Nasihat Hosting Sampeyan Bisa Dipercaya

Kita mlebu karo lan nyoba layanan hosting web supaya sampeyan bisa ngurangi masalah kasebut lan milih solusi sing paling apik.

Peringkat host kita adhedhasar data kinerja server sing nyata lan pengalaman panganggo. Perusahaan kasebut kanthi teliti dievaluasi ing enem aspek utama: Kinerja, Fitur, Dhukungan, Anggota Kesepakatan, Perusahaan Reputasi, lan Price.


Pandhuan hosting guide - Ngerteni apa sing perlu ing kesepakatan hosting sing sampurna.

Need Help with Website Hosting?

Pandhuan hosting kita kaya peta - mung migunani yen sampeyan kepengin menyang ngendi.

Sampeyan kudu ngerti apa sing perlu saka host web sadurunge sampeyan milih.

Kanggo pemula, aturan ora-brainer kudu tansah miwiti cilik karo rencana terjangkau kayata shared hosting. Kanggo pangguna sing langkung majeng, migunani situs penting banget - iki tegese sampeyan butuh solusi hosting stabil lan fleksibel.

Cara milih panyedhiya hosting sing bener


Mbandhingake panyedhiya Web Hosting

Ora bisa netepake jeneng host apa wae?

Gunakake alat comparison kanggo mbandhingake daftar perusahaan hosting. Sampeyan bisa mbandhingake nganti perusahaan hosting 3 bebarengan lan dhaptar metu kabeh rincian sing sampeyan kudu kayata Rating kita, reregan, fitur dhasar, lan uga pros & cons review cepet.

Alat Perbandhingan Web Hosting WHSR

Bandingake Perusahaan Web Hosting - Golek panyedhiya hosting sing cocog karo kebutuhan sampeyan.


Kabeh sampeyan perlu miwiti situs web anyar online

Miwiti New Venture Online?

Nggawe situs web - tanpa dipikirake manawa iku blog, toko online, utawa situs web bisnis, gampang banget karo piranti teknologi web sing nyenengake.

Sampeyan ora kudu dadi teknisi tech utawa programmer.

Tindakake cara sing bener. Pilih platform sing bener. Gunakake piranti penerbitan sing bener. Sampeyan bakal dadi% 100.

Telung Cara Nggawe Website Saka Ngeruk

Artikel pungkasan dening Team WHSR

Cara Nggawe Website Kaya BuzzFeed karo WordPress

  • WordPress
  • Miturut Azreen Azmi
Mungkasi kula yen iki wis kedadeyan sampeyan sadurunge. Sampeyan ndeleng artikel sing bener menarik ing Buzzfeed lan arep mriksa. Yen wis rampung maca artikel kasebut, sampeyan mutusake kanggo njupuk kuis ana uga. B ...

Nggawe Kreatifitas Nganti Gambar Kanvas

  • Pitakonan
  • Miturut Azreen Azmi
Merancang minangka skill sing ora saben wong adept ing. Sawetara bisa uga dilairake kanthi mripat kanggo desain, nanging ora akeh. Canva, ing tangan liyane, pracaya yen everyone bisa lan kudu bisa desi ...

Kenapa Panganggo Iku Kunci Sukses MotoCMS

  • Pitakonan
  • Miturut Azreen Azmi
MotoCMS, misuwur minangka pembangun website cepet, wis ana ing game pembangun situs web kanggo sawetara wektu. Sing lelungan menyang kasil sing saiki ana siji yaiku kanthi tujuan sing jelas kanggo ...


Pasinaon Pasar: Carane Kathah Pay kanggo Host Web?

Harga hosting adhedhasar pangertosan pasar kita (2018)

Harga hosting wis berubah drastis ing 10 pungkasan kanggo 15 taun.

Ing awal 2000, paket $ 8.95 / mo karo fitur dasar dianggep murah. Banjur rega turun menyang $ 7.95 / mo, banjur $ 6.95 / mo, $ 5.95 / mo, lan ngisor.

We sinau tren pasar anyar lan nemu:

  • Rata-rata, perusahaan hosting ngisi $ 4.84 / mo kanggo langganan sasi 24 (adhedhasar stats saka perusahaan 372).
  • Perusahaan hosting basis AS ngisi $ 5.05 / mo ing rencana sing paling murah.
  • Server banter (server sing overcrowded), dhukungan alon, lan biaya nganyari maneh sing larang yaiku sawetara masalah sing umum digandhengake karo hosting murah.

Ing ngono sampeyan are looking for a host web murah ...

Golek Web Hosting Murah (ngisor $ 5 / mo) sing Ora Njempol.

Artikel sing paling anyar

CloudFlare Offers Domain Registration With Zero Markup

  • Hosting Guides
  • Miturut Azreen Azmi
Cloudflare is looking kanggo nggawe pamindhahan menyang pasar registrar domain nalika padha ngumumake layanan sing mentas diwiwiti kanggo pendaptaran domain karo Cloudflare Registrar. Kinerja lan keamanan web ...

Bèntenipun Antarane Jeneng Domain Lan Web Hosting

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Kanggo nggawe situs web sampeyan kudu duwe jeneng domain lan web hosting. Nanging apa jeneng domain? Apa web hosting? Apa ora padha? Iku penting yen sampeyan jernih ing ...

Best Web Hosting Layanan kanggo Small Business

  • Hosting Guides
  • Miturut Jerry Low
Salah siji saka pawulangan sing aku sinau sawise ngrampungake puluhan sarwa web yaiku menawa host web apik ora bisa uga dadi host web sing tengen. Kenapa? Amarga macem-macem situs web bakal beda n ...

Carane Green Works Web Hosting (lan Perusahaan Hosting Apa Wis Ilang Ijo)

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Internet karbon jejak link Cepet Apa web hosting hijau Certificate Energi Terbarukan (REC) Certificate Carbon Offset (VER) output CO2 Internet tahunan Kang hosting web wis ilang ijo ...

SiteGround vs BlueHost vs InMotion Hosting

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Kanggo tanggal, Aku wis rampung sawetara review ing sarwa dumadi web, nanging sing paling akeh wis banget siled. Iki tegese aku niti priksa wong-wong mau marang kritik dhasar ing manfaat dhewe. Nanging apa sing kedadeyan nalika sampeyan perlu ...

Apa Sampeyan njaluk Domain saka Namecheap utawa GoDaddy?

  • Hosting Guides
  • Miturut Timothy Shim
Paling ora kita mikir babagan sing dadi registrar domain kita, amarga kita mung nggawe paket karo host web sing arep kita tindakake. Nanging, sampeyan ngerti yen sapérangan sarwa dhasar mung resell ...


Wong-wong sing diarani WHSR

WHSR nerbitake artikel lan ngembangake alat kanggo pangguna sing mbantu nyiyapake lan mbangun situs web.

Pasar hosting disuguhake karo ewonan panyedhiya, kanthi opsi sing beda. Tujuan kita yaiku mbusak layar kumelun lan nyedhiyakake inti saka kualitas lan nilai perusahaan kasebut.

Sinau luwih: About Team WHSR . Ing Facebook . On Twitter

Jerry lan Jason ing WordCamp KL 2017

Jerry lan Mike, CEO Interserver