Pressidium Hosting Review

Oceniony przez: Jerry Low. .
  • Recenzja zaktualizowana: Mar 07, 2019
Pressidium Hosting Review
Zaplanuj w recenzji: Osobiste
Zrecenzowany przez:
Ocena:
Ostatnia aktualizacja: Marzec 07, 2019
Podsumowanie
Rozpoczęliśmy testowanie i śledzenie Pressidium Hosting na początku tego roku; i jesteśmy pod wrażeniem ich usług. Host sieciowy jest bezużyteczny dla tych, którzy szukają najwyższej jakości hostingu WordPress (i nie ma nic przeciwko płaceniu trochę więcej). Aby dowiedzieć się więcej o Pressidium, czytaj dalej.

Jeśli chodzi o miejsce hostowania witryny WordPress, chcesz mieć pewność, że wybierzesz firmę hostingową, która zapewni bezproblemową pracę Twojej witryny w systemie zaplecza. Pressidium Hosting został zapoczątkowany przez zespół doświadczonych inżynierów i programistów. Zespół składa się z czterech kolegów, którzy rozpoczęli współpracę w dużej firmie telekomunikacyjnej i medialnej. Zespół składa się z ekspertów IT, inżynierów oprogramowania i starszych programistów.

Wizją Pressidium jest oferowanie najwyższej jakości Hosting WordPress dla wszystkich. Z globalnym naciskiem mają serwery zlokalizowane w Ameryce Północnej, Europie, Japonii i Azji Południowo-Wschodniej oraz Oceanii.

Pressidium Hosting Plans

Pressidium oferuje różnorodne plany, aby zaspokoić potrzeby wszystkich osób z początkujący blogger do profesjonalny właściciel firmy. Pamiętaj, że wszystkie te plany są wysoce skalowalne.

personel

Osobisty plan oferuje do trzech instalacji WordPress za $ 24.90 / miesiąc. Mimo że uzyskasz nieograniczoną przepustowość, możesz ograniczyć się do 30,000 odwiedzin na miesiąc. Otrzymasz także przestrzeń 10GB SSD, podwajając miejsce na dysku z mikro-planu. Dodatkowe korzyści obejmują obsługę 24 / 7 za pośrednictwem systemu biletowego. Możesz dodać obsługę CDN lub SSL, aby uzyskać dodatkowe opłaty w wysokości 10 za każdy miesiąc.

profesjonalny

Jeśli potrzebujesz więcej niż 3 instalacji WordPress lub uważasz, że Twój ruch będzie najlepszy 30K, profesjonalny plan oferuje do instalacji 10 WordPress i nieograniczoną przepustowość z maksymalnie 100,000 wizyty / miesiąc. Pakiet Professional kosztuje $ 69.90 / miesiąc i zawiera 20GB miejsca na dysku SSD. Otrzymasz wsparcie techniczne 24 / 7 i możesz również dodać plany wsparcia dla SSL i CDN za $ 10 / miesiąc każdy.

biznes

Jeśli Twoja witryna rozwija się jak szalona, ​​najlepszym rozwiązaniem może być plan biznesowy 199.90 / miesiąc. Pakiet ten zawiera do 25 WordPress instaluje, nieograniczoną przepustowość, 500,000 wizyty / miesiąc i 30 GB SSD. Dzięki temu planowi miesięczne koszty obejmują obsługę SSL i CDN.

Micro

Ten plan jest skierowany do początkujących użytkowników, którzy dopiero zaczynają pracę z WordPress i nie potrzebują dużo miejsca ani dużego ruchu. Mikroprogram zawiera pojedynczą instalację WordPress i do 10,000 odwiedzin miesięcznie. Otrzymasz 5GB o przestrzeń dyskową, standardową obsługę tylko $ 17.90 miesięcznie i opcję dodania CDN za $ 10 / miesiąc. Plan mikro bez dodatkowych dzwonków i gwizdek wynosi $ 17.90 / miesiąc.

W podsumowaniu…

planyMicropersonelprofesjonalnybiznes
Instalacje WordPress131025
Odwiedziny / mo10,00030,000100,000500,000
Przechowywanie (SSD)5 GB10 GB20 GB30 GB
Szyfrowanie LET'S+ 10 / miesiącw zestawiew zestawiew zestawie
CDN + HTTP / s+ 10 / miesiącw zestawiew zestawiew zestawie
Staging Sitestaktaktaktak
Automatyczne aktualizacjetaktaktaktak
Cena (subskrypcja roczna)$ 21 / mc$ 42 / mc$ 125 / mc$ 250 / mc

* Funkcje hostingowe i szczegóły dotyczące cen z witryny Pressidium (marzec 2019) - proszę zwrócić się do urzędników, aby uzyskać najbardziej dokładne informacje.

