Këshilla Hosting Ju mund të besoni

Vlerësimet faktike të ndërtuara mbi kërkime të pavarura dhe të dhëna të forta

Lista e plotë e kompanive pritëse të shqyrtuara nga WHSR.
Ne regjistroheni me dhe testoni shërbimet e web hosting kështu që ju mund të shkurtojë në ndjekje dhe të zgjidhni zgjidhjet më të mira - Shihni listën e plotë të rishikimeve tona këtu.

WHSR siç shihet në mediat ndërkombëtare.


Web hosting guide - Gjeni se çfarë keni nevojë në një marrëveshje të përsosur hosting.

Të presësh një faqe në internet për herë të parë?

Udhëzuesi ynë për strehimin dhe faqen në internet është si një hartë - e dobishme vetëm nëse e dini se ku të shkoni.

Ju duhet të kuptoni se çfarë keni nevojë nga një web host para se të zgjidhni një.

Për newbies, jo-brainer rregull është që gjithmonë të fillojë të vogla me një plan të volitshme të tilla si shared hosting. Për përdoruesit më të avancuar, përdorshmëria e sitit tuaj është vendimtare - kjo do të thotë që ju nevojitet një zgjidhje e qëndrueshme dhe fleksibile e pritjes.

Si te zgjidhni ofruesin e duhur hosting


Krahaso Ofruesit e Web Hosting

Nuk mund të vendosë se cili web host duhet të shkoj me të?

Përdorni mjetin tonë të krahasimit për t'u krahasuar me një listë të gjerë të kompanive pritëse. Ju mund të krahasoni kompanitë pritëse 3 në të njëjtën kohë dhe të rendisni të gjitha detajet që ju nevojiten, si vlerësimi ynë, çmimi, veçoritë themelore, si dhe një shqyrtim i shpejtë i pro dhe kundër.

WHSR Web Hosting Mjet Krahasimi

Krahaso Kompanitë Web Hosting - Gjeni një ofrues hosting që i përshtatet nevojës suaj.


Mjet i ri: Prezantimi i HostScore

Lansuar në Shtator 2019, HostScore.net ofron një mënyrë të re të drejtuar nga të dhënat për vlerësimin dhe zgjedhjen e një hosti në internet.

HostScore - llogaritja e pronarit tonë, bazohet në një kombinim të ponderuar të shpejtësisë së serverit (matur çdo orë 4), uptime (gjurmuar çdo minutë 5), vlerësimin e redaktorit dhe përdoruesit; duke treguar cilësinë e shërbimit të një shërbimi të mbajtjes në internet.

Procesi ynë i testimit është i automatizuar, kështu që rezultatet gjithmonë azhurnohen dhe konsistojnë.

Shikoni tani HostScore.net

Vizitoni HostScore.net për kritikat e hostimit të drejtuara nga të dhënat.


Studimi i Tregut: Sa duhet të paguajë për një Web Host?

çmimet e pritjes bazuar në studimin tonë të tregut (2018)

Çmimet e pritjes kanë ndryshuar në mënyrë drastike gjatë viteve të fundit 10 deri në vitet 15.

Në fillim të 2000, një paketë $ 8.95 / mo me karakteristika themelore u konsiderua e lirë. Pastaj çmimi ra në $ 7.95 / mo, pastaj $ 6.95 / mo, $ 5.95 / mo, dhe më të ulët.

Ne studiuam tendencat e fundit të tregut dhe gjetëm se, mesatarisht ...

 • Plani i përbashkët i nivelit të hyrjes kushton $ 3.40 / mo në regjistrimin & $ 4.94 / mo gjatë rinovimit,
 • Plani i hyrjes Plani VPS kushton $ 17.20 / mo në regjistrimin & $ 20 / mo gjatë rinovimit, dhe
 • Planet më të larta të përbashkëta dhe VPS nuk mund të kushtojnë më shumë se $ 25 / mo dhe $ 170.

Në rast se ju pyes veten se sa ju duhet të paguani për web hosting ...

Lexoni studimin tonë në Kostoja Hosting Website.

Më shumë në Website Hosting

Plesk vs cPanel: Krahasoni Panelin e Kontrollit më të njohur të hosteve në botë

 • Guides Hosting
 • Nga Jerry Low
Panelet e kontrollit janë një pjesë e tillë integrale e përvojës sonë të mbajtjes në internet dhe megjithatë jo shumë prej nesh i japin shumë mendim. Për shembull, a e dini se dy Panelet më të njohura të Kontrollit të Web Hosting (WH…

Sitet e hostimit falas në internet (2019): Si të presim një faqe në internet me $ 0

 • Guides Hosting
 • Nga Timoteu Shim
Ne të gjithë e duam freebies dhe kjo nuk duhet të vijë si befasi që edhe në web hosting ka ton të freebies nëse ju e dini ku të shikoni. Jo të gjitha gjërat falas janë të barabarta pse, dhe këtë herë unë do të l ...

