InterServer Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: Jul 27, 2019
interserver
Plan in beoordeling: Gedeeld
Beoordeeld door:
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: Juli 27, 2019
Samenvatting
InterServer is minder mainstream, maar het is moeilijk om er langs te kijken zodra je het bedrijf leert kennen. De webhost is een geweldig koopje (shared hosting is voor het leven afgesloten met $ 5 / mo), zeer schaalbaar; en hun server presteert heel goed in onze test.

InterServer, opgericht door Michael Lavrik en John Quaglieri, is een bedrijf in New Jersey dat al sinds 1999 actief is in het spel. De hostingprovider is aanvankelijk begonnen met het opnieuw aanbieden van een virtueel hostingaccount, maar is in de afgelopen 17-jaren gegroeid en exploiteert nu twee datacenters in New Jersey en is bezig met uitbreiding naar andere locaties, waaronder Los Angeles.

Zelfbeschouwd (en algemeen bewezen) een budgetvriendelijke provider, InterServer is gespecialiseerd in shared, VPS en dedicated en co-location hosting-oplossingen.

Mijn ervaring met InterServer

Deze beoordeling is gebaseerd op mijn ervaring met hun VPS-hosting (in het jaar 2013 / 14) en shared hosting-service, waarvan ik op dit moment nog steeds eigenaar ben (juni 2019).

Ik deed een online interview met Interserver, mede-oprichter Michael in september 2014 en bezocht het hoofdkantoor van het bedrijf in Secaucus, New Jersey in augustus 2016.

Over InterServer, het bedrijf

  • Hoofdkantoor: Secaucus, New Jersey
  • Opgericht: 1999
  • Services: Shared, VPS, dedicated en co-location hosting
entree-of-interserver-office
Interserver kantooringang.

Over Michael Lavrik, mede-oprichter van Interserver

Michael en ik. Foto genomen tijdens mijn bezoek aan het hoofdkantoor van InterServer in augustus 2016.

Fragment uit mijn vorige interview-

Mijn naam is Michael Lavrik en ik ben een operationele partner bij Interserver, maar mijn officiële titel is Director of Business Development.

Mijn collega's en ik werken vanuit ons kantoor / datacenter in Secaucus, NJ. We startten dit bedrijf in 1999 - toen ik nog maar 15 jaar oud was - door virtuele hostingaccounts door te verkopen aan een andere provider. Toen kochten we onze eerste dedicated server, omgeschakeld naar colocatie, vervolgens een rack en vervolgens meerdere racks. Vijftien jaar later exploiteren we twee datacenters in Secaucus NJ en breiden we snel uit naar andere locaties zoals Los Angeles, CA.

Na de hele dag op kantoor voor de computer te hebben gezeten, hou ik ervan om vies te worden! Naast de verschillende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op kantoor, herstel ik in mijn vrije tijd een 1969 Pontiac GTO Convertible.


In een oogopslag: wat staat er in deze InterServer-review?

InterServer-plannen en prijzen

Vonnis


De voordelen: wat ik leuk vind aan InterServer?

1- Betrouwbaar - Gemiddelde hosting-uptime boven 99.99%

Ik heb twee testsites gehost bij InterServer. Over het algemeen ben ik onder de indruk van de prestaties van de host.

Terwijl de meeste hosting sites schieten voor een uptime van 99.9% (en vele schieten tekort), slaagde InterServer erin om mijn site 100% het grootste deel van de tijd op te houden. De uptime-geschiedenis wordt hieronder gepubliceerd.

InterServer-uptime (februari 2018): 100%

In februari wordt er geen downtime geregistreerd bij InterServer 2018.

Eerdere uptime-records (2015 - 2017)

* Klik op de afbeelding om te vergroten.

Maart 2017: 99.97%.
interserver uptime 072016
Juli 2016: 100%.

interserver feb 2016 uptime
Februari 2016: 99.99%.
InterServer-uptime voor de afgelopen 30-dagen (september 2015): 99.99%
September 2015: 99.99%.

2- Snelste budget hosting rond - TTFB onder 220ms

InterServer Speed ​​Test (Bitcatcha)

InterServer-serverresponsiesnelheid voldoet aan mijn verwachting voor een $ 5 / mo-host.

Recente serversnelheidstests tonen aan dat InterServer een van de snelste budgethostingservices in de buurt is.

We pingelen onze testsite vanaf 8 verschillende locaties met behulp van Bitcatcha en vergelijken de reactietijd van de server met andere websites. Zoals je in onderstaande afbeeldingen kunt zien, waren de resultaten redelijk goed.

