Ulasan Web Hosting WHSR

Miturut Jerry Low & Tim WHSR
Dianyari: Bisa 07, 2020

60+ Ulasan Web Hosting & Fakta Cepet

Ana enem aspek utama sing diteliti nalika mbiji host host web: Kinerja performa, fitur penting, dhukungan pelanggan, kerjane pangguna, reputasi perusahaan lan umpan balik pangguna sing bisa uga verifikasi, uga rega. We netepake situs tes ing perusahaan hosting dhewe lan nggunakake dhaptar 80-point kanggo menehi rating kualitas layanan hosting. Sampeyan bisa ngerti luwih lengkap babagan cara menehi host host web kene.

Web HostLumbungtransferControlpricetrialCouponRatingDolan maring situs web
000webhost 1GB 10GB cpanel $ 0.00 / mo - -
000webhost.com
Langgeng 25 GB 1 TB Ing omah $ 10 / mo - WHSR10
awake.com
TMDHosting Unlimited Unlimited cpanel $ 5.95 / mo 60 Days -
tmdhosting.com
20i 10GB 50GB wordpress $ £ 4.58 / mo dina 30 -
20i.com
WPWebHost 30 GB Unlimited plesk $ 9.00 / mo 100 Days APRILDEAL50
wpwebhost.com
1 & 1 Hosting Unlimited Unlimited adat $ 4.99 / mo 30 Days -
1and1.co.uk
Kinsta 10 GB 20,000 kunjungan wordpress $ 25 / mo dina 30 -
kangkung.com
MightWeb 10GB Unlimited cpanel $ 4.95 / mo dina 30 -
mayweb.net
FastComet 15 GB SSD Unlimited cpanel $ 2.95 / mo dina 45 -
fastcomet.com
Temok 50 GB Unlimited cpanel $ 3.99 / mo 15 Days OLEG7513
Temok.com
ResellerClub Hosting Unlimited Unlimited cpanel $ 2.39 / mo 30 Days HOSTINGDEAL
resellerclub.com
Zyma Hosting 25 GB Unlimited cpanel $ £ 1.49 / mo 30 Days -
zyma.com
LiquidWeb 50 GB SSD 5 TB adat $ 66.33 / mo - WordPress33
liquidweb.com
Host1Plus Unlimited Unlimited cpanel $ 4.50 / mo 14 Days -
host1plus.com
Hostinger Unlimited Unlimited cpanel $ 3.99 / mo 30 Days Ngaktifake Link
hostinger.com
FastWebHost 20 GB Unlimited cpanel $ 2.95 / mo 30 Days Ngaktifake link
fastwebhost.com
GoGetSpace Unlimited Unlimited cpanel $ 3.99 / mo 30 Days WHSR-SPECIAL2017
gogetspace.com
ScalaHosting Unlimited Unlimited adat $ 6.95 / mo 30 Days -
scalahosting.com
SkyToaster 10 GB 500 GB cpanel $ 9 / mo 45 Days -
skytoaster.com
ZeroStopBits 10 GB Unlimited cpanel $ 3.50 / mo 30 Days -
zerostopbits.com
WP Engine 10 GB 50 GB wordpress $ 22.50 / mo 60 Days WPE3Free
wpengine.com
WebHostingHub Unlimited Unlimited cpanel $ 4.99 / mo 90 Days -
webhostinghub.com
WebHostFace 20 GB SSD Unlimited cpanel $ 1.09 / mo 30 Days WHSRPC
webhostface.com
StartLogic Unlimited Unlimited cpanel $ 5.99 / mo 30 Days -
startlogic.com
StableBox - - cloudlinux - - -
stabilbox.com
SiteGround 20 GB Unlimited adat $ 14.99 / mo 30 Days Pangaktifan link - Promo kedhaftar anyar
siteground.com
RoseHosting 8 GB 1000 GB cpanel $ 11.95 / mo 30 Days -
rosehosting.com
Pressidium Hosting 10 GB Unlimited wordpress $ 42 / mo 60 Days -
pressidium.com
PowWeb Unlimited Unlimited cpanel $ 3.88 / mo 30 Days -
powweb.com
PeoplesHost 5 GB 10 GB cpanel $ 8 / mo 60 Days -
peopleshost.com
Optimal Hosting - - wordpress - - -
optimalhosting.com
One.com 25 GB Unlimited cpanel $ 2.45 / mo 15 Days -
one.com
Omnis Network Unlimited Unlimited cpanel $ 5.95 / mo 30 Days -
omnis.com
Solusi Jaringan 300 GB - cpanel $ 9.96 / mo 30 Days -
networksolutions.com
Netmoly 10 GB Unlimited cpanel $ 5.95 / mo 45 Days WHSR
netmoly.com
Miss Hosting Unlimited Unlimited cpanel $ 8.31 / mo 45 Days -
misshosting.com
MidPase Unlimited Unlimited cpanel $ 3.48 / mo 30 Days -
midphase.com
Media Temple 20 GB 1 TB plesk $ 15.83 / mo 30 Days -
mediatemple.net
MDD Hosting 1 GB Unlimited cpanel $ 3.15 / mo 30 Days -
mddhosting.com
M3Server 30 GB 5 TB inhouse $ 15 / mo 30 Days WHSR20
m3server.com
LunarPages Unlimited Unlimited adat $ 6.95 / mo 30 Days -
lunarpages.com
Little Oak Hosting 5 GB 50 GB cpanel $ 6.67 / mo 30 Days -
singkawang.net
JustHost Unlimited Unlimited cpanel $ 7.95 / mo 30 Days -
langhost.com
IX Web Hosting - - - $ 2.95 / mo 30 Days (Link Aktifake)
ixwebhosting.com
iPage Unlimited Unlimited vdeck $ 2.49 / mo 30 Days (Link Aktifake)
ipage.com
InterServer Unlimited Unlimited cpanel $ 4.25 / mo 30 Days BANGKOK
interserver.net
InMotion Hosting Unlimited Unlimited cpanel $ 5.99 / mo 90 Days (Link Aktifake)
inmotionhosting.com
HostUpon Unlimited Unlimited cpanel $ 9.95 / mo 30 Days -
situs jeneng
HostRocket 5 GB 200 GB cpanel $ 9.98 / mo 30 Days -
hostrocket.com
HostPapa Unlimited Unlimited cpanel $ 4.95 / mo 30 Days WHSR
hostpapa.com
Hostmonster Unlimited Unlimited cpanel $ 8.45 / mo 30 Days -
hostmonster.com
HostMetro Unlimited Unlimited cpanel $ 3.95 / mo 30 Days -
hostmetro.com
Hostgator Unlimited Unmetered cpanel $ 8.95 / mo 45 Days KANGGO
hostgator.com
Warna Tuan rumah 10 GB 1000 GB cpanel $ 9.30 / mo 5 Days NEWVPS
hostcolor.com
GreenGeeks Unlimited Unlimited cpanel $ 3.95 / mo 30 Days (Link Aktivasi)
greengeeks.com
GoDaddy Unlimited Unlimited cpanel $ 9.39 / mo 30 Days (Link aktivasi)
godaddy.com
Lemak Unlimited Unlimited vdeck $ 4.08 / mo 30 Days -
langka
eHost Unlimited Unlimited cpanel $ 2.75 / mo 45 Days -
situs jeneng
DTS-NET 10GB Unlimited cpanel $ 0.63 / mo 60 Days WHSR
dts-net.com
DreamHost Unlimited Unlimited adat $ 8.95 / mo 97 Days WHSR25
situs jeneng
Dot5 Hosting Unlimited Unlimited vdeck $ 5.95 / mo dina 30 -
dothosting.com
Paradigm Crucial 30 GB Unlimited cpanel $ 10 / mo - -
crucialp.com
CoolHandle Unlimited Unlimited cpanel $ 4.95 / mo 30 Days -
coolhandle.com
BulwarkHost 5 GB 250 GB cpanel $ 3.12 / mo 30 Days WHSR40
sarangwit.com
BlueHost 50 GB Unlimited cpanel $ 3.95 / mo 30 Days (Link Aktifake)
bluehost.com
B3 Hosting 5 GB 50 GB cpanel $ 35.00 / mo - -
b3website.com
ASmallOrange 5 GB 50 GB cpanel $ 7.17 / mo 90 Days -
asmallorange.com
Arvixe Unlimited Unlimited cpanel $ 7.00 / mo 45 Days -
arvixe.com
AltusHost 10 GB Unlimited cpanel $ 5.95 / mo 45 Days -
altushost.com
A2 Hosting Unlimited Unlimited cpanel $ 4.90 / mo 30 Days WHSR / SAVE63
a2hosting.com


