Hosting Web Paling Apik ing taun 2020 (Adhedhasar Kasunyatan & Kasus Nyata)

Artikel dening Jerry Low. .
Dianyari: Jul 23, 2020


Amarga situs web sing beda-beda duwe kabutuhan beda - Apa sing paling apik kanggo aku sing ora cocog kanggo sampeyan. Kaca pambuka saka 5 - panyedhiya hosting web paling apik 20 bisa uga migunani kanggo wong sing nyusun dhaptar blanja; pembeli serius sing kudu tuku host ASAP kudu mbutuhake rincian liyane.

saka dhaptar dawa saka review hosting kita, Aku wis milih perusahaan web web 10 paling apik:

Kita bakal maneh saben wong lan mbandhingake kasus panggunaan beda ing kaca iki.


10 Perusahaan Hosting Web paling apik: Pros-vs-Cons & Putusan

1. InMotion Hosting

Perusahaan hosting berbasis LA diadegaké ing 2001. Uga duwe lan ngatur Web Hosting Hub.

  • Lite: $ 2.49 / mo
  • Bukak: $ 4.99 / mo
  • Power: $ 7.99 / mo
  • saben: $ 12.99 / mo
  • fitur tombol: Domain gratis, panyimpenan tanpa wates, hosting email, Auto-SSL, pembuat situs seret lan seret, 90-dhuwit dhuwit bali.

InMotion Hosting

Pros

  • Kinerja sing padhet.
  • 24 × 7 live chatting lan support telpon.
  • Migrasi situs gratis kanggo pelanggan anyar.
  • 50% diskon (eksklusif) nalika sampeyan njaluk liwat link promo kita.

cons

  • Harga hosting tambah sawise tembung pisanan.
  • Ora aktif aktivasi instan - verifikasi telpon.

Gambar Company

InMotion Hosting didegaké déning Sunil Saxena lan Todd Robinson ing 2001. Perusahaan saiki duwé telung kantor ing Los Angeles, CA, Virginia Beach, VA, lan Denver CO, kanthi pusat data ing Los Angeles, CA, lan Ashburn, VA.

Dheweke uga duwe lan ngatur Web Hosting Hub lan saiki nggarap karyawan 300 ing perusahaan.

Ringkesan

InMotion Hosting minangka host web sing bisa dakrampungake - Proyek anyarku HostScore tuan rumah ing InMotion VPS lan aku seneng banget karo pagelarane.

InMotion Hosting wis ing game hosting meh 20 taun - rekaman trek bisnis dawa dheweke mbuktekake manawa dheweke minangka salah sawijining panyedhiya hosting sing paling apik ing pasar.

Sawetara perkara sing nggawe InMotion Hosting metu yaiku server stabil (sing tansah dadi> 99.98% uptime) lan dhukungan pelanggan sing apik banget. Yen sampeyan duwe masalah utawa pitakonan, dhukungan pelanggan tansah cepet nanggapi.

Perusahaan nawakake telung rencana hosting sing ditrapake kanggo situs web ukuran cilik-medium; uga VPS lan hosting darmabakti kanggo situs sing luwih gedhe.

Waca lengkap InMotion Hosting review ing kene

Cocog kanggo

InMotion Lite (diwiwiti $ 2.49 / mo) apik kanggo calon wong anyar, blogger individu lan freelancer sing nggoleki solusi hosting sing terjangkau.

Kanggo eCommerce lan situs web kanthi lalu lintas sing luwih gedhe - disaranake InMotion's VPS-1000HA-S (diwiwiti kanthi $ 22.99 / mo).


2. InterServer

Perusahaan hosting berbasis Secaucus, NJ, didegaké déning Michael Lavrik lan John Quaglieri ing 1999.

  • Sambungan hosting: $ 4 / mo
  • Rencana VPS: Mulai ing $ 6 / s
  • Rencana khusus: Mulai ing $ 70 / s
  • fitur tombol: Panyimpenan Unlimited, pratelan pendaftaran dikunci kanggo urip, dhukungan 100% ing omah, fleksibel VPS hosting rencana.

Interserver

Pros

  • Kinerja sing padhet.
  • Kunci kunci njamin kanggo sambungan lan VPS hosting.
  • Migrasi situs gratis kanggo pengguna pertama kali.
  • Dhukungan pelanggan 100% ing omah.
  • Virus lan scanner virus sing wis dibangun ing omah.
  • Coba mung 0.01 wulan pertama (kode coupon: WHSRPENNY)

cons

  • Lokasi server ing Amerika Serikat mung.

company profile

Michael Lavrik lan John Quaglieri ngedegake InterServer bali ing 1999 nalika padha dadi murid sekolah menengah. Wawasan kanggo perusahaan kasebut yaiku kanggo nyedhiyakake layanan data kanthi harga terjangkau, kanthi tetep njaga tingkat layanan lan dhukungan.

Penyedia hosting web saiki duwe loro pusat data sing ana ing Secaucus, NJ, lan Los Angeles, CA; lan nawakake macem-macem layanan hosting kayata shared hosting, cloud hosting, lan darmabakti server, antara liya.

Ringkesan ringkesan

Sanajan ora mesthine jeneng utama ing industri hosting, InterServer bisa ngrebut perhatian nalika entuk luwih ngerti perusahaan.

Mesthi wae, ora babar pisan yen dheweke nawakake layanan hosting sing padhet ing tawaran gedhe lan keluwesan kanggo nganyarke rencana sampeyan menyang VPS lan hosting darmabakti sawise situs sampeyan wiwit tuwuh.

Apa sing unik karo InterServer yaiku janji bakal menehi rencana hosting sing terjangkau kanggo para pelanggan. Rencana sing dienggo bareng yaiku siji-sijine dhaptar iki sing nawakake rega sing dikunci yen sampeyan mlebu, sing saiki wis ana ing $ 4 / wulan, FOREVER, yen sampeyan ndhaptar 3 taun.

Waca review Intrining jero ing kene

Cocog kanggo

Hosters sing dituduhake antarmuka apik kanggo blogger individu lan bisnis cilik. Kanggo perusahaan lan situs web sing luwih gedhe kanthi lalu lintas abot - server kolokasi VPS lan NJ basis menehi solusi sing fleksibel banget.


3. SiteGround

Diwangun ing 2004 dening sekelompok kanca universitas. Kantor ing Bulgaria, Italia, Spanyol, Inggris, lan Amerika Serikat.

  • wiwitan: $ 6.99 / mo
  • GrowBig: $ 9.99 / mo
  • GoGeek: $ 14.99 / mo
  • fitur tombol: Caching cache dibangun ing, hosting email, HTTP / 2 Aktif, Ayo Encrypt Wildcard SSL.

