My Hosting Story: Downtown Host Review

Artikel geskryf deur:
 • Hosting Guides
 • Opgedateer: Mei 08, 2019

Ek het webwerwe vir byna 15 jare ontwerp, eers vir my eie plesier en later vir ander as 'n betaalde webontwerper.

In daardie dekade en 'n half het ek verskeie verskillende leërskare probeer probeer. Ek gebruik tans drie verskillende leërskare vir my verskillende webwerwe, as gevolg van verskillende eienskappe en so, maar Downtown Host het my vinnig geword gunsteling web gasheer en die een wat ek die meeste van my webwerwe aanhou. Hulle is in 2001 gestig, dus is daar al vir meer as 10 jaar.

Web Hosting Probleme

As jy meer as drie sekondes in die webontwerpbesigheid was, het jy waarskynlik probleme met 'n gasheer of twee. Daar is min dinge verswarend as om jou webwerwe na die nuwe bediener oorgedra te word, dink dit is 'n goeie pas en loop dan in probleme wat nie opgelos kan word nie.

Hierdie probleme kan dinge insluit soos:

 • Stadige laai tye
 • Te veel af tyd
 • Ontwrigtende opdaterings - jy werk en dit neem nie
 • Hackers kry in jou plekke van die agterkant
 • Gebrek aan kliëntediens
 • Stadige reaksie van kliëntediens
 • Fakturering foute
 • Swak tegniese ondersteuning
 • Tegniese ondersteuning deur iemand in 'n ander land en jy kan nie verstaan ​​wat hy sê as gevolg van 'n dik aksent nie
 • Beperkings wat jy nie verwag het met betrekking tot bandwydte of aantal domeine wat jy kan byvoeg nie

Uit al hierdie probleme moet ek sê dat stadige of swak kliëntediens die ergste is. Ek kan dit doen om 'n funksie of twee te mis, as ek dit kan werk. Ek kan 'n af en toe faktuur fout hanteer. Swak kliëntediens is een van die moeilikste dinge om mee te doen, want dit maak dit onmoontlik om enige probleem wat jy mag hê, reg te stel. Die volgende ding wat die meeste probleme veroorsaak, is stadige laai tye of af. Jou besoekers sal gefrustreerd raak oor hierdie dinge en jy sal besigheid verloor.

In die verlede het ek 'n paar ware horror stories gehad oor die plekke wat gaan af en moet herbou word (dit sal jou baie vinnig leer om altyd jou webtuistes te rugsteun). Daarbenewens het ek gashere wat te gou probeer om te oorlaai deur faktuur te verander, faktuurdatums te verander, dubbel laai vir dieselfde dienste en so aan. Toe was daar die tyd toe al my webwerwe vir geen duidelike rede afgegaan het nie en die gasheer het my probeer vertel dat dit net aan my einde moet wees. Vreemd, want dit was dieselfde op elke rekenaar wat ek probeer het en vir al diegene wat ek gevra het om toegang te verkry tot my webwerwe. Jy kan jou voorstel dat ek 'n bietjie lekker is web hosting maatskappye en dat eerlikheid en klantediens twee van die eienskappe is wat vir my die meeste saak maak.

My ervaring met Downtown Host

Downtown Hosting Webwerf

Ek het in September van 2007 oorgeplaas na Downtown Host vir die meeste van my rekeninge.

Ek is nou byna vyf jaar by my, wat die langste is wat ek ooit by 'n enkele hosting maatskappy gebly het. Byna dadelik het ek die verskil in die kliëntediens gesien. Ek het nie nodig gehad om te vra of hulle 'n skuif van my webwerwe as 'n hoflikheid aangebied het nie.

Die paar keer het ek probleme gehad met iets, hulle het binne enkele minute gereageer op my e-posse, nie dae of ure nie. Eers het dit hulle 'n paar dae geneem om 'n backend-probleem uit te vind, maar hulle het in kontak gebly en my op hoogte gebring van die vordering. Ek moet sê dat die tegniese ondersteuners by Downtown Host kennisgewend en aangenaam is.

Toe my webwerf deur hackers aangeval is, het hulle my gehelp om uit te vind hoe om dit terug te kry na waar dit was en vir my inligting gegee om dit te beveilig. Dit was probleme waarmee hulle my nie moes help nie, aangesien die hacking nie met hul bedieners verband hou nie, maar hulle het die tyd geneem om my te help omdat hulle die kennis gehad het en kon.

