WP Engine Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: Nov 05, 2020
WP Engine
Plan in beoordeling: opstarten
Beoordeeld door:
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: 05 november 2020
Samengevat
WP Engine is een zeer speciaal webhostbedrijf dat zich uitsluitend richt op één niche: WordPress Hosting. Het volledige hostingsysteem draait letterlijk op een WordPress-platform. Mijn nieuwe onderzoek laat zien dat WP Engine terug is op het hoogtepunt van zijn game, lees verder voor meer informatie.

Ik heb lang geleden voor het eerst kennis gemaakt met WP Engine. Toen het bedrijf voor het eerst begon in 2010, heb ik een online-interview gedaan met mede-oprichter Jason Cohen.

Slechts weinigen hebben destijds de naam "WP Engine" gehoord, maar het bedrijf groeide exponentieel. Veel bekende bloggers en bedrijven (waaronder HTC, FourSquare, Balsamiq, Sound Cloud) schakelden over.

Een jaar na het interview kreeg ik een gratis account en verplaatste ik de WHSR. Het migratieproces verliep zeer vlot en de laadtijd van mijn site werd onmiddellijk gehalveerd. Onnodig te zeggen - ik was heel blij en bleef meer dan 2 jaar.

Kort na Google Penguin (die WHSR een grote hit kreeg), besloot ik te veranderen en begon ik met het opnieuw opbouwen van alles, van ground zero. Het idee was om WHSR te laten uitgroeien tot een webserviceprovider, een community om ons heen te bouwen en minder op Google-verkeer te vertrouwen. Dat was de tijd toen de WHSR Uptime Monitor werd gemaakt en we terugschakelden naar conventioneel VPS-hostingomgeving.

Het jaar was 2013.

De WP Engine van vandaag

In de loop van de tijd is WP Engine uitgegroeid tot een zeer populaire WordPress-hosting.

Veel dingen zijn veranderd sinds de WHSR is verschoven. Verschillende nieuwe functies werden toegevoegd naarmate de technologie vordert, het bedrijf wordt gefinancierd door een grote groep investeerders, waaronder Automattic (de mensen achter WordPress.com), en veel bloggers en WP-experts beschouwen ze als een van de best beheerde WordPress-hosting (er waren er ook die tegen hen ingingen, daarover later meer).

Is WP Engine zo goed als de woorden uit straten? Laten wij het uitzoeken.

 


 

Review samenvatting

VOORDELEN

  • Solide serverprestaties - Hosting-uptime boven 99.99%
  • Hoge serversnelheid - Time-to-first-byte (TTFB) onder 250 ms
  • Probeer het zonder risico - 60 dagen geld-terug-garantie
  • Goede factureringspraktijk: gebruikers kunnen hun account eenvoudig terugbetalen of annuleren
  • Vriendelijk voor wederverkopers - Maak de facturering over aan uw klanten
  • Agile ontwikkelaaromgeving - ontwikkelings- en staging-sites klaar
  • Genesis Framework- en StudioPress-thema's inbegrepen

NADELEN

  • Dure add-onfuncties
  • Geen e-mailhosting - Gebruikers zullen extra moeten betalen aan derden (zoals Google Suite of Rackspace) om hun e-mails te hosten
  • Geen directe toegang tot .htaccess-bestand
  • Self-help site-migratieservice alleen
  • Groot SEO-probleem met de standaardinstelling van "Redirect Bot"
  • Enigszins duur - Prijs verhoogd in maart 2018
  • Duur voor eigenaren die meerdere WP-sites uitvoeren

WP-motoralternatieven

Gebruikers die WP Engine overwegen, willen misschien ook uitchecken Kinsta, Pressidiumof SiteGround.

Informatie 

Lees meer over mijn ervaring en beoordeling van WP Engine-hosting vanuit verschillende perspectieven:

 

 


 

Prestaties WP Engine Platform

 

Onze ervaring en gedachten:

Uptime van hosting boven 99.99%

Time-to-first-byte (TTFB) onder 250ms

Rated A + bij Bitcatcha Speed ​​Test

 

Serverlocatie alleen in Verenigde Staten

WP Engine Platform Uptime (Feb 2018): 100%

Testsite bij WP Engine is de laatste 1038-uren nog niet onder gegaan.

Oudere server-uptime-records

* Klik om de afbeelding te vergroten.

