InterServer Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: Mar 18, 2021
interserver
Plan in beoordeling: Gedeeld
Recensie door: Jerry Low
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: 18 maart 2021
Samengevat
InterServer is minder mainstream, maar het is moeilijk om er voorbij te kijken als je het bedrijf eenmaal hebt leren kennen. De webhost is een koopje, zeer schaalbaar; en hun server presteert erg goed in onze test.

InterServer, opgericht door Michael Lavrik en John Quaglieri, is een bedrijf in New Jersey dat al sinds 1999 actief is in het spel.

De hostingprovider, die aanvankelijk werd gelanceerd als een wederverkoper van een virtueel hostingaccount, is de afgelopen 17 jaar gegroeid en exploiteert nu twee datacenters in New Jersey en is bezig met uitbreiding naar andere locaties, waaronder Los Angeles.

Zelfbeschouwd (en algemeen bewezen) een budgetvriendelijke provider, InterServer is gespecialiseerd in shared, VPS en dedicated en co-location hosting-oplossingen.

Over InterServer, het bedrijf

  • Hoofdkantoor: Secaucus, New Jersey
  • Opgericht: 1999
  • Services: Shared, VPS, dedicated en co-location hosting

Mijn InterServer-ervaring 

Deze InterServer-beoordeling is gebaseerd op mijn ervaring met hun VPS-hosting en shared hosting-service, die ik op dit moment nog steeds bezit.

Een van mijn door InterServer gehoste sites (de dummy-testsite) bevindt zich hier - Ik volg de prestaties van de site (snelheid en uptime) met behulp van ons interne systeem genaamd HostScore en publiceer de real-time serverprestatiestatistieken op deze pagina.

Ik heb in september 2014 ook een online interview gedaan met mede-oprichter van InterServer Michael en heb in augustus 2016 het hoofdkantoor van het bedrijf in Secaucus, New Jersey bezocht.

Ontmoeting met Michael Lavrik, medeoprichter van InterServer

Interserver sitebezoeken
Michael en ik. Foto genomen tijdens mijn bezoek aan het hoofdkantoor van InterServer in augustus 2016.

Uittreksel uit mijn InterServer-interview-

Hallo Michael - kun je ons meer vertellen over jezelf en Interserver?

Mijn naam is Michael Lavrik en ik ben een operationele partner bij InterServer, maar mijn officiële titel is Director of Business Development.

Mijn collega's en ik werken vanuit ons kantoor / datacenter in Secaucus, NJ. We startten dit bedrijf in 1999 - toen ik nog maar 15 jaar oud was - door virtuele hostingaccounts door te verkopen aan een andere provider. Toen kochten we onze eerste dedicated server, omgeschakeld naar colocatie, vervolgens een rack en vervolgens meerdere racks. Vijftien jaar later exploiteren we twee datacenters in Secaucus NJ en breiden we snel uit naar andere locaties zoals Los Angeles, CA.

Na de hele dag achter de computer op kantoor te hebben gezeten, hou ik ervan om vies te worden! Naast het diverse onderhoud en reparaties op kantoor restaureer ik in mijn vrije tijd een Pontiac GTO Cabriolet uit 1969.

Review samenvatting

 

InterServer-plannen en prijzen

Vonnis

 


 

De voordelen: wat ik leuk vind aan InterServer?

1. Betrouwbare hostingservice - gemiddelde uptime boven 99.99%

Ik heb meerdere websites die worden gehost bij InterServer. Over het algemeen ben ik onder de indruk van de prestaties van de host. Terwijl de meeste hostingsites schieten voor een uptime van 99.9% (en velen schieten daar niet in), slaagde InterServer erin om mijn site meestal 100% up-to-date te houden. De uptime-geschiedenis wordt hieronder gepubliceerd.

Uptime van InterServer januari 2021

interserver laatste uptime
InterServer uptime voor december en november 2020, evenals januari 2021 = 100%

InterServer verleden uptime-records (2015 - 2018)

Interserver prestatiebeoordeling - uptime-statistieken
Februari 2018: 100%
Interserver prestatiebeoordeling - uptime-statistieken
Maart 2017: 99.97%.

interserver feb 2016 uptime
Februari 2016: 99.99%.
InterServer-uptime voor de afgelopen 30-dagen (september 2015): 99.99%
September 2015: 99.99%.

