Przegląd silnika WP

Recenzję: Jerry Low. .
  • Recenzja zaktualizowana: Nov 05, 2020
Silnik WP
Zaplanuj w recenzji: Uruchomienie
Sprawdzone przez: Jerry Low
Ocena:
Recenzja zaktualizowana: Listopad 05, 2020
Podsumowanie
WP Engine to wyjątkowa firma hostingowa, która koncentruje się tylko na jednej niszy: Hostingu WordPress. Cały system hostingowy działa dosłownie na platformie WordPress. Moje nowe badanie pokazuje, że WP Engine wraca do szczytu swojej gry, czytaj dalej, aby dowiedzieć się więcej.

Po raz pierwszy dowiedziałem się o WP Engine dawno temu. Kiedy firma rozpoczęła działalność w 2010 roku, przeprowadziłem wywiad online ze współzałożycielem Jasonem Cohenem.

Niewiele osób słyszało wówczas o nazwie "WP Engine", ale firma rozwijała się w postępie geometrycznym. Wielu znanych blogerów i firm (w tym HTC, FourSquare, Balsamiq, Sound Cloud) było przełączanych.

Rok po rozmowie dostałem darmowe konto i przeniosłem WHSR. Proces migracji przebiegał bardzo płynnie, a czas wczytywania witryny został skrócony o połowę. Nie trzeba dodawać - byłem bardzo szczęśliwy i zostałem dłużej niż 2.

Wkrótce po Google Penguinie (który WHSR przejął duży sukces), postanowiłem zmienić i zacząłem przebudowywać wszystko od zera. Chodziło o to, aby WHSR przekształcić w dostawcę usług internetowych, zbudować społeczność wokół siebie i polegać w mniejszym stopniu na ruchu Google. W tym czasie powstał Monitor Usprawnienia WHSR i wróciliśmy do konwencjonalnego Środowisko hostingowe VPS.

Rok był 2013.

Dzisiejszy silnik WP

Z biegiem czasu, WP Engine stał się bardzo popularnym hostingiem WordPress.

Wiele rzeczy zmieniło się od czasu zmiany WHSR. Dodano wiele nowych funkcji w miarę postępu technologicznego, firma jest finansowana przez dużą grupę inwestorów, w tym Automattic (ludzie stojący za WordPress.com), a wielu blogerów i ekspertów WP uważa je za jedną z najlepiej zarządzany hosting WordPress (byli też tacy, którzy sprzeciwiają się im, więcej o tym później).

Czy WP Engine jest tak dobry jak słowa z ulic? Dowiedzmy Się.

 


 

Podsumowanie przeglądu

ZALETY

  • Solidna wydajność serwera - czas działania hostingu powyżej 99.99%
  • Duża prędkość serwera - czas do pierwszego bajtu (TTFB) poniżej 250 ms
  • Wypróbuj bez ryzyka - 60-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy
  • Dobra praktyka rozliczeniowa - użytkownicy mogą łatwo zwrócić lub anulować konto
  • Przyjazny dla sprzedawców - przenieś rozliczenia do swoich klientów
  • Zwinne środowisko programistów - przygotowywanie i przygotowywanie witryn
  • Zawiera motywy Genesis Framework i StudioPress

Wady

  • Kosztowne dodatki do dodatków
  • Brak hostingu poczty e-mail - użytkownicy będą musieli dodatkowo płacić stronom trzecim (takim jak Google Suite lub Rackspace), aby hostować swoje e-maile
  • Brak bezpośredniego dostępu do pliku .htaccess
  • Tylko usługa migracji do serwisu samopomocy
  • Poważny problem z SEO przy domyślnym ustawieniu „Redirect Bot”
  • Nieznacznie drogie - Cena wzrosła w marcu 2018
  • Kosztowne dla właścicieli prowadzących wiele stron WP

Alternatywne rozwiązania WP Engine

Użytkownicy, którzy rozważają WP Engine mogą również chcieć sprawdzić Kinsta, Pressidiumlub SiteGround.