Pressidium = nowy silnik WP?

Plany hostingu Pressidium działają na podobnym modelu jak Silnik WP i Kinsta.

Obie firmy hostingowe pobierają opłaty od klientów na podstawie odwiedzin. Na przykład najmniejszy pakiet WP Engine, który pojawia się za $ 30 / miesiąc, pakuje się do osobistego pakietu z około 25,000 odwiedzin na miesiąc i 10 GB miejsca. WP Engine nie oferuje jednak mniejszego pakietu mikro dla początkujących. WP Engine oferuje większe pakiety dla tych witryn, które otrzymują miliony wizyt miesięcznie.

Co podoba mi się w Pressidium Hosting

Muszę dodać, że w kontaktach z założycielem Pressidium, Andrew Georges'em, był dobry czynnik. Na przykład doświadczyłem niewielkiego błędu przy pierwszej konfiguracji witryny testowej. Andrew był bardzo szybki, aby odpowiedzieć na moje pytania i bardzo przejrzysty ze swoimi problemami. Uczciwość z firmy hostingowej jest niezbędna do dobrej komunikacji między Tobą a wsparciem technicznym. To bardzo pomaga rozwiązać wszelkie podstawowe problemy, które możesz mieć ze swoją witryną.

Główne zalety

Ponadto wiele rzeczy, które udało mi się znaleźć w Pressidium, to:

  • Bardzo niezawodne i szybkie serwery 100% czasu pracy serwera do tej pory dla naszej witryny testowej. Pamięć masowa SSD sprawiła, że ​​strona testowa ładowała się bardzo szybko - bardzo krótki czas reakcji w naszej witrynie testowej (uśredniający 200ms).
  • Usługa wspierana przez SLA - dostępność usługi 95% Klienci otrzymają 5% miesięcznego kredytu klienta za każdą godzinę przerwy w świadczeniu usług w postaci Kredytów SLA, które są naliczane za miesięczną opłatę. Musisz jednak złożyć wniosek o kredyty na piśmie w ciągu 30 dni od incydentu, a kwota nie może być większa niż opłaty, które klient płaci. Moje doświadczenie pokazuje, że nie byłoby to jednak problemem.
  • Platforma Pinnacle Platformy hostingowe Pressidium są wyposażone w zaawansowane funkcje WP - w tym automatyczne aktualizacje, strony testowe do rozwoju WP i automatyczne tworzenie kopii zapasowych. Ponadto, była łatwa w obsłudze platforma i płynne przejście do tej pory - dodanie strony i skonfigurowanie jej było łatwe.
  • Rozsądna cena Cena w Pressidium jest nieco niższa niż podobnych firm hostingowych, które oferują tę samą usługę WordPress. Wszystkie inne rzeczy są równe, oszczędzanie pieniędzy to niezły profit.

Insiders 'View of Pressidium User Dashboard

Dla twojej informacji, oto kilka screenów od środka:

pressidium-architektura-2
Jak działa Pressidium - Szybki przegląd architektury Pressidium.

Panel prasowy Pressidium - tutaj zarządzasz witrynami obsługiwanymi przez Pressidium. Zauważ, że Pressidium jest hostingiem skoncentrowanym na WP, twoje główne zadania administracyjne są wykonywane na pulpitach WP.
Panel prasowy Pressidium - tutaj zarządzasz witrynami obsługiwanymi przez Pressidium. Zauważ, że Pressidium jest hostingiem skoncentrowanym na WP, twoje główne zadania administracyjne są wykonywane na pulpitach WP.

Czego nie lubię -

Zero. Jestem pod dużym wrażeniem Pressidium i nie znalazłem niczego, co mogłoby rzucić dla mnie czerwoną flagę.

Ważne wiedzieć

1. Koszt za wizytę

Należy jednak pamiętać, że Pressidium nalicza opłaty od użytkowników na podstawie liczby odwiedzin witryny, podobnie jak w przypadku innych firm hostingowych działających na WordPress, takich jak WP Engine. Problem polega na tym, że nie ma sposobu, aby dowiedzieć się, jak firma hostingowa oblicza te wizyty. Na przykład, jeśli wizyta pochodzi od bota, a nie prawdziwego gościa?

