WP Engine Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: feb 27, 2019
WP Engine
Plan in beoordeling: opstarten
Beoordeeld door:
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: Februari 27
Samenvatting
WP Engine is een zeer speciaal webhostbedrijf dat zich uitsluitend richt op één niche: WordPress Hosting. Het volledige hostingsysteem draait letterlijk op een WordPress-platform. Mijn nieuwe onderzoek laat zien dat WP Engine terug is op het hoogtepunt van zijn game, lees verder voor meer informatie.

Ik hoorde lang geleden al over WP Engine. Toen ik voor het eerst in 2010 begon, deed ik een online interview met medeoprichter Jason Cohen (je kunt het hier lezen).

Slechts weinigen hebben destijds de naam "WP Engine" gehoord, maar het bedrijf groeide exponentieel. Veel bekende bloggers en bedrijven (waaronder HTC, FourSquare, Balsamiq, Sound Cloud) schakelden over.

Een jaar na het interview kreeg ik een gratis account en verplaatste ik de WHSR. Het migratieproces verliep zeer vlot en de laadtijd van mijn site werd onmiddellijk gehalveerd. Onnodig te zeggen - ik was heel blij en bleef meer dan 2 jaar.

Kort na Google Penguin (die WHSR een grote hit kreeg), besloot ik te veranderen en begon ik met het opnieuw opbouwen van alles, van ground zero. Het idee was om WHSR te laten uitgroeien tot een webserviceprovider, een community om ons heen te bouwen en minder op Google-verkeer te vertrouwen. Dat was de tijd toen de WHSR Uptime Monitor werd gemaakt en we terugschakelden naar conventioneel VPS-hostingomgeving.

Het jaar was 2013.

De WP Engine van vandaag

In de loop van de tijd is WP Engine uitgegroeid tot een zeer populaire WordPress-hosting.

Veel dingen zijn veranderd sinds de WHSR is verschoven. Verschillende nieuwe functies werden toegevoegd naarmate de technologie vordert, het bedrijf wordt gefinancierd door een grote groep investeerders, waaronder Automattic (de mensen achter WordPress.com), en veel bloggers en WP-experts beschouwen ze als een van de best beheerde WordPress-hosting (er waren er ook die tegen hen ingingen, daarover later meer).

Is WP Engine zo goed als de woorden uit straten? Laten wij het uitzoeken.


Review samenvatting

VOORDELEN

  • Solide serverprestaties - Uptime van hosting boven 99.99%
  • Snelle serversnelheid - Time-to-first-byte (TTFB) onder 250ms
  • Probeer zonder risico - 60-day niet goed, geld terug garantie
  • Goede factureringspraktijk: gebruikers kunnen hun account eenvoudig terugbetalen of annuleren
  • Reseller-vriendelijk - Overdracht van facturen naar uw klanten
  • Agile ontwikkelaaromgeving - ontwikkelings- en staging-sites klaar
  • Genesis Framework- en StudioPress-thema's inbegrepen

NADELEN

  • Dure add-onfuncties
  • Geen e-mailhosting - Gebruikers moeten extra betalen aan derden (zoals Google Suite of Rackspace) om hun e-mails te hosten
  • Geen directe toegang tot .htaccess-bestand
  • Self-help site-migratieservice alleen
  • Groot probleem met SEO met de standaardinstelling "Redirect Bot"
  • Enigszins duur - Prijs verhoogd in maart 2018
  • Duur voor eigenaren die meerdere WP-sites uitvoeren

WP-motoralternatieven

Gebruikers die WP Engine overwegen, willen misschien ook uitchecken Kinsta, Pressidiumof SiteGround.

Snelle links

Lees meer over mijn ervaring en beoordeling van WP Engine-hosting vanuit verschillende perspectieven:


Prestaties WP Engine Platform

Onze ervaring en gedachten:

Uptime van hosting boven 99.99%

Time-to-first-byte (TTFB) onder 250ms

Rated A + bij Bitcatcha Speed ​​Test

Serverlocatie alleen in Verenigde Staten

WP Engine Platform Uptime (Feb 2018): 100%

Testsite bij WP Engine is de laatste 1038-uren nog niet onder gegaan.

Oudere server-uptime-records

* Klik om de afbeelding te vergroten.

