TMDHosting Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: Jun 25, 2020
TMDHosting
Plan in herziening: Business
Beoordeeld door:
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: 25 juni 2020
Samengevat
TMDHosting is een van de "zeldzame juweeltjes" in de hostingindustrie die ik bloggers of bedrijven die een betrouwbare webhostingoplossing nodig hebben, aanbeveel. Ze bieden niet alleen stabiele serverprestaties en tal van handige functies, maar ze hebben ook een aantal van de beste klantenondersteuningsteams in de branche.

Updates: nieuwste prijsinformatie en snelheidstestresultaten toegevoegd (mei 2020).

TMD Hosting bestaat al meer dan 10 jaar en wordt beschouwd als een betrouwbare keuze voor mensen die behoefte hebben aan een hoogwaardige webhostingprovider.

Met vier datacenters verspreid over de Verenigde Staten en een buitenlands datacenter in Amsterdam, heeft de PC Editor's Choice nog steeds wat nodig is om als de beste webhost voor bloggers en bedrijven te worden beschouwd?

Mijn ervaring met TMD Hosting

TMD Hosting is niet de bekendste hostingprovider ter wereld, maar als je botst op hostingforums of sociale-mediagroepen, zul je merken dat hun gebruikersfeedback veel positiever is dan veel andere grote hostingnamen die er zijn.

Dus om meer te weten te komen over TMD, meld ik me persoonlijk aan bij een TMD Hosting gedeeld account en test ze. En jongen, ze maakten indruk! Wat begon als een testprojectaccount, veranderde in een account voor dagelijks gebruik. Vanwege de goede prestaties die ik zie, host ik tegenwoordig steeds meer websites bij TMD.

In deze TMD Hosting review ...

In deze review laat ik je de achtergronden zien en help je beslissen of TMD iets voor jou is.

Ik heb een lijst met voor- en nadelen gemaakt, evenals maanden met statistieken over serverprestaties ter referentie. Ik heb meerdere keren met medewerkers en managers van TMD Hosting gesproken, een deel van die gesprekken is opgenomen in deze review.

Ik zal ook een speciale deal delen voor alleen WHSR-gebruikers (onder pro # 5 - grote kortingen voor nieuwe aanmeldingen) waar u 7% extra korting kunt krijgen bovenop de aanmeldingspromotieprijs van TMD.

En als je het zelf wilt bekijken, hier is onze testpagina (doe het rustig aan).

Over TMD Hosting

  • Bedrijf HQ: Orlando, Verenigde Staten
  • Opgericht: 2007
  • Datacenters: VS, VK, Nederland, Singapore, Japan en Australië
  • Services: Gedeeld, VPS, Cloud, WordPress, Reseller, Dedicated Hosting


TMD Hosting - voors en tegens

Dit is wat ik leuk en niet leuk vind aan TMD.

De voordelen: dingen die ik leuk vind aan TMDHosting

Na het testen van TMDHosting, ontdekten we dat er veel te genieten is van de hostingprovider. Hier zijn enkele van de pro's die opvallen.

1. Geweldige prestaties: razendsnelle + betrouwbare server

Wat serverprestaties betreft, kan TMDHosting zich meten met enkele van de beste in de branche. Ze hebben niet alleen een sterke uptime, maar ze hebben ook een razendsnelle snelheid met een snelle reactietijd van de server.

TMD Hosting Speed ​​Test

TMD Hosting Speed ​​Test bij Bitcatcha
TMD Hosting Speed ​​Test (mei 2020): resultaat = A +. Testsite gehost bij TMD Hosting hield de reactietijd onder de 300ms voor alle testpunten. Mijn testsite wordt gehost in het Europese datacenter van TMD - vandaar dat het het beste presteerde in Londen (zie hier het daadwerkelijke resultaat).
TMD Gtmetrix-test
GT Metrix Speed ​​Test uit Mumbai, India met LTE Mobile-lijnverbinding; TTFB opgenomen was 1.0s - wat acceptabel is voor een budget shared hosting (zie hier het daadwerkelijke resultaat).

