Undercover Experiment: Ek het 28 Hosting-maatskappye gevra vir Live Chat-ondersteuning

Artikel geskryf deur:
  • Hosting Guides
  • Opgedateer: Aug 01, 2017

Vir die ontvangs van ondersteuning - verkies ek live-gesprekke oor telefoonoproepe omdat:

  • Dit is makliker om te praat oor tegniese probleme deur middel van woorde, beelde en skermtekste
  • Gesprekke oor oorsese oproepe is soms minder nuttig - veral wanneer tegniese terme in 'n vreemde aksent gepraat word.

Live chat ondersteuning is ook beter as e-pos in my opinie, omdat dit (gewoonlik) jou probleme op die plek oplos. AANGESIEN dit met e-pos of 'n kaartjie stelsel, dit sal ure of selfs dae neem om een ​​klein probleem op te los.

Die afgelope twee maande het ek ondervinding ondergaan en gekontak 20 + hosting maatskappye via hul live chat stelsels.

Wat ek gedoen het?

Die toets was eenvoudig.

Ek het elke webtuiste van webwerwe besoek, gevra vir ondersteuning via hul lewendige kletsstelsel, en het my ervaring in 'n sigblad geskryf. Ook is die wagtyd om 'n eerste reaksie vir elke sessie te kry, aangeteken.

Hier is wat ek ontdek het

Die resultate en my kommentaar is in die volgende tabel.

Web HostAantal pogingsGem. WagtydTevrede?Opmerkings
A2 Hosting3-Ek kon nie A2 Hosting ondersteuningspersoneel bereik deur middel van live chat. Die stelsel het versoek om 'n e-pos te stuur. Sien prent-1 (hieronder) vir verwysing.
AltusHost213 secBaie vinnige reaksie, my vrae is professioneel beantwoord. Baie goeie ervaring algehele.
Arvixe16 28 min sekLang wagtyd, my vrae is nie ten volle beantwoord nie en gesprekke is onverwags gesluit. Swak ervaring - het nie vir tweede poging gepla nie.
'N Klein Oranje25 25 min sekHet 'n rukkie geneem om 'n antwoord te kry, maar my vrae is professioneel beantwoord. Goed, algehele ervaring.
B3 Hosting1-Kan nie die ondersteuningspersoneel via live chat bereik nie. Die stelsel het versoek om 'n e-pos te stuur. Sien prent-2 (hieronder) vir verwysing.
BlueHost12 2 min sekRedelike reaksie tyd, vrae beantwoord professioneel. Goeie ervaring algehele.
BulwarkHost18Live klets was vanlyn tydens kontak. Sien prent-3 (hieronder) vir verwysing.
CoolHandle18Live chat ondersteuning nie verskaf nie.
Cruciale Paradigma1-Live chat ondersteuning nie verskaf nie.
Dot5 Hosting132 secBaie vinnige reaksie, my vrae is professioneel beantwoord. Baie goeie ervaring algehele.
Dream Host1-Live klets was vanlyn tydens kontak. Let ook op dat gebruikers moet inteken voordat hulle hulp kry van DreamHost live chat ondersteuning.
DTS-NET120 secBaie vinnige reaksie - nie baie gelukkig met die ondersteuning wat ek al gehad het nie. Gemiddelde ervaring.
eHost211 secBaie vinnige reaksie, my vrae is professioneel beantwoord. Baie goeie ervaring algehele.
FatCow112 secBaie vinnige reaksie, my vrae is professioneel beantwoord. Baie goeie ervaring algehele.
GoDaddy115 secKan nie 'n live chat-knoppie op die GoDaddy-webwerf vind nie, maar hulle gee twee plaaslike nommers (Maleisië) om te skakel. Ek het een van die nommers probeer en my oproep is binne 10 sekondes opgetel. Ongelukkig het my probleme na 10 minute onopgelos gebly. Die ondersteuningspersoneel was nie baie vertroud met hul eie produk nie; Ek het uiteindelik opgehou en die oproep beëindig.
GoGetSpace110 sec Slegs verkoopsondersteuning is beskikbaar via live chat, maar ondersteuningspersoneel was nuttig en baie kundig. Uitstekende ervaring algehele.
GreenGeeks120 secBaie vinnige reaksie, my vrae is professioneel beantwoord. Baie goeie ervaring algehele.
Host1Plus142 secBaie vinnige reaksie, my vrae is professioneel beantwoord. Baie goeie ervaring algehele.
HostColor18 5 min sekLang wagtyd. HostColor gebruik Skype in plaas van 'n live chat stelsel. Gebruikers moet Host Color in Skype kontak byvoeg voor kommunikasie.
HostGator44 minReaksie tyd was baie vinniger toe ek my HostGator rekening aangemeld het. Baie goeie ervaring algehele.
HostMetro2-Kan nie die ondersteuningspersoneel via live chat bereik nie. Die stelsel het versoek om 'n e-pos te stuur. Sien prent-4 (hieronder) vir verwysing.
HostMonster14 20 min sekRedelike reaksie tyd, vrae beantwoord professioneel. Goeie ervaring algehele.
HostPapa13 secBaie vinnige reaksie, my vrae is professioneel beantwoord. Baie goeie ervaring algehele.
InMotion Hosting640 sec Baie vinnige reaksie. Ons het verlede maand tegniese probleme gehad met ons private SSL-sertifikaat (Junie 2017) en ek het verskeie kere met InMotion Hosting ondersteun. Die ondersteuningspersoneel was altyd gereed om te help en baie doeltreffend. Uitstekende ervaring algehele.
Interserver113 secBaie vinnige reaksie, my vrae is professioneel beantwoord. Baie goeie ervaring algehele.
iPage11 10 min sekBaie vinnige reaksie, my vrae is professioneel beantwoord. Baie goeie ervaring algehele.
NetMoly1-Live chat ondersteuning nie verskaf nie.
One.com15 40 min sekHet 'n rukkie geneem om 'n reaksie te kry, maar hul ondersteuningspersoneel was baie vriendelik en behulpzaam. Goeie ervaring algehele.
Ground130 sec Baie vinnige reaksie, my vrae is professioneel beantwoord. Awesome chat ondersteuning stelsel (sien screenshots hieronder) en baie nuttige ondersteuningspersoneel. Uitstekende ervaring algehele.
WebHostFace225 sec Baie vinnige reaksie, my vrae is professioneel beantwoord. Uitstekende ervaring algehele. Aangesien WebHostFace minder as $ 2 / mo laai, het die maatskappy my verras met hul uitstekende live chat ondersteuning.
WP Engine22 sec 'N Kletskas verskyn nadat 3 sekondes op die webwerf is. Ek het 'n onmiddellike reaksie van die kletskas gekry, en my vrae is professioneel beantwoord. Let wel, gebruikers moet inskakel by hul WP Engine-rekening vir tegniese ondersteuning.

