Web Hosting Resensies en advies van 35 Nuttige Internet Savvy

Artikel geskryf deur:
  • Hosting Guides
  • Opgedateer: Oct 12, 2018

Sien u uit om 'n webwerf te begin? Kan nie oor besluit nie watter webhosting is die beste vir jou? Dan is hierdie pos 'n moet-lees.

Ongeveer twee weke gelede het ek uitgekom na 'n groep internetkundige gebruikers - pro bloggers, WordPress-ontwikkelaars, boekskrywers, WordPress-ontwerpers, internetbemarkers en webontwikkelaars - en het een eenvoudige vraag gevra:

As jy net een web hosting verskaffer sou aanbeveel, wie sou dit wees? (En waarom?)

Ek wil weet watter hosting diens die ander webwerf eienaars gebruik. En bowendien wil ek regte name en regte hosting advies kry van vertroue bronne.

Die antwoorde wat ek gekry het, was baie positief.

hosting geinterviewer

Meer as die helfte van die ondervrae het my e-pos amper onmiddellik geantwoord en hulle het baie nuttige terugvoer ontvang. Daarom, voordat ons diep in hierdie pos gaan, wil ek graag 'n groot dankie stuur aan almal wat deelgeneem het.

Ian, Colette, Debra, Paul, Michael, Lori, Kevin, Sharon, Jamie, Veerle, John, Andrij, Steph, Kristi, Chris, Jason, Bryan, Kathy, Rochester, Adam, Nyl, Gina, Hong Kiat, Seng Yin, Jacob, Konstantin, Kane, Shreice, Ross, Rob, Tom, Melisa, Gregory, Ryan, Jeff, Daniel, Darren, Ralph, en Jeremy.

Baie dankie, julle is wonderlik.

Web Hosting Advies, resensies en aanbevelings

In opsomming, hier is die stemme wat na 16 verskillende web hosting maatskappye gegooi word.

web hosting stemme

Soos u kan sien, is Hostgator, Media Temple en BlueHost die drie voor die hand liggende wenners in hierdie opname. Terwyl ek nie verbaas is dat Hostgator en Media Temple die skynlig in hierdie ronde opname gesteel het nie; Ek moet erken dat ek nie soveel liefde op BlueHost verwag het nie.

Sonder om meer tyd te mors, is hier die terugvoer wat ek gekry het (gereël volgens die hostname in alfabetiese volgorde) uit hierdie rondte.

Vinnige navigasie

Klik op die skakels hieronder om na resensies oor 'n bepaalde webhost te gaan.

BlueHost, Motor Hosting, saamgesmelt, GoDaddy, Hostgator, Idologic, InMotion Hosting, Media Tempel, Werf 5, Terreingrond, Sagte laag, Sintese, Vida Host, WebHostingHub, Wes-gasheer, WP Engine.

Disclaimer: Ek is geaffilieer by sommige van die genoteerde hostingmaatskappye, naamlik WP Engine, WebHostingHub, InMotion Hosting, BlueHost, Hostgator en Media Temple. Ek maak 'n klein kommissie as jy hierdie webhosting via my skakels bestel (sonder ekstra koste). Hierdie kommissies help my om die skrywers te betaal, nuwe webprogramme te ontwikkel, en hou die dinge glad op (en GRATIS!) Op WHSR.

BlueHost

Maatskappyprofiel: BlueHost is gestig deur Matt Heaton, wat ook HostMonster en FastDomain besit, omtrent 'n dekade gelede. Terug in die 2000? S, BlueHost was die go-host vir klein-tot-middel grootte webwerwe - die koste is goedkoop en die maatskappy bied uitstekende hosting diens en kliëntediens. In 2010 is BlueHost en sy sustermaatskappye FastDomain en HostMonster verkoop aan die Endurance International Group (EIG), 'n Amerikaanse konglomeraat in Massachusetts.

URL: http://www.bluehost.com/

BlueHost resensies

Lori Soard, Paul Crowe, Kevin Muldoon en Sharon Hurley beveel BlueHost aan. Hieronder is hul terugvoer.

Lori Soard

"Vir 'n eerste keer blogger, sou ek BlueHost aanbeveel.

Alhoewel hierdie hosting maatskappy 'n paar gemengde resensies kry, word hulle aanbeveel deur WordPress, wat een van die gewildste blogplatforms is. Die hosting maatskappy bied ook 'n outomatiese installeer van WordPress. Dit maak vinnig en maklik vir iemand sonder veel webdesign ervaring. Onbeperkte skyfspasie en bandwydte-oordrag is ook 'n goeie toevoeging. Tariewe begin teen $ 4.95 / maand (as jy vooraf betaal), dit is ook redelik geprys vir iemand wat dinge probeer. Ek hou ook van die feit dat nuwelinge 24 / 7 op verskeie maniere kan kry (aanlyn, per telefoon of per e-pos). "

- Lori Soard; radio persoonlikheid, gepubliseerde skrywer, skrywer en sosiale media bemarkers by Lori Soard.

