Кодекс на купон за меѓусервер

Член напишан од:
  • Забава
  • Ажурирано: Март 11, 2020
Interserver сподели услуга за хостирање

Код за купони: WHSRPENNY

Дали сте заинтересирани за Interserver дели хостинг? Сега можете да ги испробате за само 0.01 долари за еден месец со пром-кодот „WHSRPENNY“ (кликнете тука за да нарачате).

Обелоденување: WHSR добива надоместоци за упатување од хостинг компании наведени на оваа веб-страница.

Детали за попуст и повеќе купони за Интерсервер

Како да ги користите Interserver попуст-купоните?

Кодовите за купони за интерсервер се користат на последната страница за исплата. Процесот е едноставен и директен. Копирајте го нашиот купонски код „WHSRPENNY“, посетете го Interserverи изберете го саканиот план за поттикнување. По доставувањето на некои основни информации за контакт и креирање на сметка, ќе дојдете на страницата за плаќање со линија „Опционално внесете купон за употреба“ (види слика). Залепете го купонскиот код во полето за текст.

Користење на кодови за забава Interserver на исходот од Interserver.
Внесете „WHSRPENNY“ во полето за купони.


Најчесто поставувани прашања Кодови за клипони GlowHost

Кој е ИнтерСервер?

Компанијата Интерссервер АД е основана од двајца средношколци Мајкл Лаврик и Johnон Кваliери. Компанијата е со седиште во Сеакукус, Newу ерси и е опфатена уште од 1999 година.

ИнтерСервер е помалку мејнстрим, но тешко е да ги погледнете минатите откако ќе се запознаете со компанијата. Веб-домаќинот е одлична зделка (споделен хостинг заклучен на 5 долари / месечно за живот), многу скалабилен; а нивниот сервер перформанси многу добро врз основа на нашето искуство. Можете да прочитате за посетата на мојата страница (да, ја посетив нивната канцеларија во 2016 година) и искуство со употреба овде.

Дали ИнтерСервер нуди бесплатен пробен период?

На некој начин - да. Споделениот хостинг на ИнтерСервер доаѓа со 30-дневна гаранција за задоволство. Ако поради некоја причина не сте задоволни од вашата сметка, можете да побарате враќање на средствата без прашање.

Како можам да направам плаќање во ИнтерСервер?

ИнтерСервер ги прифаќа сите главни кредитни картички и плаќање со PayPal.

Дали е хостинг на околината на Интерсервер пријателска?

Не, ИнтерСервер ги поседува своите центри за податоци во Newу Jerseyерси, САД и работи на конвенционално напојување.

Какви решенија за хостирање нуди ИнтерСервер?

ИнтерСервер нуди целосен опсег на веб-хостинг - од евтино заедничко хостирање до VPS и посветен сервер хостинг. Компанијата исто така обезбедува и други релевантни решенија на веб-страницата - вклучувајќи SSL сертификати, регистрации на домени и хостирање на ко-локација.

За Џери Лоу

Основач на WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - преглед на хостинг доверлив и користен од корисниците на 100,000. Повеќе од 15 години искуство во веб хостинг, Филијалата маркетинг и SEO. Соработник на ProBlogger.net, Business.com, SocialMediaToday.com и многу повеќе.