A2 Hosting Review

Oceniony przez: Jerry Low. .
  • Recenzja Zaktualizowano: maj 02, 2019
A2 Hosting Review
Zaplanuj w recenzji: Swift
Zrecenzowany przez:
Ocena:
Ostatnia aktualizacja: Może 02, 2019
Podsumowanie
Najlepszą rzeczą w A2 Hosting jest szybkość. Wprowadzając pamięć dyskową SSD, optymalizator Railgun i wstępnie skonfigurowane buforowanie serwerów dla klientów, A2 podnosi standard szybkości całej współdzielonej branży hostingu.

Będąc w 2001 od 2 i pierwotnie znanym jako Iniquinet, firma "A2003 Hosting" odrodziła się w 2, a nowa nazwa stała się rozpoznawalna w Ann Arbor w stanie Michigan. Dla zainteresowanych dlaczego, Ann Arbor jest rodzinnym miastem założyciela AXNUMX Hosting.

Centra danych firmy znajdują się strategicznie w Amsterdamie, Singapurze i oczywiście w Michigan. Daje im to dobry globalny zasięg obejmujący wszystkie równe segmenty globu.

Moje doświadczenie z A2 Hosting

Zacząłem od A2 Hosting w 2013, co było znane jako Prime Plan A2. Byłby to przybliżony odpowiednik tego, co oferuje dziś Plan Swift.

Dzięki tej recenzji podzielę się z Wami moim doświadczeniem z nimi jako klientem, a także danymi zebranymi przez lata na ich wydajności.

O A2 Hosting

  • Siedziba firmy: Ann Arbor, Michigan.
  • Ustanowiony: 2001 (wcześniej znany jako Iniquinet)
  • Usługi: hosting współdzielony, VPS, chmura, dedykowany i odsprzedawca


Co zawiera ta recenzja hostingu A2

A2 Hosting Plany i cennik

A2 Hosting Porównanie rówieśników

Werdykt


Specjalna zniżka: kod promocyjny A2 Hosting

A2 Hosting ma trzy wspólne plany; Lite, Swift i Turbo, które wynoszą odpowiednio $ 7.99 / 9.99 / 18.99 miesięcznie.

Mamy specjalny kod promocyjny, którego możesz użyć, jeśli chcesz się z nimi zarejestrować, co pozwoli zaoszczędzić 51% od pierwszego rachunku. Wystarczy podać kod "WHSR".

* Kliknij, aby powiększyć zdjęcie.

Zniżka A2 Hosting
Zaoszczędź 57% na swoim pierwszym rachunku hostingowym A2 (Zamów tutaj): Promocyjna cena za udostępnione plany: 3.92, 4.90 i 9.31 / miesiąc.

Kliknij tutaj, aby zamówić A2 Hosting po obniżonej cenie.


Zalety A2 Hosting

1 - Doskonała wydajność z typowym TTFB poniżej 550 ms

Dla mnie szybkość jest jednym z kluczowych wskaźników wydajności i byłem pod wrażeniem serwerów A2 Hosting. Ogólna szybkość wyników konsekwentnie wykazywała ocenę A na stronie internetowej Speedtest. Warto zauważyć, że Time-To-First-Byte (TTFB) był poniżej 550ms.

Strona internetowa Test Wynik testu # 1 (2018)

Test prędkości hosta A2
Test prędkości hosta A2 (wrzesień 2018) z Dulles, Stany Zjednoczone: Czas do pierwszego bajtu (TTFB) = 545ms.

Strona internetowa Test Wynik testu # 2 (2016)

Test TTFB dla strony hostowanej w A2 Hosting
Test prędkości hosta A2 (wrzesień 2016) z Dulles, Stany Zjednoczone: Czas do pierwszego bajtu (TTFB) = 538ms.

Wynik testu Bitcatcha # 1 (2018): oceniono "A"

Najnowsze testy przeprowadzone przez A2 Hosting na zastrzeżonym przez Bitcatcha systemie testowania prędkości również zyskały imponujące czasy, które doprowadziły do ​​średniej oceny A dzięki imponującym czasom reakcji.
Test prędkości hostingu A2 - marzec 2018
Data testu: marzec 6th, 2018. Strona testowa hostowana w Michigan; najdłuższy czas odpowiedzi (Bangalore): 279 ms.