Paul Crowe

"Vir my WordPress-hosted sites het ek Blue Host gegaan. Ek het HostGator in die verlede gebruik, maar ek vind Blue Host bied die beste pakkette vir my behoeftes.

Hulle het die maklike installering van WordPress wat ons van alle hostingdienste verwag, maar ook 'n goeie rekord vir rekord en klante.

- Paul Crowe, blogguru by Spice Up Your Blog.

Kevin Muldoon

"Eerste keer moet bloggers nie eers baie hulpbronne gebruik nie.

As gevolg hiervan sal ek 'n goeie gedeelde hostingmaatskappy soos BlueHost aanbeveel. Sodra hul webwerf begin het om meer verkeer te genereer, kan hulle hul hostingvereistes hersien. "

- Kevin Muldoon, pro-blogger by Kevin Muldoon.

Sharon HH

'Ek het die afgelope 5 jaar 6- of 7-webhostingdiensverskaffers gebruik, insluitend baie van die gewilde aanbieders vir gedeelde hosting.

Die een na wie ek aanhou terugkeer, is Bluehost, waar ek tans meer as tien domeine huisves. Dit is 'n wonderlike gasheer vir webwerwe met 'n lae tot medium verkeer, en alles wat u wil hê, is maklik om op te stel. Ek was beïndruk met hul uptyd en hul afdeling vir tegniese ondersteuning is baie reageerend en behulpsaam as daar ooit 'n probleem is. ”

- Sharon Hurley, professionele webskrywer by Sharon HH.

Michael

"As jy WordPress gebruik as ek aanbeveel, sal jy ook 'n hosting diens nodig hê.

En BlueHost is die beste webhost vir WordPress. "

- Michael Hyatt; NY Times Bestseller Skrywer, Voormalige Voorsitter en Uitvoerende Hoof van Thomas Nelson Uitgewers.

Jerry se opmerking: ek kon Michael Hyatt nie persoonlik bereik nie. Sy persoonlike assistent Trivinia Barber het my e-pos geantwoord en daarop gewys dat Michael BlueHost in die verlede herhaaldelik op sy blog aanbeveel het. Die terugvoer hierbo word aangehaal vanaf Michael se blog. Wat BlueHost betref, het ek ongelukkig die afgelope paar jaar nie soveel goeie ervaring met hulle nie. Ek gebruik die webgasheer al meer as 5 jaar, u kan dit lees BlueHost hersien hier.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

Motor Hosting

Ondernemingsprofiel: Die twee medestigters van Engine Hosting, Nevin Lyne en Rick Ellis, het eers in 2002 ontmoet en 'n ooreenkoms opgestel wat pMachineHosting.com geopen het. In 2007 het pMachineHosting.com sy naam verander na EngineHosting.com om die maatskappy se fokus op geklusterde webhosting-oplossings vir ExpressionEngine en ander apache / mysql / php-webtoepassings beter te kommunikeer. Engine Hosting bestaan ​​tans uit vier moderne datacenters in drie verskillende stede in Noord-Amerika: Minneapolis, Minnesota; Edina, Minnesota; Fremont, Kalifornië, en Reston, VA.

URL: http://www.enginehosting.com/

Motor Hosting resensies

Veerle

"Ek sal Motor Hosting aanbeveel omdat hulle my webwerf aan die gang hou.

Dit is regtig so eenvoudig. Dit is die eerste wat die belofte van die hantering van 'n webwerf met 'n hoë verkeer nakom. Groot ondersteuning ook as u dit nodig het. ”

- Veerle, grafiese / webontwerper, mede-stigter van Duoh.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

saamgesmelt

Maatskappyprofiel: Gestig in 2006, bied Fused web hosting vir meer as ses duisend webwerwe en dien maandeliks gemiddeld een miljard besoekers op skrif. Die maatskappy is gevestig in San Diego en bied kliënte in meer as 65-lande wêreldwyd.

URL: http://www.fused.com/

Gesmelte resensies

John

'Ek sal Fused sonder huiwering aanbeveel. Byna altyd 100% uptime en goeie, vinnige ondersteuning. "

- John Boardly, Typografie kunstenaar en blogger by Ek is lief vir tipografie.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

GoDaddy

Maatskappyprofiel: GoDaddy is gestig in 1997 en is 'n maatskappy wat 'n klein inleiding nodig het. Met meer as 4,000-werknemers, 55 miljoen domains onder bestuur, en 12 miljoen kliënte regoor die wêreld; Die maatskappy is tans die grootste domeinregistrateur ter wêreld. GoDaddy bedryf sake van 9 verskillende fasiliteite in Amerika (Arizona, Iowa, Kalifornië, Colorado, Washington, DC, Massachusetts) en Indië.

