Kinsta Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: Oct 07, 2021
Kinsta
Plan in beoordeling: Starter
Recensie door: Jerry Low
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: 07 oktober 2021
Samengevat
Kinsta is niet goedkoop, maar u betaalt een premie voor hostinginfrastructuur van topklasse en ondersteuning voor WordPress-experts. Ik beschouw ze persoonlijk als een van de drie best bewaarde WP-hosts ter wereld.

Kinsta is een beheerde WordPress-hosting bedrijf ontworpen voor ondernemingen en websites met groot verkeersvolume.

Kinsta, het beheerde WordPress-hostingbedrijf, werd in december 2013 opgericht. Onder leiding van oprichter en CEO, Mark Gavalda, host het bedrijf enkele van de wereldwijd erkende merken waaronder Intuit (Quicken), Ricoh, ASOS, General Electric en Ubisoft op haar servers.

Hoewel het bedrijf misschien niet de grootste beheerde WordPress-hostingoperatie op de markt is, heeft Kinsta een solide aanbod dat de moeite van het bekijken waard is.

We zijn sinds januari 2018 begonnen met het volgen van de Kinsta-hostingservice en hebben een aantal nuttige gegevens verzameld voor deze beoordeling.

Lees verder om erachter te komen of Kinsta geschikt voor u is.

Over Kinsta, het bedrijf

  • Hoofdkantoor: Los Angeles, Californië, Verenigde Staten.
  • Opgericht: december 2013
  • Kantoorlocaties: Los Angeles (VS), Londen (Verenigd Koninkrijk), Boedapest (Hongarije)
  • Diensten: Managed WordPress Hosting

 

* Opmerking: ons testaccount bij Kinsta is verlopen in november 2018. Maar ik ben van mening dat onze beoordeling en beoordeling op dit moment van schrijven geldig blijven. Ter info, het bedrijf deed het verschillende belangrijke verbeteringen onlangs - SSH-toegang is nu beschikbaar voor alle Kinsta-accounts, er is meer schijfruimte toegevoegd aan Starter-, Pro- en Business-abonnementen, en er is een nieuwe datacenterlocatie (Hong Kong) toegevoegd.

 

Kinsta snel overzicht

Klik op links om snel naar elke sectie te gaan.

 


 

Voors: Reasons to Host bij Kinsta Hosting

1. Solide serverprestaties – Betrouwbaar en ultrasnel

Als u $ 25 per maand betaalt om slechts één WordPress-site te hosten, verwacht u niets anders dan het beste. Gelukkig voldoet Kinsta hosting aan hun uitgangspunt van kwaliteitsservice in onze test.

Op het gebied van serverbetrouwbaarheid is onze testsite in maart 6 gedaald met niet meer dan 2018-minuten en behaalde 99.98% uptime.

De sitesnelheid was even indrukwekkend - de reactiesnelheid van de server wordt door zowel Bitcatcha als Webpage Test beoordeeld als "A".

Kinsta Server Uptime (maart 2018)

Kinsta 30 dagen gemiddelde uptime score (maart / april 2018): 99.98%.

Merk op dat de uptime-garantie van Kinsta wordt ondersteund door een Service Level Agreement (SLA). Als ze hun doel voor de beschikbaarheid van services niet halen, ontvangt u voor elk volledig uur een tegoed van 5% van uw totale factuur.

[...]

1. Service standaard

Ons doel is om ervoor te zorgen dat de Service vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, driehonderdvijfenzestig dagen per jaar voor de Klant beschikbaar is (Beschikbaarheid van de Service).

Onze SLA heeft een beschikbaarheidsgarantie van 99.9%. Ons doel is om te reageren op Severity Level 1-meldingen die door klanten worden gepresenteerd. We hebben een 30 minuut eerste reactietijd bij noodsituaties (foutreactie). Ons doel voor foutreacties is een tijd om alleen te erkennen, niet een tijd om op te lossen. Credits worden niet gegeven als we niet aan onze doelstelling voor foutrespons voldoen.

((bron))

KInsta Hosting Speed ​​Test: Bitcatcha A +

De reactiesnelheid van de Kinsta-server is lager dan 350ms wereldwijd. Merk op dat onze testsite wordt gehost in het datacenter van Kinsta in Singapore - dus natuurlijk hebben we een kleinere TTFB als we testen vanuit de Aziatische regio.

Webpagina Test (uit Singapore): A, TTFB = 111ms

De eerste byte van de testsite bereikte het einde van de gebruiker in 111ms.

Webpagina Test (uit Verenigde Staten): A, TTFB = 567ms

De eerste byte van de testsite bereikte het einde van de gebruiker in 567ms.

