Przegląd silnika WP

Oceniony przez: Jerry Low. .
  • Recenzja zaktualizowana: luty 27, 2019
Przegląd silnika WP
Zaplanuj w recenzji: Uruchomienie
Zrecenzowany przez:
Ocena:
Ostatnia aktualizacja: Luty 27, 2019
Podsumowanie
WP Engine to wyjątkowa firma hostingowa, która koncentruje się tylko na jednej niszy: Hostingu WordPress. Cały system hostingowy działa dosłownie na platformie WordPress. Moje nowe badanie pokazuje, że WP Engine wraca do szczytu swojej gry, czytaj dalej, aby dowiedzieć się więcej.

Po raz pierwszy dowiedziałem się o WP Engine dawno temu. Kiedy firma zaczęła działalność w 2010, przeprowadziłem wywiad online z jej współzałożycielem Jasonem Cohenem (możesz przeczytać to tutaj).

Niewiele osób słyszało wówczas o nazwie "WP Engine", ale firma rozwijała się w postępie geometrycznym. Wielu znanych blogerów i firm (w tym HTC, FourSquare, Balsamiq, Sound Cloud) było przełączanych.

Rok po rozmowie dostałem darmowe konto i przeniosłem WHSR. Proces migracji przebiegał bardzo płynnie, a czas wczytywania witryny został skrócony o połowę. Nie trzeba dodawać - byłem bardzo szczęśliwy i zostałem dłużej niż 2.

Wkrótce po Google Penguinie (który WHSR przejął duży sukces), postanowiłem zmienić i zacząłem przebudowywać wszystko od zera. Chodziło o to, aby WHSR przekształcić w dostawcę usług internetowych, zbudować społeczność wokół siebie i polegać w mniejszym stopniu na ruchu Google. W tym czasie powstał Monitor Usprawnienia WHSR i wróciliśmy do konwencjonalnego Środowisko hostingowe VPS.

Rok był 2013.

Dzisiejszy silnik WP

Z biegiem czasu, WP Engine stał się bardzo popularnym hostingiem WordPress.

Wiele rzeczy zmieniło się od czasu zmiany WHSR. Dodano wiele nowych funkcji w miarę postępu technologicznego, firma jest finansowana przez dużą grupę inwestorów, w tym Automattic (ludzie stojący za WordPress.com), a wielu blogerów i ekspertów WP uważa je za jedną z najlepiej zarządzany hosting WordPress (byli też tacy, którzy sprzeciwiają się im, więcej o tym później).

Czy WP Engine jest tak dobry, jak słowa z ulic? Dowiedzmy Się.


Podsumowanie przeglądu

Zalety

  • Wydajność serwera Solid - Host uptime powyżej 99.99%
  • Szybka prędkość serwera - Czas do pierwszego bajtu (TTFB) poniżej 250ms
  • Wypróbuj bez ryzyka - gwarancja zwrotu pieniędzy 60-dniowa
  • Dobra praktyka rozliczeniowa - użytkownicy mogą łatwo zwrócić lub anulować konto
  • Przyjazna dla dystrybutorów - Prześlij rozliczenia swoim klientom
  • Zwinne środowisko programistów - przygotowywanie i przygotowywanie witryn
  • Zawiera motywy Genesis Framework i StudioPress

Wady

  • Kosztowne dodatki do dodatków
  • Brak hostingu poczty e-mail - użytkownicy będą musieli dodatkowo płacić stronom trzecim (takim jak Google Suite lub Rackspace), aby hostować swoje wiadomości e-mail
  • Brak bezpośredniego dostępu do pliku .htaccess
  • Tylko usługa migracji do serwisu samopomocy
  • Główny problem z SEO z domyślnym ustawieniem "Redirect Bot"
  • Nieznacznie drogie - Cena wzrosła w marcu 2018
  • Kosztowne dla właścicieli prowadzących wiele stron WP

Alternatywne rozwiązania WP Engine

Użytkownicy, którzy rozważają WP Engine mogą również chcieć sprawdzić Kinsta, Pressidiumlub SiteGround.

