Hoe maak jy 'n PopUp-kontakvorm?

Artikel geskryf deur:
  • WordPress
  • Opgedateer: Sep 13, 2017

Kontakvorms is wonderlik! Hulle laat enigeen toe wat van die inhoud op u werf hou, of hulle nie oor die inhoud beskik om met u in verbinding te tree nie.

En veel meer belangrik, hulle laat mense belangstel om sake te doen met jou om in kontak te kom. Ek praat van persoonlike ervaring.

In hierdie tutoriaal leer ek u 'n paar truuks om u kontakvorm te laat verskyn wanneer u dit nodig het. Maar voor dit wil ek vasstel waarom kontakvorms 'n kragtige instrument is in u besigheidsarsenaal van u webwerf.

Het jy hulp nodig om jou WordPress-webwerf te klink?
WHSR is nou vennoot met Codeable.io om gebruikers te help wat professionele WP ontwikkeling / aanpassingsdienste benodig.

Om 'n gratis kwotasie te kry, Vul asseblief hierdie versoekvorm in.

Kontakvorms is noodsaaklik

Ek is 'n vryskutskrywer, ek het begin skryf toe ek 'n hoërskool by die kollege was. Die eerste konsert wat ek ooit gekry het, moes ek by Elance aansoek doen vir minstens 50-werk. Dit was die hel. Kort daarna het een van my vriende, wat bewus was van my vryskut, my 'n werk as skrywer aangebied met 'n WordPress-rugsteunverskaffer, BlogVault.

Daarna het ek elke werk wat ek beland, gedoen deur kontak met die webwerwe via kontakvorms.

Ek het nie my eie webwerf waar ek my dienste kan adverteer en my portefeulje kan vertoon nie. Ek gebruik LinkedIn om my werkportefeulje te vertoon. Geen van die webwerwe waarvoor ek tans skryf, sou ooit van my gehoor het as hulle nie 'n kontakvorm maklik toeganklik gehad het nie.

As gevolg daarvan kry ek 'n deeg vir my werk en die kliënt, ook bekend as die webwerf met 'n kontakvorm, kry goeie inhoud.

Dit is net 'n voorbeeld. U weet nooit wat u sal mis nie, as u nie 'n maklik bereikbare kontakvorm het nie. Daar is miskien 'n belegger wat belangstel om die missie van u werf te befonds. Ons wil nie hê dat hulle te veel moet soek nie?

Daar is nou min scenario's waar u 'n besoeker wil aanmoedig om die kontakvorm te gebruik. Ons sal daarby kom; eers moet ons 'n goeie kontakvorm-inprop benodig.

Kry 'n Goeie Kontakvorm Plugin - Kontakvorm 7

Kontak Form 7

1. Installeer en aktiveer die prop (skakel hieronder).

2. In u WordPress admin paneel, maak kontak oop> Voeg nuwe by. Pas die boodskap aan wat u volgens die vereistes aan die besoeker wil oordra.

Kontakvorm 7 nuwe vorm

3. U kry 'n kortkode wat ingevoeg kan word om die kontakvorm te vertoon. Teken dit oor en plaas dit opsy.

Meer besonderhede en aflaaie

Popup Maker

Na my mening, die prop van die keuse vir die maak van pop-ups is Popup Maker.

Popup Maker

1. Installeer en aktiveer die inprop (skakel hieronder).

2. Open Popup Maker> Voeg nuwe.

AddingPopUp

3. Skep die nuwe opspring en plak die kortkode wat u voorheen gekopieer het uit Kontakvorm 7.

COpiedShortCode & gepubliseerde pop-up

Soos u kan sien, is die instellings van die pop-upmaker redelik uitgebreid. U kan die grootte, oorlegfunksies, animasies, posisie van die pop-up kies en hoe die pop-up deur 'n besoeker gesluit kan word. Met die inprop kan u kies waar en wanneer die pop-up verskyn. Hierdie proses is redelik intuïtief.

Een kenmerk wat ek baie van Popup Maker hou, is die vermoë om koekies te gebruik. As u die opsie onder Vakansie Oopinstellings kies, word die volgende opsies oop.

Koekie

U kan 'n koekie byvoeg om te voorkom dat die pop-up konstant verskyn vir 'n gereelde besoeker aan u webwerf. Dit is 'n moet, u wil nie 'n getroue leser irriteer met aanhoudende pop-ups nie.

En uiteindelik kry jy 'n opspringvorm.

ContactFormPopUp

Dit lyk nie skouspelagtig nie, maar dit behoort niks weg te neem van die broodnodige doel wat dit bedien nie. En met 'n bietjie werk aan die CSS, kan jy dit mooi laat lyk.

Meer besonderhede en aflaaie

'N Slim kombinasie

Hierdie kombinasie van invoegtoepassings (Kontakvorm 7 + Popup Maker) behoort jou baie goed te dien.

Ek gee u twee alternatiewe keuses vir pop-up-inproppe, as u dit ooit nodig het. Pop-ups en PopUp deur Supsystic is baie goeie plugins om pop-ups te skep.

As jy ander vormtoepassings wil hê, kan jy my eerste pos vir WHSR lees 12 aangepaste vorm invoegtoepassings.

U gedagtes is altyd welkom in die kommentaar afdeling.

Oor Vishnu

Vishnu is 'n vryskutskrywer snags, werk vandag as data-ontleder.