* Pambocoran Entuk: WHSR nampa ganti rugi saka konten situs web. Kita entuk mbayar nalika pangguna nggawe tuku liwat link ngubungake.






Cara Milih Host Web Sing Tengen?

Kepiye kepiye mutusake manawa host web apik? Apa fitur bandwidth lan disk diskon isih penting banget? Layanan hosting jinis sing kudu ditindakake?

Ayo kula mbantu sampeyan nemokake jawaban kanggo pitakonan kasebut lan liya-liyane. Aku bakal nuntun sampeyan ing dalan kanthi nglewati lengkap kanggo mesthekake kabeh sampeyan ngerti persis babagan milih web hosting sing cocog.

Daftar Periksa Seleksi Web

Ana pirang-pirang faktor sing kalebu kanggo mriksa lan milih host web - sing bisa ngatasi wong akeh. Mangkene 16 poin sing kudu dilalekake sadurunge sampeyan milih host web anyar sampeyan.


1. Ngerti Kebutuhan Hosting Sampeyan

Sampeyan ora bisa njaluk host web sing tengen tanpa mangerteni apa sing perlu. Mulane, sadurunge sampeyan pindhah luwih dhisik - sijine kabeh aside (kalebu pandhuan sing sampeyan maca) lan mikirake apa sampeyan pancene kudu.