Wynik testu Bitcatcha # 2 (2016): oceniono "A"

Po powrocie do 2016 test uzyskał również ocenę A, również ze względu na świetne szybkości serwera, jakie ma A2 Hosting.

strona testowa a2hosting
Data testu: czerwiec 23, 2016. Strona testowa uzyskała ocenę A i ładuje się szybciej niż 86% z testowanych stron internetowych o wartości 10 milionów.


2 - Dobrze zoptymalizowany dla najlepszej wydajności

Oczywiście fantastyczne prędkości, które wam pokazałem, nie byłyby prawdopodobnie możliwe, gdyby nie kombinacja najwyższej klasy infrastruktury i wyspecjalizowanej optymalizacji serwerów.

Pełna pamięć masowa SSD i duże zasoby serwerów

A2 Swift Plans oferuje pełne dyski SSD oraz gwarantowane 1GB RAM i 2.1 GHz rdzeni procesora. Posiada również wstępnie skonfigurowany CloudNlash CDN.

A2 Hosting darmowy cloud CDN
Dla tych, którzy znają swoich docelowych odbiorców, możesz nieco zwiększyć prędkość, ponieważ możesz wybrać lokalizację swojego serwera. Im bardziej twój serwer jest skierowany do docelowych odbiorców, tym lepsza będzie dla nich szybkość witryny. A2 Serwery hostingowe znajdują się w Michigan - Stany Zjednoczone, Amsterdam - Europa i Singapur - Azja.

A2 Zoptymalizowany

Co więcej, w październiku 2014 A2 Hosting otrzymał nową, zaskakującą funkcję - A2 Optimized.

Ta wyspecjalizowana wtyczka pomaga dostroić niestandardowe ustawienia hosta i funkcje innych firm, aby Twoje konto hostingowe zyskało większą szybkość i lepsze zabezpieczenia.

* Kliknij, aby powiększyć zdjęcie.

A2 Hosting automatycznie zoptymalizowany pod kątem popularnego CMS, w tym WordPress, Joomla, Drupal i Magento.
Wtyczka jest wstępnie skonfigurowana do wszystkich hostingu współdzielonego A2. Znaczenie: wtyczka zostanie zainstalowana automatycznie po skonfigurowaniu WordPress, Joomla, Drupala, Magento, OpenCart lub PrestaShop w A2.

Optymalizator Railgun

Jeśli jesteś jednym z tych, którzy żądają najlepszych z najlepszych, jest ich więcej. Aktualizacja konta za pomocą opcji Turbo Server przenosi Cię na mniej zaludnione serwery (dzięki czemu masz większy dostęp do zasobów) i umożliwia bezpłatny dostęp do Optymalizator Railgun.

Jeśli nie masz pewności, co to oznacza, Railgun Optimizer przyspiesza czas ładowania HTML aż o 143%.

A2 Hosting RailGun Optimizer
Railgun przyspiesza połączenie między każdym serwerem proxy a serwerem źródłowym, dzięki czemu użytkownicy mogą szybciej załadować HTML 143% (na podstawie badania CloudFlare).

W skrócie: Co sprawia, że ​​serwery A2 Hosting są tak szybkie?

Każdy serwer A2 Hosting oferuje dyski SSD, procesory 12 Core, 16 GB RAM połączone z siecią 10 GB / s z redundancją. Otrzymasz również:

cechyLiteSzybkiTurbo
Kompletne rozwiązanie SSD
Serwer Turbo (20x szybsze ładowanie stron)
Lokalizacje serwerów w USA, UE i Azji
CloudFlare Basic
CloudFlare Plus
HTTP / 2 (dostarczaj pliki 20-30% szybciej)
RailGun Optimizer (143% szybszy)Dodaj $ 0.98moDodaj $ 0.98 / moDarmowy
Cena wywoławcza$ 3.92 / mc$ 4.90 / mc$ 9.31 / mc

Uwaga: szybkość serwera jest kluczowym punktem w web hosting. Powolne serwery mogą zabijać ruch w witrynie szybciej, niż można powiedzieć "uh-oh".