Jun 2017: 100%

Feb 2016: 99.97%

wpengine feb 2016 uptime

Nov 2015: 100%

WP Engine Hosting uptime-scores (Nov 2015)

Sep 2015: 100%

wptgine sept uptime - site is niet beschikbaar voor 1757 uren

Sep 2014: 99.99%

wpengine hosting

Persoonlijke ervaring (2012 - 2013)

Zoals ik eerder al zei, heb ik WHSR naar WP Engine verplaatst in 2012 / 13. Mijn persoonlijke ervaring met WP Engine was op dat moment niets anders dan WOW.

De responstijd van de site verbeterde 100% volgens Pingdom direct na de sitemigratie. Merk op dat er geen andere fijnafstemming werd uitgevoerd toen dit werd gemeten.

reactietijd van wpengine
De responstijd van de site is gehalveerd zodra deze naar WP Engine is verplaatst.

WP Engine Bitcatcha Snelheidstestresultaten (Mar 2018): A +

Goede resultaten in de recente snelheidstest op Bitcatcha.

WP Engine Bitcatcha Snelheidstestresultaten (Jun 2017): B +

Uitstekende snelheidstest test van de meeste locaties. Met uitzondering van Japan, is de responstijd vanaf andere locaties ver onder de door Google aanbevolen 200ms.

WP-motorsnelheidstest op WebpageTest.org

Tijd tot eerste byte (TTFB), volgens WebpageTest.org, op 224ms.

Terug naar boven


WP Engine Klantenservice

Onze ervaring en gedachten:

Duidelijke servicevoorwaarden en garanties

60-dagen geld terug garantie

Handige 24 × 7 live chat en telefonische ondersteuning

Geen contractsluiting - op elk moment annuleren

Goede factureringspraktijk: gebruikers kunnen hun account eenvoudig terugbetalen of annuleren

Klachten van klanten over service na verkoop

Pro-actieve live chat-ondersteuning

Een verkoopmedewerker van WP Engine is er om u te begroeten zodra een gebruiker op zijn website komt.

Mijn recente live chat-ervaring met WP Engine-ondersteuning was goed. De live chat-ondersteuning van WP Engine is een van de beste vijf volgens mijn studies in 2017.

Mijn chatverslag met WP Engine-medewerkers, Maurice Onayemi.

Enorme kennisbasis bij WP Engine support sectie.

Omdat WordPress de kernactiviteit van WP Engine is, biedt de host uitgebreide WordPress-optimalisatiegids in hun ondersteuningssectie (die u niet krijgt bij andere niet-WP beheerde hosts).

Klachten van gebruikers over WP Engine-ondersteuning (voornamelijk in 2014 / 2015)

WP Engine-ondersteuning was topklasse tijdens mijn verblijf (2012 - 2013). Elke ondersteunende interne staf waarmee ik sprak was een WordPress-wizard. En ze waren zo gepassioneerd over hun werk - dat je kunt zien aan hoe snel ze je e-mails beantwoorden - hun systeem voor ticketingondersteuning was als een livechat waarbij ik bijna altijd onmiddellijk reacties kreeg.

Maar dingen zijn duidelijk later veranderd als je rondkijkt en je zult zien dat hier nogal wat klachten zijn over de klantenondersteuning van WP Engine in 2014, inclusief deze lange recensie door Matthew Woodward. De klachten zijn over het algemeen gericht op twee dingen -

  • Niet geïnformeerd / onervaren ondersteunend personeel,
  • Trage reacties (sommigen zeiden zelfs dat hun verzoeken werden genegeerd), en

Reactie van WP Engine

De groeiende kritiek op het bedrijf heeft de reactie van de oprichter van WP Engine, Jason Cohen, in mei in deze blogpost opgeroepen. 2014 - De groei is moeilijk.

Om dit probleem aan te pakken, werden zeven directe acties ondernomen, waaronder het inhuren van nieuwe ondersteuningsstaven (ze hebben sindsdien het ondersteuningsteam met 50% uitgebreid) en stellen klanten in staat de ingenieurs van het bedrijf rechtstreeks te bereiken (lees onderstaande citaten).

