InMotion Hosting Review

Recenzj臋: Jerry Low. .
  • Recenzja zaktualizowana: sierpie艅 31, 2020
InMotion Hosting
Zaplanuj w recenzji: Moc
Zrecenzowany przez:
Ocena:
Recenzja zaktualizowana: Sierpnia 31, 2020
Podsumowanie
Gdybym nie mia艂 najwy偶szej wiary w hosting InMotion, nie wydawa艂bym setek dolar贸w rocznie na op艂aty hostingowe. Wierz臋, 偶e dwa kluczowe elementy sprawiaj膮, 偶e s膮 one jednym z najlepszych gospodarzy, z kt贸rymi si臋 spotka艂em do tej pory; Wyj膮tkowa wydajno艣膰 serwera i fantastyczna obs艂uga klienta.

Z prawie 20-letnim do艣wiadczeniem w bran偶y hostingu, InMotion Hosting jest jedn膮 z najbardziej rozpoznawalnych marek na 艣wiecie.

Du偶o - mam na my艣li naprawd臋 wielu starych zegar贸w, kt贸rzy w przesz艂o艣ci mieli swoj膮 witryn臋 na InMotion. Tak wi臋c napisanie recenzji na temat InMotion jest trudne - musz臋 upewni膰 si臋, 偶e moja opinia obejmuje wystarczaj膮c膮 g艂臋boko艣膰 i pokaza膰 wyra藕ny obraz, jak to jest by膰 klientem InMotion Hosting.

Informacje o us艂udze InMotion Hosting

  • Siedziba: Los Angeles, Kalifornia
  • Utworzono: 2001
  • Centra danych: zachodnie i wschodnie wybrze偶e Stan贸w Zjednoczonych
  • Us艂ugi: hosting wsp贸艂dzielony, VPS, dedykowany i odsprzedawca

Moje do艣wiadczenia z hostingiem InMotion

InMotion Hosting to jeden dostawca us艂ug, kt贸ry od pewnego czasu pozostaje mi bliski. Po raz pierwszy rozpocz膮艂em prac臋 z InMotion, kiedy zaoferowano mi bezp艂atne konto hostingowe w 2009 roku. Bezp艂atne konto hostingowe wygas艂o rok p贸藕niej. Kocha艂em ich obs艂ug臋 tak bardzo, 偶e pozosta艂em - jako klient p艂ac膮cy.

Dziesi臋膰 lat p贸藕niej korzystam z planu hostingowego InMotion VPS i wci膮偶 co roku p艂ac臋 firmie setki dolar贸w za hosting moich wa偶nych witryn.

Jestem pewien, 偶e przez lata wykopa艂em prawie ka偶dy aspekt ich zasob贸w.

Wyczerpa艂em swoje zasoby hostingu wsp贸艂dzielonego i dwukrotnie spowodowa艂em zawieszenie konta. Rozmawia艂em z ich zespo艂em wsparcia - przez telefon i za po艣rednictwem czatu na 偶ywo niezliczon膮 ilo艣膰 razy. I spotka艂em si臋 z ich mened偶erami stowarzyszonymi w Nowym Jorku, gdy uczestniczy艂em w programie Affiliate Summit East 2016.

Moje osobiste rekordy rozliczeniowe InMotion Hosting
Moje rekordy rozliczeniowe InMotion Hosting od 2013 roku. Hej, InMotion, czy mog臋 dosta膰 bezp艂atn膮 koszulk臋? :)

Co zawiera ta recenzja InMotion?

W tej recenzji podziel臋 si臋 tym, 偶e dowiedzia艂em si臋 o InMotion przez lata, aby艣 m贸g艂 podj膮膰 艣wiadom膮 decyzj臋 dotycz膮c膮 zalet i wad hostingu u nich.

Przegl膮dy WHSR s膮 cz臋艣ciowo oparte na 艣ledzeniu wydajno艣ci w witrynach, kt贸re zak艂adamy na ka偶dym ho艣cie - dotyczy to (oczywi艣cie) InMotion Hosting. A poniewa偶 nadal u偶ywam InMotion do hostowania moich witryn, mog臋 zabra膰 Ci臋 za kulisy i pokaza膰 ich funkcje za po艣rednictwem mojego konta.

Podziel臋 si臋 r贸wnie偶 wyj膮tkow膮 ofert膮 na dole tej strony - gdzie mo偶esz uzyska膰 InMotion z 66% zni偶k膮. Hosting dzielony zaczyna si臋 od 2.49 USD / mies. Zamiast zwyk艂ego 7.49 USD / mies.