URL: http://www.godaddy.com/

GoDaddy resensies

Adrij

'Ek het dus geruime tyd 'n betreurenswaardige plesier gehad om GoDaddy te gebruik. Ek weet, noob skuif, ja. Alhoewel ek nie saamstem met baie van hul politieke standpunte wat hulle deur die jare ingeneem het nie, kan ek nie die konstante beskikbaarheid daarvan deur klantediens fouteer nie, en ek het nooit lank gewag om met tegniese of verkoopsverteenwoordiger te praat nie, maar vinnig om probleme op te los - ek bedoel, dit is een ding wat jy met so 'n houer-onderneming kry. Om te verhoed dat ek getugtig word, besluit ek uiteindelik om 'n skuif te maak. Ek gaan oor na BlueHost.

Dit is goed geprys, en die meeste gebruikers is gaande oor die betroubaarheid en die tydstip. Soos by enige gasheerverskaffer, is daar sommige wat kla oor verlore data, maar dit gebeur oral. Dit lyk asof BlueHtost vinnig reageer op kliëntediensversoeke, en hanteer die meeste dinge in die huis eerder as by buite-ondernemings, en daarom sal hulle selde ooit moet wag vir 'n derde party om 'n konflik op te los. Dit is regtig wat ek gedoen het toe ek dit met ander aanbieders vergelyk het. As u 'n klein tot mediumgrootte onderneming is, lyk dit na my mening regtig die pad om te gaan. U kry ook bonusse wat gewoonlik slegs na GoDaddy-gehuisves-rekeninge verhuis word: advertensiekrediete, webwerf-bouers, maklike integrasie met dinge soos: WordPress, Joomla, Drupal, RoundCube, Zen Cart, PrestaShop, en hulle adverteer selfs webstatistieke, alhoewel ek wel Stel jou voor dat dit beter is as Google Analytics. :)

Op die ou end lyk dit soos die wenner. "

- Andrij Harasewych, stigter van Gaan Sosialiseer My.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

Hostgator

Maatskappyprofiel: Hostgator is gestig deur Brent Oxley in sy kollege-dorm terug in 2002. Die Gator het oor die jare gegroei van 'n eenmansaak na een met honderde werknemers. en was geklassifiseer 21st op Inc 5000 vinnigste groeiende maatskappy in die jaar 2008, 239th op Inc 5000 in die jaar 2009. Die maatskappy is verkoop aan Endurance International Group (EIG) vir nie-amptelike syfer, $ 225 miljoen in 2012.

URL: http://www.hostgator.com/

Hostgator resensies

Rochester

“Wat u vraag betref, het ek 'n hele paar hosting-dienste probeer, en om eerlik te wees, het ek nie een gevind wat ek kan sê 100% dat dit wonderlik is nie.

Maar op die oomblik gebruik ek Hostgator vir my persoonlike webwerf en hulle het 'n goeie platform vir die eerste keer en 'n 'goeie' tegniese ondersteuning vir gevorderde ouens, so ek dink hulle kan jou goed help as jou blog groei. '

- Rochester, skrywer en WordPress ontwikkelaar by Roch.

Chris Spooner

'Daar was voordele en nadele vir al die dienste wat ek gebruik het, maar HostGator's Baby-pakket was nog altyd 'n uitstekende, betroubare diens wat ek gebruik vir klein persoonlike webwerwe en kliëntprojekte.'

- Chris Spooner, professionele blogger en ontwerper by Lepelgrafika.

Jason

“Ek beveel en gebruik Host Gator vir almal wat besluit om na 'n nuwe gasheer te begin of te verhuis. Hoekom? Dit is betroubaar, bekostigbaar, en dit is op peil vir die uitvoering van ander gasheerplanne daar buite. Saam met hul bykomende dienste wat hulle aanbied, soos 'n volledige cPanel, e-pos, gratis SEO-dienste en nou Domain Management, is hulle 'n uitstekende een-stop-shop vir diegene wat op soek is na 'n selfsorg-oplossing wat nie die bank kan breek nie. ”

- Jason, IT kenner en spel junky at Gem. Joe Geek.

Bryan

'As ek een webgasheer moes aanbeveel, sou dit HostGator wees. Ek het dit al twee jaar gedoen, en ek het nog nooit 'n probleem gehad nie. Dit is betroubaar en goedkoop. WordPress-installasies is vinnig, hul aanlynhulpbladsye is nuttig, en ek hou daarvan dat geeks soos ek dop toegang tot hul gedeelde bedieners het.

Die volle onthulling dat HostGator die enigste gasheer is wat ek nog ooit gebruik het, en dat ek slegs ervaring gehad het met hul gedeelde hosting. Dit gesê, ek is nie van plan om elders te soek na webhosting nie. ”

- Bryan, blogger by Hobby Blogger.

Jamie

'Ek het beide Blue Host en Host Gator gebruik.

