Web Hosting Secret Revealed

Ngumumake informasi infrastruktur lan teknologi web situs web apa wae.

Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Service aplikasi.

Situs Web sing nampilake WHSR


Pandhuan hosting guide - Ngerteni apa sing perlu ing kesepakatan hosting sing sampurna.

Hosting situs web kanggo Kaping pisanan?

Pandhuan hosting lan situs web kita kaya peta - mung migunani yen sampeyan ngerti ngendi arep.

Sampeyan kudu ngerti apa sing perlu saka host web sadurunge sampeyan milih.

Kanggo pemula, aturan ora-brainer kudu tansah miwiti cilik karo rencana terjangkau kayata shared hosting. Kanggo pangguna sing langkung majeng, migunani situs penting banget - iki tegese sampeyan butuh solusi hosting stabil lan fleksibel.

Pandhuan langkah-langkah kanggo hosting situs web pisanan sampeyan


Temokake Hosting paling apik kanggo situs web sampeyan

Ora bisa netepake jeneng host apa wae?

Kita mlebu karo lan nyoba layanan hosting web supaya sampeyan bisa ngetung kanggo mburu lan milih solusi sing paling apik - Waca daftar lengkap review kita ing kene.

Gunakake alat comparison kanggo mbandhingake daftar perusahaan hosting. Sampeyan bisa mbandhingake nganti perusahaan hosting 3 bebarengan lan dhaptar metu kabeh rincian sing sampeyan kudu kayata Rating kita, reregan, fitur dhasar, lan uga pros & cons review cepet.

Deleng Picks Hosting Web Paling Apik Kita

Bandingake Perusahaan Web Hosting - Golek panyedhiya hosting sing cocog karo kebutuhan sampeyan.


Pasinaon Pasar: Carane Kathah Pay kanggo Host Web?

Harga hosting adhedhasar pangertosan pasar kita (2020)

Harga hosting wis berubah drastis ing 10 pungkasan kanggo 15 taun.

Ing awal 2000, paket $ 8.95 / mo karo fitur dasar dianggep murah. Banjur rega turun menyang $ 7.95 / mo, banjur $ 6.95 / mo, $ 5.95 / mo, lan ngisor.

Kita sinau tren pasar anyar lan nemokake yen, rata-rata ...

  • Biaya rencana pamilik tingkat entuk $ 3.40 / mo ing pandjenengan & $ 4.94 / mo sajrone nganyari maneh,
  • Rencana VPS tingkat entuk biaya $ 17.20 / mo ing ndaftar & $ 20 / mo nalika nganyari, lan
  • Rencana hosting sing paling dienggo bareng lan VPS hosting ora biaya luwih saka $ 25 / mo lan $ 170.

Ing kasus sampeyan kepengin weruh sepira sampeyan kudu mbayar hosting web ...

Maca Study Kita ing Biaya Website Hosting

Diskon Hosting Web lan Tawaran Web

Kode Kupon GreenGeeks

  • Coupon
  • Miturut Jerry Low
Kode Kupon: 10YEARSGREEN Kanggo sing ndhaptar GreenGeeks sapisanan, gunakake kode kupon iki supaya bisa ngirit nganti 70% ing hosting sing dituduhake (klik ing kene kanggo mrentahake). Pambocoran: WHSR nampa biaya referral fr ...

Kode Kupon Interserver

  • Coupon
  • Miturut Jerry Low
Kode Kupon: WHSRPENNY Tertarik karo Interserver sing nuduhake hosting? Saiki sampeyan bisa nyoba mung $ 0.01 sak wulan kanthi kode promo "WHSRPENNY" (klik kene kanggo mrentah). Pambocoran: WHSR ...

