eHost Review

Recenzję: Jerry Low. .
  • Recenzja zaktualizowana: Dec 07, 2018
eHost
Planowany przegląd: plan eHost
Zrecenzowany przez:
Ocena:
Recenzja zaktualizowana: Grudnia 07, 2018
Podsumowanie
eHost nie jest już w biznesie. Kupujący, którzy są zainteresowani eHost, powinni wypróbować iPage (zgodnie z oficjalnym oświadczeniem).

Jeśli jesteś na rynku hosta przyjaznego dla budżetu, nie zapomnij sprawdzić eHost. To był gracz na arenie hostingowej przez ponad 15 lat i jest teraz własnością Endurance International Group (EIG) (tej samej grupy, która jest właścicielem dziesiątek innych firm hostingowych, w tym BlueHost, iPage, HostMonster, JustHost i Hostgator, aby nazwać tylko kilka). Firma właśnie przeszła poważną modernizację i reorganizację w tym roku (2015).

Mając nadzieję na odkodowanie tego, co to wszystko znaczyło (i by ustalić mój werdykt na zreorganizowanego hosta), zabezpieczyłem konto testowe kilka miesięcy temu i przeprowadziłem wywiady z personelem eHost (Tom Jackson, Business Development Executive).

Przeczytaj poniższą notatkę.

Aktualizacje: eHost jest zamknięty na stałe

eHost.com jest oficjalnie zamknięty dla biznesu od września 7th, 2017 stąd ta recenzja eHost nie jest już aktualna.

Zamknięcie eHost.com nie wywołało wielkiego zamieszania - oznaczało to jedynie koniec jednej z wielu marek hostingowych należących do EIG. Nie ma żadnych wiadomości o zwolnieniu masywnych sztabów; i zakładam, że serwery eHost i infrastruktura sieciowa pozostaną w użyciu przez inne marki EIG.

Oficjalne odpowiedzi

Proces przejścia już się rozpoczął według urzędników. Nowi użytkownicy są teraz określani jako iPage (cena rejestracji $ 1.99 / miesiąc, odwiedź iPage tutaj); mając na uwadze, że istniejący użytkownicy eHost są przenoszeni do JustHost (dla użytkowników cPanel) i Sitelio (dla użytkowników SiteBuilder).

eHost Alternatywy

Od kiedy wylądowałeś tutaj w tej recenzji, są szanse, że szukałeś usługa hostingu budżetu.

Oto kilka usług hostingowych podobnych do eHost polecam.

  • InMotion Hosting - Najlepsza usługa hostingowa z 99.95% uptime i <500ms TTFB. Podstawowy plan zaczyna się od $ 2.95 / mo z naszym specjalnym kodem promocyjnym (Recenzja InMotion Hosting).
  • A2 Hosting - Firma hostingowa z siedzibą w Michigan. Wszystkie udostępniane plany mają wstępnie skonfigurowane buforowanie, strona ładuje się szybko w A2 (Recenzja A2).
  • Hostinger - Jeden z najtańszych dostawców usług hostingu dzielonego na rynku. Podstawowy plan z jedną domeną zaczyna się od $ 0.80 / mo (Recenzja Hostingera).
  • Hostgator - Różna bestia z nowymi planami hostingowymi w chmurze. Nieco droższy, ale serwer wykonał bardzo dobrze w moim teście - 99.9% uptime i ocenił A w teście prędkości (Recenzja Hostgatora).
  • SiteGround - Popularny wybór hostingu w 2018; polecane przez urzędników WordPress.org, długa lista przydatnych funkcji w rozsądnej cenie (Przegląd SiteGround).

Również - patrz mój Najlepsze typy hostingowe 10 na stronie głównej witryny.

* Uwaga: BlueHost i Hostgator są pod takim samym zarządzaniem jak eHost.


eHost Hosting Plans: co znajduje się w pudełku?

Ciężko jest pokonać koszt hostingu w wysokości zaledwie 2.75 miesięcznie ... a ta cena obejmuje Nazwa domeny, nieograniczony hosting e-mail, site Builder, szablony i nieograniczone bazy danych MySQL.

Obejmuje również cPanel do sklepu internetowego, integracji PayPal i inne fajne funkcje e-commerce, 24 x 7; czat; i wsparcie pocztą e-mail oraz kilka bardziej zaawansowanych technologicznie inkluzji, takich jak monitorowanie sieci 24 x 7, raporty o witrynie i odwiedzinach, zrównoważone serwery ... masz pomysł.

Jest w nich dużo. Ponadto eHost oferuje specjalnie współużytkowane usługi hostingowe, dzięki czemu otrzymujesz jeden plan (jak łatwo zrobić zakupy?).

Co możemy wiedzieć więcej na temat prac przygotowawczych przed tym?

Tom Jackson / eHost: Musieliśmy zrobić krok wstecz z eHost i zastanowić się nad tym, o co prosili nasi klienci i potencjalni klienci. Zauważyliśmy, że wiele osób zdecydowało się na model budowania strony przez cPanel, dlatego zdecydowaliśmy się na niezwykle przyjazny dla użytkownika przeciągnij i upuść budowniczy strony. Teraz nasi klienci będą mieli najlepsze z obu światów.