 

2. Snelste budgethosting - TTFB onder 220ms

InterServer Nieuwste prestaties

De onderstaande afbeelding toont de snelheid van de Interserver voor januari en februari 2020 - mijn door InterServer gehoste testsite had gemiddeld 116 ms nodig om te reageren.

InterServer snelheidstest
We hebben ons eigen volgsysteem gebouwd en meten de hostingsnelheid elke vier uur vanaf 10 locaties. Op basis van ons record was de hostsnelheid van InterServer stabiel en snel voor januari en februari 2020. U kunt ook bekijken  laatste InterServer snelheidstestresultaten hier

InterServer Bitcatcha snelheidstest

De reactiesnelheid van de InterServer-server voldoet aan mijn verwachting voor een host onder $ 5 / maand.

Recente serversnelheidstests tonen aan dat InterServer een van de snelste budget-hostingservices is.

We pingen onze testsite vanaf 8 verschillende locaties met Bitcatcha en vergelijken de responstijden van de server met andere websites. Zoals je in onderstaande afbeeldingen kunt zien, waren de resultaten redelijk goed.

Interserver snelheidstest
InterServer snelheidstestresultaten van 10 locaties. Bereik = 7 ms (oostkust Verenigde Staten) - 185 ms (Bangalore, India). Bekijk hier de daadwerkelijke testresultaten.

InterServer WebpageTest.org Snelheidstests

Interserver prestatiebeoordeling - snelheidsstatistieken
De snelheidstest op WebpageTest.org is even indrukwekkend voor InterServer. Ik heb de site getest op drie locaties (VS, VK, Singapore), alle drie kregen ze een hoge A-beoordeling in First Byte Time. U kunt de werkelijke resultaten zien hier, hieren hier.

Kanttekening: Waarom zoveel druk op de serversnelheid?

Dat is because 1) volgens casestudy's van experts biedt slechts 1 seconde afname van de laadtijd van de site een verbetering van 7% in het conversiepercentage en een stijging van 11% in paginaweergaven; en 2) Google gebruikt nu sitesnelheid als een van hun rangschikkingsfactoren - je hebt een snellere site nodig (of op zijn minst een up-to-par server) om goed te scoren. 

 

3. Prijsvergrendelingsgarantie

Veel andere goedkope hostingproviders lok nieuwe klanten binnen met superlage prijzen voor hun initiële servicetermijn en verhoog vervolgens het tarief bij verlenging. De verlengingsprijzen stijgen voor sommige hostingbedrijven met meer dan 200%.

Hoewel Interserver in het verleden misschien een prijsvergrendelingsgarantie had, is dit niet langer van toepassing op gedeelde hostingplannen. VPS-abonnementen genieten echter nog steeds van dit voordeel, wat een bonus is ten opzichte van wat veel andere providers bieden

 

4. Geweldige gebruikersondersteuning: behulpzaam + 100% intern

Het gebruikersondersteuningsteam van InterServer zegt niet alleen dat ze u zullen helpen. Ze doen het eigenlijk.

Bijvoorbeeld, tijdens een recent hardhandig optreden van een ander hostingbedrijf (Arvixe), kwam InterServer tussenbeide om de ontevreden gebruikers te helpen. Het heeft een speciaal team opgericht om de mensen te helpen hun sites naar het InterServer-hostingplatform te migreren, waardoor de overgang naadloos verloopt. Bij veel hostingbedrijven krijg je dat soort service niet.

interserver-office
Alle klantondersteuning wordt gedaan vanuit het InterServer-kantoor in Secaucus, NJ. Ik was op hun kantoor en was getuige van het team dat gebruikersverzoeken beantwoordde - De nieuwe klantenlijst en ondersteuningsverzoeken worden getoond op de schermen aan het plafond.

 

5. 99.9% uptime ondersteund door SLA

De InterServer-service wordt ondersteund door een duidelijk geschreven SLA (zie afbeelding). Als ze de garantie in een bepaalde maand niet nakomen, zullen ze klanten per geval crediteren.

Interserver prestatiebeoordeling - SLA
InterServer gaat verder dan de uptime-garantie en geeft ook 100% garantie op ononderbroken elektriciteit.

