WebHostingHub Review

Recenzję: Jerry Low. .
  • Recenzja zaktualizowana: Nov 07, 2018
WebHostingHub
Plan w recenzji: Spark
Zrecenzowany przez:
Ocena:
Recenzja zaktualizowana: Listopada 07, 2018
Podsumowanie
WebHostingHub jest najlepszym z naszych najlepszych picków 5. Jeśli dopiero zaczynasz i szukasz taniego serwisu hostingowego, Hub jest koniecznością.

WebHostingHub ma swoją siedzibę w Virginia Beach od pewnego czasu (kontrola WhoIs wskazuje, że domena została zarejestrowana w Jan 2005), ale do niedawna firma znajdowała się poza zasięgiem radaru głównego strumienia.

W tym czasie pisania, WebHostingHub jest pod zarządzaniem InMotion Hosting - jedna z moich ulubionych firm hostingowych, która ma więcej niż 10 lat doświadczenia w branży.

Co zawiera plan hostingowy WebHostingHub?

Firma Web Hosting Hub zaczęła oferować więcej opcji na początku 2014 i ponownie zapakowała swój poprzedni "Plan hosta All-In-One" w trzy różne pakiety, a mianowicie Spark, Nirto i Dynamo.

Osobiście przekonałem się, że pakiet Spark WebHostingHub jest jednym z nich najlepsze tanie usługi hostingowe dla początkujących / początkujących. Ale zanim zagłębimy się w szczegóły, spójrzmy na podstawowe funkcje i ceny wszystkich trzech pakietów.

IskraNitrodynamo
Darmowa domena
Strony2U / LU / L
Zaparkowane Domeny5U / LU / L
Subdomeny25U / LU / L
MySQL10U / LU / L
Wybór centrum danych
Rabat na projektowanie stron internetowych20%30%
Cena rejestracji$ 3.99 / mc$ 5.99 / mc$ 7.99 / mc

* U / L = Unlimited.

Nieźle jak na hosta $ 3.99 / mo, ale ...

Podobnie jak wiele innych tanich firm hostingowych, możesz zauważyć, że funkcje WHH są mniej więcej takie same - gdzie możesz przechowywać nieograniczoną liczbę stron internetowych z nieograniczonym miejscem na dysku, nieograniczoną transmisję danych, nieograniczoną pocztę internetową, konta FTP, bazy danych MySQL i jedną -Kliknij instalację na najpopularniejszym systemie CMS w bardzo przystępnej cenie.

Te funkcje są w porządku dla hosta poniżej $ 5 / mo i wystarczające dla początkujących.

Ale wszystkie są takie same.

WebHostingHub, iPage, JustHost, FatCow, Host Metro, PowWeb, BlueHost, HostMonster - funkcje hostingu wszystkich tych znanych marek są takie same. Nie ma sensu porównywać ich funkcji hostingowych.

Co wyróżnia usługę WebHostingHub?

Jak już wspomniałem, ponieważ większość popularnych ofert hostingu współdzielonego to to samo, palącym pytaniem, które będzie następować, będzie: Dlaczego WebHostingHub jest na mojej liście najlepszych rekomendacji dla początkujących?

Zamiast raz po raz uderzać w martwego konia jak inne witryny z recenzjami hostingu, powiem ci coś innego. Coś innego, co może wpłynąć na twoją decyzję pójścia (lub nie) z Hubem.

1. WebHostingHub jest jednym z najtańszych

Cena jest głównym powodem, dla którego WebHostingHub, w szczególności Spark Plan, jest polecany początkującym.

Zakładając, że zamawiasz za pośrednictwem naszego specjalnego linku promocyjnego, zapłacisz 89.64 $ za subskrypcję miesięcy 24 (25% zniżki od normalnej ceny). Jeśli robisz matematykę, to średnio $ 3.74 / miesiąc. Nie mamy już specjalnego kodu promocyjnego z WebHostingHub. Ich nowa cena 3.99 / mo jest nadal rozsądna.

2. Hub jest zarządzany przez InMotion Hosting

Jest tylko kilka firm hostingowych, które polecam i przejrzyj na tej stronie. Nie wyciągam tych nazw z przypadkowego wyboru. Zamiast tego, te hosty są wybierane po rozważnych rozważaniach opartych na moim dziesięcioletnim doświadczeniu w tworzeniu stron internetowych.

Jak wspomniano, firma WebHostingHub została założona i obecnie zarządzana przez to samo zarządzanie znaną firmą hostingową premium - InMotion Hosting. Jestem z InMotion od dawna, znacznie dłużej niż w WebHostingHub, i miałem bardzo pozytywne doświadczenia z zespołem InMotion w przeszłości. Ta strona internetowa WebHostingSecretRevealed.net jest na przykład hostowana w InMotion Hosting.

3. WebHostingHub jest marką spoza EIG

Co najbardziej przypadkowi klienci nie wiedzą, jest to, że dużo (i naprawdę dużo!) Znani dostawcy usług hostingowych są teraz należący do grupy biznesowej Endurance International Group (EIG).