SiteGround

Pros

  • Kinerja sing padhet.
  • Ayo Encrypt standar & Wildcard SSL.
  • Migrasi situs gratis kanggo pelanggan anyar.
  • Layanan pelanggan chatting sing apik (deloken sinau)
  • Pilihan lokasi server ing telung bawana.
  • HTTP / 2, cacher sing dibangun, NGINX.

cons

  • Harga hosting tambah sawise tembung pisanan.

company profile

SiteGround didegaké ing 2004 dening sekelompok kanca universitas ing Sofia, Bulgaria. Dina iki, perusahaan iki dipimpin dening Tenko Nikolov, Reneta Tsankova, lan Nikolay Todorov.

Perusahaan wis wiwit ngembangake wong 400 kanthi kantor sing dumunung ing Bulgaria, Italia, Spanyol, Inggris, lan Amerika Serikat. Saiki saiki duwe pusat data utama 6 sing dumunung ing Amerika Serikat, Walanda, Inggris, lan Singapura.

Ringkesan ringkesan

Liyane perusahaan hosting sing padhet, SiteGround minangka salah sawijine perusahaan sing berjuang kanggo nyedhiyakake layanan hosting dipercaya kanthi fitur inovatif.

Salah siji fitur kasebut yaiku Super Cacher, sing minangka alat caching sing bisa nggawe situs web luwih cepet. Fitur liya yaiku kemampuan kanggo nginstal Let's Encrypt SSL karo mung sawetara klik, nggawe gampang banget kanggo pangguna kanggo ngamanake situs web.

Nalika rega pembaharuan bisa uga dianggep kurang tajem, mesthine bakal ana regane hosting sing bakal sampeyan balekake. Aku mikir SiteGround cocog kanggo pamilik bisnis lan blogger profesional sing pengin solusi hosting tanpa kuatir.

Full SiteGround review here

Cocog kanggo

Newbies, blogger individu, bisnis cilik-medium, freelancer, organisasi nirlaba, pangembang situs web, pangguna WordPress majeng, eCommerce, toko online, lan forum situs web gedhe.


4. GreenGeeks

Kantor pusat ing Agoura Hills, California; mantep ing 2006.

  • wiwitan: $ 2.95 / mo
  • saben: $ 5.95 / mo
  • Premium: $ 11.95 / mo
  • fitur tombol: Hosting ijo 300% (ndhuwur industri), pilihan saka papat lokasi server, fitur kecepatan sing apik, Ayo Encrypt Wildcard SSL.

greengeeks

company profile

Pros

  • Kinerja server sing padhet - dirating A ing kabeh tes.
  • Hosting lingkungan - 300% ijo hosting (paling ndhuwur industri).
  • Tema Rencana Purwaning Dumadi lan StudioPress.
  • Instalasi lan nganyari SSL otomatis.
  • Migrasi situs gratis + tukang situs sing gampang digunakake.

cons

  • Fees persiyapan ($ 15) ora dibaleni maneh.
  • Tambahake rega nalika nganyari maneh.

Didegake ing 2006 dening Trey Gardner, perusahaan wis entuk manfaat saka pengalaman akeh ing perusahaan hosting gedhe. Dina iki, Trey lan tim inti profesional sing wis ngalami GreenGeeks dadi perusahaan sehat, stabil lan kompetitif.

Wit-witan perusahaan dumunung ing Amerika Utara lan ngladosi pelanggan 35,000 kanthi luwih saka situs web 300,000. Minangka perusahaan ramah lingkungan, dhewek ngedumake dhewe kanggo ninggalake jejak energi positif lan ngganti energy sing dipigunakaké kanthi telung kridit energi sing digunakake.

Ringkesan ringkesan

GreekGeeks minangka sethitik saka trik campuran kanggo kita.

Siji tangan, minangka geek teknologi sing isih ngarep-arep supaya Bumi (lan urip ing) watara kanggo sawetara wektu luwih, Aku appreciate eco-keramahan. Saliyane, aku tetep ora seneng karo taktik siji-rencana.

Ana misale jek ora seimbang ing kene lan aku yakin yen aku ora kejiret kabeh. Nanging, uga mbudidaya kinerja kacepetan sing banget sing wis ditampilake server GreenGeeks ing tes kita.

Ing tingkat pribadhi, aku rumangsa yen iki minangka tuan rumah sing bakal nindakake adohably saka apa-apa saka blog kabeh cara malah menyang bisnis cilik. Ing kasunyatane, aku kepengin dadi panggonan sing becik kanggo pemula kanggo dadi tuan rumah situs, diwenehi fasilitas, pricing lan sumber daya sing ana.

Sinau luwih lengkap babagan review GreenGeeks Timotius

Cocog kanggo

Sembarang pangguna sing nggoleki solusi hosting sing apik, para pemula, blogger individu, bisnis cilik-medium, panggunaan anggaran, freelancer, lan organisasi nirlaba.


5. Hostinger

2004 diadegake, Hostinger minangka perusahaan hosting anggaran sing mlaku ing pirang-pirang pusat data ing saindenging jagad.

  • Single Shared: $ 0.99 / mo
  • Premium Shared: $ 2.89 / mo
  • Bisnis Shared: $ 3.99 / mo
  • Fitur Key: Free domain, builder newbies-friendly, murah .xyz domain, termurah hosting hosting rencana.

Hostinger

Pros

  • Kinerja sing padhet.
  • Curl, Cron Jobs, MariaDB lan InnoDB, Akses SSH kanggo Budget Plan.
  • Layanan migrasi situs gratis kanggo pelanggan anyar.
  • Zyro (pembina situs majeng) kalebu ing kabeh rencana sing dienggo bareng.
  • Instalasi lan nganyari SSL otomatis.
  • Pilihan lokasi server ing wolung lokasi.

cons

  • Harga hosting tambah sawise tembung pisanan.
  • Dhukungan separo ing instalasi siji-klik kanggo Single Shared Plan.

company profile

Saiki dipimpin déning CEO Arnas Stuopelis, Hostinger pisanan didegaké ing 2004 minangka perusahaan "Hosting media" ing Kaunas, Lithuania. Sawetara taun sabanjure, dheweke uga meluncur 000Webhost, layanan hosting web gratis tanpa iklan.

Ringkesan ringkesan

Sanajan dadi perusahaan hosting anggaran, Hostinger nduwe pusat data 8 sing dumunung ing ndonya karo Singapura minangka tambahan paling anyar. Wong-wong kasebut uga dilokalisasikake ing negara-negara 39 lan dadi registrar sing disertifikasi ICANN.

Wiwit diwiwiti, Hostinger wis berkembang dadi perusahaan hosting sing kondhang sing jumlahe pangguna 29 yuta kanthi rata-rata 20,000 pangguna pangguna anyar saben dinane ing donya ing 2017.

