Објавување и услови

Член од Џери Лоу. .
Ажурирано: февруари 27, 2020

Ние ја почитуваме приватноста и безбедноста на нашите корисници. Ве молиме, прочитајте го следново за да разберете вашите права на оваа веб-страница, безбедноста на вашите лични податоци, Услови за користење на веб-сајтот, и нашата заработка откривање.

WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) користи колачиња - мали текстуални датотеки што се поставени на вашата машина за да му помогнат на веб-сајтот да обезбеди подобро корисничко искуство.

Кои се колачиња?

Колачињата се користат да ги задржат корисничките параметри, да складираат информации за работи како шопинг коли и кликање на врски со филијали, и да обезбедат податоци за следење на апликации од трети страни како Google Analytics.

Како правило, колачињата ќе го подобрат вашето искуство во прелистувањето.

Оневозможување на колачиња

Сепак, може да претпочитате да ги оневозможите колачињата на оваа страница и на други. Најефективен начин да го направите ова е да ги оневозможите колачињата во вашиот прелистувач.

Можете да ги промените поставките на прелистувачот со кликнување на соодветниот линк на следниов начин: Firefox, Chrome, Internet Explorer и / или сафари.

Предлагаме да се консултирате со делот за помош на вашиот интернет пребарувач или да погледнете За овој вебсајт на колачиња кој нуди насоки за сите модерни прелистувачи.


Политика на приватност

Може да дадете одредени лични податоци, како што се вашето име и презиме и адреса за е-пошта, кога ќе се претплатите на нашиот билтен или преземете ги нашите бесплатни ресурси.

Ние ги почитуваме и сме посветени на заштита на вашата приватност. Ние не продаваме или на друг начин не даваме лични информации на други компании за маркетинг на сопствени производи или услуги. Ние ќе ги зачуваме вашите лични податоци онолку колку што вашата претплата е активна или колку што е потребно за да ви обезбедиме услуги или ако е потребно да ги почитуваме нашите законски обврски, да ги решаваме споровите и да ги спроведуваме нашите договори.

Ние го задржуваме правото да ги откриете вашите лични информации како што се бара со закон (на пример, да се усогласат со покана за на суд, налог, или судски налог) и кога веруваме дека откривање е неопходно да ги заштитиме нашите права, да се избегне судски постапки, заштита на вашата безбедност или за безбедноста на други, да ги истражат измамите и / или да одговорат на барањето на владата. Ние исто така можеме да откриеме информации за Вас ако утврдиме дека таквото објавување треба да се направи заради национална безбедност, спроведување на законот или други прашања од јавен интерес.


Условите за користење на веб-страница

WebHostingSecretRevealed.com и WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) е единствено во сопственост на WebRevenue Inc., компанија регистрирана во Labuan FT, Малезија.

Компанија бр. LL07351. Седиште: Единечно ниво 13-A Главна канцеларија кула, Финансиски парк Labuan, 87000, Сојузна територија на Labuan, Малезија.

Овие Услови ги поставуваат условите помеѓу вас и нас кога пристапувате до нашите веб-страници - WebHostingSecretRevealed.com и WebHostingSecretRevealed.net ("Веб-страница"). Овие Услови се однесуваат на сите корисници и посетителите на веб-страницата. Вашето користење на веб-страницата значи дека прифаќате и се согласувате да се придржувате кон овие Услови и Политиката за приватност и колачиња (како што е наведено погоре) што се смета дека е дел од овие Услови. Овие Услови влегуваат во сила од денот на вашата прва употреба на веб-страницата.

1. Прифатлива употреба

Вие не смеете да ги користат нашите веб-страница во било кој начин кој предизвикува или може да предизвика оштетување на веб-сајт или оштетување на достапноста или достапност на веб страница; или на било кој начин кој е незаконско, нелегално, измама или штетни, или во врска со било незаконско, нелегално, измама или штетни цел или активност.