Szybkie linki 

Dowiedz się więcej o moich doświadczeniach i przeglądach hostingu WP Engine z różnych perspektyw:

 

 


 

Wydajność platformy silnika WP

 

Nasze doświadczenie i przemyślenia:

Hosting uptime powyżej 99.99%

Czas do pierwszego bajtu (TTFB) poniżej 250ms

Oceniono A + w teście prędkości Bitcatcha

 

Lokalizacja serwera tylko w Stanach Zjednoczonych

Maksymalna wydajność platformy silnika WP (luty 2018): 100%

Strona testowa w WP Engine nie uległa awarii przez ostatnie godziny 1038.

Starsze rekordy czasu serwera

* Kliknij, aby powiększyć zdjęcie.

Jun 2017: 100%

Lut 2016: 99.97%

wpngine feb 2016 uptime

 

Nov 2015: 100%

WP Engine Hosting uptime score (Nov 2015)

Sep 2015: 100%

wpengine sept uptime - witryna nie działała przez 1757 godzin

Sep 2014: 99.99%

hosting wpengine

Osobiste doświadczenie (2012 - 2013)

Jak wspomniałem wcześniej, zmieniłem WHSR na WP Engine w 2012 / 13. Moje osobiste doświadczenie z WP Engine w tamtym czasie było tylko WOW.

Czas reakcji witryny poprawił się o 100% zgodnie z Pingdom zaraz po migracji witryny. Należy pamiętać, że podczas pomiaru nie dokonano żadnego innego dostrajania.

czas reakcji wpengine
Czas reakcji witryny zmniejszył się o połowę, gdy tylko przeniesiono ją do WP Engine.

Silnik WP Bitcatcha Wyniki testu prędkości (Mar 2018): A +

Dobre wyniki w niedawnym teście prędkości w Bitcatcha.

Wyniki testu prędkości silnika WP Bitcatcha (Jun 2017): B +

Doskonałe wyniki testu prędkości z większości miejsc. Z wyjątkiem Japonii czas reakcji z innych lokalizacji jest znacznie poniżej zalecanego przez Google 200ms.

Test prędkości silnika WP na stronie WebpageTest.org

Czas do pierwszego bajtu (TTFB), według WebpageTest.org, w 224ms.

 


 

Obsługa klienta WP Engine

 

Nasze doświadczenie i przemyślenia:

Jasne warunki świadczenia usług i gwarancje

60-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy 

Pomocny czat na żywo i wsparcie telefoniczne 24 × 7

Brak blokady w umowie - anuluj w dowolnym momencie 

Dobra praktyka rozliczeniowa - użytkownicy mogą łatwo zwrócić lub anulować konto

Reklamacje klientów dotyczące usług posprzedażnych

 

 

 

Aktywna obsługa czatu na żywo

Personel sprzedaży WP Engine będzie Cię witał, gdy tylko użytkownik wyląduje na swojej stronie internetowej.

Moje ostatnie czaty na żywo ze wsparciem WP Engine były dobre. Obsługa czatu na żywo przez WP Engine jest jedną z pięciu najlepszych według moich badań w 2017.

Mój rekord rozmów z załogą WP Engine, Maurice Onayemi.

Ogromna baza wiedzy w dziale wsparcia WP Engine.

Ponieważ WordPress jest podstawową działalnością WP Engine, host udostępnia obszerny przewodnik po optymalizacji WordPress w sekcji wsparcia (której nie otrzymujesz w przypadku innych hostów nie zarządzanych przez WP).

 

Skargi użytkowników na obsługę silnika WP (głównie w 2014 / 2015)

Obsługa WP Engine była najwyższej klasy podczas mojego pobytu (2012 - 2013). Każdy pracownik, z którym rozmawiałem, był kreatorem WordPress. A oni byli tak pełni pasji w swojej pracy - że możesz stwierdzić, jak szybko odpowiadają na twoje e-maile - ich system obsługi biletów był jak czat na żywo, za każdym razem otrzymywałem niemal natychmiastowe odpowiedzi.