Były studia przypadków wydajności sieci wskazujące, że tylko 1 drugi spadek czasu ładowania witryny może doprowadzić do poprawy współczynnika konwersji o 7% i zwiększenia wyświetleń strony o 11%. Hostowanie witryny na wolnym serwerze powoduje, że ruch ten jest mniej intensywny.


3 - Silny rekord czasu pracy serwera

Poza szybkością ważna jest również dostępność. Nie ma kufla, który ma najszybsze serwery na świecie, jeśli twoje serwery są nieczynne przez połowę czasu. W tym aspekcie A2 Hosting działa również znakomicie. Przeważnie możesz oczekiwać więcej niż 99.98% dostępności, czyli ponad standardem branżowym.

A2 Hosting Uptime (wrzesień, 2018): 100%

A2 Hosting Uptime - 2018-09
A2Postęp do uptime (wrzesień 2018): 100%

A2 Hosting Uptime (luty, 2018): 99.98%

A2 Hosting Uptime - 2018-02
Limit czasu połączenia 3 minuty zarejestrowany w lutym 11th i 19th. Wynik testu sprawności witryny = 99.98%.

A2 Hosting Uptime (czerwiec, 2017): 99.99%

A2 Hosting Uptime - 2017-06
A2 Hosting uptime (czerwiec 2017): 99.99%. Serwis spadł na minutę w czerwcu 21st.

Poprzednie dane dotyczące czasu pracy (2013 - 2016)

* Kliknij, aby powiększyć zdjęcie.

Jul, 2016: 100%

A2 Hosting uptime dla czerwca i lipca 2016

Mar, 2016: 99.84%

a2 - 201603

Lut, 2016: 99.88%

Wydajność a2 feb 2016

Aug 2015: 100%

a2hosting uptime sierpień 2015

Apr 2015: 99.98%

Wynik uptime a2hosting (apr 2015)

Październik 2014: 99.98%

a2hosting wrzesień uptime

Aug 2014: 99.7%

A2 Hosting Past 30 Days Uptime (lipiec - sierpień, 2014)

Sep 2013: 99.98%Wynik uptime a2hosting


4 - Rozsądne stawki i rabaty za rejestrację

Zwykle dostawcy hostingu oferują obniżone stawki rejestracji, a następnie zwiększają opłaty podczas odnawiania. Lubię A2 Hosting, ponieważ pomimo tego stereotypu, ich częstotliwość odnawiania jest przynajmniej rozsądna. Szczypta nie da się naprawdę uniknąć w czasie odnawiania, ale myślę, że opłaty A2 Hosting są sprawiedliwe. Ich Plan Swift odnawia się o XNUMAK miesięcznie na podstawie umowy 9.99.

A2 Hosting Rabaty za rejestrację

Dla tych, którzy dopiero się do nich dołączą, otrzymasz jednorazową zniżkę przed płaceniem standardowych stawek po odnowieniu.

Strona A2 Hosting Pricing - specjalna zniżka podczas rejestracji
Szczegółowe informacje na temat cen są publikowane wyraźnie na stronie oferty hostingu A2.


5- Wypróbuj A2Wysyłaj za darmo!

Wypróbuj go, zanim go kupisz! No cóż, niezupełnie, ale dzięki gwarancji zwrotu pieniędzy 30-day, przynajmniej możesz zmienić zdanie, jeśli nie jesteś zadowolony z tego, w co kupiłeś.

Zauważyłem, że A2 Hosting radzi sobie dobrze z gwarancjami zwrotu pieniędzy, więc możesz czuć się bezpiecznie w swojej obietnicy, że jest to "wolne od ryzyka, bezproblemowe i bezproblemowe".

Jeśli zmienisz zdanie po upłynięciu okresu miesiąca miodowego 30, możesz otrzymać proporcjonalny zwrot kosztów od firmy za niewykorzystane usługi.

A2 Hosting w każdej chwili gwarancja zwrotu pieniędzy
A2 Hosting "Gwarancja zwrotu pieniędzy w dowolnym momencie".


