InMotion Hosting Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: Jun 25, 2019
InMotion Hosting
Plan in herziening: Power
Beoordeeld door:
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: Juni 25, 2019
Samenvatting
Als ik niet het grootste vertrouwen zou hebben in InMotion-hosting, zou ik niet elk jaar honderden dollars aan hostingkosten moeten betalen. Ik geloof dat twee belangrijke elementen ze tot een van de beste hosts maken die ik tot nu toe heb ontmoet; Uitzonderlijke serverprestaties en fantastische klantenservice.

Met meer dan 15-jaren in de webhostingwereld is InMotion Hosting een van de meest erkende namen in de wereld.

Ik ben er voor het eerst mee begonnen toen ik een gratis shared hosting-account kreeg aangeboden in 2009. Ik hield zo veel van hen dat ik bleef - als betalende klant.

Een decennium later vandaag maak ik gebruik van het InMotion VPS-hostingplan en ik ben er zeker van dat ik in de loop der jaren in bijna elk facet van hun bronnen heb gegraven.

Laat me wat van wat ik erover heb geleerd met u delen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over de voor- en nadelen van hosting bij hen.

Over InMotion Hosting

  • Hoofd kwartier: Los Angeles, Californië
  • Opgericht: 2001
  • Services: Shared, VPS, dedicated en reseller hosting

Samenvatting: Wat staat er in deze InMotion-review?


Voordelen van InMotion Hosting

1. Uitstekende hostingprestaties: uptime> 99.95%, TTFB ~ 400ms

Onder de webhostingserviceproviders die ik tot nu toe ben tegengekomen, zijn InMotion Hosting-servers enkele van de best presterende in de budgetcategorie. Hun uptime ligt meestal ver boven de industrienorm van 99.95%.

Wat nog belangrijker is, ik heb de prestaties getest op meerdere locaties, die allemaal kunnen bogen op Time to First Byte (TTFB) onder 450ms.

Het bewijs zit echter in de pudding zoals ze zeggen. Laten we de testresultaten bekijken die ik sinds 2013 in de loop der jaren op InMotion Hosting heb verzameld.

InMotion Hosting Speed ​​Tests

Server snelheidstest op Bitcatcha

Snelheidstest (Jun 2019) - Resultaten voor testknooppunten in Verenigde Staten (West / Oost): 2 / 60ms, Canada: 74ms, Bangalore: 523ms (langzaamst).
inmotion feb 2016 responssnelheid
Snelheidstest (Feb 2016) - Het eigen algoritme van BitCatcha pingt mijn testsite vanaf verschillende locaties, waardoor het een algemene score van A + krijgt. De norm is meestal een B + die drie graden lager is.

Time-to-First-Byte (TTFB) op basis van webpagina-test

InMotion Hosting snelheidstest bij Webpage-test
WebpageTest.org beoordeelt mijn testsite TTFB op 415ms wat erg goed is.

Jarenlange InMotion Hosting-Uptime-gegevens

Jan 2019: 100%

InMotion Hosting beoordeling - 2018 augustus uptime record
InMotion Hosting-uptime voor de afgelopen 30-dagen (januari 2019) - 100%.

Sep / okt 2018: 100%

InMotion Hosting Uptime Review
InMotion Hosting-uptime voor de afgelopen 30-dagen (september / oktober 2018) - 100%.

Jun / Jul 2018: 100%

Inmotion Hosting uptime record juni 2018
Geen storing geregistreerd bij InMotion Hosting in juni / juli 2018.

Oude records (2013 - vroege 2018)

* Klik om de afbeelding te vergroten.

Juni 2018: 100%

inmotion hosting uptime beoordeling - juni 2018

Januari 2018: 100%

inmotion hosting uptime beoordeling - jan 2018

Maart 2017: 100%

inmotion hosting uptime beoordeling - mar 2017

Juli 2016: 99.95%

gebruik uupime 072016

Maart 2016: 99.99%

inmotion - 201603

Feb 2016: 99.97%

inmotion hosting feb 2016 uptime

Sep 2015: 99.83%

intime sept-uptime

Aug 2015: 100%

InMotion Hosting uptime-record voor juli / augustus 2015. De site is de afgelopen 934-uren niet lager geweest.

