RoseHosting Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: Jul 29, 2019
RoseHosting
Plan in beoordeling: SSD Business
Beoordeeld door:
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: Juli 29, 2019
Samenvatting
Ik beveel Rose Hosting aan; vooral voor mensen die specifiek op zoek zijn naar een kwaliteitsgastheer die strikt niet verkoopt. Ik heb het Shared 1000-plan van Rose Hosting sinds november 2013 getest en ik heb veel goeds en niet veel slechte dingen gevonden.

Er zijn veel hostingproviders om uit te kiezen, maar het is moeilijk om er een te vinden met een langere geschiedenis dan die van Rose Hosting.

Deze hostingprovider, opgericht in 2001, is gevestigd in St. Louis, Missouri in de Verenigde Staten, waar het ook een eigen datacenter heeft. Het bedrijf beweert dat RoseHosting.com het eerste en enige webhostingbedrijf ter wereld was dat commerciële Linux virtuele servers terug kon aanbieden in 2001 (onder Rose Web Services LLC) en moedigt zijn klanten aan om verifieer het feit op Archive.org.

Met name Rose Hosting is een Linux-only hosting-organisatie gespecialiseerd in VPS-hosting (hoewel het bedrijf nu ook gedeelde en dedicated hosting-plannen aanbiedt).

Bovendien heeft deze hostingprovider een streng geen oververkoopbeleid - een praktijk die we niet vaak zien budget / shared hosting markt. Enkele van de meer opvallende klanten zijn het Altarum Institute, UPF.org en Voice IP Solutions.

Rose Hosting Plans

Rose Hosting biedt tal van hostingplannen en configuraties om aan verschillende klantbehoeften te voldoen. Deze plannen omvatten:

Shared Hosting

Er zijn vier gedeelde hostingpakketten beschikbaar, variërend van een maximale maandelijkse gegevensoverdracht van 200 GB tot 2,000 GB en 2 GB naar 30 GB SSD-schijfopslag. Prijzen variëren van $ 4.95 per maand tot $ 19.95 per maand met verschillende functies en insluitsels tussen de plannen - zie schermafbeeldingen hieronder voor vergelijkingen.

Alle plannen omvatten gratis installatie, een spamblocker, onbeperkte geparkeerde domeinen, Cron-taken, een 30-dag geld-teruggarantie, enzovoort.

Belangrijkste kenmerken in Rose gedeelde hostingplannen. Prijzen zijn gebaseerd op een jaarplan met 10% speciale korting (bijgewerkt op mei 31, 2018). Let op: RoseHosting biedt geen gratis domein tijdens het aanmelden. Bestel hier.

VPS Hosting

Rose's VPS-hosting wordt geleverd met vier beschikbare abonnementen, variërend van $ 19.95 tot $ 79.95 per maand.

Aan de onderkant ontvangen gebruikers twee CPU-kernen met 1 GB gegarandeerd geheugen en een maandelijkse bestandsoverdrachtlimiet van 2,000 GB. Aan de bovenkant van de schaal ontvangen gebruikers acht CPU-kernen, 8 GB gegarandeerd geheugen en 150 GB schijfruimte. Onder de overvloedige functies zijn volledige root-toegang, 24 / 7-ondersteuning, een 100% uptime-garantie, gratis DNS-hosting, SSD-voeding en een gratis speciaal IP-adres.

RoseHosting beheerde VPS-hostingplannen. Prijzen zijn gebaseerd op een jaarabonnement met speciale korting van 10%; alle plannen worden geleverd met volledige root-toegang en een gratis speciaal IP-adres. Bestel hier.

Dedicated Hosting

RoseHosting biedt vier speciale hostingplannen, gaande van een $ 269.10 per maandplan dat hardware omvat ter ondersteuning van 24 GB-geheugen, 500 GB-schijf en 3,000 GB-gegevensoverdrachten naar het $ 1079.10 per maandplan met 96 GB RAM, 2,000 GB-schijf, en ongemeten gegevensoverdrachten.

RoseHosting dedicated hosting plannen zijn er in vier smaken. Prijzen gebaseerd op een jaarabonnement met 10% korting (op basis van 10% speciale korting). Bestel hier.

