Nasihat Hosting Sampeyan Bisa Dipercaya

Tujuwan faktual dibangun ing riset independen & data hard

Daftar lengkap perusahaan hosting ditinjau dening WHSR.
Kita mlebu karo lan nyoba layanan hosting web supaya sampeyan bisa ngetung kanggo mburu lan milih solusi sing paling apik - Waca daftar lengkap review kita ing kene.

WHSR katon ing media internasional.


Pandhuan hosting guide - Ngerteni apa sing perlu ing kesepakatan hosting sing sampurna.

Hosting situs web kanggo Kaping pisanan?

Pandhuan hosting lan situs web kita kaya peta - mung migunani yen sampeyan ngerti ngendi arep.

Sampeyan kudu ngerti apa sing perlu saka host web sadurunge sampeyan milih.

Kanggo pemula, aturan ora-brainer kudu tansah miwiti cilik karo rencana terjangkau kayata shared hosting. Kanggo pangguna sing langkung majeng, migunani situs penting banget - iki tegese sampeyan butuh solusi hosting stabil lan fleksibel.

Cara milih panyedhiya hosting sing bener


Mbandhingake panyedhiya Web Hosting

Ora bisa netepake jeneng host apa wae?

Gunakake alat comparison kanggo mbandhingake daftar perusahaan hosting. Sampeyan bisa mbandhingake nganti perusahaan hosting 3 bebarengan lan dhaptar metu kabeh rincian sing sampeyan kudu kayata Rating kita, reregan, fitur dhasar, lan uga pros & cons review cepet.

Alat Perbandhingan Web Hosting WHSR

Bandingake Perusahaan Web Hosting - Golek panyedhiya hosting sing cocog karo kebutuhan sampeyan.


Alat Anyar: Ngenalake HostScore ™

2019 sing diluncurake September, HostScore.net nawakake cara evaluasi lan milih host web.

HostScore - pitungan kepemilikan, adhedhasar kombinasi kacepetan ing server kanthi bobot kanthi bobot (diukur saben jam 4), wektu munggah (dilacak saben menit 5), rating editor lan pangguna; nuduhake kualitas layanan layanan web web.

Proses uji coba otomatis dadi asil mesthi dianyari lan konsisten.

Priksa HostScore.net saiki

Dolan maring HostScore.net kanggo ulasan hosting sing didorong data.


Pasinaon Pasar: Carane Kathah Pay kanggo Host Web?

Harga hosting adhedhasar pangertosan pasar kita (2018)

Harga hosting wis berubah drastis ing 10 pungkasan kanggo 15 taun.

Ing awal 2000, paket $ 8.95 / mo karo fitur dasar dianggep murah. Banjur rega turun menyang $ 7.95 / mo, banjur $ 6.95 / mo, $ 5.95 / mo, lan ngisor.

Kita sinau tren pasar anyar lan nemokake yen, rata-rata ...

  • Biaya rencana pamilik tingkat entuk $ 3.40 / mo ing pandjenengan & $ 4.94 / mo sajrone nganyari maneh,
  • Rencana VPS tingkat entuk biaya $ 17.20 / mo ing ndaftar & $ 20 / mo nalika nganyari, lan
  • Rencana hosting sing paling dienggo bareng lan VPS hosting ora biaya luwih saka $ 25 / mo lan $ 170.

Ing kasus sampeyan kepengin weruh sepira sampeyan kudu mbayar hosting web ...

Maca Study Kita ing Biaya Website Hosting.

Liyane ing situs web hosting

Plesk vs cPanel: Bandingake Panel Kontrol Hosting Web Sing Paling populer ing Donya

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Panel kontrol minangka bagean integral saka pengalaman hosting web kita nanging durung akeh sing menehi pikirane. Contone, sampeyan ngerti yen rong Panel Web Hosting Control sing paling populer (WH ...