 

 

2. Keuze uit twintig serverlocaties

Kinsta gebruikt Het multi-regionale Google Cloud Platform invoermodus om lage latentie en razendsnelle laadtijden te garanderen. Dit betekent dat je als Kinsta-gebruiker vrij bent om te doen kies uit een lijst met 18 datacenterlocaties voor elk van uw WordPress-websites.

Om dit te configureren, selecteert u een hostlocatie wanneer u een nieuwe site toevoegt op Kinsta-dashboard (zie GIF-afbeelding voor demo).

Ik heb geen enkele host getest met meer datacenterlocatie-opties dan Kinsta. Als je je server dicht bij je primaire publiek wilt houden, voor een betere sitesnelheid en andere latentieproblemen, is Kinsta een goede keuze.

Gebruikersdashboard> Sites> Een nieuwe site toevoegen> Serverlocatie.

Keuze van Kinsta-serverlocaties

  1. Council Bluffs, VS (VS)
  2. St. Ghislain, België (Europa)
  3. Changhua County, Taiwan (Azië)
  4. Sydney, Australië (Australië)
  5. The Dalles, Oregon (Verenigde Staten)
  6. Ashburn, Virginia (Verenigde Staten)
  7. Moncks Corner, South Carolina (Verenigde Staten)
  8. São Paulo, Brazilië (Zuid-Amerika)
  9. Londen, VK (Europa)
  10. Zürich, Zwitserland (Europa)

  1. Frankfurt, Duitsland (Europa)
  2. Jurong West, Singapore (Azië)
  3. Tokio, Japan (Azië)
  4. Osaka, Japan (Azië)
  5. Mumbai, India (Azië)
  6. Montréal, Canada (Noord-Amerika)
  7. Nederland (Europa)
  8. Hamina, Finland (Europa)
  9. Los Angeles, VS (Noord-Amerika)
  10. Hong Kong (Azië)

 

 

3. Ontwikkelaarsvriendelijk – Lange lijst met handige functies op het MyKinsta-configuratiescherm

Ik ben meestal sceptisch wanneer hostingbedrijven me vertellen dat ze op een op maat gebouwd configuratiescherm draaien. Op basis van mijn ervaring in het verleden zijn deze interne bedieningspanelen vaak lelijk, moeilijk te gebruiken en missen praktische functies.

Gelukkig is dat niet het geval met het Kinsta-gebruikersplatform.

Het op maat gemaakte bedieningspaneel van Kinsta, bekend als MyKinsta, is op veel manieren indrukwekkend.

Voordat ik erin duik, zijn hier enkele belangrijke functies die het ontwikkelen en beheren van een WordPress-website zo veel gemakkelijker maken bij Kinsta:

  • Ondersteuning van Nginx, PHP 7, HHVM en MariaDB
  • Ingebouwde DDoS-detectie, hardware-firewalls en bewaking van bedrijfstijd
  • SSH- en Git-toegang alleen voor bedrijfsplannen en hoger
  • Schaal naar behoefte - Kinsta wordt mogelijk gemaakt door Google Cloud Platform
  • Ingebouwde zoek- en vervangtool voor databases (niet meer hulpmiddel van derden)
  • Dagelijkse accountback-up (minimaal 14 automatische back-upbestanden in één keer) en herstel sites met één klik
  • HTTP / 2 content delivery network (CDN) dat 29 POP's wereldwijd dekt

Ik zal u enkele van deze functies laten zien in de volgende schermafbeeldingen.

Opmerking - Kinsta is ook een van mijn favoriete niet-overdreven webhosts.

Overzicht dashboard

Allereerst is het MyKinsta-dashboard mooi en gemakkelijk te navigeren.

* Klik om de afbeelding te vergroten.

Het dashboardoverzicht van MyKinsta stelt gebruikers in staat hun serverbronnen en verkeer eenvoudig te bewaken.

Opstelgebied instellen

Het heeft gebruiksvriendelijke staging-omgevingen - waarmee u met een paar klikken tussen live- en staging-omgeving kunt schakelen.

* Klik om de afbeelding te vergroten.

Klik hier om de staging / live-omgeving te wijzigen.

SSL-certificaat implementeren 

Het toevoegen van een gratis SSL-certificaat van een derde partij, het bewaken van de uptime van uw site en het zoeken en vervangen van de database kan met slechts een paar klikken worden uitgevoerd.

De GIF-afbeelding laat zien hoe u een gratis Let's Encrypt-certificaat aan uw site kunt toevoegen.

* Klik om de afbeelding te vergroten.

Om HTTPS in te schakelen voor je site bij Kinsta, log je in op je gebruikersdashboard> Sites> Beheren (uit de lijst met sites die je hebt toegevoegd)> Tools> HTTPS inschakelen> Genereer gratis HTTPS-certificaat.

Siteback-ups en herstellen

Kinsta slaat op zijn minst 14 opeenvolgende back-ups tegelijk op.

U kunt deze automatische back-up eenvoudig openen en herstellen via MyKinsta.