 

6. InterServer gratis sitemigratie

Een groot pluspunt voor InterServer is hun gratis migratieservice voor witte handschoenen.

Voor degenen die het te druk hebben verplaats uw webhost, neem gewoon contact op met InterServer en vraag hun ondersteuningsstaf om het voor u te doen.

Interserver review - site migratieservices
Ongeacht het configuratiescherm of de accounttoegang die u op uw oude host heeft, de mensen van InterServer zijn er om uw sites gratis te migreren. Om account- / sitemigratie te starten, bezoek deze pagina.

 

7. Zeer aanpasbaar VPS-hostingplan

Ik probeerde InterServer's VPS-plan in 2014 en merkte snel hoe flexibel het was.

InterServer VPS-clients kunnen zowat alles aanpassen, van het besturingssysteem van hun voorkeur tot de software, bedieningspanelen en servercapaciteit.

interserver os keuze
Besturingssysteemopties bij InterServer - er zijn er 15 om uit te kiezen.

 

Interserver VPS
Er zijn 16 sets vooraf geconfigureerde VPS-abonnementen op InterServer voor zowel Linux Cloud VPS als Windows Cloud VPS. Gebruikers kunnen het aantal benodigde CPU-kernen, RAM, evenals opslag- en gegevensoverdrachtcapaciteit kiezen.

In tegenstelling tot veel andere VPS-hostingproviders die van gebruikers eisen dat ze betalen voor gebundelde software en apps, vereist InterServer dat haar klanten alleen betalen voor wat ze nodig hebben en gebruiken.

VPS-upgradesBijkomende kosten
Extra IPVoeg $ 3 / mo / IP toe
Fantastisch$ 4 / mo toevoegen
cPanel$ 15 / mo toevoegen
Softculous$ 2 / mo toevoegen
Directe beheerder$ 8 / mo toevoegen
Ksplice$ 3.95 / mo toevoegen
* Opmerking: wat veel andere VPS-hostingproviders meestal doen, is de kosten van deze functies in hun VPS-abonnementen opnemen en beweren dat ze gratis zijn. Met InterServer krijgt u de keuze om zonder deze extra software te gaan.

 

 

8. 20 jaar bewezen zakelijk trackrecord

Met meer dan 20 jaar ervaring achter de rug, heeft InterSever zichzelf gevestigd als een van de beste hostingproviders van vandaag met een even indrukwekkend zakelijk trackrecord.

Ze zijn vaak de keuze geweest voor bloggers en website-eigenaren die een goed presterende webhost willen die nog steeds betaalbaar is.

interserver-server-room
Een van de serverblokken in het datacenter van InterServer. “Alles wordt bij InterServer intern gebouwd en beheerd - inclusief de stroomvoorziening en het koelsysteem van de ruimte. Op deze manier weet het bedrijf de prijzen laag te houden, ”zei Mike tijdens onze bijeenkomst.
Ruimte voor het bouwen van een interserver server
Speelkamer voor de geeks? InterServer-servers worden helemaal opnieuw opgebouwd door het team in deze "Builders" -kamer.

 

De nadelen: wat is niet goed aan InterServer

1. Onbeperkte hosting is beperkt

Om te beginnen, hoewel InterServer "onbeperkte" functies biedt in zijn gedeelde hostingomgevingen, de onbeperkte hosting komt met limieten.

Dit zal echter altijd het geval zijn bij elke provider ... en, zoals bij elke andere provider, zijn InterServer-gebruikers gebonden aan regels en voorwaarden voor gebruik van de server. In tegenstelling tot veel andere hosts biedt InterServer gebruikers echter een duidelijke inval in wat die limieten zijn, door ze in de ToS te plaatsen (hieronder geciteerd).

Geen enkel shared hosting-account mag meer dan dat 20% van de serverbronnen tegelijkertijd gebruiken. Een enkel account is op elk gewenst moment beperkt tot 250,000-inodes. Clients op het Unlimited SSD shared hostingplatform met meer dan 1GB aan ruimte worden verplaatst naar SATA.

