Nasihat Hosting Sampeyan Bisa Dipercaya

Tujuwan faktual dibangun ing riset independen & data hard

Daftar lengkap perusahaan hosting ditinjau dening WHSR.
Kita mlebu karo lan nyoba layanan hosting web supaya sampeyan bisa ngetung kanggo mburu lan milih solusi sing paling apik - Waca daftar lengkap review kita ing kene.


Pandhuan hosting guide - Ngerteni apa sing perlu ing kesepakatan hosting sing sampurna.

Need Help with Website Hosting?

Pandhuan hosting lan situs web kita kaya peta - mung migunani yen sampeyan kepengin menyang ngendi.

Sampeyan kudu ngerti apa sing perlu saka host web sadurunge sampeyan milih.

Kanggo pemula, aturan ora-brainer kudu tansah miwiti cilik karo rencana terjangkau kayata shared hosting. Kanggo pangguna sing langkung majeng, migunani situs penting banget - iki tegese sampeyan butuh solusi hosting stabil lan fleksibel.

Cara milih panyedhiya hosting sing bener


Mbandhingake panyedhiya Web Hosting

Ora bisa netepake jeneng host apa wae?

Gunakake alat comparison kanggo mbandhingake daftar perusahaan hosting. Sampeyan bisa mbandhingake nganti perusahaan hosting 3 bebarengan lan dhaptar metu kabeh rincian sing sampeyan kudu kayata Rating kita, reregan, fitur dhasar, lan uga pros & cons review cepet.

Alat Perbandhingan Web Hosting WHSR

Bandingake Perusahaan Web Hosting - Golek panyedhiya hosting sing cocog karo kebutuhan sampeyan.


Pasinaon Pasar: Carane Kathah Pay kanggo Host Web?

Harga hosting adhedhasar pangertosan pasar kita (2018)

Harga hosting wis berubah drastis ing 10 pungkasan kanggo 15 taun.

Ing awal 2000, paket $ 8.95 / mo karo fitur dasar dianggep murah. Banjur rega turun menyang $ 7.95 / mo, banjur $ 6.95 / mo, $ 5.95 / mo, lan ngisor.

Kita sinau tren pasar anyar lan nemokake yen, rata-rata ...

  • Biaya rencana pamilik tingkat entuk $ 3.40 / mo ing pandjenengan & $ 4.94 / mo sajrone nganyari maneh,
  • Rencana VPS tingkat entuk biaya $ 17.20 / mo ing ndaftar & $ 20 / mo nalika nganyari, lan
  • Rencana hosting sing paling dienggo bareng lan VPS hosting ora biaya luwih saka $ 25 / mo lan $ 170.

Ing kasus sampeyan kepengin weruh sepira sampeyan kudu mbayar hosting web ...

Maca Study Kita ing Biaya Website Hosting.

Penyedia hosting kanggo Nimbang

Artikel Web Hosting Anyar

Kasus Curious saka Absolutely Free Domain Jeneng

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Kanthi luwih saka 348 yuta jeneng domain kadhaptar minangka pungkasan saka 2018, jeneng domain komoditas panas sade. Ing kasunyatan, wis ana tuntutan gedhe sing ditampa dening Internet Corporation kanggo Jeneng-jeneng sing Ditampa ...

Best Web Hosting for Small Business (2019)

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Pawulangan salah siji dhasar sing aku sinau saka ngrampungake puluhan panyedhiya layanan yaiku menawa host web sing apik ora bisa uga dadi host web sing tengen. Kenapa? Amarga macem-macem situs web bakal duwe kabutuhan beda. S ...

Domain Names kanggo Residents UK Operating a Global Business

  • Hosting Guides
  • Miturut WHSR Tamu
Nalika sampeyan lagi nggarap bisnis global, bisa dadi tantangan kanggo ngerti jeneng domain sing bener kanggo sampeyan utawa sing paling apik nggambarake kaanan online. Malah nalika sampeyan lagi ngoperasikake kantor pusat ing ...

Guide A-to-Z kanggo Secure Sockets Layer (SSL) kanggo Bisnis Online

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Kanggo mbangun hubungan mbutuhake kapercayan lan iki luwih kuat kanggo siji sing loro-lorone paling mungkin lan ora bakal ketemu. Kepercayaan ing Internet minangka salah sijine pentinge, utama ...

Milih Secure Web Hosting Service Provider

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Yen sampeyan wis ngetokake artikel aku, sampeyan uga wis nemokake sawetara topik sing gegandhengan karo keamanan kayata Secured Socket Layer (SSL) lan WordPress Security. Internet wis dadi bebaya sing luwih gedhe ...