Mar 2015: 100%

InMotion Hosting-uptime

Apr 2014: 100%

InMotion Hosting-uptime score (afgelopen 30-dagen, maart - april 2014)

Mar 2014: 99.99%

InMotion Hosting-uptime score (afgelopen 30-dagen, februari - maart 2014)

Dec 2013: 100%

inmotion vps uptime dec-jan

2. Geweldige klantenservice en Live Chat Ondersteuning

Standaard ondersteuningsprocedure bij InMotion Hosting omvat:

  • Ongekende 90-dagen niet-goed-geld-terug-garantie
  • Meerdere ondersteuningskanalen (ticketsysteem, Skype, telefoon, livechat, e-mails)
  • Gemakkelijke teruggaven of accountannuleringen

Bekend om zijn klantenservice, is InMotion Hosting Inc. sinds 2003 BBB Accredited en heeft een A + met BBB Busines Review. Het wordt vaak hoog gewaardeerd door het hosten van recensites en heeft daarom ook hoge verwachtingen waar te maken, vooral in de after-sales service.

Toen ik het uitvoerde een undercover test van klantenondersteuning kanalen terug in augustus 2017, hun live chat kwam als een van de beste in het veld. De eerste responstijd was in minder dan 60 seconden en mijn zoekopdrachten waren snel opgelost.

Recente ervaring met live chat-ondersteuning van InMotion

Ik heb opnieuw een test op hun ondersteuningssysteem in 2018 herhaald om deze beoordeling bij te werken en ik ben blij dat het helemaal niet is gedegradeerd.

chat opnemen met Inmotion live chat-systeem.
Een andere veldtest toen ik deze review deed - mijn live chatverzoek werd onmiddellijk beantwoord.

Andere opmerkingen van gebruikers

Vanzelfsprekend sta ik niet alleen in mijn liefde voor InMotion - anderen denken ook dat ze geweldig zijn, vooral als het gaat om klantenondersteuning.

Inmotion-ondersteuningspersoneel had ten minste 160-uren training voordat gebruikers werden gebeld
Positieve feedback op de ondersteuning van InMotion (screenshot van geverifieerde bron Website Hosting Rating).

InMotion gebruikersfeedback op Twitter

3. Gratis site-migratieservice voor nieuwe klanten

Het maakt niet uit welk hostingplan u inneemt met InMotion Hosting, ze bieden alle nieuwe klanten gratis sitemigratie.

Hoe vraag ik een gratis sitemigratie vanuit InMotion aan?

InMotion Hosting kan u helpen bij het migreren van onze websites, dus waarom zou u zwaar tillen? Klik klik om aan te vragen.

Klik hier om aan te vragen.

gratis sitemigratie voor inmotion hosting eerste keer klant
Meld u aan bij AMP-dashboard> Accountbewerkingen> Verzoek om website-overdracht om de sitemigratieservice van InMotion aan te vragen.

4. One-stop oplossing: alle hostingfuncties die u nodig hebt in één plan

Zoals gebruikelijk heeft InMotion Hosting een compleet assortiment gedeelde plantypen om meerdere scenario's aan te pakken. Van de meest eenvoudige startersites tot zware e-commerce gebruikers, er is voor elk wat wils.

Enkele belangrijke functies waren:

  • Keuze van serverlocaties tussen de oostkust en westkust van de VS,
  • Dagelijkse geautomatiseerde site back-up & herstel,
  • eCommerce gereed - Download OpenCart, PrestaShop en Magento vooraf,
  • Onbeperkte e-mailaccounts - toegang tot uw Postvak IN via Webmail, IMAP, POP
  • Gratis SSL-certificaten klaar (Auto SSL),
  • Managed WordPress Hosting met ingebouwde WP site builder (BoldGrid),

  • PHP 7 klaar - laadt uw sites 50% sneller,
  • Voorgeconfigureerde CMS tijdens bestelling,
  • Professionele webdesignservice tegen een redelijke prijs,
  • Softaculous - installeer ~ 400 web-apps in een paar klikken,
  • SSH- en SFTP-toegang,
  • Onbeperkte cron-taken voor alle hostingplannen, en
  • WP-CLI ingeschakeld - installeer en beheer multisite WordPress

Gratis SSL (de standaard in cPanel)

Dat is duidelijk een verschil tussen gratis en betaalde SSL, maar voor de meesten van ons is de gratis versie prima. Om uw gratis SSL (VPS of dedicated hosting-gebruikers) te activeren, zoekt u naar de optie in uw WHM.

