ZeroStopBits Review

Recenzję: Jerry Low. .
  • Aktualizacja zaktualizowana: Oct 11, 2018
ZeroStopBits
Zaplanuj w recenzji: Uruchomienie
Zrecenzowany przez:
Ocena:
Recenzja zaktualizowana: Październik 11, 2018
Podsumowanie
ZeroStopBits ma niesamowicie szybki serwer, rozsądną cenę i mobilny kreator stron. Pomijając kwestię czasu dostępności, rzeczy rzeczywiście wyglądają całkiem nieźle dla nowego hosta. Czytaj dalej, aby dowiedzieć się więcej.

Niezależnie od tego, czy masz osobisty blog lub witrynę e-commerce, chcesz wybrać dobry plan hostingowy. Podczas gdy niektórzy woleliby trzymać się z dużymi markami, wiem, że niektórzy z naszych gości wolą mniejsze firmy hostingowe, aby uzyskać więcej uwagi na temat ich potrzeb. Mając to na uwadze, zamierzam objąć znacznie więcej hostów internetowych w 2016, więc ty - moi szanowni goście, dostaniecie więcej opcji.

Cue w ZeroStopBits - nasza gwiazda na dziś.

ZeroStopBits to firma z siedzibą w Los Angeles, zatrudniająca osoby z doświadczeniem w zakresie hostingu, inżynierii sieci i administracji serwerami (zgodnie z oficjalną stroną). Ponieważ tak niewiele można było znaleźć na stronie WWW, sięgnąłem po Andrew Zeytounyana (założyciela), aby dowiedzieć się więcej o firmie.

O firmie ZeroStopBits

Oto odpowiedź, którą otrzymałem od Andrew.

Firma 2014 rozpoczęła działalność w sierpniu, prawie rzuciłem pracę w czerwcu 2015 i 100% koncentruje się na ZSB. Jesteśmy niewielkim zespołem ludzi 3, ale żaden z nas nie śpi naprawdę, więc zasięg nigdy nie był problemem. Jestem w branży od 2007, przez lata pracowałem dla kilku dostawców usług internetowych i hostów internetowych. Jestem bardziej profesjonalistą z doświadczeniem w administrowaniu serwerami, inżynierii sieci, badaniach i rozwoju, zarządzaniu projektami i zarządzaniu biurem.

ZeroStopBits Plany hostingowe

Shared Hosting Firma oferuje trzy wspólne hostingi, z cenami tak niskimi, jak 4, a nawet $ 12 miesięcznie. Możesz zaoszczędzić pieniądze, płacąc co roku, co dwa lata lub co trzy lata. W zależności od udostępnionego planu hostingu, możesz uzyskać hosting dla pojedynczej lub nieograniczonej liczby domen i uzyskać przestrzeń dyskową w zakresie od 10,000 MB do 30,000 MB. Niektóre plany mają nawet darmową nazwę domeny.

Shared HostingUruchomienieZawodowiecBiznes
Domena1NieograniczonyNieograniczony
Bezpłatna domenaNietaktak
Przechowywanie10 GB20 GB30 GB
transferu danychNieograniczonyNieograniczonyNieograniczony
Certyfikat SSLDarmowyDarmowyDarmowy
transferu danychNieograniczonyNieograniczonyNieograniczony
Certyfikat SSLDarmowyDarmowyDarmowy
Cena$ 4 / mc$ 8 / mc$ 12 / mc

VPS Hosting ZeroStopBits ma pięć planów hostingu VPS, od 1 do 6 CPU i 2 do 16 GB RAM. Możesz także przejść z tak małym jak 50 GB miejsca na dysku aż do 400 GB miejsca na dysku. Wraz z tymi planami hostingowymi ZeroStopBits zapewnia zarządzanie serwerami i usługi IT. Dość wprowadzenia. Teraz zajmiemy się szczegółami na podstawie moich studiów i osobistych doświadczeń z tą platformą.

Ostatni test prędkości na Zero Stop Bits - strona testowa uzyskała imponujący wynik A +.

[caption] Ostatni test prędkości na ZeroStopBits - strona testowa uzyskała imponujący wynik A +.

Serwery mocy w bardzo przystępnej cenie

Mówiąc o cenach, niskie ceny to nie tylko wspólne plany. Ceny hostingu VPS są również niskie, ale nie oznacza to, że mają mało funkcji. Możesz nawet uzyskać Dual Intel x5650 z rdzeniami 24 bez rozbijania banku.

Konstruktorzy witryn mobilnych

Podoba mi się też funkcja budowania witryn mobilnych, która jest udostępniana wraz z udostępnionymi planami hostingowymi. Choć jego użyteczność pozostaje widoczna, nie jest zbyt powszechna, co odróżnia ZeroStopBits od konkurencji.

ZeroStopBits Hosting Uptime

ZeroStopBits Uptime (Jun 2016)

zsb uptime 072016
Czas pracy ZeroStopBit w ciągu ostatnich 30 dni: 99.73%. Ostatnia zarejestrowana awaria serwera w czerwcu 13th; witryna przeszła przez 4 minut. Zrzut ekranu wykonany w lipcu 12th.

ZeroStopBits Uptime (Mar 2016)

zero - 201603
Rzeczy wyglądają bardzo dobrze po długim przestoju w lutym 27th - będą w przyszłości śledzić czas przestoju witryny.