(Terwijl bij andere hosts - zelfs als ze automatische back-up bieden, u contact moet opnemen met hun ondersteuningsteam om het serverherstel te starten.)

Om HTTPS in te schakelen voor je site bij Kinsta, log je in op je gebruikersdashboard> Sites> Beheren (uit de lijst met sites die je hebt toegevoegd)> Back-ups.

Auto Scaling & Overage kosten

Kinsta is een van de weinige beheerde WordPress-hosts die wordt aangedreven door Google Cloud Platform - welke functies automatisch schalen en LXD-containers.

Hierdoor kan Kinsta een andere aanpak kiezen (vergeleken met traditionele hostingproviders) wanneer gebruikers hun server overbelasten. In plaats van de site van een gebruiker naar beneden te halen, zal Kinsta hun servercapaciteit automatisch opschalen en een overschrijdingsvergoeding van $ 1 / 1,000 bezoeken in rekening brengen.

Hoe overschotten worden aangerekend op Kinsta.

Dit gebeurt er als u uw serverbronnen bij Kinsta te veel gebruikt ((bron)).

 

 

4. Gratis hostingmigratie

Het verplaatsen van uw site naar Kinsta is eenvoudig, omdat het bedrijf alles voor u regelt.

Hun ondersteuningspersoneel wijst een tijdelijk domein toe aan uw gemigreerde site en controleert alles (laadtijd van site, sitefunctionaliteit, enz.) Voordat het live gaat.

Om een ​​sitemigratie te starten, vult u het Migratieaanvraagformulier in op uw dashboard.

 

 

5. Positieve Kinsta-recensies in forums en sociale-mediagroepen

Het is tegenwoordig moeilijk om Kinsta Hosting te missen omdat er zoveel legitieme, ongevraagde, positieve beoordelingen op Kinsta zijn op sociale media-netwerken, blogs en forums.

Hier zijn enkele die ik heb gelezen en nuttig heb gevonden.

Feedback van opmerkelijke bloggers 

Ik heb andere WordPress-hosts gebruikt, maar Kinsta is verreweg de beste.

Mijn site is altijd online en snel zonder zelfs echt te proberen. Ik heb nog nooit problemen met caching ervaren, zoals sommige andere beheerde hosts, en ik maak me nooit zorgen over het worden opgeschort wegens het overschrijden van bronnen, zoals op gedeelde hosts. Hun ondersteuningsteam is klein, maar ze hebben me nooit in de steek gelaten. Ze kunnen iets meer kosten dan andere gastheren, maar ze zijn elke cent waard geweest.

Ik kan Kinsta niet genoeg aanbevelen.

- David Wang, spreker bij WordCamp Malaysia, oprichter van Click WP

Bron: Verleg de maximumsnelheid van uw website met Kinsta

Feedback van Facebook

* Klik om de afbeelding te vergroten.

Feedback van Ludo Andringa.

Feedback van Cameron Barrett.
Feedback van Patrick Gallagher.

Feedback van Twitter

 

 

6. Uitgebreide kennisbank

Een goed voorbereide kennisbasis helpt gebruikers om elementaire serverproblemen aan te pakken en snel vooruitgang te boeken bij de ontwikkeling van de site.

Kinsta begrijpt dit en heeft een uitgebreide kennisbank voor degenen die problemen zelf willen oplossen.

Kinsta kennisbank.

 

 

Nadelen: wat is er niet zo goed aan Kinsta?

1. Geen e-mailhosting bij Kinsta

Kinsta is een hostingpakket voor WordPress. Dit betekent dat de webhost geen e-mailhostingservice biedt.

Om e-mails te verzenden en ontvangen via een zakelijke e-mailaccount (zoiets als [e-mail beveiligd]), je zal moeten host uw e-mailaccounts op andere plaatsen.

Kinsta beveelt Google's G Suite aan als e-mailoplossing (wat een goed gesprek is), maar dat betekent extra kosten voor uw dagelijkse activiteiten.

Opmerking: Kinsta biedt geen e-mailservice ((bron)).

 

 

2. Geen Cron-banen bij Kinsta

Merk op dat Kinsta geen cron ondersteunt - hoewel dit in 2018 geen probleem zou moeten zijn.

Back-up en malware scannen gebeurt automatisch door Kinsta-systeem. En als u repetitieve servertaken moet plannen, WP-Cron is uw antwoord.

Het personeel van Kinsta heeft deze handige gids gemaakt hoe een WordPress cron-job te maken en te wijzigen. Zorg ervoor dat je het bekijkt als je hulp nodig hebt.