TMD Hosting-uptime

Recente gegevens

We hebben in september 2019 een geautomatiseerd systeem gelanceerd om de prestaties van webhosts bij te houden. De volgende screenshots zijn gemaakt op 11 mei 2020. TMD had een kleine periode van downtime op 4 februari en scoorde 100% in andere periodes in februari tot mei 2020.

TMD Hosting-uptime
TMD Hosting Uptime - u kunt het laatste resultaat zien op onze zustersite HostScore.

Eerdere records

Hier zijn enkele uptime-records van een andere oude site die ik met TMD heb gehost.

Jan 2019: 100%
Februari 2017: 99.94%

tmd uptime 072016
Jul 2016: 99.71%
TMDHosting uptime score voor maart 2016: 100% - site is niet meer gedaald dan 1,400 uur.
Mar 2016: 100%

2. Makkelijk te gebruiken interface

TMDHosting vernieuwde onlangs hun portaaldashboard en maakte het veel toegankelijker voor zijn gebruikers. Nu kunt u alles beheren via één handige portal met facturering, supporttickets, cPanel-aanmelding en andere upgrades.

Zo ziet het TMD Hosting-gebruikersdashboard eruit: ik laat u de pagina zien direct nadat ik me heb aangemeld bij mijn persoonlijke account.

TMD Hosting-gebruikersdashboard-demo - een deel van de afbeelding wordt om privacyredenen gecensureerd.
TMD Hosting-gebruikersdashboard-demo - een deel van de afbeelding wordt om privacyredenen gecensureerd.

3. Duidelijke richtlijnen voor serverbeperkingen

Als het gaat om beperkingen van servergebruik, is TMDHosting transparant met hun richtlijnen.

Andere bedrijven hebben de neiging nogal vaag te zijn met serverbeperkingen, wat vervelend kan zijn. TMDHosting, aan de andere kant, wijst specifieke CPU-seconden per maand toe aan elk gedeeld hostingaccount en stuurt waarschuwingen naar gebruikers als ze meer dan 70% van hun CPU-seconden overschrijden. Dit is vooral eerlijk voor gebruikers die zich misschien niet realiseren dat ze hun plannen moeten upgraden om de groei van hun website op te vangen.

Quotes voor TMD Hosting ToS:

Het Bedrijf zal de Klant op de hoogte brengen in het geval dat hun account 70% van hun toegekende maandelijkse CPU-tijd bereikt, om samen te werken en een oplossing te vinden / de behoeften van de Klant en / of de door de Klant gebruikte software te evalueren. In gevallen waarin de Klant geen acties onderneemt om het CPU-tijdgebruik via 70% van hun maandelijkse toewijzing van het plan aan te pakken, behoudt het Bedrijf zich het recht voor om de toegang tot gedeelde CPU-bronnen voor het betreffende account te beperken totdat hun maandelijkse quotum wordt gereset.

4. 60 dagen geld-terug-garanties

De industriestandaard voor geld-teruggaranties voor gedeelde en cloud hosting-plannen ligt meestal binnen 30-dagen. TMDHosting biedt daarentegen een 60-day niet-goed-geld-terug garantie voor hun shared en cloud hosting-plannen. Dit geeft gebruikers ruim de tijd om TMDHosting uit te testen en niet een hoop geld te verliezen als u niet wordt verkocht voor hun diensten.

5. Betaalbare prijs: niet de goedkoopste, maar redelijk

TMDHosting heeft de neiging grote kortingen te houden voor nieuwe klanten. U kunt zoveel 65% aan kortingen krijgen voor hun verschillende hostingplannen als u een nieuwe klant bent. TMD gedeelde hostingprijs is niet de goedkoopste, maar ik vond dat ze redelijk geprijsd zijn.