ZeroStopBits Uptime (Feb / Mar 2016)

zero czasu przestoju bitu - marzec 2016
Czas działania witryny testowej przez pierwsze dni 30 (luty 2016) nie był tak dobry - 99.1%. Należy jednak pamiętać, że czas reakcji witryny był stale poniżej 1,000 ms (szybki serwer).

Ważne wiedzieć

Chociaż ZeroStopBits ma wiele świetnych funkcji, są też rzeczy, których nie lubię.

Problemy z Uptime

Witryna testowa miała czas działania 99.1% przez pierwszy okres 30, a ostatni przestój trwał prawie trzy godziny. Zwróciłem się do ZeroStopBits o wyjaśnienie (patrz cytaty poniżej), wygląda na to, że host miał problemy z jednym z ich klientów. Szczerze mówiąc, od czasu ostatniego przestoju witryna testowa działała przez 6,931 godzin, więc muszę ją trochę śledzić, aby zobaczyć, czy jest to przypadek odizolowany. Na razie jednak przestoje są uciążliwe.

Wyjaśnienie Andrew dotyczące przestoju Mieliśmy pewne problemy z niegrzecznym klientem na shadow.linuxlocker.com przez około tydzień, który powodował utratę pakietów dla całego serwera

Niejasna strona Strona + opłaty za anulowanie

Strona z warunkami usługi też mi przeszkadza. Nie można odczytać tekstu (szare czcionki na ciemnoniebieskim tle) po przejściu do strony. Musisz go podświetlić, aby go przeczytać, co sprawia, że ​​wydaje się, że próbuje coś ukryć. Ponieważ sprawiło, że poczułem się niekomfortowo, przeprowadziłem drobiazgowe dochodzenie i okazało się, że pobiera ono minimum 50, jeśli anulujesz subskrypcję bez uprzedniego powiadomienia 30 z wyprzedzeniem. Jest pochowany w nieczytelnym tekście na stronie TOS. Co jest napisane w ToS -

Zgodnie z b. i) - Niniejsza Umowa może zostać wypowiedziana przez każdą ze stron, przekazując drugiej stronie trzydzieści (30) dni wcześniejszego pisemnego powiadomienia z zastrzeżeniem minimalnej opłaty 50.00 jako opłaty za wcześniejszą anulację płatnej przez Klienta,

(Zobacz aktualizacje poniżej.)

Limity Inode

Firma umieszcza limit plików 50,000 na konto. Natomiast większość firm hostingowych w tym przedziale cenowym pozwala na 200,000 lub więcej. Na przykład - Hostgator i eHost dopuszczają do iod 250,000, WebHostingHub zasadniczo nie ustanawia żadnych limitów i-węzłów (ale przestanie tworzyć kopię zapasową twojego konta po przekroczeniu 75,000); a zapisane ograniczenia dla BlueHost to 50,000, ale pozwalają na 200,000; to samo dotyczy Hostgator, iPage; eHost pozwala na 250,000. To jest coś, na co chcesz zaglądać - szczególnie jeśli planujesz hostować wiele plików. (Zobacz aktualizacje poniżej.)

Zaktualizuj kwiecień 2, 2016 - odpowiedź ZeroStopBits na moją recenzję

Zaraz po opublikowaniu tej recenzji Andrew Zeytounyan - założyciel ZeroStoptBits napisał do mnie e-mail -

Hej Jerry, chciałem powiadomić cię o kilku rzeczach:

  1. Zaktualizowałem Warunki korzystania z usługi
  • Zmodyfikowano zasady anulowania w celu odzwierciedlenia poprawnych warunków
  • Zaktualizowano limit plików z 50,000 do 250,000 (tak naprawdę nie mamy żadnych sztywnych limitów kont z poziomu technicznego)
  1. Zrobiłem strony z Warunkami świadczenia usług i Polityką dozwolonego użytku (ponownie, strasznie przykro z powodu tego niedopatrzenia> _ <)
  1. Uptime

- Mam nadzieję, że będziesz mieć lepsze statystyki z marca / kwietnia / maja, złośliwy klient został zakończony i usunięty w lutym Dzięki!

Nigdy z mojego doświadczenia - w ciągu ostatnich 8 lat w branży hostingu - że CEO firmy hostingowej zareaguje na recenzję (i podjąć działanie) tak szybko. Wszystkie wyżej wymienione problemy zostały rozwiązane pozytywnie i uporządkowane. Dlatego zmieniam moje oceny i umieszczam ZeroStopBits na mojej liście polecanych. Uderzone teksty w "Ważne do poznania" służą celom rekordowym (i referencyjnym).

Bottom Line

Podczas gdy ta firma hostingowa zapewnia szybkie ładowanie w niskiej cenie, opłaty za anulowanie i czas pracy są wyłączone. W tej chwili nie przepadam za ZeroStopBits, ale to się może zmienić, jeśli moje testy pokażą poprawę w czasie działania. Obydwie problemy z limitami i-węzłów i opłatami za anulowanie 50 zostały rozwiązane; ZeroStopBits jest teraz na mojej liście polecanych. Dla tych, którzy zamierzają trzymać się mniejszego hosta (aby Twój głos i potrzeby hostingu były dobrze słyszalne) - sprawdź je!

O Jerry Low

Założyciel WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - przegląd hostingu zaufany i używany przez użytkowników 100,000. Więcej niż doświadczenie 15 w hostingu, marketingu afiliacyjnym i SEO. Współpracuje z ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com i innymi.