Op die oomblik gebruik ek Host Gator en dit laat my nooit in die steek nie. Die ondersteuningspersoneel was ook baie behulpsaam as hulle vrae gevra het oor live chat. Ek sal dit beslis aanbeveel vir beginners, want dit is maklik om te gebruik en betroubaar. Ek dink daaraan om binnekort na 'n nuwe gasheer op te gradeer, so ek sal Host Gator nie aanbeveel vir iemand wat al 'n rukkie daar is nie. '

- Jamie, vryskutskrywer en blogger by Luukse vermoë.

Kathryn

"My webwerf word aangebied op HostGator, en ek het geen probleme daarmee gehad nie."

- Kathryn Aragon, redakteur en professionele skrywer by Kathryn Aragon.

Adam

“HostGator, want dit is die enigste met wie ek persoonlike ervaring het. Ek het hulle al 6 + jaar gebruik vir my webwerwe (en sommige van die klante se werwe) en hulle het my nog nooit die rede gegee om elders te gaan soek nie. ”

- Adam, internet bemarker by Woorde wat klik.

Neil

'As ek my vra watter webhost, sal dit regtig afhang van die tipe diens wat u benodig en of u 'n opstart is wat uithaal of beleggers het, of u is 'n gevestigde webwerf wat verder gegaan het as 'n gedeelde plan. Terwyl daar 'n paar hik is, beveel ek die toegewyde bediener-gasheer by HostGator aan. Ek beveel hulle aan, want op daardie vlak kan u aanhou groei en meer funksies of hulpbronne op u bediener voeg. Ek is sedert 2008 'n kliënt van HostGator, en hulle het verder gegaan as wat ander leërskare ek geken het. Ek is twee keer vergoed vir ernstige stilstandprojekte waarvoor hulle verantwoordelikheid aanvaar het. Ek het dit nog nooit met ander webgashere gehad nie. '

- Neil, webontwerper en ontwikkelaar by Blondish.

Steph

'Ek gebruik GoDaddy voorheen vir my gasheerbehoeftes. As 'n beginner was hulle goedkoop en 'ok', maar ek het moeg geword vir hul verwarrende e-pos (te veel!) En die portaal was baie ingewikkeld vir beginners. Ek het dus hierdie jaar na die lees van 'n paar resensies 'n afslag op Hostgator gekry en by hulle aangesluit. Ek is verheug oor hulle - hul kliëntediens is uitstekend en ek vind dit baie makliker om te navigeer. (Ek dink hulle is selfs goedkoper as wat ek by GoDaddy betaal het.) Ek gebruik hulle sedert Mei, so dit is nog nuut, maar ek is baie tevrede met die skakelaar. ”

- Stephanie Martel, blogger by Lewendige Lewende Projek.

Jerry se opmerking: Raai wat, ek is ook 'n Hostgator-aanhanger en gebruik die webhost sedert 2007! As u belangstel om 'n paar jongste bywerkings en veranderinge by Hostgator te lees (die onderneming is onlangs deur Endurance International Group oorgekoop), gaan kyk gerus my resensie op Hostgator hosting hier.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

Idologic

Maatskappyprofiel: Idologic is 'n wêreldwye data center dienste maatskappy en behou datacenterruimte in die belangrikste telekommunikasie-hubs in Noord-Amerika en het hoogs geskoolde werknemers van en werk regoor die wêreld. Idologic bied toonaangewende reseller, toegewyde en mede-plek-hostingdienste aan.

URL: http://www.idologic.com/

Idologic resensies

gina

"Idologic.com, aanbeveel deur baie van my webdesigner vriende toe ek te veel stilstand en diens verlang het, het ek by 'n ander maatskappy verlangsaam. Hulle het alles vir my gratis gedoen, so ek het saam met een gasheer gegaan en naatloos met al my webwerwe op die nuwe gasheer wakker geword. Geen probleme, geen hikse, en nie meer stilstand. "

- Gina Badataly, professionele blogger, handelsmerkambassadeur en awesome ma wat blogs by Ma Blog.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

InMotion Hosting

Maatskappyprofiel: InMotion Hosting is gevestig in beide Carlifonia en Virginia, al meer as 'n dekade (gevestig in die jaar 2001). InMotion Hosting bied 'n wye verskeidenheid web hosting dienste (gedeelde / vps / dedicated) in dosyn verskillende pakkette. Die maatskappy is veral bekend met sy voortreflike kliëntediens. Die maatskappy is BBB-geakkrediteer sedert 23 / 6 / 2003 en tel A + met BBB Busines Review op tyd van skryf.