Geen hosting maatskappy is perfek 100% van die tyd. Ek wil onbevooroordeel bly in hierdie oorsig en probleme rapporteer, maar ek het eenvoudig nie baie gehad nie. Ek is nie geaffilieer by Downtown Host nie, behalwe om my webwerwe by hulle te huisves, en ek word nie deur hulle betaal om hierdie resensie te skryf nie. Ek rapporteer my persoonlike ervaring as een van hul kliënte. Is daar en soms 'n blip hier?

Natuurlik. Wat die verskil by Downtown Host maak, is dat hulle vinnig, professioneel en tot my bevrediging op hierdie kwessies reageer. Dit behou my jare lank op hul bedieners.

Tipes Hosting

Downtown Hosting Webwerf

Downtown Host bied gedeelde hosting, basiese hosting en reseller hosting rekeninge. As jy meer toegewyde dienste benodig, het hulle verskeie opsies, soos semi-toegewyde, toegewyde of virtuele privaat bedieners.

Alhoewel die koste kan wissel, as jy net nodig het basiese hosting vir 'n enkele webwerf, kan jy 'n maand 10 GB van ruimte en 200 GB bandwydte kry vir slegs $ 4.95 per maand as jy inteken vir die langste plan en vooruit betaal. U kan ook maandeliks betaal indien u nie so 'n langtermynbelegging wil verbind nie.

As jy meer domeine wil aanbied, sal jy meer spasie nodig hê. Hul "Shared Gold" -rekening bied 20 GB disketspasie en die vermoë om op onbeperkte domeine vir ongeveer $ 25.95 per maand by te voeg. Jy sal meer spaar as jy vir 'n paar maande tot drie jaar vooruit betaal.

Hosting Features

Die funksies wat deur Downtown Host aangebied word, is uitstekend vir die meeste webwerwe. Daar is 'n live demo van hul beheerpaneel op hul webwerf, sodat jy dit kan gee. Met hierdie paneel kan u toegang tot alles wat hul bedieners bied. Dit sluit Fantastico in, waarmee jy WordPress, PHPList en baie ander oopbronprogramme maklik kan installeer. Dit sal die program installeer en u SQL databasis outomaties skep, wat dit perfek maak vir die nie-tegniese webwerf eienaar. Vermoëns sluit in:

 • Voorblad Uitbreidings
 • Ruby
 • Fantastico
 • SQL Wizards
 • Spam Assassin
 • RV Skin
 • Webwerf Statistiek
 • Onbeperkte Domein Parkering
 • Ondersteun Streaming Media
 • CGI-Bin
 • Server Side Includes

Tegniese Specs

Die spesifikasies vir hosting wissel, maar gedeelde hosting van die pakket wat die meeste mense sal kies, dus ons sal hier kyk.

 • Dual Quad Core Servers - 8
 • Minimum 12000mb RAM
 • CentOS Linux
 • Oorbodige verbindingslyne
 • Redundante Power Backup
 • Litespeed Web Server
 • Daaglikse Site Backup

Ondersteuning

Downtown Hosting Webwerf

Downtown Host het 24 / 7 live ondersteuning. Tegniese ondersteuning kan bereik word deur 'n kaartjie op die webwerf te plaas, e-pos tegniese ondersteuning, of deur 'n telefoonoproep te plaas. Soos ek vroeër genoem het, was reaksie tye altyd vir my baie vinnig. Onafhanklike resensies op verskeie persoonlike blogs lyk almal positief.

Kliënte op die webwerf bied getuigskrifte oor hoekom hulle van Downtown Host hou. Hulle bied ook 'n 30-dag geld terug waarborg.

Laaste afslag

Downtown Hosting Webwerf

Blaai deur die tuisblad om uit te vind watter spesiale aanbiedings tans beskikbaar is (onder 'Huidige bevordering') om 'n bietjie ekstra geld te bespaar.

Besoek Downtown host aanlyn hier: http://www.downtownhost.com/, of volg hulle @downtownhost.

Oor Lori Soard

Lori Soard werk sedert 'n vryskutskrywer en redakteur sedert 1996. Sy het 'n baccalaureus in Engels-onderwys en 'n PhD in Joernalistiek. Haar artikels verskyn in koerante, tydskrifte, aanlyn en sy het verskeie boeke gepubliseer. Sedert 1997, het sy as webontwerper en promotor vir outeurs en klein besighede gewerk. Sy het selfs gewerk vir 'n kort tyd posisie webwerwe vir 'n gewilde soekenjin en studeer in-diepte SEO taktiek vir 'n aantal kliënte. Sy hoor graag van haar lesers.