Hier is hoe de prijs van TMD oploopt met andere vergelijkbare webhostingdiensten:

Web HostsPrijs *Review
TMDHosting$ 5.95 / maand
A2-hosting$ 4.90 / maandReview
BlueHost$ 3.95 / maandReview
GoDaddy$ 4.99 / maandReview
GreenGeeks$ 3.95 / maandReview
Hostgator$ 8.95 / maandReview
Hostinger$ 4.95 / maandReview
InMotion Hosting$ 5.99 / maandReview
iPage$ 1.99 / maandReview
SiteGround$ 5.95 / maandReview

* Alle prijzen zijn gebaseerd op een nieuwe aanmelding voor de abonnementsperiode van 24 maanden. Prijzen worden gecontroleerd op januari 2019. Raadpleeg officiële websites voor de beste nauwkeurigheid.

TMD Hosting speciale korting

Het is ons gelukt om een ​​exclusieve deal van TMD Hosting te krijgen. U kunt nu 7% extra korting krijgen bovenop de scherp geprijsde aanmeldprijs met couponcode "WHSR" of "WHSR7". Deze couponcode kan worden toegepast op de "Aankoopinformatie" op uw bestelpagina (zie onderstaande schermafbeelding).

Gedeelde hosting begint bij $ 2.74 per maand in plaats van de gebruikelijke $ 2.95.

Bespaar extra 7% met speciale promotiecode "WHSR7" (klik hier om nu te bestellen).

6. Selectie van hostinglocaties

Als u de neiging hebt zich te concentreren op een bepaald continent (bijv. Azië, Europa of de VS), biedt TMD Hosting meerdere hostinglocaties die u kunt kiezen om betere serverprestaties te hebben voor uw doelgroep.

Op dit moment kunt u ervoor kiezen om uw website te hosten in Phoenix, Chicago (VS), Londen (VK), Amsterdam (NL), Singapore, Tokio (JP) en Sydney (AU).

7. Weebly klaar

Weebly is een sitebuilder die u kunt slepen en neerzetten waarmee u een website kunt bouwen zonder enige codering. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen die geen technische experts of drukke ondernemers zijn om in slechts enkele minuten een werkende website te maken.

U kunt eenvoudig een eenvoudige website bouwen met Weebly (basisfuncties) bij TMD Hosting.

8. Responsieve klantenondersteuning

Mijn ervaring met hun klantenondersteuningsteam was uitstekend. Of het nu hun 24 × 7 livechateam, forum en hun telefonische ondersteuning betreft, ik heb het voor elkaar gekregen om snel snelle reacties te ontvangen. Ze bieden zelfs aan om gratis webbestanden en databases voor degenen met bestaande websites over te zetten!

TMD Hosting beheert een actief ondersteuningsforum - wat volgens mij best handig is.

De nadelen voor TMDHosting - belangrijk om te weten

Er is veel om van te houden met TMDHosting, maar dat betekent niet dat ze geen gebreken vertonen. Hieronder zijn enkele van de nadelen waarvan ik denk dat moet worden opgemerkt.

1. Automatische back-upfunctie kan beter zijn

De industriestandaard voor databaseback-up en bestandsretentietijd is meestal binnen 7 tot 14 dagen. TMDHosting biedt alleen 5-dagen voor hun databaseretentieperiode en 1-dag voor de bewaartermijn van bestanden. Hoewel hun dagelijkse back-upfunctie gratis is, is er nog steeds ruimte voor verbetering.

2. Verlengingsprijzen zijn iets hoog

Hoewel TMDHosting betaalbare aanmeldingsprijzen biedt voor hun plannen, stijgen hun verlengingsprijzen behoorlijk aanzienlijk. De aanmeldingsprijs van hun Starter Shared Hosting-abonnement is bijvoorbeeld $ 2.95 / maand en wordt verlengd met $ 8.95 / maand $ 4.95 / maand *.

Let op: TMD Hosting heeft onze klachten gehoord (ik wenste). Het bedrijf heeft de verlengingsprijzen voor alle gedeelde en cloudhostingplannen herzien!