Szybkie linki

Dowiedz się więcej o moich doświadczeniach i przeglądach hostingu WP Engine z różnych perspektyw:


Wydajność platformy silnika WP

Nasze doświadczenie i przemyślenia:

Hosting uptime powyżej 99.99%

Czas do pierwszego bajtu (TTFB) poniżej 250ms

Oceniono A + w teście prędkości Bitcatcha

Lokalizacja serwera tylko w Stanach Zjednoczonych

Maksymalna wydajność platformy silnika WP (luty 2018): 100%

Strona testowa w WP Engine nie uległa awarii przez ostatnie godziny 1038.

Starsze rekordy czasu serwera

* Kliknij, aby powiększyć zdjęcie.

Jun 2017: 100%

Lut 2016: 99.97%

wpngine feb 2016 uptime

Nov 2015: 100%

WP Engine Hosting uptime score (Nov 2015)

Sep 2015: 100%

wpengine sept uptime - witryna nie działała przez 1757 godzin

Sep 2014: 99.99%

hosting wpengine

Osobiste doświadczenie (2012 - 2013)

Jak wspomniałem wcześniej, zmieniłem WHSR na WP Engine w 2012 / 13. Moje osobiste doświadczenie z WP Engine w tamtym czasie było tylko WOW.

Czas reakcji witryny poprawił się o 100% zgodnie z Pingdom tuż po migracji witryny. Zauważ, że nie dokonano żadnego innego dostrojenia podczas pomiaru.

czas reakcji wpengine
Czas reakcji witryny zmniejszył się o połowę, gdy tylko zostanie przeniesiony do WP Engine.

Silnik WP Bitcatcha Wyniki testu prędkości (Mar 2018): A +

Dobre wyniki w niedawnym teście prędkości w Bitcatcha.

Wyniki testu prędkości silnika WP Bitcatcha (Jun 2017): B +

Znakomity wynik testu prędkości z większości lokalizacji. Z wyjątkiem Japonii czas reakcji z innych lokalizacji jest znacznie niższy niż zalecane przez 200ms Google.

Test prędkości silnika WP na stronie WebpageTest.org

Czas do pierwszego bajtu (TTFB), według WebpageTest.org, w 224ms.

Powrót do góry


Obsługa klienta WP Engine

Nasze doświadczenie i przemyślenia:

Jasne warunki świadczenia usług i gwarancje

60-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy

Pomocna obsługa czatu i telefonu przez 24 × 7

Brak blokady w umowie - anuluj w dowolnym momencie

Dobra praktyka rozliczeniowa - użytkownicy mogą łatwo zwrócić lub anulować konto

Reklamacje klientów dotyczące usług posprzedażnych

Aktywna obsługa czatu na żywo

Personel sprzedaży WP Engine będzie Cię witał, gdy tylko użytkownik wyląduje na swojej stronie internetowej.

Moje ostatnie wrażenia z czatu na żywo z obsługą WP Engine były dobre. Obsługa czatu na żywo WP Engine jest jedną z pięciu najlepszych według moich badań w 2017.

Mój rekord rozmów z załogą WP Engine, Maurice Onayemi.

Ogromna baza wiedzy w dziale wsparcia WP Engine.

Ponieważ WordPress jest działalnością rdzeniową WP Engine, host dostarcza obszerny przewodnik optymalizacji WordPressa w dziale pomocy technicznej (którego nie ma w przypadku hostów zarządzanych przez inne niż WP).

Skargi użytkowników na obsługę silnika WP (głównie w 2014 / 2015)

Obsługa WP Engine była najwyższej klasy podczas mojego pobytu (2012 - 2013). Każdy pracownik, z którym rozmawiałem, był kreatorem WordPress. A oni byli tak pełni pasji w swojej pracy - że możesz stwierdzić, jak szybko odpowiadają na twoje e-maile - ich system obsługi biletów był jak czat na żywo, za każdym razem otrzymywałem niemal natychmiastowe odpowiedzi.