1- Inhuur

We hebben onze Series C-financiering in januari afgesloten en meteen aan het werk gezet bij het inhuren van het ondersteuningsteam. We hebben het team sindsdien met 50% uitgebreid. Het is erg moeilijk om snel in te huren en toch onze normen van houding (cultuur) en aanleg (bekwaamheid) te handhaven. We hebben zelfs extra interne recruiters ingehuurd om ons te helpen dit proces te versnellen.

2- Directe naar engineer

Sommige van onze klanten zijn zeer technisch, dus wanneer ze contact met ons opnemen, gaat het om moeilijke, interessante problemen - niet om problemen die kunnen worden opgelost met een kennisbankartikel of een eenvoudige, voor de hand liggende reactie. Daarom zijn we begonnen met het maken van trajecten voor die klanten om sneller naar engineers te gaan - mensen die kunnen werken aan mind-bending dingen. Natuurlijk hebben we die 24 / 7 nog niet, zoals we doen met regelmatige ondersteuning. Gelukkig zijn die problemen meestal goed om op te lossen tijdens normale kantooruren, dus deze aanpak is over het algemeen effectief geweest.

Updates: Gebruikersfeedback na het bericht van Jason

Recente gebruikersfeedback (na het bericht van Jason) geeft aan dat de kwaliteit van de klantenservice van WP Engine terugkomt.

Feedback van BRet Wegner, Drive Social Now

Zeer waarschijnlijk, tussen de eenvoudige installatie, geautomatiseerde migraties en geweldige ondersteuning wanneer u net iets meer controle nodig hebt, heeft WP Engine mij nog niet in de steek gelaten. Er lijken momenten te zijn waarop de admin-kant van een site een beetje traag lijkt. Dit gebeurt meestal tijdens de piekuren, maar als uw site zich op een server bevindt met andere sites die zware belasting hebben, kunt u hier last van ondervinden. Maar u kunt ze meestal vragen om uw site naar een andere server te verplaatsen en zij zullen ervoor zorgen dat u naar een betrouwbaardere omgeving gaat. - Bret Wegner, Rijd nu sociaal / geciteerd uit Geschikt voor kleine bedrijven.

Feedback vanDave Warfel, WP Smack Down

Wachttijden voor live chats [met WP Engine] zijn afhankelijk van een paar factoren; voornamelijk het tijdstip van de dag en als ze serverproblemen ondervinden. Ik denk dat de langste die ik heb moeten wachten, 15 minuten is. Een meerderheid van de tijd krijg ik een reactie in minder dan 5 minuten. In vergelijking met andere hosts zou ik dit als zeer goed beoordelen (8.5 / 10) - Dave Warfel's WP Engine Review.

WP Engine's bezoek telt

Enkele jaren geleden, een klacht die je vaak hoort over WP Engine is hoe ze hun klanten vragen. WP Engine-gebruikers betalen op basis van bezoek. Met het WP Engine-invoerplan kunt u bijvoorbeeld maximaal 25,000-bezoeken per maand uitvoeren. Als je blog meer bezoekers trekt dan 25,000 in een maand, moet je meer betalen.

Dus meer bezoeken = meer gebruik van CPU-bronnen = hogere hostkosten. Eerlijk?

Nee. Omdat WP Engine ook aan het laden is op bots-bezoeken en geen maatregelen heeft geïmplementeerd om slechte bots te blokkeren (in tegenstelling tot conventionele hosting, kunnen gebruikers hun robots.txt niet instellen om slechte bots bij WP Engine te blokkeren). Gebruikers werden gedwongen om te veel te betalen als gevolg van botsbezoeken.

Reactie van WP Engine

WP Engine heeft botbezoeken verwijderd van hun factureerbare bezoekenberekeningen in oktober 13, 2015.

Leer hoe WP Engine definiëren als een "bezoek" in dit artikel.


WP Engine-kenmerken

Onze ervaring en gedachten:

GeoIP-targeting en offsite back-ups

Agile ontwikkelaaromgeving - ontwikkelings- en staging-sites klaar

Reseller-vriendelijk: facturatie overdragen aan uw klanten

StudioPress en Genesis-raamwerk opgenomen

Dure add-onfuncties

Geen e-mailhosting

Geen directe toegang tot .htaccess-bestand

"Redirect Bots" waardoor een groot SEO-probleem ontstaat

Belangrijk om te weten: WP Engine is alleen voor WordPress Sites

Houd er rekening mee dat WP Engine alleen als WordPress wordt gehost.