Sapa sing Paling Popular Website Hosting Layanan?

  • Hosting Guides
  • Miturut Azreen Azmi
Kita ngerti sing ana atusan layanan hosting sing kasedhiya kanggo kita. Saka kabeh, sawetara sing luwih populer tinimbang wong liya lan uga akeh sing nggabungake. Nanging sing salah sijine sing paling populer? W ...

CloudFlare Offers Domain Registration With Zero Markup

  • Hosting Guides
  • Miturut Azreen Azmi
Cloudflare is looking kanggo nggawe pamindhahan menyang pasar registrar domain nalika padha ngumumake layanan sing mentas diwiwiti kanggo pendaptaran domain karo Cloudflare Registrar. Kinerja lan keamanan web ...

Bèntenipun Antarane Jeneng Domain Lan Web Hosting

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Kanggo nggawe situs web sampeyan kudu duwe jeneng domain lan web hosting. Nanging apa jeneng domain? Apa web hosting? Apa ora padha? Iku penting yen sampeyan jernih ing ...

Carane Green Works Web Hosting (lan Perusahaan Hosting Apa Wis Ilang Ijo)

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Internet karbon jejak link Cepet Apa web hosting hijau Certificate Energi Terbarukan (REC) Certificate Carbon Offset (VER) output CO2 Internet tahunan Kang hosting web wis ilang ijo ...


Kabeh sampeyan perlu miwiti situs web anyar online

Miwiti New Venture Online?

Nggawe situs web - tanpa dipikirake manawa iku blog, toko online, utawa situs web bisnis, gampang banget karo piranti teknologi web sing nyenengake.

Sampeyan ora kudu dadi teknisi tech utawa programmer.

Tindakake cara sing bener. Pilih platform sing bener. Gunakake piranti penerbitan sing bener. Sampeyan bakal dadi% 100.

Telung Cara Gampang Nggawe Website Saka Ngeruk

Panduan Pangembangan Web paling anyar

Siji Panuntun Panuntun SSL / TLS

  • Bisnis Online
  • Miturut WHSR Tamu
Ora ana sing seneng dicritakake yen dheweke kudu nindakake apa wae. Iku mung alam manungsa kanggo mbalela marang sing, nanging kadhangkala sing paling apik sampeyan bisa nindakake iku nyemekan lambe lan tindak karo. Kaya kasus karo HTTPS ...

Golek Best Email Hosting & Sinau Carane Setup Email Business Anda

  • Artikel pilihan
  • Miturut Jerry Low
Kanggo wong awam, email biasane digandhengake karo panyedhiya utama kayata Google utawa Yahoo wiwit gratis lan ora ana watesan babagan panyimpenan. Nanging, bisnis asring duwe syarat sing beda ...

Jetorbit: Nggawe Mlebu Ing Indonesia Web Hosting

  • Pitakonan
  • Miturut Timothy Shim
Senajan kira-kira lima kali luwih cilik tinimbang Amerika Serikat, gampang ditarik saka Indonesia amarga dumadi saka ewonan pulo cilik sajrone massa tanah utama. Punika p ...

Layanan VPN 10 saka 2019

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
Milih sing paling apik sing paling apik iku ora gampang. Kathah gumantung saking tes ekstensif ingkang dipunlampahi, nanging sebagian utaminipun ugi gumantung panjenengan - pangguna. Saben uwong darbe kabutuhan ...

TorGuard Review

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
TorGuard Pros 1- TorGuard punika Keamanan Paling Aman minangka salah satunggaling cara utama panyedhiya layanan VPN lan TorGuard ndamel tugas luar biasa kanggo ngimbangi kabutuhan lan keamanan pengguna. Nalika sawetara ora ...

NordVPN Review

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
NordVPN Pros: Apa Aku Sering babagan NordVPN 1- NordVPN Pricing: Pilihan Long-term NordVPN sing apik banget nduweni macem-macem point price sampeyan bisa milih saka gumantung suwene sampeyan pengin langganan sampeyan bakal dadi. Minangka ...


Wong-wong sing diarani WHSR

WHSR nerbitake artikel lan ngembangake alat kanggo pangguna sing mbantu nyiyapake lan mbangun situs web.

Pasar hosting disuguhake karo ewonan panyedhiya, kanthi opsi sing beda. Tujuan kita yaiku mbusak layar kumelun lan nyedhiyakake inti saka kualitas lan nilai perusahaan kasebut.

Sinau luwih: Ketemu Tim WHSR . WHSR Blog

Jerry lan Jason ing WordCamp KL 2017

Jerry lan Mike, CEO Interserver