Zalety hostingu InMotion

1. Doskona艂a wydajno艣膰 hostingu: Uptime> 99.95%, TTFB ~ 400ms

W艣r贸d dostawc贸w us艂ug hostingowych, z jakimi dotychczas si臋 spotka艂em, serwery InMotion Hosting nale偶膮 do najbardziej wydajnych serwer贸w w kategorii bud偶etowej. Ich czas dzia艂ania jest znacznie powy偶ej standardu bran偶owego 99.95%.

Co wa偶niejsze, przetestowa艂em wydajno艣膰 z wielu lokalizacji, z kt贸rych wszystkie s膮 w stanie pochwali膰 si臋 czasem do pierwszego bajtu (TTFB) poni偶ej 450ms.

Dow贸d jest jednak w puddingu, jak m贸wi膮. Sp贸jrzmy na wyniki test贸w, kt贸re opracowa艂em na InMotion Hosting od lat od 2013.

Testy pr臋dko艣ci hostingu InMotion

Test szybko艣ci serwera w Bitcatcha

Test pr臋dko艣ci (czerwiec 2019) - wyniki dla w臋z艂贸w testowych w Stanach Zjednoczonych (Zach贸d / Wsch贸d): 2 / 60ms, Kanada: 74ms, Bangalore: 523ms (najwolniejszy).
inmotion feb Szybko艣膰 odpowiedzi 2016
Test pr臋dko艣ci (luty 2016) - zastrze偶ony algorytm BitCatcha wysy艂a ping do mojej witryny testowej z r贸偶nych lokalizacji, co daje jej og贸lny wynik A +. Norm膮 jest zwykle B +, kt贸ra jest o trzy stopnie ni偶sza od tej.

Czas do pierwszego bajtu (TTFB) na podstawie testu strony internetowej

Test pr臋dko艣ci hostingu InMotion na stronie testowej strony internetowej
WebpageTest.org ocenia moj膮 stron臋 testow膮 TTFB na 415ms, kt贸ra jest bardzo dobra.

Dane czasu dzia艂ania hostingu InMotion

Marzec - maj 2020: 100%

czas reakcji inmotion 2020
Czas dzia艂ania InMotion Hosting od marca do maja 2020 r .: 100%. W tym okresie nie odnotowano awarii.

Jan 2019: 100%

Recenzja InMotion Hosting - Rekord uptime 2018 sierpie艅
InMotion Hosting uptime w ci膮gu ostatnich 30 dni (stycze艅 2019) - 100%.

Sep / Oct 2018: 100%

InMotion Hosting Uptime Review
InMotion Hosting uptime w ci膮gu ostatnich 30 dni (wrzesie艅 / pa藕dziernik 2018) - 100%.

Czerwiec 2018: 100%

inmotion hosting uptime review - czerwiec 2018

Stycze艅 2018: 100%

inmotion hosting uptime review - jan 2018

Marzec 2017: 100%

inmotion hosting uptime review - mar 2017

Lipiec 2016: 99.95%

czas reakcji inmotion 072016

Marzec 2016: 99.99%

inmotion - 201603

Lut 2016: 99.97%

hosting inmotion feb 2016 uptime

Sep 2015: 99.83%

inmotion sept uptime

Aug 2015: 100%

InMotion Hosting uptime rekord na lipiec / sierpie艅 2015. Witryna nie przesz艂a przez ostatnie 934 godziny.

Mar 2015: 100%

InMotion Hosting uptime

Apr 2014: 100%

Wynik dzia艂ania hostingu InMotion Hosting (minione dni 30, marzec - kwiecie艅 2014)

Mar 2014: 99.99%

Wynik w us艂udze Hosting InMotion Hosting (minione dni 30, luty - marzec 2014)

Dec 2013: 100%

inmotion vps uptime dec-jan

2. 艢wietna obs艂uga klienta i obs艂uga czatu na 偶ywo

Standardowa procedura wsparcia w InMotion Hosting obejmuje:

  • Niespotykana gwarancja zwrotu pieni臋dzy w 90-u
  • Wiele kana艂贸w wsparcia (system biletowy, Skype, telefon, czat na 偶ywo, e-maile)
  • 艁atwe zwroty pieni臋dzy lub anulowanie konta

InMotion Hosting Inc., znany z obs艂ugi klienta, zosta艂 akredytowany BBB od 2003 i ma A + z BBB Busines Review. Jest cz臋sto wysoko oceniany przez hosting stron przegl膮daj膮cych, dlatego te偶 ma du偶e oczekiwania, aby sprosta膰 wymaganiom, szczeg贸lnie w zakresie obs艂ugi posprzeda偶nej.