Dit betekent dat als uw site geen WordPress-basis is, u uw site niet kunt hosten op WP Engine.

Factuuroverdracht

Ontwikkelaar kan een site binnen WP Engine maken en de hostingaccount / site eenvoudig overdragen aan zijn klanten.

Migratie van zelfhulpsites

Is de site-migratieservice van WP Engine provider? Nee.

WP Engine heeft echter een probleemloze automatische migratieplug-in ontwikkeld. Het enige dat u hoeft te doen, is enkele accountgegevens verstrekken en het migratieproces (dat wil zeggen zoeken / vervangen van waarden in de database, het bijwerken van de linkstructuur, en migratie van meerdere sites, enz.) Kan automatisch worden gedaan met de plug-in.

Voor gedetailleerde instructies, lees dit bericht. Om de migratietool te downloaden, hier.

Schermopname van de WP Engine-migratieplug-in - hier voegt u uw migratiegegevens aan de tool toe.

Toegang tot .htaccess-bestand op WP Engine

Bij WP Engine worden .htaccess-regels ingesteld op gebruikersportal (zie afbeelding).

U moet hun technische ondersteuning doorlopen om toegang te krijgen tot uw .htaccess-bestand (bijvoorbeeld om een ​​groot deel van .htaccess-omleidingen te kopiëren en te plakken).

U kunt uw omleidingsregels beheren op de gebruikersportal van WP Engine (vind gedetailleerde instructies hier).

Dure add-ons

Er zijn veel geweldige functies met WP Engine, maar deze zijn niet gratis voor gebruikers van het Startup- en Growth-plan.

Organiseer een extra site bij het opstartplan van WP Engine (zonder extra bezoekcapaciteit), voeg $ 20 / mo toe. GeoTarget (geweldige functie waarmee je verschillende pagina's kunt tonen aan gebruikers vanaf een andere locatie), voeg $ 15 / mo toe. Contentprestaties (gevisualiseerde Google Analytics-gegevens), voeg $ 25 / mo toe.

E-mails verzenden en ontvangen

WP Engine biedt geen e-mail- of webmailfuncties.

Dit betekent als u een e-mailadres wilt dat eindigt met uw domeinnaam (zoiets als [Email protected]), moet u uw eigen e-mailaccounts hosten.

Ja, ik weet dat je altijd met Gmail kunt gaan, aangezien Google gratis e-mailhostingservices biedt (zoals aanbevolen door WPEngine); maar niet alle website-eigenaren willen dat hun gegevens worden gehost bij de grote G (inclusief mij!).

Blijf echter niet bang. Ik heb een paar verschillende oplossingen geprobeerd toen ik mijn host naar WP Engine schakelde en dit schreef e-mail hosting gids.

Studio Press Themes en Genesis-framework

De acquisitie van StudioPress-thema's en Genesis Framework van Rainmaker Digital LLC in juni 2018 versterkt het WP Engine-platform nog verder, waardoor een snellere time-to-market mogelijk is met meer gemak en behendigheid.

Genesis is een enorm ecosysteem van onderdelen voor WordPress en is in essentie wat nodig is om een ​​beste WordPress-site in bouwstenen samen te stellen. Van snelheid tot beveiliging en zelfs van esthetiek, er is iets in het Genesis Framework dat gewoon 'professionele WordPress' schreeuwt - en dat is waar je voor betaalt.

StudioPress Themes is daarentegen een verzameling van meer dan 35 professioneel ontworpen, Gutenberg geoptimaliseerde, WordPress-thema's gebouwd met Genesis die een aantal verticale use-cases ondersteunen.

Voorbeelden van StudioPress Premium WordPress-thema's (blader en demo alle thema's hier).

Redirect Bots = Major SEO-probleem

WP Engine Redirect Bots in actie (bron: Beanstalk Marketing).

Standaard worden sites die worden gehost bij WP Engine met een pagina die eindigt op een nummer (bijvoorbeeld example.com/page/1) of in een query arg (bijv. Example.com/mypage/?myproduct=name) omgeleid naar de pagina voordat het nummer of de query in de arg-volgorde begint (site.com/page, site.com/category, site.com/mypage/).* Deze instelling, ook wel "Redirect Bots" genoemd, is een belangrijk SEO-probleem, omdat het beperk Google bots om inhoud op uw site te ontdekken en de PageRank-doorstroom van de website te beïnvloeden via uw site.