6-A2 pomoże zmigrować twoje strony internetowe

Nie wszyscy z nas dopiero zaczynają od naszej pierwszej witryny i jeśli jesteś jednym z tych z istniejącą witryną, możesz lękać się jej przeniesienia. Nie martw się, dzięki A2 Hosting, gdy się zarejestrujesz, zrobią to za Ciebie!

Darmowa migracja strony

Wszystko, co musisz zrobić, gdy się zarejestrujesz, to skontaktować się z obsługą klienta firmy, a oni ci pomogą, tak po prostu.

Darmowa migracja strony dla nowych użytkowników hostingu A2
A2 Hosting oferuje bezpłatną migrację witryny do nowych klientów.


7 - Wybór różnych lokalizacji serwerów 4

Cztery lokalizacje serwerów do wyboru

Opcje są zawsze dobre, a A2 Hosting pozwala wybierać spośród ich centrów danych na całym świecie, na których można hostować. Ten krok rozpoczyna się po złożeniu zamówienia, więc wybierz mądrze wcześniej!

Uważam, że jest to świetne rozwiązanie dla osób kierujących ruch w witrynie z określonych krajów lub stref, np. Z Azji lub Europy.

A2 Serwer hostingowy w trzech różnych lokalizacjach
A2 Hosting obsługuje centra danych w Stanach Zjednoczonych, Amsterdamie i Singapurze.


8 - Jeszcze więcej opcji: Uaktualnij do VPS, chmury i dedykowanego hostingu

Dla tych, którzy potrzebują czegoś mocniejszego i wszechstronnego niż standardowe, wspólne hostingi, A2 Hosting ma coś dla Ciebie. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz VPS, chmury, czy nawet dedykowanego hostingu, nie ma ograniczeń w zaspokojeniu twoich potrzeb.

A2 Hosting Plany

Myślę, że kluczową operacją jest skalowalność. Jeśli obawiasz się, że Twoja strona przerośnie możliwości Twojego hosta, nie bądź. W A2 Hosting jest dużo miejsca na rozbudowę.

A2 Hosting hosting planów
A2 hosting planów.


9- Uzyskaj specjalną zniżkę 51% tutaj

Jak już wcześniej wspomniałem, wspólne plany A2 Hosting są wyceniane na $ 7.99 / 9.99 / 18.99 miesięcznie odpowiednio dla swoich Planów Lite, Swift i Turbo.

Jeśli zarejestrujesz się z naszym specjalnym kodem promocyjnym "WHSR", otrzymasz zniżkę 51% od pierwszego rachunku.

* Kliknij, aby powiększyć zdjęcie.

A2 Hosting specjalne rabaty
Zaoszczędź 51% na swoim pierwszym rachunku hostingowym A2 (Zamów tutaj): Promocyjna cena za udostępnione plany: 3.92, 4.90 i 9.31 / miesiąc.

Kliknij tutaj, aby zamówić A2 Hosting po obniżonej cenie.


Wady A2 Hosting

1 - migracja witryny jest płatna, jeśli obniżysz licencję

Niestety, podczas przeprowadzania się do A2 Hosting zapewnia bezpłatną migrację witryny, jeśli zmniejszysz swój plan hostingowy z jakiegokolwiek powodu, pobierze opłaty za usługi wsparcia migracji.

Jeśli zdecydujesz się na przeniesienie do innej lokalizacji centrum danych, obciążymy Cię także opłatą. Opłata w obu przypadkach wynosi nominalnie 25.

A2 Hosting opłat za migrowanie witryn w celu obniżenia wersji
Ewentualna opłata (źródło)


2 - Obsługa czatu na żywo nie zawsze jest dostępna

Jestem dość drobiazgowy, jeśli chodzi o obsługę klienta - w końcu część naszych opłat powinna pokryć to prawo?

Odkryłem, że główną wadą A2 Hosting jest to obsługa czatu na żywo ma miejsce, gdy jest niedostępna.

A2 Hosting rekord czatu na żywo
W tych okresach musiałem uciekać się do e-maila z prośbą o pomoc.