Ale rzeczy oczywiście się zmieniły później, jeśli się rozejrzysz i zauważysz, że tutaj było trochę skarg na obsługę klienta WP Engine w 2014, w tym długa recenzja autorstwa Matthew Woodwarda. Ogólnie rzecz biorąc skargi skupiają się na dwóch rzeczach -

  • Niedoinformowane / niedoświadczone sztaby wsparcia,
  • Powolne reakcje (niektórzy twierdzili nawet, że ich prośby zostały zignorowane), i

Odpowiedź WP Engine

Krytyczna reakcja firmy wywołała reakcję założyciela WP Engine, Jasona Cohena, na blogu w maju 2014 - Wzrost jest trudny.

Aby rozwiązać ten problem, podjęto siedem natychmiastowych działań, w tym zatrudnienie nowych pracowników wsparcia (od tego czasu zwiększyły zespół wsparcia o 50%) i umożliwiły klientom bezpośrednie skontaktowanie się z inżynierem firmy (patrz cytaty poniżej).

1- Zatrudnianie

Zamknęliśmy finansowanie serii C w styczniu i od razu zatrudniliśmy go w dziale pomocy technicznej. Od tego czasu zwiększamy zespół o 50%. Bardzo trudno jest szybko zatrudnić, a jednocześnie utrzymać nasze standardy zarówno postawy (kultury), jak i umiejętności (zdolności). Zatrudniliśmy nawet dodatkowych wewnętrznych rekruterów, aby przyspieszyć ten proces.

2 - Bezpośredni inżynier

Niektórzy z naszych klientów są wysoce techniczni, więc za każdym razem, gdy się z nami kontaktują, pojawiają się trudne, interesujące problemy - nie te, które można rozwiązać za pomocą artykułu w bazie wiedzy lub prostej, oczywistej odpowiedzi. Dlatego zaczęliśmy tworzyć ścieżki dla tych klientów, aby szybciej dotrzeć do inżynierów - ludzi, którzy mogą pracować nad tym, co robią. Oczywiście nie mamy jeszcze tego 24 / 7, tak jak robimy to przy regularnym wsparciu. Na szczęście problemy te zazwyczaj można rozwiązać w normalnych godzinach pracy, więc ogólnie to podejście okazało się skuteczne.

Aktualizacje: opinie użytkowników po wiadomościach Jasona

Ostatnie opinie użytkowników (po wiadomości Jason'a) wskazują, że jakość obsługi klienta WP Engine wraca.

Opinia od BRet Wegner, Drive Social Now

Niezwykle prawdopodobne, między prostą konfiguracją, automatycznymi migracjami i świetnym wsparciem, kiedy potrzebujesz trochę więcej kontroli, WP Engine jeszcze mnie nie zawiodło. Wydaje się, że czasy, kiedy administracyjna strona witryny wydaje się nieco powolna. Zazwyczaj dzieje się tak w godzinach szczytu, ale jeśli twoja strona znajduje się na serwerze z innymi stronami mającymi duże obciążenia, możesz zostać dotknięty. Ale zazwyczaj możesz poprosić ich o przeniesienie witryny na inny serwer, a oni dadzą ci dostęp do bardziej niezawodnego środowiska. - Bret Wegner, Drive Social Now / cytowane z Dopasuj mały biznes.

Informacje zwrotne odDave Warfel, WP Smack Down

Czasy oczekiwania na czat na żywo [z WP Engine] będą zależeć od kilku czynników; głównie, pora dnia i jeśli występują problemy z serwerem. Myślę, że najdłużej musiałem czekać 15 minut. W większości przypadków otrzymuję odpowiedź w mniej niż 5 minut. W porównaniu z innymi hostami oceniam to jako bardzo dobre (8.5 / 10) - Przegląd silnika WP Dave'a Warfela.

