ASmallOrange Review

Gereviewed door: Jerry Low. .
  • Beoordeling bijgewerkt: feb 10, 2020
ASmallOrange
Plan in beoordeling: Klein
Beoordeeld door:
Rating:
Beoordeling bijgewerkt: Februari 10
Samenvatting
Kortom, A Small Orange is een niet-overdrijvende host die wordt geleverd met uitstekende technische ondersteuning maar een hoger prijskaartje. De host wordt aanbevolen als u het niet erg vindt om een ​​beetje extra te betalen voor kwaliteitsvolle klantenondersteuning.

A Small Orange (ASO) werd meer dan tien jaar geleden in 2003 in Atlanta opgericht.

Op de een of andere manier was het bedrijf toen een paar jaar later in mede-eigendom en werd het geleid door Douglas Hanna. En in 2012 was A Small Orange stil overgenomen door Endurance International Group, dat ook tientallen populaire hosting-merken bezit, waaronder iPage, Hostgatoren BlueHost.

Tegenwoordig is het hoofdkantoor gevestigd in Austin, Texas, en heeft het een dynamisch 80-persoonsteam en host het meer dan 45,000-websites.

Om de best mogelijke service te bieden, onderhoudt ASO twee verschillende in de VS gevestigde servers in Dallas, Texas en Dearborn, Michigan.

Beide datacenters beschikken over krachtige, carrier-neutrale netwerken.

ASO is vastbesloten om uw gegevens te beveiligen en de datacenters bevatten een reeks beveiligingsfuncties, waaronder 24 / 7 / 365 on-site supporttechnici; fysieke ID-controles, biometrische toegang en keycard-toegang; en volledige CCTV-bewaking die wordt ondersteund door digitale opname in het bestand.

* Opmerking: we hebben niet langer een account bij A Small Orange op het moment van schrijven.

Vergelijk A Small Orange met andere hosts

Voor uw referentie, hier is wat je krijgt op minder dan $ 5 / mo met andere goedkope hostingdiensten.

Functies / WebhostASOBlueHostIn bewegingA2-hostingGezicht
Plan in beoordelingSmallPlusLancerenSwiftextra
SSD strorage
De overdracht van gegevens50 GBOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Opslagruimte5 GB50 GBOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Gratis dagelijkse back-up
Server locatie wij alleenwij alleenwij alleenVS, EU, AziëVS, EU, Azië
Volledige terugbetaling proef90 dagen30 dagen90 dagenAnytime30 dagen
MEER WETENReviewReviewReviewReview
Speciale korting?
Aanmeldprijs
(12-maanden)
$ 7.17 / maand$ 2.95 / maand$ 3.95 / maand$ 3.82 / maand$ 1.63 / maand

Een Small Orange Hosting Plannen

Shared Hosting

ASO gedeelde hostingplannen zijn er in drie verschillende grootten: Tiny Plan (500 MB opslag, 5 GB bandbreedte, 1 domein), Medium Plan (15 GB opslag, 150 GB bandbreedte, onbeperkt aantal domeinen) en het grote plan (30 GB-opslag, 500 GB-bandbreedte, onbeperkt domein).

Prijzen variëren van $ 7.17 / mo tot $ 25 / mo.

Alle gedeelde hostingplannen bevatten SSD-harde schijven, Ondersteuning voor 24 / 7 / 365 live chat, e-mailhosting met POP3, IMAP en webmailtoegang, FTP & SFTP-toegang, Weebly website builderen databasebeheer via phpMyAdmin.

Klanten kunnen ook een groot aantal verschillende scripts installeren en configureren met de Softaculous automatische scriptinstallatie, die is inbegrepen gratis bij elke hostingaccount.

Mijn ervaring met A Small Orange

Ik ben in maart 2015 begonnen met het testen van ASO shared hosting service en hier zijn mijn bevindingen.

Wat ik leuk vind aan ASO Hosting

  • Ruimte om uit te breiden - Kortom, u hoeft zich geen zorgen te maken over het ontgroeien van uw webhost bij ASO.
  • Geen overselling - ASO overselt niet - je krijgt waar je voor betaald hebt.
  • Aanvullende services voor eigenaren van bezige websites - Naast haar hostingservices biedt ASO webontwerp, serverbeheer en SEO-services, wat volgens mij een enorm pluspunt is voor drukke ondernemers.