 

2. VPS-hosting niet voor nieuwelingen

Omdat InterServer de gebruikelijke software (zoals cPanel en Softculous) niet bundelt in hun VPS-plannen - is het eerste installatieproces misschien overweldigend voor nieuwkomers en niet-techneuten die overschakelen naar VPS-hosting. Ik heb InterServer VPS getest in 2014, het installatieproces was erg handmatig en duurde langer dan ik had verwacht.

Als u van plan bent om met InterServer VPS te gaan werken, raad ik aan een beetje extra tijd toe te kennen voor de leercurve en het instellingsproces.

 

3. Host alleen in de oostkust van de Verenigde Staten

InterServer werkt op slechts één datacenter: het datacenter dat ze hebben gebouwd in hun kantoor in Secaucus, New Jersey. Als het merendeel van uw websiteverkeer buiten de VS komt, heeft u een Content Delivery Network (CDN) nodig om ervoor te zorgen dat ze snel toegang hebben tot uw website.

Notitie - CloudFlare CDN is gratis, Sleutel CDN laadt ~ $ 0.10 / GB verkeer op.

 


 

InterServer Hosting Plans & Prijzen

InterServer Shared Hosting Plans

Het gedeelde hostingplan van InterServer is een budgetvriendelijke optie, beginnend bij $ 2.50 per maand en wordt verlengd bij $ 7 per maand.

De service omvat een schat aan handige functies, waaronder installaties met één klik, 24/7 klantenondersteuning, een gratis migratieservice, SitePad-sitebouwer, "onbeperkte" functies (daarover later meer) en meer.

InterServer shared hosting-functies, serverspecificaties en andere details worden weergegeven in de tabel in de rechterzijbalk.

 

InterServer VPS hostingplannen en details

InterServer biedt verschillende VPS- en cloudhostingplannen om de flexibiliteit en schaalbaarheid te bieden waarnaar de klanten op zoek zijn.

Linux cloud VPS begint bij $ 6 per maand, terwijl Windows cloud VPS begint bij $ 10 per maand. Beide bieden een verscheidenheid aan opties, gebaseerd op uw behoeften aan CPU-kernen, geheugen, opslag en overdrachtskapjes.

FunctiesLinux Plan # 1Linux Plan # 3Windows Plan # 1Windows Plan # 3
CPU-cores1313
Geheugen2048 MB6144 MB2048 MB6144 MB
SSD-opslag30 GB90 GB30 GB90 GB
Maandelijkse gegevensoverdracht2 TB3 TB2 TB6 TB
cPanel$ 15 / mo toevoegen$ 15 / mo toevoegen$ 15 / mo toevoegen$ 15 / mo toevoegen
Fantastisch$ 4 / mo toevoegen$ 4 / mo toevoegen$ 4 / mo toevoegen$ 4 / mo toevoegen
Softaculous$ 2 / mo toevoegen$ 2 / mo toevoegen$ 2 / mo toevoegen$ 2 / mo toevoegen
unieke IP$ 3 / mo toevoegen$ 3 / mo toevoegen$ 3 / mo toevoegen$ 3 / mo toevoegen
Kosten per Maand$ 6 / maand$ 18 / maand$ 10 / maand$ 30 / maand

 

InterServer-alternatieven

Als InterServer niets voor jou is - A2-hosting, Hostinger, InMotion Hostingen TMD-hosting zijn enkele populaire alternatieven voor InterServer.

Alle vijf hostingbedrijven bieden een breed scala aan hostingoplossingen (shared, VPS, managed WP, ​​dedicated) en presteerden goed in onze servertests. A2, Hostinger en TMD Hosting zijn relatief goedkoper wanneer gebruikers meerdere sites met hen kunnen hosten voor minder dan $ 5 / maand (eerste factuur). InMotion Hosting is iets duurder, maar biedt wel extra geavanceerde functies en goede klantenondersteuning.

Vergelijk Interserver hosting
Screenshot - A2 Hosting vs InMotion Hosting vs InterServer.

Hoe verhoudt InterServer zich tot anderen?

Maak gebruik van onze om InterServer op te stapelen met andere hostingproviders Hosting Comparison Tool hier. Anders volgen hieronder enkele snelle vergelijkingen:

 

Veelgestelde vragen

Is InterServer-hosting goed?

