ZeroStopBits Review

Recenzję: Jerry Low. .
  • Aktualizacja zaktualizowana: Oct 11, 2018
ZeroStopBits
Zaplanuj w recenzji: Uruchomienie
Zrecenzowany przez:
Ocena:
Recenzja zaktualizowana: Październik 11, 2018
Podsumowanie
ZeroStopBits ma niesamowicie szybki serwer, rozsądną cenę i mobilny kreator stron. Pomijając kwestię czasu dostępności, rzeczy rzeczywiście wyglądają całkiem nieźle dla nowego hosta. Czytaj dalej, aby dowiedzieć się więcej.

Niezależnie od tego, czy masz osobisty blog lub witrynę e-commerce, chcesz wybrać dobry plan hostingowy. Podczas gdy niektórzy woleliby trzymać się z dużymi markami, wiem, że niektórzy z naszych gości wolą mniejsze firmy hostingowe, aby uzyskać więcej uwagi na temat ich potrzeb. Mając to na uwadze, zamierzam objąć znacznie więcej hostów internetowych w 2016, więc ty - moi szanowni goście, dostaniecie więcej opcji.

Cue w ZeroStopBits - nasza gwiazda na dziś.

ZeroStopBits to firma z siedzibą w Los Angeles, zatrudniająca osoby z doświadczeniem w zakresie hostingu, inżynierii sieci i administracji serwerami (zgodnie z oficjalną stroną). Ponieważ tak niewiele można było znaleźć na stronie WWW, sięgnąłem po Andrew Zeytounyana (założyciela), aby dowiedzieć się więcej o firmie.

O firmie ZeroStopBits

Oto odpowiedź, którą dostałem od Andrew.

Firma została założona w sierpniu 2014, prawie całkowicie zrezygnowałem z pracy w czerwcu 2015 i byłem 100% skoncentrowany na ZSB. Jesteśmy niewielkim zespołem ludzi 3, ale żaden z nas nie śpi naprawdę, więc zasięg nigdy nie był problemem. Jestem w branży od 2007, pracowałem przez kilka ISP i Web Hosts przez te wszystkie lata. Jestem raczej profesjonalistą z zakresu administracji serwerami, inżynierii sieci, badań i rozwoju, zarządzania projektami i zarządzania Office Management.

ZeroStopBits Plany hostingowe

Shared Hosting Firma oferuje trzy wspólne hostingi, z cenami tak niskimi, jak 4, a nawet $ 12 miesięcznie. Możesz zaoszczędzić pieniądze, płacąc co roku, co dwa lata lub co trzy lata. W zależności od udostępnionego planu hostingu, możesz uzyskać hosting dla pojedynczej lub nieograniczonej liczby domen i uzyskać przestrzeń dyskową w zakresie od 10,000 MB do 30,000 MB. Niektóre plany mają nawet darmową nazwę domeny.

Shared HostingUruchomienieZawodowiecBiznes
Domena1NieograniczonyNieograniczony
Bezpłatna domenaNietaktak
Przechowywanie10 GB20 GB30 GB
transferu danychNieograniczonyNieograniczonyNieograniczony
Certyfikat SSLDarmowyDarmowyDarmowy
transferu danychNieograniczonyNieograniczonyNieograniczony
Certyfikat SSLDarmowyDarmowyDarmowy
Cena$ 4 / mc$ 8 / mc$ 12 / mc

VPS Hosting ZeroStopBits ma pięć planów hostingu VPS, od 1 do 6 CPU i 2 do 16 GB RAM. Możesz także przejść z tak małym jak 50 GB miejsca na dysku aż do 400 GB miejsca na dysku. Wraz z tymi planami hostingowymi ZeroStopBits zapewnia zarządzanie serwerami i usługi IT. Dość wprowadzenia. Teraz zajmiemy się szczegółami na podstawie moich studiów i osobistych doświadczeń z tą platformą.

Ostatni test prędkości na Zero Stop Bits - strona testowa uzyskała imponujący wynik A +.

[caption] Ostatni test prędkości na ZeroStopBits - strona testowa uzyskała imponujący wynik A +.

Serwery mocy w bardzo przystępnej cenie

Mówiąc o cenach, niskie ceny to nie tylko wspólne plany. Ceny hostingu VPS są również niskie, ale nie oznacza to, że mają mało funkcji. Możesz nawet uzyskać Dual Intel x5650 z rdzeniami 24 bez rozbijania banku.

Konstruktorzy witryn mobilnych

Podoba mi się też funkcja budowania witryn mobilnych, która jest udostępniana wraz z udostępnionymi planami hostingowymi. Choć jego użyteczność pozostaje widoczna, nie jest zbyt powszechna, co odróżnia ZeroStopBits od konkurencji.

ZeroStopBits Hosting Uptime

ZeroStopBits Uptime (Jun 2016)

zsb uptime 072016
Czas pracy ZeroStopBit w ciągu ostatnich 30 dni: 99.73%. Ostatnia zarejestrowana awaria serwera w czerwcu 13th; witryna przeszła przez 4 minut. Zrzut ekranu wykonany w lipcu 12th.

ZeroStopBits Uptime (Mar 2016)

zero - 201603
Rzeczy wyglądają bardzo dobrze po długim przestoju w lutym 27th - będą w przyszłości śledzić czas przestoju witryny.

