Dot5 Хостинг Преглед

Ревидирани од: Џери Лоу. .
  • Преглед Ажуриран: Окт 21, 2018
Хостинг на Dot5
План за преглед: Dot 5
Ревидирани од:
Рејтинг:
Прегледано ажурирано: Октомври 21, 2018
Резиме
Дали Dot 5 хостинг се уште е добар како и старите денови? Доколку буџетот хостинг купувачи одат со Dot 5? Нашето искуство вели "Не". Но, тоа беше 5 - 6 години одат; можеби хостинг компанијата се промени од тогаш? Ако сте постоечки клиент на Dot 5, ве молиме внесете ги вашите повратни информации на дното на оваа страница.

Хостинг Dot5 е основана во 2002 година и беше стекната од страна на моќната International Endurance International Group (EIG) пред неколку години. Dot 5 беше еден од реномирани буџети што се враќа во златните денови. Компанијата за хостирање беше избрана како "најдобар веб-домаќин на буџет" во голем број на веб-страници за хостинг, вклучувајќи Хостинг- Ревју и Top-10-Веб-хостинг.

Моето искуство со Dot 5 хостинг

FYI, Dot 5 беше одличен буџетски веб-домаќин и јас го користав за хостирање на моето хобиско место.

За жал, Dot 5 услугата се претвори навистина лошо во 2008 / 2009. Поддршката на корисниците беше буквално непостоечки и хостинг серверите имале долги и чести прекини. Заминав и оттогаш го следев Dot 5 хостинг. Да бидам искрен, не сум сигурен дали овој веб-домаќин е добар или лош денес. Оценката на ѕвездата во овој преглед е базирана на моето искуство 5 / 6 години. Од надвор, Dot 5 Хостинг цена изгледа привлечна; но дали тоа обезбедува добар хостинг сервис како нејзината сестринска компанија, iPage и eHost? Немам идеа.

За повеќе повикување и алтернатива, можеби ќе сакате да ја проверите и мојата Најдобра хостинг избира 5.

Ако сте постоечки корисник на Dot 5, ве молиме да го споделите со нас вашето искуство. Или, ако можете да ни напишете детален преглед на 1,000 зборови на Dot 5, контактирајте со нас и видете дали можеме да работиме овде (плаќаме пари за легитимни хостинг рецензии!).

Посетете Dot 5 хостинг онлајн

За повеќе детали или да нарачате Dot 5 хостинг, посетете: http://www.dot5hosting.com

За Џери Лоу

Основач на WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - преглед на хостинг доверлив и користен од корисниците на 100,000. Повеќе од 15 години искуство во веб хостинг, Филијалата маркетинг и SEO. Соработник на ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com и многу повеќе.