Nasihat Hosting Sampeyan Bisa Dipercaya

Tujuwan faktual dibangun ing riset independen & data hard

Daftar lengkap perusahaan hosting ditinjau dening WHSR.
Kita mlebu karo lan nyoba layanan hosting web supaya sampeyan bisa ngetung kanggo mburu lan milih solusi sing paling apik - Waca daftar lengkap review kita ing kene.

WHSR katon ing media internasional.


Pandhuan hosting guide - Ngerteni apa sing perlu ing kesepakatan hosting sing sampurna.

Hosting situs web kanggo Kaping pisanan?

Pandhuan hosting lan situs web kita kaya peta - mung migunani yen sampeyan ngerti ngendi arep.

Sampeyan kudu ngerti apa sing perlu saka host web sadurunge sampeyan milih.

Kanggo pemula, aturan ora-brainer kudu tansah miwiti cilik karo rencana terjangkau kayata shared hosting. Kanggo pangguna sing langkung majeng, migunani situs penting banget - iki tegese sampeyan butuh solusi hosting stabil lan fleksibel.

Pandhuan langkah-langkah kanggo hosting situs web pisanan sampeyan


Mbandhingake panyedhiya Web Hosting

Ora bisa netepake jeneng host apa wae?

Gunakake alat comparison kanggo mbandhingake daftar perusahaan hosting. Sampeyan bisa mbandhingake nganti perusahaan hosting 3 bebarengan lan dhaptar metu kabeh rincian sing sampeyan kudu kayata Rating kita, reregan, fitur dhasar, lan uga pros & cons review cepet.

WHSR Host Tool Alat / Ulasan Web Hosting Kita

Bandingake Perusahaan Web Hosting - Golek panyedhiya hosting sing cocog karo kebutuhan sampeyan.


Alat Anyar: Ngenalake HostScore ™

2019 sing diluncurake September, HostScore.net nawakake cara evaluasi lan milih host web.

HostScore - pitungan kepemilikan, adhedhasar kombinasi kacepetan ing server kanthi bobot kanthi bobot (diukur saben jam 4), wektu munggah (dilacak saben menit 5), rating editor lan pangguna; nuduhake kualitas layanan layanan web web.

Proses uji coba otomatis dadi asil mesthi dianyari lan konsisten.

Priksa HostScore.net saiki

Dolan maring HostScore.net kanggo ulasan hosting sing didorong data.


Pasinaon Pasar: Carane Kathah Pay kanggo Host Web?

Harga hosting adhedhasar pangertosan pasar kita (2018)

Harga hosting wis berubah drastis ing 10 pungkasan kanggo 15 taun.

Ing awal 2000, paket $ 8.95 / mo karo fitur dasar dianggep murah. Banjur rega turun menyang $ 7.95 / mo, banjur $ 6.95 / mo, $ 5.95 / mo, lan ngisor.

Kita sinau tren pasar anyar lan nemokake yen, rata-rata ...

  • Biaya rencana pamilik tingkat entuk $ 3.40 / mo ing pandjenengan & $ 4.94 / mo sajrone nganyari maneh,
  • Rencana VPS tingkat entuk biaya $ 17.20 / mo ing ndaftar & $ 20 / mo nalika nganyari, lan
  • Rencana hosting sing paling dienggo bareng lan VPS hosting ora biaya luwih saka $ 25 / mo lan $ 170.

Ing kasus sampeyan kepengin weruh sepira sampeyan kudu mbayar hosting web ...

Maca Study Kita ing Biaya Website Hosting.

Diskon Hosting Web lan Tawaran Web

Kode Kupon GreenGeeks

  • Coupon
  • Miturut Jerry Low
Kode Kupon: 10YEARSGREEN Kanggo sing ndhaptar GreenGeeks sapisanan, gunakake kode kupon iki supaya bisa ngirit nganti 70% ing hosting sing dituduhake (klik ing kene kanggo mrentahake). Pambocoran: WHSR nampa biaya referral fr ...

