Mijn hostingverhaal: Downtown Host Review

Artikel geschreven door:
 • Hostinggidsen
 • Bijgewerkt: mei 08, 2019

Ik heb nu websites ontworpen voor bijna 15 jaar, eerst voor mijn eigen plezier en later voor anderen als betaalde webdesigner.

In die anderhalf jaar heb ik verschillende gastheren geprobeerd. Ik gebruik momenteel drie verschillende hosts voor mijn verschillende websites, vanwege verschillende functies en dergelijke, maar Downtown Host is snel mijn geworden favoriete webhost en degene waar ik de meeste van mijn sites ophoud. Ze zijn opgericht in 2001, dus al meer dan 10-jaren.

Webhostingproblemen

Als u langer dan drie seconden in de webontwerpindustrie bent geweest, heeft u waarschijnlijk problemen met een of meer hosts. Er zijn weinig dingen die nog verergerender zijn dan het overzetten van uw sites naar de nieuwe server, omdat u denkt dat het goed bij u past en dat u dan problemen tegenkomt die niet kunnen worden opgelost.

Deze problemen kunnen dingen omvatten als:

 • Trage laadtijden
 • Te veel rusttijd
 • Verdwijnende updates - u update en het duurt niet
 • Hackers komen vanaf de backend in uw sites
 • Gebrek aan klantenservice
 • Langzame reactie van klantenservice
 • Facturatiefouten
 • Slechte technische ondersteuning
 • Technische ondersteuning door iemand in een ander land en je begrijpt niet wat hij zegt vanwege een dik accent
 • Beperkingen die u niet had verwacht voor zover bandbreedte of aantal domeinen u kunt toevoegen

Van al deze problemen moet ik zeggen dat trage of slechte klantenservice het ergste is. Ik kan het missen van een paar functies missen, als ik er omheen kan werken. Ik kan af en toe een factuurfout verwerken. Slechte klantenservice is een van de moeilijkste dingen om mee om te gaan, omdat het het onmogelijk maakt om welk probleem dan ook op te lossen. Het volgende dat de meeste problemen veroorzaakt, is trage laadtijd of stilstandtijd. Uw bezoekers raken gefrustreerd over deze dingen en u verliest zaken.

In het verleden heb ik een aantal ware gruwelverhalen gehad over het verdwijnen van sites en het opnieuw moeten bouwen (dat leert je heel snel om altijd een back-up van je sites te maken). Daarbovenop heb ik hosts gehad die proberen te overladen door te snel te factureren, wisseldagdatums veranderen, dubbel factureren voor dezelfde diensten, enzovoort. Toen was er de tijd dat al mijn sites zonder duidelijke reden naar beneden gingen en de gastheer probeerde me te vertellen dat het gewoon mijn einde moest zijn. Vreemd, omdat het hetzelfde was op elke computer die ik probeerde en voor iedereen die ik vroeg om toegang te krijgen tot mijn sites aan hun kant. Je kunt je voorstellen dat ik een beetje wantrouwig ben web hosting bedrijven en die eerlijkheid en klantenservice zijn twee van de kwaliteiten die het belangrijkst voor mij zijn.

Mijn ervaring met Downtown Host

Downtown Hosting Website

Ik ben in september van 2007 overgestapt naar Downtown Host voor het merendeel van mijn accounts.

Ik ben nu bijna vijf jaar bij hen, dat is de langste die ik ooit bij een enkel hostingbedrijf heb doorgebracht. Bijna onmiddellijk zag ik het verschil in de klantenservice. Ik hoefde niet te vragen of ze een verhuizing van mijn websites aanbieden als een beleefdheid, boden ze aan.

De paar keer dat ik problemen heb gehad met iets, hebben ze binnen enkele minuten op mijn e-mails gereageerd, niet dagen of uren. Op een keer kostte het een paar dagen om een ​​probleem met de backend te achterhalen, maar ze hielden contact en hielden me op de hoogte van de voortgang. Ik moet zeggen dat de technische ondersteuningsmensen bij Downtown Host deskundig en aangenaam zijn.

Toen mijn site werd aangevallen door hackers, hielpen ze me om het terug te brengen naar waar het was en hebben ze me wat informatie gegeven om het te beveiligen. Dit waren zaken waar ze me niet mee hoefden te helpen, omdat het hacken niet gerelateerd was aan hun servers, maar ze namen de tijd om me te helpen omdat ze de kennis hadden en in staat waren.