Jun 2017: 100%

Feb 2016: 99.97%

wpengine feb 2016 uptime

 

Nov 2015: 100%

WP Engine Hosting uptime-scores (Nov 2015)

Sep 2015: 100%

wptgine sept uptime - site is niet beschikbaar voor 1757 uren

Sep 2014: 99.99%

wpengine hosting

Persoonlijke ervaring (2012 - 2013)

Zoals ik eerder al zei, heb ik WHSR naar WP Engine verplaatst in 2012 / 13. Mijn persoonlijke ervaring met WP Engine was op dat moment niets anders dan WOW.

De responstijd van de site verbeterde 100% volgens Pingdom direct na de sitemigratie. Merk op dat er geen andere fijnafstemming werd uitgevoerd toen dit werd gemeten.

reactietijd van wpengine
De responstijd van de site is gehalveerd zodra deze naar WP Engine is verplaatst.

WP Engine Bitcatcha Snelheidstestresultaten (Mar 2018): A +

Goede resultaten in de recente snelheidstest op Bitcatcha.

WP Engine Bitcatcha Snelheidstestresultaten (Jun 2017): B +

Uitstekende snelheidstest test van de meeste locaties. Met uitzondering van Japan, is de responstijd vanaf andere locaties ver onder de door Google aanbevolen 200ms.

WP-motorsnelheidstest op WebpageTest.org

Tijd tot eerste byte (TTFB), volgens WebpageTest.org, op 224ms.

 


 

WP Engine Klantenservice

 

Onze ervaring en gedachten:

Duidelijke servicevoorwaarden en garanties

60-dagen geld terug garantie 

Handige 24 × 7 live chat en telefonische ondersteuning

Geen vast contract - op elk moment annuleren 

Goede factureringspraktijk - gebruikers kunnen een account eenvoudig terugbetalen of annuleren

Klachten van klanten over service na verkoop

 

 

 

Pro-actieve live chat-ondersteuning

Een verkoopmedewerker van WP Engine is er om u te begroeten zodra een gebruiker op zijn website komt.

Mijn recente live chat-ervaring met WP Engine-ondersteuning was goed. De live chat-ondersteuning van WP Engine is een van de beste vijf volgens mijn studies in 2017.

Mijn chatverslag met WP Engine-medewerkers, Maurice Onayemi.

Enorme kennisbasis bij WP Engine support sectie.

Omdat WordPress de kernactiviteit van WP Engine is, biedt de host uitgebreide WordPress-optimalisatiegids in hun ondersteuningssectie (die u niet krijgt bij andere niet-WP beheerde hosts).

 

Klachten van gebruikers over WP Engine-ondersteuning (voornamelijk in 2014 / 2015)

WP Engine-ondersteuning was topklasse tijdens mijn verblijf (2012 - 2013). Elke ondersteunende interne staf waarmee ik sprak was een WordPress-wizard. En ze waren zo gepassioneerd over hun werk - dat je kunt zien aan hoe snel ze je e-mails beantwoorden - hun systeem voor ticketingondersteuning was als een livechat waarbij ik bijna altijd onmiddellijk reacties kreeg.

Maar dingen zijn duidelijk later veranderd als je rondkijkt en je zult zien dat hier nogal wat klachten zijn over de klantenondersteuning van WP Engine in 2014, inclusief deze lange recensie door Matthew Woodward. De klachten zijn over het algemeen gericht op twee dingen -

  • Niet geïnformeerd / onervaren ondersteunend personeel,
  • Trage reacties (sommigen zeiden zelfs dat hun verzoeken werden genegeerd), en

Reactie van WP Engine 

De groeiende kritiek op het bedrijf heeft de reactie van de oprichter van WP Engine, Jason Cohen, in mei in deze blogpost opgeroepen. 2014 - De groei is moeilijk.

Om dit probleem aan te pakken, werden zeven directe acties ondernomen, waaronder het inhuren van nieuwe ondersteuningsstaven (ze hebben sindsdien het ondersteuningsteam met 50% uitgebreid) en stellen klanten in staat de ingenieurs van het bedrijf rechtstreeks te bereiken (lees onderstaande citaten).

1- Inhuur

We hebben onze Series C-financiering in januari afgesloten en meteen aan het werk gezet bij het inhuren van het ondersteuningsteam. We hebben het team sindsdien met 50% uitgebreid. Het is erg moeilijk om snel in te huren en toch onze normen van houding (cultuur) en aanleg (bekwaamheid) te handhaven. We hebben zelfs extra interne recruiters ingehuurd om ons te helpen dit proces te versnellen.