3-Turbo Plan nie dotyczy aplikacji Ruby lub Python

Jeśli jesteś zwykłym użytkownikiem witryny, prawdopodobnie nie będzie to miało zastosowania, ponieważ ich Turbo i standardowe plany pokazują i działają z tymi samymi cechami.

Jednak twórcy stron internetowych mogą nie być tak zadowoleni.

A2 Hosting wsparcie na python i ruby
Serwer Turbo (źródło)


A2 Hosting Shared, Managed VPS i Cloud Plans

Mając konto w nich przez tak długi czas spędziłem dużo czasu na testowaniu i analizie ich wspólnych planów hostingowych.

Trzy opcje wspólnego hostingu oferują potencjalnym klientom wystarczającą liczbę opcji, aby uczynić rzecz ciekawą, ale nie na tyle, aby wprowadzić w błąd. Jest to szczególnie ważne, ponieważ A2 Hosting koncentruje się na nieograniczonych możliwościach w swoich wspólnych planach.

Zakres kosztów sięga od $ 3.92 do $ 9.31 miesięcznie, ale wszystkie wspólne plany mają nieograniczone miejsce na przechowywanie i przesyłanie danych, a także darmowy dysk SSD. Jeśli nie zdecydujesz się na najtańszy plan, reszta zapewni także nieograniczoną liczbę stron internetowych, kont e-mail i baz danych.

A2 Shared Hosting Service

Funkcje / planyLiteSzybkiTurbo
Strony1NieograniczonyNieograniczony
Bazy danych5 NieograniczonyNieograniczony
Zwiększenie prędkości SSDtaktaktak
Turbo ServerNieNietak
Wstępnie skonfigurowane buforowanie witrynNieNietak
Cena / miesiąc$ 3.92 / mc$ 4.90 / mc$ 9.31 / mc

Wskazówka: Bez względu na to, który wybierzesz, możesz wybrać platformę Joomla, Drupal lub WordPress. Te opcje umożliwiają łatwą integrację podstawowych aplikacji koszyka na zakupy, dzięki czemu można tworzyć sklepy internetowe, jeśli tego właśnie potrzebujesz.

Usługa hostingu VPS zarządzana przez A2

Funkcje / planyMocPrestiższczyt
RAM4 GB6 GB8 GB
Pamięć SSD75 GB100 GB150 GB
Rdzenie procesora468
Panel sterowania cPanel
Cena$ 32.99 / mc$ 46.19 / mc$ 65.99 / mc

Wskazówka: VPS na A2 Hosting są wszystkie - firma zapewnia pomoc w konfiguracji i zarządzania serwerami VPS. Jeśli masz już doświadczenie w tym zakresie, jest to bonus, ponieważ A2 ma również niezarządzane plany hostingowe VPS, które są tanie. Na najniższym poziomie zaczynają się od zaledwie 5 miesięcznie i pochodzą z pamięcią masową 20 GB SSD, rdzeniem 1 i 512 MB RAM.

A2 Cloud Hosting Service

Funkcje / planyPoczątekMedianaAs
RAM512 MB1 GB1 GB
HDD Storage10 GB 10 GB25 GB
Rdzenie procesora222
Cena$ 15 / mc$ 20 / mc$ 25 / mc

Wskazówka: chociaż hosting w chmurze jest skalowalny, uważam, że plany oferowane przez A2 Hosting w tym zakresie są bardzo proste. Zamiast tego raczej rozważasz ich plany VPS, albo zamiast tego przyjrzyj się Hostgator Cloud (które są porównywalnie o wiele wydajniejsze i tańsze).


A2 Hosting Porównanie rówieśników

A2 Hosting vs SiteGround

Mając ponad milion domen zarządzanych i prowadzących działalność od 2013, SiteGround rozwinęło się i rozwinęło i ... cóż, po prostu dorosły. Oboje przetestowałem ich plany (rmoja recenzja tutaj), jak również wywiad z CEO SiteGround, Tenko Nikolov wcześniej.