URL: http://www.inmotionhosting.com/

InMotion Hosting resensies

Darren

"Ek gebruik Inmotion Hosting as my besigheids gasheer. Daarom het 2 dinge in my oorweging gekom: - 1) besigheidskoste en 2) gehalte. Ek wou 'n balans in hierdie 2-dinge behaal. Ek wou 'n cPanel-hosting hê, want dit is 'n gevestigde kontrolepaneel na my mening. Ek het ook nodig gehad om die hosting stabiel te wees en uitstekende opetyd te hê. Dit moet ten minste 99.9% wees. Spoed was ook my besorgdheid. Ek wil nie hê my webwerwe het lae spoed nie. Die Max Speed ​​Zone van Inmotion Hosting kry my aandag. Met hierdie funksie kan ek die ligging van my datacenter kies om my besoekers beter te bedien. So het ek uiteindelik besluit om Inmotion Hosting te probeer. Kortom, ek het Inmotion Hosting gekies vir gehalte. En ek dink ek het die regte skuif gemaak. "

- Darren Lae, professionele blogger by Insider Host Review.

Jerry se opmerking: ek is 'n groot aanhanger van InMotion sedert 2008. Hierdie webwerf, Web Hosting Secret Revealed, word aangebied op InMotion Hosting. Ek gebruik beide die gedeelde en VPS-hostingplanne van InMotion in hierdie tyd van skryf en beveel die webhost ten sterkste aan. As u meer wil leer oor die onderneming, lees gerus my InMotion review.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

Media Tempel

Maatskappyprofiel: Media Tempel, wat dikwels bekend staan ​​as (mt), is 'n web hosting en wolkdienste verskaffer met hoofkwartier in Los Angeles, Kalifornië, en gestig in 1998. Hulle bied hosting vir webwerwe en toepassings, sowel as virtuele bedieners, e-pos en ander internet-inhoud. Hulle dien oor 125,000-kliënte in 100-lande en dryf meer as 1.5 miljoen webwerwe in sy datacenters op die Oos-en Weskus van die Verenigde State.

URL: http://www.mediatemple.net/

Media tempel resensies

kovshenin

“@WebHostingJerry Ek sal @mediatemple aanbeveel - gebruik al jare hul VPS, en dit is redelik stewig.”

- Konstantin, Automattic WordPress ontwikkelaars, blogs by Kovshenin.

Jeff Starr

"Met die verskuiwing van die gasheer in die loop van my 10 + jaar aanlyn, het ek Media Tempel gevind om bekostigbare, wonderlike hosting en uitstekende kliëntediens te bied. Dit was rondom 2009 en ek was vir 'n paar jaar by "A Small Orange" (op 'n gedeelde bediener).

Die bedieners was teenstrydig en die ondersteuningspersoneel (met uitsondering of twee) was redelik verskriklik, so ek het uiteindelik moeg geword en besluit om iets beter te vind. Na baie navorsing het ek uiteindelik Media Tempel gekies as gevolg van hul gerapporteerde 1) konsekwentheid / uptime, 2) uitstekende kliëntediens, 3) nie te mal duur pryse nie. Op daardie tydstip het ek van middelmatige gedeelde hosting na Media Tempel se VPS (dv) hosting gevorder.

Ek is al gelukkig sedertdien. "

- Jeff Starr, WordPress kundiges by Bederfbare Pers.

Kane

'Ek sien nie veel daarvan om te vra wat die beste aanbieder van webhosters is nie, want almal se behoeftes is anders. Vir wat dit ook al die moeite werd is, hou ek van mediatemple en Wired Tree vir my eie onderneming. ”

- Kane Jamison, blogs by Inhoud Harmony.

Jacob

"Sedert 2009 gebruik ek Media Tempel as my webhosting provider, eers op hul netwerk vir shared hosting, en nou op hul managed DV VPS-bediener. Hoekom? Een, hulle bied uitstekende kliënte ondersteuning; twee, hul diens is hoogs skaalbaar; En drie, hulle hosting planne is groot waarde vir geld. "

- Jacob Cass, professionele grafiese ontwerper en stigter van Net kreatief.

SingYin

'Ek gaan saam met MediaTemple oor hierdie een.

Dit kan 'n bietjie duurder wees as die ander daar buite, maar MediaTemple kan die eerste keer bloggers gemoedsrus gee. Hul rooster hosting tegnologie minimaliseer stilstand en hulle het redelike responsiewe ondersteuning. "

- SingYin Lee, senior redakteur by HongKiat.com.

Jerry se opmerking: Jeff Starr se stelling word hieruit aangehaal onlangse onderhoud op WHSR. Ek het twee maande lank 'n gratis Media Tempel rekening gekry en het 'n paar basiese toetse gedoen toe ek hierdie pos gemaak het. U kan my bevindings en menings hieroor ondersoek. Media tempel oorsig.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

Werf 5

Maatskappyprofiel: Site5 het hul besigheid in Kalifornië in 1998 gestig. Site5 is kwalifiseer en betroubare Linux Cloud hosting provider. Hulle het verskeie van die voorste hosting planne wat die vereistes van persoonlike tot groot besigheidswebwerwe sal hanteer. Met meer as 200-toegewyde bedieners en byna 200,000-domeine wat gehuur word, weet Site5 hoe om hul visie tot lewe te bring.

