BlueHost review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: feb 02, 2019
BlueHost
Plan in herziening: Basic
Beoordeeld door:
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: Februari 02
Samenvatting
BlueHost wordt aanbevolen door WordPress.org en een populaire hosting keuze sinds het vroege 2000. We denken dat BlueHost de juiste oproep is voor kleine bedrijven en individuele bloggers die een budgethostingoplossing willen.

Ik weet zeker dat je tientallen, zo niet meer, BlueHost-recensies op internet hebt gezien. Veel van deze reviews gaan over dezelfde dingen - de onbeperkte hostingfuncties van BlueHost, gratis domeinaanbod en de 30-dag geld-terug-garantie.

Dit is niet een van die beoordelingen.

Ik gebruik BlueHost shared hosting service sinds 2005 (heel oud BlueHost-abonnement - BlueHost Platinum Pak, server Box508.Bluehost.com). Dat was voordat het bedrijf werd verkocht Endurance International Group (EIG), voordat het bedrijf zijn website opnieuw vormgegeven had en lang voordat het bedrijf VPS en toegewijde plannen aan hun hostingdiensten toevoegde.

In deze review krijgt u de inside scoop van een 10 + jaar BlueHost-klanten.

Klaar? Laten we erin duiken.

Over BlueHost Hosting

  • Hoofdkantoor: Burlington, Massachusetts, VS.
  • Opgericht: 2003, door Matt Heaton en Danny Ashworth
  • Services: Shared, VPS, dedicated en cloud hosting


Wat staat er in deze BlueHost-recensie?

BlueHost-plannen en prijzen

Vonnis


Bestel BlueHost Shared Hosting voor $ 2.95 / mo

Er is geen kortingsbon of promotiecode nodig. Koop gewoon via onze promolink (zie hieronder) en u krijgt 55% korting op uw eerste BlueHost-factuur.

BlueHost Basic begint bij $ 2.95 / mo, Plus $ 5.45 / mo en Prime $ 5.45 / mo (abonnement voor 36-maand).

BlueHost Discounted Price vs Non-discounted Price

Niet alle BlueHost-prijzen zijn hetzelfde. Als exclusieve partner van BlueHost kunnen wij u de beste BlueHost-deal bieden. Deze speciale korting is van toepassing op alle gedeelde hostingpakketten - Starter, Plus en Business Pro.

Ter referentie zijn hier de prijzen voor en na de korting (36-maandabonnement) ter vergelijking.

BlueHost Shared PlansZonder kortingMet kortingBesparingen (in 3 jr)
Basic$ 7.99 / maand$ 2.95 / maand$ 181.44
Plus$ 10.99 / maand$ 5.45 / maand$ 199.44
Prime$ 14.99 / maand$ 5.45 / maand$ 343.44

Krijg deze exclusieve BlueHost-korting, klik hier


Voordelen van BlueHost Hosting

1- Uitstekende serverprestaties: gemiddelde hosting-uptime boven 99.95%

Naast de twee grote netwerkuitval (gemeld in augustus 2013 en december 2013) als gevolg van routerproblemen in het gegevenscentrum van EIG dat zich in Provo, Utah bevindt, is de BlueHost-server stabiel en zelden meer dan 10 minuten gedaald.

Onze testsite die wordt gehost bij BlueHost scoorde gemiddeld boven 99.98% uptime in 2018. Raadpleeg onderstaande afbeeldingen voor BlueHost-uptime-resultaatmonsters.

BlueHost-uptime (juli 2018): 100%
BlueHost-uptime (juni 2018): 99.99%
BlueHost-uptime (maart 2018): 99.98%

Vorige records

* Klik op de afbeelding om te vergroten.

