eHost Review

Recenzję: Jerry Low. .
  • Recenzja Zaktualizowano: Jun 29, 2020
eHost
Planowany przegląd: plan eHost
Zrecenzowany przez:
Ocena:
Recenzja zaktualizowana: Czerwiec 29, 2020
Podsumowanie
eHost nie jest już w biznesie. Kupujący, którzy są zainteresowani eHost, powinni wypróbować iPage (zgodnie z oficjalnym oświadczeniem).

Aktualizacje: eHost jest zamknięty na stałe

eHost.com jest oficjalnie zamknięty dla firm od 7 września 2017 r. Ta recenzja eHost nie jest już aktualna.

Odkąd wylądowałeś na tej recenzji, prawdopodobnie szukałeś tani serwis hostingowy.

eHost Alternatywy

Oto kilka usług hostingowych podobnych do eHost polecam.

  • InMotion Hosting - Najlepsza usługa hostingowa z 99.95% uptime i <500ms TTFB. Podstawowy plan zaczyna się od $ 2.95 / mo z naszym specjalnym kodem promocyjnym (Recenzja InMotion Hosting).
  • A2 Hosting - Firma hostingowa z siedzibą w Michigan. Wszystkie udostępniane plany mają wstępnie skonfigurowane buforowanie, strona ładuje się szybko w A2 (Recenzja A2).
  • Hostinger - Jeden z najtańszych dostawców usług hostingu dzielonego na rynku. Podstawowy plan z jedną domeną zaczyna się od $ 0.80 / mo (Recenzja Hostingera).
  • SiteGround - Popularny wybór hostingu w 2018; polecane przez urzędników WordPress.org, długa lista przydatnych funkcji w rozsądnej cenie (Przegląd SiteGround).

Również - patrz mój Najlepsze typy hostingowe 10 na stronie głównej witryny.

Następstwa zamknięcia eHost

Zamknięcie eHost.com nie spowodowało wiele zamieszania - oznacza to jedynie koniec jednej z wielu marek hostingowych należących do EIG. Nie ma wiadomości o masowych zwolnieniach do tej pory; i zakładam, że serwery eHost i infrastruktura sieciowa pozostaną w użyciu przez inne marki EIG.

Proces przejścia rozpoczął się zaraz po ogłoszeniu. Nowi użytkownicy, którzy wylądowali na ehost.com (stronie internetowej), zostali skierowani do iPage (cena rejestracji 1.99 USD / mc, odwiedź iPage tutaj); podczas gdy dotychczasowi użytkownicy eHost zostali przeniesieni do JustHost (dla użytkowników cPanel) i Sitelio (dla użytkowników SiteBuilder).


Plany eHost Hosting: co jest w pudełku?

Ciężko jest pokonać koszt hostingu w wysokości zaledwie 2.75 miesięcznie ... a ta cena obejmuje Nazwa domeny, nieograniczony hosting e-mail, site Builder, szablony i nieograniczone bazy danych MySQL.

Zawiera także cPanel dla sklepu internetowego, integrację z PayPalem i inne ciekawe funkcje e-commerce, telefon 24 x 7; czat; obsługa poczty e-mail i wiele innych niezbędnych rozwiązań technicznych, takich jak monitorowanie sieci 24 x 7, raporty witryn i odwiedzających, serwery z równoważeniem obciążenia… masz pomysł.

Jest w nich dużo. Ponadto eHost oferuje specjalnie współużytkowane usługi hostingowe, dzięki czemu otrzymujesz jeden plan (jak łatwo zrobić zakupy?).

Co możemy wiedzieć więcej na temat prac przygotowawczych przed tym?

Tom Jackson / eHost: Musieliśmy zrobić krok wstecz z eHost i zastanowić się nad tym, o co prosili nasi klienci i potencjalni klienci. Zauważyliśmy, że wiele osób zdecydowało się na model budowania strony przez cPanel, dlatego zdecydowaliśmy się na niezwykle przyjazny dla użytkownika przeciągnij i upuść budowniczy strony. Teraz nasi klienci będą mieli najlepsze z obu światów.

Najważniejsze oferty eHost

Najważniejsze cechy eHost:
Najważniejsze cechy eHost: bezpłatna nazwa domeny, instalacja za jednym kliknięciem dla wszystkich głównych aplikacji internetowych, gwarancja zwrotu pieniędzy 45-day, program do tworzenia stron internetowych z 1,000 szablonów, bezpłatne kredyty reklamowe 200 i nieograniczona liczba domen. Funkcje pełnego planu w tabeli po prawej stronie. Źródło: http://www.ehost.com/

eHost User Dashboard

eHost pulpit użytkownika
Deska eHost dla użytkowników - która jest w zasadzie ulepszoną wersją starego cPanel. Łatwiejszy w użyciu i na początku dla początkujących.