W moim skromnym mniemaniu zarówno A2 Hosting, jak i SiteGround zajmują najwyższe pozycje w swojej branży. Istnieją niewielkie różnice, na przykład, że A2 Hosting ma przewagę pod względem kosztów długoterminowych. Alternatywnie SiteGround oferuje lepszą obsługę klienta dzięki obsłudze sprzedaży czatów na żywo 24 × 7.

cechyA2 HostingSiteGround
Zaplanuj przeglądSzybkiGrowBig
StronyNieograniczonyNieograniczony
PrzechowywanieNieograniczony20 GB
Bezpłatna domena
Wewnętrzna optymalizacja serwera
Lokalizacje serwerówStany Zjednoczone, Europa, Azja.Stany Zjednoczone, Europa, Azja.
Gwarancja zwrotu pieniędzyW każdej chwiliDni 30
Cena rejestracji (subskrypcja 36-mo)$ 4.90 / mc$ 5.95 / mc
Cena odnowienia$ 9.99 / mc$ 14.95 / mc
Zamów / Dowiedz się więcejA2Hosting.comSiteGround.com

A2 Hosting vs BlueHost

BlueHost to dziecko Matt'a Heatona i Danny'ego Ashwortha, którzy założyli firmę na początku 2003. Później sprzedali go Endurance International Group (EIG). Mimo to WordPress.org oficjalnie rekomenduje usługę BlueHost, która stała się siłą, z którą trzeba się liczyć w biznesie hostingowym.

cechyA2 HostingBlueHost
Zaplanuj przeglądSzybkiPlus
StronyNieograniczonyNieograniczony
PrzechowywanieNieograniczonyNieograniczony
SSD?
Bezpłatna domena
Wewnętrzna optymalizacja serwera
Lokalizacje serwerówStany Zjednoczone, Europa, Azja.Bez wyboru
Gwarancja zwrotu pieniędzyW każdej chwiliDni 30
Cena rejestracji (subskrypcja 36-mo)$ 4.90 / mc$ 5.95 / mc
Cena odnowienia$ 9.99 / mc$ 10.99 / mc
Zamów / Dowiedz się więcejA2Hosting.comBluehost.com


Werdykt: Jeśli skorzystasz z usługi A2 Hosting

Jeśli nie masz jeszcze dostawcy hostingu, nie ma tu zbyt wiele do rozważenia. A2 oferuje zaawansowane funkcje i znakomite doznania dla klientów w rozsądnych cenach, co jest korzystne zarówno dla gospodarza, jak i klienta.

Ich wysokowydajne serwery, imponujący czas pracy i dobre rozłożenie planów sprawiają, że są one smaczne bez względu na twoje potrzeby. Powiedziałbym stanowczo, że sprawdzają wszystkie odpowiednie pola, które są niezbędne dla stabilnej i szybkiej strony internetowej.

Więc tak, A2 Hosting to dobry wybór.

Szybkie podsumowanie: A2 Hosting Plusy i minusy


Zamów A2 Hosting ze specjalną stawką

Kod promocyjny: WHSR

A2 Hosting ma trzy wspólne plany; Lite, Swift i Turbo, które wynoszą odpowiednio $ 7.99 / 9.99 / 18.99 miesięcznie.

Mamy specjalny kod promocyjny, którego możesz użyć, jeśli chcesz się z nimi zarejestrować, co pozwoli zaoszczędzić 51% od pierwszego rachunku. Wystarczy podać kod "WHSR".

A2 Hosting zniżek
Zaoszczędź 51% na swoim pierwszym rachunku hostingowym A2 (Zamów tutaj): Promocyjna cena za udostępnione plany: 3.92, 4.90 i 9.31 / miesiąc.

Kliknij tutaj, aby zamówić A2 Hosting po obniżonej cenie.


P / S: Czy ta recenzja pomogła ci?

Linki prowadzące do strony internetowej A2 Hosting to linki partnerskie. Jeśli dokonasz zakupu za pomocą tego linku, zostanie on uznany za osobę odsyłającą. W ten sposób utrzymuję swoją stronę przy życiu przez 8 + lat i ciągle dodajemy więcej darmowych recenzji hostingu na podstawie prawdziwych kont testowych - Wasze wsparcie jest wysoko cenione. Kupowanie za pośrednictwem mojego linku nie kosztuje więcej - w rzeczywistości mogę zagwarantować, że uzyskasz najniższą możliwą cenę dla A2 Hosting.