Mar 2017: 99.99%

Jul 2016: 100%

bluehost uptime 072016

Mar 2016: 100%

bluehost - 201603

Sept, 2015: 100%

bluehost sept uptime - site is niet beschikbaar voor 1637 uren

Apr 2015: 100%

BlueHost-uptime-score voor de afgelopen 30-dagen (maart / april 2015)

Jan 2015: 99.97%

BlueHost-uptime-score voor de afgelopen 30-dagen (Dec 2014 / Jan 2015)

Aug 2014: 99.98%

BlueHost-uptime-record voor de afgelopen 30-dagen (augustus 2014)


2- Serversnelheid (TTFB onder 500ms) voldoet aan verwachting

Als het gaat om de snelheid van de server, voldoet Bluehost-prestaties aan mijn verwachtingen. Met een gemiddelde Time-To-First-Byte (TTFB) van onder 500ms op Webpage Test, heeft Bluehost voldoende snelheid voor de huidige webstandaard.

WebpageTest.org Snelheidstest

Snelheidstest op Jan 29th, 2018: Testsite als eerste antwoord geretourneerd in 488ms.

Wat Bitcatcha betreft, slaagde Bluehost er in om een ​​algemene B-score te behalen met Amerikaanse servers die respectievelijk 23ms en 64ms-respons voor West Coast- en East Coast-servers behaalden.

Bitcatcha snelheidstest

Maart 2017: B +. Langere laadtijd voor aanvraag uit VS (w) en (E); maar beter resultaat in het algemeen in vergelijking met de vorige test.
bluehost feb 2016 snelheid
Februari 2016: B. BlueHost heeft 23 en 26 milliseconden gebruikt om te reageren op testservers aan de west- en oostkust van de Verenigde Staten. Webhost beoordeeld als "B" in vergelijking met de benchmark van Bitcatcha.


3 - Goed erkende merken in de hostingsector

Met meer dan 20-jaren onder hun riem heeft Bluehost een gevestigde reputatie in de hostingsector en is het vrij bekend bij ervaren bloggers en website-eigenaren. Dit wordt verder gecementeerd door het feit dat WordPress.org hen officieel aanbeveelt als een van de favoriete webhosts voor hun platform.

Aanbevolen door WordPress.org

Officiële verklaring van WordPress.org: "Gemakkelijk schaalbaar en ondersteund door legendarische 24 / 7-ondersteuning door interne WordPress-experts." (bron)


4- Positieve resultaten in WHSR Hosting Surveys (2013 & 2016)

We hebben een onderzoek in december 2013 en vroegen 35-webexperts om hun hostingadvies. BlueHost kwam naar voren als de #2 meest aanbevolen webhost in de enquête.

Lori Soard, Paul Crowe, Kevin Muldoon en Sharon Hurley hebben BlueHost-hosting aanbevolen.

webhosting stemmen
16-webhostingsmerken werden genoemd in deze enquête.

BlueHost in WHSR's 2016-enquête

We deden een andere onderzoek in 2016. Deze keer hebben we meer dan 200-respondenten geïnterviewd.

BlueHost viel op als de #3 meest bekende merken en werd gemiddeld (score 2.2) beoordeeld door 13-gebruikers.

Het aantal webhosting-merken dat in de enquête wordt genoemd.

BlueHost Gebruikersfeedback (uit WHSR's 2013-enquête)

We vroegen: "Als je maar één webhost zou kunnen aanbevelen, wie zou dat dan zijn?"

Lori Soard - Radio-persoonlijkheid, gepubliceerde auteur, LoriSoard.com

Voor een eerste blogger zou ik BlueHost aanbevelen.Lori Soard

Hoewel dit hostingbedrijf een paar gemengde beoordelingen krijgt, worden ze aanbevolen door WordPress, een van de meest populaire blogplatforms. Het hostingbedrijf biedt ook een automatische installatie van WordPress, waardoor het snel en gemakkelijk kan worden opgezet voor iemand zonder veel webdesignervaring. Onbeperkte schijfruimte en bandbreedtetransfer zijn ook een leuke toevoeging. Tarieven beginnen bij $ 4.95 / maand (als u vooraf betaalt), dus het is ook redelijk geprijsd voor iemand die dingen uitprobeert.

Ik vind het ook leuk dat nieuwkomers 24 / 7 op verschillende manieren kunnen ondersteunen (online, via de telefoon of via e-mail).