Ale rzeczy oczywiście się zmieniły później, jeśli się rozejrzysz i zauważysz, że tutaj było trochę skarg na obsługę klienta WP Engine w 2014, w tym długa recenzja autorstwa Matthew Woodwarda. Ogólnie rzecz biorąc skargi skupiają się na dwóch rzeczach -

  • Niedoinformowane / niedoświadczone sztaby wsparcia,
  • Powolne reakcje (niektórzy twierdzili nawet, że ich prośby zostały zignorowane), i

Odpowiedź WP Engine 

Krytyczna reakcja firmy wywołała reakcję założyciela WP Engine, Jasona Cohena, na blogu w maju 2014 - Wzrost jest trudny.

Aby rozwiązać ten problem, podjęto siedem natychmiastowych działań, w tym zatrudnienie nowych pracowników wsparcia (od tego czasu zwiększyły zespół wsparcia o 50%) i umożliwiły klientom bezpośrednie skontaktowanie się z inżynierem firmy (patrz cytaty poniżej).

1- Zatrudnianie

Zamknęliśmy finansowanie serii C w styczniu i od razu zatrudniliśmy go w dziale pomocy technicznej. Od tego czasu zwiększamy zespół o 50%. Bardzo trudno jest szybko zatrudnić, a jednocześnie utrzymać nasze standardy zarówno postawy (kultury), jak i umiejętności (zdolności). Zatrudniliśmy nawet dodatkowych wewnętrznych rekruterów, aby przyspieszyć ten proces.

2 - Bezpośredni inżynier

Niektórzy z naszych klientów są wysoce techniczni, więc za każdym razem, gdy się z nami kontaktują, pojawiają się trudne, interesujące problemy - nie te, które można rozwiązać za pomocą artykułu w bazie wiedzy lub prostej, oczywistej odpowiedzi. Dlatego zaczęliśmy tworzyć ścieżki dla tych klientów, aby szybciej dotrzeć do inżynierów - ludzi, którzy mogą pracować nad tym, co robią. Oczywiście nie mamy jeszcze tego 24 / 7, tak jak robimy to przy regularnym wsparciu. Na szczęście problemy te zazwyczaj można rozwiązać w normalnych godzinach pracy, więc ogólnie to podejście okazało się skuteczne.

Aktualizacje: opinie użytkowników po wiadomości Jasona

Ostatnie opinie użytkowników (po wiadomości Jasona) wskazują, że jakość obsługi klienta WP Engine wraca.

Opinia od BRet Wegner, Drive Social Now

Bardzo prawdopodobne, że między prostą konfiguracją, automatycznymi migracjami i świetnym wsparciem, gdy potrzebujesz tylko trochę większej kontroli, WP Engine jeszcze mnie nie zawiódł. Wydaje się, że strona administratora witryny wydaje się nieco powolna. Zwykle dzieje się to w godzinach szczytu, ale jeśli Twoja witryna znajduje się na serwerze z innymi witrynami, które są mocno obciążone, możesz zostać dotknięty. Ale zazwyczaj możesz poprosić ich o przeniesienie Twojej witryny na inny serwer, a oni zajmą się przeniesieniem Cię do bardziej niezawodnego środowiska. - Bret Wegner, Drive Social Now / cytowane z Dopasuj mały biznes.

Informacje zwrotne odDave Warfel, WP Smack Down

Czasy oczekiwania na czat na żywo [z WP Engine] będą zależeć od kilku czynników; głównie pora dnia i czy występują jakiekolwiek problemy z serwerem. Myślę, że najdłużej musiałem czekać 15 minut. W większości przypadków otrzymuję odpowiedź w mniej niż 5 minut. W porównaniu z innymi gospodarzami oceniłbym to jako bardzo dobre (8.5 / 10) - Przegląd silnika Dave'a Warfela.

 

Liczy się wizyta WP Engine

Kilka lat temu jedna skarga, którą często słyszysz o WP Engine, dotyczy sposobu naliczania opłat swoim klientom. Użytkownicy WP Engine są obciążani opłatą na podstawie wizyty. Na przykład plan wstępny WP Engine pozwala na maksymalnie 25,000 25,000 wizyt miesięcznie. Jeśli Twój blog przyciąga ponad XNUMX XNUMX odwiedzin w ciągu miesiąca, musisz zapłacić więcej.

