhe kaloi edhe më shumë net pa gjumë për të zhbërë gabimin e tij. Ai e kupton se sa shkatërruese është mendja kur je i bllokuar me një host të keq në internet dhe uron që të mos kesh nevojë të bësh të njëjtën gjë - prandaj lind kjo faqe.

WHSR Sot

WHSR u shndërrua në diçka shumë më të madhe se sa parashikonte Jerry në 2008. Operacioni me një njeri është rritur në një ekip të vogël zhvilluesish dhe shkrimtarësh nga gjashtë vende të ndryshme. Faqja tani përfshin më shumë se 100 marka pritëse - në formë të rishikimeve dhe intervistave; dhe është bërë një nga burimet më të njohura të informacionit për pritjen e blerësve.

Faqja e internetit e WHSR, tani banon në WebHostingSecreRevealed.net, përbëhet nga tri seksione të ndryshme:

Gjeni një Pritës

Përqendrohet në blerjen e blerësve që janë në kërkim komente të besueshme pritëse më të mirë web hosting.

Tools

Ofron mjete falas dhe të lehta për t'u përdorur për të mbledhur informacione teknologji në internet rekord për kohën e pritjes.

udhëheq

Furnizon udhëzues të dobishëm në aspekte të ndryshme duke përfshirë website hosting, siguria web, zhvillimi i internetit, VPNdhe Blogging.

Siç shihet në

Kërkimet dhe artikujt tanë kanë paraqitur në mbi 300 botime, duke përfshirë:

Kreditet

WHSR përdor aplikime dhe mjete të palëve të treta për të kryer teste të web hosting. Big faleminderit dhe i thërrisni këtyre ofruesve të veglave: Robot uptime, Test i Webpages, Vështrime për shpejtësinë e faqes në Googledhe Bitcatcha.

Ndihma për komunitetin

WebRevenue Sdn Bhd, kompania prapa WHSR, është një besimtar i fortë në filozofinë me burim të hapur dhe sponsorizues krenar i Apache Software Foundation, Le të Encrypt, WordCamp Kuala Lumpur.

Gjithashtu - shikoni faqet tona të motrave Vota e Pritësit.


Ekipi WHSR

WHSR drejtohet nga një ekip zhvilluesish dhe shkrimtarësh në internet. Themeluesi Jerry Low është i vendosur në Ipoh, Malajzi. Pjesa tjetër e ekipit punojnë nga distanca nga kudo në botë.

Ekipi ynë është i vogël, por ne jemi jashtëzakonisht të përqendruar në prodhimin e përmbajtjes dhe mjeteve më të mira për përdoruesit tanë. Një nga themelet kryesore në zemër të gjithçkaje që bëjmë është transparenca pasi besojmë se kjo në fund të fundit ndihmon lexuesit tanë që me të vërtetë të bëjnë të mundur vendimet më të mira për blerje.

Na kontaktoni

Ka shumë mënyra për të na arritur në internet.

Takohen & Lidhu

Anëtarët kryesorë të ekipit që e bënë të mundur WHSR-në.

Jerry Low 

Themeluesi / Malajzia.  . 


Timoteu Shim

Shkrimtar / Malajzi.


Azreen Azmi

Shkrimtar.  .

Jason Chow

Menaxheri i Faqes / Malaysia.  .


Lori Soard 

Editor / Shtetet e Bashkuara.


Luana Spinetti 

Shkrimtar / Itali.

Vladimir Lukyanov

Zhvilluesi / Rusia.


Erik Emanuelli 

Social Media / Itali.  . 


Christopher Jan B. 

Shkrimtar / Filipine.

Bashkohu me ne - pozicionet e largëta dhe ato të punës në dispozicion.

Veprimet e Jetës së Vërtetë

Vizita Exabytes HQ, 2018.
Vizita Exabytes HQ, 2018.
Summit Affiliate Asia Pacific, 2018
Summit Affiliate Asia Pacific, 2018

WordCamp Kuala Lumpur (si sponsorë), 2017
WordCamp Kuala Lumpur (si sponsorë), 2017
Duke folur në WordPress Meetup Kuala Lumpur, 2019
Duke folur në WordPress Meetup Kuala Lumpur, 2019

Vizitë Interserver HQ, 2016
Vizita e Qendrës së Interserver, 2016.
Duke folur në WordPress Meetup Kuala Lumpur, 2019
Duke folur në WordPress Meetup Kuala Lumpur, 2019