Kevin Muldoon - Pro-blogger, KevinMuldoon.com

Kevin Muldoon

De eerste keer dat bloggers in eerste instantie niet veel bronnen gebruiken.

Daarom zou ik een goed gedeeld hostingbedrijf zoals BlueHost aanbevelen. Zodra hun website is begonnen met het genereren van meer verkeer, kunnen ze hun hostingvereisten beoordelen.

Sharon Hurley - Professionele webschrijver, SharonHH.com

Sharon HH

Ik heb de afgelopen 5-jaren 6- of 7-webhostingserviceproviders gebruikt, waaronder veel van de populaire shared hostingproviders.

Ik blijf terugkomen naar Bluehost, waar ik momenteel meer dan tien domeinen host. Het is een geweldige gastheer voor sites met weinig tot gemiddeld verkeer en alles wat je wilt is eenvoudig in te stellen. Ik ben onder de indruk van hun uptime en hun technische supportafdeling is uiterst snel en behulpzaam als er ooit een probleem is.

Michael Hyatt - NY Times Bestseller Author, MichaelHyatt.com

Michael

Als u WordPress gebruikt zoals ik aanraad, hebt u ook een hostingservice nodig.

En BlueHost is de beste webhost voor WordPress.

Lisa - Webontwikkelaar, Website Hosting Rating

Ik heb Bluehost 4 uit 5 geclassificeerd. Bluehost is een veelzijdige en goede webhost voor beginners en WordPress-gebruikers. Uw site op Bluehost zal profiteren van de nieuwste beveiligings- en prestatiefuncties.

[...] Bluehost is goedkoop (echt goedkoop), heeft een solide uptime trackrecord en is heel gemakkelijk om mee te beginnen (vooral voor beginners en voor WordPress-sites).


5- Uitgebreide zelfhulpdocumenten en videozelfstudies

Omdat er veel tutorials en zelfdocumenten online beschikbaar zijn, is BlueHost een stuk eenvoudiger te leren en te gebruiken als je een beginner bent.

Ik was in staat om een ​​aantal eenvoudige problemen op te lossen door gewoon hun artikelen te lezen of door de video-tutorials in het verleden te bekijken.

BlueHost-zelfstudies op YouTube.


6- Volledige account dagelijkse back-up en herstel

Bluehost biedt dagelijkse back-up en volledige restauratie van hun hostingplannen, wat geweldig is omdat een back-up van uw website dagelijks belangrijk is.

Als uw website uitvalt of als u terug wilt naar een oudere staat, kunt u deze eenvoudig herstellen door deze via hun live chats aan te vragen.


7- Nieuwkomersvriendelijk - gebruiksvriendelijk bedieningscentrum

De algemene onboarding-ervaring bij BlueHost verliep soepel.

En ik hou ervan hoe BlueHost op maat ontworpen dashboard werkt.

Alle frequent gebruikte apps en functies zijn gegroepeerd in het gedeelte 'website' op het dashboard van BlueHost.


8- Voldoende ruimte om te groeien

Als uw site groter wordt, geeft BlueHost zijn gebruikers voldoende ruimte om te groeien met de mogelijkheid om tegen een redelijke prijs te upgraden naar verschillende hostingplannen. U kunt uw gedeelde hostingplannen upgraden naar VPS en dedicated hosting.

Zie plan details in de volgende tabel.

Gedeeld - PrimeVPS - VerbeterdDedicated - Enhanced
OpslagruimteOnbeperkt60 GB1 TB (gespiegeld)
RAMGedeelde4 GB8 GB beschikbaar
bandbreedteOnbeperktOnbeperkt10 TB
IP-adressen24
Support24 / 724 / 724 / 7
Aanmelden (36-mo)$ 5.95 / maand$ 29.99 / maand$ 99.99 / maand
Vernieuwingspercentage$ 14.99 / maand$ 59.99 / maand$ 159.99 / maand


Nadelen van BlueHost Hosting

1- Prijsstijgingen tijdens verlenging

BlueHost berekent een hoge prijs als het gaat om het vernieuwen van uw plannen.