Wizyta WP Engine Engine

Kilka lat temu skarga, którą często słyszysz o WP Engine, to sposób, w jaki obciążają swoich klientów. Użytkownicy WP Engine są obciążani opłatą za odwiedziny. Na przykład plan wprowadzania WP Engine pozwala na maksymalnie 25,000 odwiedzin miesięcznie. Jeśli blog przyciąga więcej niż 25,000 odwiedzin w ciągu miesiąca, musisz zapłacić więcej.

Wię cej wizyt = zwię kszenie wykorzystania procesora = wię ksze opłaty hosta. Targi?

Nie. Ponieważ WP Engine ładuje także wizyty botów i nie wdrożyło żadnych środków do blokowania złych botów (w przeciwieństwie do konwencjonalnego hostingu, użytkownicy nie mogą skonfigurować swojego pliku robots.txt do blokowania złych botów na maszynie WP). Użytkownicy byli zmuszani do płacenia nadwyżek z powodu odwiedzin botów.

Odpowiedź WP Engine

Silnik WP usunął odwiedziny od botów obliczenia ich naliczanych opłat w październiku 13, 2015.

Dowiedz się, jak działa silnik WP zdefiniować jako "odwiedziny" w tym artykule.


Funkcje silnika WP

Nasze doświadczenie i przemyślenia:

Kierowanie geograficzne i kopie zapasowe poza siedzibą

Zwinne środowisko deweloperskie - przygotowywanie i tworzenie stron gotowych

Przyjazna dla dystrybutorów: Prześlij rozliczenia swoim klientom

Uwzględniono środowisko StudioPress i Genesis

Kosztowne dodatki do dodatków

Bez hostingu poczty e-mail

Brak bezpośredniego dostępu do pliku .htaccess

"Przekierowanie botów" powodujące poważny problem z SEO

Ważna informacja: WP Engine jest przeznaczony tylko dla witryn WordPress

Należy pamiętać, że WP Engine to hosting oparty wyłącznie na WordPressie.

Oznacza to, że jeśli twoja strona nie jest bazą WordPress, to nie możesz hostować swojej witryny w WP Engine.

Przelew billingowy

Programista może stworzyć witrynę w ramach WP Engine i łatwo przenieść konto / witrynę hostingową do swoich klientów.

Samopomocowa migracja witryny

Czy usługa migracji witryny dostawcy silnika WP? Nie.

Jednak WP Engine opracował bezproblemową zautomatyzowaną wtyczkę migracji. Wystarczy podać niektóre szczegóły konta, a proces migracji (np. Wyszukiwanie / zastępowanie wartości w bazie danych, aktualizowanie struktury linków i migracja wielu witryn itp.) Może być wykonywany automatycznie za pomocą wtyczki.

Szczegółowe instrukcje, przeczytaj ten post. Aby pobrać narzędzie do migracji, tutaj.

Zrzut ekranu wtyczki migracji silnika WP - tu dodajesz informacje o migracji do narzędzia.

Uzyskiwanie dostępu do pliku .htaccess na maszynie WP Engine

W WP Engine reguły .htaccess są ustawiane w portalu użytkownika (patrz obrazek).

Będziesz musiał przejść przez ich wsparcie techniczne, aby uzyskać dostęp do pliku .htaccess (na przykład, aby skopiować i przeszły duży fragment przekierowań .htaccess).

Możesz zarządzać swoimi regułami przekierowania w portalu użytkownika WP Engine (znajdź tutaj szczegółowe instrukcje).

Drogie dodatki

Jest wiele wspaniałych funkcji z WP Engine, ale nie są one darmowe dla użytkowników z planami Startup i Growth.

Hostuj dodatkową stronę w Planie uruchamiania WP Engine (bez dodatkowej możliwości wizyty), dodaj $ 20 / mo. GeoTarget (świetna funkcja, która pozwala wyświetlać inną stronę użytkownikom z innej lokalizacji), dodaj $ 15 / mo. Wydajność treści (wizualizowane dane Google Analytics), dodaj $ 25 / mo.

