Преглед на HostRocket

Ревидирани од: Џери Лоу. .
  • Преглед Ажуриран: Окт 18, 2018
HostRocket
План за преглед: SSD Премиум
Ревидирани од:
Рејтинг:
-
Прегледано ажурирано: Октомври 18, 2018
Резиме
Преглед на HostRocket во процес, ве молиме да се вратите за рејтингот и повеќе детали подоцна.

Основана од Брендан Бредер и Џон Рејс, HostRocket е околу од 1999.

Компанијата е со седиште во Клифтон Парк, Њујорк во САД; каде што поседува и води свој центар за податоци. Хостинг компанијата нуди широк спектар на различни хостинг услуги и во моментов има повеќе од клиентите на 50,000.

Го напуштивме HostRocket пред неколку години и веќе не е домаќин на сметка со компанијата. Оттука, стариот преглед и рејтингот беа отстранети. Ве молиме посетете ја интернет мрежата за повеќе детали: http://www.hostrocket.com; или, проверете ги нашите критики за хостинг провајдери слични на ракетата.

Веб хостинг услуги слични на HostRocket

Веб-домаќинКарактеристикиЦенаОценка на WHSR
iPage хостинг Домаќин неограничено веб-страници во една сметка
Избор за хостинг за најдобар буџет на WHSR #1
1.99 $ / месечноРејтинг на веб-домаќинХостинг Оценка на компанијатаВеб хостинг ОсвртиВеб хостинг рејтингХостинг ѕвезда рејтинг
Прочитај Преглед
eHost Домаќин неограничено веб-страници во една сметка
Слободен Мапа на Builder со 1,000 + теми
2.75 $ / месечноРејтинг на веб-домаќинХостинг Оценка на компанијатаВеб хостинг ОсвртиВеб хостинг рејтингХостинг ѕвезда рејтинг
Прочитај Преглед
Во движење 90 дена целосна гаранција за враќање на парите
Специјален попуст, зачувај го 40% на првата сметка
4.19 $ / месечноРејтинг на веб-домаќинХостинг Оценка на компанијатаВеб хостинг ОсвртиВеб хостинг рејтингХостинг ѕвезда рејтинг
Прочитај Преглед
BlueHost Домаќин неограничено веб-страници во една сметка
Слободен Мапа на Builder со 300 + теми
3.95 $ / месечноРејтинг на веб-домаќинХостинг Оценка на компанијатаВеб хостинг ОсвртиВеб хостинг ОсвртиХостинг ѕвезда рејтинг
Прочитај Преглед
A2 Хостинг Достапен + исклучително брзо SSD хостинг
Постојана безбедност со бесплатен HackScan
4.97 $ / месечноРејтинг на веб-домаќинХостинг Оценка на компанијатаВеб хостинг ОсвртиВеб хостинг рејтингХостинг ѕвезда рејтинг
Прочитај Преглед
Fatcow хостинг Домаќин неограничено веб-страници во една сметка
Бесплатна точка и кликнете на градител на веб-страница
3.15 $ / месечноРејтинг на веб-домаќинХостинг Оценка на компанијатаВеб хостинг ОсвртиВеб хостинг ОсвртиХостинг ѕвезда рејтинг
Прочитај Преглед
Hostgator Бесплатни бесплатни броеви и SSL за Biz план
Специјален попуст, купон „WHSR30“
3.71 $ / месечноРејтинг на веб-домаќинХостинг Оценка на компанијатаВеб хостинг ОсвртиВеб хостинг рејтингВеб Домаќинот Празна ѕвезда рејтинг
Прочитај Преглед
Хостинг на GreenGeeks 300% зелен хостинг
Домаќин неограничено веб-страници во една сметка
4.90 $ / месечноРејтинг на веб-домаќинХостинг Оценка на компанијатаВеб хостинг ОсвртиВеб хостинг рејтингХостинг ѕвезда рејтинг
Прочитај Преглед
Хостинг на WebHostingHub 90 дена целосна гаранција за враќање на парите
Специјален попуст, освен 60%; активирање на врската
1.99 $ / месечноРејтинг на веб-домаќинХостинг Оценка на компанијатаВеб хостинг ОсвртиВеб хостинг рејтингХостинг ѕвезда рејтинг
Прочитај Преглед
Arvixe хостинг Домаќин неограничено веб-страници во една сметка
60 дена целосна гаранција за враќање на парите
4.00 $ / месечноРејтинг на веб-домаќинХостинг Оценка на компанијатаВеб хостинг ОсвртиВеб хостинг рејтингХостинг ѕвезда рејтинг
Прочитај Преглед

Ве молиме пратете ни го Вашиот HostRocket преглед

Ако сте постоечки корисници на домаќинот Rocket, зошто да не го кажете вашето искуство со HostRocket? Ние им даваме целосни кредити на работата на нашите рецензенти и ги наградуваме вистински долари.

За Џери Лоу

Основач на WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - преглед на хостинг доверлив и користен од корисниците на 100,000. Повеќе од 15 години искуство во веб хостинг, Филијалата маркетинг и SEO. Соработник на ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com и многу повеќе.