Alleen al het basisplan springt omhoog van $ 2.95 / mo naar $ 7.99 / mo wanneer u verlengt, wat een 170% (!) Prijsverhoging is.

BlueHost-plannen
Aanmelden (36-mo)
Vernieuwing
Laat uw omzet
Basic
$ 2.95 / maand
$ 7.99 / maand
170%
Plus
$ 5.95 / maand
$ 10.99 / maand
84%
Prime
$ 5.95 / maand
$ 14.99 / maand
151%


2- Onbeperkte hosting wordt beperkt door verschillende gebruiksbeleid

Een ander nadeel is dat hun onbeperkte hosting is niet echt "onbeperkt".

Als u hun beleid leest, zult u zich realiseren dat er een aantal voorbehouden zijn aan hun onbeperkte hosting, zoals het feit dat ze geen onbeperkte ruimte bieden voor online opslag. Dit alles maakt hun "onbeperkte hosting" vrij beperkt.

Onbeperkte hosting van BlueHost wordt beperkt door de verwerkingstijd, het geheugen en de inodes van de server.

Wat "Onbeperkt" van Bluehost betekent.

Beperkingen in BlueHost-databasegebruik.

Bluehost onbeperkte hostingruimte.


3- De meeste serverupgrades en extra functies zijn duur

Bluehost voorziet elke gebruiker van alle basisfunctionaliteiten die hij nodig heeft om zijn website op al zijn hostingplannen te hosten. Als u echter serverupgrades wilt hebben of meer functies aan uw website wilt toevoegen, gaat dit u kosten.

Hoewel Bluehost geweldige algemene hostingplannen biedt, is het feit dat het upgraden van servers en het toevoegen van functies behoorlijk kostbaar kunnen zijn, een enorm nadeel voor het hostingbedrijf.


Prijzen: Hoeveel is BlueHost Hosting?

BlueHost Shared Hosting-prijzen

BlueHost shared hosting heeft drie varianten: Basic, Plus en Prime. De belangrijkste kenmerken en prijzen van elk plan worden weergegeven in de onderstaande tabel.

BlueHost Plus en Prime hebben dezelfde aanmeldingsprijs ($ 5.45 / mo), maar ze verlengen met een heel andere snelheid ($ 10.99 / mo versus $ 14.99 / mo). Als u het niet zeker weet, begin dan met een lager abonnement (Plus) en upgrade indien nodig later.

BasicPlusPrime
websites1OnbeperktOnbeperkt
Opslagruimte50 GBOnbeperktOnbeperkt
Email account5OnbeperktOnbeperkt
Gratis domein111
addon Domeinen0OnbeperktOnbeperkt
Inodes Limit50,000 *50,000 *300,000
Private SSL 1
Promoprijs
(Termijn 36-maand)
$ 2.95 / maand$ 5.45 / maand$ 5.45 / maand
Vernieuwingspercentage
(Termijn 24-maand)
$ 7.99 / maand$ 10.99 / maand$ 14.99 / maand

* Officiële ToS geeft aan dat in de meeste gevallen geen actie wordt ondernomen totdat Basic- en Plus-gebruikers de 200,000-inodes overschrijden.

BlueHost VPS Hosting-prijzen

BlueHost VPS-abonnementen kosten $ 19.99 / ma, $ 29.99 / mo, en $ 59.99 / ma. Algemene kenmerken en prijzen van BlueHost VPS hosting voldoen aan de huidige marktstandaarden. Hun prijzen zijn niet goedkoop vergelijken met andere vergelijkbare VPS-hostingproviders; maar ze zijn ook niet duur.

Serverspecificaties en belangrijkste functies zoals hieronder.

EigenschappenStandardVerbeterdeUltimate
CPU Core224
RAM2 GB4 GB8 GB
Disk Space30 GB60 GB120 GB
bandbreedteOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
IP-adres122
Prijs$ 19.99 / maand$ 29.99 / maand$ 59.99 / maand


Korting: BlueHost Shared Hosting op $ 2.95 / ma

Er is geen kortingsbon of promotiecode nodig. Koop gewoon via onze promolink (zie hieronder) en u krijgt 55% korting op uw eerste BlueHost-factuur.