  • Situs web apa sampeyan mbangun?
  • Apa sampeyan pengin soko umum (blog WordPress, mbok menawa)?
  • Sampeyan mbutuhake aplikasi Windows?
  • Apa sampeyan butuh dhukungan kanggo skrip tartamtu (contone PHP)?
  • Panjenengan situs web sampeyan butuh piranti lunak khusus?
  • Carane gedhe (utawa cilik) bisa volume lalu lintas web sampeyan lunga?

Iki minangka pitakon pokok dhasar kanggo sampeyan.

Gambar ing atine apa sing arep dadi situs web sampeyan, banjur mbangun ide kasebut nganti sampeyan kira-kira wulan 12 luwih dhisik. Aja mung nimbang apa sing arep sampeyan tawarkan, nanging uga apa sing perlu utawa perlu.

Iki pungkasane dadi mudhun kanggo siji kasunyatan sing prasaja. Pinten sumber daya sampeyan bakal perlu situs web? Yen sampeyan nggarap blog pribadi utawa situs web cilik nganti medium, ora mungkin sampeyan mbutuhake kemampuan ekstra saka host VPS.

Yen sampeyan nglakoni server bisnis gedhe utawa nindakake akeh kegiatan eCommerce, banjur VPS utawa server darmabakti bisa dibutuhake kanggo ngatur volume lalu lintas luwih gedhe lan uga kanggo keandalan ekstra.

Ing pungkasan dina, saben pilihan nduweni biaya dhewe lan fitur, sanajan ing antarane rong kategori hosting web aku wis diterangake kene. Manungsa waé kudu dibayar kanthi rinci lan dicocogake karo syarat situs web sampeyan.

Yen sampeyan lagi anyar ...

Kanggo pemula, aturan prasaja wiwit cilik karo akun hosting sing apik.

Akun hosting sing dituduhake mirah, gampang dijaga, lan cukup kanggo situs web sing paling anyar. Sampeyan uga bisa menehi fokus kanggo mbangun situs tanpa kudu kuwatir bab tugas-tugas server liyane kayata pangopènan database lan keamanan server.

Uga, amarga hosting rencana sing bisa diukur saiki, luwih apik kanggo miwiti cilik lan bisa mlaku nalika lalu lintas situs sampeyan mundhak. Bakal luwih akeh biaya lan ngidini ketrampilan manajerial supaya ukuran sacara alami karo lalu lintas situs web.


2. Nilai Reliability / Uptime Server

Ora ana sing luwih penting tinimbang duwe web host 24 × 7, sawise pengunjung sampeyan bisa teka ing situs sampeyan saka zona wektu ing saindenging jagad. Sampeyan butuh host web sing stabil, ing babagan server uga sambungan jaringan. 99.95% dianggep minangka norma dina iki, sanajan kanggo akun hosting sing dituduhake; apa-apa ing ngisor iki 99% ora bisa ditampa. Akun premium asring gumunggung 99.99% utawa uptime sing luwih apik.

Ana macem-macem cara kanggo njupuk informasi wektu tuan rumah web. Cara paling gampang kanggo nglakoni yaiku kanthi maca review hosting kita - ngendi kita nerbitake rekaman uptime saka wektu kanggo wektu (pirsani conto ing ngisor iki).

Utawa, sampeyan mung bisa nglacak host sampeyan nganggo alat ngawasi server - akeh alat kasebut bisa didownload kanthi gratis, utawa paling sethithik nawakake wektu uji coba. Iku efisien lan gampang banget kanggo nggunakake.

Tuladha: conto uptime sing diterbitake ing WHSR

Kita negesake akeh wektu ing review hosting, ing ngisor iki sawetara cathetan kepungkur sing kita kumpul nggunakake Robot Uptime. Kita uga wis diluncurake HostScore (alat pelacak uptime otomatis) bali ing September 2019, aku saranake sing pengin rekaman wektu nyata nyata mriksa metu.

siteground uptime - dec-jan
Rekam wektu munggah SiteGround (Src: Review Hosting SiteGround)
Skor Uptime InMotion Hosting kanggo Desember 2013 - Januari 2014.
Intime gerakan Hosting rekaman (Src: Review InMotion Hosting)


3. Pilihan Nganyarke Server

Ana macem-macem jinis server hosting sing kasedhiya ing pasar: Shared, VPS, darmabakti, lan awan maya.

Sambungan hosting

Hosting sing dituduhake asring dadi pilihan sing paling apik kanggo pamula, blogger, lan pemilik situs web pribadi amarga iki minangka jinis web hosting paling murah, regane $ 5 - $ 10 saben wulan.

Kanthi rencana hosting sing dituduhake, sampeyan bakal nuduhake sumber daya server karo pangguna liyane, tegese sampeyan mbayar kurang kanggo hosting amarga biaya sing dituduhake antarane pangguna liyane.