Matt Heaton nie jest już właścicielem Bluehost i Hostmonster; firmy należą teraz do EIG. Podobnie jak JustHost, iPage, FatCow, PowWeb, StartLogic, EasyCGI, VPS Link, SuperGreen i Hostgator. Wszystkie te firmy zostały sprzedane do EIG.

Osobiście nie mam nic przeciwko temu scenariuszowi - przejęcie to jeden z najczęstszych sposobów na wzrost we współczesnym biznesie. Jednak wielu webmasterów, których znałem, nie lubi, jak firma hostingowa jest zmonopolizowana przez dużą współpracę. Z tego powodu sprawia, że ​​nasz temat recenzji, WebHostingHub, jest wyjątkowy. Hub nie jest własnością ani nie jest zarządzany przez dużą międzynarodową współpracę.

4. Pełny okres próbny zwrotu pieniędzy

Hub oferuje najdłuższy okres próbny z pełnym zwrotem kosztów w branży - dni 90. Oto szybkie porównanie WebHostingHub z innymi markami hostingowymi budżetu.

FunkcjePiastaHostingerHostgatorBlueHost
Bezpłatna domena
Wsparcie wewnętrzne
Ochrona poczty e-mail
PróbaDni 90Dni 30Dni 45Dni 30
.Cen Odnowienie Cen$ 11.99 / rok$ 14.99 / rok$ 12.95 / rok$ 14.99 / rok
Więcejprzeglądprzeglądprzegląd

* Odniesienie: = Tak; = Nie

Moje doświadczenie z WebHostingHub

W tym momencie pisania byłem z WebHostingHub na więcej niż dwa lata cztery lata (w ramach planu Spark).

Moje ogólne doświadczenie jest powyżej średniej - należy wziąć pod uwagę, że ten host kosztuje mniej niż XNUMAK miesięcznie.

Hub jest bardziej niezawodny niż się spodziewałem. Według mojego rekordu WebHostingHub stale zdobywa 99.8% i więcej (patrz zdjęcia poniżej) - nie jest to najlepszy, ale nadal dobry host, jeśli weźmiesz pod uwagę cenę. Warto również wspomnieć, że proces zamawiania i aktywacji konta był niezwykle płynny i szybki. Podczas pierwszej rejestracji otrzymałem e-mail aktywacyjny, dane logowania i konto hostingowe, gdy tylko zakończyłem płatność. Moim zdaniem takie płynne przejście jest niezbędne szczególnie dla początkujących.

WebHostingHub Uptime Record (czerwiec / lipiec 2016) - 100%

webhostinghub uptime 072016
WebHostingHub hosting uptime (czerwiec 13th - July 12th): 100%

WebHostingHub Uptime Record (marzec 2016) - 99.99%

hub - 201603
WebHostingHub Marcowy wynik uptime - 99.99%. Strona testowa przeszła w dół dla 5 minut w marcu 22nd.

WebHostingHub Uptime Record (luty 2016) - 99.99%

webhostinghub feb uptime 2016
WebHostingHub Uptime w ciągu ostatnich 30 dni (luty 25th, 2016)

WebHostingHub Uptime Record (wrzesień 2015) - 99.98%

webhostinghub uptime sept
WebHostingHub Uptime w ciągu ostatnich 30 dni (październik 1st, 2015)

WebHostingHub Uptime Record (Mar - Apr 2015) - 99.96%

Wynik WebHostingHub Uptime (mar
WebHostingHub Uptime w ciągu ostatnich 30 dni (kwiecień 27th, 2015)

WebHostingHub Uptime Record (Nov - Dec 2014) - 99.99%

Wynik WebHostingHub Uptime - listopad - grudzień, 2014
WebHostingHub Uptime w ciągu ostatnich 30 dni (grudzień 4, 2014)

WebHostingHub Uptime Record (Jul - Aug 2014) - 99.88%

WebHostingHub Uptime w ciągu ostatnich 30 dni (sierpień 12, 2014)
WebHostingHub Uptime w ciągu ostatnich 30 dni (sierpień 12, 2014)

Good About WebHostingHub

Szybkie podkreślenia tego, co lubię najbardziej w WebHostingHub Hosting według mojego doświadczenia.