BlueHost Basic begint bij $ 2.95 / mo, Plus $ 5.45 / mo en Prime $ 5.45 / mo (abonnement voor 36-maand).

BlueHost Discounted Price vs Non-discounted Price

Niet alle BlueHost-prijzen zijn hetzelfde. Als exclusieve partner van BlueHost kunnen wij u de beste BlueHost-deal bieden. Deze speciale korting is van toepassing op alle gedeelde hostingpakketten - Starter, Plus en Business Pro.

Ter referentie zijn hier de prijzen voor en na de korting (36-maandabonnement) ter vergelijking.

BlueHost Shared PlansZonder kortingMet kortingBesparingen (in 3 jr)
Basic$ 7.99 / maand$ 2.95 / maand$ 181.44
Plus$ 10.99 / maand$ 5.45 / maand$ 199.44
Prime$ 14.99 / maand$ 5.45 / maand$ 343.44

Krijg deze exclusieve BlueHost-korting, klik hier


Vonnis: BlueHost wordt aanbevolen voor ...

Aangezien je bij het aanmelden slechts ~ $ 5 / mo betaalt, worden BlueHost shared hosting services als goed beschouwd.

De webhost scoorde 52 in ons 80-punt beoordelingssysteem en beoordeelde als een 4-sterrenhost.

Daarvoor denk ik dat BlueHost een uitstekende keuze is voor kleine bedrijven en website-eigenaren die op zoek zijn naar een budgethostingoplossing.

Het is vermeldenswaard dat BlueHost tal van nieuwste beveiligings- en prestatiefuncties biedt - NGINX-architectuur, aangepaste servercache, HTTP / 2, SSD-opslag, enz. Deze functies zijn echter alleen beschikbaar voor diegenen die bereid zijn extra te betalen. GoPro, het best presterende shared hosting plan van BlueHost, kost $ 13.95 / mo bij aanmelding ($ 23.99 / mo bij verlenging). WordPress Hosting (die officieel wordt aanbevolen door WordPress.org), nu met een nieuw dashboard en een geïntegreerde marktplaats, kost $ 19.99 / mo (en $ 39.99 / mo bij verlenging).

BlueHost-alternatieven

Hier zijn enkele BlueHost-alternatieven waarin u mogelijk geïnteresseerd bent.

  • A2-hosting - Solide serverprestaties, zowel gedeelde als VPS-hostingplannen zijn op dezelfde manier geprijsd als BlueHost.
  • InMotion Hosting - Hier host ik deze site (WHSR); concurrerende VPS-hostingplannen.
  • Hostinger - Een van de beste goedkope hosting-diensten in 2018; gedeeld hostingplan wordt geleverd met een goedkoop prijskaartje en innovatieve functies.
  • SiteGround - Een beetje duur, maar je krijgt waar je voor hebt betaald; premium hostingdiensten met live chat-ondersteuning van topklasse.
  • Hostgator Cloud - Hostgator is eigendom van dezelfde eigenaar van BlueHost, EIG; hun cloudplannen kunnen een goed alternatief zijn voor BlueHost VPS.

Ook - u kunt BlueHost vergelijken met andere hostingbedrijven die we in het verleden hebben beoordeeld hier. Ter uw referentie, BlueHost vs Hostgator en BlueHost vs InMotion Hosting zijn de twee meest voorkomende zoekopdrachten op WHSR.

Voor meer informatie of om BlueHost te bestellen, bezoek (koppeling opent in een nieuw venster): https://www.bluehost.com

(P / S: de bovenstaande links zijn affiliate links - als u via deze link koopt, zal het mij als uw verwijzer crediteren. Zo houd ik deze site levend voor 9-jaren en voeg ik meer gratis hosting-beoordelingen toe gebaseerd op een echte testaccount - uw steun wordt zeer op prijs gesteld. Kopen via mijn link kost u niet meer - sterker nog, ik kan u garanderen dat u de laagst mogelijke prijs krijgt voor BlueHost hosting.)

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.