Najważniejsze oferty eHost

Najważniejsze cechy eHost:
Najważniejsze cechy eHost: bezpłatna nazwa domeny, instalacja za jednym kliknięciem dla wszystkich głównych aplikacji internetowych, gwarancja zwrotu pieniędzy 45-day, program do tworzenia stron internetowych z 1,000 szablonów, bezpłatne kredyty reklamowe 200 i nieograniczona liczba domen. Funkcje pełnego planu w tabeli po prawej stronie. Źródło: http://www.ehost.com/

eHost User Dashboard

eHost pulpit użytkownika
Deska eHost dla użytkowników - która jest w zasadzie ulepszoną wersją starego cPanel. Łatwiejszy w użyciu i na początku dla początkujących.

Porównaj ceny eHost

Hosty internetoweZapisz się*Odnowienie*VS eHost Próbaprzegląd
eHost$ 2.75 / mc$ 7.98 / mc45 dni
BlueHost$ 3.95 / mc$ 6.99 / mc44% droższy30 dniprzegląd
Dream Host$ 7.87 / mc$ 8.95 / mc186% droższy30 dniprzegląd
Hostgator$ 8.95 / mc$ 13.95 / mc186% droższy45 dniprzegląd
Idź Tato$ 4.99 / mc$ 6.99 / mc81% droższy45 dniprzegląd
HostMetro$ 2.45 / mc$ 2.45 / mc11% taniej30 dniprzegląd
iPage$ 1.99 / mc$ 9.99 / mc28% taniej30 dniprzegląd
IX Web Hosting$ 3.95 / mc$ 6.95 / mc1% droższy7 dniprzegląd
WebHostingHub$ 3.74 / mc$ 8.99 / mc1% droższy90 dniprzegląd

* Wszystkie podane ceny są oparte na rocznej subskrypcji 2 w momencie pisania (Oct 2016).

Ups: co lubię do tej pory

  • Wybór budżetu Jest wiele rzeczy, które lubię w eHost, których cena jest jedną z nich; eHost jest jednym z najbardziej opłacalnych hostów na rynku.
  • Niezawodny czas pracy Dodatkowo jestem pod wrażeniem czasu działania: chociaż eHost gwarantuje 99.9% (i obiecuje jednomiesięczny kredyt, jeśli nie dostarcza), mój własny zestaw testowy uzyskał czas sprawności 100% przez ponad 45 dni! eHost jest również bardzo przyjazny dla początkujących dzięki szablonom 1000 dostępnym za pośrednictwem kreatora strony Drag & Drop i intuicyjnego panelu sterowania.
  • Gwarancja 45 Day Money Back Jeśli uważasz, że eHost nie jest odpowiedni dla Ciebie w ciągu pierwszych 45 dni, firma zwróci Ci pieniądze.

Aktualizacje March 2016 -

Zwróć szczególną uwagę na sekcję Uptime Review poniżej. Zwróć uwagę, że moja strona testowa hostowana w eHost nie zniknęła przez jedną sekundę od czasu opublikowania tej recenzji. To więcej niż 6 miesięcy bez przerwy w dostawie - co jest bardzo imponujące dla hosta w tej cenie.

Ważne wiedzieć

Oczywiście, żaden host nie jest słońcem i różami, a eHost nie jest wyjątkiem.

Ograniczenie zasobów serwera

Jedna rzecz, którą eHost robi nieco inaczej niż inni dostawcy, zapewnia pewną przejrzystość w przestrzeni dyskowej i przepustowość (nowatorska koncepcja, rzeczywiście). Zamiast używać powszechnie używanej, nieco mylącej etykiety "bez ograniczeń", eHost zapewnia "niesymetryczne" ilości, które wyjaśnia jako "brak ustalonych limitów". Oznacza to, że nadal trzeba się zakwalifikować do "normalnych" kwot, które host określa za pomocą regularnych analiz statystycznych.

To powiedziawszy, eHost klienci nadal podlegają ścisłym zasadom używania procesora i dysku - powinieneś wiedzieć, że jest to nadmierne obciążenie mógłby doprowadzić do zawieszenia.

Niektóre specyficzne ograniczenia wykorzystania zasobów serwera eHost obejmują (przeczytaj TOS Ca i -b)

  • Wykorzystaj dwadzieścia pięć procent (25%) lub więcej zasobów systemowych przez dłużej niż dziewięćdziesiąt (90) sekund na raz. Działania, które mogą powodować nadmierne używanie, obejmują między innymi: Skrypty CGI, FTP, PHP, HTTPItp
  • Uruchamiaj wpisy cron w odstępach mniejszych niż piętnaście (15) minut.
  • Uruchamiaj zapytania MySQL dłuższe niż piętnaście (15) sekund. Stoły MySQL powinny być odpowiednio indeksowane.
  • Użycie ponad dwustu pięćdziesięciu tysięcy (i 250,000) i-węzłów na każdym współdzielonym lub odsprzedawanym koncie może spowodować ostrzeżenie, a jeśli nie zostanie podjęte żadne działanie w celu zmniejszenia nadmiernego użycia i-węzłów, twoje konto może zostać zawieszone.