Kunci sukses? Nawakake ton fitur hosting premium kanthi rega sing murah (salah siji sing paling murah ing pasar, ndeleng tabel) kanggo para pangguna.

Hostinger pratela yen sampeyan pengin minangka akeh fitur hosting sabisa tanpa kudu ngetung metu budget sampeyan.

Sinau luwih lengkap babagan review Hostinger ing jero

Cocog kanggo

Newbies, blogger individu, bisnis cilik-medium, pangguna anggaran, freelancer, lan organisasi nirlaba.


6. A2 Hosting

Kantor pusat ing Ann Arbor, Michigan; diadegaké ing 2001.

  • Lite: $ 2.96 / mo
  • Swift: $ 3.70 / mo
  • Turbo: $ 7.03 / mo
  • fitur tombol: Dibangun ing CMS cacher, SSL gratis, kapan wae dhuwit bali njamin.

A2 Hosting

company profile

Pros

  • Kinerja sing padhet.
  • Uga dioptimalake kanggo kinerja server sing paling apik.
  • Wektu dhuwit bali njamin.
  • Pilihan lokasi server ing papat lokasi.

cons

  • Mung rencana Turbo sing ndhukung HTTP / 2.
  • Dhukungan chatting langsung ora kasedhiya.

Dipimpin déning CEO Bryan Muthig, A2 Hosting didegaké ing 2001 ing Ann Arbor, Michigan lan dikenal minangka Iniquinet.

Wiwit saka kuwi, panyedhiya hosting web sing nduweni dhasar kasebut ngganti jenenge lan dadi tuan omah ewonan situs utama lumantar wong sing dienggo bareng, reseller, VPS, lan rencana darmabakti.

Ringkesan ringkesan

A2 Hosting wis suwe, lan dheweke wis suwe bisa urip kanthi fokus kanthi fokus ing kabeh sing paling apik: dadi host web paling cepet.

Kanthi alat caching dibangun ing piranti A2 Optimized Tool, situs sing dadi tuan rumah ing A2 Hosting luwih cepet tinimbang sing paling sarwa dumadi. Plus, sampeyan ora duwe kawruh teknis utawa nggawe konfigurasi inang kanggo ngaktifake. Kanthi fitur lan teknologi kayata panyimpenan SSD, Railgun Optimizer, lan caching sing wis dikonfigurasi menyang pelanggan hosting sing dituduhake, padha terus ngunggahake standar kanggo pangiriman hosting sing cepet.

Yen kacepetan penting kanggo sampeyan, mula Hosting A2 mesthi dipriksa.

Maca lengkap A2 Hosting review

Cocog kanggo

Newbies, blogger individu, bisnis cilik-medium, pangguna anggaran, freelancer, organisasi nirlaba, pangembang situs web, pangguna WordPress majeng, eCommerce, toko online, lan forum situs web gedhe.


7. TMD Hosting

Founded in 2007, TMD Hosting nyakup kabeh solusi hosting sawetara: Shared, Reseller, VPS Cloud, WordPress Diatur, lan Darmabakti.

  • Rencana wiwitan: $ 2.95 / mo
  • Rencana Bisnis: $ 4.95 / mo
  • Plan Enterprise: $ 7.95 / mo
  • fitur tombol: Gratis domain, Weebly siap, nyoba gratis 60 dina, NGINX, Ayo Encrypt WildCard SSL, kode diskon khusus "WHSR7".

TMD Hosting

Pros

  • Kinerja server sing padhet.
  • Mbusak pedoman babagan watesan server.
  • 60 dhuwit dhuwit maneh
  • Big diskon kanggo dhaptar anyar
  • Layanan migrasi situs gratis kanggo pangguna anyar.

cons

  • Rega nganyari maneh.

Profil perusahaan

TMD Hosting udakara pirang-pirang taun luwih saka 10 lan dianggep minangka pilihan sing bisa dipercaya kanggo wong-wong sing mbutuhake panyedhiya hosting web sing berkualitas.

Kanthi papat pusat data sing nyebar ing Amerika Serikat lan pusat data ing luar negeri ing Amsterdam, Hosting TMD dianugerahi karo Pilihan Editor PC.

TMD Hosting nawakake rencana hosting sing beda, kalebu sing dituduhake, pengecer, VPS, awan, WordPress ngatur, lan layanan hosting sing darmabakti.

Ringkesan review

TMDHosting ora sampurna nanging aku menehi saran TMD Hosting kanggo blogger utawa bisnis ukuran cilik-cilik kanggo mbutuhake solusi hosting web sing bisa dipercaya. Ora mung padha nawakake pagelaran server lan ton fitur sing migunani, nanging uga duwe sawetara tim dhukungan pelanggan sing paling apik ing industri kasebut.

Yen sampeyan lagi ngelingi rencana Shared Hosting, aku arep menehi saran kanggo bisnis Business Plan minangka biaya jangka panjang luwih utawa kurang ($ 8.95 / mo vs $ 9.95 / mo) nanging sampeyan bakal duwe luwih akeh kinerja server lan kapasitas.

Sinau luwih lengkap babagan review Hosting TMD

Cocog kanggo

Newbies, blogger individu, bisnis cilik-medium, freelancer, organisasi nirlaba, pangembang situs web, lan forum situs web gedhe.


8. Kinsta

LA berbasis hosting WordPress dikelola, diadegaké ing 2013. .

  • wiwitan: $ 30 / mo
  • saben: $ 60 / mo
  • Bisnis: $ 100 / mo
  • fitur tombol: Gratis sertifikat SSL, serep otomatis saben dinane, plugin cache nganggo label putih, lingkungan multi pangguna, dhukungan multisite.

Kinsta

company profile

Pros

  • Kinerja sing padhet.
  • Pilihan lokasi server 15 ing ndonya.
  • Migrasi tuan rumah gratis kanggo pengguna pertama kali.
  • Good reputation - raving fans and positive reviews everywhere.
  • Knowledgebase dhukungan lengkap.
  • Wilayah pementasan-ramah karo dhirup otomatis saben dina.

cons

  • Larang kanggo pangguna karo situs lalu lintas sing kurang.
  • Ora ndhukung hosting email.

Mark Gavalda, CEO lan pangadeg Kinsta, ngedegake perusahaan kasebut ing 2013 ing Los Angeles, CA. Nalika isih anyar, saiki wis akeh berkembang karo kantor sing dumunung ing London lan Budapest.

Wujud pangembang WordPress Veteran, Kinsta difokusake nyedhiyakake layanan hosting WordPress sing dikelola kanthi premium kanggo kabeh jinis pangguna, dadi perusahaan gedhe utawa bisnis cilik nganti medium.