URL: http://www.site5.com/

Site 5 resensies

Sherice

'As ek slegs een sou aanbeveel vir beginners, sou dit Site5.com wees. Ek is al jare by hulle, en my kliënte het dit ook. Ondersteuning is vinnig en deeglik, en opdaterings / onderbrekings word vroegtydig aangekondig en op ondersteuningsforums opgespoor. Ek beveel 'n herverkoperekening aan as u verskeie webwerwe het. ”

- Sherice, kopieskrywer en ontwerper by iElectify.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

Terreingrond

Maatskappyprofiel: Founded in 2003, SiteGround het begin en bly 'n privaat maatskappy met hoofkwartier in Humble, Texas en New York City, VSA. SiteGround het ook 'n Europese teenwoordigheid met 'n kantoor in Sofia, Bulgarye. Siteground is tans gasheer vir 250,000-domeine. Hulle handhaaf 'n aktiewe Facebook-bladsy, Twitter-rekening en blog met interessante plasings wat nie net hul produk stoot of op diens klagtes reageer nie.

URL: http://www.siteground.com/

Site Ground resensies

Ralph

"Ek het in die verlede baie verskillende hosting-maatskappye gebruik, maar hulle het almal dieselfde probleem vir my gehad: ontoeganklikheid buite normale kantoorure. Sodra ek 'n probleem gehad het met 'n webwerf en om dit op te los, moes ek die hosting maatskappy kontak vir een eenvoudige versoek. Dit was 'n Vrydag laatmiddag, en ek moes tot Maandagoggend wag om hulle te kontak.

In daardie tyd het ek besluit om te soek na 'n hosting maatskappy wat my beter pas, een met dieselfde mentaliteit as ek: help kliënte en behandel hulle soos jy jou beste vriend, jou pa of suster sou wou wees. SiteGround doen dit. Ek is nie 'n bediener-man nie, en ek wil nie een word nie, so ek het 'n hostingmaat nodig wat dit vir my sal doen, SiteGround doen en hulle is ook vinnig en bekostigbaar.

Op die oomblik het ek oor 50 reseller hosting rekeninge en ek host 60 webwerwe. Ek het SiteGround in 2008 begin gebruik, sodat ek oor vyf jaar by hulle was. Ek het met hulle aangemeld en binne vyf minute was ek gereed om te gaan. "

- Ralph De Groot, SEO en hosting reseller by Webpeper.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

SoftLayer

Maatskappyprofiel: SoftLayer, 'n IBM-maatskappy, is die wolkinfrastruktuurverskaffer van keuse vir maatskappye wat vir die Internet-skaal bou. Die maatskappy verskaf wêreldwye data-sentrums en hosting dienste van wêreldklas datacenters in Amsterdam, Dallas, Houston, San Jose, Seattle, Singapoer en Washington DC, met netwerkpunte van die landwye land.

URL: http://www.softlayer.com/

SoftLayer resensies

Ross

"Sonder enige vraag, sal ek SoftLayer aanbeveel wat 'n fantastiese taak bied om die basisse van 'n webblad bemarkingsmaatskappy soos my eie te dek. Dit het verskeie webwerwe met beduidende verkeer en bied 'n paar kliënte aan (net buite gemak - nie as 'n gepubliseerde diens nie).

Wat bedoel ek as ek die basisse bedek? Kortom, ek verwag 'n byna-perfekte uittyd saam met die beste ondersteuning / reaksie en 'n diens wat my nooit laat wonder of my geld onwettig spandeer word nie. Die laaste bietjie gaan oor betroubaarheid; Ek verwag dat my gasheerfirma 'n uitbreiding sal wees van die rotsvaste betroubaarheid wat ek my eie kliënte en besoekers aan die webwerf bied.

U het miskien deurgaans opgemerk dat ek nie die prys genoem het nie. Dit is omdat prys al te dikwels die eerste oorweging is vir almal wat op soek is na huisvesting, maar in ons geval, so belangrik soos dit is, (dit gee my nie om nie) sal dit nie die grootste oorweging wees nie. Dat gesê, ek vind die prys van SoftLayer redelik wees vir die kwaliteitskomponente en uitstekende diens wat ek en my span lewer. ”

- Ross, uitvoerende hoof van StepForth Web Marketing Inc

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

Sintese

Maatskappyprofiel: Synthesis is 'n WordPress-hosting maatskappy wat onlangs mede-stigter is deur Brian Clark (CopyBlogger) en Derick Shaefer (OrangeCast).