Sapa sing kudu nganggo hosting bareng?

Umume, yen sampeyan entuk pengunjung 5,000 saben wulan, luwih becik dadi hosting sing dituduhake. Yen situs web saya gedhe lan sampeyan bakal entuk luwih akeh pengunjung, sampeyan bisa uga pengin pindhah menyang server sing luwih kuat.

Apa Shared Hosting?
Shared Hosting: Murah, gampang kanggo njaga; winates lan kontrol server.

VPS hosting

A Virtual Private Server (VPS) Hosting meh padha karo hosting sing dienggo bareng karo siji server fisik. Bentenipun sampeyan duwe sumber daya server sampeyan dhewe sing kapisah saka pangguna liyane.

Kanthi host VPS, umume langkah saka hosting sing dituduhake babagan kekuwatan lan kacepetan nanging isih luwih murah tinimbang njupuk server darmabakti dhewe. Gumantung ing CPU lan memori (RAM) sing entuk, Host VPS bisa regane ing endi wae antarane $ 50 dadi $ 200 saben wulan.

Apa VPS Hosting
VPS Hosting: Kontrol lan kekuwatan server liyane; pricier tinimbang sambungan hosting.

Cloud hosting

Hosting Cloud nggabungake atusan server bebarengan supaya bisa dadi server raksasa. Idea karo web hosting awan sing bisa gampang ningkatake lan ningkatake kabutuhan server nalika perlu.

Contone, yen sampeyan lagi ngadhepi lalu lintas web sing ora akeh, sampeyan ora kudu kuwatir yen mati amarga perusahaan hosting bisa gampang nggayuh lalu lintas kanthi nambah sumber server liyane.

Reregan kanggo hosting awan cenderung beda-beda amarga padha biasa nggunakake wangun struktur reregan sing arep digunakake.

Apa Cloud Hosting?
Cloud Hosting: Fleksibel lan efisien biaya; kurva learning steeper kanggo miwiti.

Darmabakti hosting

Hosting server darmabakti yaiku yen sampeyan duwe server fisik kabeh sing khusus kanggo situs web. Sampeyan ora mung ngontrol sumber daya server sampeyan, nanging sampeyan uga ora kudu kuwatir babagan situs web liyane sing nggunakake sumber daya lan alon-alon situs web sampeyan.

Kanggo situs web sing luwih gedhe lan nduweni kehadiran sing luwih gedhe, server darmabakti dianjurake supaya bisa nangani jumlah lalu lintas dhuwur. Biaya server sing darmabakti luwih dhuwur tinimbang hosting sing dituduhake lan sampeyan bisa nyana mbayar saka $ 100 lan luwih per bulan.

Apa Darmabakti Hosting?
Darmabakti Hosting: Gedhe server daya lan kontrol server lengkap; mbutuhake biaya lan skill paling dhuwur.

Tips migunani:

Host web web sing dienggo kuat lan biasane cukup kanggo pangguna anyar. Yen sampeyan ngarepake situs web sampeyan tuwuh kanthi cepet banjur nimbang milih server pribadi virtual (VPS) utawa server darmabakti kanggo pangolahan daya sing luwih gedhe, kapasitas memori, panyimpenan disk, lan uga fitur keamanan sing luwih apik.

Perusahaan hosting sing bisa diulang maneh sing nawakake kabeh papat pilihan hosting (Dituduhake / VPS / khusus / Cloud) kalebu: A2 Hosting, InMotion Hosting, Lan SiteGround.


4. Multiple Addon Domains

Jeneng domain murah - supaya murah ing kasunyatan sing asring hard kanggo nolak ora ndhuweni luwih saka siji.

Aku duwe pribadi luwih saka 50 jeneng domain ing akun GoDaddy lan NameCheap - lan aku ora dhewe. Miturut Survei Web Hosting Talk - 80% saka pemilih duwe luwih saka 5 domain lan luwih saka 20% saka pemilih duwe luwih saka 50!

Kanggo nampung domain ekstra iki, kita butuh papan hosting ekstra. Mulane, penting kanggo duwe akun web hosting sing ngidini nambahake pirang-pirang domain.

Goleki web host karo domain 50 luwih saka siji

Umumé, paling akeh perusahaan hosting sing disedhiyakake kanthi budget ngidini sethithik domain tambahan 25 * ing siji akun saiki nanging sampeyan ora bisa manawa. Sawetara taun kepungkur aku ora ceroboh lan mlebu ing sawijining host sing ngidini mung siji domain. Sayange, aku nyekel luwih saka 10 domain ing wektu kuwi. Aja mbaleni kesalahanku - mriksa kapasitas domain sadurunge sampeyan nggawe tuku.

Tips migunani: Situs web situs web Addon Domain = sing beda karo domain sing sampeyan bisa tuan rumah ing inang web; Parked Domain = domain tambahan sampeyan "taman" kanggo Terusake domain utawa email hosting.