Ringkesan ringkesan

Salah siji saka jeneng sing paling dhuwur ing hosting WordPress sing dikelola, Kinsta wis sukses lan pengenal sing luar biasa wiwit perusahaan kasebut wiwit ing perjalanan kasebut ing 2013.

Apa tenan sing nyetel Kinsta sajrone pemain liyane sing padha ing pasar hosting WordPress sing dikelola yaiku kemampuan kanggo nyedhiyakake panel kontrol pangguna sing super cepet, super inovatif, lan licik. Sing, bebarengan karo teknologi server inovatif (NGINX, PHP7, HHVM) lan kinerja server sing solid ndadekake pilihan apik kanggo bisnis lan individu.

Saiki, dheweke wis dadi tuan rumah sejumlah merek global sing diakui kayata Ricoh, Ubisoft, General Electric, lan ASOS.

Maca review Kinsta lengkap ing kene

Cocog kanggo

Pengembang WordPress, pangembang web lan agensi pemasaran, lan pangguna WordPress majeng.


9. Hosting Web WP

Didegake ing 2007, sing dimupangatake dening perusahaan hosting Asia Tenggara BI.

  • WP Blogger: $ 3 / mo
  • WP Lite: $ 7 / mo
  • Penting WP: $ 17 / mo
  • WP Plus: $ 27 / mo
  • WP Geek: $ 77 / mo
  • fitur tombol: Domain .blog gratis, proxy HTTP / s & NGINX, sertifikat SSL gratis, tema WP 100 + gratis, Jetpack Piranti / Profesional klebu.

WP Web Host

company profile

Pros

  • Kinerja sing padhet.
  • Ndhuwur kelas dikelola WP hosting ing prices terjangkau.
  • Ngatur hosting WordPress karo hosting email.
  • Antarmuka panganggo sing ramah-ramah.
  • HTTP / s, built-in cacher, NGINX server.

cons

  • Hasil campuran ing tes kecepatan server Jason.
  • Rega nganyari maneh rega (40% price jump).
  • Ora ana 24 × 7 live chatting utawa dhukungan telpon.

WPWebHost sing asale saka perusahaan hosting Asia Tenggara, WPWebHost miwiti lelungan kasebut ing 2007 lan nyedhiyakake solusi kanggo piranti komunikasi penting lan solusi teknologi informasi kanggo situs web WordPress.

Saiki padha duwe rong pusat data sing dumunung ing Denver, Co, lan ing Singapura kanggo nyedhiyakake kacepetan cepet ing AS lan Asia Pasifik.

Ringkesan review

WPWebHost minangka salah sawijining perusahaan hosting web sing utama ing Asia Kidul-Wétan lan nalika wis entuk bisnis wiwit 2007, dheweke terus nyedhiyakake pricing sing terjangkau lan competitive kanggo WordPress hosting sing dikelola.

Pricing super terjangkau ndadekake WPWebHost dadi pertimbangan sing pantes kanggo pemula sing pengin hosting WordPress sing dikelola murah nanging duwe anggaran sing luwih cilik.

Nanging, kacepetan nanggepi server sing campuran lan layanan pelanggan sing ringkih iku kekurangan utama sing bisa dipikirake sadurunge mlebu.

Waca lengkap babagan WP Web Host

Cocog kanggo

Situs cilik WordPress, cilik, lan pamula.


10. Waca rangkeng-

Kantor pusat ing Lansing, Michigan US; mantep ing 1997.

  • VPS #1: $ 29 / mo
  • VPS #2: $ 49 / mo
  • VPS #3: $ 69 / mo
  • fitur tombol: Perlindhungan DDoS dhasar kalebu, keamanan sing ditambah, nggedhekake hosting perusahaan yen perlu, layanan pelanggan sing apik banget.

Liquidweb

Pros

  • Kinerja server sing padhet.
  • Perlindhungan Firewall + DDoS karo kabeh rencana.
  • HIPAA netepi lan hosting server game.
  • Dhasar kawruh sing akeh kanggo pitulung DIY.
  • Njamin Hardware gantian.

cons

  • Biaya kanggo pangguna kanthi pirang-pirang situs web lalu lintas sing murah.
  • Kurang pilihan server ing Asia.
  • Sawetara fitur penting (eg GeoTarget, Multisite) ora kalebu lan larang kanggo nambah.
  • Dhukungan tiket lan telpon ora kasedhiya kanggo Rencana pambuka.

company profile

Diadegake ing 1997 dening Matthew Hill, perusahaan sing berbasis Lansing, Michigan nyedhiyakake layanan web web sing nguatake profesional web ing saindenging jagad.

Perusahaan iki duwe lan ngelola limang pusat data. Kanthi luwih saka pelanggan 32,000 ing kira-kira negara 130, LiquidWeb wis mesthekake nduweni daya kanggo nyedhiyakake solusi akeh sing wis nguripake menyang perusahaan $ 90 yuta kanthi karyawan 600.

LiquidWeb ditampa INC.5000 Fastest Growing Companies Award kanggo 9 consecutive years (2007- 2015).

LiquidWeb didol menyang perusahaan investasi Madison Dearborn Partner ing 2015.

Ringkesan ringkesan

LiquidWeb apik banget ing pirang-pirang aspek, nanging bisa uga ora kanggo kabeh wong, utamane amarga rega entri sing cukup dhuwur kanggo rencana WordPress sing dikelola.

Dheweke dadi perusahaan host kanggo merek internasional sing misuwur, kalebu Ducati, Hitachi, Red Bull, MTV, FedEx, Home Depot, uga Chevy Volt.

Host web duwe layanan hosting tingkat perusahaan sing larang regane, rekaman trek bisnis sing kuat, lan kinerja hosting sing apik - sing ndadekake dheweke dadi pilihan kanggo gawe bareng lan perusahaan pangguna perusahaan sing apik.

Waca lengkap babagan LiquidWeb kanthi Timthothy Shim

Cocog kanggo

Pangembang situs web lan pemasaran, pangguna perusahaan perusahaan, situs web bisnis gedhe, produsen game online, e-dagang, toko online.


Gunakake Kasus Pilihan Paling Hosting

Sabanjure, ayo mbandhingake macem-macem kasus panggunaan perusahaan hosting sing paling dhuwur iki.

1. Paling apik kanggo Range Hosting Beda

Hosting paling apik karo macem-macem kisaran: Interserver, SiteGround, TMD Hosting

Ora kabeh perusahaan web web sing cocog karo pasar sing padha. Sawetara host web fokus ing wilayah tartamtu, dene liyane bisa nggawa sawetara produk. Milih sing bener bakal gumantung ora mung kabutuhan saiki, nanging uga mikir kanggo skalabilitas jangka panjang.