Situs Web gratis (2019): Cara Hosting situs web kanthi $ 0

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Kita kabeh tresna freebies lan kudu teka minangka ora surprise sing malah ing web hosting ana ton freebies yen sampeyan ngerti ngendi kanggo katon. Ora kabeh iku gratis sing padha sanadyan, lan wektu iki aku arep l ...

Kasus Curious saka Absolutely Free Domain Jeneng

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Kanthi luwih saka 348 yuta jeneng domain kadhaptar minangka pungkasan saka 2018, jeneng domain komoditas panas sade. Ing kasunyatan, wis ana tuntutan gedhe sing ditampa dening Internet Corporation kanggo Jeneng-jeneng sing Ditampa ...

Bèntenipun Antarane Jeneng Domain Lan Web Hosting

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Kanggo nggawe situs web sampeyan kudu duwe jeneng domain lan web hosting. Nanging apa jeneng domain? Apa web hosting? Apa ora padha? Penting, sampeyan jelas kristal beda karo sing beda ...

Best Web Hosting for Small Business (2019)

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Pawulangan salah siji dhasar sing aku sinau saka ngrampungake puluhan panyedhiya layanan yaiku menawa host web sing apik ora bisa uga dadi host web sing tengen. Kenapa? Amarga macem-macem situs web bakal duwe kabutuhan beda. S ...

Guide A-to-Z kanggo Secure Sockets Layer (SSL) kanggo Bisnis Online

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Kanggo mbangun hubungan mbutuhake kapercayan lan iki luwih kuat kanggo siji sing loro-lorone paling mungkin lan ora bakal ketemu. Kepercayaan ing Internet minangka salah sijine pentinge, utama ...


Kabeh sampeyan perlu miwiti situs web anyar online

Miwiti New Venture Online?

Nggawe situs web - tanpa dipikirake manawa iku blog, toko online, utawa situs web bisnis, gampang banget karo piranti teknologi web sing nyenengake.

Sampeyan ora kudu dadi teknisi tech utawa programmer.

Tindakake cara sing bener. Pilih platform sing bener. Gunakake piranti penerbitan sing bener. Sampeyan bakal dadi% 100.

Telung Cara Gampang Nggawe Website Saka Ngeruk

Panduan Pangembangan Web paling anyar

Njaga Mripat sing dipercaya karo situs kanthi Freshping

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
Freshping, pangembang dening Freshworks, minangka alat ngawasi situs web sing gampang banget sing diwiwiti kanthi rega sing hebat - gratis. Ing ringkesan sing sithik, ngidini sampeyan kanthi otomatis ngawasi pesawat web kanthi otomatis…

HRANK Ndhaptar Era Anyar ing Ngawasi Hosting Hosting

  • Pitakonan
  • Miturut Timothy Shim
HRANK minangka situs sing nyedhiyakake informasi babagan perusahaan web web. Nduwe pirang-pirang tinjauan sing ana gandhengane karo metodologi sing transparan lan perkara sing ora ditawakake situs umume - compre…

Review Surfshark

  • Alat Web
  • Miturut Timothy Shim
Surfshark Pros 1. Ora Logging Nalika aku kasebut sadurunge, bab pisanan sing digawe kula njupuk cathetan Surfshark ana basis BVI iku dianggo saka. Bodes iku banget uga kanggo kebijakan ora-logging sing perusahaan ...

Maca Kabeh Artikel Kene.


Wong-wong sing diarani WHSR

WHSR nerbitake artikel lan ngembangake alat kanggo pangguna sing mbantu nyiyapake lan mbangun situs web.

Pasar hosting disuguhake karo ewonan panyedhiya, kanthi opsi sing beda. Tujuan kita yaiku mbusak layar kumelun lan nyedhiyakake inti saka kualitas lan nilai perusahaan kasebut.

Katrangan luwih lanjut babagan WHSR

Jerry lan Jason ing WordCamp KL 2017

Jerry lan Mike, CEO Interserver
n »¯