Współzałożyciel Pressidium, Andrew Georges, poinformował nas w wywiadzie, że nie liczą botów i że ich celem jest pomoc firmom w osiągnięciu sukcesu, więc jeśli masz obawy co do liczby wizyt, powinieneś najpierw przeczytać ten wywiad . Jeśli nadal masz pytania dotyczące wizyt, skontaktuj się z Pressidium bezpośrednio, podając szczegółowe pytania.

WP Engine, który wykorzystuje tę samą koncepcję, znajduje się na końcu reklamacji od kilku głośnych blogerów, którzy czują, że są przeładowani. Czy ten sam problem pojawi się w Pressidium? Jest zbyt wcześnie, by mówić. Tylko czas pokaże, czy proces kalkulacji jest sprawiedliwy dla właścicieli witryn.

2. Bez hostingu poczty e-mail

Pamiętaj, że Pressidium nie zapewnia hostingu poczty e-mail. Jeśli chcesz, aby adres e-mail kończył się nazwą Twojej domeny (coś w stylu [Email protected]), będziesz musiał hostować własne konta e-mail. Biorąc pod uwagę, że ich docelowi odbiorcy to przede wszystkim zaawansowani użytkownicy Internetu i geekowie - przypuszczam, że nie powinno to stanowić problemu.

Na wszelki wypadek potrzebujesz pomocy - wypróbowałem kilka różnych rozwiązań e-mailowych w przeszłości i napisałem obszerny artykuł na temat tego, jak rozwiązać ten problem - Co zrobić, gdy twój hosting nie świadczy usług hostingu poczty e-mail - więc ... nic z tego wielkiego.

Pressidium Hosting Uptime Review

Przygotowaliśmy fałszywą stronę na Pressidium early 2015. Poniżej znajduje się wynik uptime zarejestrowany za pomocą usługi śledzenia stron trzecich - Uptime Robot. W przyszłości będziemy publikować więcej informacji na temat czasu pracy.

Pressidium March 2016 Uptime Record - 100%

pressidium - 201603
Pressidium Hosting Uptime na marzec, 2016 = 100%. Ostatnim zarejestrowanym przestarzeniem było 3 miesięcy (w grudniu 31, 2015), gdzie nasza strona testowa wyszła na krótką minutę.

Pressidium February 2016 Uptime Record - 100%

pressidium feb 2016 uptime
Pressidium Hosting Uptime dla Jan 24 - Feb 23, 2016 = 100%. Ostatni błąd nastąpił 2 miesięcy temu (w grudniu 31, 2015), nasza strona testowa wyszła na krótką minutę, zgodnie z naszą historią.

Pressidium March 2015 Uptime Record - 100%

Pressidium Hosting Uptime dla Feb 13 - Mar 12, 2015 = 100%.
Pressidium Hosting Uptime dla Feb 13 - Mar 12, 2015 = 100%.

Prędkość serwera Pressidium

W lutym 2016 dodaliśmy nową metodę testowania serwera i zaczęliśmy śledzić czasy reakcji w serwisie testowym z różnych lokalizacji 8. W lutym 2016 strona testowa hostowana na Pressidium trafiła 135 i miliony sekund 76 z serwerów United States West i East Coast (niezły wynik). Ogólna ocena w porównaniu z milionami witryn 10 w Internecie to "B".

Prędkość reakcji pressidium feb 2016
Próba prędkości serwera Pressidium wynika z różnych lokalizacji 8 (Feb 2016).

Podsumowując - Pressidium jest dobrym hostingiem dla zaawansowanych użytkowników WP

Mimo że Pressidium oferuje pakiet Micro dla początkujących, platforma naprawdę nie jest dobra dla początkujących z wielu powodów, w tym, że nowa strona nie ma możliwości obliczanie kosztów hostingu ponieważ odwiedzający mogą bardzo się wahać w pierwszych dniach nowej witryny.

Pressidium jest jednak odpowiednie dla dużych witryn WordPress, które generują duży ruch i wymagają witryny, która ładuje się bardzo szybko. Jeśli zdecydujesz się dać tej firmy hostingowej spróbować, należy rozważyć roczne zobowiązanie, jak dostaniesz dwa miesiące za darmo, płacąc z góry. Ta zniżka może pomóc w przypadku drobnych problemów, gdy firma hostingowa znajdzie podstawę i gdy Twoja witryna się powiększy.

Alternatywy dla Pressidium: Silnik WP, Kinsta, SiteGround.

Tańsze opcje z mniejszą pojemnością hostingu - InMotion Hosting, Hostgator, GreenGeeks.