Geen enkel hostingbedrijf is perfect 100% van de tijd. Ik zou graag onbevooroordeeld willen blijven in deze review en problemen rapporteren, maar ik heb er simpelweg niet veel van gehad. Ik ben niet gelieerd aan Downtown Host, behalve dat ik mijn sites bij hen host, en ik word niet door hen betaald om deze recensie te schrijven. Ik rapporteer gewoon mijn persoonlijke ervaring als een van hun klanten. Is er hier en daar af en toe een blip?

Natuurlijk. Wat het verschil maakt bij Downtown Host is dat ze snel, professioneel en tot mijn tevredenheid op die problemen reageren. Dat is wat me jarenlang op hun servers laat hosten.

Soorten hosting

Downtown Hosting Website

Downtown Host biedt shared hosting, basic hosting en reseller hosting-accounts. Als u meer specifieke services nodig heeft, hebben ze verschillende opties, zoals semi-dedicated, dedicated of virtual private servers.

Hoewel de kosten kunnen variëren, als je dat gewoon nodig hebt basishosting voor een enkele site, u kunt 10 GB aan ruimte en 200 GB-bandbreedte krijgen voor slechts $ 4.95 per maand als u zich aanmeldt voor het langste abonnement en vooraf betaalt. U kunt ook maandelijks betalen als u zich niet wilt binden aan een dergelijke langetermijninvestering.

Als u meerdere domeinen wilt hosten, heeft u meer ruimte nodig. Hun "Shared Gold" -account biedt 20 GB schijfruimte en de mogelijkheid om onbeperkte domeinen toe te voegen voor ongeveer $ 25.95 per maand. U bespaart meer als u enkele maanden tot drie jaar van tevoren betaalt.

Hosting Features

De functies van Downtown Host zijn uitstekend voor de meeste websites. Er is een live demo van hun controlepaneel op hun website, zodat u er een draai aan kunt geven. Met dit paneel heeft u toegang tot alles wat hun servers te bieden hebben. Het bevat Fantastico, waarmee je eenvoudig WordPress, PHPList en vele andere open source-programma's kunt installeren. Hiermee wordt het programma geïnstalleerd en wordt uw SQL-database automatisch gemaakt, waardoor deze perfect is voor de niet-technische website-eigenaar. Mogelijkheden zijn onder meer:

 • Voorpagina-extensies
 • Robijn
 • Fantastisch
 • SQL Wizards
 • SpamAssassin
 • RV Skin
 • Website statistieken
 • Onbeperkte domeinparking
 • Ondersteunt streaming media
 • CGI-Bin
 • Server Side omvat

Technische specificaties

De specificaties voor hosting variëren, maar shared hosting van het pakket dat de meeste mensen zullen kiezen, dus we zullen hier naar kijken.

 • Dual Quad Core-servers - 8
 • Minimaal 12000mb RAM
 • CentOS Linux
 • Redundante verbindingslijnen
 • Redundante stroomback-up
 • Litespeed Web Server
 • Dagelijkse siteback-up

Support

Downtown Hosting Website

Downtown Host heeft live ondersteuning voor 24 / 7. Technische ondersteuning kan worden bereikt door een ticket op de website in te dienen, technische ondersteuning per e-mail te verzenden of door een telefoongesprek te voeren. Zoals ik eerder al zei, zijn reactietijden altijd erg snel geweest voor mij. Onafhankelijke beoordelingen van verschillende persoonlijke blogs lijken allemaal positief.

Klanten op de site bieden testimonials over waarom ze Downtown Host leuk vinden. Ze bieden ook een 30-daagse geld-terug-garantie.

Laatste korting

Downtown Hosting Website

Scrol naar beneden op de 'Startpagina' om te weten te komen welke speciale aanbiedingen momenteel beschikbaar zijn (in het gedeelte 'Huidige promotie') om een ​​beetje extra geld te besparen.

Bezoek Downtown host hier online: http://www.downtownhost.com/, of volg ze @downtownhost.

Over Lori Soard

Lori Soard werkt sinds 1996 als freelance schrijver en redacteur. Ze heeft een bachelor in Engels onderwijs en een doctoraat in journalistiek. Haar artikelen zijn verschenen in kranten, tijdschriften, online en ze heeft verschillende boeken laten publiceren. Sinds 1997 heeft ze gewerkt als webontwerper en promotor voor auteurs en kleine bedrijven. Ze werkte zelfs voor een korte tijd het rangschikken van websites voor een populaire zoekmachine en het bestuderen van diepgaande SEO-tactieken voor een aantal klanten. Ze geniet graag van haar lezers.