2- Directe naar engineer

Sommige van onze klanten zijn zeer technisch, dus wanneer ze contact met ons opnemen, gaat het om moeilijke, interessante problemen - niet om problemen die kunnen worden opgelost met een kennisbankartikel of een eenvoudige, voor de hand liggende reactie. Daarom zijn we begonnen met het maken van trajecten voor die klanten om sneller naar engineers te gaan - mensen die kunnen werken aan mind-bending dingen. Natuurlijk hebben we die 24 / 7 nog niet, zoals we doen met regelmatige ondersteuning. Gelukkig zijn die problemen meestal goed om op te lossen tijdens normale kantooruren, dus deze aanpak is over het algemeen effectief geweest.

Updates: Gebruikersfeedback na het bericht van Jason

Recente gebruikersfeedback (na het bericht van Jason) geeft aan dat de kwaliteit van de klantenservice van WP Engine terugkomt.

Feedback van BRet Wegner, Drive Social Now

Zeer waarschijnlijk, tussen de eenvoudige installatie, geautomatiseerde migraties en geweldige ondersteuning wanneer je net wat meer controle nodig hebt, heeft WP Engine me nog niet in de steek gelaten. Er lijken momenten te zijn dat de admin-kant van een site een beetje traag lijkt. Dit is meestal tijdens piekuren, maar als uw site zich op een server bevindt met andere sites die zwaar worden belast, kunt u hierdoor worden getroffen. Maar u kunt ze meestal vragen om uw site naar een andere server te verhuizen en zij zullen ervoor zorgen dat u naar een betrouwbaardere omgeving gaat. - Bret Wegner, Rijd nu sociaal / geciteerd uit Geschikt voor kleine bedrijven.

Feedback vanDave Warfel, WP Smack Down

Wachttijden voor live chats [met WP Engine] zijn afhankelijk van een aantal factoren; voornamelijk het tijdstip van de dag en of ze serverproblemen hebben. Ik denk dat het langste dat ik heb moeten wachten 15 minuten is. Het merendeel van de tijd krijg ik een reactie in minder dan 5 minuten. In vergelijking met andere verhuurders zou ik dit als zeer goed beoordelen (8.5 / 10) - Dave Warfel's WP Engine Review.

 

WP Engine's bezoek telt

Een paar jaar geleden, een klacht die je vaak hoort over WP Engine is hoe ze hun klanten in rekening brengen. WP Engine-gebruikers betalen op basis van bezoek. WP Engine entry plan, bijvoorbeeld, staat maximaal 25,000 bezoeken per maand toe. Als uw blog meer dan 25,000 bezoeken per maand trekt, moet u meer betalen.

Dus meer bezoeken = meer gebruik van CPU-bronnen = hogere hostkosten. Eerlijk?

Nee. Omdat WP Engine ook aan het laden is op bots-bezoeken en geen maatregelen heeft geïmplementeerd om slechte bots te blokkeren (in tegenstelling tot conventionele hosting, kunnen gebruikers hun robots.txt niet instellen om slechte bots bij WP Engine te blokkeren). Gebruikers werden gedwongen om te veel te betalen als gevolg van botsbezoeken.

Reactie van WP Engine 

WP Engine heeft botbezoeken verwijderd van hun factureerbare bezoekenberekeningen in oktober 13, 2015.

Leer hoe WP Engine definiëren als een "bezoek" in dit artikel.

 


 

WP Engine-kenmerken

 

Onze ervaring en gedachten:

GeoIP-targeting en offsite back-ups

Agile ontwikkelaaromgeving - ontwikkelings- en staging-sites klaar

Reseller-vriendelijk: facturatie overdragen aan uw klanten

StudioPress en Genesis-raamwerk opgenomen

Dure add-onfuncties

Geen e-mailhosting

Geen directe toegang tot .htaccess-bestand

"Redirect Bots" veroorzaakt een groot SEO-probleem

 

Belangrijk om te weten: WP Engine is alleen voor WordPress-sites

Houd er rekening mee dat WP Engine alleen als WordPress wordt gehost.

Dit betekent dat als uw site geen WordPress-basis is, u uw site niet kunt hosten bij WP Engine.

 

Factuuroverdracht

Ontwikkelaar kan een site binnen WP Engine maken en de hostingaccount / site eenvoudig overdragen aan zijn klanten.