Jun 2019: A

Interserver-snelheidstestresultaten van 10-locaties. Bereik = 20ms (Oostkust van Verenigde Staten) - 561ms (Bangalore, India).

Feb 2018: A +

Gemiddeld reageerde de testsite in minder dan 300ms voor alle locaties behalve op één locatie.
Mar 2017: A +, bereik = 9ms - 265ms.

interserver feb 2016 reactiesnelheid
Feb 2016: B +, bereik = 10 ms - 1063 ms.

* Klik op de afbeelding om te vergroten.

InterServer Speed ​​Test (WebpageTest)

Snelheidstest is ook indrukwekkend voor de hosting van Interserver. We hebben Webpage Test gebruikt voor onze testsite op de Amerikaanse server en hebben een hoge A-rating gekregen met een Time-To-First-Byte (TTFB) van 222ms.

Recente test op WebpageTest.org (maart 8th, 2018): Site getest door de server van de Verenigde Staten, TTFB = 222ms.

Kanttekening: Waarom zoveel druk op de serversnelheid?

Dat is bomdat 1) volgens case studies van experts, alleen 1 tweede afname van de laadtijd van de site een 7% verbetering van de conversieratio en 11% hobbel in paginaviews biedt; en 2) Google gebruikt sitessnelheid nu als een van hun rangordefactoren - je hebt een snellere site nodig (of op zijn minst een par server) om goed te scoren.

3- Prijsblokkeringsgarantie

Veel hostingproviders lokken nieuwe klanten met super lage prijzen voor hun initiële servicetermijn en heffen vervolgens het tarief op bij vernieuwing. De verlengingsprijzen stijgen met meer dan 200% voor sommige hostingbedrijven. Ik vind het geweldig dat InterServer deze praktijk vermijdt en in plaats daarvan loyaliteit waardeert. De prijsslotgarantie van het bedrijf zorgt ervoor dat de prijs waarmee u begint, uw prijs blijft zolang u uw InterServer-hostingaccount behoudt.

Interserver verhoogt hun prijs niet bij verlenging - Shared hosting kost $ 5 / mo voor het leven.

4- Geweldige ondersteuning: Nuttig + 100% In-house

Het klantenserviceteam van InterServer zegt niet alleen dat ze u zullen helpen. Ze doen het echt.

Tijdens een recent optreden van een ander hostingbedrijf (Arvixe) stapte InterServer bijvoorbeeld in om de ontevreden klanten te helpen. Het heeft een speciaal team opgezet om de mensen te helpen bij het migreren van hun sites naar het InterServer hostingplatform, waardoor de overgang naadloos verloopt. Je zult zo'n type service niet krijgen bij veel hostingbedrijven.

interserver-office
Alle klantenondersteuning wordt gedaan vanuit het InterServer-kantoor in Secaucus, NJ. Ik was op hun kantoor en zag het team verzoeken van gebruikers beantwoorden - De nieuwe klantenlijst en ondersteuningsverzoeken worden getoond in de schermen die aan het plafond hangen.

5- 99.9% uptime ondersteund door SLA

InterServer-service wordt ondersteund door duidelijke SLA-schrijven (zie afbeelding). Als ze de garantie in een bepaalde maand niet halen, zullen ze cliënten geval per geval crediteren.

Verder dan de uptime garantie, geeft Interserver ook een 100% garantie voor ononderbroken elektriciteit.

6- InterServer gratis site migratieservice

Een groot pluspunt voor InterServer is hun gratis migratieservice voor witte handschoenen.

Voor degenen die het te druk hebben verplaats uw webhost, neem gewoon contact op met InterServer en vraag hun ondersteuningsstaf om het voor u te doen.

Ongeacht welk bedieningspaneel of accounttoegang je hebt op je oude host, de mensen bij Interserver zijn er om je sites gratis te migreren. Om migratie van account / site te starten, bezoek deze pagina.

7- Zeer aanpasbaar VPS-hostingplan

Ik probeerde InterServer's VPS-plan in 2014 en merkte snel hoe flexibel het was.

InterServer VPS-clients kunnen zowat alles aanpassen, van het besturingssysteem van hun voorkeur tot de software, bedieningspanelen en servercapaciteit.

interserver os keuze
Besturingssysteemopties bij InterServer - er zijn 15 waaruit ze kunnen kiezen.

Er zijn 16-sets vooraf geconfigureerde VPS-abonnementen bij InterServer. Gebruikers kunnen het aantal benodigde CPU-kernen, RAM en opslag- en gegevensoverdrachtcapaciteit kiezen.