Mijn ervaring met RoseHosting

Zoals gezegd, heb ik persoonlijk het Shared 1000-plan van Rose Hosting getest sinds november van 2013, en in die tijd heb ik veel goeds en niet veel slechte dingen gevonden - een zeldzaamheid voor zowel mijzelf als de ontvangende wereld in het algemeen.

De voordelen: wat ik leuk vind aan RoseHosting?

1- Snelle en betrouwbare hosting

Over het algemeen is Rose Hosting een zeer goede webhost met opmerkelijke uptime en sitesnelheden; zijn algemene uptime-record is 99.99% terwijl de maximale reactietijd van de site 300 ms was - niets om aan te spotten. Vergeleken met andere webhosts die ik heb gevolgd, is de reactietijd van de site vrij opmerkelijk. De gemiddelde responstijd van mijn andere standaard WordPress sluimerende blogs varieert van 1,500 tot 2,000 ms - Rose Hosting is daarentegen vijf keer minder snel dan ooit!

Hoewel ik persoonlijk het ondersteuningssysteem niet heb getest, heb ik bovendien niets dan goede dingen gehoord over de klantenondersteuning en de klantenservice in zijn geheel. Nogmaals, indrukwekkend - met name gezien het feit dat mensen over het algemeen veel meer geneigd zijn het slechte dan het goede te delen.

RoseHosting Uptime

Sinds november 2013 volgen we de uptime van RoseHosting. Hier zijn enkele recente resultaten die we hebben verzameld met behulp van de uptime-trackingtool van derden.

rose - 201603
RoseHosting uptime scores voor afgelopen 30 dagen (maart 2016): 100%. Het is bijna zinloos om deze uptime score-schermen voor RoseHosting te publiceren omdat het altijd 100% is voor het afgelopen jaar.
Rose Hosting uptime-scores voor afgelopen 30-dagen (mei - juni 2014)
RoseHosting uptime-scores voor afgelopen 30-dagen (mei - juni 2014): 100%

Rose Hosting Uptime Score (maart - april 2014): 99.97%
RoseHosting Uptime Score (maart - april 2014): 99.97%

RoseHosting Speed ​​Test

Recente snelheidstest (May 2018) toont testsite gehost bij RoseHosting wordt snel geladen (TTFB rating = A).

2 - Klein prijsverschil na eerste termijn

In tegenstelling tot sommige andere hostingbedrijven haalt RoseHosting na de eerste termijn hun hostingprijzen niet op.

Neem bijvoorbeeld SSD Business: aanmeldingspercentage = $ 9.95 / mo, verlengingspercentage = $ 10.75 / mo op jaarlijkse facturering. Het verschil is minimaal en redelijk.

3 - Gratis sitemigraties voor nieuwe klanten

Waarom zou je het benadrukken als je de professionals al het zware werk kunt laten doen? Alle nieuwe gebruikers krijgen een gratis site-migratieservice wanneer ze overschakelen naar Rose Hosting.

4- RV Site Builder Pro

Alle gedeelde hostingplannen van RoseHosting worden gebundeld met RV Site Builder Pro. Dit is een enorme tijdbesparing voor leek en niet-technische persoon. U kunt eenvoudig een eenvoudige site bouwen zonder de noodzaak van webontwikkelingervaring of programmeervaardigheden.

RV Site Builder Pro. Je kan het proberen bewerk en bouw een website met behulp van deze demo.

De nadelen: Wat ik niet leuk vind over RoseHosting

1- Verwacht betere shared hosting-functies

Voor de prijs van $ 10.35 / mo (gemiddelde prijs over vier jaar) zou ik verwachten meer te halen van mijn webhost.

RoseHosting SSD Businessplan staat slechts vijf domeinen en 20-databases toe. Toegewijde IP-adressen, Cloud Flare CDN (een $ 10 betaalt installatiekosten), dagelijkse back-upfuncties, enz. Zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die bereid zijn extra te betalen.

2- Serverlocatie alleen in de Verenigde Staten

RoseHosting heeft een eigen datacenter in St. Louis, Missouri, Verenigde Staten en biedt geen andere opties op het gebied van serverlocatie. Er is mogelijk sprake van latency als de meerderheid van uw sitegebruikers zich buiten de Verenigde Staten bevindt.

