WebHostingHub Review

Recenzję: Jerry Low. .
  • Aktualizacja zaktualizowana: Oct 21, 2020
WebHostingHub
Plan w recenzji: Spark
Zrecenzowany przez:
Ocena:
Recenzja zaktualizowana: Październik 21, 2020
Podsumowanie
WebHostingHub jest najlepszym z naszych najlepszych picków 5. Jeśli dopiero zaczynasz i szukasz taniego serwisu hostingowego, Hub jest koniecznością.

WebHostingHub ma swoją siedzibę w Virginia Beach od pewnego czasu (kontrola WhoIs wskazuje, że domena została zarejestrowana w Jan 2005), ale do niedawna firma znajdowała się poza zasięgiem radaru głównego strumienia.

W tym czasie pisania, WebHostingHub jest pod zarządzaniem InMotion Hosting - jedna z moich ulubionych firm hostingowych, która ma ponad 10-letnie doświadczenie w branży.

Co zawiera plan hostingowy WebHostingHub?

Web Hosting Hub zaczął oferować więcej opcji na początku 2014 r. I ponownie spakował swój poprzedni „All-In-One Hosting Plan” do trzech różnych pakietów, a mianowicie Spark, Nirto i Dynamo.

Osobiście przekonałem się, że pakiet Spark WebHostingHub jest jednym z nich najlepsze tanie usługi hostingowe dla początkujących / początkujących. Ale zanim zagłębimy się w szczegóły, spójrzmy na podstawowe funkcje i ceny wszystkich trzech pakietów.

FunkcjeIskraNitrodynamo
Darmowa domena
Strony2U / LU / L
Zaparkowane Domeny5U / LU / L
Subdomeny25U / LU / L
MySQL10U / LU / L
Wybór centrum danych
Rabat na projektowanie stron internetowych20%30%
Cena rejestracji$ 3.99 / mc$ 5.99 / mc$ 7.99 / mc

 

* U / L = Unlimited.

Nieźle jak na hosta 3.99 USD miesięcznie, ale…

Podobnie jak wiele innych firm hostingowych z budżetem, możesz zobaczyć, że funkcje w WHH są mniej więcej takie same - gdzie możesz hostować nieograniczoną liczbę stron internetowych z nieograniczoną pamięcią dyskową, nieograniczonymi transferami danych, nieograniczoną pocztą internetową, kontami FTP, bazami danych MySQL i jedną -kliknij instalację na najpopularniejszym CMS w bardzo przystępnej cenie.

Te funkcje są odpowiednie dla hosta poniżej 5 USD / miesiąc i wystarczają dla początkujących.

Ale wszystkie są takie same.

WebHostingHub, iPage, JustHost, FatCow, Host Metro, PowWeb, BlueHost, HostMonster - funkcje hostingowe wszystkich znanych marek są takie same. Nie ma sensu porównywać ich funkcji hostingu.

Co wyróżnia usługę WebHostingHub?

As I said, since most popular shared oferty hostingowe are the same thing, the burning question that comes next would be: Why WebHostingHub is in moja lista najlepszych rekomendacji dla początkujących?

Zamiast raz po raz uderzać w martwego konia jak inne witryny z recenzjami hostingu, powiem ci coś innego. Coś innego, co może wpłynąć na twoją decyzję pójścia (lub nie) z Hubem.

1. WebHostingHub jest jednym z najtańszych

Cena jest głównym powodem, dla którego WebHostingHub, w szczególności Spark Plan, jest polecany początkującym.

Zakładając, że zamawiasz za pośrednictwem naszego specjalnego linku promocyjnego, zapłacisz 89.64 $ za subskrypcję miesięcy 24 (25% zniżki od normalnej ceny). Jeśli robisz matematykę, to średnio $ 3.74 / miesiąc. Nie mamy już specjalnego kodu promocyjnego z WebHostingHub. Ich nowa cena 3.99 / mo jest nadal rozsądna.

2. Hub jest zarządzany przez InMotion Hosting

Jest tylko kilka firm hostingowych, które polecam i przejrzyj na tej stronie. Nie wyciągam tych nazw z przypadkowego wyboru. Zamiast tego, te hosty są wybierane po rozważnych rozważaniach opartych na moim dziesięcioletnim doświadczeniu w tworzeniu stron internetowych.

As mentioned, the company WebHostingHub was established and currently managed by the same management of a well known premium web hosting company – the InMotion Hosting. I have been with InMotion for a long time, much longer than I’m with WebHostingHub, and I had some very positive experience with the InMotion team in the past. This site WebHostingSecretRevealed.net for example, is hosted on InMotion Hosting.