Die Tabel Slegs vertel die helfte van die storie

In hierdie eksperiment is daar dinge soos egtheid en kommunikasievaardighede wat ek nie kan kwantifiseer en beoordeel nie.

Een van die personeellede van InMotion Hosting het 'n potensiële kwessie met my rekening (wat ek nie geweet het nie en hy kon net geïgnoreer) tydens ons live chat-sessie gevat en die inisiatief geneem om dit op te los.

Nikola N. van SiteGround het 'n goeie sin vir humor gehad en was lekker om met te gesels.

WP Engine het die volgende dag 'n opvolg-e-pos gestuur om seker te maak dat my probleem opgelos is.

En vir sommige ondernemings kan u besef dat hulle goed voorbereid is en verwelkom navrae oor live chat. 'N Live chat-knoppie is byvoorbeeld bo-aan elke bladsy van BlueHost se webwerf beskikbaar. Dieselfde geld vir InMotion Hosting, WebHostFace, Host1Plus, HostPapa, Hostgator en SiteGround.

Hierdie klein dinge is belangrik, maar kan nie in die tabel hierbo gekwantifiseer en beoordeel word nie.

Die Wenners

Daar is vyf maatskappye wat uit die res uitstaan ​​en uitstekende indrukke gemaak: SiteGround, InMotion Hosting, Web Host Face, WP Engine, en Go Space.

Die volgende skermkiekies verskaf verdere besonderhede oor my live-kletsessies met sommige van hierdie maatskappye.

U kan ook meer leer in ons in-diepte resensies op Ground, InMotion Hosting, Web Host Face, WP Engine, en Gaan kry ruimte.