Helaas ondersteunt InMotion Hosting geen automatische installatie van Let's Encrypt SSL-certificaten (in tegenstelling tot SiteGround or A2-hosting). U krijgt root-toegang en u moet het zelf installeren. Je kunt vinden de gedetailleerde instructies in deze zelfstudie.

stap 1 - auto ssl installeren bij inmotion hosting - belangrijk voor zakelijke websites
Om uw gratis SSL-optie te activeren, logt u in op uw Account Management Portal (AMP).
stap 2 - auto ssl installeren bij inmotion hosting - belangrijk voor zakelijke websites
Klik op "Aan / Uit" om uw gratis SSL in te schakelen. Ja, het is echt zo simpel.

Beheerde WordPress-hosting

InMotion managed WordPress-platform wordt geleverd met gratis CDN, Jetpack Personal / Professional en ingebouwde WP-site builder - BoldGrid.

inmotion wordpress hosting
Schermafbeelding van de beheerde WordPress Hosting-deals van InMotion.

Host en stuur uw e-mails van InMotion Hosting

E-mail hosting bij InMotion Hosting is eenvoudig en pijnloos te beheren.

U kunt alle e-mailgerelateerde taken beheren vanuit uw accountbeheervenster (AMP) of via cPanel.

het instellen van e-mails met behulp van inmotion hosting-versterker
Stel uw e-mails in bij InMotion Hosting AMP of log in op cPanel dashboard> E-mail ACcount> Installatie Mail-client.

Voorgeïnstalleerd CMS (Joomla, WordPress, Drupal)

Tijdbesparing - Ontvang InMotion Hosting om CMS- of cart-applicaties voor u te installeren wanneer u bestelt.

* Opmerking: weergegeven in de .GIF-afbeelding zijn oude prijzen. InMotion Hosting heeft de prijs in juni 3.99 verhoogd naar $ 2018 / mo.

Vooraf geïnstalleerde CMS en webapplicaties bij Inmotion
InMotion Hosting serverconfiguratie tijdens bestelling.

Geen harde limiet voor inodes op Business Hosting-abonnement

Merk op dat InMotion Hosting geen harde limiet instelt voor het aantal inodes.

Terwijl de meeste anderen (met een vergelijkbaar prijsbereik) 100,000 - 250,000-inodes per account beperken.

inmotion hosting inode limieten
Schermafbeelding van ondersteuning voor de community van InMotion.

Webdesign-service tegen een redelijke prijs

Tijdwinst voor bedrijven: ontvang InMotion (tijdens het afrekenen) om een ​​website van één pagina te ontwerpen en te bouwen in 2-dagen voor $ 99.

QuickStarter is een website van één pagina gemaakt door InMotion Hosting designexperts met uw bedrijfsvisie in het achterhoofd.

5. Voldoende ruimte om te groeien

Bij het runnen van een website is één ding waar je altijd rekening mee moet houden ruimte voor uitbreiding. Misschien krijg je vandaag 50-hits per dag, maar over een jaar of een paar dagen kan dat misschien wel elke dag 1,000 overstijgen, misschien zelfs nog meer.

Gelukkig heeft InMotion Hosting een zeer breed scala aan plannen die je stapsgewijs kunt upgraden naarmate je groeit. Er is ook de mogelijkheid om over te schakelen naar VPS of speciale hostingplannen als u vindt dat de gedeelde plannen nog steeds te beperkend voor u zijn.

volledige reeks hostingopties bij inmotion hosting
Verschillende hostingplannen bij InMotion Hosting (bijgewerkte prijs).

Verward voelen? Welke InMotion Hosting is van plan om mee te gaan?

Te veel keuzemogelijkheden krijgen, kan soms ook hoofdpijn zijn. Als je niet zeker weet wat je nodig hebt, hier zijn mijn 2 centen;

Bepaal of u Shared, VPS of Dedicated Server-hosting verkiest.

Voor degenen die server-roottoegang of speciale vereisten zoals aangepaste software nodig hebben, zou u willen overwegen VPS hosting om te beginnen.

Voor alle anderen is het waarschijnlijk dat een van de gedeelde plannen het goed voor je zal doen (het is gebruikelijk om eerst op de laagste laag in te kopen).

InMotion heeft drie verschillende niveaus van Business Class Hosting - Launch, Power en Pro.

Hoewel ze van vergelijkbare aard zijn, biedt elke hogere laag meer functies, zoals meer add-on-domeinen, geparkeerde domeinen of iets anders. Het belangrijkste om op te merken is hoeveel websites elk plan ondersteunt - als u maar één site hoeft te draaien, kiest u gewoon voor Launch, het laagste pakket.

Onthoud dat deze pakketten op elk moment kunnen worden geüpgraded, alles wat u hoeft te doen is het prijsverschil bij te vullen.