Wysyłanie i odbieranie wiadomości e-mail

WP Engine nie zapewnia funkcji poczty elektronicznej ani poczty internetowej.

Oznacza to, że chcesz, aby adres e-mail kończył się nazwą Twojej domeny (coś w stylu [Email protected]), będziesz musiał hostować własne konta e-mail.

Tak, wiem, że zawsze możesz korzystać z Gmaila, ponieważ Google zapewnia bezpłatne usługi hostingu poczty e-mail (zalecane przez WPEngine); ale nie wszyscy właściciele stron chcą, aby ich dane były hostowane z dużym G (mnie w tym!).

Jednak nie bój się. Próbowałem kilku różnych rozwiązań, kiedy zmieniłem hosta na WP Engine i napisałem to przewodnik hostingu e-mail.

Studio Press Themes i framework Genesis

Przejęcie Motywy StudioPress i Genesis Framework od Rainmaker Digital LLC w czerwcu 2018 dodatkowo wzmocni platformę WP Engine, umożliwiając szybszy czas wprowadzenia produktu na rynek z większą łatwością i zwinnością.

Genesis jest ogromnym ekosystemem części dla WordPress i jest w istocie tym, czego potrzeba, aby złożyć najlepszą witrynę WordPress w blokach. Od szybkości do bezpieczeństwa, a nawet estetyki, w Genesis Framework jest coś, co po prostu krzyczy "profesjonalny WordPress" - i za to płacisz.

Z kolei motywy StudioPress to zbiór ponad 35 profesjonalnie zaprojektowanych, zoptymalizowanych pod Gutenberga, motywów WordPress zbudowanych z Genesis, które obsługują wiele pionowych przypadków użycia.

Przykłady motywów WordPress w StudioPress Premium (przeglądaj i wyświetlaj tutaj wszystkie motywy).

Przekierowanie botów = Główny problem z SEO

Przekierowania robotów WP w akcji (źródło: Marketing Beanstalk).

Domyślnie strony hostowane w WP Engine ze stroną kończącą się liczbą (np. Przyklad.com/page/1) lub w argumencie zapytania (np. Example.com/mypage/?myproduct=name) zostaną przekierowane do strona przed rozpoczęciem sekwencji numerów lub zapytań (site.com/page, site.com/category, site.com/mypage/).* To ustawienie, znane jako "Redirect Bots", jest głównym problemem SEO, ponieważ Ogranicz roboty Google, aby odkryć zawartość Twojej witryny i wpłynąć na przepływ PageRank w witrynie.

Na szczęście - to ustawienie można wyłączyć, kontaktując się z obsługą WP Engine.

* Uwaga: Jest to cytowanie silnika WP dokładne słowa z tego bloga. WP Engine sprzedaje tę funkcję jako "korzyść", ponieważ oszczędza obciążenie serwera (i pieniędzy) dla użytkowników.


Cena: Czy wartość WP Engine jest odpowiednia dla pieniędzy?

Nasze doświadczenie i przemyślenia:

Obecnie w sprzedaży - uzyskaj 4 miesięcy za darmo

Brak ukrytych opłat lub wzrost opłat za przedłużenie

Brak blokady w umowie - anuluj w dowolnym momencie

Dobra praktyka rozliczeniowa - użytkownicy mogą łatwo zwrócić lub anulować konto

Kosztowne dla właścicieli prowadzących wiele stron WP

Nieznacznie droga - Cena wzrosła w marcu 2018 (dla obecnych użytkowników, wrzesień 2018)

Kod promocyjny silnika WP: WPE20OFF

WP Engine prowadzi obecnie specjalną promocję. Użytkownicy korzystający po raz pierwszy otrzymują 4 miesięcy darmowego hostingu, gdy stosowany jest kod promocyjny "WPE20OFF".