SiteGround - Die beste live chat ondersteuning stelsel

Die eerste skerm SiteGround het my gewys nadat ek vir 'n live chat ondersteuning gevra het. Die groot hartteken het my dadelik verwelkom.
My versoek is binne 30 sekondes bygewoon en my vrae is binne minder as 3 minute beantwoord. Let daarop dat u meer kan leer oor die persoon met wie u gesels met die profiel van die personeel. In hierdie voorbeeld het ek gesels met 'n gawe ou met die naam Nikola N. Die menslike aanraking in SiteGround se live chat-stelsel het die algemene ervaring verbeter.
Ek is na 'n gradering bladsy herlei sodra die klets geëindig het.

WP Engine - Pro-aktiewe live chat ondersteuning

Image-4: 'n Paar sekondes nadat ek op die webwerf van WP Engine beland het, het 'n klein kletsboksie regs onder op my skerm verskyn.
Image-5: Ek het 'n klets geloods, het 'n direkte antwoord van die WP Engine-personeellid Maurice Onayemi gekry, en my vrae is op 'n professionele manier beantwoord. Die hele proses was glad en baie maklik.

WebHostFace - Lae koste hosting, uitstekende live chat ondersteuning

Hoër hosting prys is nie gelyk aan vinniger of beter lewendige klets antwoorde. Net omdat jy meer betaal, beteken dit nie dat jy 'n beter reaksie spoed op live chat ondersteuning sal kry nie. Baie hosting dienste wat laer as $ 5 / mo het, het goed gevaar in my eksperiment.

Byvoorbeeld, WebHostFace kos $ 1.63 (Face Extra planne) per maand, maar my ervaring met hul lewendige kletsondersteuning was uitstaande.

Screenshots van my live chat record op WebHostFace. My chat versoeke is binne sekondes beantwoord en my vrae is professioneel beantwoord. Die algehele ervaring met die webhost-ondersteuningspersoneel was uitstekend.

Live Chat Ondersteuning Onbeskikbaar

Voordat u enige gevolgtrekkings daaruit trek, is daar twee dinge wat u moet onthou:

  1. Ek woon in Maleisië, tydsone GMT + 8. My gewone kontaktyd in hierdie eksperiment is 2 tot 5 om die middag, wat middernag in die Verenigde State is. Ek dink nie dit is regverdig om onmiddellik live chat-ondersteuning teen middernag te verwag nie - veral as jy te doen het met kleiner hostingmaatskappye.
  2. Live chat is nie die enigste manier waarop hosting maatskappye vandag ondersteuning bied. Dikwels kan gebruikers na verkope ondersteuning via e-pos, telefoon, en ook sosiale media kry. Behalwe vir GoDaddy in hierdie geval, het ek nog nie die telefoonondersteuning in hierdie eksperiment probeer uitprobeer nie.
  3. Vir A2 Hosting - dit is wat Lori my vertel het nadat sy my pos gelees en geredigeer het

Ek gebruik A2 Hosting en stuur dit net per e-pos. Ek het nog nooit 'n probleem gehad met hulle om binne 'n paar minute na my toe terug te keer nie, maar ek het nog nooit 'n probleem gehad wat baie heen en weer benodig deur 'n Live Chat nie, so dit was interessant dat hulle geweet het Dit beman nie.

Image-1: Ek kon A2 Hosting nie via live chat bereik nie en is aangeraai om 'n e-pos te stuur.
Image-2: Niemand het my kletsversoek by B3 beantwoord nie. Die chatbord het in plaas van my e-pos gevra.
Image-3: BulwarkHost-live-kletsstelsel was vanlyn toe ek uitgekom het.
Image-4: Alle afdelings by HostMetro was op die oomblik van kontak.

Ek hoop hierdie pos is nuttig vir diegene wat op soek is na 'n webhost. Maak seker dat jy ook kyk ons in-diepte hosting resensies vir meer besonderhede.

Oor Jerry Low

Stigter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - 'n hosting-oorsig wat deur 100,000 se gebruikers vertrou en gebruik word. Meer as 15 jaar ervaring in web hosting, affiliate marketing en SEO. Bydraer tot ProBlogger.net, Business.com, Social MediaToday.com, en meer.