URL: http://websynthesis.com/

Sintese resensies

Kristi

"Tans is ek verlief op Synthesis from Copyblogger. Terwyl ek nog nooit beduidende probleme met my vorige hosting maatskappy gehad het en dit nog steeds vir my kleiner webwerwe gebruik nie, wou ek iets sterker vir my hoofblog hê (http://kikolani.com) en nuwe lidmaatskapskursus (http://blogpostpromotion.com). Een ding wat my werklik oortuig het, was hoe wonderlik hul ondersteuningspan was. Ek het hulle met 'n klomp vrae gekry voordat ek enigiets gekoop het en hulle was altyd bly om te help.

Sintese is ten volle gefokus op WordPress webwerwe, met ingeboude sekuriteit, rugsteuning en werfmonitering. So in plaas van my hosting maatskappy, Sucuri, en VaultPress, het ek nou net my hosting maatskappy. Ek het hul betaalde migrasiediens gebruik om my hoofblog te skuif, en ek het my lidmaatskapswerf handmatig oorgedra. Albei het glad gegaan - dit het 3 werksdae vir die betaalde migrasiediens geneem om my moer te skuif en slegs 'n uur om my lidmaatskapskursus self te skuif. Albei plekke loop vinniger en gladder as wat hulle ooit het. "

- Kristi Hines, professionele blogger en vryskutskrywer by Kikolani.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

Vida Host

Maatskappyprofiel: Vida Host is deel van Paragon Internet Group en ons bestuur sommige van die Verenigde Koninkryk se bekendste internet maatskappye. Op die oomblik van skryf, die maatskappy gasheer oor 100,000 webwerwe vir meer as 20,000 aktiewe kliënte in meer as 100 lande.

Vida-gasheeroorsig

URL: http://www.vidahost.com/

Rob

'Ek sal na Vidahost moet gaan, ek het 'n verskeidenheid leërskare probeer en hulle is beslis die beste. Nie net buitengewone goeie bladsytyd nie, maar ook buitengewone reaksie. En ek kry altyd 'n goeie en vinnige ondersteuning van hulle - of dit nou die probleem is of nie. ”

- Rob Cubbon, webontwerper en stigter van Rob Cubbon Bpk.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

Web Hosting Hub

Maatskappyprofiel: WebHostingHub (WHH), gebaseer in Virginia Beach, is 'n nuwe handelsmerk wat deur InMotion Hosting in 2002 gestig is. Soos die meeste ander maatskappye met 'n budget hosting, bied WHH slegs een eenvoudig hosting plan - die alles-in-een gedeelde hosting plan.

URL: http://www.webhostinghub.com/

WebHostingHub resensies

Daniel

"Web Hosting Hub het baie vergelykbare en bekostigbare pryse. Ek het nooit gevoel dat ek oor my kop sou kom nie. Plus, die 24 / 7-gebaseerde tegnologieondersteuning het my bykomende gerief gegee as daar iets sou gebeur. Die meeste e-commerce webwerf eienaars staatmaak op hul webwerf vir hoofinkomste. Ons kan nie bekostig om ons aanlyn-teenwoordigheid te verloor nie. Ek het ook toegang tot die ontwerpspan. Dit is nie 'n geval van hul span wat net my werf bou nie, maar ook help met die deurlopende opdaterings en instandhouding. "

- Daniel Sumelin, vryskut ontwerper by Daniel Sumerlin.

Jerry se opmerking: Ralph se terugvoering op Site Ground en Daniel se terugvoer oor WebHostingHub word aangehaal met toestemming van hierdie en hierdie onderhoud. WebHostingHub is gekies as een van die twee Beste Budget Hosting. As jy wonder hoekom, gaan Leer meer oor WebHostingHub in my resensie.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

Wes-gasheer

Maatskappyprofiel: WebstHost, gevestig in 1998, hoofkwartier by Providence Utah, beweer dat hy een van die beste begrotings hosting-maatskappye is. Die maatskappy is verkry deur UK2 Group, 'n groot wêreldwye webhosting provider, in 2008.

URL: http://www.westhost.com/

Wes-gasheeroorsig

Tom

"Die web hosting maatskappy wat ek gebruik vir al my webwerwe (insluitende Leaving Work Agter) is Westhost.

Ek was die afgelope jaar by Westhost en het dit nie vir een oomblik spyt nie. Nie net het hulle die migrasie van my vorige hosting verskaffer hanteer sonder ekstra koste nie. Leaving Work Behind se laai spoed het onmiddellik na die skakelaar met 10% gestyg. "

- Tom, professionele blogger by Verlaat werk agter.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

WP Engine

Maatskappyprofiel: WP Engine is gestig deur Aaron Brazell en Jason Cohen in Julie 2010. WP Engine is 'n kragtige hosting platform vir WordPress gebruikers wat fokus op drie hoof WordPress site probleme: Security, Speed, and Scalability. HTC, FourSquare, Balsamiq, SoundCloud is van die gewilde handelsmerke wat nou WP Engine-hosted is.

