WebHostingHub Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: Nov 07, 2018
WebHostingHub
Plan in beoordeling: Spark
Beoordeeld door:
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: November 07, 2018
Samenvatting
WebHostingHub is best een van onze top 5-picks. Als u net begint en op zoek bent naar een goedkope hostingdienst, is de Hub een must-see.

WebHostingHub is gevestigd in Virginia Beach en bestaat al enige tijd (een controle op WhoIs geeft aan dat het domein in Jan 2005 is geregistreerd), maar het bedrijf was tot voor kort ver uit de radar van de mainstream.

Op dit moment van schrijven is WebHostingHub onder beheer van InMotion Hosting - een van mijn favoriete hostingbedrijven die meer dan 10 jarenlange ervaring in de sector heeft.

Wat zit er in WebHostingHub hostingplannen?

Web Hosting Hub begon meer opties te bieden in het begin van 2014 en re-packaged hun vorige "All-In-One Hosting Plan" in drie verschillende pakketten, namelijk Spark, Nirto en Dynamo.

Persoonlijk vond ik dat het Spark-pakket van WebHostingHub er één is beste goedkope hosting-diensten voor starters / nieuwelingen. Maar voordat we ingaan op de details, laten we de basisfuncties en prijzen van alle drie de pakketten bekijken.

VonkNitrodynamo
Gratis domein
websites2U / lU / l
Geparkeerde domeinen5U / lU / l
Subdomeinen25U / lU / l
MySQL10U / lU / l
Keuze van datacenter
Korting op webdesign20%30%
Aanmeldprijs$ 3.99 / maand$ 5.99 / maand$ 7.99 / maand

* U / L = Onbeperkt.

Niet slecht voor een $ 3.99 / mo-host, maar ...

Net als veel andere budgethostingbedrijven, kun je zien dat de functies op de WHH min of meer hetzelfde zijn - waar je onbeperkte websites kunt hosten met onbeperkte schijfopslag, onbeperkte gegevensoverdracht, onbeperkte webmail, FTP-accounts, MySQL-databases en één -Klik op de installatie op de meest populaire CMS voor een zeer betaalbare prijs.

Deze functies zijn in orde voor een host van minder dan $ 5 / mo en voldoende voor nieuwkomers.

Maar ze zijn allemaal hetzelfde.

WebHostingHub, iPage, JustHost, FatCow, Host Metro, PowWeb, BlueHost, HostMonster - de hostingfuncties van al deze bekende merken zijn precies hetzelfde. Het heeft geen zin om hun hostingfuncties te vergelijken.

Wat maakt WebHostingHub anders?

Zoals ik al zei, aangezien de meeste populaire shared hosting deals hetzelfde zijn, zou de volgende brandende vraag zijn: Waarom staat WebHostingHub in mijn lijst met beste aanbevelingen voor nieuwkomers?

In plaats van keer op keer op het dode paard te kloppen zoals andere hostingbeoordelingssites, ga ik je iets anders vertellen. Iets anders dat uw beslissing om te gaan (of niet) met de Hub zou kunnen beïnvloeden.

1. WebHostingHub is een van de goedkoopste

Prijs is de belangrijkste reden waarom WebHostingHub, met name het Spark-plan, wordt aanbevolen aan nieuwkomers.

Ervan uitgaande dat u bestelt via onze speciale promolink, betaalt u $ 89.64 voor een 24-maandenabonnement (25% korting op de normale prijs). Als je de wiskunde doet, is dat gemiddeld $ 3.74 / mo. We hebben niet langer de speciale promotiecode met WebHostingHub. Hun nieuwe prijs van $ 3.99 / mo is echter nog steeds redelijk.

2. De Hub wordt beheerd door InMotion Hosting

Er zijn maar weinig hostingbedrijven die ik aanbeveel en bekijk op deze site. Ik haal deze namen niet uit willekeurige pikken. In plaats daarvan worden deze webhosts geselecteerd na enkele zorgvuldige overwegingen op basis van mijn tien jaar ervaring in webontwikkeling.

Zoals eerder vermeld, is het bedrijf WebHostingHub opgericht en momenteel beheerd door hetzelfde management van een bekend premium webhostingbedrijf - de InMotion Hosting. Ik ben al lang bij InMotion, veel langer dan ik bij WebHostingHub, en ik had in het verleden een aantal zeer positieve ervaringen met het InMotion-team. Deze website, WebHostingSecretRevealed.net, wordt bijvoorbeeld gehost op InMotion Hosting.