5. Signup vs Renewal Price

Penawaran hosting, utamané kanggo hosting sing dituduhake, biasane murah nalika ndaftar. Supaya sampeyan weruh yen iki asring teka karo rega pembaruan sing luwih dhuwur, supaya sampeyan kudu ati-ati sadurunge ngeklik 'tuku' ing rencana sing menehi sampeyan dhaptar mlebu ing diskon% 80!

Iki minangka norma industri.

Yen sampeyan ora bisa mlumpat ing antarane loro utawa telu pangadolan web saben rong taun, ora ana cara kanggo nyegah biaya nganyari maneh.

Ing review host, kita nyuda titik kanggo host sing ngunggah rega luwih saka 50% kanggo nganyari maneh. Nanging umume aku ora apa-apa karo perusahaan sing nganyari ngisor 100% lompat rega - tegese, yen sampeyan ndhaptar host ing $ 5 / mo, biaya nganyari maneh ora bakal ngluwihi $ 10 / mo.

Kanggo nyegah kejutan sing ora karu, priksa toS lan priksa manawa sampeyan oke karo tarif nganyari maneh sadurunge menehi tandha.

Tips migunani: Siji cara cepet kanggo nglakoni iki yaiku ngeklik pranala ToS hosting perusahaan (biasane ing ngisor homepage), pencet Ctrl + F, lan nggoleki kata kunci "renewal" utawa "renew".

Dibandhingake: Ndaftar rego vs nganyari

Elinga yen perusahaan hosting sing kerep nyandhet rega ing pandawa kasebut minangka sing paling gedhe sing paling anyar.

Web HostNdaftarNganyari manehPrabédanTindakan
A2 Hosting$ 3.92 / mo$ 7.99 / mo+ 100%Dolan online
AltusHost€ 4.95 / mo€ 4.95 / moOra Ana GantiDolan online
DreamHost$ 9.95 / mo$ 9.95 / moOra Ana GantiDolan online
Hostgator$ 8.95 / mo$ 13.95 / mo+ 56%Dolan online
HostPapa$ 3.36 / mo$ 7.99 / mo+ 110%Dolan online
InMotion$ 3.99 / mo$ 7.99 / mo+ 100%Dolan online
InterServer$ 5.00 / mo$ 5.00 / moOra Ana GantiDolan online
iPage$ 1.99 / mo$ 7.99 / mo+ 300%Dolan online
LiquidWeb$ 69 / mo$ 69 / moOra Ana GantiDolan online
Pressidium$ 42 / mo$ 42 / moOra Ana GantiDolan online
WP Engine$ 29 / mo$ 29 / moOra Ana GantiDolan online

* Cathetan: rega Hosting HostPapa lan InMotion adhedhasar transaksi eksklusif WHSR. Kabeh rega dicenthang akurat ing Januari 2019.


6. Kebijakan Pengembalian & Periode Percobaan gratis

  • Apa sampeyan milih mbatalake rencana hosting sampeyan ing wektu pangadilan, ora perusahaan nyedhiyakake garansi dhuwit lengkap?
  • Apa kebijakan pengembalian perusahaan hosting sawise wektu pangadilan rampung?
  • Apa ana biaya pambatalan utawa biaya tambahan?

Iki minangka sawetara pitakonan dhasar sing kudu sampeyan njaluk jawaban sadurunge mlebu.

Iku penting kanggo ngerti carane panyedhiya hosting nangani munduraken customer supaya sampeyan ora bakal kelangan akeh dhuwit yen iku salah.

Ana sawetara perusahaan hosting sing ngisi biaya pambatalan sing ora sopan nalika pangguna mbatalake akun kasebut sajrone wektu uji coba. Saran kita? Supaya panyedhiya hosting iki kabeh biaya! Ing sisih liyane, sawetara perusahaan hosting nyedhiyakake kapan wae dhuwit dhuwit njamin yen sampeyan bisa njaluk dhuwit pro-rated sawise periode nyoba sampeyan wis rampung (apik eh?).


7. Fitur penting ing Host Web

Mesthi, sawetara prekara kaya manajemen file lan statistik situs meh mesthi ana, nanging uga bisa ngawasake ftp / sftp, installer klik siji, lan manajemen DNS. Uga, kudu ana manajer file - priksa manawa sampeyan bisa ngowahi file .htaccess saka ing kono.

Instaler siji-klik

Pemasang siji-klik teka ing macem-macem rasa, kayata Softalucous or Skrip Sederhana.

Dashboard cPanel SiteGround disesuaikan saengga gampang nginstal otomatis aplikasi populer kaya WordPress, PrestaShop, lan Joomla.

Mesthi wae, tujuan saka siji-klik installer kanggo nggawe urip sampeyan sing luwih cepet. Iki minangka jenis wizard instalasi sing mbantu sampeyan nginstal babagan WordPress, Joomla, Drupal, utawa aplikasi web liyane. Kabeh sing perlu dilakoni yaiku ngisi sawetara jeneng lan mbok menawa nemtokake direktori utawa supaya bisa diterusake.