Kiedy prowadzi艂em tajny test kana艂贸w obs艂ugi klienta ju偶 w sierpniu 2017ich czat na 偶ywo pojawi艂 si臋 jako jeden z najlepszych w tej dziedzinie. Czas pierwszej odpowiedzi wyni贸s艂 mniej ni偶 60 s, a moje zapytania zosta艂y szybko rozwi膮zane.

Moje osobiste do艣wiadczenia ze wsparciem czatu na 偶ywo InMotion

W 2018 roku powt贸rzy艂em test z systemem wsparcia InMotion, aby zaktualizowa膰 t臋 recenzj臋 i ciesz臋 si臋, 偶e wcale si臋 nie pogorszy艂a.

rejestracja czatu w systemie czatu na 偶ywo Inmotion.
Kolejny test w terenie, kiedy robi艂em t臋 recenzj臋 - moja pro艣ba o czat na 偶ywo zosta艂a natychmiast odebrana.

Inne komentarze u偶ytkownik贸w

Oczywi艣cie nie jestem osamotniony w mojej mi艂o艣ci do InMotion - inni uwa偶aj膮, 偶e s膮 tak偶e 艣wietni, szczeg贸lnie pod wzgl臋dem obs艂ugi klienta.

Pracownicy obs艂ugi inmotion mieli co najmniej 160 godzin szkolenia przed odpowiedzeniem na wywo艂anie u偶ytkownik贸w
Pozytywne opinie na temat wsparcia InMotion (zrzut ekranu ze zweryfikowanego 藕r贸d艂a) Ocena hostingu witryn internetowych).

Opinie u偶ytkownik贸w InMotion na Twitterze

3. Bezp艂atna us艂uga migracji witryn dla nowych klient贸w

Niezale偶nie od tego, jaki plan hostingowy przyjmujesz z InMotion Hosting, oferuj膮 oni wszystkim nowym klientom bezp艂atn膮 migracj臋 witryny.

Jak poprosi膰 o bezp艂atn膮 migracj臋 witryny z InMotion?

InMotion Hosting mo偶e pom贸c w migracji naszych stron internetowych, wi臋c po co robi膰 ci臋偶kie d藕wigi? Kliknij, aby za偶膮da膰.

Kliknij tutaj, aby poprosi膰.

bezp艂atna migracja strony dla klienta hostingowego pierwszego klienta
Aby poprosi膰 o us艂ug臋 migracji witryny InMotion, zaloguj si臋 do pulpitu AMP> Operacje na koncie> 呕膮danie przeniesienia witryny.

4. Kompleksowe rozwi膮zanie: wszystkie funkcje hostingowe, kt贸rych potrzebujesz w jednym abonamencie

Jak zwykle, InMotion Hosting oferuje pe艂n膮 gam臋 wsp贸艂dzielonych typ贸w plan贸w w celu rozwi膮zania wielu scenariuszy. Od najbardziej podstawowych stron startowych po ci臋偶kich u偶ytkownik贸w e-commerce, ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie.

Niekt贸re krytyczne funkcje obejmowa艂y:

  • Wyb贸r lokalizacji serwer贸w mi臋dzy wschodnim i zachodnim wybrze偶em USA,
  • Codzienne automatyczne tworzenie i przywracanie kopii zapasowych witryn,
  • Gotowy eCommerce - Uzyskaj preinstalacj臋 OpenCart, PrestaShop i Magento,
  • Nieograniczone konta e-mail - uzyskaj dost臋p do skrzynki odbiorczej przez Webmail, IMAP, POP
  • Bezp艂atne gotowe certyfikaty SSL (Auto SSL),
  • Zarz膮dzany hosting WordPress z wbudowanym narz臋dziem do budowania stron WP (BoldGrid),

  • Gotowy do PHP 7 - 艂aduje Twoje strony 50% szybciej,
  • Wst臋pnie skonfigurowany CMS podczas sk艂adania zam贸wienia,
  • Profesjonalna us艂uga projektowania stron internetowych w rozs膮dnej cenie,
  • Softaculous - zainstaluj aplikacje sieciowe ~ 400 za pomoc膮 kilku klikni臋膰,
  • Dost臋p SSH i SFTP,
  • Nieograniczone zadania Cron dla wszystkich plan贸w hostingu, i
  • WP-CLI w艂膮czony - zainstaluj i zarz膮dzaj wieloma witrynami WordPress

