Recenzja eHost.com

Recenzję: Jerry Low. .
  • Recenzja zaktualizowana: Nov 04, 2020
eHost.com
Planowany przegląd: plan eHost
Sprawdzone przez: Jerry Low
Ocena:
Recenzja zaktualizowana: Listopad 04, 2020
Podsumowanie
eHost nie jest już w biznesie. Kupujący, którzy są zainteresowani eHost, powinni wypróbować iPage (zgodnie z oficjalnym oświadczeniem).

Aktualizacje: eHost.com jest zamknięty na stałe

eHost.com jest oficjalnie zamknięty dla firm od 7 września 2017 r. Ta recenzja eHost nie jest już aktualna.

Odkąd wylądowałeś na tej recenzji, prawdopodobnie szukałeś tani serwis hostingowy.

Alternatywy dla eHost.com

Oto kilka usług hostingowych podobnych do eHost polecam.

  • InMotion Hosting - Najwyższej klasy usługa hostingowa z 99.95% czasem pracy i <500 ms TTFB. Plan podstawowy zaczyna się od 2.95 USD / mies. Z naszym specjalnym kodem promocyjnym (Recenzja InMotion Hosting).
  • A2 Hosting - Firma hostingowa z siedzibą w Michigan. Wszystkie plany współdzielone mają wstępnie skonfigurowane buforowanie, witryna ładuje się szybko na poziomie A2 (Recenzja A2).
  • Hostinger - Jeden z najtańszych dostawców usług hostingu współdzielonego na rynku. Podstawowy plan z jedną domeną zaczyna się od 0.80 USD / mies. (Recenzja Hostingera).
  • SiteGround - Popularny wybór hostingu w 2018 roku; zalecane przez urzędników WordPress.org, długa lista przydatnych funkcji w rozsądnej cenie (Przegląd SiteGround).

Również - zobacz mój Najlepsze typy hostingowe 10 na stronie głównej witryny.

Następstwa zamknięcia eHost.com

Zamknięcie eHost.com nie wywołało większego zamieszania - ponieważ oznacza po prostu koniec jednej z wielu marek hostingowych należących do EIG. Jak dotąd nie ma wiadomości o masowych zwolnieniach sztabów; i zakładam, że serwery i infrastruktura sieciowa eHost będą nadal używane przez inne marki EIG.

Proces przejścia rozpoczął się zaraz po ogłoszeniu. Nowi użytkownicy, którzy wylądowali na ehost.com (stronie internetowej), zostali skierowani do iPage (cena rejestracji 1.99 USD / mc, odwiedź iPage tutaj); podczas gdy dotychczasowi użytkownicy eHost zostali przeniesieni do JustHost (dla użytkowników cPanel) i Sitelio (dla użytkowników SiteBuilder).

 

 


 

Plany eHost Hosting: co jest w pudełku?

Ciężko jest pokonać koszt hostingu w wysokości zaledwie 2.75 miesięcznie ... a ta cena obejmuje Nazwa domeny, nieograniczony hosting e-mailsite Builder, szablony i nieograniczone bazy danych MySQL.

Zawiera także cPanel dla sklepu internetowego, integrację z PayPalem i inne ciekawe funkcje e-commerce, telefon 24 x 7; czat; obsługa poczty e-mail i wiele innych niezbędnych rozwiązań technicznych, takich jak monitorowanie sieci 24 x 7, raporty witryn i odwiedzających, serwery z równoważeniem obciążenia… masz pomysł.

Jest w nich dużo. Ponadto eHost oferuje specjalnie współużytkowane usługi hostingowe, dzięki czemu otrzymujesz jeden plan (jak łatwo zrobić zakupy?).

Co możemy wiedzieć więcej na temat prac przygotowawczych przed tym?

Tom Jackson / eHost: Musieliśmy zrobić krok wstecz z eHost i zastanowić się nad tym, o co prosili nasi klienci i potencjalni klienci. Zauważyliśmy, że wiele osób zdecydowało się na model budowania strony przez cPanel, dlatego zdecydowaliśmy się na niezwykle przyjazny dla użytkownika przeciągnij i upuść budowniczy strony. Teraz nasi klienci będą mieli najlepsze z obu światów.

Najważniejsze oferty eHost

Najważniejsze cechy eHost:
Najważniejsze cechy eHost: bezpłatna nazwa domeny, instalacja za jednym kliknięciem dla wszystkich głównych aplikacji internetowych, gwarancja zwrotu pieniędzy 45-day, program do tworzenia stron internetowych z 1,000 szablonów, bezpłatne kredyty reklamowe 200 i nieograniczona liczba domen. Funkcje pełnego planu w tabeli po prawej stronie. Źródło: http://www.ehost.com/

eHost User Dashboard

eHost pulpit użytkownika
Pulpit użytkownika eHost - który jest w zasadzie ulepszoną wersją starego cPanel. Łatwiejszy w użyciu i dla początkujących.