3. WebHostingHub is een niet-EIG-merk

Wat de meeste casual shoppers niet weten, is dat veel (en ik bedoel, echt veel!) Bekende webhostingproviders nu zijn eigendom van een bedrijfsgroep met de naam Endurance International Group (EIG).

Matt Heaton bezit tegenwoordig geen Bluehost en Hostmonster; de bedrijven behoren nu tot EIG. Dit geldt ook voor JustHost, iPage, FatCow, PowWeb, StartLogic, EasyCGI, VPS Link, SuperGreen en Hostgator. Al deze bedrijven werden verkocht aan EIG.

Persoonlijk ben ik goed met dit scenario - acquisitie is tegenwoordig een van de meest gebruikelijke manieren om te groeien in moderne bedrijven. Veel webmasters die ik kende houden er echter niet van hoe de hostingindustrie wordt gemonopoliseerd door grote samenwerking. En om deze reden maakt dit ons onderwerp van recensie, WebHostingHub, een speciale. De Hub is NIET in het bezit van of wordt niet beheerd door de grote internationale samenwerking.

4. Volledige proefperiode voor restitutie

De Hub biedt de langste proefperiode met volledige terugbetaling in de branche: 90 dagen. Hier is een snelle vergelijking van WebHostingHub met andere budgethostingmerken.

EigenschappenNaafHostingerHostgatorBlueHost
Gratis domein
Ondersteuning binnenshuis
Email Protection
proces90 Dagen30 Dagen45 Dagen30 Dagen
.COM-vernieuwingsprijs$ 11.99 / jaar$ 14.99 / jaar$ 12.95 / jaar$ 14.99 / jaar
MEER WETENReviewReviewReview

* Referentie: = Ja; = Nee

Mijn ervaring met WebHostingHub

Op dit moment schrijf ik voor meer dan dat met WebHostingHub twee jaar vier jaar (onder Spark-plan).

Mijn algemene ervaring is bovengemiddeld. Bedenk dat deze host minder dan $ 5 per maand kost.

De hub is betrouwbaarder dan ik had verwacht. Volgens mijn record scoort WebHostingHub constant 99.8% en hoger (zie afbeeldingen hieronder) - niet de beste, maar nog steeds een prima host als je rekening houdt met de prijs. Wat ook het vermelden waard is, is dat het bestel- en accountactiveringsproces opmerkelijk soepel en snel verliep. Toen ik me voor het eerst aanmeldde, kreeg ik mijn activeringsmail, inloggegevens en hostingaccount klaar zodra ik de betaling had voltooid. Naar mijn mening is een dergelijke soepele overgang van vitaal belang, vooral voor nieuwkomers.

WebHostingHub Uptime Record (juni / juli 2016) - 100%

webhostinghub uptime 072016
WebHostingHub hosting uptime (juni 13th - juli 12th): 100%

WebHostingHub Uptime Record (maart 2016) - 99.99%

hub - 201603
WebHostingHub Uptime-score maart - 99.99%. Testsite daalde in 5 minuten in maart 22nd.

WebHostingHub Uptime Record (februari 2016) - 99.99%

webhostinghub feb 2016 uptime
WebHostingHub Uptime voor de afgelopen 30 dagen (februari 25th, 2016)

WebHostingHub Uptime Record (september 2015) - 99.98%

webhostinghub uptime sept
WebHostingHub Uptime voor de afgelopen 30-dagen (oktober 1st, 2015)

WebHostingHub Uptime Record (maart - april 2015) - 99.96%

WebHostingHub Uptime-score (maart
WebHostingHub Uptime voor de afgelopen 30-dagen (april 27th, 2015)

WebHostingHub Uptime Record (Nov - Dec 2014) - 99.99%

WebHostingHub Uptime Score - nov - dec, 2014
WebHostingHub Uptime voor de afgelopen 30 dagen (december 4, 2014)

WebHostingHub Uptime Record (juli - augustus 2014) - 99.88%

WebHostingHub Uptime voor de afgelopen 30 dagen (augustus 12, 2014)
WebHostingHub Uptime voor de afgelopen 30 dagen (augustus 12, 2014)

The Good About WebHostingHub

Snelle hoogtepunten van wat ik het leukste vind aan WebHostingHub Hosting volgens mijn ervaring.