  • Bardzo przystępne Klienci, którzy po raz pierwszy płacą tylko 3.99 / mo za subskrypcję 24 miesięcznie.
  • Doskonała obsługa klienta W wielu przypadkach usługi posprzedażne w tanich firmach hostingowych są do bani; ale tak nie jest w WebHostingHub. Hub przejął dobrą praktykę od InMotion Hosting i zapewnia doskonałą obsługę klienta zarówno w zakresie sprzedaży, jak i technicznych.
  • Przyjazny dla użytkownika + Brak migracji witryny w dół Bardzo łatwo jest ustawić nową stronę na WebHostingHub. Plus, WebHostingHub wyposażony jest w niesamowitą funkcję - No Down-time Transfer. Użytkownicy przełączający się z innego hosta internetowego otrzymają tymczasową "platformę" do konfiguracji i przetestowania swoich witryn przed wykonaniem faktycznego ruchu (coś takiego jak obszar postoju w WP Engine).
  • Zwiększ bezpieczeństwo za pomocą w / suPHP w / suPHP to środek bezpieczeństwa witryny, którego często nie widzisz w budżetowych ofertach hostingu - ogromny plus dla tych, którzy chcą dodatkowej ochrony strony.
  • Rabaty za dodatkową usługę Użytkownicy Nitro i Dynamo otrzymują odpowiednio 20% i 30% na usługi projektowania stron internetowych Hubu.
  • 90 Days (najdłuższa) pełna gwarancja zwrotu pieniędzy Jeśli nie jesteś zadowolony z usługi w WebHostingHub, możesz po prostu anulować swoje konto w ciągu pierwszych 90 dni i poprosić o pełny zwrot pieniędzy (z wyłączeniem opłat za rejestrację domeny i opłat za certyfikaty SSL, jeśli takie istnieją).

Niezbyt dobrze o WebHostingHub

  • Ograniczone strony internetowe dla Spark Plan Możesz hostować tylko dwie strony internetowe w WebhostingHub Spark Hosting Plan.
  • Opłaty za kopię zapasową konta Witryny hostowane na WebHostingHub nie są domyślnie tworzone automatycznie. Aby mieć kopie zapasowe twoich stron w hubie, musisz zapłacić dodatkowo 1 miesięcznie za funkcję "Automatyczna kopia zapasowa konta".
  • Drogie przedłużenie stawki WebHostingHub Spark Plan odnawia się za $ 8.99 / mo jest nieco droższy dla usług hostingowych.

Ważne: nielimitowany hosting zawsze będzie ograniczony

Przed subskrybowaniem któregokolwiek z „nieograniczonych planów hostingowych” WebHostingHub (lub innych podobnych ofert hostingowych), musisz zdawać sobie sprawę z jednej rzeczy, nie ma czegoś takiego jak nieograniczony hosting.

Jeśli nieograniczony hosting jest prawdziwą opcją, nie ma powodu, dlaczego NASA lub Google lub Facebook lub Yahoo! trzeba zainwestować miliony (jeśli nie miliardy) dolarów w swoją infrastrukturę serwerową. Wyobraź sobie: "Hej, WebHostingHub wydaje nieograniczony hosting, przenieśmy Google.com do Hub!"

Czy w ogóle nie brzmi dobrze, nie sądzisz? Aby dowiedzieć się więcej, przeczytaj mój artykuł na The Truth about Unlimited Hosting.

Dolna linia: Czy powinieneś skorzystać z WebHostingHub?

Osobiście uważam, że plan Spark WebHostingHub jest dobrym pomysłem. W rzeczywistości jest to oczywiste, jeśli jesteś:

  • Rozpoczęcie bloga po raz pierwszy,
  • Prowadzenie nie więcej niż 2 małych i średnich witryn w tym samym czasie, oraz
  • Szukasz niedrogiego, ale godnego zaufania dostawcy usług hostingowych.

Niska cena, dobra obsługa klienta, pełna polityka zwrotu 90 dni plus nasz ekskluzywny specjalny link rabatowy - to są kluczowe czynniki, które umieszczają Hub w mojej liście "Konieczne do zobaczenia budżetu".

Ale pamiętaj, że dostajesz to, za co płacisz. Dla tych, którzy szukają rozwiązań hostingowych o wysokiej wydajności z najnowszą technologią serwerową, polecam SiteGround, InMotion Hosting (spółka macierzysta centrum), oraz A2 Hosting.

Aby uzyskać więcej informacji lub zamówić WebHostingHub, odwiedź (link otwiera się w nowym oknie): http://www.webhostinghub.com

P / S: linki promo, o których wspomniałem w tym przeglądzie, to wszystkie linki partnerskie. Jeśli dokonasz zakupu za pomocą tego linku, dostaniesz dodatkowe rabaty na swój pierwszy rachunek WebHostingHub i uznasz mnie za osobę odsyłającą. W ten sposób utrzymuję tę stronę przy życiu przez 7 + lata i dodam więcej darmowych recenzji hostingu na podstawie prawdziwego konta testowego - twoje wsparcie jest bardzo cenne. Kupowanie za pośrednictwem mojego linku nie kosztuje więcej - w rzeczywistości mogę zagwarantować, że uzyskasz najniższą możliwą cenę za WebHostingHub.

O Jerry Low

Założyciel WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - przegląd hostingu zaufany i używany przez użytkowników 100,000. Więcej niż doświadczenie 15 w hostingu, marketingu afiliacyjnym i SEO. Współpracuje z ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com i innymi.