Darmowy SSL (domy艣lny w cPanel)

Jest oczywi艣cie r贸偶nica mi臋dzy bezp艂atnym i p艂atnym SSL, ale dla wi臋kszo艣ci z nas bezp艂atna wersja jest w porz膮dku. Aby aktywowa膰 darmowy SSL (VPS lub dedykowani u偶ytkownicy hostingu), poszukaj opcji w WHM.

Niestety, InMotion Hosting nie obs艂uguje automatycznej instalacji certyfikat贸w Let's Encrypt SSL (w przeciwie艅stwie do SiteGround or A2 Hosting). Otrzymujesz dost臋p root'a i musisz go zainstalowa膰 na w艂asn膮 r臋k臋. Mo偶esz znale藕膰 szczeg贸艂owe instrukcje w tym samouczku.

krok 1 - instalacja auto ssl na hostingu inmotion - wa偶ne dla stron biznesowych
Oto jak wygl膮da Pulpit u偶ytkownika hostingu InMotion (znany jako InMotion AMP). Aby aktywowa膰 bezp艂atn膮 opcj臋 SSL, zaloguj si臋 do portalu zarz膮dzania kontem (AMP).
krok 2 - instalacja auto ssl na hostingu inmotion - wa偶ne dla stron biznesowych
Kliknij "W艂膮cz / Wy艂膮cz", aby w艂膮czy膰 bezp艂atny SSL. Tak, to naprawd臋 takie proste.

Zarz膮dzany hosting WordPress

Platforma WordPress zarz膮dzana przez InMotion jest dostarczana z bezp艂atnym CDN, Jetpack Personal / Professional oraz wbudowanym narz臋dziem do budowania stron WP - BoldGrid.

hosting hostingu wordpress
Zrzut ekranu z ofertami InMotion Managed WordPress Hosting.

Hostuj i wysy艂aj swoje e-maile z InMotion Hosting

Hosting e-mail w InMotion Hosting jest 艂atwy i bezproblemowy w zarz膮dzaniu.

Mo偶esz zarz膮dza膰 wszystkimi zadaniami zwi膮zanymi z poczt膮 e-mail za pomoc膮 panelu zarz膮dzania kontem (AMP) lub cPanel.

konfigurowanie e-maili za pomoc膮 inmotion hosting amp
Skonfiguruj swoje e-maile w InMotion Hosting AMP lub zaloguj si臋 do panelu cPanel> Email ACcount> Ustaw klienta pocztowego.

Wst臋pnie zainstalowany CMS (Joomla, WordPress, Drupal)

Oszcz臋dno艣膰 czasu - Uzyskaj InMotion Hosting, aby podczas sk艂adania zam贸wienia zainstalowa膰 aplikacje CMS lub koszyk.

* Uwaga: w obrazie .GIF pokazane s膮 stare ceny. InMotion Hosting podni贸s艂 cen臋 planu Power do 7.99 USD / mc w lipcu 2020 r.

Preinstalowany CMS i aplikacje internetowe w Inmotion
Konfiguracja serwera InMotion Hosting podczas sk艂adania zam贸wienia.

Brak sztywnego limitu dla i-w臋z艂贸w na planie Business Hosting

Pami臋taj, 偶e InMotion Hosting nie ustawia twardego limitu na liczb臋 i-w臋z艂贸w.

Podczas gdy wi臋kszo艣膰 innych (w podobnym przedziale cenowym) limituje 100,000 - 250,000 i -odes na konto.

limity i-w臋z艂y hostingowe inmotion
Zrzut ekranu ze wsparcia spo艂eczno艣ci InMotion.

Us艂uga projektowania stron internetowych w rozs膮dnej cenie

Oszcz臋dno艣膰 czasu dla firm: skorzystaj z InMotion (podczas kasy), aby zaprojektowa膰 i zbudowa膰 jednostronicow膮 stron臋 internetow膮 w 2 dni za $ 99.

QuickStarter to jednostronicowa strona internetowa stworzona przez ekspert贸w projektowych InMotion Hosting z my艣l膮 o biznesie.