Host Web paling apiksambunganVPSClouddarmabaktiResellerNgatur WP
InMotion Hosting
InterServer
SiteGround
GreenGeeks
Hostinger
A2 Hosting
TMD Hosting
Kinsta
WP Web Host
LiquidWeb


Tip: Kepiye macem-macem situs web sing menehi pangaruh?

Tuladha - InMotion, salah sawijining host web rangking paling dhuwur, nawakake layanan hosting jangkoan lengkap
Tuladha - Hosting web sing beda-beda ing InMotion Hosting

GreenGeeks, InterServer, lan Hosting TMD yaiku telu sing mung sambutan pengecer - mbandhingake pro lan kontone ing kene.

Hosting A2, Hosting InMotion, InterServer, lan Hosting TMD minangka pilihan sing apik kanggo sing pengin miwiti cilik (ngisor $ 5 / mo) lan nganyarke mengko.

Kinsta minangka kasus host khusus sing khusus ing Ngatur WordPress Cloud mung. Iki tegese sanajan jinis aplikasi sing diwatesi, uga bisa menehi skala karo kabutuhan. WP Engine minangka jeneng liyane sing populer ing ceruk sing padha (nanging ora nggawe dhaptarku) mbandhingake rong sisih kanthi nggunakake alat iki.

2. Paling apik kanggo Pamilik Situs Multiple

Paling apik kanggo Hosting Multiple Situs Web: A2 Hosting, InterServer, Hostinger

Ing kasus hosting web sing dituduhake, biasane diwatesi ing pirang-pirang situs web sing bisa dadi host saben akun gumantung karo rencana. Akun hosting VPS ora duwe watesan domain nanging diasingake miturut jumlah sumber sing saben rencana.

Host Web Web

CompanySitus Web 1Host Web 2-10situs web Unlimited
InMotion Hosting$ 3.99 / mo$ 5.99 / mo$ 13.99 / mo
InterServer$ 4.00 / mo$ 4.00 / mo$ 4.00 / mo
SiteGround$ 6.99 / mo$ 9.99 / mo$ 14.99 / mo
GreenGeeks$ 2.95 / mo$ 5.95 / mo$ 11.95 / mo
Hostinger$ 0.90 / mo$ 2.89 / mo$ 3.99 / mo
A2 Hosting$ 3.92 / mo$ 4.90 / mo$ 9.31 / mo
TMD Hosting$ 2.95 / mo$ 4.95 / mo$ 7.95 / mo
Kinsta---
WP Web Host$ 3.00 / mo$ 17.00 / mo$ 77.00 / mo
LiquidWeb---


Cathetan - Kinsta lan LiquidWeb ora nawakake layanan hosting sing dituduhake.

Hosting VPS / Cloud

CompanyTingkat EntryTingkat DhuwurLinuwih
InMotion Hosting$ 17.99 / mo$ 29.99 / mo$ 49.99 / mo
InterServer$ 18.00 / mo$ 30.00 / mo$ 54.00 / mo
SiteGround$ 80.00 / mo$ 120.00 / mo$ 160.00 / mo
GreenGeeks$ 20.00 / mo$ 40.00 / mo$ 80.00 / mo
Hostinger$ 12.95 / mo$ 29.95 / mo-
A2 Hosting$ 25.00 / mo$ 35.00 / mo$ 50.00 / mo
TMD Hosting$ 29.97 / mo$ 52.97 / mo$ 62.97 / mo
Kinsta$ 400.00 / mo$ 900.00 / mo$ 1,500.00 / mo
WP Web Host---
LiquidWeb$ 29.00 / mo$ 49.00 / mo$ 69.00 / mo



Cathetan - spesifikasi rencana VPS (kira-kira): Tingkat entri - 4 GB RAM, panyimpenan 75 GB; Tingkat Mid - 6 GB RAM, panyimpenan 150 GB; Lanjut - 8 GB RAM, panyimpenan 250 GB. InterServer duwe persiyapan server paling fleksibel nalika duwe / ngatur pusat data lan menehi solusi hosting kolokasi.

3. Hosting Web paling cepet / Kinerja Paling Cepet

Kinerja Web Hosting Paling Apik: InMotion Hosting, InterServer, Kinsta

Ana macem-macem fitur sing bisa ditawakake host web kanggo mbantu kinerja situs web. Akeh perkara sing mengaruhi kinerja situs sampeyan sakabehe lan ngerti yen kasedhiya fitur kasebut bisa mbantu sampeyan milih pilihan sing luwih apik.

Ing pungkasan dina, aja fokus karo kacepetan tanggapan server, amarga minangka faktor sing diwatesi.

Kacepetan tanggap kanthi agregat rata-rata kanggo Interserver ing Januari 2020 yaiku 114.62ms (sumber). Dheweke dirating minangka host web paling ndhuwur dening model skor HostScore ing wulan tartamtu.
Kacepetan hosting Kinsta
Wektu tanggapan hosting Kinsta dicenthang ing HostScore.net (sumber) saben patang jam saka sepuluh lokasi. Ing wektu nulis iki, wektu nanggapi (kajaba kanggo Bangalore) tetep ana ing sangisore 250ms (sing cocog banget) ing dina 30 kepungkur.

Bandhingake fitur "kacepetan"

CompanySSD pepakHTTP / 2NGINXLokasi ServerKecepatan Server (Tes Kita)
InMotion HostingKabeh rencanaKabeh rencanaVPS utawa luwih dhuwurUS mung~ 350 ms
InterServerKabeh rencanaMung rencana InVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwurUS mung~ 250 ms
SiteGroundKabeh rencanaKabeh rencanaMung ing GrowBig utawa luwih dhuwurGlobal~ 600 ms
GreenGeeksKabeh rencanaKabeh rencanaGlobal~ 400 ms
HostingerKabeh rencanaKabeh rencanaKabeh rencanaGlobal~ 500 ms
A2 HostingKabeh rencanaTurbo (sambungan hosting) utawa luwih dhuwurGlobal~ 500 ms
TMD HostingKabeh rencanaKabeh rencanaGlobal~ 500 ms
KinstaKabeh rencanaKabeh rencanaKabeh rencanaGlobal~ 200 ms
WP Web HostKabeh rencanaKabeh rencanaKabeh rencanaAS & Asia~ 700 ms
LiquidWebKabeh rencanaMung ing hosting WP NgaturYa, nanging butuh konfigurasi manualUS & EU~ 450 ms



4. Web Hosting paling apik kanggo Pangembang

Web Hosting paling apik kanggo Pangembang: A2 Hosting, InterServer, SiteGround

Yen sampeyan pangembang lan mbutuhake lingkungan pangembangan spesifik kanggo masang lan nyoba skrip aplikasi, sampeyan kudu fokus kanthi rapet. Mangkene carane sampeyan bisa dadi tuan rumah situs web Django, Node.js, Python, utawa Windows (ASP.net) kanthi panyedhiya hosting 10 sing dak pilih.