Wię cej wizyt = zwię kszenie wykorzystania procesora = wię ksze opłaty hosta. Targi?

Nie. Ponieważ WP Engine ładuje także wizyty botów i nie wdrożyło żadnych środków do blokowania złych botów (w przeciwieństwie do konwencjonalnego hostingu, użytkownicy nie mogą skonfigurować swojego pliku robots.txt do blokowania złych botów na maszynie WP). Użytkownicy byli zmuszani do płacenia nadwyżek z powodu odwiedzin botów.

Odpowiedź WP Engine 

Silnik WP usunął odwiedziny od botów obliczenia ich naliczanych opłat w październiku 13, 2015.

Dowiedz się, jak działa silnik WP zdefiniuj jako „wizytę” w tym artykule.

 


 

Funkcje silnika WP

 

Nasze doświadczenie i przemyślenia:

Kierowanie geograficzne i kopie zapasowe poza siedzibą

Zwinne środowisko deweloperskie - przygotowywanie i tworzenie stron gotowych

Przyjazna dla dystrybutorów: Prześlij rozliczenia swoim klientom

Uwzględniono środowisko StudioPress i Genesis

Kosztowne dodatki do dodatków

Bez hostingu poczty e-mail

Brak bezpośredniego dostępu do pliku .htaccess

„Przekierowujące boty” powodujące poważny problem z pozycjonowaniem

 

Ważne, aby wiedzieć: silnik WP jest przeznaczony tylko dla witryn WordPress

Należy pamiętać, że WP Engine to hosting oparty wyłącznie na WordPressie.

Oznacza to, że jeśli Twoja witryna nie jest bazą WordPress, nie możesz hostować swojej witryny w WP Engine.

 

Przelew billingowy

Programista może stworzyć witrynę w ramach WP Engine i łatwo przenieść konto / witrynę hostingową do swoich klientów.

Samopomocowa migracja witryny

Czy usługa migracji witryny dostawcy WP Engine? Nie.

Jednak WP Engine opracował bezproblemową zautomatyzowaną wtyczkę migracji. Wystarczy podać niektóre szczegóły konta, a proces migracji (np. Wyszukiwanie / zastępowanie wartości w bazie danych, aktualizowanie struktury linków i migracja wielu witryn itp.) Może być wykonywany automatycznie za pomocą wtyczki.

Szczegółowe instrukcje, przeczytaj ten post. Aby pobrać narzędzie do migracji, tutaj. Zrzut ekranu wtyczki migracyjnej WP Engine - tutaj dodajesz informacje o migracji do narzędzia.

 

Uzyskiwanie dostępu do pliku .htaccess na maszynie WP Engine

W WP Engine reguły .htaccess są ustawiane w portalu użytkownika (patrz obrazek).

Musisz przejść przez ich wsparcie techniczne, aby uzyskać dostęp do pliku .htaccess (na przykład, aby skopiować i ominąć dużą część przekierowań .htaccess).

Możesz zarządzać swoimi regułami przekierowania w portalu użytkownika WP Engine (znajdź tutaj szczegółowe instrukcje).

 

Drogie dodatki

Istnieje wiele wspaniałych funkcji z WP Engine, ale nie są one bezpłatne dla użytkowników planu uruchamiania i wzrostu.

Poprowadź dodatkową witrynę w Planie uruchamiania silnika WP (bez dodatkowych możliwości odwiedzin), dodaj 20 USD / mc. GeoTarget (świetna funkcja, która pozwala wyświetlać różne strony użytkownikom z różnych lokalizacji), dodaj 15 USD miesięcznie. Zwiększ bezpieczeństwo strony (ochrona DDoS, WAF, Cloudflare CDN), dodaj 30 USD miesięcznie.

 

Wysyłanie i odbieranie wiadomości e-mail

WP Engine nie zapewnia funkcji poczty elektronicznej ani poczty internetowej.