6. 90-dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Sommige webhosts proberen misschien weg te komen zonder geld-terug-garantie of beperken u tot een belachelijke 3-dag of 14-dagperiode. InMotion Hosting biedt een van de langste proefperioden in het bedrijf - een oogverblindende 90-dagen!

Telkens binnen die 90-dagen kunt u een accountannulering aanvragen samen met een volledige terugbetaling, als u niet tevreden bent met wat u hebt gekocht.

Servicevoorwaarden en -garanties van InMotion Hosting

Alle 6-abonnementen voor de maand en langere termijn voor onze Business, VPS en Reseller Hosting-pakketten worden gedekt door onze ongeëvenaarde niet-goed-geld-terug-garantie van 90. Alle Dedicated Servers en alle maandelijks gefactureerde VPS- en Reseller Hosting-pakketten komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling voor 30-dagen.

- Bron: InMotion Hosting Gebruiksvoorwaarden

7. Bespaar 50% als u nu InMotion Hosting bestelt

De gedeelde hosting van InMotion is gewoonlijk geprijsd op $ 6.99 / 8.99 / 15.99 per maand voor respectievelijk hun lancerings-, power- en pro-plan.

Als je via onze speciale promo-link bestelt, bespaar je tot 50%, betaal je slechts $ 3.99 / 5.99 / 13.99 per maand op je eerste factuur.

beoordeling prijsinvloed
InMotion Hosting-korting - Shared hosting begint bij $ 3.99 / mo.

Klik hier om deze speciale korting nu te krijgen*

* Affiliatelink


Nadelen van InMotion Hosting

Hoewel InMotion een van de weinigen is die een volledige vijfsterrenreview van me hebben gekregen, moet ik toch erkennen dat niets perfect is.

Laat me wat van de niet zo bemoedigende punten over hen met je delen.

1. Na het eerste aanmelden stijgen de prijzen

Wanneer u zich aanmeldt met InMotion Hosting, dat wat ik de huwelijksreisperiode noem. U betaalt kortingen en zowel u als de gastheer zijn blij. Helaas duurt dit maar de duur van uw eerste contract. Wanneer het tijd is om te vernieuwen, krijgt u te maken met volledige kosten.

Dit betekent dat u voor een verlengingsperiode van 24-maand $ 7.99 / 9.99 / 15.99 per maand moet betalen, afhankelijk van het plan.

Het nog droeviger nieuws is dat dit niet allemaal over InMotion Hosting gaat en in feite een industrienorm is. De praktijk heeft door de jaren heen veel klachten gekregen.

Als dit iets is waar je ECHT bezwaar tegen hebt, ga dan naar een host die dit niet in de praktijk uitoefent, zoals interserver.

2. Geen onmiddellijke accountactivering

Om fraude te voorkomen, voert InMotion geen onmiddellijke accountactivatie uit. Dat betekent dat u moet worden geverifieerd via de telefoon voordat ze uw account activeren - een klein ongemak voor degenen die buiten de VS wonen, zoals ik.

Ik ben in Maleisië, aan de andere kant van de wereld dan de VS. Gegeven tijdsverschillen en slechte gesprekskwaliteit soms, kan het een echte puinzooi zijn.

3. Serverlocatie alleen in de Verenigde Staten

Gebruikers van InMotion Hosting mogen hun websites alleen in de Verenigde Staten hosten. Je kunt kiezen tussen Los Angeles (West) of Washington DC (Oost) wanneer je je plan bestelt - maar dat is het dan. Voor gevorderde gebruikers heeft u een Content Delivery Network (CDN) nodig of gaat u met andere hostingbedrijven (Hostinger ondersteunt bijvoorbeeld 8-serverlocaties in de VS, EU en Azië).

Kies om te hosten tussen Washington, DC of Los Angeles, CA-datacenter.


InMotion Hosting Plans

Shared Hosting Plans: Launch, Power, Pro

Er zijn drie gedeelde webhostingplannen bij InMotion Hosting: Launch, Power en Pro. Hier zijn de snelle details:

LancerenPowerPro
websites26U / l
Gratis eerste domein
Geparkeerd domein626U / l
Opslag / gegevensoverdrachtU / lU / lU / l
Betere serverprestaties
Klaar voor e-commerce
Geautomatiseerde gegevensback-up
Aanmeldprijs$ 3.99 / maand$ 5.99 / maand$ 13.99 / maand

* Opmerking: U / L = Onbeperkt. Alle gedeelde hostingprijzen op basis van bestellingen met onze speciale promotie en driejarig abonnement.