Migratie van zelfhulpsites

Biedt WP Engine-provider sitemigratieservice? Nee.

WP Engine heeft echter een probleemloze automatische migratieplug-in ontwikkeld. Het enige dat u hoeft te doen, is enkele accountgegevens verstrekken en het migratieproces (dat wil zeggen zoeken / vervangen van waarden in de database, het bijwerken van de linkstructuur, en migratie van meerdere sites, enz.) Kan automatisch worden gedaan met de plug-in.

Voor gedetailleerde instructies, lees dit bericht. Om de migratietool te downloaden, hier. Schermafbeelding van de WP Engine-migratieplug-in - hier voegt u uw migratie-informatie toe aan de tool.

 

Toegang tot .htaccess-bestand op WP Engine

Bij WP Engine worden .htaccess-regels ingesteld op gebruikersportal (zie afbeelding).

U moet hun technische ondersteuning doorlopen om toegang te krijgen tot uw .htaccess-bestand (bijvoorbeeld om een ​​groot deel van .htaccess-omleidingen te kopiëren en te plakken).

U kunt uw omleidingsregels beheren op de gebruikersportal van WP Engine (vind gedetailleerde instructies hier).

 

Dure add-ons

Er zijn veel geweldige functies met WP Engine, maar deze zijn niet gratis voor gebruikers van het Startup- en Growth-plan.

Host een extra site bij WP Engine Startup Plan (zonder extra bezoekcapaciteit), voeg $ 20 / mnd toe. GeoTarget (geweldige functie waarmee u verschillende pagina's aan gebruikers vanaf verschillende locaties kunt tonen), voeg $ 15 / mnd toe. Verbeter de beveiliging van de site (DDoS-bescherming, WAF, Cloudflare CDN), voeg $ 30 / mnd toe.

 

E-mails verzenden en ontvangen

WP Engine biedt geen e-mail- of webmailfuncties.

Dit betekent als u een e-mailadres wilt dat eindigt met uw domeinnaam (zoiets als [e-mail beveiligd]), moet u uw eigen e-mailaccounts hosten.

Ja, ik weet dat je altijd met Gmail kunt gaan, aangezien Google gratis e-mailhostingservices biedt (zoals aanbevolen door WPEngine); maar niet alle website-eigenaren willen dat hun gegevens worden gehost bij de grote G (inclusief mij!).

Blijf echter niet bang. Ik heb een paar verschillende oplossingen geprobeerd toen ik mijn host naar WP Engine schakelde en dit schreef e-mail hosting gids.

 

Studio Press Themes en Genesis-framework

 

De acquisitie van StudioPress-thema's en Genesis Framework van Rainmaker Digital LLC in juni 2018 versterkt het WP Engine-platform nog verder, waardoor een snellere time-to-market mogelijk is met meer gemak en behendigheid.

Genesis is een enorm ecosysteem van onderdelen voor WordPress en is in wezen wat er nodig is om een ​​beste WordPress-site in bouwstenen samen te stellen. Van snelheid tot veiligheid en zelfs esthetiek, er zit iets in de Genesis Framework die gewoon 'professionele WordPress' schreeuwt - en dat is waar je voor betaalt.

StudioPress Themes daarentegen is een verzameling van meer dan 35 professioneel ontworpen, voor Gutenberg geoptimaliseerde WordPress-thema's die zijn gebouwd met Genesis en die een aantal verticale use-cases ondersteunen.

Voorbeelden van StudioPress Premium WordPress-thema's (blader en demo alle thema's hier).

Redirect Bots = Major SEO-probleem

WP Engine Redirect Bots in actie (bron: Beanstalk Marketing).

Standaard worden sites gehost bij WP Engine met een pagina die eindigt op een nummer (bijv. Example.com/pagina/1) of in een query-arg (bijv. Voorbeeld.com/mijnpagina/?mijnproduct=naam) omgeleid naar de pagina voordat het nummer of de query arg-reeks begint (site.com/page, site.com/category, site.com/mypage/).* Deze instelling, ook wel 'Redirect Bots' genoemd, is een groot SEO-probleem beperk Google-bots om inhoud op uw site te ontdekken en de PageRank-stroom van de website door uw site te beïnvloeden.

Gelukkig kan deze instelling worden uitgeschakeld door contact op te nemen met WP Engine-ondersteuning.