Gelukkig - deze instelling kan worden uitgeschakeld door contact op te nemen met de WP Engine-ondersteuning.

* Opmerking: dit citeert WP Engine's exacte woorden van deze blogpost. WP Engine verkoopt deze functie als een "voordeel" omdat het de serverbelasting (en geld) voor de gebruikers bespaart.


Prijs: Is WP Engine value voor je geld?

Onze ervaring en gedachten:

Momenteel te koop - haal 4 maanden gratis

Geen verborgen kosten of stijging van verlengingskosten

Geen contractsluiting - op elk moment annuleren

Goede factureringspraktijk: gebruikers kunnen hun account eenvoudig terugbetalen of annuleren

Duur voor eigenaren die meerdere WP-sites uitvoeren

Enigszins duur - Prijs verhoogd in maart 2018 (voor bestaande gebruikers, september 2018)

Promo-code WP-engine: WPE20OFF

WP Engine voert momenteel speciale promotie uit. Eerste keer dat gebruikers 4 maanden gratis hosting krijgen als de promotiecode "WPE20OFF" wordt toegepast.

Opstartplan na korting is geprijsd op $ 23 / mo.

Ontvang 4 maanden gratis wanneer u zich aanmeldt voor het jaarplan van WP Engine.

WP Engine 2018 Prijswijzigingen: Voor & na

WP Engine heeft zijn nieuwe plannen aangekondigd op 28TH februari, 2018. De oorspronkelijke plannen - Personal, Professional en Business, worden vervangen door iets duurdere plannen genaamd StartUp, Growth en Scale.

De nieuwe prijs ($ 29.17, $ 95.83, $ 241.70 / mo) is iets hoger dan de oude ($ 27.55, $ 94.05, $ 236.55 / mo).

Schermafbeeldingen van e-mails van WP Engine aan alle aangesloten bedrijven.

WP Engine Entry Plan Pricing (Before & After)

Persoonlijk plan (vóór)Opstartplan (na)
PlattegrondenpersoonlijkProfessional
Aantal sites11
Bezoeken / maand25,00025,000
WP Multisites+ $ 20 / mo
CDN$ 19 / maandGratis
Prijs (maandelijkse basis)$ 29 / maand$ 35 / maand
Prijs (contract 12-mo)$ 27.55 / maand$ 29.17 / maand

* Opmerking: ga voor meer informatie naar: https://wpengine.com/plans/

Duur voor gebruikers met meerdere sites

Hoewel de snelle server- en WP-expertondersteuning goed zijn om te hebben; WP Engine is niet precies wat u nodig hebt voor websites met weinig verkeer en minder belangrijke sites.

Het opstartplan staat slechts één installatie per account toe en brengt $ 20 / ma per extra site in rekening. Uw hostingkosten kunnen gemakkelijk oplopen tot honderden dollars per maand.

Voor gebruikers met meerdere sites met weinig verkeer is het veel goedkoper om met een shared hosting-service te werken normaal gesproken kost het minder dan $ 10 per maand.

Vergelijk prijs: WP Engine vs FlyWheel, Pressidium, Kinsta en Pressable

Hier is een snelle vergelijking van WP Engine-prijzen met andere beheerde WordPress-hosts (plannen vergelijkbaar met WP Engine's Startup).

Eigenschappen
WP Engine
WP Web Host
Kinsta
Pressidium
indrukbare
PlattegrondenStartupLiteStarterpersoonlijkA
Aantal sites11135
Maandelijkse bezoeken25,00020,00020,00030,00060,000
Opslagruimte10 GB30 GB3 GB10 GB
CDNGratisGratisGratisGratisGratis
Normale prijs (abonnement 12-mo)$ 29 / maand$ 9.00 / maand$ 25 / maand$ 42 / maand$ 20.83 / maand
Bezoek / bestellingBezoekBezoekBezoekBezoekBezoek

* Opmerking: ik vergelijk de normale prijs van WP Engine in deze tabel. WP Engine doet momenteel speciale promotie - je krijgt 4-maanden gratis als je je aanmeldt voor hun jaarplan (dat is gemiddeld $ 23 / mnd).