Porównaj ceny eHost

Hosty internetoweZapisz się*Odnowienie*VS eHost Próbaprzegląd
eHost$ 2.75 / mc$ 7.98 / mc45 dni
BlueHost$ 3.95 / mc$ 6.99 / mc44% droższy30 dniprzegląd
Dream Host$ 7.87 / mc$ 8.95 / mc186% droższy30 dniprzegląd
Hostgator$ 8.95 / mc$ 13.95 / mc186% droższy45 dniprzegląd
Idź Tato$ 4.99 / mc$ 6.99 / mc81% droższy45 dniprzegląd
HostMetro$ 2.45 / mc$ 2.45 / mc11% taniej30 dniprzegląd
iPage$ 1.99 / mc$ 9.99 / mc28% taniej30 dniprzegląd
IX Web Hosting$ 3.95 / mc$ 6.95 / mc1% droższy7 dniprzegląd
WebHostingHub$ 3.74 / mc$ 8.99 / mc1% droższy90 dniprzegląd

 

* Wszystkie podane ceny dotyczą 2-letniej subskrypcji w momencie pisania (październik 2016).

 Ups: co lubię do tej pory

  • Wybór budżetu Jest wiele rzeczy, które lubię w eHost, których cena jest jedną z nich; eHost jest jednym z najbardziej opłacalnych hostów na rynku.
  • Niezawodny czas pracy Dodatkowo, byłem pod wrażeniem czasu pracy: Chociaż eHost gwarantuje 99.9% (i obiecuje miesięczny kredyt, jeśli nie dostarcza), mój własny zestaw testowy osiągnął 100% czasu sprawności przez ponad 45 dni! eHost jest również bardzo przyjazny dla początkujących dzięki szablonom 1000 dostępnym za pośrednictwem narzędzia do tworzenia witryn Drag & Drop i intuicyjnego panelu sterowania.
  • Gwarancja 45 Day Money Back Jeśli uważasz, że eHost nie jest odpowiedni dla Ciebie w pierwszych dniach 45, firma zwróci ci pieniądze.

Aktualizacje marzec 2016 -

Zwróć szczególną uwagę na poniższą sekcję Przegląd dostępności. Zwróć uwagę, że moja witryna testowa hostowana w eHost nie przestała działać ani przez sekundę od opublikowania tej recenzji. To ponad 6 miesięcy bez przerwy - co jest bardzo imponujące dla hosta w tej cenie.

Ważne wiedzieć

Oczywiście, żaden host nie jest słońcem i różami, a eHost nie jest wyjątkiem.

Ograniczenie zasobów serwera

Jedna rzecz, którą eHost robi nieco inaczej niż inni dostawcy, zapewnia pewną przejrzystość w przestrzeni dyskowej i przepustowość (rzeczywiście nowa koncepcja). Zamiast używać powszechnie używanej, nieco mylącej etykiety „nieograniczone”, eHost podaje „niezmierzone” kwoty, co wyjaśnia jako „brak ustalonych limitów”. Oznacza to, że nadal musisz mieścić się w „normalnych” ilościach użytkowania, które host określa na podstawie regularnych analiz statystycznych.

To powiedziawszy, klienci eHost nadal podlegają surowym zasadom użycia procesora i dysku - powinieneś wiedzieć, że nadmierne użycie mógłby doprowadzić do zawieszenia.

Niektóre szczególne ograniczenia dotyczące wykorzystania zasobów serwera eHost obejmują (przeczytaj TOS Ca & -b)

  • Wykorzystaj dwadzieścia pięć procent (25%) lub więcej zasobów systemowych przez dłużej niż dziewięćdziesiąt (90) sekund na raz. Działania, które mogą powodować nadmierne używanie, obejmują między innymi: Skrypty CGI, FTP, PHP, HTTPItp
  • Uruchamiaj wpisy cron w odstępach mniejszych niż piętnaście (15) minut.
  • Uruchamiaj zapytania MySQL dłuższe niż piętnaście (15) sekund. Stoły MySQL powinny być odpowiednio indeksowane.
  • Użycie ponad dwustu pięćdziesięciu tysięcy (i 250,000) i-węzłów na każdym współdzielonym lub odsprzedawanym koncie może spowodować ostrzeżenie, a jeśli nie zostanie podjęte żadne działanie w celu zmniejszenia nadmiernego użycia i-węzłów, twoje konto może zostać zawieszone.

Wyższa cena odnowienia

Ponadto ta super tania stawka, od której zaczynasz, jest ważna tylko przez początkową kadencję; po odnowieniu Twoja miesięczna cena będzie odzwierciedlać zwykłą stawkę - 5.98 USD miesięcznie na okres trzech lat, 7.98 USD miesięcznie na okres dwóch lat lub 9.98 USD miesięcznie na okres jednego roku.