Absoluut ja. InterServer is een zeldzaam juweeltje in de hostingmarkt. Het beste van InterServer zijn hun solide serverprestaties, gegarandeerde e-mailbezorging en vergrendelde aanmeldingsprijs.

Ik sprak uitgebreid met Michael en John, de twee oprichters, tijdens mijn bezoek aan hun kantoor in New Jersey. Het was duidelijk dat ze hun klanten en hun bedrijf heel serieus nemen. Ze hebben een duidelijke visie over hoe ze hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen.

Simpel gezegd raad ik deze webhost ten zeerste aan.

Waar zijn InterServer-datacenters gevestigd?

InterServer heeft servers in vier datacenters: drie in Secaucus en één in Los Angeles

Is InterServer duur?

Helemaal niet. Interserver heeft redelijke prijzen voor de aangeboden functies. Hun shared hosting begint vanaf $ 2.50 / maand, maar neemt toe bij verlenging. Degenen die zich echter aanmelden voor VPS-accounts, profiteren van een prijsvergrendelingsgarantie.

Heeft InterServer een geld-terug beleid?

Gedeelde hostingplannen op InterServer worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Om hiervan te profiteren, moet u binnen de periode van 30 dagen contact opnemen met hun ondersteuningsteam en een terugbetaling aanvragen.

Kan ik e-mail hosten met InterServer

Webhostingplannen bij InterServer worden geleverd met e-mail verpakt, maar als u dat wilt, kunt u voor slechts $ 2.50 / maand alleen privé-e-mailhosting aanvragen.

Wat is SitePad?

SitePad is de tool voor het bouwen van websites die wordt aangeboden met InterServer-hostingpakketten. Het biedt snelle ontwikkelingsopties, waaronder een drag-and-drop-builder, samen met vooraf gebouwde thema's die u kunt gebruiken 'zoals ze zijn' of die u naar wens kunt aanpassen.

Is InterServer goed voor beginners?

InterServer shared hosting is goedkoop en geschikt voor beginners; VPS-plannen zijn echter niet geschikt voor nieuwkomers.

Is InterServer goed voor kleine bedrijven?

Ja. In feite is InterServer een van de beste hostingdiensten voor kleine bedrijven op de markt. Het bedrijf belooft dat ze hun prijs tijdens verlenging nooit zullen verhogen en hun servergebruik onder 50% gebruik zullen houden voor plotselinge verkeerspieken. Bovendien zorgt de nieuwe functie Gegarandeerde e-mailbezorging ervoor dat belangrijke zakelijke e-mails die u verstuurt niet vast komen te zitten in de junkbox van de ontvanger.

 

Vonnis: Moet je bij InterServer hosten?

Kortom, ik denk dat InterServer een zeldzaam juweeltje is in de hostingmarkt. Ik sprak met Michael en John, de twee oprichters, uitvoerig tijdens mijn bezoek aan hun kantoor in New Jersey.

Het was duidelijk dat ze heel serieus zijn over hun klanten en hun bedrijf. Ze hebben een duidelijke visie over hoe ze hun bedrijf naar een hoger niveau zullen tillen.

Simpel gezegd raad ik deze webhost ten zeerste aan.

Wie moet InterServer-hosting gebruiken?

InterServer shared hosting is goed voor kleine bedrijven en individuele bloggers die een goedkope hosting oplossing. Hoewel InterServer hun prijs verhoogt tijdens de verlenging, zijn de functies die ze bieden een geweldig koopje.

InterServer VPS, aan de andere kant, is een geweldige oplossing voor geavanceerde gebruikers die niet bang zijn om hun eigen server te gebruiken.

Wanneer InterServer niet gebruiken?

  • Als het meeste websiteverkeer niet-Amerikaanse bezoekers zijn.

Een korte samenvatting van mijn Interserver-beoordeling

Hier is een korte samenvatting van de voor- en nadelen van InterServer.

 

 

P / S: Vond je deze beoordeling nuttig?

WHSR wordt voornamelijk gefinancierd door het inkomen van partners. Als je mijn werk leuk vindt, steun ons dan alsjeblieft door het kopen via onze affiliate link. Het kost je niet meer en helpt me om een ​​waardevoller hostingoverzicht te maken, zoals deze.

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.