3. Alleen standaard CloudFlare-pakket

Op dit moment biedt TMDHosting alleen het standaard CloudFlare-pakket voor zijn hostingplannen. A2 Hosting, tegen een vergelijkbare prijs, biedt de CloudFlare Railgun pakket dat betere optimalisatie en laadsnelheden biedt.


TMD-hostingplannen en prijzen

TMD Hosting biedt verschillende hostingplannen - Shared, Reseller, VPS Cloud, WordPress Managed en Dedicated. Laten we eens kijken naar deze hostingplannen.

TMD Shared Hosting-abonnementen

Shared Hosting-abonnementen zijn bij TMD onderverdeeld in drie verschillende niveaus: Starter, Business en Enterprise. Ze bieden alle standaardfuncties die u mag verwachten, zoals Free Domain, NGINX-webserver en cPanel-ondersteuning.

De verschillen tussen hen zijn extra functies zoals WildCard SSL en Memcache-instantie voor hogere plannen.

Gedeelde plannenStarter PlanBusiness PlanEnterprise Plan
Opslag (SSD)OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
GegevensoverdrachtOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Website gehost1OnbeperktOnbeperkt
Gratis domein
NGINX Server
Memcache 128MB256MB
Opcache
WildCard SSL
Nieuwe gebruikerskorting65%40%30%
Aanmelden (2 jaar)$ 2.95 / maand$ 4.95 / maand$ 7.95 / maand
Vernieuwing (2 jaar)$ 4.95 / maand$ 7.95 / maand$ 12.95 / maand
BestelBezoek onlineBezoek onlineBezoek online

* Opmerkingen:

  • Omdat ik TMD Shared Hosting gebruik, zullen we ons in deze review meer richten op hun shared hosting-service.
  • Gebruik speciale couponcode "WHSR" om 7% extra korting te krijgen bovenop de reeds afgeprijsde prijs vermeld op de TMD Hosting-website.

TMD VPS-hostingplannen

Hun VPS Hosting-abonnementen zijn onderverdeeld in vijf verschillende niveaus: Starter, The Original, Smart, E-Commerce en Super Powerful. Deze door Open-Stack aangedreven VPS-hostingplannen bieden grote flexibiliteit, waardoor u ruimte heeft om op te schalen als uw website groter wordt. Qua bronnen kunt u op het hoogste niveau maar liefst 200 GB SSD-ruimte en 10 TB bandbreedte krijgen.

TMD VPS-aanbiedingen worden beschouwd als een van de best beoordeelde VPS-hosting op de markt - je kunt deze plannen met andere vergelijken in het artikel.

VPS-plannenStarterorigineelSlimE-commercekrachtig
Opslag (SSD)40 GB65 GB100 GB150 GB200 GB
Gegevensoverdracht3 TB4 TB5 TB8 TB10 TB
Geheugen (DDR4)2 GB4 GB6 GB8 GB12 GB
CPU-cores22446
Nieuwe gebruikerskorting50%50%50%50%50%
Aanmeldprijs$ 19.97 / maand$ 29.97 / maand$ 39.97 / maand$ 54.97 / maand$ 64.97 / maand
Vernieuwingsprijs$ 39.95 / maand$ 59.95 / maand$ 79.95 / maand$ 109.95 / maand$ 129.95 / maand
Bestel Bezoek onlineBezoek onlineBezoek onlineBezoek onlineBezoek online

TMD Cloud Hosting

Net als hun Shared Hosting-abonnementen biedt TMDHosting drie lagen Cloud Hosting: Starter, Business en Enterprise.

Het grote verschil tussen de lagen zijn de bronnen die worden gegeven in het startersplan en die alleen 2 CPU-kernen en 2GB DDR4 RAM krijgen, terwijl in het bedrijfs- en ondernemingsplan 4 CPU-kernen, 4GB DDR4 RAM en 6 CPU-kernen respectievelijk 6GB DDR4 RAM worden opgehaald.