In tegenstelling tot veel andere VPS-hostingproviders waarvoor gebruikers moeten betalen voor gebundelde software en apps, verplicht InterServer zijn klanten alleen om te betalen voor wat ze nodig hebben en gebruiken.

VPS-upgradesBijkomende kostenVPS-upgradesBijkomende kosten
Extra IPVoeg $ 1 / mo / IP toeFantastisch$ 4 / mo toevoegen
cPanel$ 10 / mo toevoegenSoftculous$ 2 / mo toevoegen
Directe beheerder$ 8 / mo toevoegenKsplice$ 3.95 / mo toevoegen
* Opmerking: meestal doen veel andere VPS-hostingproviders de kosten van deze functies opnemen in hun VPS-plannen en beweren dat ze gratis zijn. Met InterServer krijgt u de keuze om zonder deze aanvullende software te gaan.

8- 20 jarenlange bewezen staat van dienst

Met meer dan 20 jaar ervaring op zak heeft Intersever zich gevestigd als een van de beste hostingproviders van vandaag met een even goed zakelijk trackrecord.

Ze zijn vaak de keuze geweest voor bloggers en website-eigenaren die een goed presterende webhost willen die nog steeds betaalbaar is.

Alles wordt intern bij InterServer gebouwd en beheerd, inclusief het koelsysteem voor stroom en ruimte. Dit is hoe het bedrijf erin slaagt om hun prijzen laag te houden - zoals verteld door Mike.

interserver-server-room
Een van de serverblokken in het datacenter van Interserver.

InterServer-servers worden door het team helemaal opnieuw opgebouwd in deze "Builders" -kamer.

Speelkamer voor de geeks?


De nadelen: wat is niet goed aan InterServer

1- InterServer onbeperkte hosting is beperkt

Om te beginnen, hoewel InterServer "onbeperkte" functies biedt in zijn gedeelde hostingomgevingen, de onbeperkte hosting komt met limieten.

Dit zal echter altijd het geval zijn bij elke provider ... en, zoals bij elke andere provider, zijn InterServer-gebruikers gebonden aan regels en voorwaarden voor gebruik van de server. In tegenstelling tot veel andere hosts biedt InterServer gebruikers echter een duidelijke inval in wat die limieten zijn, door ze in de ToS te plaatsen (hieronder geciteerd).

Geen enkel shared hosting-account mag meer dan dat 20% van de serverbronnen tegelijkertijd gebruiken. Een enkel account is op elk gewenst moment beperkt tot 250,000-inodes. Clients op het Unlimited SSD shared hostingplatform met meer dan 1GB aan ruimte worden verplaatst naar SATA.

2- VPS-hosting niet voor newbie of niet-techneut

Omdat InterServer de gebruikelijke software (zoals cPanel en Softculous) niet bundelt in hun VPS-plannen - het eerste instellingsproces is misschien overweldigend voor nieuwkomers en niet-techneuten. Ik heb InterServer VPS getest in 2014, het installatieproces was erg handmatig en duurde langer dan ik had verwacht.

Als u van plan bent om met InterServer VPS te gaan werken, raad ik aan een beetje extra tijd toe te kennen voor de leercurve en het instellingsproces.

3 - Host alleen in de oostkust van de Verenigde Staten

InterServer werkt op slechts één datacenter - dat is het dat zij hebben gebouwd in hun Secaucus, New Jersey kantoor. Als de meerderheid van uw websiteverkeer niet-VS is, heeft u een Content Delivery Network (CDN) nodig om ervoor te zorgen dat zij snel toegang hebben tot uw website.

Notitie - CloudFlare CDN is gratis, Sleutel CDN laadt ~ $ 0.10 / GB verkeer op.


InterServer Hosting Plans & Prijzen

InterServer Shared Hosting Plans

Het gedeelde hostingplan van InterServer is een budgetvriendelijke optie, voor slechts $ 5 per maand, met kortingen die beschikbaar zijn voor langetermijncontracten. Als u promocode WHSRPENNY gebruikt en 3-jaren vooraf bestelt, daalt de prijs naar $ 3.88 / mo.

De service omvat een schat aan handige functies, waaronder installaties met één klik, klantenondersteuning van 24 / 7, een gratis migratieservice, "onbeperkte" functies (daarover later meer) en meer. InterServer shared hosting-functies, serverspecificaties en andere details worden getoond in de tabel op de rechterzijbalk.