  • Zeer betaalbaar Voor de eerste keer dat u klanten betaalt, betaalt u slechts $ 3.99 / mo voor een 24-maandabonnement.
  • Uitstekende klantenservice In veel gevallen is de after-sales service bij budget hosting-bedrijven slecht; maar dat is niet het geval bij WebHostingHub. De Hub erft de goede praktijk van InMotion Hosting en biedt uitstekende klantenservice in zowel verkoop als technisch.
  • Gebruiksvriendelijk + Geen downtime-sitemigratie Het is heel eenvoudig om een ​​nieuwe website op te zetten op WebHostingHub. Bovendien wordt WebHostingHub geleverd met een geweldige functie - de overdracht zonder downtime. Gebruikers die overstappen van een andere webhost krijgen een tijdelijk 'platform' om hun sites in te stellen en te testen voordat ze de daadwerkelijke verhuizing maken (zoiets als de Staging Area bij WP Engine).
  • Bevorder de beveiliging met w / suPHP w / suPHP is een sitebeveiligingsmaatregel die u niet vaak ziet in budgethostingdeals - enorm pluspunt voor degenen die extra sitebescherming willen.
  • Kortingen op toegevoegde service Nitro- en Dynamo-gebruikers krijgen respectievelijk 20% en 30% korting op de webontwerpdiensten van de Hub.
  • 90 Days (the Longest) volledige terugbetalingsgarantie Als u niet tevreden bent over de service op WebHostingHub, kunt u uw account binnen de eerste 90-dagen annuleren en een volledig terugbetalingsbedrag aanvragen (exclusief domeinregistratiekosten en eventuele SSL-certificaatkosten).

The Not-So-Good over WebHostingHub

  • Beperkte websites voor Spark Plan U kunt slechts twee websites hosten op WebHostingHub Spark Hosting Plan.
  • Kosten voor accountback-up Sites gehost op WebHostingHub zijn standaard niet automatisch een back-up. Om uw sites op de Hub te laten back-uppen, moet u $ 1 extra per maand betalen voor de functie "Automatische account-backup".
  • Duur verlengingspercentage WebHostingHub Spark Plan vernieuwt bij $ 8.99 / mo is een beetje duur voor een budget hosting-service.

Belangrijk om te weten: onbeperkte hosting is altijd beperkt

Voordat u zich abonneert op een van de "onbeperkte hostingplannen" van WebHostingHub (of andere soortgelijke hostingaanbiedingen), moet u op één ding letten, er bestaat niet zoiets als onbeperkte hosting.

Als onbeperkte hosting een echte optie is, dan is er geen reden waarom NASA of Google of Facebook of Yahoo! moeten miljoenen (zo niet miljarden) dollars investeren in de serverinfrastructuur. Stel je dit voor: "Hé kijk, WebHostingHub geeft onbeperkte hosting, laten we Google.com verplaatsen naar de Hub!"

Klinkt helemaal niet, vind je niet? Lees mijn artikel voor meer informatie De waarheid over onbeperkte hosting.

Kortom: moet u gaan met WebHostingHub?

Persoonlijk vind ik het Spark Plan van WebHostingHub een go. Het is eigenlijk een no-brainer als je:

  • Een blog starten voor de eerste keer,
  • Lopend niet meer dan 2 op hetzelfde moment kleine tot middelgrote locaties, en
  • Op zoek naar een betaalbare maar betrouwbare hostingprovider.

Laag prijskaartje, goede klantenservice, 90 dagen volledige terugbetalingsbeleid, plus onze exclusieve speciale kortingslink - dit zijn de belangrijkste factoren die de Hub in mijn lijst met "Must-see Budget Hosting" plaatsen.

Maar houd er rekening mee dat je krijgt waar je voor betaalt. Voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige hosting-oplossingen met de nieuwste servertechnologie, raad ik aan SiteGround, InMotion Hosting (moederbedrijf van de Hub), en A2-hosting.

Bezoek voor meer informatie of om WebHostingHub te bestellen (koppeling opent in een nieuw venster): http://www.webhostinghub.com

P / S: De promotieleningen die ik in deze review noemde zijn allemaal affiliate links. Als je via deze link koopt, krijg je een aantal extra kortingen op je eerste WebHostingHub-rekening en crediteer ik als jouw verwijzer. Zo houd ik deze site tot leven voor 7 + jaar en voeg ik meer gratis hostingrecensies toe op basis van echte testaccounts - uw ondersteuning wordt zeer op prijs gesteld. Kopen via mijn link kost je niet meer - sterker nog, ik kan garanderen dat je de laagst mogelijke prijs krijgt voor WebHostingHub.

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.