Wat ik niet leuk vind - nadelen en problemen

  • Niet erg betrouwbaar - De gemiddelde uptime-score voor A Small Orange is 99.8%, wat lager is dan gemiddeld voor hostingdiensten in deze prijsklasse.
  • Gebrek aan keuze op serverlocatie - U kunt alleen uw websites hosten in de Verenigde Staten; terwijl sommige andere hostingbedrijven met hetzelfde prijskaartje dat toestaan kies uw hostinglocatie.
  • Iets prijzig - Je kunt maar één website hosten op $ 7.17 / mo - dit is een beetje duur en lastig voor gebruikers met meerdere websites.
  • Account opschortingsregels - Als u de toegewezen bandbreedte overschrijdt, kan uw ASO-account worden opgeschort totdat verdere betaling is verricht (lees de TOS hieronder). Stel je voor dat je site geluk had, op de voorpagina van Reddit belandde en je wist het niet - rampspoed.

A Small Orange TOS (11 - gebruik bandbreedte)

11.2. Als uw account het toegewezen bedrag overschrijdt, behoudt A Small Orange zich het recht voor: a) de account te schorsen tot het begin van de volgende toewijzing, b) de account opschorten totdat meer bandbreedte wordt gekocht tegen een extra vergoeding, c) de account opschorten totdat u upgrade naar een hoger pakketniveau en / of d) u extra kosten in rekening brengt voor de overschotten.

Een klein oranje uptime-overzicht

We hebben in maart 2015 een WordPress dummy-site op ASO opgezet en het volgende is de uptime-scores die we hebben geregistreerd (met behulp van Uptime Robot). Merk op dat het laatste record dat we verzamelden dateerde in juli 2016 - we volgen niet langer de hosting van A Small Orange op het moment van schrijven.

ASO-uptime-score voor juli 2016 - 99.83%

tijdens uptime juli 2016
Een Uptime-score voor Small Orange Hosting voor juni / juli 2016 - 99.83%

ASO-uptime-score voor februari 2016 - 99.87%

aso - 201603
De testsite die op A Small Orange wordt gehost, was in maart meer dan 40 minuten leeg. ASO scoorde onder 99.99% uptime voor twee opeenvolgende maanden.

ASO-uptime-score voor februari 2016 - 99.79%

aso feb 2106 uptime - 1 uur 14 min stroomuitval door 500-fout op feb 10
Een uv-score van Small Orange in Feb 2016. De testsite ondervond een storing van 1 uur en 14 minuten als gevolg van een serverfout op Feb 10th, 2016.

ASO-uptime-score voor september 2015 - 100%

aspt spt uptime
Uptime-score voor Small Orange voor september 2015: 100% uptime - ASO blijft een van de weinige 5-sterren-hosts op WHSR.

ASO-uptime score (juli 2015)

ASO host uptime voor juli 2015. De testsite is de afgelopen 804-uren niet lager geweest.

ASO Hosting Uptime Score (Mac - Apr 2015)

ASO-uptime (maart - april 2015)

Een Small Orange Server Speed ​​Test

We controleren de reactiesnelheid van onze testsite vanaf 8 verschillende locaties en vergelijken de resultaten met 10 miljoen andere websites op BitCatcha.

De resultaten zijn als volgt -

ook feb 2016 responssnelheid
Krediet: Bitcatcha. Je kunt leren hoe server snelheid werkt in dit artikel.

Gebruikersfeedback: Ervaring van anderen bij A Small Orange

Opmerking van Jerry: we hebben een aantal onderzoeken gedaan en werkte met enkele website-eigenaren voor hun hostingbeoordeling.

Voor A Small Orange hebben we Ryan Chang, eigenaar van Nuke Blogger, als onze gast om zijn ervaring te delen. Zijn blog werd eerder gehost op A Small Orange en het volgende is zijn onbewerkte ASO-recensie. Deze mening hoort er alleen toe Ryan en weerspiegelt niet noodzakelijk de mening van mij of de WHSR van het team.