Recenzja eHost Hosting Uptime Review

Z poniższych zebranych danych dotyczących czasu pracy Uptime Robot.

eHost Uptime (Feb / Mar 2017): 100%

Strona testowa hostowana w eHost nie uszła w 2017. Ostatni zarejestrowany wyłącznik miał miejsce w październiku 2016.

eHost Uptime (czerwiec / lipiec 2016): 100%

etime uptime 072016
eHost uptime score dla Jun / Jul 2016: 100%. Strona testowa hostowana na eHost nie uszła od listopada 2015 (5,563 ++ godzin). Jest to prawdopodobnie najdłuższa linia uptime, jaką kiedykolwiek miałem od ubiegłych lat 8.

eHost Uptime (marzec 2016 r.): 100%

ehost - 201603
Kolejny miesiąc dostępności w 100% dla eHost. To niesamowite, że od czasu opublikowania tej recenzji (sierpień 2015 r.) Nie zarejestrowano awarii.

eHost Uptime (Jan / Lut 2016): 100%

ehost feb 2016 uptime
Witryna testowa hostowana na eHost osiągnęła 100% czasu działania w ciągu ostatnich 30 dni. Imponujące - ostatni raz eHost spadł w listopadzie 2015.

eHost Uptime (Aug / Sep 2015): 100%

eHost uptime score w ciągu ostatnich 30 dni (sierpień / wrzesień 2015): 100%
eHost uptime score w ciągu ostatnich 30 dni (sierpień / wrzesień 2015): 100%

Test szybkości serwera eHost: B - średnia

Pingujemy naszą stronę testową hostowaną na eHost z 8 w różnych lokalizacjach za pomocą Bitcatcha i porównać czasy odpowiedzi z innymi hostami internetowymi.

Obraz poniżej przedstawia wyniki za luty 2016; wynik „B” jest średni i akceptowalny dla hosta internetowego z budżetem, takiego jak eHost.

prędkość odpowiedzi e-mail feb 2016
Wyniki testu prędkości eHost, czas odpowiedzi od 29 do 1048 milisekund (luty 2016).

 


 

Często zadawane pytania na temat eHost

Kim jest eHost?

eHost był dostawcą usług hostingowych, który został zamknięty pod koniec 2017 roku.

Czy eHost nadal działa?

eHost został trwale zamknięty dla firm i użytkownicy są teraz kierowani do JustHost.

Jakie są dobre alternatywy dla eHost?

Do dobrych opcji eHost należą InMotion Hosting, A2 Hosting, Hostinger, SiteGround.

Co to jest Sitelio?

Sitelio to narzędzie do tworzenia witryn oferowane użytkownikom eHost.


 

Bottom line

Tom, kto powinien zarejestrować się w ehost? Kim są Twoi główni klienci docelowi?

Tom Jackson / eHost: nowy i ulepszony eHost jest skierowany do wszystkich, którzy tego chcą zbuduj i hostuj stronę internetową budżetu, ponieważ wybory dokonywane w ramach usługi określają stopień technicznego użytkownika. Chcesz baz danych MySQL? Wybierz cPanel. Chcesz stworzyć prostego bloga? Jest to niezwykle łatwe dzięki naszemu konstruktorowi Drag & Drop. Dbamy o wszystkich użytkowników, niezależnie od ich poziomu umiejętności tworzenia stron internetowych. Ale oczywiście nie możesz zadowolić wszystkich - nowy eHost jest szczególnie przyjazny dla początkujących. Mimo to z dumą możemy powiedzieć, że zawodowcy nie zostaną powstrzymani.

Patrząc na ostatnią znakomitą wydajność serwera (do tej pory strona testowa nie spadła na 1 sekundę w 2016 r.), Myślę, że eHost zasługuje na próbę.

Jeśli jesteś na rynku za coś niedrogiego z dużą ilością włączeń i niezawodności i nie przeszkadza ci trzymanie się Marka hostingu wytrzymałościowego, eHost jest zdecydowanie koniecznością.

Ważne - eHost, podobnie jak kilka innych Marki hostingu Endurance, zamknął swoją działalność. Kupujący, którzy są zainteresowani programem eHost, powinni zapoznać się z następującymi dostawcami usług hostingowych:

  • InMotion Hosting - Najwyższej klasy usługa hostingowa z 99.95% czasem pracy i <500 ms TTFB. Plan podstawowy zaczyna się od 2.95 USD / mies. Z naszym specjalnym kodem promocyjnym (Recenzja InMotion Hosting).
  • A2 Hosting - Firma hostingowa z siedzibą w Michigan. Wszystkie plany współdzielone mają wstępnie skonfigurowane buforowanie, witryna ładuje się szybko na poziomie A2 (Recenzja A2).
  • SiteGround - Popularny wybór hostingu w 2018 roku; zalecane przez urzędników WordPress.org, długa lista przydatnych funkcji w rozsądnej cenie (Przegląd SiteGround).

 

O Jerry Low

Założyciel WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - przegląd hostingu zaufany i używany przez użytkowników 100,000. Więcej niż doświadczenie 15 w hostingu, marketingu afiliacyjnym i SEO. Współpracuje z ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com i innymi.