 

 

3. Niet voor gebruikers met meerdere WordPress-sites met weinig verkeer

Drie snelle feiten:

  • Kinsta verhoogt hun prijzen niet tijdens de verlenging
  • Er is geen contractsluiting bij Kinsta, je kunt je abonnement op elk moment annuleren
  • Kinsta Hosting is ongeveer 20% goedkoper dan vergelijkbare managed WordPress-hostingproviders op de markt

Dat gezegd hebbende, vanaf $ 25 en oplopend tot $ 750 per maand (jaarabonnement), wordt Kinsta geprijsd als een high-end / enterprise hostingservice.

Het plan in beoordeling, Kinsta's Starter, staat slechts één WordPress-installatie toe en kost $ 300 / jaar. De Pro-, Business 1- en Business 2-abonnementen van Kinsta staan ​​meerdere WordPress-installaties per account toe (respectievelijk 2, 3 en 10), maar kosten $ 600, $ 1,000 en $ 2,000 per jaar. Dit zijn geen geringe bedragen - zeker als je de prijs vergelijkt met de totale kosten van het bouwen en onderhouden van een website.

Voor nieuwkomers en bloggers met meerdere sites met weinig verkeer - is het beter om ga met een goedkopere webhost en investeer dat geld in marketing of content.

Kinsta Hosting Plannen en prijzen

kinsta plannen en prijzen
Kinsta-abonnementen en prijzen (onlangs bijgewerkt in september 2019).

 


 

Kinsta vs WP Engine

Het is onvermijdelijk om Kinsta te vergelijken met WP Engine want er zijn zoveel overeenkomsten in hun hostingplannen.

Beide bedrijven richten zich alleen op hosting van WordPress, prijzen hun service op basis van het aantal bezoeken en zijn trots als WordPress-experts.

In één oogopslag, hier is hoe de twee stapelen.

FunctiesKinstaWP Engine
PlanStarterStartup
Prijs *$ 25 / maand$ 29 / maand
Bezoeken25,000 / mo25,000 / mo
Kasten10 GB10 GB
Serverlocaties20 wereldwijdAlleen in de Verenigde Staten
Gratis CDN
HTTP / 2-ondersteuning
Gratis sitemigratie
Ondersteuning voor meerdere sites+ $ 20 / mo
E-mail Hosting
Bezoek / bestellingBezoekBezoek

 

* Prijs gebaseerd op een jaarabonnement.

 

 

Vonnis: Is Kinsta Hosting geschikt voor u?

Officiële reactie van Kinsta

We zijn extatisch om te zien dat het team hier bij WHSR duidelijk de missie begrijpt die we bij Kinsta hebben; dat is om beheerde WordPress-hosting van hoge kwaliteit te bieden met de beste ondersteuning en snelheid in de branche.

Voor bedrijven die afhankelijk zijn van hun website om geld te verdienen, moet hosting worden gezien als een investering, niet als een andere uitgave. Er zijn veel hostingproviders waar mensen mee kunnen werken, maar we streven er dagelijks naar om van het kiezen van Kinsta een "no-brainer" te maken.

- Katalin Juhasz, Kinsta

Kinsta is (gemakkelijk) een van de beste door 3 beheerde WordPress-hostingproviders ter wereld.

Ze zijn geschikt voor bloggers die hun blogs ultra snel willen laden, webontwikkelaars die een krachtige omgeving nodig hebben voor hun aangepaste code, of bedrijfseigenaren die een goedlopende online winkel willen.

Dat gezegd hebbende, is Kinsta echter niet voor iedereen vanwege het dure prijskaartje en de focus op de WordPress-website.

Korte samenvatting van onze bevindingen:

Alternatieven voor Kinsta Hosting

Zoals gezegd, Kinsta is geweldig, maar het is duidelijk niet voor iedereen. Hier zijn enkele aanbevolen alternatieven als Kinsta niet geschikt is voor u:

  • SiteGround - Solide hostingoplossing. Biedt zowel beheerde WordPress als traditionele hostingservices.
  • A2-hosting - Goedkoper toegangsplan, Let's Encrypt SSL is klaar voor alle sites die op A2 worden gehost.
  • Hostinger - Budget hostingservice met servers in de VS, Azië en Europa.
  • WP Engine - Kinsta's directe concurrent. Iets duurder, maar ondersteunt WordPress Multisite.

Vergelijk Kinsta Hosting met anderen

Zij-aan-zij vergelijking van de populaire beheerde WordPress-services - Kinsta versus WP Engine versus SiteGround.

Bekijk ook:

 

 

Bezoek / bestel Kinsta online

Klik hier: https://kinsta.com

 

P / S: Is deze Kinsta-recensie nuttig?

WHSR-artikelen en hostingrecensies worden geproduceerd door een team van ~ 10-leden. Als u denkt dat deze beoordeling nuttig is, kunt u Kinsta ondersteunen en bestellen via de bovenstaande link. Kopen via onze affiliate-link kost u niet meer en stelt ons in staat om in de toekomst nuttiger inhoud te produceren.

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.