Kode Kupon Interserver

  • Coupon
  • Miturut Jerry Low
Kode Kupon: WHSRPENNY Tertarik karo Interserver sing nuduhake hosting? Saiki sampeyan bisa nyoba mung $ 0.01 sak wulan kanthi kode promo "WHSRPENNY" (klik kene kanggo mrentah). Pambocoran: WHSR ...

Kode Kupon GlowHost

  • Coupon
  • Miturut Jerry Low
Kode Kupon: WHSR30 Kanggo sing tuku sepisanan ing GlowHost, gunakake kode diskon iki kanthi mateni 30% kanggo rencana web web GlowHost (klik ing kene kanggo mrentah). Pambocoran: WHSR ditampa…

Liyane ing situs web hosting

Penyedhiya Hosting VPS Paling apik sing dianggep (2020)

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Rencana Hosting VPS minangka titik daya saka panyedhiya solusi layanan web hosting sawetara. Dheweke minangka lokasi transisi sing apik kanggo pangguna lan sejatine, ing ngendi umume saya mungkasi sawise padha lulusan…

Plesk vs cPanel: Bandingake Panel Kontrol Hosting Web Sing Paling populer ing Donya

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Panel kontrol minangka bagean integral saka pengalaman situs web hosting lan durung akeh sing menehi pikirane. Contone, sampeyan ngerti yen rong Panel Web Hosting Control sing paling populer ...

Situs Hosting Web Gratis Paling Luwih (2020)

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
* Pembaruan: Dhaptar rega lan tabel perbandingan sing dianyari. Kita kabeh seneng karo freebies lan mesthine pancen ora kaget sanajan ing web hosting ana ton freebies yen sampeyan pengin ndeleng. Ora…

Kasus Curious saka Absolutely Free Domain Jeneng

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Kanthi luwih saka 348 yuta jeneng domain kadhaptar minangka pungkasan saka 2018, jeneng domain komoditas panas sade. Ing kasunyatan, wis ana tuntutan gedhe sing ditampa dening Internet Corporation kanggo Jeneng-jeneng sing Ditampa ...

Pandhuan pamula: Apa Hosting Web? Apa Domain? Bedane Antarane Jeneng Domain lan Hosting Web

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Kanggo nduwe situs web, sampeyan kudu telung perkara: jeneng domain, hosting web, lan situs web sing wis dikembangake. Nanging apa jeneng domain? Apa web hosting? Apa ora padha? Penting yen sampeyan cl kristal ...

Best Web Hosting for Small Business (2020)

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Pawulangan salah siji dhasar sing aku sinau saka ngrampungake puluhan panyedhiya layanan yaiku menawa host web sing apik ora bisa uga dadi host web sing tengen. Kenapa? Amarga macem-macem situs web bakal duwe kabutuhan beda. S ...


Pandhuan Blogging WHSR

Bangunan Blog Sukses

Kepiye nggawe blog pertama kanthi nggunakake WordPress? Kepiye cara nggawe blog kanthi luwih akeh? Kepiye cara nggedhekake lalu lintas blog sampeyan kanthi aktif? Apa alat blogging sing bener kanggo digunakake?

Sinau kabeh - saka dhasar menyang tatics pemasaran blog majeng saka problogger sing "wis ana lan nindakake iku".

Cara Miwiti Blog ing taun 2020

Tips Blogging WHSR

Cara Nulis Blog 8,000 Komentar: A Study Case

  • Tips Blogging
  • Miturut Ryan Biddulph
Bubar aku nampa komentar 8,000th ing Blogging From Paradise. Sawise ndhelikake tonggak sejarah iki aku pengin nuduhake studi cilik sing rinci babagan carane njaluk komentar 8,000 ing blog sampeyan. Kenapa sampeyan pengin komen ...

Blog Jeneng Gagasan: Tips Kanggo Ngangkat Jeneng Sampurna Kanggo Blog Sampeyan

  • Tips Blogging
  • Miturut Azreen Azmi
Apa rintangan sing paling gedhe sing bakal dilakoni saben blogger? Nyoba milih jeneng kanggo blog. Naming blog bisa cukup hard, utamane yen sampeyan anyar kanggo kabeh blogging lan branding bab. ...