Porównaj ceny eHost

Hosty internetoweZapisz się*Odnowienie*VS eHost Próbaprzegląd
eHost$ 2.75 / mc$ 7.98 / mc45 dni
BlueHost$ 3.95 / mc$ 6.99 / mc44% droższy30 dniprzegląd
Dream Host$ 7.87 / mc$ 8.95 / mc186% droższy30 dniprzegląd
Hostgator$ 8.95 / mc$ 13.95 / mc186% droższy45 dniprzegląd
Idź Tato$ 4.99 / mc$ 6.99 / mc81% droższy45 dniprzegląd
HostMetro$ 2.45 / mc$ 2.45 / mc11% taniej30 dniprzegląd
iPage$ 1.99 / mc$ 9.99 / mc28% taniej30 dniprzegląd
IX Web Hosting$ 3.95 / mc$ 6.95 / mc1% droższy7 dniprzegląd
WebHostingHub$ 3.74 / mc$ 8.99 / mc1% droższy90 dniprzegląd

* Wszystkie podane ceny są oparte na rocznej subskrypcji 2 w momencie pisania (Oct 2016).

Ups: co lubię do tej pory

  • Wybór budżetu Jest wiele rzeczy, które lubię w eHost, których cena jest jedną z nich; eHost jest jednym z najbardziej opłacalnych hostów na rynku.
  • Niezawodny czas pracy Dodatkowo, byłem pod wrażeniem czasu pracy: Chociaż eHost gwarantuje 99.9% (i obiecuje miesięczny kredyt, jeśli nie dostarcza), mój własny zestaw testowy osiągnął 100% czasu sprawności przez ponad 45 dni! eHost jest również bardzo przyjazny dla początkujących dzięki szablonom 1000 dostępnym za pośrednictwem narzędzia do tworzenia witryn Drag & Drop i intuicyjnego panelu sterowania.
  • Gwarancja 45 Day Money Back Jeśli uważasz, że eHost nie jest odpowiedni dla Ciebie w pierwszych dniach 45, firma zwróci ci pieniądze.

Aktualizacje March 2016 -

Zwróć szczególną uwagę na sekcję Przegląd czasu działania poniżej. Pamiętaj, że moja witryna testowa hostowana w eHost nie odeszła na sekundę od czasu opublikowania tej recenzji. To więcej niż 6 miesięcy bez przestojów - co jest bardzo imponujące dla hosta z tej ceny.

Ważne wiedzieć

Oczywiście, żaden host nie jest słońcem i różami, a eHost nie jest wyjątkiem.

Ograniczenie zasobów serwera

Jedna rzecz, którą eHost robi nieco inaczej niż inni dostawcy, zapewnia pewną przejrzystość w przestrzeni dyskowej i przepustowość (nowatorska koncepcja, rzeczywiście). Zamiast używać powszechnie używanej, nieco mylącej etykiety "bez ograniczeń", eHost zapewnia "niesymetryczne" ilości, które wyjaśnia jako "brak ustalonych limitów". Oznacza to, że nadal trzeba się zakwalifikować do "normalnych" kwot, które host określa za pomocą regularnych analiz statystycznych.

To powiedziawszy, eHost klienci nadal podlegają ścisłym zasadom używania procesora i dysku - powinieneś wiedzieć, że jest to nadmierne obciążenie mógłby doprowadzić do zawieszenia.

Niektóre szczególne ograniczenia dotyczące wykorzystania zasobów serwera eHost obejmują (czytaj TOS Ca i -b)

  • Wykorzystaj dwadzieścia pięć procent (25%) lub więcej zasobów systemowych przez dłużej niż dziewięćdziesiąt (90) sekund na raz. Działania, które mogą powodować nadmierne używanie, obejmują między innymi: Skrypty CGI, FTP, PHP, HTTPItp
  • Uruchamiaj wpisy cron w odstępach mniejszych niż piętnaście (15) minut.
  • Uruchamiaj zapytania MySQL dłuższe niż piętnaście (15) sekund. Stoły MySQL powinny być odpowiednio indeksowane.
  • Użycie ponad dwustu pięćdziesięciu tysięcy (i 250,000) i-węzłów na każdym współdzielonym lub odsprzedawanym koncie może spowodować ostrzeżenie, a jeśli nie zostanie podjęte żadne działanie w celu zmniejszenia nadmiernego użycia i-węzłów, twoje konto może zostać zawieszone.