Plan uruchomienia po obniżce cen wynosi 23 / miesiąc.

Uzyskaj bezpłatne 4 po rejestracji w rocznym planie WP Engine.

WP Engine 2018 Zmiany cen: przed i po

WP Engine ogłosił nowe plany w lutym 28th, 2018. Pierwotne plany - osobisty, profesjonalny i biznesowy - zostają zastąpione nieco bardziej kosztownymi planami o nazwie StartUp, Growth i Scale.

Nowa cena (29.17, 95.83, 241.70 / miesiąc) jest nieco wyższa niż poprzednia ($ 27.55, $ 94.05, $ 236.55 / mo).

Zrzuty ekranowe wiadomości e-mail WP Engine dla wszystkich oddziałów.

Plan taryfowy WP Engine (przed i po)

Plan osobisty (przed)Plan uruchamiania (po)
planypersonelprofesjonalny
Liczba witryn11
Odwiedziny / miesiąc25,00025,000
WP Multisites-+ 20 / miesiąc
CDN$ 19 / mcDarmowy
Cena (raz w miesiącu)$ 29 / mc$ 35 / mc
Cena (umowa 12-mo)$ 27.55 / mc$ 29.17 / mc

* Uwaga: więcej szczegółów można znaleźć na stronie: https://wpengine.com/plans/

Kosztowne dla użytkowników z wieloma witrynami

Podczas gdy szybki serwer i wsparcie dla ekspertów WP są dobre; WP Engine nie jest dokładnie tym, czego potrzebujesz dla swojego małego ruchu, mniej ważnych stron internetowych.

Plan uruchomienia pozwala tylko na jedną instalację na konto i kosztuje $ 20 / mo na dodatkową stronę. Twój koszt hostingu z łatwością będzie wynosił nawet setki dolarów miesięcznie.

W przypadku użytkowników z wieloma witrynami o małym natężeniu ruchu taniej jest korzystać ze wspólnej usługi hostingowej zwykle kosztuje mniej niż XNUMAK miesięcznie.

Porównaj ceny: WP Engine vs FlyWheel, Pressidium, Kinsta i Pressable

Oto szybkie porównanie cen WP Engine z innymi zarządzanymi hostami WordPress (plany podobne do Start Engine WP).

cechy
Silnik WP
WP Web Host
Kinsta
Pressidium
Prasowanie
planyUruchomienieLiteRozrusznikpersonelA
Liczba witryn11135
Wizyty miesięczne25,00020,00020,00030,00060,000
Przechowywanie10 GB30 GB3 GB10 GB-
CDNDarmowyDarmowyDarmowyDarmowyDarmowy
Normalna cena (subskrypcja 12-mo)$ 29 / mc$ 9.00 / mc$ 25 / mc$ 42 / mc$ 20.83 / mc
Odwiedź / ZamówOdwiedzićOdwiedzićOdwiedzićOdwiedzićOdwiedzić

* Uwaga: Porównuję normalną cenę WP Engine w tej tabeli. WP Engine wykonuje obecnie specjalną promocję - otrzymasz 4-miesiące za darmo, jeśli zarejestrujesz się w rocznym planie (średnio do 23 / miesiąc).


Werdykt: czy należy korzystać z WP Engine?

Podsumowując - oto plusy i minusy hostingu z WP Engine:

Zalety

  • Wydajność serwera Solid - Host uptime powyżej 99.99%
  • Szybka prędkość serwera - Czas do pierwszego bajtu (TTFB) poniżej 250ms
  • Wypróbuj bez ryzyka - gwarancja zwrotu pieniędzy 60-dniowa
  • Dobra praktyka rozliczeniowa - użytkownicy mogą łatwo zwrócić lub anulować konto
  • Przyjazna dla dystrybutorów - Prześlij rozliczenia swoim klientom
  • Zwinne środowisko programistów - przygotowywanie i przygotowywanie witryn
  • Zawiera motywy Genesis Framework i StudioPress