VPS-hostingplannen: 1000HA, 2000HA, 3000HA

Hun drie VPS-hostingplannamen klinken als iets uit Star Wars: 1000HA-S, 2000HA-s en 3000HA-s.

Dit zijn de belangrijkste functies voor deze plannen:

1000 HA-S2000 HA-S3000 HA-S
RAM (GB)468
SSD-opslag (GB)75150260
Gegevensoverdracht (TB)456
Toegewijde IP-adressen345
Resource Monitoring
Gratis SSL
Aanmeldprijs$ 24.99 / maand$ 39.99 / maand$ 59.99 / maand

* Opmerking: alle VPS-hostingprijzen op basis van een jaarabonnement.


InMotion Hosting Alternatieven & Vergelijking

We hebben tot nu toe veel aandacht besteed aan InMotion Hosting, maar voor degenen onder u die nog steeds niet onder de indruk zijn, vrees niet - er zijn andere opties. BlueHost, SiteGround en A2 Hosting zijn drie populaire alternatieven. Persoonlijk zou ik ook A2 Hosting en SiteGround aanbevelen. Beide zijn ook grote honden in webhosting die uitgebreide plannen bieden tegen concurrerende prijzen.

Alternatieven #1: SiteGround

SiteGround Hosting - Top keuze voor Maleisische en Singaporese websites.
Schermafbeelding van de startpagina van SiteGround> Klik om te bestellen.

SiteGround is opgericht in 2004 en heeft kantoren in Bulgarije, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Zowel InMotion Hosting als Siteground hebben een solide reputatie op basis van hun geweldige serverprestaties en klantenondersteuning. InMotion Hosting is goedkoper en wordt geleverd met een 90-day niet-goed-geld-terug-garantie. Siteground heeft echter betere functies, waaronder een ingebouwde cache, NGINX, enz. De laatste heeft ook een betere spreiding van serverlocaties, dwz de VS, Europa en Azië.

Bekijken

Alternatieven #2: A2-hosting

Screenshot van A2 Hosting startpagina> Klik om te bestellen.

Het bedrijf A2 Hosting bestaat al sinds 2001. Toen het voor het eerst de scène raakte, stond het bekend als Iniquinet. Het werd toen hernoemd als A2 Hosting in 2003 als een eerbetoon aan de geboortestad van de oprichter - Ann Arbor, Michigan.

Het bedrijf heeft datacenters op drie locaties, met het primaire datacenter in Michigan en extra servers in Amsterdam en Singapore, Azië.

Bekijken

Alternatieven #3: BlueHost

Screenshot van BleuHost homepage> Klik om te bestellen.

Een ander populair webhostingbedrijf is BlueHost. Ze worden vaak vergeleken met InMotion Hosting, hoewel ons onderzoek heeft gesuggereerd dat InMotion Hosting beter is in termen van serverprestaties en live chatondersteuning. BlueHost is echter rond 15% goedkoper dan InMotion Hosting op de lange termijn.

Bekijken


Vonnis: Is InMotion een Ja?

Ik beschouw InMotion Hosting als een zeer goed webhostingbedrijf - de webhost staat op de WHSR-lijst van beste web hosting, beste e-mailhostingbeheren en beste kleine zakelijke hosting.

Als u op zoek bent naar een webhostingserviceprovider met een goede reputatie en solide prestaties en klantenondersteuning biedt, dan is InMotion Hosting voor u. Onthoud ook dat ze over de faciliteiten beschikken om je plannen op elk gewenst moment op te schalen, dus ook toekomstbestendig.

Laten we hier een korte samenvatting geven van zijn voor- en nadelen:

Wie zou moeten hosten bij InMotion Hosting?

Ik raad het aan voor:

  • Kleine tot middelgrote bedrijfssites
  • Forums (Eenvoudige installatie van forum-software)
  • WordPress-gebaseerde sites (nieuw voor zelfs groot formaat)
  • Joomla en Drupal-sites


InMotion-hosting bestellen

Shared Hosting van InMotion, oorspronkelijk geprijsd op $ 6.99 / 8.99 / 15.99 / mo voor Launch, Power en Pro Plan.

Als u via onze speciale promo-link bestelt, bespaart u tot 50% (de prijzen dalen tot $ 3.99 / 5.99 / 13.99 / mo) op uw eerste factuur.

beoordeling prijsinvloed

Klik: https://www.inmotionhosting.com/business-hosting-promo/*

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.