Rasti kurioz i Emrit të Lirë Domain Absolutisht të Lirë

 • Guides Hosting
 • Nga Timoteu Shim
Me më shumë se 348 milion emrat e domain të regjistruar si në fund të 2018, emrat e domain-it janë mallra të shitjes së nxehtë. Në fakt, ka pasur kërkesa kaq të mëdha që Korporata e Internetit për Emrat e Caktuar ...

Diferenca mes një emri domain dhe web hosting

 • Guides Hosting
 • Nga Jerry Low
Për të bërë një uebfaqe, ju duhet të zotëroni një emër domain dhe web hosting. Por cili është një emër domain? Farë është një web hosting? A nuk janë njësoj? Shtë e rëndësishme që ju të jeni të qartë në dallimet e tyre përpara ...

Web Hosting më e Mirë për Biznesin e Vogël (2019)

 • Guides Hosting
 • Nga Jerry Low
Një mësim kyç që kam mësuar nga rishikimi i dhjetëra shërbimeve të pritjes është se një host i mirë i internetit mund të mos jetë gjithmonë web host i duhur. Pse? Për shkak se llojet e ndryshme të faqeve të internetit do të kenë nevoja të ndryshme. S ...

Udhëzuesi A-to-Z për Secure Sockets Layer (SSL) për bizneset online

 • Guides Hosting
 • Nga Timoteu Shim
Për të ndërtuar një marrëdhënie kërkon besim dhe kjo është shumë më intensive për atë në të cilën të dyja palët kanë më shumë gjasa dhe kurrë nuk do të takohen. Besimi në internet është një çështje me rëndësi të jashtëzakonshme, e veçantë ...


Çdo gjë që ju nevojitet për të filluar një uebsajt të ri në internet

Fillimi i një sipërmarrje të re online?

Krijimi i një uebfaqeje - pavarësisht nëse është një blog, dyqan në internet ose faqe interneti afariste, është shumë lehtë me veglat e sotme të teknologjisë së përdorimit të internetit.

Ju nuk duhet të jeni geek i teknologjisë dhe as programues.

Ndiqni metodën e duhur. Zgjidh platformat e duhura. Përdorni mjetet e duhura botuese. Do të jesh 100% gjobë.

Tre mënyra të thjeshta për të krijuar një faqe interneti nga e para

Udhëzuesi i fundit i zhvillimit të uebit

Mbajtja e një vëmendje në besueshmërinë e sitit me freskimin

 • Web Tools
 • Nga Timoteu Shim
Freshping, zhvillues nga Freshworks, është një mjet shumë i thjeshtë për monitorimin e faqes në internet që fillon me një çmim fantastik pa çmime. Me pak fjalë, kjo ju lejon të monitoroni automatikisht një sërë rrjetash…

HRANK synon një epokë të re në Monitorimin e Ndarë të hosteve

 • intervistat
 • Nga Timoteu Shim
HRANK është një sit që ofron informacione për kompanitë e mbajtjes në internet. Ajo ka një numër mjaft të madh të shqyrtimeve së bashku me një metodologji transparente dhe diçka që shumica e faqeve të shqyrtimit nuk ofrojnë - përmbajnë…

Shqyrtimi i Mbikëqyrjes

 • Web Tools
 • Nga Timoteu Shim
Surfshark Pros 1. Asnjë logging Ashtu siç e përmenda më parë, gjëja e parë që më bëri të bëja shënimin e Surfshark ishte baza e BVI-së nga e cila punonte. Kjo gjë është shumë e mirë për politikën e mos-logging që kompania ...

Lexo të gjitha artikujt këtu.


Njerëzit prapa WHSR

WHSR publikon artikuj dhe zhvillon mjete për përdoruesit që ndihmojnë në mbajtjen dhe ndërtimin e një faqe interneti.

Tregu i pritjes është i mbushur me mijëra ofrues, secila me opsione të ndryshme. Qëllimi ynë është që të pastrojmë ekranet e tymit dhe t'ju bëjmë në thelbin e cilësisë dhe vlerës së këtyre kompanive.

Mësoni më shumë rreth WHSR

Jerry dhe Jason në WordCamp KL 2017

Jerry dhe Mike, CEO i Interserver