We hebben gesproken over latentie en publiceerden enkele webhost-vermeldingen op basis van latency-analyse. Om meer te leren lezen-

RoseHosting Review door geverifieerde gebruikers

RoseHosting bestaat al meer dan een decennium. Maar tot mijn verbazing - er zijn zo weinig gebruikersrecensies online beschikbaar.

De webhost staat zelfs niet op de meeste populaire beoordelingssites voor hosting. In het geval u op zoek bent naar meer zinvolle feedback op RoseHosting, hier is er een die ik tijdens mijn onderzoek ben tegengekomen. De oorspronkelijke beoordeling is hier gepubliceerd op Web Hosting Talk.

Starttijd: december 2010
Eindtijd: januari 2010
Reden om te vertrekken: De leercurve van Linux was te hoog voor het toegewezen tijdsbestek en een nieuwe klant die ik heb verworven vereist .NET-hosting; het had niets te maken met hun ondersteuning of diensten.
Server Info: Gekopieerd vanaf de eerste e-mail.

Prijs: $ 34.99 http://www.rosehosting.com/virtserv-spec.html Besturingssysteem: CentOS 5 Schijfruimte: 45 GB (inclusief de ruimte die door het besturingssysteem wordt ingenomen) Geheugen: 1500 MB Overdracht per maand: 1500 GB IP Adres: 206.196.111.139 Fysieke hostnaam: vs1139.rosehosting.com (te gebruiken voordat uw DNS-wijzigingen worden doorgevoerd) DNS-servers (tenzij u uw eigen DNS-servers hebt besteld): ns1.rosehosting.com (216.114.78.148) ns2.rosehosting.com (216.114.78.155)

Overzicht: Ik ontdekte RoseHosting door een combinatie van Google-zoekopdrachten en na een paar uur onderzoek dacht ik dat ik ze een kans zou geven, ook al heb ik geen ervaring met CentOS of Linux. Ik gebruikte hun service ongeveer vier weken en ondervond gedurende die tijd nul problemen. Omdat Linux nieuw voor me was, diende ik ook een half dozijn helpdesktickets in en sprak ik meerdere keren met hun live chat-ondersteuning. Elke keer dat ik met iemand sprak, waren ze allebei deskundig en behulpzaam, werden tickets van de helpdesk meestal binnen 2 uur beantwoord.

Wat het systeem betreft, heb ik drie 32-man Team Fortress 2-servers op de server geïnstalleerd en drie websites laten draaien. Ik had enkele Steam-vrienden meerdere keren op de servers springen en ze liepen allemaal prima, inclusief bootloads add-ons, sub 100ms ping-tijden. Hier is de GameTracker-link naar een van de servers als verder bewijs. Ik weet niet zeker hoe ze het zouden doen onder volledige stress, maar met ongeveer 20 gelijktijdige gebruikers zag ik geen verandering. Ze liepen ook meerdere Counter-Strike-servers goed.

De eerste installatie duurde ongeveer 18 uur, maar ik bestelde ook op 3AM op kerstavond. Ik heb dit weekend een e-mail gestuurd voor een terugbetaling en heb het vandaag ontvangen. Ik heb er echt geen zin in om terug te gaan en om een ​​terugbetaling te vragen omdat ze me behoorlijk hebben geholpen. Over het algemeen was ik erg tevreden met hun service en zou ze iedereen aanbevelen die op zoek is naar een goedkope Linux-gebaseerde VPS van een betrouwbaar bedrijf.

Alternatieven voor RoseHosting

Andere vergelijkbare hostingdiensten die u misschien wilt bekijken:

Inpakken: is RoseHosting onderweg?

Kort antwoord: Ja.

Aan het einde van de dag zijn stabiliteit en snelheid van hosting het belangrijkste. En RoseHosting deed het uitzonderlijk goed in die regio. Vandaar dat ik Rose Hosting aanbeveel aan organisaties of individuen die op zoek zijn naar een solide hostingoplossing met strikte regels die niet overmatig zijn.

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.