Wyższa cena odnowienia

Również ta bardzo niska stawka, od której zaczynasz, trwa tylko przez początkowy okres; po odnowie cena miesięczna będzie odzwierciedlać zwykłą stawkę - 5.98 / miesiąc za trzy lata, 7.98 / miesiąc za okres dwóch lat lub 9.98 / miesiąc za okres jednego roku.

eHost Hosting Uptime Review

Z poniższych zebranych danych dotyczących czasu pracy Uptime Robot.

eHost Uptime (Feb / Mar 2017): 100%

Strona testowa hostowana w eHost nie uszła w 2017. Ostatni zarejestrowany wyłącznik miał miejsce w październiku 2016.

eHost Uptime (Jun / Jul 2016): 100%

etime uptime 072016
eHost uptime score dla Jun / Jul 2016: 100%. Strona testowa hostowana na eHost nie uszła od listopada 2015 (5,563 ++ godzin). Jest to prawdopodobnie najdłuższa linia uptime, jaką kiedykolwiek miałem od ubiegłych lat 8.

eHost Uptime (Mar 2016): 100%

ehost - 201603
Kolejny miesiąc uptime 100% dla eHost. To niesamowite widzieć, że od czasu opublikowania tej recenzji (sierpień 2015) nie odnotowano żadnych przestojów.

eHost Uptime (Jan / Lut 2016): 100%

ehost feb 2016 uptime
Strona testowa hostowana na eHost osiągnęła czas sprawności 100% w ciągu ostatnich 30 dni. Imponująco - po raz ostatni eHost spadł w listopadzie 2015.

eHost Uptime (Aug / Sep 2015): 100%

eHost uptime score w ciągu ostatnich 30 dni (sierpień / wrzesień 2015): 100%
eHost uptime score w ciągu ostatnich 30 dni (sierpień / wrzesień 2015): 100%

Test prędkości serwera eHost: B - Średnia

Pingujemy naszą stronę testową hostowaną na eHost z 8 w różnych lokalizacjach za pomocą Bitcatcha i porównać czasy odpowiedzi z innymi hostami internetowymi.

Obraz poniżej wyświetla wyniki z lutego 2016; wynik "B" jest średni i akceptowalny dla hostingowego budżetu, takiego jak eHost.

prędkość odpowiedzi e-mail feb 2016
eHost wyniki testu prędkości, czas odpowiedzi od 29 - 1048 milisekund (luty 2016).

Bottom line

Tom, kto powinien zapisać się do e-hosta? Kim są Twoi główni klienci docelowi?

Tom Jackson / eHost: nowy i ulepszony eHost jest skierowany do wszystkich, którzy tego chcą zbuduj i hostuj stronę internetową w sprawie budżetu, ponieważ wybory dokonywane w ramach usługi określają, jak techniczny może być użytkownik. Chcesz baz danych MySQL? Przejdź do cPanel. Chcesz zbudować prostego bloga? Dzięki naszemu narzędziu do przeciągania i upuszczania jest to łatwe. Wszyscy użytkownicy są zadbani, niezależnie od poziomu umiejętności w zakresie tworzenia stron internetowych. Ale oczywiście nie można zadowolić wszystkich - nowy eHost jest szczególnie przyjazny dla początkujących. Mimo to z dumą stwierdzamy, że zawodowcy nie będą powstrzymywani.

Patrząc na ostatnią wyjątkową wydajność serwera (jak na razie strona testowa nie uległa obniżeniu przez 1 sekund w 2016), myślę, że eHost zasługuje na próbę.

Jeśli jesteś na rynku za coś niedrogiego z dużą ilością inkluzji i niezawodności i nie przeszkadza Ci w trzymaniu się Marka hostingu wytrzymałościowego, eHost jest zdecydowanie koniecznością.

Ważne - eHost, jak kilka innych Marka hostingu wytrzymałościowego, zamknął swoją działalność. Kupujący, którzy są zainteresowani programem eHost, powinni zapoznać się z następującymi dostawcami usług hostingowych:

  • InMotion Hosting - Najlepsza usługa hostingowa z 99.95% uptime i <500ms TTFB. Podstawowy plan zaczyna się od $ 2.95 / mo z naszym specjalnym kodem promocyjnym (Recenzja InMotion Hosting).
  • A2 Hosting - Firma hostingowa z siedzibą w Michigan. Wszystkie udostępniane plany mają wstępnie skonfigurowane buforowanie, strona ładuje się szybko w A2 (Recenzja A2).
  • SiteGround - Popularny wybór hostingu w 2018; polecane przez urzędników WordPress.org, długa lista przydatnych funkcji w rozsądnej cenie (Przegląd SiteGround).

O Jerry Low

Założyciel WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - przegląd hostingu zaufany i używany przez użytkowników 100,000. Więcej niż doświadczenie 15 w hostingu, marketingu afiliacyjnym i SEO. Współpracuje z ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com i innymi.