Wady

  • Kosztowne dodatki do dodatków
  • Brak hostingu poczty e-mail - użytkownicy będą musieli dodatkowo płacić stronom trzecim (takim jak Google Suite lub Rackspace), aby hostować swoje wiadomości e-mail
  • Brak bezpośredniego dostępu do pliku .htaccess
  • Tylko usługa migracji do serwisu samopomocy
  • Główny problem z SEO z domyślnym ustawieniem "Redirect Bot"
  • Nieznacznie drogie - Cena wzrosła w marcu 2018
  • Kosztowne dla właścicieli prowadzących wiele stron WP

Nie mam wątpliwości, że WP Engine jest jedną z najlepszych usług hostingowych WordPress na rynku.

Jednak nie polecam WP Engine wszystkim.

Na przykład - jeśli nie zamierzasz uruchamiać swojej witryny w WordPressie, nie ma sensu, abyś tu był.

Lub, jeśli jesteś nowy i po prostu zaczął, proponuję, aby przejść do konwencjonalnych usług hostingu dzielonego, takich jak InMotion Hosting, A2 Hostinglub Interserver. Wierzę, że podziękujesz mi za znacznie tańszą opcję.

Lub, jeśli potrzebujesz hostować wiele witryn o małym natężeniu ruchu, które nie potrzebują tak dużo zasobów serwera; wtedy WP Engine to zdecydowanie przesada.

Mimo to, WP Engine może być prawdziwym klejnotem dla programistów lub stron WordPress o dużym natężeniu ruchu.

Jeśli przeczytasz artykuł Devesha Najlepsze opcje zarządzania hostingiem WordPress, to jest to, co napisał na temat WP Engine â € "

Jeśli chcesz trochę wszystkiego, idź z WPEngine. Ta opcja jest dla Ciebie, jeśli chcesz skalować bez uszczerbku dla jakości wsparcia i utraty narzędzi programistycznych. A jednocześnie nie chcę wydawać fortuny. Używam WPEngine przez długi czas i nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów.

Silnik WP jest zalecany do:

  • Użytkownicy korzystający z jednej witryny WordPress o ruchu od średniego do wysokiego,
  • Istnieje możliwość, że Twoja witryna stanie się wirusowa i trafi na pierwszą stronę Reddita,
  • Twoja witryna WordPress jest Twoim głównym źródłem dochodów,
  • Zawsze martwisz się hakerami i złośliwym oprogramowaniem,
  • Nie lubisz obsługiwać nużących zadań związanych z konserwacją WordPressa - takich jak tworzenie kopii zapasowej witryny i tuning plików;

Wykonaj posunięcie tak, jak to zrobiłem z WHSR i przestań martwić się o to, że twoja witryna została zhakowana lub wyłączona z powodu gwałtownego wzrostu natężenia ruchu.

Alternatywne rozwiązania WP Engine

Jeśli WP Engine nie jest dla Ciebie, istnieje kilka dobrych zarządzanych hostingów WordPress do rozważenia. Kinsta, WP Web Host, i Pressidium to dwa rozwiązania, które wypróbowałem i polecam.


Zamów teraz silnik WP

Aby uzyskać więcej informacji lub zamówić silnik WP, odwiedź: https://www.wpengine.com/signup

(P / S: linki kierujące do WP Engine na tej stronie są linkami partnerskimi. Jeśli kupisz za pomocą tego linku, otrzymasz od nas kredyt jako stronę odsyłającą, dlatego utrzymuję tę stronę przy życiu przez prawie 8 lat i mogę dodać więcej darmowy, pomocny hosting recenzji Kupowanie za pośrednictwem mojego linku nie kosztuje więcej - w rzeczywistości otrzymasz dodatkowe zniżki od podanego kodu promocyjnego WPE20OFF. Twoje wsparcie jest bardzo cenne, dziękuję!)