Kode Kupon GlowHost

  • Coupon
  • Miturut Jerry Low
Kode Kupon: WHSR30 Kanggo sing tuku sepisanan ing GlowHost, gunakake kode diskon iki kanthi mateni 30% kanggo rencana web web GlowHost (klik ing kene kanggo mrentah). Pambocoran: WHSR ditampa…

Liyane ing situs web hosting

Apa Cloud Cloud Hosting kaya Digital Ocean Cheaper? Nyilem jero menyang Rega Awan

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Cloud Computing mung bener-bener komersial luwih sepuluh taun kepungkur. Nanging teknis, konsep kasebut wis suwe ora ana. Tembung 'Cloud' utamane ing ref…

10 Alternatif Cheaper kanggo SiteGround Hosting

  • Hosting Guides
  • Miturut Jason Chow
SiteGround duweni reputasi apik ing hosting web nanging kenaikan rega pungkasan wis sawetara supaya bisa milih alternatif sing luwih murah. Kanthi rencana saiki wiwit cedhak tikel kaping pindho, pangguna bisa uga c ...

Ngendi Hosting Proyek Sabanjure? Layanan hosting Django sing paling apik

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Django minangka salah sawijine enigma amarga ceruk, katresnan kanggo kerangka iki kayane bakal nyuwek antarane loro pesaing sing menarik - Amerika Serikat lan Rusia. Isih, akeh sing disenengi kanggo dev ...

7 Alternatif GoDaddy kanggo Domain & Hosting

  • Hosting Guides
  • Miturut Jason Chow
GoDaddy bisa uga dadi 'bapak gedhe' saka layanan hosting nanging sing paling gedhe ora paling apik. Diadegake ing taun 1997 minangka Jomax Technologies, behemoth Arizona-headquart saiki dina nglayani luwih saka 18 yuta ...

Penyedhiya Hosting Cloud Paling apik ing taun 2020

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Panyedhiya hosting "Cloud" paling apik saiki nawakake pangguna luwih akeh tinimbang koleksi sumber daya. Dheweke asring beda karo pasar sing wis jenuh. Kanthi layanan web dadi…

Penyedhiya Hosting VPS Paling apik sing dianggep (2020)

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Rencana Hosting VPS minangka titik daya saka panyedhiya solusi layanan web hosting sawetara. Dheweke minangka lokasi transisi sing apik kanggo pangguna lan sejatine, ing ngendi umume saya mungkasi sawise padha lulusan…

Plesk vs cPanel: Bandingake Panel Kontrol Hosting Web Sing Paling populer ing Donya

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Panel kontrol minangka bagean integral saka pengalaman situs web hosting lan durung akeh sing menehi pikirane. Contone, sampeyan ngerti yen rong Panel Web Hosting Control sing paling populer ...

Situs Hosting Web Gratis Paling Luwih (2020)

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
* Pembaruan: Dhaptar rega lan tabel perbandingan sing dianyari. Kita kabeh seneng karo freebies lan mesthine pancen ora kaget sanajan ing web hosting ana ton freebies yen sampeyan pengin ndeleng. Ora…

Kasus Curious saka Absolutely Free Domain Jeneng

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Kanthi luwih saka 348 yuta jeneng domain kadhaptar minangka pungkasan saka 2018, jeneng domain komoditas panas sade. Ing kasunyatan, wis ana tuntutan gedhe sing ditampa dening Internet Corporation kanggo Jeneng-jeneng sing Ditampa ...

Pandhuan Blogging WHSR

Bangunan Blog Sukses

Kepiye nggawe blog pertama kanthi nggunakake WordPress? Kepiye cara nggawe blog kanthi luwih akeh? Kepiye cara nggedhekake lalu lintas blog sampeyan kanthi aktif? Apa alat blogging sing bener kanggo digunakake?

Sinau kabeh - saka dhasar menyang tatics pemasaran blog majeng saka problogger sing "wis ana lan nindakake iku".