3. WebHostingHub jest marką spoza EIG

Co najbardziej przypadkowi klienci nie wiedzą, jest to, że dużo (i naprawdę dużo!) Znani dostawcy usług hostingowych są teraz należący do grupy biznesowej Endurance International Group (EIG).

Matt Heaton nie jest już właścicielem Bluehost i Hostmonster; firmy należą teraz do EIG. Podobnie jak JustHost, iPage, FatCow, PowWeb, StartLogic, EasyCGI, VPS Link, SuperGreen i Hostgator. Wszystkie te firmy zostały sprzedane do EIG.

Osobiście nie mam nic przeciwko temu scenariuszowi - przejęcie to jeden z najczęstszych sposobów na wzrost we współczesnym biznesie. Jednak wielu webmasterów, których znałem, nie lubi, jak firma hostingowa jest zmonopolizowana przez dużą współpracę. Z tego powodu sprawia, że ​​nasz temat recenzji, WebHostingHub, jest wyjątkowy. Hub nie jest własnością ani nie jest zarządzany przez dużą międzynarodową współpracę.

4. Pełny okres próbny zwrotu pieniędzy

Hub oferuje najdłuższy w branży okres próbny pełnego zwrotu kosztów - 90 dni. Oto szybkie porównanie WebHostingHub z innymi niedrogimi markami hostingowymi.

FunkcjePiastaHostingerHostgatorBlueHost
Bezpłatna domena
Wsparcie wewnętrzne
Ochrona poczty e-mail
PróbaDni 90Dni 30Dni 45Dni 30
.Cen Odnowienie Cen$ 11.99 / rok$ 14.99 / rok$ 12.95 / rok$ 14.99 / rok
Więcejprzeglądprzeglądprzegląd

 

* Odniesienie: = Tak; = Nie

 

Moje doświadczenie z WebHostingHub

W tym momencie pisania byłem z WebHostingHub na więcej niż dwa lata cztery lata (w ramach planu Spark).

Moje ogólne doświadczenie jest powyżej średniej - weź pod uwagę, że ten host kosztuje mniej niż 5 USD miesięcznie.

Hub jest bardziej niezawodny, niż się spodziewałem. Według moich danych, WebHostingHub stale osiąga 99.8% i więcej (patrz zdjęcia poniżej) - nie jest to najlepszy, ale nadal dobry gospodarz, jeśli wziąć pod uwagę cenę. Warto również wspomnieć, że proces zamawiania i aktywacji konta był niezwykle płynny i szybki. Kiedy zarejestrowałem się po raz pierwszy, otrzymałem e-mail aktywacyjny, dane logowania i konto hostingowe, gdy tylko zakończyłem płatność. Moim zdaniem takie płynne przejście jest istotne zwłaszcza dla początkujących.

WebHostingHub Uptime Record (czerwiec / lipiec 2016) - 100%

Czas działania hostingu WebHostingHub (13 czerwca - 12 lipca): 100%

WebHostingHub Uptime Record (marzec 2016) - 99.99%

WebHostingHub marcowy wynik uptime - 99.99%. Witryna testowa przestała działać przez 5 minut 22 marca.

WebHostingHub Uptime Record (luty 2016) - 99.99%

WebHostingHub Uptime w ciągu ostatnich 30 dni (luty 25th, 2016)

WebHostingHub Uptime Record (wrzesień 2015) - 99.98%

WebHostingHub Uptime w ciągu ostatnich 30 dni (październik 1st, 2015)

Rekord czasu pracy WebHostingHub (marzec - kwiecień 2015) - 99.96%

WebHostingHub Uptime w ciągu ostatnich 30 dni (kwiecień 27th, 2015)

Rekord czasu pracy WebHostingHub (listopad - grudzień 2014) - 99.99%

WebHostingHub Uptime w ciągu ostatnich 30 dni (grudzień 4, 2014)

Rekord czasu pracy WebHostingHub (lipiec - sierpień 2014) - 99.88%

WebHostingHub Uptime w ciągu ostatnich 30 dni (sierpień 12, 2014)

 Good About WebHostingHub

Szybkie podkreślenia tego, co lubię najbardziej w WebHostingHub Hosting według mojego doświadczenia.