Vonnis: Zou je moeten hosten bij WP Engine?

Om samen te vatten - hier zijn de voor- en nadelen van hosting met WP Engine:

VOORDELEN

  • Solide serverprestaties - Uptime van hosting boven 99.99%
  • Snelle serversnelheid - Time-to-first-byte (TTFB) onder 250ms
  • Probeer zonder risico - 60-day niet goed, geld terug garantie
  • Goede factureringspraktijk: gebruikers kunnen hun account eenvoudig terugbetalen of annuleren
  • Reseller-vriendelijk - Overdracht van facturen naar uw klanten
  • Agile ontwikkelaaromgeving - ontwikkelings- en staging-sites klaar
  • Genesis Framework- en StudioPress-thema's inbegrepen

NADELEN

  • Dure add-onfuncties
  • Geen e-mailhosting - Gebruikers moeten extra betalen aan derden (zoals Google Suite of Rackspace) om hun e-mails te hosten
  • Geen directe toegang tot .htaccess-bestand
  • Self-help site-migratieservice alleen
  • Groot probleem met SEO met de standaardinstelling "Redirect Bot"
  • Enigszins duur - Prijs verhoogd in maart 2018
  • Duur voor eigenaren die meerdere WP-sites uitvoeren

Ik twijfel er niet aan dat WP Engine een van de beste WordPress-hostingservices in de markt is.

Ik raad WP Engine echter niet aan iedereen aan.

Bijvoorbeeld - als u niet van plan bent om uw site in WordPress te laten draaien, heeft het geen zin om hier te zijn.

Of, als je nieuw bent en net bent begonnen, zou ik je aanraden om te gaan met conventionele shared hosting-services zoals InMotion Hosting, A2-hostingof interserver. Ik geloof dat je me zult bedanken voor de veel goedkopere optie.

Of, als u meerdere sites met weinig verkeer moet hosten, die niet zoveel serverbronnen nodig hebben; dan is WP Engine absoluut een overkill.

Dat gezegd hebbende, kan WP Engine een juweeltje zijn voor ontwikkelaars of WordPress-sites met veel verkeer.

Als u het artikel van Devesh leest Beste opties voor beheerde WordPress-hosting, dit is wat hij schreef over WP Engine -

Als u een beetje van alles wilt, ga dan met WPEngine. Deze optie is voor u als u wilt opschalen zonder de kwaliteit van de ondersteuning in gevaar te brengen en ontwikkelaarvriendelijke tools te verliezen. En tegelijkertijd geen fortuin willen uitgeven. Ik gebruik WPEngine al heel lang en heb er nooit problemen mee gehad.

WP Engine wordt aanbevolen voor:

  • Gebruikers die één WordPress-site hebben met verkeer van gemiddeld tot hoog niveau,
  • Er is een mogelijkheid dat uw site viraal gaat worden en klik op de voorpagina van Reddit,
  • Uw WordPress-site is uw belangrijkste bron van inkomsten,
  • Je maakt je altijd zorgen over hackers en malware,
  • U houdt niet van de vervelende onderhoudspraktijk van WordPress - zoals back-up van de site en afstemming van bestandscache;

Zet de stap zoals ik deed met WHSR en stopte met zorgen maken over het feit dat uw site wordt gehackt of leeg raakt als gevolg van verkeersopstoppingen.

WP-motoralternatieven

Als WP Engine niet voor u is, zijn er verschillende goed beheerde WordPress-hosting te overwegen. Kinsta, WP Web Hostbeheren en Pressidium zijn twee oplossingen die ik heb geprobeerd en aanbevelen.


Bestel nu WP Engine

Bezoek voor meer informatie of om WP Engine te bestellen: https://www.wpengine.com/signup

(P / S: de links die verwijzen naar WP Engine op deze pagina zijn gelieerde links. Als u via deze link koopt, zal het mij als uw verwijzer crediteren. Zo houd ik deze site voor bijna 8 jaren levend en in staat om meer toe te voegen gratis, behulpzame hosting beoordelingen Kopen via mijn link kost je niet meer - sterker nog, je krijgt extra korting op de gegeven promotiecode WPE20OFF. Je ondersteuning wordt zeer op prijs gesteld, dank je!)

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.