Praktik Blogging Paling apik Kanggo Blog Nonprofit

  • Tips Blogging
  • Miturut Azreen Azmi
Blog luwih saka mung cara ngirim statistik lan rilis pers babagan perusahaan sampeyan. Ing kasunyatan, digunakake kanthi bener, blogging kanggo nirlaba bisa dadi alat sing ora bisa dikepengini kanggo luwih ngiyat ...


Kabeh sampeyan perlu miwiti situs web anyar online

Nganggo Usaha Online

Saben bisnis mbutuhake prekara online - Sampeyan butuh papan online kanggo mbangun bisnis, adol produk utawa metu jenenge.

Sampeyan ora kudu dadi teknisi tech utawa programmer.

Tindakake cara sing bener. Pilih platform sing bener. Gunakake piranti penerbitan sing bener. Sampeyan bakal dadi% 100.

Telung Cara Nggawe Situs Web / 50 Gagasan Bisnis Online

Pandhuan Bisnis & Pembangunan Web Paling Anyar

Kepiye KnownHost yaiku Spesialisasi Layanan kualitas perusahaan menyang Konsumen Rata-rata

  • Pitakonan
  • Miturut Timothy Shim
KnownHost didegake ing 2006 lan ing wektu kasebut fokus banget ing Virtual Private Server (VPS) lan bisnis co-lokasi server. Ora mung rong taun kepungkur sing CEO KnownHost Justin Sau…

Njaga Mripat sing dipercaya karo situs kanthi Freshping

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
Freshping, pangembang dening Freshworks, minangka alat ngawasi situs web sing gampang banget sing diwiwiti kanthi rega sing hebat - gratis. Ing ringkesan sing sithik, ngidini sampeyan kanthi otomatis ngawasi pesawat web kanthi otomatis…

HRANK Ndhaptar Era Anyar ing Ngawasi Hosting Hosting

  • Pitakonan
  • Miturut Timothy Shim
HRANK minangka situs sing nyedhiyakake informasi babagan perusahaan web web. Nduwe pirang-pirang tinjauan sing ana gandhengane karo metodologi sing transparan lan perkara sing ora ditawakake situs umume - compre…

Review Surfshark

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
Surfshark Pros 1. Ora Logging Nalika aku kasebut sadurunge, bab pisanan sing digawe kula njupuk cathetan Surfshark ana basis BVI iku dianggo saka. Bodes iku banget uga kanggo kebijakan ora-logging sing perusahaan ...

Review Textoptimizer: Ngoptimalake Konten Liwat & Golek Ide Anyar

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
TextOptimizer (situs - https://textoptimizer.com/) iku panyedhiya layanan sing konsep utamane nyedhiyakake watara loro ngarep - ngewangi kedhaftar teka karo gagasan isi kreatif lan ngewangi wong ...

Siji Panuntun Panuntun SSL / TLS

  • Bisnis Online
  • Miturut WHSR Tamu
Ora ana sing seneng dicritakake yen dheweke kudu nindakake apa wae. Iku mung alam manungsa kanggo mbalela marang sing, nanging kadhangkala sing paling apik sampeyan bisa nindakake iku nyemekan lambe lan tindak karo. Kaya kasus karo HTTPS ...

Maca Kabeh Artikel Kene.


Wong-wong sing diarani WHSR

WHSR nerbitake artikel lan ngembangake alat kanggo pangguna sing mbantu nyiyapake lan mbangun situs web.

Pasar hosting disuguhake karo ewonan panyedhiya, kanthi opsi sing beda. Tujuan kita yaiku mbusak layar kumelun lan nyedhiyakake inti saka kualitas lan nilai perusahaan kasebut.

Katrangan luwih lanjut babagan WHSR

Jerry lan Jason ing WordCamp KL 2017

Jerry lan Mike, CEO Interserver
n »¯