5. Mn贸stwo miejsca do wzrostu

Prowadz膮c stron臋 internetow膮, jedn膮 rzecz, o kt贸rej zawsze musisz pami臋ta膰, jest miejsce na rozbudow臋. Mo偶liwe, 偶e otrzymujesz dzisiaj trafienia 50 dziennie, ale za rok lub dwa, kt贸re mog膮 z 艂atwo艣ci膮 przekroczy膰 1,000 dziennie, a mo偶e nawet wi臋cej.

Na szcz臋艣cie, InMotion Hosting ma bardzo szerok膮 gam臋 plan贸w, kt贸re mo偶esz stopniowo zwi臋ksza膰 w miar臋 rozwoju. Istnieje r贸wnie偶 mo偶liwo艣膰 przej艣cia na VPS lub dedykowane plany hostingowe, je艣li uwa偶asz, 偶e wsp贸lne plany s膮 nadal zbyt restrykcyjne dla Ciebie.

pe艂ny zakres opcji hostingu w hostingu inmotion
R贸偶ne hostingi w InMotion Hosting (aktualna cena).

Czu膰 si臋 zmieszanym? Kt贸re z us艂ug InMotion Hosting zamierza przej艣膰?

Stawanie w obliczu zbyt wielu wybor贸w mo偶e czasami by膰 b贸lem g艂owy. Je艣li nie masz pewno艣ci, czego potrzebujesz, oto moje centy 2;

Zdecyduj, czy wolisz hosting dzielony, VPS czy serwer dedykowany.

Dla tych, kt贸rzy potrzebuj膮 dost臋pu do serwera root lub specjalnych wymaga艅, takich jak niestandardowe oprogramowanie, warto rozwa偶y膰 VPS hosting Na pocz膮tek.

Dla wszystkich innych prawdopodobne jest, 偶e jeden z udost臋pnionych plan贸w b臋dzie dla Ciebie najlepszy (zwykle najpierw kupujesz na najni偶szym poziomie).

InMotion ma cztery r贸偶ne poziomy hostingu klasy biznes - Lite, Launch, Power i Pro.

Chocia偶 ma podobny charakter, ka偶dy wy偶szy poziom oferuje wi臋cej funkcji, takich jak wi臋cej domen dodatkowych, zaparkowane domeny lub co艣 innego. Najwa偶niejsz膮 rzecz膮 do zapami臋tania jest to, ile witryn obs艂uguje ka偶dy plan - je艣li potrzebujesz tylko jednej witryny, wybierz Lite, najni偶szy pakiet.

Pami臋taj, 偶e te pakiety mo偶na uaktualni膰 w dowolnym momencie, wszystko, co musisz zrobi膰, to do艂adowa膰 r贸偶nic臋 w cenie.

6. 90-dniowa gwarancja zwrotu pieni臋dzy

Niekt贸re hosty internetowe mog膮 pr贸bowa膰 uciec bez gwarancji zwrotu pieni臋dzy lub ograniczy膰 si臋 do 艣miesznego okresu 3-day lub 14-day. InMotion Hosting oferuje jeden z najd艂u偶szych okres贸w pr贸bnych w bran偶y - niezwyk艂e dni 90!

W dowolnym momencie w ci膮gu tych 90 dni, je艣li czujesz si臋 niezadowolony z tego, co kupi艂e艣, mo偶esz poprosi膰 o anulowanie konta wraz z pe艂nym zwrotem pieni臋dzy.

Warunki us艂ugi InMotion Hosting i gwarancje

Wszystkie plany hostingu 6 na miesi膮c i na d艂u偶szy okres dla naszych pakiet贸w Business, VPS i Reseller Hosting s膮 obj臋te nasz膮 niezr贸wnan膮 gwarancj膮 zwrotu pieni臋dzy 90-day. Wszystkie serwery dedykowane i wszystkie miesi臋czne pakiety rozliczane VPS i Reseller Hosting s膮 uprawnione do pe艂nego zwrotu koszt贸w za dni 30.

- 殴r贸d艂o: Warunki korzystania z us艂ugi InMotion Hosting

7. Zapisz 50%, je艣li zam贸wisz teraz InMotion Hosting

Wsp贸艂dzielony hosting InMotion kosztuje zwykle 7.49 USD / 9.99 / 13.99 / 22.99 USD miesi臋cznie odpowiednio za plan Lite, Launch, Power i Pro.