ASO Review door Ryan Chang

Toen ik mijn website Nukeblogger startte, was ik op zoek naar een webhostingplan met premiumfuncties, wat schaalgrootte en veel ondersteuning. Ik strompelde ASO na wat rondkijken. Als u een branchekenner bent, weet u misschien dat ASO eigendom is van de Endurance International Group (EIG), een groep die veel lage kwaliteit en over het algemeen zwendelgastheren heeft. Ik wist niet van EIG toen ik me aanmeldde en ik was behoorlijk ongerust toen ik erachter kwam. Gelukkig was ASO een uitzondering op de ESV-regel (tot nu toe). Ik heb me aangemeld voor het "kleine" gedeelde hostingplan.

Plannen en specificaties

Het is vrij duidelijk dat ASO niet te duur is - hun plannen zijn niet erg duur, maar hebben weinig 'waarde' - bijvoorbeeld, terwijl andere hosts 10gb of 50gb aanbieden voor $ 5 / maand, ASO biedt 1GB. Deze 1GB is echter een SSD-ruimte. Hoewel mijn website niet erg snel was, was het bijna nooit traag of laag. Ik had nooit databaseproblemen of PHP-problemen zoals bij veel budgethosts. Het heeft ook alle standaardfuncties zoals cPanel en Softaculous.

Wat ik het allerbeste vind - klantenondersteuning

Het meest verbazingwekkende deel over A Small Orange is hun ondersteuning. Hun ondersteunend personeel antwoordde ALTIJD binnen 1 uur (in ticket-ondersteuning). Het merendeel van het personeel is professioneel. In feite was hun niveau 3-ondersteuning vaak beter dan de niveau 1-ondersteuning die ik van veel GVE-hosts genoot. Voor zover ik me herinnerde, was het personeel heel behulpzaam en de chat personeel antwoordde binnen 10 seconden tot elk bericht dat ik ze stuurde.

Wat ik niet leuk vind - gebrek aan "waarde"

Ik heb veel positieve dingen over A Small Orange besproken, maar het is niet perfect - een van de valkuilen is de prijs. Het is niet extreem duur (het basisplan is slechts $ 35 per jaar), maar het geeft ERG weinig schijfruimte en bandbreedte voor die prijs - alleen 500mb in feite. Je kunt absoluut niet meer dan een site op die hoeveelheid ruimte hosten.

Bij voorbeeld SiteGround bieden veel meer add-ons (vooraf geconfigureerde server, dagelijkse back-up, malwarescan, onbeperkt aantal domeinen) tegen een lagere prijs als u het vergelijkt met een Small Orange Large-abonnement.

Voors:

  • Grote steun
  • Goede uptime
  • Standaard specificaties van de industrie

nadelen:

  • Slechte waarde
  • Gekocht door EIG

Wie zou A Small Orange moeten gebruiken?

Kortom, ik denk dat A Small Orange geweldig is voor beginners tot webhosting die de extra ondersteuning en optimalisatie nodig hebben om hun websites te helpen - het is zeker niet voor mensen die veel waarde hechten aan de prijs, en als je een geavanceerde professional bent die op zoek naar snelle hosting, er is echt niet veel nodig om te betalen voor de premium prijs van A Small Orange in ruil voor kwaliteitsondersteuning die u niet nodig zult hebben.

Echter, voor beginners die wat handhouding nodig hebben, is het een geweldige gastheer.

Bottom line - Is A Small Orange geschikt voor u?

Naar mijn mening biedt A Small Orange niet de beste hosting service in de stad. Het grote nadeel dat ik zie is hun dure prijskaartje - het betalen van $ 15 / mo om meerdere websites te hosten op een standaard hostingaccount is een uitschakeling voor de meeste ondernemers en bloggers (domeinnamen zijn tegenwoordig zo goedkoop).

Hun kwalitatieve klantenondersteuning en geen overkragend beleid kunnen iets zijn waar gebruikers wel in graven.

Een kleine oranje alternatieven

Voor meer informatie, bezoek https://www.asmallorange.com/

Over Jerry Low

Oprichter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - een hostingreview die wordt vertrouwd en gebruikt door gebruikers van 100,000. Meer dan 15 jaar ervaring in webhosting, affiliate marketing en SEO. Bijdrager voor ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com en meer.