Oznacza to, że chcesz, aby adres e-mail kończył się nazwą Twojej domeny (coś w stylu [email chroniony]), będziesz musiał hostować własne konta e-mail.

Tak, wiem, że zawsze możesz korzystać z Gmaila, ponieważ Google zapewnia bezpłatne usługi hostingu poczty e-mail (zalecane przez WPEngine); ale nie wszyscy właściciele stron chcą, aby ich dane były hostowane z dużym G (mnie w tym!).

Jednak nie bój się. Próbowałem kilku różnych rozwiązań, kiedy zmieniłem hosta na WP Engine i napisałem to przewodnik hostingu e-mail.

 

Studio Press Themes i framework Genesis

 

Przejęcie Motywy StudioPress  Genesis Framework od Rainmaker Digital LLC w czerwcu 2018 dodatkowo wzmocni platformę WP Engine, umożliwiając szybszy czas wprowadzenia produktu na rynek z większą łatwością i zwinnością.

Genesis to ogromny ekosystem części dla WordPress i jest w istocie tym, czego potrzeba, aby złożyć najlepszą witrynę WordPress w bloki konstrukcyjne. Od szybkości po bezpieczeństwo, a nawet estetykę - coś jest w tym Genesis Framework to po prostu krzyczy „profesjonalny WordPress” - i za to płacisz.

Z drugiej strony motywy StudioPress to zbiór ponad 35 profesjonalnie zaprojektowanych, zoptymalizowanych pod kątem Gutenberga, motywów WordPress zbudowanych z Genesis, które obsługują wiele pionowych przypadków użycia.

Przykłady motywów WordPress w StudioPress Premium (przeglądaj i wyświetlaj tutaj wszystkie motywy).

Przekierowanie botów = Główny problem z SEO

Przekierowania robotów WP w akcji (źródło: Marketing Beanstalk).

Domyślnie witryny hostowane w WP Engine, których strona kończy się liczbą (np. Example.com/page/1) lub argumentem zapytania (np. Example.com/mypage/?myproduct=name), zostaną przekierowane do strona przed rozpoczęciem sekwencji numeru lub zapytania (witryna.com/strona, witryna.com/kategoria, witryna.com/mojastrona/).* To ustawienie, znane jako „Przekierowujące boty”, jest głównym ograniczanie robotów Google do wykrywania treści w Twojej witrynie i wpływanie na przepływ strony PageRank w witrynie.

Na szczęście - to ustawienie można wyłączyć, kontaktując się z pomocą techniczną WP Engine.

* Uwaga: cytuje WP Engine dokładne słowa z tego bloga. WP Engine sprzedaje tę funkcję jako „korzyść”, ponieważ oszczędza obciążenie serwera (i pieniądze) dla użytkowników. 

 


 

Cena: Czy wartość WP Engine jest odpowiednia dla pieniędzy?

 

Nasze doświadczenie i przemyślenia:

Aktualnie w sprzedaży - 2 miesiące gratis i 10% rabatu

Brak ukrytych opłat lub wzrost opłat za przedłużenie

Brak blokady w umowie - anuluj w dowolnym momencie 

Dobra praktyka rozliczeniowa - użytkownicy mogą łatwo zwrócić lub anulować konto

Kosztowne dla właścicieli prowadzących wiele stron WP

Nieco drogie - cena wzrosła w marcu 2018 r. (Dla obecnych użytkowników, wrzesień 2018 r.)

 

Kod promocyjny silnika WP: WPE3Free

Użytkownicy, którzy po raz pierwszy zarejestrują się za pomocą WP Engine, otrzymają 2 miesiące darmowego hostingu i 10% zniżki na pierwszą płatność po zastosowaniu kodu promocyjnego „wpe3free”.

Plan początkowy po obniżce cen wynosi 22.50 USD miesięcznie (z abonamentem rocznym).

Uzyskaj 2 miesiące za darmo i 10% zniżki, gdy zarejestrujesz się w abonamencie rocznym WP Engine.

Zmiany cen WP Engine 2018: Przed i Po

WP Engine ogłosił swoje nowe plany 28 lutego 2018 r. Oryginalne plany - Personal, Professional i Business, zostały zastąpione nieco droższymi planami o nazwie StartUp, Growth i Scale.