CompanyDjangoNode.jsPythonASP.net
InMotion HostingVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwur
InterServerKabeh rencanaKabeh rencanaKabeh rencanaKabeh rencana
SiteGroundVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwur
GreenGeeksVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwur
HostingerVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwur
A2 HostingSwift (dituduhake) utawa luwih dhuwurSwift (dituduhake) utawa luwih dhuwurKabeh rencanaKabeh rencana
TMD HostingVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwur
Kinsta
WP Web Host
LiquidWebVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwurVPS utawa luwih dhuwur



Tip: Pengin lingkungan pangembangan khusus babagan hosting sing dituduhake?

Hosting A2 - hosting paling murah lan node.js - paling apik kanggo pangembang
Hosting Node.js diwiwiti kanthi mung $ 3.70 / mo ing A2 Hosting.

Umume host web ora menehi akeh cara kanggo alat pangembang kanggo akun hosting sing dituduhake. Hosting lan Interserver A2 minangka tumindak sing jarang banget. Kanggo sing nggoleki VPS hosting, umume lingkungan bisa dikonfigurasi.

Klik kene kanggo ngunjungi Hosting A2 / Klik ing kene kanggo riko Interserver.

5. Paling apik kanggo Bisnis Cilik-Menengah

Web Hosting paling apik kanggo Bisnis Cilik: A2 Hosting, InMotion Hosting, SiteGround

Situs web sing berorientasi bisnis utawa tumindak bisnis kanthi online uga duwe kabutuhan khusus. Iki kalebu syarat keamanan sing ditingkatake lan aplikasi kanggo ndhukung bisnis kasebut. Aplikasi web eCommerce sing populer kalebu Magento, PrestaShop, Lan WooCommerce.

Umume host web sing apik uga bakal nawakake sawetara jinis SSL gratis (AutoSSL kanggo cPanel, Ayo Encrypt for Plesk), nanging ora ana ing kasus khusus, sawetara bisa menehi pilihan sing luwih kuat - sertifikat Ayo Enkripsi Encik.

Kanggo rincian liyane, wacanen pandhuan hosting bisnis cilik.

CompanyIntegrasi SSL GampangIP khususHost EmailMagentoPrestaShopWooCommerce
InMotion HostingAutoSSL$ 48 / taun
InterServerAutoSSL$ 36 / taun
SiteGroundAyo Encrypt Wildcard$ 54 / taun
GreenGeeksAyo Encrypt Wildcard$ 48 / taun
HostingerAyo Encrypt*
A2 HostingAyo Encrypt$ 48 / taun
TMD HostingAyo Encrypt$ 48 / taun
KinstaAyo Encrypt Wildcard
WP Web HostAyo Encrypt
LiquidWebAyo Encrypt**



Cathetan * Hostinger nawakake siji alamat IP darmabakti kanggo kabeh pangguna VPS hosting. Alamat IP khusus ora didhukung ing layanan hosting sing dituduhake.

Cathetan ** LiquidWeb nawakake alamat IP darmabakti gratis gratis. Alamat IP darmabakti sakteruse biaya $ 84 / taun.

6. Paling Pangguna kanggo Pangguna WordPress Lanjut

Hosting WordPress paling apik kanggo Pangguna Lanjut: Kinsta, SiteGround

Ana macem-macem level pangguna WordPress, saka amatir pisanan kanggo sing dadi ahli supaya bisa kode fungsi WordPress dhewe. Ngerti iki, host web uga nawakake macem-macem jinis rencana lan fitur khusus WordPress kayata plugin optimizer. Rencana WordPress sing diurus minangka pilihan sing apik kanggo sing golek tangan sing dipandu. Ana sawetara host sing uga duwe ahli WordPress minangka staf dhukungan.

CompanyNgatur WordPressDhukungan Pakar WPFitur WordPress khusus
InMotion HostingBoldGrid - tukang situs WordPress
InterServer
SiteGroundStaging, WP-CLI, SG Optimizer - plugin khusus kanggo kinerja sing paling apik
GreenGeeksWP-CLI, PowerCacher - plugin khusus kanggo kinerja sing paling apik
Hostinger
A2 HostingStaging, WP-CLI, A2 Optimized - plugin khusus kanggo kinerja sing paling apik
TMD Hosting
KinstaStaging, WP-CLI, dashboard khusus, sumber daya WP lengkap
WP Web HostRencana pribadi / Profesional Jetpack
LiquidWebStaging, WP-CLI, iThemes Sync


Tip: Apa sampeyan butuh hosting WordPress sing ngatur?

Sajrone telusuran, sampeyan bisa uga nemoni pirang-pirang rencana hosting WordPress (WP) sing ngatur lan nemokake manawa ing sawetara kasus, rega hosting WP iki luwih dhuwur (sawetara sing kena karo 30x pricier) tinimbang hosting sing dituduhake rata-rata.

Bentenane rega amba kasebut amarga akeh fitur fokus WP, kalebu mekanisme caching khusus, platform ramah pangembang WP, lan ahli WP ndhukung. Fitur kasebut bisa uga dadi kabutuhan kanggo pangguna sing nggunakake situs WP lalu lintas, agensi pangembangan / pemasaran, utawa bisnis ukuran ukuran. Pemula lan blogger anyar, umume ora butuh fitur sing isih akeh.

Sinau luwih lengkap babagan ngatur WordPress sing ngatur ing artikel iki.

7. Hosting Web Paling apik Kanggo Penulis / Penulis

Web Hosting paling apik kanggo Penulis: GreenGeeks, Hostinger, TMD Hosting

Hostinger - hosting murah sing paling apik
Contone - Hostinger sambungan Hostinger diwiwiti kanthi mung $ 0.80 / mo - Sampurna kanggo freelancer sing butuh situs web sing sederhana.

Kanggo panulis, milih host web sing ngirit wektu dadi prioritas utama. Pembina situs sing gampang digunakake (kanggo nyiyapake lan njaga situs kanthi cepet), webmail (kanggo komunikasi karo klien lan penerbit), lan rega terjangkau (bisnis inti sampeyan nulis) yaiku telu sampeyan sing paling penting.

CompanyBiaya ^Site Site GampangWebmail
InMotion Hosting$ 3.99 / mo
InterServer$ 4.00 / mo
SiteGround$ 6.99 / mo
GreenGeeks$ 2.95 / mo
Hostinger$ 0.80 / mo
A2 Hosting$ 3.92 / mo
TMD Hosting$ 2.95 / mo
Kinsta$ 29.00 / mo
WP Web Host$ 3.00 / mo
LiquidWeb$ 25.00 / mo



^ Cathetan - Ndhaptar biaya kanggo situs web siji.