CloudplannenStarterBedrijfEnterprise
Opslag (SSD)OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
GegevensoverdrachtOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Geheugen (DDR4)2 GB4 GB6 GB
CPU-cores246
Memcache128 MB256 MB
Nieuwe gebruikerskorting60%50%40%
Aanmeldprijs$ 5.95 / maand$ 6.95 / maand$ 9.95 / maand
Vernieuwingsprijs$ 8.95 / maand$ 11.95 / maand$ 17.95 / maand
BestelBezoek onlineBezoek onlineBezoek online

Andere TMD-hostingplannen

Beheerde WordPress-hosting

Als u WordPress gebruikt, biedt TMDHosting goedkoop Beheerde WordPress Hosting-service dat is geoptimaliseerd voor het platform. Afgezien van de standaardfuncties zoals gratis domein, SSL-certificaten en NGINX-webserver, is het WordPress-hostingplan vooraf geconfigureerd om maximale prestaties te leveren voor WordPress-websites.

reseller Hosting

Voor wie op zoek is naar resellerhosting, biedt TMDHosting drie niveaus voor hun Reseller Hosting-plan: standaard, Enterprise en Professional. Enkele van de inbegrepen functies zijn onbeperkte gehoste websites, WHM / cPanel en serverbronnen, variërend van 700GB-bandbreedte tot 2000GB-bandbreedte.

Dedicated Hosting

De Dedicated Server Hosting biedt de meeste energie- en serverbronnen die u van TMDHosting kunt krijgen. Gescheiden in vier lagen kunt u het start-, het origineel-, smart- en superkrachtig plan krijgen. Naast functies zoals premium-ondersteuning en onbeperkte bandbreedte, kunt u opslagruimte krijgen van 1TB tot 2x2TB en zo hoog als 32GB DDR4 RAM.

Verward met TMD Cloud- en VPS-hostingplannen?

Ik vroeg de verkoopagent van TMDHosting naar het verschil tussen hun Cloud- en VPS Hosting-abonnementen. Het volgende is het antwoord dat ik kreeg -

Help me om te kiezen tussen je cloud- en vps-plannen - hoe verschillen deze twee?

De Cloud-oplossingen die wij aanbieden zijn geschikt voor middelgrote websites, ze gebruiken veel servers om een ​​grote "cloud" aan rekenkracht te produceren. In deze cloud wordt een virtuele container gemaakt en deze container lijkt op een VPS, met het verschil dat het behoorlijk moeilijker wordt om naar beneden te gaan, vooral door de structuur van de computing cloud zelf. ”

- TMDHosting verkoopagent, Todd Carter

Mijn afhaalmaaltijden: als schaalbaarheid geen groot probleem is (ervan uitgaande dat uw site geen plotselinge piek in het verkeer krijgt), ga dan met TMD's VPS Hosting Plan om geld te besparen.


Kortom: TMD-hosting - het is een ja!

Om samen te vatten, dit is wat ik wel en niet leuk vind aan TMD Hosting -

Wie moet bij TMD hosten?

Ik raad TMD Hosting aan voor bloggers of bedrijven die behoefte hebben aan een betrouwbare webhostingsoplossing. Ze bieden niet alleen stabiele serverprestaties en tal van handige functies, maar ze hebben ook een aantal van de beste klantenondersteuningsteams in de branche.

Als u het Shared Hosting-plan overweegt, raad ik u aan om voor het Business Plan-niveau te gaan, aangezien de aanmeldingskosten slechts $ 24 in verschillende bedragen ($ 2.95 / maand versus $ 4.95 / maand), maar u zult veel betere serverprestaties en capaciteit hebben .

TMD Hosting Alternatieven en vergelijkingen

Maak gebruik van onze Web Host Vergelijkingstool om erachter te komen hoe TMD Hosting zich verhoudt tot anderen. Als u op zoek bent naar snelle vergelijkingen, zijn er hieronder een paar:

* Opmerking: ik hoop dat u deze recensie nuttig vindt. Deze website wordt gefinancierd door gebruikers - we krijgen een commissie (zonder extra kosten voor u) als u een aankoop doet via onze link.

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.