Akses FTP / SFTP

Akses FTP / SFTP ora pantes kanggo ngobahake jumlah file kanthi aman. Sawetara sarwa dumadi nyoba ngobrol karo mung pangurus file, nanging biasane cukup winates.

Akses SSH ing InMotion Hosting.

.htaccess Gambar Akses

Berkas .htaccess uga arang kuat lan bisa mbantu sampeyan nggawe owah-owahan administratif ing situs. Ngontrol meh kabeh saka pangalihan nganti sandi pangesahan lan manajemen, lan bakal penting ing sawetara titik ing usaha sampeyan ing mangsa.

Yen sampeyan ora mlebu ing host web khusus kaya WP Engine lan Pressidium (iki fokus ing hosting hosting utamane), fitur-fitur dhasar iki kudu duwe. Sampeyan ora kudu melu panyedhiya hosting sing ora nyedhiyani.

Mbandhingake fitur penting sing ditawakake dening perusahaan hosting sing beda-beda Alat Comparison Host. Mangkene sawetara perbandingan sing digoleki umum kanggo miwiti sampeyan -


8. Fitur e-Niaga

  • Apa sampeyan mbukak situs web e-commerce?
  • Apa sampeyan nggunakake piranti lunak shopping cart tartamtu?
  • Apa sampeyan kudu ngolah bisnis ing situs web?
  • Sampeyan mbutuhake dhukungan technical khusus (ie PrestaShop guide, utawa sateruse)?

Yen ya, banjur sampeyan kudu milih host sing duwe dhukungan fitur e-commerce sing cukup. Sertifikasi SSL, IP darmabakti, lan instalasi lunak gerobak siji-klik sawetara fitur / support penting sing sampeyan butuhake.

Waca artikel Azreen 5 web hosting paling apik kanggo bisnis cilik.


9. Panel Kontrol Gampang kanggo nggunakake

Panel kontrol pangguna sing nduweni fungsi kanthi wiyar banget penting, amarga iku otak akun hosting sampeyan.

Ora usah apa-apa cPanel utawa Plesk utawa panel kontrol pihak katelu (kaya sing ditawakake GoDaddy), sajrone ana pangguna sing ramah lan dilengkapi karo kabeh fungsi sing dibutuhake. Tanpa panel kontrol sing nyukupi, sampeyan bakal ditinggalake ing sih saka staf dhukungan teknologi hosting - sanajan sampeyan mung butuh layanan dhasar.

Aku tau duwe akun IX Web Hosting, lan senadyan ora dadi host ala - IP darmabakti akeh ing rega banget, ditambah dhukungan tech gedhe - Aku kudu mbatalake akun amarga panel kontrol adaté banget pangguna.

Kontrol panel digunakake ing macem-macem sarwa dumadi

Web HostcPanelPleskOthers
20i--
A2 Hosting--
BlueHost--
Lemak--
GreenGeeks--
iPage--
InMotion--
JustHost--
Kinsta--
Scala Hosting--
SiteGround--
WPWebHost--


10. Penangguhan akun: Apa watesan?

Mangkene tip dhuwit sing umume situs review maneh ora bakal ngandhani: Perusahaan host bakal narik plug lan nundha akun yen sampeyan nggunakake kekuwatan CPU akeh utawa nglanggar aturan.

Kasunyatan saka hosting tanpa watesan

Sampeyan bisa uga wis ngerti istilah "Hosting Unlimited" ing sawetara panyedhiya hosting web sing populer. Hosting tanpa wates minangka buzzword sing digunakake ing akeh panyedhiya hosting sing dituduhake kanggo nggambarake kemampuane kanggo ngirim panyimpenan lan bandwidth sing ora ana watesan.

Sayange, solusi hosting paling tanpa wates luwih akeh tinimbang sampeyan mikir.

Mangkene bab kasebut, rencana "Unlimited Hosting" mung tanpa watesan "yen sampeyan nggunakake sumber daya server sing kurang saka sing kasedhiya.

Nalisir karo kapercayan populer, bandwidth lan ruangan panyimpenan ora mesthi diwatesi dening perusahaan. Nanging, CPU lan memori sing diwatesi kanthi watesan.

Contone, situs web sing duwe pengunjung 5,000 saben dina ora bisa ngatasi lalu lintas yen ana watesan memori lan daya CPU, sanajan bandwidth cukup.

Ora umum perusahaan kalebu watesan watesan sambungan database utawa jumlah siklus CPU sing bisa digunakake ing akun, ing ToS.

Sejatine padha karo prasmanan sing bisa mangan, yaiku, panyedhiya hosting menehi akses menyang sumber daya "tanpa wates" nanging sampeyan mung nggunakake jumlah sing cukup.