8. Layanan Hosting Wiwitan-Friendly

Web Hosting paling apik kanggo Penulis: GreenGeeks, InMotion Hosting

Dashboard GreenGeeks - pangguna-loropaken lan gampang kanggo dhukungan.
Dashboard GreenGeeks - pangguna-loropaken lan gampang kanggo dhukungan.

Kanggo pamula, milih host web bisa terjangkau lan gampang diwiwiti paling kritis. Pengaktifan akun instan, panel kontrol sing gampang digunakake, lan dhukungan apik sing mesthi siap mbantu yaiku telung syarat penting.

Kanggo pamula sing lagi wae miwiti - InMotion Hosting lan GreenGeeks dilengkapi panel kontrol gampang (cPanel) sing gampang digunakake, lan dhukungan kanthi rega sing larang.

Dashboard pangguna anyar sing dibangun dening GreenGeeks ndadekake barang sing bener kanggo pamula kanthi cara akeh. Nginstal SSL gratis, umpamane, gampang banget ing platform kasebut. Ing sisih liya, uji coba "Penjaminan Dhuwit" bakal nganti 90 dina ing InMotion - sing ndadekake pilihan gratis kanggo wong anyar.

CompanyBiaya ^trial Control
InMotion Hosting$ 3.99 / modina 90cPanel
InterServer$ 4.00 / modina 30cPanel
SiteGround$ 6.99 / modina 30In-House
GreenGeeks$ 2.95 / modina 30cPanel
Hostinger$ 0.80 / modina 30In-House
A2 Hosting$ 3.92 / modina 30cPanel
TMD Hosting$ 2.95 / modina 60cPanel
Kinsta$ 29.00 / modina 30In-House
WP Web Host$ 3.00 / modina 100Plesk
LiquidWeb$ 25.00 / modina 30Plesk



^ Cathetan - biaya signup kanggo situs web siji ing lingkungan sing dienggo bareng.

9. Solusi Suwene, Solusi Biaya Efektif

Paling apik kanggo jangka panjang: A2 Hosting, InterServer

Dasar privasi interserver - paling apik kanggo pangguna jangka panjang
Tuladha - InterServer ora ngejak rega nalika nganyari maneh.

Pamilik situs web ngerti manawa investasi wiwitane mung bagean saka biaya sakabehe. Iki amarga macem-macem faktor kayata biaya hosting. Umume panyedhiya hosting web nawakake diskon mlebu-gedhe sing angel ditolak. Nanging, rega mundhak kanthi signifikan nalika mbarengi rencana sampeyan. Nalika ngétung potensial host web, kudu dieling-eling minangka bagean saka rencana sampeyan.

CompanyNdhaptar ^Nganyari manehnjamin
InMotion Hosting$ 3.99 / mo$ 9.99 / mo90 dina nyoba gratis
InterServer$ 4.00 / mo$ 4.00 / mo30 dina nyoba gratis
SiteGround$ 6.99 / mo$ 14.99 / mo30 dina nyoba gratis
GreenGeeks$ 5.95 / mo$ 14.95 / mo30 dina nyoba gratis
Hostinger$ 2.15 / mo$ 11.95 / mo30 dina nyoba gratis
A2 Hosting$ 3.92 / mo$ 7.99 / moKapan wae dhuwit bali
TMD Hosting$ 4.95 / mo$ 7.95 / mo30 dina nyoba gratis
Kinsta$ 60.00 / mo$ 60.00 / mo30 dina nyoba gratis
WP Web Host$ 27.00 / mo$ 27.00 / mo100 dina nyoba gratis
LiquidWeb$ 29.00 / mo$ 29.00 / mo30 dina nyoba gratis



^ Cathetan - Harga adhedhasar periode langganan 2 taun.

Tip: Apa rega sing cocog kanggo mbayar?

Ana macem-macem jinis layanan hosting, kabeh beda karo rega rega lan menehi macem-macem fitur lan pilihan. Sampeyan kudu nemokake ora mung sing paling apik lan rega, nanging uga milih salah siji sing cocog karo kabutuhan situs web.

Timku nyawang tawaran 400 hosting lan diterbitake pandhuan rega hosting iki bubar. Umumé, ngarep-arep mbayar $ 3 - $ 10 saben wulan kanggo hosting sing bisa dipercaya, $ 30 - $ 55 saben wulan kanggo hosting VPS sing agêng.

10. Paling apik kanggo situs web Pribadi

Hosting situs web Pribadi Paling apik: GreenGeeks, Hostinger, TMD Hosting

Kaya hosting kanggo panulis, hosting situs web pribadi kudu terjangkau lan gampang digunakake. Apa ora nerbitake CV utawa promosi "merek pribadi" - Pembina situs sing gampang digunakake, fitur webmail digawe, lan rega terjangkau paling penting ing host situs web pribadi.

Kanggo sing mung nduwe situs web pribadi, Hostinger nawakake solusi sing paling murah ($ 0.80 / mo ing signup). TMD Hosting lan GreenGeeks nawakake barang sing luwih berharga nanging padha duwe situs web tanpa wates lan menehi dhukungan pelanggan sing apik.

CompanyBiaya ^Site SiteWebmail
InMotion Hosting$ 3.99 / mo
InterServer$ 4.00 / mo
SiteGround$ 6.99 / mo
GreenGeeks$ 2.95 / mo
Hostinger$ 0.80 / mo
A2 Hosting$ 3.92 / mo
TMD Hosting$ 2.95 / mo
Kinsta$ 29.00 / mo
WP Web Host$ 3.00 / mo
LiquidWeb$ 25.00 / mo



11. Paling apik kanggo situs web UK

Hosting paling apik kanggo Pangguna Inggris: Kinsta, SiteGround

Kanggo ngerti apa sing nggawe host web paling apik kanggo lokasi tartamtu, kita kudu ngrembug latensi.

Apa latensi?

Latensi yaiku wektu wektu kanggo nampa server lan ngisi panjalukan pangguna.

Coba kaya penerbangan - Nalika pangguna Inggris ngakses situs web sing dadi tuan rumah ing Australia, panjaluk dheweke bisa mabur saka Inggris - Timur Tengah - Asia - Australia - Asia - Timur Tengah - Inggris supaya ngasilake. Wektu penerbangan minangka latensi situs web kasebut.

Yen situs web tartamtu bakal dadi tuan rumah ing Inggris, panjaluk kasebut bakal mlayu ing Inggris mung, kanthi minimalake wektu lelungan.

Kanggo ndeleng kepiye kedadeyan ing urip nyata, iki minangka conto.

Taun kepungkur situs iki sing diwaca dadi tuan rumah ing pusat data ing Amerika Serikat. Ing ngisor iki kacepetan situs sing diuji saka 10 lokasi kanthi nggunakake Bitcatcha.