Wyższa cena odnowienia

Również ta bardzo niska stawka, od której zaczynasz, trwa tylko przez początkowy okres; po odnowie cena miesięczna będzie odzwierciedlać zwykłą stawkę - 5.98 / miesiąc za trzy lata, 7.98 / miesiąc za okres dwóch lat lub 9.98 / miesiąc za okres jednego roku.

eHost Hosting Uptime Review

Z poniższych zebranych danych dotyczących czasu pracy Uptime Robot.

eHost Uptime (Feb / Mar 2017): 100%

Strona testowa hostowana w eHost nie uszła w 2017. Ostatni zarejestrowany wyłącznik miał miejsce w październiku 2016.

eHost Uptime (Jun / Jul 2016): 100%

etime uptime 072016
eHost uptime score dla Jun / Jul 2016: 100%. Strona testowa hostowana na eHost nie uszła od listopada 2015 (5,563 ++ godzin). Jest to prawdopodobnie najdłuższa linia uptime, jaką kiedykolwiek miałem od ubiegłych lat 8.

eHost Uptime (Mar 2016): 100%

ehost - 201603
Kolejny miesiąc dostępności 100% dla eHost. To niesamowite, że od czasu opublikowania tej recenzji nie odnotowano przestojów (sierpień 2015).

eHost Uptime (Jan / Lut 2016): 100%

ehost feb 2016 uptime
Strona testowa hostowana na eHost osiągnęła czas sprawności 100% w ciągu ostatnich 30 dni. Imponująco - po raz ostatni eHost spadł w listopadzie 2015.

eHost Uptime (Aug / Sep 2015): 100%

eHost uptime score w ciągu ostatnich 30 dni (sierpień / wrzesień 2015): 100%
eHost uptime score w ciągu ostatnich 30 dni (sierpień / wrzesień 2015): 100%

Test prędkości serwera eHost: B - Średnia

Pingujemy naszą stronę testową hostowaną na eHost z 8 w różnych lokalizacjach za pomocą Bitcatcha i porównać czasy odpowiedzi z innymi hostami internetowymi.

Obraz poniżej wyświetla wyniki z lutego 2016; wynik "B" jest średni i akceptowalny dla hostingowego budżetu, takiego jak eHost.

prędkość odpowiedzi e-mail feb 2016
eHost wyniki testu prędkości, czas odpowiedzi od 29 - 1048 milisekund (luty 2016).


Często zadawane pytania na temat eHost

Kim jest eHost?

eHost był dostawcą usług hostingowych, który został zamknięty pod koniec 2017 roku.

Czy eHost nadal działa?

eHost został trwale zamknięty dla firm i użytkownicy są teraz kierowani do JustHost.

Jakie są dobre alternatywy dla eHost?

Do dobrych opcji eHost należą InMotion Hosting, A2 Hosting, Hostinger, SiteGround.

Co to jest Sitelio?

Sitelio to narzędzie do tworzenia witryn oferowane użytkownikom eHost.


Bottom line

Tom, kto powinien zapisać się do e-hosta? Kim są Twoi główni klienci docelowi?

Tom Jackson / eHost: nowy i ulepszony eHost jest skierowany do wszystkich, którzy tego chcą zbuduj i hostuj stronę internetową w budżecie, ponieważ wybory dokonywane w ramach usługi określają, jak techniczny może być użytkownik. Chcesz baz danych MySQL? Idź po cPanel. Chcesz zbudować prosty blog? Dzięki naszemu narzędziu do przeciągania i upuszczania jest niezwykle łatwy w obsłudze. Wszyscy użytkownicy są zaspokajani niezależnie od poziomu umiejętności tworzenia stron internetowych. Ale oczywiście nie możesz zadowolić wszystkich - nowy eHost jest szczególnie przyjazny dla początkujących. Mimo to jesteśmy dumni, że profesjonaliści nie zostaną powstrzymani.

Patrząc na ostatnią wyjątkową wydajność serwera (jak na razie strona testowa nie uległa obniżeniu przez 1 sekund w 2016), myślę, że eHost zasługuje na próbę.

Jeśli jesteś na rynku za coś niedrogiego z dużą ilością włączeń i niezawodności i nie przeszkadza ci trzymanie się Marka hostingu wytrzymałościowego, eHost jest zdecydowanie koniecznością.

Ważne - eHost, jak kilka innych Marki hostingu Endurance, zamknął swoją działalność. Kupujący, którzy są zainteresowani programem eHost, powinni zapoznać się z następującymi dostawcami usług hostingowych:

  • InMotion Hosting - Najlepsza usługa hostingowa z 99.95% uptime i <500ms TTFB. Podstawowy plan zaczyna się od $ 2.95 / mo z naszym specjalnym kodem promocyjnym (Recenzja InMotion Hosting).
  • A2 Hosting - Firma hostingowa z siedzibą w Michigan. Wszystkie udostępniane plany mają wstępnie skonfigurowane buforowanie, strona ładuje się szybko w A2 (Recenzja A2).
  • SiteGround - Popularny wybór hostingu w 2018; polecane przez urzędników WordPress.org, długa lista przydatnych funkcji w rozsądnej cenie (Przegląd SiteGround).

O Jerry Low

Założyciel WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - przegląd hostingu zaufany i używany przez użytkowników 100,000. Więcej niż doświadczenie 15 w hostingu, marketingu afiliacyjnym i SEO. Współpracuje z ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com i innymi.