Iblis ana ing rincian

Nalika ana watesan kanggo "tanpa wates" rencana, isih cukup dhuwur. Maca print sing apik babagan Katentuan Layanan (ToS) perusahaan bakal menehi definisi sing luwih jelas babagan watesan sing diwenehake kanggo layanan hosting sing tanpa watesan. Sampeyan bakal dikandhani ing endi wae ing syarat-syarat lan akun manawa akun sampeyan bisa dilereni utawa mungkasi kanggo nggunakake sumber daya - biasane ora bakal menehi pitutur marang kowe. Sampeyan uga cukup yakin manawa meh kabeh host web ora bakal ngidinke hosting file lan / utawa layanan sing ilegal. Dadi, yen sampeyan pengin mbukak situs web supaya wong bisa ndownload file bajakan, sampeyan bisa uga ora duwe kabegjan.

Ngerteni watesan akun mbantu sampeyan ngerti rong perkara -

  1. Carane loman (utawa pelit) pamilik web sing dicenthang yaiku - Apa sampeyan arep nganggo salah siji iki, utawa host liyane karo watesan sing luwih longgar?
  2. Carane jelas perusahaan hosting sampeyan - Sampeyan bisa dipercaya tembung sing metu saka perusahaan hosting sampeyan? Perusahaan hosting jujur ​​biasane duwe pedoman sing jelas banget babagan watesan akun lan syarat layanane.

Conto: iPage TOS

Contone, iki apa sing ditulis ing TOS iPage - cathet ukara sing digaris.

Pangguna setuju manawa Pangguna ora nggunakake jumlah proses CPU sing akeh banget ing server iPage. Pelanggaran kebijakan iki bisa nyebabake tumindak koreksi dening iPage, kalebu penilaian biaya tambahan, pemutus utawa nyetop samubarang Layanan, utawa mungkasi perjanjian iki, […]

Maca review iPage lengkap ing kene


11. Lingkungan Keslametan

Duwe situs web sing ramah lingkungan sing dadi perhatian utama kanggo sawetara webmaster.

miturut studi ilmu, server web rata-rata mrodhuksi luwih saka 630 kg saka CO2 (sing akèh!) lan nganggo 1,000 KWh energi saben taun. A ijo web host ing sisih liya, sacara teoritis mrodhuksi nol CO2. Ana tenan prabédan gedhé antarané gunggung web ijo lan host web non-ramah lingkungan.

Yen sampeyan peduli lingkungan lan pengin ngurangi jejere karbon sing disebabake perusahaan utawa sampeyan, pilih host web sing nganggo energi terbarukan (utawa paling ora, host sing ngatasi konsumsi energi kasebut liwat sertifikat hijau).

Tip Migunani: Akeh perusahaan hosting nggunakake "strategi pemasaran ijo" sawetara taun sadurunge nanging misale jebule saiki. Adhedhasar pangamatan aku, Greengeeks minangka salah sawijining sawetara sing aktif bakal ijo (priksa dhaptar GreenGeeks 'EPA Green Power Partner ing kene).

GreenGeeks diwiwiti ing 2008. Laporan paling anyar sing diajukake marang EPA yaiku ing Juli 2016 (sumber).


12. [Email protected]

Yen sampeyan pengin tuan rumah akun email bebarengan karo situs web, sampeyan kudu ndeleng fitur email sadurunge ndaftar. Paling hosting perusahaan bakal teka karo kemampuan kanggo tuan rumah email dhewe (kaya [Email protected]) nanging hey, iku luwih apik kanggo mriksa lan mesthine, ya?

Ing kasus fitur email ora kasedhiya, ora ana masalah gedhe. Ana nomer cara sampeyan bisa duwe akun email ing domain dhewe. G Suite, contone, layanan sing ditawakake Google sing bakal ngidini sampeyan duwe email sampeyan dhewe, sing di-host ing server. Iku wiwit saka kurang $ 5 saben pangguna saben sasi.

Tips migunani: Sinau carane ngatur tuan rumah dhewe lan golek hosting paling apik ing kene.


13. Periode Langganan

Aja kaget yen sampeyan nemokake sawetara sarwa dumadi web meksa para pelanggan kanggo njupuk kontrak sing ora sah. Lunarpages, contone, ngowahi struktur pricing ing Juni 2009 lan ngajak para pelanggan kanggo njupuk kontrak hosting 5 taun kanggo nikmati tawaran $ 4.95 / mo. Lunarpages ora ana maneh nawakake kesepakatan kaya saiki isih bisa dadi conto.

Apa sampeyan tundhuk kontrak long term hosting? Jawaban iki ora - Aja ndaftar karo host web kanggo periode luwih saka rong taun, kajaba padha ngajokake cetha kapan wae dhuwit bali dhuwit.

Tips migunani: Perusahaan hosting biasane menehi nawakake luwih apik nalika kedhaftar dadi luwih suwe langganan. Diskon gedhe; nanging aku banget nyaranake kedhaftar ora kanggo prepay luwih saka 2 taun. Teknologi berkembang kanthi cepet lan sampeyan bisa nemokake kabutuhan kanthi beda ing wektu sing cendhak.