Tes latency kanggo milih host web paling apik
Asil tes kecepatan situs web (2018) saka 10 lokasi.

Saka gambar, sampeyan bisa ndeleng manawa wektu tanggapan server beda karo lokasi menyang lokasi. Situs kasebut dimuat kanthi cepet (8ms) kanggo simpul uji ing Amerika Serikat lan luwih alon kanggo simpul tes ing Jepang lan Australia (367ms lan 414 ms).

Lokasi nyedhaki khalayak sampeyan ing server sampeyan, luwih cendhek.

Napa penting banget?

Latency minangka bagean tartamtu saka situs web loading. Kanthi nambah latensi (milih dadi host luwih cedhak karo pamirsa), wektu loading situs web sampeyan bakal tambah apik.

Kanthi tembung liyane, yen mayoritas pamirsa dumunung ing negara utawa wilayah sing padha, luwih becik dadi host situs web kanthi luwih cedhak.

Iki nerangake kenapa latensi minangka faktor penting nalika sampeyan milih host web.

Dadi host web paling apik kanggo situs web UK?

Anggota timku nganakake analisis latensi ing sawetara perusahaan hosting kanthi pusat data sing ana ing UK lan pangkat adhedhasar rega, fitur, lan laten. Asil saka tes asil, SiteGround - kanthi lokasi server sing ana ing London, ana ing antarane sarwa dumadi kanthi kacepetan ndhuwur. Kinsta, ing tangan liyane, mbukak ing server sing dikembangake dening Google Cloud ing London (sing kualitas kacepetan wis kabukten kanthi apik).

Web HostLokasi serverResponse Wektu
(saka Inggris)
BitcatchaWPTest
SiteGroundLondon34 ms101 ms
PickAWebEnfield35 ms104 ms
Internet JantungLeeds37 ms126 ms
HostingUKLondon, Maidenhead, Nottingham41 ms272 ms
Host CepetGloucester59 ms109 ms
tsoHostMaidenhead68 ms582 ms
euk HostWakefield, Maidenhead, Nottingham34 ms634 ms



12. Paling apik kanggo situs web Malaysian & Singaporean

Hosting paling apik kanggo Pangguna Malaysia & Singapura: Hostinger, SiteGround , TMD Hosting

Kanggo ngerteni apa sing ndadekake layanan hosting iki apik kanggo situs web Malaysia lan Singapura, mangga maca katrangan babagan laten.

Tes kacepetan sing ditindakake dening anggota timku Abrar Moises Shfee.

Web HostLokasi serverTest cepet
(saka Singapura)
price
(kira-kira)
BitcatchaWPTest
HostingerMalaysia8 ms191 msS $ 1.00 / mo
TMD HostingSingapore8 ms237 msS $ 4.05 / mo
SiteGroundSingapore9 ms585 msS $ 5.36 / mo
A2 HostingSingapore12 ms1795 msS $ 5.34 / mo
BIMalaysia, Singapura19 ms174 msS $ 5.99 / mo
VodienSingapore7 ms107 msS $ 10.00 / mo
ShinjiruMalaysia24 ms119 msS $ 5.00 / mo



Pitakonan Paling Sering ing Hosting Services

Aku nerangake dhasar hosting situs web ing artikel iki nanging ing ngono sampeyan nggoleki sawetara jawaban cepet ...

Apa web hosting?

Hosting web minangka layanan nyedhiyakake sumber kayata papan panyimpenan lan prasarana jaringan kanggo pangguna situs web.

Luwih akeh babagan cara web hosting ing kene.

Apa jeneng domain?

Jeneng domain yaiku alamat situs web sing ramah manungsa. Iki diketik menyang garis alamat browser Internet dening pengunjung kanggo ngakses situs.

Luwih lengkap babagan cara jeneng domain nameg ing kene.

Apa jinis layanan web hosting?

Jinis inti web hosting kalebu server sing dituduhake, VPS / Cloud lan darmabakti. Bentenane utama biasane sajrone kinerja, keamanan, lan linuwih.

Deleng macem-macem jinis web hosting ing kene.

Apa bedane antara situs web lan jeneng domain?

Jeneng domain menehi lokasi kanggo situs web, dene situs web minangka layanan sing ditangani carane situs dikirim menyang pengunjung.

Ngendi aku nyewa host web?

Ana ewu panyedhiya layanan web hosting ing saindenging Internet; kita tinemu luwih saka 60 ing situs web iki.

Apa bisa tuku lan duwe host web dhewe?

Ya. Akeh perusahaan sing luwih gedhe sing tuku, dadi tuan rumah, lan njaga server (server) dhewe ing pusat data kanggo panggunaan eksklusif.

Luwih lengkap babagan hosting situs web ing kene.

Akeh perusahaan hosting web sing luwih gedhe bakal menehi apa?

Perusahaan web web sing luwih gedhe biasane bakal nawakake layanan web sing gegandhengan karo lengkap. Iki kalebu rencana web web, adol jeneng domain, lan rencana pengecer.

Apa sing dadi pengecer web hosting?

Sawetara wong bakal tuku web hosting kanthi akeh lan dibagiake sumber kanggo nyewa. Iki diarani hosting reseller.

Apa rupa server?

Ana rong jinis server - kelas konsumen lan komersial. Server kelas konsumen katon kaya kothak PC desktop sing normal, dene server komersial katon kaya kothak gedhe sing ana rak.

Apa aku kudu dadi host situs web dhewe?

Kanggo host situs web, sampeyan butuh jeneng domain lan web hosting. Jeneng domain minangka alamat sing nuding ing file situs web sampeyan disimpen.

Apa situs web?

Situs web minangka koleksi kaca web sing nawakake teks, video, lan gambar kombinasi kanggo pengunjung. Saben situs web biasane bakal duwe pirang-pirang halaman sing dipasang ing siji jeneng domain.


Luwih Bacaan

Iku kabeh kanggo artikel iki. Yen sampeyan isih durung marem, wacan:

P / S: Link sing nuduhake perusahaan hosting yaiku link afiliasi - yen sampeyan langganan layanan hosting liwat tautan kasebut, aku bakal dikonfirmasi minangka referrer sampeyan lan golek dhuwit. Mangkene carane aku tetep situs iki (domain, server, biaya uji coba, sapiturute) lan mbayar gaji anggota timku. Tuku liwat link afiliasiku ora luwih larang - sokong kita yen sampeyan nemokake pandhuan hosting sampeyan mbiyantu.

P / P / S: Perlu akeh kanggo ngumpulake, nyusun, lan nganyari data kasebut (pungkasan dicenthang Januari 2020). Mangga mugi kula mangertos yen sampeyan nemokake kesalahan utawa info kuna ing tabel ing ngisor iki.

n »¯