Je艣li z艂o偶ysz zam贸wienie za po艣rednictwem naszego specjalnego linku promocyjnego, zaoszcz臋dzisz do 66%, p艂ac膮c tylko 2.49 USD / 4.99 / 7.99 / 12.99 USD miesi臋cznie na pierwszym rachunku.

ocena ceny inmotion
Zni偶ka InMotion Hosting - wsp贸艂dzielony hosting zaczyna si臋 od $ 2.49 / mo.

Kliknij tutaj, aby uzyska膰 teraz t臋 specjaln膮 zni偶k臋*

* Link partnerski


Wady Hostingu InMotion

Chocia偶 InMotion jest jednym z niewielu, kt贸rzy odebrali ode mnie pe艂n膮, pi臋ciogwiazdkow膮 recenzj臋, wci膮偶 musz臋 przyzna膰, 偶e nic nie jest doskona艂e.

Pozw贸lcie, 偶e podziel臋 si臋 z wami niekt贸rymi niezbyt zach臋caj膮cymi uwagami na ich temat.

1. Po wst臋pnej rejestracji ceny rosn膮

Kiedy w艂a艣nie rejestrujesz si臋 w InMotion Hosting, to nazywam okresem miesi膮ca miodowego. P艂acisz obni偶ki, a Ty i gospodarz jeste艣cie zadowoleni. Niestety trwa to tylko czas trwania pierwszej umowy. Gdy przyjdzie czas na odnowienie, b臋dziesz musia艂 zap艂aci膰 pe艂n膮 stawk臋.

Oznacza to, 偶e za 24-miesi臋czny okres odnowienia musisz zap艂aci膰 7.49 USD / 9.99 / 13.99 / 22.99 USD miesi臋cznie, w zale偶no艣ci od planu.

Jeszcze smutniejsze jest to, 偶e nie chodzi o InMotion Hosting i jest to norma bran偶owa. Ta praktyka zdoby艂a wiele skarg na przestrzeni lat.

Je艣li jest to co艣, na co NAPRAWD臉 si臋 sprzeciwisz, przejd藕 do hosta, kt贸ry tego nie robi, na przyk艂ad Interserver.

2. Brak natychmiastowej aktywacji konta

Aby zapobiec oszustwom, InMotion nie realizuje natychmiastowej aktywacji konta. Oznacza to, 偶e musisz zweryfikowa膰 telefonicznie, zanim aktywuj膮 Twoje konto - niewielka niedogodno艣膰 dla os贸b mieszkaj膮cych poza Stanami Zjednoczonymi, takich jak ja.

Jestem w Malezji, kt贸ra jest po przeciwnej stronie globu ni偶 USA. Bior膮c pod uwag臋 luki czasowe i s艂ab膮 jako艣膰 po艂膮czenia, mo偶e to by膰 prawdziwy ba艂agan.

3. Lokalizacja serwera tylko w Stanach Zjednoczonych

U偶ytkownicy hostingu InMotion mog膮 hostowa膰 swoje witryny tylko w Stanach Zjednoczonych. Kiedy zamawiasz sw贸j plan, mo偶esz wybra膰 pomi臋dzy Los Angeles (zach贸d) lub Waszyngtonem (wsch贸d) - ale to wszystko. Zaawansowani u偶ytkownicy potrzebuj膮 sieci dostarczania tre艣ci (CDN) lub innych firm hostingowych (na przyk艂ad Hostinger obs艂uguje 8 lokalizacji serwer贸w w USA, UE i Azji).

Wybierz hostowanie mi臋dzy centrum danych w Waszyngtonie, DC lub Los Angeles.


Plany hostingowe InMotion

Shared Hosting Plans: Launch, Power, Pro

W InMotion Hosting istniej膮 cztery wsp贸lne plany hostingowe: Lite, Launch, Power i Pro. Oto kr贸tkie szczeg贸艂y:

FunkcjeLiteUruchomi膰MocZawodowiec
Strony1250100
Darmowa pierwsza domena
Zarezerwowana domena110100U / L
Pami臋膰 SSD10 GB50 GB100 GB200 GB
transferu danychU / LU / LU / LU / L
Lepsza wydajno艣膰 serwera
Gotowy do e-commerce
Zautomatyzowana kopia zapasowa danych
Cena rejestracji$ 2.49 / mc$ 4.99 / mc$ 7.99 / mc$ 12.99 / mc

* Uwaga: U / L = Unlimited. Wszystkie wsp贸lne ceny hostingu oparte na zam贸wieniach z nasz膮 specjaln膮 promocj膮 i trzyletni膮 subskrypcj膮.

