Контакт WHSR

Член од Џери Лоу. .
Ажурирано: февруари 27, 2020Ве молиме користете ја оваа форма за контакт за да дојдете до нас. Напишете кратко - како што ни пораките. Можете исто така да се поврзете со нас преку Facebook и Twitter.


За СССР и нашиот народ

Со WHSR управува тим од веб-развивачи и писатели.

Нашиот тим е мал, но ние сме исклучително фокусирани во создавање на најдобра содржина и алатки за нашите корисници. Една од клучните основи во срцето на сè што правиме е транспарентност бидејќи веруваме дека ова на крајот им помага на нашите читатели вистински да ги донесат можностите за најдобро купување.

Повратни информации и предлози

Мисли и предлози за нашата веб-страница? Сите сме уши!

Прашања за медиуми

Доколку пишувате статија за вести или блог пост за нас, ве молиме побарајте логоа, цитати или други потребни информации.

Барање за спонзорство

Ние сме горди спонзор на Apache Software Foundation, Ајде да шифрираме, WordCamp Куала Лумпур. Ако водите непрофитен проект релевантен за нашата индустрија и барате спонзор, посетете не!