* Opmerking: dit citeert WP Engine's exacte woorden van deze blogpost. WP Engine verkoopt deze functie als een "voordeel" omdat het de serverbelasting (en geld) voor de gebruikers bespaart. 

 


 

Prijs: Is WP Engine value voor je geld?

 

Onze ervaring en gedachten:

Momenteel in de aanbieding - ontvang 2 maanden gratis en 10% korting

Geen verborgen kosten of stijging van verlengingskosten

Geen vast contract - op elk moment annuleren 

Goede factureringspraktijk - gebruikers kunnen een account eenvoudig terugbetalen of annuleren

Duur voor eigenaren die meerdere WP-sites uitvoeren

Enigszins duur - Prijs verhoogd in maart 2018 (voor bestaande gebruikers, september 2018)

 

WP Engine-promotiecode: WPE3Free

Nieuwe gebruikers die zich aanmelden bij WP Engine krijgen 2 maanden gratis hosting en 10% korting op de eerste betaling wanneer de promotiecode "wpe3free" wordt toegepast.

Opstartplan na korting kost $ 22.50 / mnd (met jaarplan).

Ontvang 2 maanden gratis en 10% korting wanneer u zich aanmeldt bij het jaarplan van WP Engine.

WP Engine 2018 Prijswijzigingen: Voor & na

WP Engine kondigde zijn nieuwe plannen op 28 februari 2018 aan. De oorspronkelijke plannen - Persoonlijk, Professioneel en Zakelijk, zijn vervangen door iets duurdere plannen met de namen StartUp, Groei en Schaal.

De nieuwe prijs ($ 30.00, $ 115.00, $ 290.00 / mo) is iets hoger dan de oude ($ 27.55, $ 94.05, $ 236.55 / mo).

Schermafbeeldingen van e-mails van WP Engine aan alle aangesloten bedrijven.

WP Engine Entry Plan Pricing (Before & After)

Persoonlijk plan (vóór)Opstartplan (na)
PlattegrondenpersoonlijkStartup
Aantal sites11
Bezoeken / maand25,00025,000
WP Multisites-+ $ 20 / mo
CDN$ 19 / maandGratis
Prijs (maandelijkse basis)$ 29 / maand$ 30 / maand
Prijs (contract 12-mo)$ 27.55 / maand$ 25.00 / maand

 

* Opmerking: op 22 januari 2020 worden alle huidige klanten op Opstartplannen omgezet naar de nieuwe prijs (verlagen van $ 35 tot $ 30) op hun maandelijkse of jaarlijkse factuurvernieuwingsdatum. Ga voor bijgewerkte prijzen en plandetails naar: https://wpengine.com/plans/

Duur voor gebruikers met meerdere sites

Hoewel de snelle server- en WP-expertondersteuning goed zijn om te hebben; WP Engine is niet precies wat u nodig hebt voor websites met weinig verkeer en minder belangrijke sites.

Het opstartplan staat slechts één installatie per account toe en brengt $ 20 / ma per extra site in rekening. Uw hostingkosten kunnen gemakkelijk oplopen tot honderden dollars per maand.

Voor gebruikers met meerdere sites met weinig verkeer is het veel goedkoper om met een shared hosting-service te werken normaal gesproken kost het minder dan $ 10 per maand.

Vergelijk prijs: WP Engine vs WP Web Host, Pressidium, Kinsta en Pressable

Hier is een snelle vergelijking van WP Engine-prijzen met andere beheerde WordPress-hosts (plannen vergelijkbaar met WP Engine's Startup).

Eigenschappen
WP Engine
WP Web Host
Kinsta
Pressidium
indrukbare
PlattegrondenStartupLiteStarterpersoonlijkpersoonlijk
Aantal sites11131
Maandelijkse bezoeken25,00020,00020,00030,00060,000
Opslag10 GB30 GB10 GB10 GB-
CDNGratisGratisGratisGratisGratis
Normale prijs (abonnement 12-mo)$ 25 / maand$ 7.00 / maand$ 25 / maand$ 42 / maand$ 20.83 / maand
Bezoek / bestellingBezoekBezoekBezoekBezoekBezoek

 

* Opmerking: ik vergelijk de normale prijs van WP Engine in deze tabel. WP Engine doet momenteel speciale promotie - u krijgt 2 maanden gratis als u zich aanmeldt voor hun jaarabonnement (dat is gemiddeld $ 22.50 / maand).