Nowa cena (30.00, 115.00, 290.00 / miesiąc) jest nieco wyższa niż poprzednia ($ 27.55, $ 94.05, $ 236.55 / mo).

Zrzuty ekranu wiadomości e-mail WP Engine do wszystkich podmiotów stowarzyszonych.

Cennik planu wstępnego WP Engine (przed i po)

Plan osobisty (przed)Plan uruchamiania (po)
planypersonelUruchomienie
Liczba witryn11
Odwiedziny / miesiąc25,00025,000
WP Multisites-+ 20 / miesiąc
CDN$ 19 / mcDarmowe
Cena (raz w miesiącu)$ 29 / mc$ 30 / mc
Cena (umowa 12-mo)$ 27.55 / mc$ 25.00 / mc

 

* Uwaga: 22 stycznia 2020 r. Wszyscy obecni klienci korzystający z Planów uruchamiania zostaną przekonwertowani na nową cenę (obniżenie z 35 USD do 30 USD) w dniu ich miesięcznego lub rocznego przedłużenia rozliczenia. Aby uzyskać aktualne informacje o cenach i planie, odwiedź: https://wpengine.com/plans/

Kosztowne dla użytkowników z wieloma witrynami

Podczas gdy szybki serwer i wsparcie dla ekspertów WP są dobre; WP Engine nie jest dokładnie tym, czego potrzebujesz dla swojego małego ruchu, mniej ważnych stron internetowych.

Plan uruchomienia pozwala tylko na jedną instalację na konto i kosztuje $ 20 / mo na dodatkową stronę. Twój koszt hostingu z łatwością będzie wynosił nawet setki dolarów miesięcznie.

W przypadku użytkowników z wieloma witrynami o małym natężeniu ruchu taniej jest korzystać ze wspólnej usługi hostingowej zwykle kosztuje mniej niż XNUMAK miesięcznie.

Porównaj cenę: WP Engine vs WP Web Host, Pressidium, Kinsta i Pressable

Oto szybkie porównanie cen WP Engine z innymi zarządzanymi hostami WordPress (plany podobne do uruchamiania WP Engine).

Funkcje
Silnik WP
WP Web Host
Kinsta
Pressidium
Prasowanie
planyUruchomienieLiteRozrusznikpersonelpersonel
Liczba witryn11131
Wizyty miesięczne25,00020,00020,00030,00060,000
Schowek10 GB30 GB10 GB10 GB-
CDNDarmoweDarmoweDarmoweDarmoweDarmowe
Normalna cena (subskrypcja 12-mo)$ 25 / mc$ 7.00 / mc$ 25 / mc$ 42 / mc$ 20.83 / mc
Odwiedź / ZamówOdwiedzićOdwiedzićOdwiedzićOdwiedzićOdwiedzić

 

* Uwaga: w tej tabeli porównuję normalną cenę WP Engine. WP Engine prowadzi obecnie specjalną promocję - otrzymasz 2 miesiące za darmo, jeśli zarejestrujesz się w ich rocznym planie (średnio 22.50 $ / mies.).

 


 

Werdykt: czy należy korzystać z WP Engine?

Podsumowując - oto zalety i wady hostingu z WP Engine:

ZALETY

  • Solidna wydajność serwera - czas działania hostingu powyżej 99.99%
  • Duża prędkość serwera - czas do pierwszego bajtu (TTFB) poniżej 250 ms
  • Wypróbuj bez ryzyka - 60-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy
  • Dobra praktyka rozliczeniowa - użytkownicy mogą łatwo zwrócić lub anulować konto
  • Przyjazny dla sprzedawców - przenieś rozliczenia do swoich klientów
  • Zwinne środowisko programistów - przygotowywanie i przygotowywanie witryn
  • Zawiera motywy Genesis Framework i StudioPress

Wady

  • Kosztowne dodatki do dodatków
  • Brak hostingu poczty e-mail - użytkownicy będą musieli dodatkowo płacić stronom trzecim (takim jak Google Suite lub Rackspace), aby hostować swoje e-maile
  • Brak bezpośredniego dostępu do pliku .htaccess
  • Tylko usługa migracji do serwisu samopomocy
  • Poważny problem z SEO przy domyślnym ustawieniu „Redirect Bot”
  • Nieznacznie drogie - Cena wzrosła w marcu 2018
  • Kosztowne dla właścicieli prowadzących wiele stron WP

Nie mam wątpliwości, że WP Engine jest jedną z najlepszych usług hostingowych WordPress na rynku.