VPS Hosting Plany: 1000HA, 2000HA, 3000HA

Ich trzy nazwy planu hostingowego VPS brzmi膮 jak z wojen gwiezdnych: 1000HA-S, 2000HA-s i 3000HA-s.

Oto g艂贸wne cechy tych plan贸w:

Funkcje1000 HA-S2000 HA-S3000 HA-S
RAM (GB)468
Dysk SSD (GB)75150260
Transfer danych (TB)456
Dedykowane adresy IP345
Monitorowanie zasob贸w
Darmowy SSL
Cena rejestracji$ 22.99 / mc$ 34.99 / mc$ 54.99 / mc

* Uwaga: Wszystkie ceny hostingu VPS oparte na rocznej subskrypcji.

** Uwaga - je艣li chcesz dowiedzie膰 si臋 wi臋cej o cenach hostingu, oto nasze badanie dotycz膮ce koszt贸w r贸偶nego rodzaju plan贸w hostingowych.


InMotion Hosting Alternatywy i por贸wnania

Jak dot膮d om贸wili艣my wiele kwestii zwi膮zanych z Hostingiem InMotion, ale dla tych, kt贸rzy nadal nie s膮 pod wra偶eniem, nie obawiaj si臋 - s膮 inne opcje. BlueHost, SiteGround i A2 Hosting to trzy popularne alternatywy. Osobi艣cie polecam r贸wnie偶 A2 Hosting i SiteGround. Oba s膮 du偶ymi psami w hostingach, kt贸re oferuj膮 kompleksowe plany w konkurencyjnych cenach.

Alternatywy #1: SiteGround

Za艂o偶ona w 2004 SiteGround ma biura w Bu艂garii, W艂oszech, Hiszpanii, Wielkiej Brytanii i Stanach Zjednoczonych.

Zar贸wno InMotion Hosting, jak i SiteGround ciesz膮 si臋 dobr膮 reputacj膮 dzi臋ki doskona艂ej wydajno艣ci serwer贸w i obs艂udze klienta. InMotion Hosting jest ta艅szy i oferuje 90-dniow膮 gwarancj臋 zwrotu pieni臋dzy. SiteGround ma jednak lepsze funkcje, w tym wbudowan膮 pami臋膰 podr臋czn膮, nginxitp. Ta ostatnia ma r贸wnie偶 lepszy zasi臋g lokalizacji serwer贸w, tj. USA, Europy i Azji.

Wi臋cej

Alternatywy #2: A2 Hosting

Firma A2 Hosting dzia艂a ju偶 od 2001. Kiedy po raz pierwszy pojawi艂 si臋 na scenie, by艂 znany jako Iniquinet. Zosta艂 przemianowany na A2 Hosting w 2003 jako ho艂d dla rodzinnego miasta za艂o偶yciela - Ann Arbor, Michigan.

Firma posiada centra danych w trzech lokalizacjach, z g艂贸wnym centrum danych w Michigan i dodatkowymi serwerami w Amsterdamie i Singapurze, w Azji.

Wi臋cej

Alternatywy #3: BlueHost

Inn膮 popularn膮 firm膮 hostingow膮 jest BlueHost. Cz臋sto s膮 one por贸wnywane do InMotion Hosting, chocia偶 nasze badania sugeruj膮, 偶e InMotion Hosting jest lepszy pod wzgl臋dem wydajno艣ci serwera i obs艂ugi czatu na 偶ywo. BlueHost jest jednak oko艂o 15% ta艅szy ni偶 InMotion Hosting w d艂ugim okresie.

Wi臋cej

W skr贸cie: InMotion vs SiteGround vs A2 Hosting vs BlueHost

FunkcjeInMotion HostingSiteGroundA2 HostingBlueHost
Zaplanuj przegl膮dMocGrowBigSzybkiPodstawowy
Strony50NieograniczonyNieograniczony1
Przechowywanie100 GBNieograniczonyNieograniczony50 GB
Bezp艂atny transfer strony
Darmowa pierwsza domena
Gwarancja zwrotu pieni臋dzyDni 90Dni 30W ka偶dej chwiliDni 30
Lokalizacje serwer贸wStany ZjednoczoneStany Zjednoczone, Europa, Azja.Stany Zjednoczone, Europa, Azja.Bez wyboru
Cena rejestracji (subskrypcja 36-mo)$ 7.99 / mc$ 5.95 / mc$ 4.90 / mc$ 2.95 / mc
Cena odnowienia$ 13.99 / mc$ 14.95 / mc$ 9.99 / mc$ 7.99 / mc
Zam贸w / Dowiedz si臋 wi臋cejInmotionHosting.comSiteGround.comA2Hosting.comBluehost.com

Por贸wnaj InMotion Hosting z innymi


Cz臋sto Zadawane Pytania

Czy InMotion Hosting jest dobry?