 


 

Vonnis: Zou je moeten hosten bij WP Engine?

Om samen te vatten - hier zijn de voor- en nadelen van hosting met WP Engine:

VOORDELEN

  • Solide serverprestaties - Hosting-uptime boven 99.99%
  • Hoge serversnelheid - Time-to-first-byte (TTFB) onder 250 ms
  • Probeer het zonder risico - 60 dagen geld-terug-garantie
  • Goede factureringspraktijk: gebruikers kunnen hun account eenvoudig terugbetalen of annuleren
  • Vriendelijk voor wederverkopers - Maak de facturering over aan uw klanten
  • Agile ontwikkelaaromgeving - ontwikkelings- en staging-sites klaar
  • Genesis Framework- en StudioPress-thema's inbegrepen

NADELEN

  • Dure add-onfuncties
  • Geen e-mailhosting - Gebruikers zullen extra moeten betalen aan derden (zoals Google Suite of Rackspace) om hun e-mails te hosten
  • Geen directe toegang tot .htaccess-bestand
  • Self-help site-migratieservice alleen
  • Groot SEO-probleem met de standaardinstelling van "Redirect Bot"
  • Enigszins duur - Prijs verhoogd in maart 2018
  • Duur voor eigenaren die meerdere WP-sites uitvoeren

Ik twijfel er niet aan dat WP Engine een van de beste WordPress-hostingservices in de markt is.

Ik raad WP Engine echter niet aan iedereen aan.

Bijvoorbeeld - als u niet van plan bent om uw site in WordPress te laten draaien, heeft het geen zin om hier te zijn.

Of, als je nieuw bent en net bent begonnen, zou ik je aanraden om te gaan met conventionele shared hosting-services zoals InMotion Hosting, A2-hostingof interserver. Ik geloof dat je me zult bedanken voor de veel goedkopere optie.

Of, als u meerdere sites met weinig verkeer moet hosten, die niet zoveel serverbronnen nodig hebben; dan is WP Engine absoluut een overkill.

Dat gezegd hebbende, kan WP Engine een juweeltje zijn voor ontwikkelaars of WordPress-sites met veel verkeer.

Als u het artikel van Devesh leest Beste opties voor beheerde WordPress-hosting, dit is wat hij schreef op WP Engine -

Als u een beetje van alles wilt, ga dan met WPEngine. Deze optie is voor u als u wilt opschalen zonder de kwaliteit van de ondersteuning in gevaar te brengen en ontwikkelaarvriendelijke tools te verliezen. En tegelijkertijd geen fortuin willen uitgeven. Ik gebruik WPEngine al heel lang en heb er nooit problemen mee gehad.

WP Engine wordt aanbevolen voor:

  • Gebruikers die één WordPress-site hebben met verkeer van gemiddeld tot hoog niveau,
  • Er is een mogelijkheid dat uw site viraal gaat worden en klik op de voorpagina van Reddit,
  • Uw WordPress-site is uw belangrijkste bron van inkomsten,
  • Je maakt je altijd zorgen over hackers en malware,
  • U houdt niet van de vervelende onderhoudspraktijk van WordPress - zoals back-up van de site en afstemming van bestandscache;

Zet de stap zoals ik deed met WHSR en stopte met zorgen maken over het feit dat uw site wordt gehackt of leeg raakt als gevolg van verkeersopstoppingen.

WP-motoralternatieven

Als WP Engine niet voor u is, zijn er verschillende goed beheerde WordPress-hosting te overwegen. Kinsta, WP Web Host, SiteGround en Pressidium zijn een paar oplossingen die ik heb geprobeerd en aanbevelen.

Vergelijk WP Engine met anderen

Hier is de zij-aan-zij vergelijking van de populaire beheerde WordPress-services - WP Engine versus Kinsta versus SiteGround.

Bekijk ook:

 


 

Bestel nu WP Engine

Bezoek voor meer informatie of om WP Engine te bestellen: https://www.wpengine.com/signup

 

 

(P / S: De links naar WP Engine op deze pagina zijn affiliatielinks. Als u via deze link koopt, zal het mij als uw verwijzing verwijzen. Zo houd ik deze site bijna 8 jaar in leven en kan ik meer toevoegen gratis, nuttige hosting-beoordelingen. Kopen via mijn link kost u niets meer - u krijgt zelfs korting op de gegeven promotiecode WPE3Free. Uw steun wordt zeer op prijs gesteld, dank u!)

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.