Jednak nie polecam WP Engine wszystkim.

Na przykład - jeśli nie zamierzasz uruchamiać swojej witryny w WordPressie, nie ma sensu, abyś tu był.

Lub, jeśli jesteś nowy i po prostu zaczął, proponuję, aby przejść do konwencjonalnych usług hostingu dzielonego, takich jak InMotion Hosting, A2 Hostinglub Interserver. Wierzę, że podziękujesz mi za znacznie tańszą opcję.

Lub, jeśli potrzebujesz hostować wiele witryn o małym natężeniu ruchu, które nie potrzebują tak dużo zasobów serwera; wtedy WP Engine to zdecydowanie przesada.

Mimo to, WP Engine może być prawdziwym klejnotem dla programistów lub stron WordPress o dużym natężeniu ruchu.

Jeśli czytasz artykuł Devesh'a Najlepsze opcje zarządzania hostingiem WordPress, oto co napisał na WP Engine -

Jeśli chcesz trochę wszystkiego, idź z WPEngine. Ta opcja jest dla Ciebie, jeśli chcesz skalować bez uszczerbku dla jakości wsparcia i utraty narzędzi programistycznych. A jednocześnie nie chcę wydawać fortuny. Używam WPEngine przez długi czas i nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów.

Silnik WP jest zalecany do:

  • Użytkownicy korzystający z jednej witryny WordPress o ruchu od średniego do wysokiego,
  • Istnieje możliwość, że Twoja witryna stanie się wirusowa i trafi na pierwszą stronę Reddita,
  • Twoja witryna WordPress jest Twoim głównym źródłem dochodów,
  • Zawsze martwisz się hakerami i złośliwym oprogramowaniem,
  • Nie lubisz obsługiwać nużących zadań związanych z konserwacją WordPressa - takich jak tworzenie kopii zapasowej witryny i tuning plików;

Wykonaj posunięcie tak, jak to zrobiłem z WHSR i przestań martwić się o to, że twoja witryna została zhakowana lub wyłączona z powodu gwałtownego wzrostu natężenia ruchu.

Alternatywne rozwiązania WP Engine

Jeśli WP Engine nie jest dla Ciebie, istnieje kilka dobrych zarządzanych hostingów WordPress do rozważenia. Kinsta, WP Web Host, SiteGround Pressidium to kilka rozwiązań, które wypróbowałem i polecam.

Porównaj WP Engine z innymi

Oto bezpośrednie porównanie popularnych zarządzanych usług WordPress - WP Engine vs Kinsta vs SiteGround.

Sprawdź również:

 


 

Zamów teraz silnik WP

Aby uzyskać więcej informacji lub zamówić silnik WP, odwiedź: https://www.wpengine.com/signup

 

 

(P / S: Linki wskazujące na WP Engine na tej stronie są linkami partnerskimi. Jeśli dokonasz zakupu za pośrednictwem tego linku, uznam mnie za twojego polecającego. W ten sposób utrzymuję tę stronę przy życiu przez prawie 8 lat i mogę dodać więcej bezpłatne, pomocne recenzje hostingu. Kupowanie za pośrednictwem mojego linku nie kosztuje więcej - w rzeczywistości otrzymasz rabat od podanego kodu promocyjnego WPE3Free. Dziękujemy za wsparcie, dziękuję!)

O Jerry Low

Założyciel WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - przegląd hostingu zaufany i używany przez użytkowników 100,000. Więcej niż doświadczenie 15 w hostingu, marketingu afiliacyjnym i SEO. Współpracuje z ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com i innymi.