Вие не смеете да ги користат нашите веб-сајт да го умножувате, продавница, домаќин, пренесува, испрати, повторна употреба, објавува или дистрибуира било каков материјал кој се состои од (или се поврзани со) било шпионски софтвер, компјутерски вируси, тројански коњи, црви, удар дрвосечач, rootkit или други злонамерни компјутерски софтвер.

Не смеете да спроведувате никакви систематски или автоматски активности за собирање податоци (вклучувајќи без ограничување - стружење, ракување со податоци, екстракција на податоци и собирање податоци) на или во врска со нашата веб-страница без наша изречна писмена согласност.

Не смеете да ја користите нашата веб-страница за пренос или испраќање несакани комерцијални комуникации.

Вие не смеете да ги користат нашите веб-сајт за какви било цели поврзани со маркетинг и без наша изречна писмена согласност.

2. Интелектуална сопственост

Освен ако не е поинаку наведено, ние или нашите лицензори ги поседуваме правата на интелектуална сопственост на веб-страницата и материјалот на веб-страницата. Предмет на лиценцата подолу, сите овие права на интелектуална сопственост се задржани.

Можете да ги гледате, да ги преземате само за целите на кеширање и да печатите страници од веб-страницата за ваша лична употреба, во зависност од ограничувањата наведени подолу и на други места во овие услови за користење.

Вие не мора да:

 • објавување на материјал од оваа веб-страница (вклучувајќи републикација на друга веб-страница), без правилно припишување на работата на оваа веб-страница преку кликање врска (во било кој формат);
 • продаваме, изнајмување или под-лиценца материјал од веб-сајт;
 • покаже било каков материјал од веб-сајт во јавноста;
 • се репродуцира, дупликати, копирате или на друг начин ги искористат материјал на нашата веб-страница за комерцијални цели;
 • уредувате или на друг начин менувате било каков материјал на веб страната; или
 • редистрибуирате материјал од оваа веб-страница.

3. нашата одговорност

 • НИШТО ВО ОВИЕ УСЛОВИ ИСКЛУЧУВА ИЛИ ОГРАНИЧУВА ОДГОВОРНОСТА ЗА: (А) СМРТ ИЛИ ЛИЧНА ПОВРЕДА ПРИЧИНА НА НАШАТА НЕБРЕЖНОСТ; (Б) ФИЛУЛУЛТОРСКА мислителство; ИЛИ (В) БИЛО ДРУГА ЗАГУБА ИЛИ ШТЕТА ЗА КОИ ОДГОВОРНОСТ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ОГРАНИЧУВА ИЛИ ИСКЛУЧЕН СО ЗАКОН.
 • НИЕ НЕ СЕ ОДГОВОРНИ ЗА БИЛО КАКВА ЗАГУБА ИЛИ ШТЕТА ВКЛУЧИТЕЛНО ДИРЕКТНИ, ИНДИРЕКТНИ, СЛУЧАЈНИ, ПОСЕБНИ, КАЗНЕНИ ИЛИ ПОСЛЕДИЧНИ ШТЕТИ, ИЛИ БИЛО КАКВА ЗАГУБА НА ПРОФИТ, ПРИХОДИ, ПОДАТОЦИ ИЛИ НА УПРАВУВАЊЕ СО ВРЕМЕТО ШТО ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ИЛИ ВО ВРСКА СО ВАШЕТО КОРИСТЕЊЕ НА ВЕБ-САЈТ.
 • Содржината на оваа веб-страница не претставува професионален совет или детално упатство. Додека ние се обидуваме да осигуриме дека содржината на веб-страницата е точна, реномирана и со висок квалитет, НЕ ДАВАМЕ ПРЕТСТАВУВАЊЕ ИЛИ ГАРАНЦИЈА, ДАЛИ Е ИЗРЕЧНИ ИЛИ ИМПЛИЦИРАНИ ВО ОДНОС НА СОДРЖИНАТА И КАКО ДА СЕ СОДРЖАТ СОДРЖИНАТА ТОЧНО ЗАВРШИ ИЛИ ТЕКОВНИ. НЕМА ДА БИДЕМЕ ОДГОВОРНИ ЗА БИЛО КАКВИ ИЗВРШЕНИ ОДНОСИ ОД КАКВА БИЛО КАКВА СОДРЖИНА НА ВЕБ-САЈТОТ ОД ВАС ИЛИ БИЛО ТРЕТИ ЛИЦА.
 • Веб-страницата содржи рецензии на хостинг провајдери и други онлајн услуги објавени од корисниците на веб-страницата. Ставовите изразени во овие прегледи се ставовите на рецензент и не WebRevenue АД НЕ СЕ ОДГОВОРНИ ЗА БИЛО КАКВИ грешки или неточности содржани во рамките на Рецензии ИЛИ ЗА БИЛО КАКВА ЗАГУБА НА БИЛО КАКОВ ВИД страдате, меѓу кои и вашата репутација, КАКО РЕЗУЛТАТ НА РЕВИЗИЈАТА.
 • Веб-страницата може да содржи линкови до други веб-сајтови или материјали кои се надвор од нашата контрола. Ние не сме одговорни за содржината на некој веб-сајт на трети лица.
 • Веб-страницата може да содржи рекламирање и спонзорство. Рекламни и спонзори се одговорни за обезбедување дека материјалот поднесен за вклучување на Веб-страницата е во согласност со применливите закони и индустриски кодекси за пракса. Предмет клаузула 3.1, НИЕ НЕМА ДА БИДЕ ОДГОВОРЕН ЗА БИЛО КАКВИ грешка или неточност во рекламирање и спонзорство МАТЕРИЈАЛИ ИЛИ ЗА БИЛО КАКВА ЗАГУБА НА БИЛО КАКОВ ВИД КОЈА страдаат како резултат на таквото рекламирање или спонзорство.
 • Вие признавате дека горенаведените исклучоци и ограничување на одговорноста се разумни со оглед дека веб-страницата само прикажува информации и критики во однос на производите и услугите на трети страни.