Cara Miwiti Blog ing taun 2020

Tips Blogging WHSR

Cara Nulis Blog 8,000 Komentar: A Study Case

  • Tips Blogging
  • Miturut Ryan Biddulph
Bubar aku nampa komentar 8,000th ing Blogging From Paradise. Sawise ndhelikake tonggak sejarah iki aku pengin nuduhake studi cilik sing rinci babagan carane njaluk komentar 8,000 ing blog sampeyan. Kenapa sampeyan pengin komen ...

Blog Jeneng Gagasan: Tips Kanggo Ngangkat Jeneng Sampurna Kanggo Blog Sampeyan

  • Tips Blogging
  • Miturut Azreen Azmi
Apa rintangan sing paling gedhe sing bakal dilakoni saben blogger? Nyoba milih jeneng kanggo blog. Naming blog bisa cukup hard, utamane yen sampeyan anyar kanggo kabeh blogging lan branding bab. ...

Praktik Blogging Paling apik Kanggo Blog Nonprofit

  • Tips Blogging
  • Miturut Azreen Azmi
Blog luwih saka mung cara ngirim statistik lan rilis pers babagan perusahaan sampeyan. Ing kasunyatan, digunakake kanthi bener, blogging kanggo nirlaba bisa dadi alat sing ora bisa dikepengini kanggo luwih ngiyat ...

Kabeh sampeyan perlu miwiti situs web anyar online

Nganggo Usaha Online

Saben bisnis mbutuhake prekara online - Sampeyan butuh papan online kanggo mbangun bisnis, adol produk utawa metu jenenge.

Sampeyan ora kudu dadi teknisi tech utawa programmer.

Tindakake cara sing bener. Pilih platform sing bener. Gunakake piranti penerbitan sing bener. Sampeyan bakal dadi% 100.

Telung Cara Nggawe Situs Web / 50 Gagasan Bisnis Online

Pandhuan Bisnis & Pembangunan Web Paling Anyar

Chaturbate lan 10 Situs Wangun Django Liyane

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
Chaturbate minangka situs sing apik banget, nanging apa ana sing kepengin weruh teknologi? Sawise kabeh, bisa ngatasi ewonan livestream sing serentak menyang pamirsa sing akeh kanthi diwenehi…

Ningkatake kacepetan situs web kanthi Cloudflare (Pandhuan Persiyapan Gampang

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
Apa Cloudflare? Cloudflare kondhang amarga Jaringan Pengiriman Konten (CDN). Iki mbantu situs web nyuda kacepetan loading kaca web. Cara utama sing ditindakake yaiku liwat caching. Nanging, Cl…

Review CyberGhost

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
CyberGhost Pros: Apa Aku Nyenengi babagan CyberGhost 1. Romania ing njaba Penguwasa Penguasa 14-Mata minangka salah sawijining perkara sing paling penting ing panyedhiya layanan VPN. Biasane, kita prihatin awake dhewe ...

7 Piranti kanggo Nguji Website sampeyan kanggo Lalu Luwih abot

  • Alat Web
  • Miturut Jerry Low
Malah sing paling anyar ing antarane para pamilik situs web ing sawetara wektu utawa liya wis nguji kinerja situs web. Nanging, umume tes kasebut biasane fokus ing kacepetan loading utawa indeks pengalaman pangguna. Nanging apa ...

Kepiye KnownHost yaiku Spesialisasi Layanan kualitas perusahaan menyang Konsumen Rata-rata

  • Pitakonan
  • Miturut Timothy Shim
KnownHost didegake ing 2006 lan ing wektu kasebut fokus banget ing Virtual Private Server (VPS) lan bisnis co-lokasi server. Ora mung rong taun kepungkur sing CEO KnownHost Justin Sau…

Njaga Mripat sing dipercaya karo situs kanthi Freshping

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
Freshping, pangembang dening Freshworks, minangka alat ngawasi situs web sing gampang banget sing diwiwiti kanthi rega sing hebat - gratis. Ing ringkesan sing sithik, ngidini sampeyan kanthi otomatis ngawasi pesawat web kanthi otomatis…

Nglindhungi Privasi Online Sampeyan

Ing Jaman Informasi saiki, data minangka mata uang anyar. Data pribadhi sampeyan wis dadi salah sawijining aset paling larang sing kasedhiya ing online saiki lan kaya apa wae, bisa dicolong lan adol utawa ijol.