Tak, InMotion to dobra firma hostingowa oferuj膮ca szeroki zakres powi膮zanych produkt贸w. Osobi艣cie p艂ac臋 InMotion kilkaset dolar贸w rocznie za hosting moich wa偶nych stron.

Ile kosztuje InMotion Hosting?

Istniej膮 cztery wsp贸lne plany hostingowe oferowane przez InMotion Hosting: Lite, Launch, Power i Pro. Launch - plan podstawowy, umo偶liwia hostowanie 1 witryn internetowych i kosztuje 2.49 USD miesi臋cznie za 3-letni膮 subskrypcj臋. Plany Launch, Power i Pro kosztuj膮 odpowiednio 4.99 USD, 7.99 USD i 12.99 USD miesi臋cznie.

Jak anulowa膰 Hosting InMotion po rejestracji?

InMotion Hosting oferuje 90-dniow膮 gwarancj臋 zwrotu pieni臋dzy, jednak aby anulowa膰 swoje us艂ugi, musisz skontaktowa膰 si臋 z obs艂ug膮 klienta InMotion Hosting.

Co to jest BoldGrid?

BoldGrid to oparty na WordPress kreator stron internetowych opracowany i oferowany przez InMotion Hosting swoim u偶ytkownikom.

Czy BoldGrid jest bezp艂atny?

Podstawowy konstruktor BoldGrid jest darmowy, ale istniej膮 wtyczki premium i motywy, kt贸re mog膮 kosztowa膰 pieni膮dze, je艣li zdecydujesz si臋 ich u偶y膰.

Gdzie s膮 serwery InMotion Hosting?

Serwery Hostingowe InMotion znajduj膮 si臋 w Stanach Zjednoczonych, zar贸wno na wschodnim, jak i zachodnim wybrze偶u.


Werdykt: Czy InMotion Hosting jest tak?

Uwa偶am, 偶e InMotion Hosting to bardzo dobra firma hostingowa - hosting jest zawarty na li艣cie WHSR najlepszy hosting, najlepszy hosting poczty e-mail, najlepszy hosting dla ma艂ych firm.

Je艣li szukasz dostawcy us艂ug hostingowych, kt贸ry ma dobr膮 reputacj臋 i oferuje solidn膮 wydajno艣膰 i wsparcie dla klient贸w - InMotion Hosting jest w艂a艣nie dla Ciebie. Pami臋taj r贸wnie偶, 偶e maj膮 urz膮dzenia pozwalaj膮ce na skalowanie plan贸w w dowolnym momencie, a tak偶e na przysz艂o艣膰.

Oto kr贸tkie podsumowanie jego zalet i wad:

Kto powinien go艣ci膰 w InMotion Hosting?

Polecam dla:

  • Ma艂e i 艣rednie witryny biznesowe
  • Fora (艂atwa instalacja oprogramowania forum)
  • Witryny oparte na WordPressie (nowe nawet w du偶ych rozmiarach)
  • Witryny Joomla i Drupal


Zam贸w InMotion Hosting po obni偶onej cenie

InMotion's Shared Hosting, pierwotnie wyceniony na 7.49 USD / 9.99 / 13.99 / 22.99 / mc dla planu Lite, Launch, Power i Pro.

Je艣li z艂o偶ysz zam贸wienie za po艣rednictwem naszego specjalnego linku promocyjnego, zaoszcz臋dzisz do 50% (ceny spadn膮 do 2.49 $ / 4.99 / 7.99 / 12.99 / mc) na pierwszym rachunku.

ocena ceny inmotion

Kliknij: InMotion Business Hosting Promo *

O Jerry Low

Za艂o偶yciel WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - przegl膮d hostingu zaufany i u偶ywany przez u偶ytkownik贸w 100,000. Wi臋cej ni偶 do艣wiadczenie 15 w hostingu, marketingu afiliacyjnym i SEO. Wsp贸艂pracuje z ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com i innymi.