ZeroStopBits Uptime (Feb / Mar 2016)

zero czasu przestoju bitu - marzec 2016
Wydajność witryny testowej dla pierwszych 30 dni (Feburary 2016) nie była tak dobra - 99.1%. Należy jednak pamiętać, że czas reakcji witryny był stale poniżej 1,000 ms (szybki serwer).

Ważne wiedzieć

Chociaż ZeroStopBits ma wiele świetnych funkcji, są też rzeczy, których nie lubię.

Problemy z Uptime

Strona testowa miała czas pracy 99.1% przez pierwszy okres 30-day, przy czym ostatni czas przestoju trwał prawie trzy godziny. Wyciągnąłem do ZeroStopBits wyjaśnienia (patrz cytaty poniżej), wygląda na to, że gospodarz miał problemy z jednym z ich klientów. Aby być uczciwym, strona testowa wytrzymała 6,931 godzin od ostatniego przestoju, więc muszę go jeszcze trochę wyśledzić, żeby sprawdzić, czy jest to odosobniony przypadek. Na razie jednak przestój jest uciążliwy.

Wyjaśnienie Andrew na temat czasu przestoju Mieliśmy pewne problemy z niegrzecznym klientem na shadow.linuxlocker.com przez około tydzień, który powodował utratę pakietów dla całego serwera

Niejasna strona Strona + opłaty za anulowanie

Strona z warunkami usługi też mi przeszkadza. Nie można odczytać tekstu (szare czcionki na ciemnoniebieskim tle) po przejściu do strony. Musisz go podświetlić, aby go przeczytać, co sprawia, że ​​wydaje się, że próbuje coś ukryć. Ponieważ sprawiło, że poczułem się niekomfortowo, przeprowadziłem drobiazgowe dochodzenie i okazało się, że pobiera ono minimum 50, jeśli anulujesz subskrypcję bez uprzedniego powiadomienia 30 z wyprzedzeniem. Jest pochowany w nieczytelnym tekście na stronie TOS. Co jest napisane w ZU -

Zgodnie z b. i) - Niniejsza Umowa może zostać wypowiedziana przez każdą ze stron, przekazując drugiej stronie trzydzieści (30) dni wcześniejszego pisemnego powiadomienia z zastrzeżeniem minimalnej opłaty 50.00 jako opłaty za wcześniejszą anulację płatnej przez Klienta,

(Zobacz aktualizacje poniżej.)

Limity Inode

Firma umieszcza limit plików 50,000 na konto. Natomiast większość firm hostingowych w tym przedziale cenowym pozwala na 200,000 lub więcej. Na przykład - Hostgator i eHost dopuszczają do iod 250,000, WebHostingHub zasadniczo nie ustanawia żadnych limitów i-węzłów (ale przestanie tworzyć kopię zapasową twojego konta po przekroczeniu 75,000); a zapisane ograniczenia dla BlueHost to 50,000, ale pozwalają na 200,000; to samo dotyczy Hostgator, iPage; eHost pozwala na 250,000. To jest coś, na co chcesz zaglądać - szczególnie jeśli planujesz hostować wiele plików. (Zobacz aktualizacje poniżej.)

Zaktualizuj odpowiedź April 2, 2016 - ZeroStopBits na moją recenzję

Zaraz po opublikowaniu tej recenzji Andrew Zeytounyan - założyciel ZeroStoptBits napisał do mnie e-mail -

Hej Jerry, chciałem powiadomić cię o kilku rzeczach:

  1. Zaktualizowałem Warunki korzystania z usługi
  • Zmodyfikowano zasady anulowania w celu odzwierciedlenia poprawnych warunków
  • Zaktualizowano limit plików z 50,000 do 250,000 (w rzeczywistości nie mamy żadnych sztywnych limitów na kontach z poziomu technicznego)
  1. Zrobiłem strony z Warunkami świadczenia usług i Polityką dozwolonego użytku (ponownie, strasznie przykro z powodu tego niedopatrzenia> _ <)
  1. Uptime

- Mam nadzieję, że będziesz mieć lepsze statystyki na marzec / kwiecień / maj, złośliwy klient został rozwiązany i usunięty w lutym Dzięki!

Nigdy z mojego doświadczenia - w ciągu ostatnich 8 lat w branży hostingu - że CEO firmy hostingowej zareaguje na recenzję (i podjąć działanie) tak szybko. Wszystkie wyżej wymienione problemy zostały rozwiązane pozytywnie i uporządkowane. Dlatego zmieniam moje oceny i umieszczam ZeroStopBits na mojej liście polecanych. Uderzone teksty w "Ważne do poznania" służą celom rekordowym (i referencyjnym).

Bottom Line

Podczas gdy ta firma hostingowa zapewnia szybkie ładowanie w niskiej cenie, opłaty za anulowanie i czas pracy są wyłączone. W tej chwili nie przepadam za ZeroStopBits, ale to się może zmienić, jeśli moje testy pokażą poprawę w czasie działania. Obydwie problemy z limitami i-węzłów i opłatami za anulowanie 50 zostały rozwiązane; ZeroStopBits jest teraz na mojej liście polecanych. Dla tych, którzy zamierzają trzymać się mniejszego hosta (aby Twój głos i potrzeby hostingu były dobrze słyszalne) - sprawdź je!

O Jerry Low

Założyciel WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - przegląd hostingu zaufany i używany przez użytkowników 100,000. Więcej niż doświadczenie 15 w hostingu, marketingu afiliacyjnym i SEO. Współpracuje z ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com i innymi.