Perusahaan nyoba nglumpukake data luwih akeh kanggo para pangguna nganti saiki akeh banget ngganggu nanging negara-negara dibagi carane ngatur kahanan kasebut.

Dadi, apa sing bisa ditindakake individu kanggo nglindhungi privasi kita online? Jawaban nuntun kita menyang VPN.

Kepiye VPN Bisa digunakake / 10 VPN Layanan Top sing dianggep

Sinau babagan carane nglindhungi privasi online.

Pandhuan privasi online liyane

Kabeh sing Sampeyan Kudu Ngerti babagan Cloudflare (lan Sawetara Sampeyan Ora)

  • keamanan
  • Miturut Timothy Shim
Cloudflare luwih dikenal minangka Jaringan Pengiriman Konten (CDN). Dina iki wis ngrampungake lan nawakake macem-macem layanan sing biasane kalebu jaringan lan keamanan. Misi nyatakake: Mbantu ...
Waca rangkeng-

NordLynx Guwarsa Kacepetan AvatarVV

  • keamanan
  • Miturut Timothy Shim
NordLynx minangka protokol dening NordVPN sing dibangun kanthi adaptif ing sekitar WireGuard. Sing terakhir wis dicocogake dening akeh panguji wiwitan dadi generasi sabanjure ing protokol komunikasi. Nanging, wiwit WireGuard i…

Ati-ati: Ora Kabeh VPN sing Dianggo ing China iku padha

  • keamanan
  • Miturut Jerry Low
Wis luwih saka patang puluh taun wiwit China mbukak ekonomi. Sajrone wektu kasebut, bangsa wis nyebar swiwine kanggo kabeh saka eksplorasi minyak nganti teknologi. Ing wektu sing padha,…

ExpressVPN vs NordVPN: VPN apa sing luwih apik?

  • keamanan
  • Miturut Timothy Shim
Ing jagad Virtual pribadi Network, ana akeh jeneng sing misuwur. Ora liya sing luwih misuwur, kejaba NordVPN lan ExpressVPN. Loro behemoths iki wis nguwasani bidang kasebut ing salawas-lawase. Kanggo sing ...

Apa VPN Legal? 10 Negara-negara sing Larangan panggunaan VPN

  • keamanan
  • Miturut Timothy Shim
Bisa uga dadi kejutan kanggo sawetara wong, nanging Virtual Private Networks (VPN) bener-bener dilarang ing sawetara negara. Sanajan dhaptar negara-negara sing bener-bener ngalangi panggunaan VPN ora suwe, nanging uga ana…

Mod Pangerten Diterangake: Apa Sampeyan Dadi Sampeyan anonim?

  • keamanan
  • Miturut Timothy Shim
Mod Pangerten minangka setelan sing ngalangi riwayat telusuran sampeyan disimpen. Nalika akeh pangguna digandhengake mode incognito mung karo fitur browsing pribadi Google Chrome, sing luwih akeh genera…

Wong-wong sing diarani WHSR

WHSR nerbitake artikel lan ngembangake alat kanggo pangguna sing mbantu nyiyapake lan mbangun situs web.

Pasar hosting disuguhake karo ewonan panyedhiya, kanthi opsi sing beda. Tujuan kita yaiku mbusak layar kumelun lan nyedhiyakake inti saka kualitas lan nilai perusahaan kasebut.

Katrangan luwih lanjut babagan WHSR

Jerry lan Jason ing WordCamp KL 2017

Jerry lan Mike, CEO Interserver
n »¯