URL: http://www.wpengine.com

WP Engine review

Gregory

'As WordPress-gebruiker is dit baie voor die hand liggend dat ek dinge eenvoudig en sleutelagtig hou. Ek bestuur 'n blog met 100,000 + unieke maandelikse besoekers (Sparring Mind), en ek sal my gasheer dollar nêrens anders as WPEngine spandeer nie. Ek beskou die aanbieding as 'n noodsaaklike euwel, en ek is bly om te kan sê dat die WPEngine-span 'n groot deel van die “kwaad” uit die proses haal deur groot ondersteuning en uptime te hê. In die verlede het ek 'n uitgebreide bespreking daarvan gedoen, maar al wat u regtig moet weet, is dat hulle lewer waar dit saak maak. ”

- Gregory Ciotti, stigter van Sparring Mind.

Ryan

"WP Engine - Goed prys, vinnig, goeie diens; Linode - Goedkoop, vinnig, betroubaar en uitstekende diens. "

- Ryan, sagteware ontwikkelaar en WordPress deskundige wat blogs by Ryan Hellyer.

Melissa

"Ons beveel WP Engine aan ons kliënte toe ons hulle vir hosting uitgegee het. Hulle is 'n uiters bekwame span, en ons ondersteun hulle 100%! "

- Melissa Hoppe van Web Dev Studios.

Jerry se noot: I LOVE WP Engine. Ek het 'n paar jaar terug WP Engine begin gebruik en my ervaring met die onderneming is niks anders as plesier nie. Vir meer inligting oor uptyd en snelheidsinligting op die webwerf, lees gerus meer op my WP Engine review.

[separator icon = "file-text-alt" linecolor = "# dddddd"]

Web Hosting Advice

Debra van Multi Channel Magic het ons geen name gegee nie, maar sy het 'n paar baie goeie raad oor hoe om die regte webhost te kies:

Debra

"My antwoord is nie so eenvoudig as die vraag nie, want ek het nog nie 'n web hosting maatskappy wat die enigste aanbeveling is om te sien nie. Ek het uitgebreide ondervinding met verskillende maatskappye uit persoonlike ervaring en kliënt uitdagings. Dit is wat ek aan my kliënte vertel:

Die beste manier om 'n web hosting maatskappy te kies, begin met die definisie van jou behoeftes en begroting vir die volgende vyf jaar. Sodra u weet wat u nodig het, kan u evalueer hoe goed die hostingmaatskappye ooreenstem met u spesifikasies. Nadat u die lys tot drie of vier kandidate verlaag het, ondervra huidige gebruikers om te sien hoe reageer die maatskappy is. Vrae om te vra sluit in:

  • Hoe lank het maatskappy XYZ jou webwerf gehuur?
  • Hoekom het jy maatskappy XYZ gekies?
  • Het jy 'n verhouding met iemand by die maatskappy gehad voordat jy dit gekies het?
  • Het u enige probleme met u diens gehad? Indien wel, wat was hulle? Hoe reageer was die maatskappy?
  • Hoe word jou webwerf geprogrammeer? Is dit 'n persoonlike oplossing of 'n inhoudsbestuurstelsel soos WordPress?
  • Wat sou jy anders doen as jy nou 'n web hosting maatskappy kies?

Bykomende vrae sal fokus op die spesifieke tipe bronkode wat gebruik word om die webwerf te ontwikkel. Byvoorbeeld, as die werf WordPress gebruik, om te weet of die gasheermaatskappy aktief bly met opdaterings, is dit 'n baie goeie idee.

Besoekende forums en die gebruik van soekenjins om klagtes te vind, is deel van die nodige omsigtigheid in die keuse van 'n webhosting maatskappy. Dit werp lig op hoe goed probleme opgelos word. "

Oor na jou: Gee ons jou aanbeveling!

Weereens, groot dankie aan almal wat bygedra het tot hierdie pos. Hierdie ouens is wonderlike mense, gaan kyk na hul webtuistes en volg hulle op sosiale netwerke!

Weliswaar, 35 is nie 'n baie groot monster nie (daarom sal ek steeds meer soortgelyke opnames opstel en opstel). Hou egter in gedagte dat hierdie hosting advies kom van ervare mense wat weet wat hulle doen. As jy meer lesings benodig, moet jy seker maak Hoe om die regte web hosting te kies sowel as my Top 5 web hosting aanbevelings.

Nou is dit tyd dat u moet stem. Vertel ons:

As jy net een web hosting verskaffer sou aanbeveel, wie sou dit wees?

Ek sien uit na jou waardevolle insette!

As jy vind hierdie pos is nuttig, deel asseblief aan ander sodat hulle ook daarby baat kan vind.

Oor Jerry Low

Stigter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - 'n hosting-oorsig wat deur 100,000 se gebruikers vertrou en gebruik word. Meer as 15 jaar ervaring in web hosting, affiliate marketing en SEO. Bydraer tot ProBlogger.net, Business.com, Social MediaToday.com, en meer.