14. Situs Backup

Komputer kacilakan, peralatan gagal, iki minangka kanyatan urip sanajan pati lan pajak. Situs sampeyan uga bakal ngrugekke kanggo faktor kasebut, utawa mbok menawa ana hacker ing blog WordPress lan diganti file index.php. Mesthi kabeh basis data wis ditampa.

Yen host web sampeyan gawe serep situs tetep ora ana apa-apa nu kudu diremehake nalika kedadeyan iki kedadeyan. Penyedia hosting sampeyan kudu bisa mulihake situs kanthi lengkap ing wektu ora (utawa paling ora, potongan gedhe).

Ing serep, ana sawetara pitakonan tombol kanggo pitakon web:

  • Panjenengan hosting web nyedhiyakake serep lengkap?
  • Bisa gawe serep situs kanthi manual liwat panel kontrol?
  • Sampeyan bisa nggawe serep otomatis situs kanthi gampang liwat proyek cron utawa program liyane?
  • Sampeyan bisa ngresiki file serep kanthi gampang dhewe supaya sampeyan ora kudu ngenteni staf dhukungan kanggo nindakake kanggo sampeyan sajrone periode pemulihan bencana?

Tips migunani: Web sarwa dumadi karo fasilitas gawean gedhe tanpa biaya tambahan - A2 Hosting (kanggo Swift lan rencana ing ndhuwur), Web Host Face (kanggo rencana Werna Tambahan lan ing ndhuwur), TMD Hosting, Hostinger, Lan SiteGround.


15. Live Chat utawa Dhukungan telpon

Secara pribadi aku seneng urip chatting liwat telpon lan web hosting perusahaan karo dokumentasi lengkap (supaya aku mung bisa maca lan ngatasi masalah dhewe).

Nanging mung aku. Sampeyan luwih milih email utawa dhukungan telpon.

Wekasan, kita pengin wong sing bisa ngalahake kita dadi preserver urip kanthi cepet yen kita mencet tombol SOS.

reference

Aku nyoba 28 hosting perusahaan dhukungan langsung ing 2017 - SiteGround, InMotion Hosting, Web Host Face, WP Engine, lan Go Get Space ngadeg minangka pemenang ing tes iki.

Gambar saka live chat chat ing WebHostFace. Pendhaftaran panjalukan chatting padha dijawab ing detik, lan pitakonan sandi mangsuli ahli. Pengalaman sakabèhé karo staf pendukung inang web banget. Maca review WebHostFace detailku.
SiteGround - sistem dhukungan chatting apik banget lan staf dhukungan banget. Pengalaman sing apik banget. Maca rincian SiteGround review.


16. Pangertosan server / Kecepatan Hosting situs web

Kita ora ateges yen perusahaan hosting nanggapi kanthi cepet utawa ora! Responsiveness is the measure of the time it takes from when someone hits enter on your domain name until server acknowlesges that request.

Kadhangkala dikenal minangka Time To First Byte (TTFB), kacepetan nanggepi server luwih saka kanggo kepuasan diri nalika gadhah situs web kanthi cepet. Iki wis didhokumentasikake menawa luwih akeh pangguna ngenteni situs web supaya bisa diunggah, luwih cenderung bakal ninggalake situs kasebut sadereng rampung ngrampungake.

Kecepatan situs web sampeyan uga bakal nyedhiyakake babagan Google lan mesin telusur liyane ing asil panelusuran.

Iki jarang soko sing bakal diwartakake perusahaan web hosting. Siji pedoman umum asring rega. Peralatan lan infrastruktur sing paling dhuwur ora murah. Yen host sampeyan saged ngisi sampeyan $ 2 saben sasi kanggo hosting, samubarang sing njupuk dicokot alon.

reference

Uji kacepetan pungkasan BlueHost - situs test ngasilake bait pertama ing 488ms. Rincian maneh BlueHost review.

Tip migunani: Gunakake alat kayata Check Byte, Bitcatcha, Lan Tes kaca web kanggo nguji kacepetan situs kanggo dhewe.


Mbungkus: Saben situs web Kudu Kabutuhan sing Beda

Sing dadi - "paling apik" mesthi istilah sing relatif. Ora ana solusi sing tetep kanggo kabutuhan web hosting.

Aku ora nyaranake free web host yen sampeyan miwiti situs web e-commerce sing ageng. Aku ora bakal menehi rekomendasi hosting WordPress sing larang regane yen sampeyan nglakokake blog hobi cilik.

Situs web sing beda-beda duwe kabutuhan beda. Sampeyan mung butuh panyedhiya layanan sing cocog host situs web.

Iku ora babagan nemokake web host paling apik ing donya; Nanging, iku babagan nemokake host web RIGHT kanggo YOU.

Lan ana, sampeyan duwe pandhuan web host web. Muga-muga bisa gampang nggawe proses pilihan host sampeyan sithik. Sawise sampeyan wis siap hosting, wektu kanggo nggawe lan nggawe situs web kanthi online!

^ Bali menyang dhaptar pamriksa host host web


n »¯