  • Bardzo przystępne Klienci, którzy po raz pierwszy płacą tylko 3.99 / mo za subskrypcję 24 miesięcznie.
  • Doskonała obsługa klienta W wielu przypadkach obsługa posprzedażna w firmach hostingowych z budżetem jest do niczego; ale tak nie jest w przypadku WebHostingHub. Hub dziedziczy dobre praktyki z InMotion Hosting i zapewnia doskonałą obsługę klienta zarówno w zakresie sprzedaży, jak i pomocy technicznej.
  • Przyjazny dla użytkownika + Brak migracji witryny w dół It is extremely easy to setup a new website on WebHostingHub. Plus, WebHostingHub comes with an awesome feature – the No Down-time Transfer. Users who are switching from another web host will get a temporary ‘platform’ to setup and test their sites before making the actual move (something like the Staging Area at Silnik WP).
  • Zwiększ bezpieczeństwo za pomocą w / suPHP w / suPHP to środek bezpieczeństwa witryny, którego często nie widzisz w budżetowych ofertach hostingowych - ogromny plus dla tych, którzy chcą dodatkowej ochrony witryny.
  • Rabaty za dodatkową usługę Użytkownicy Nitro i Dynamo otrzymują odpowiednio 20% i 30% zniżki na usługi projektowania stron internetowych Hub.
  • 90 Days (najdłuższa) pełna gwarancja zwrotu pieniędzy Jeśli nie jesteś zadowolony z usługi w WebHostingHub, możesz po prostu anulować swoje konto w ciągu pierwszych 90 dni i poprosić o pełny zwrot pieniędzy (z wyłączeniem opłat za rejestrację domeny i opłat za certyfikaty SSL, jeśli takie istnieją).

 Niezbyt dobrze o WebHostingHub

  • Ograniczone strony internetowe dla Spark Plan  Możesz hostować tylko dwie strony internetowe w WebhostingHub Spark Hosting Plan.
  • Opłaty za kopię zapasową konta Witryny hostowane na WebHostingHub domyślnie nie tworzą kopii zapasowych automatycznie. Aby móc tworzyć kopie zapasowe witryn w Centrum, musisz dodatkowo płacić 1 dolara miesięcznie za funkcję „Automatyczna kopia zapasowa konta”.
  • Drogie przedłużenie stawki WebHostingHub Spark Plan odnawia się za 8.99 USD / mies. Jest nieco droższy w przypadku budżetowej usługi hostingowej.

Ważne: nielimitowany hosting zawsze będzie ograniczony

Przed zapisaniem się do któregokolwiek z witryn WebHostingHub „nieograniczony hosting plany ”(lub inne podobne oferty hostingowe), musisz być świadomy jednej rzeczy, nie ma czegoś takiego jak nieograniczony hosting.

Jeśli nieograniczony hosting jest prawdziwą opcją, nie ma powodu, dlaczego NASA lub Google lub Facebook lub Yahoo! trzeba zainwestować miliony (jeśli nie miliardy) dolarów w swoją infrastrukturę serwerową. Wyobraź sobie: "Hej, WebHostingHub wydaje nieograniczony hosting, przenieśmy Google.com do Hub!"

Czy w ogóle nie brzmi dobrze, nie sądzisz? Aby dowiedzieć się więcej, przeczytaj mój artykuł na The Truth about Unlimited Hosting.

Konkluzja: Czy powinieneś skorzystać z WebHostingHub?

Osobiście uważam, że plan Spark WebHostingHub jest dobrym pomysłem. W rzeczywistości jest to oczywiste, jeśli jesteś:

  • Rozpoczęcie bloga po raz pierwszy,
  • Prowadzenie nie więcej niż 2 małych i średnich witryn jednocześnie, oraz
  • Szukasz niedrogiego, ale godnego zaufania dostawcy usług hostingowych.

Niska cena, dobra obsługa klienta, 90-dniowa polityka pełnego zwrotu kosztów oraz nasz ekskluzywny specjalny link do rabatu - to kluczowe czynniki, które sprawiają, że Hub znajduje się na mojej liście „Hosting budżetowy, który trzeba zobaczyć”.

Ale pamiętaj, że dostajesz to, za co płacisz. Dla tych, którzy szukają rozwiązań hostingowych o wysokiej wydajności z najnowszą technologią serwerową, polecam SiteGround, InMotion Hosting (spółka macierzysta centrum), oraz A2 Hosting.

Alternatywy i porównania

Aby znaleźć alternatywę dla WebHostingHub, możesz skorzystać z naszego narzędzie do porównywania hostingu tutaj. Lub sprawdź szybkie porównanie poniżej:

Aby uzyskać więcej informacji lub zamówić WebHostingHub, odwiedź (link otwiera się w nowym oknie): http://www.webhostinghub.com

 

P/S: The promo links I mentioned in this review are all affiliate links. If you purchase via this link, it will give you some extra discounts on your first WebHostingHub bill and credit me as your referrer. This is how I keep this site alive for 7+ years and add more free recenzje hostingu based on real test account – your support is highly appreciated. Buying via my link doesn’t cost you more – in fact, I can guarantee that you’ll get the lowest possible price for WebHostingHub.

O Jerry Low

Założyciel WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - przegląd hostingu zaufany i używany przez użytkowników 100,000. Więcej niż doświadczenie 15 w hostingu, marketingu afiliacyjnym i SEO. Współpracuje z ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com i innymi.