EigenschappenStandard
Strorage en Data TransferOnbeperkt
Websites / domeinenOnbeperkt
Domeinregistratie$ 1.99 / jaar
Beschikbare appsWordPress, Joomla, Drupal
Klaar voor eCommerce
Inodes Limit250,000
Gratis CDNCloudFlare
Geldteruggarantie30 Dag
Price Lock
Support24 / 7 Intern
Prijs$ 5 / maand - maandelijks
$ 4.50 / maand - 12 maanden
$ 4.25 / maand - 24 maanden
$ 4 / maand - 36 maanden

InterServer VPS hostingplannen en details

InterServer biedt verschillende VPS- en cloudhostingplannen om de flexibiliteit en schaalbaarheid te bieden waarnaar de klanten op zoek zijn.

Linux cloud VPS begint bij $ 6 per maand, terwijl Windows cloud VPS begint bij $ 10 per maand. Beide bieden een verscheidenheid aan opties, gebaseerd op uw behoeften aan CPU-kernen, geheugen, opslag en overdrachtskapjes.

EigenschappenLinux
Cloud (1)
Linux
Cloud (2)
Windows
Cloud (1)
Windows
Cloud (2)
CPU-cores1212
Geheugen1024 MB8192 GB1024 MB8192 GB
SSD-opslag25 GB200 GB25 GB200 GB
Maandelijkse gegevensoverdracht1 TB8 TB1 TB8 TB
cPanel$ 10 / mo toevoegen$ 10 / mo toevoegen$ 10 / mo toevoegen$ 10 / mo toevoegen
Fantastisch$ 4 / mo toevoegen$ 4 / mo toevoegen$ 4 / mo toevoegen$ 4 / mo toevoegen
unieke IP$ 1 / mo toevoegen$ 1 / mo toevoegen$ 1 / mo toevoegen$ 1 / mo toevoegen
Kosten per Maand$ 6 / maand$ 48 / maand$ 10 / maand$ 80 / maand


InterServer-alternatieven

A2-hosting, Hostinger, InMotion Hosting, SiteGroundbeheren en TMD-hosting zijn enkele veel voorkomende alternatieven voor Interserver.

Alle vijf hostingbedrijven bieden breed scala hosting-oplossingen (gedeeld, VPS, managed WP, ​​dedicated) en presteerden goed in onze servertests. A2, Hostinger en TMD Hosting zijn relatief goedkoper, waarbij gebruikers meerdere sites met hen kunnen hosten voor minder dan $ 5 / mo (eerste factuur). SiteGround en InMotion Hosting zijn iets duurder, maar ze komen met extra geavanceerde functies en een goede klantenservice.

Gebruik Interserver voor het ophopen van Interserver met andere hostingproviders Hosting Comparison Tool hier.

Screenshot - A2 Hosting vs InMotion Hosting vs Interserver.


InterServer Speciale korting: begin bij $ 0.01 / mo

Promotiecode: WHSRPENNY

Ben je niet zeker van Interserver? Je kunt ze nu voor slechts één cent uitproberen. Gebruik de promotiecode "WHSRPENNY" wanneer u InterServer-cloud of gedeelde hosting bestelt en de eerste maandrekening snijdt naar $ 0.01.

Bestelpagina op Interserver.net - de promotiecode 'WHSRPENNY' wordt automatisch ingevoegd als u bezoekt deze speciale kortingspagina.

Om InterServer te bezoeken of te bestellen: https://www.interserver.net/


Vonnis: Moet je bij InterServer hosten?

Hier is een korte samenvatting van de voor- en nadelen van InterServer.

Kortom, ik denk dat InterServer een zeldzaam juweeltje is in de hostingmarkt. Ik sprak met Michael en John, de twee oprichters, uitvoerig tijdens mijn bezoek aan hun kantoor in New Jersey.

Het was duidelijk dat ze heel serieus zijn over hun klanten en hun bedrijf. Ze hebben een duidelijke visie over hoe ze hun bedrijf naar een hoger niveau zullen tillen.

Simpel gezegd raad ik deze webhost ten zeerste aan.

Wie zou Interserver moeten gebruiken?

InterServer shared hosting is goed voor kleine bedrijven en individuele bloggers die een goedkope hosting oplossing. Houd er rekening mee dat InterServer hun prijs niet opkrikt tijdens de verlenging. Dit betekent dat uw hostingkosten stabiel blijven voor de lange termijn.

InterServer VPS, aan de andere kant, is een geweldige oplossing voor geavanceerde gebruikers die niet bang zijn om hun eigen server te gebruiken.


P / S: Vond je deze beoordeling nuttig?

WHSR wordt voornamelijk gefinancierd door het inkomen van partners. Als je mijn werk leuk vindt, steun ons dan alsjeblieft door het kopen via onze affiliate link. Het kost je niet meer en helpt me om een ​​waardevoller hostingoverzicht te maken, zoals deze.

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.