4. Општи услови

 • Ние можеме да ги ажурираме овие Услови од време на време поради правни или регулаторни причини или да дозволиме правилно функционирање на веб-страницата. Сите промени ќе бидат известени преку соодветна објава на веб-страницата. Промените ќе се однесуваат на употребата на веб-страницата откако ќе се даде известување. Ако не сакате да ги прифатите новите Услови, не треба да продолжите да го користите Веб-сајтот. Ако продолжите да го користите веб-сајтот по датумот на кој промената стапува на сила, вашата употреба на веб-страницата покажува дека вашиот договор е обврзан со новите Услови.
 • Вие не смеете да доделите некое од вашите права или да префрлите некоја од вашите обврски според овие Услови на кое било друго лице.
 • Ако одлучиме да не применуваме или да спроведуваме некое право што го имаме против вас во одредено време, тоа не нè спречува да одлучуваме да го применуваме или да го спроведуваме тоа право.
 • Ние нема да бидеме одговорни за какво било прекршување на овие Услови, предизвикани од околностите кои се надвор од нашата разумна контрола.

Започнете со користење на веб хостинг тајната Откриени

Треба да се согласите со нашите правила за користење и користење -


Заработи обелоденување

WHSR прифаќа форми на готовинско рекламирање, спонзорство, платени вложувања или други форми на компензација.

Ние правиме пари кога некој ќе стави банер или спонзориран пост на нашата страница; или кога нашите посетители кликнете на affiliate линк и направете купување.

Да се ​​разбере подобро како нашите хостинг осврти работи - прочитајте го нашиот страница за разгледување политика.

Општи услови

WebHostingSecretRevealed.com и WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) е единствено во сопственост на WebRevenue Inc., компанија регистрирана во Labuan FT, Малезија. Компанија бр. LL07351.

Седиште: Единечно ниво 13-A Главна канцеларија кула, Финансиски парк Labuan, 87000, Сојузна територија на Labuan, Малезија.

Дел од веб-страницата е колаборативен блог напишана од група на поединци. Ставовите на писателот во нивните статии се само негови и не можат да ги одразуваат ставовите на КОСР. Можете да дознаете повеќе за нашиот тим во За нас страница.