Aansluitings aan promosiegroepe om u sosiale media-interaksie te verhoog

Artikel geskryf deur:
  • Sosiale Media Marketing
  • Opgedateer: Apr 24, 2017

'N Bloeiende sosiale media-lewe kan u help om op die voorgrond te bly en u as 'n influencer te vestig. Baie bladsye op sosiale media verswak egter onder die gewig van 'n besige skedule. Dit word gereeld bygewerk en mense weet dat hulle weke lank nie meer op u kan vertrou nie.

Gelukkig is daar nogal 'n paar dinge wat jy kan doen om jou sosiale media-interaksie te verhoog en 'n gehoor op die groot sosiale media-aanspraakmakers te vestig. Deur plugins en verskeie gereedskap te gebruik, kan jy selfs hierdie taak bereik sonder om elke dag ekstra werk te neem. U kan ook net begin en nog nie gereed wees om 'n sosiale media bestuurder te huur nie.

Skep boodskappe outomaties wanneer jy publiseer

Een van die eenvoudigste dinge wat jy kan doen is om jou blog te outomatiseer met 'n prop. Elke keer as jy 'n nuwe blogpos publiseer, sal die plugin 'n ooreenstemmende skakel op jou sosiale media-bladsye plaas.

Alhoewel daar baie verskillende invoegtoepassings is wat jy kan gebruik, of jy kan selfs 'n paar gebruik, is die een wat ek die meeste gehou het 1-kliek Retweet / Share / Like deur LinksAlpha.

Ek betaal slegs $ 8.99 / maand om met 'n groot verskeidenheid sosiale media-bladsye te verbind. Ek kan ook die rekening vir verskeie van my blogs gebruik.

Op die oomblik het ek die rekening gekoppel aan Facebook, Tumblr, Twitter en LinkedIn. Die res vereis niks van my nie. Ek skedule my pos, dit is gepubliseer, 'n kennisgewing gaan op my sosiale media bladsye.

Let op die prentjie hieronder. Dit is 'n plasing wat outomaties op my Facebook-outeurbladsy van my Crabby Housewife-blog geplaas is. Dit bevat die featured prent, titel en beskrywing. As 'n gebruiker op die prent of titel kliek, sal sy na my pos op die webwerf geneem word.

linksalpha voorbeeld

U het waarskynlik opgemerk dat daar 'n klein nota onder my naam is wat sê: "Gepubliseer deur LinksAlpha.com". Ek wou nie hê dat my lesers moes weet dat ek 'n outomatiese program gebruik nie. Dit lyk so onpersoonlik en is gekant teen blogging van 101. Dit is egter ook 'n groot tydbesparing vir my.

Goeie nuus! U lesers sal nie die nota sien oor die plasing wat deur Links Alpha gepubliseer word nie. Hier is 'n skermkiekie van dieselfde pos as wat ander sien:

linksalpha voorbeeld publiek

Waarom is dit belangrik om u artikels op sosiale media te plaas? Gebruikers kan dit nie ontdek, met mekaar deel of met jou kommunikeer nie, tensy die artikels in die eerste plek op jou bladsy gedeel word.

Sluit aan soos-minded-groepe

Ek het onlangs by 'n groep eendersdenkende bloggers aangesluit. Ons ondersteun mekaar, skakel mekaar se poste en bly die hele week redelik aktief. Dit neem ongeveer 10 minute van my dag om op skakels te klik en kommentaar te lewer of om interessante artikels te deel.

Ek het opgemerk iets redelik interessant oor die artikels wat ek met die groep deel. Die artikels wat ek deel met my groep medeburgers en tuiste bloggers kry meer verkeer as my ander poste met 'n marge van 15 tot 1.

Waarom is groepe bloggers wat mekaar bevorder so effektief om sosiale media-betrokkenheid bymekaar te kry? Kom ons kyk na die voorbeeld van tuinbloggers om te begin. Ek het onlangs 'n artikel met die titel geskryf Hoe om 'n tuinmaak blog te begin en was beïndruk met die aantal verskillende blogs daar buite oor hierdie spesifieke onderwerp.

Daar is te eniger tyd slegs 30-40 lede in die groep waarin ek is, hoewel u beslis 'n groep in u nis kan vind met baie meer lede. Ek wou klein begin, want ek wou my mede-bloggers leer ken, hulle help om hul stukke te bevorder en selfs die tyd hê om van hul werk te lees en vertroud te raak met hul skryfstyle.

Laat ons dus sê dat 'n paar van die lede op 'n skakel klik wat ek in die private Facebook-groep deel oor tamaties in houers. Dit is baie meer effektief as as my neef om verskillende redes dieselfde skakel deel.

  • 'N Tuinblogger het die presiese teikengehoor wat ek probeer bereik.
  • Haar lesers vertrou haar al. Hulle weet of sy iets met hulle deel dat dit die moeite werd is om te lees. Hierdie spesifieke groep het 'n soort toepassings en skakels na voorbeelde van my werk benodig. Die lede is gekeur. Dit beteken dat die poste baie hoog is. Ek het nog nie een gelees wat nie buitengewoon goed geskryf is nie en op 'n tuinblog gerig was.
  • Sy verstaan ​​die grondbeginsels van bevordering. As sy u skakel deel, sal sy haar lesers vertel waarom hulle daarop moet klik.

Hoe om die perfekte groep te vind

Op die oomblik blyk Facebook meer promosiegroepe te hê, alhoewel Twitter 'n nabye tweede of moontlik LinkedIn voorkom. Die manier waarop "groepe" op Twitter opgestel word, is meer as 'n "lys" en dit is moeiliker vir lede om maklik in die privaat privaat oor hul doelwitte vir die week te kommunikeer.

As u nou net met promosiegroepe begin, beveel ek aan dat u met Facebook hou. As u kliënte hoofsaaklik sakepersone is, kan 'n private LinkedIn-groep miskien 'n goeie ding wees om aan te sluit, maar die soektog wat ek gedoen het, het nie soveel groepe opgedoen soos op Facebook nie.

Soek vir promosiegroepe

Begin jou soektog deur die term "bevordering groep" in jou soekkassie te tik bo-aan jou Facebook-tuisblad.

'N Lys resultate sal verskyn. Klik op die blad wat sê "Meer" en kies dan "Groepe" om dit net na groepe te beperk. Hieronder is die lys resultate wat ek gekry het:

bevordering groepe

Soos u kan sien, het hierdie soektog baie verskillende dinge opgedoen. Daar is groepbevorderingsgroepe, een vir Etsy en 'n paar algemene groepe. Dit is 'n goeie plek om te begin, omdat u waarskynlik 'n paar groot groepe op hierdie lys sal vind wat u moontlik sal vind.

Vervolgens wil jy jou soektog verfyn. As jy oor resepte skryf, soek dan vir "kos bloggers." Klik op die "Meer" oortjie en kies "Groepe." Hier is die resultate wat vir my opgedoen het:

kos bloggers bevordering groepe

Nou praat ons. As ek 'n reseptblog gehad het, is daar verskillende groepe hier wat ek 'n bietjie meer sou ondersoek.

Beperk jou keuses

Volgende moet u op enige groepe klik wat interessant lyk. As u van Sydney, Australië is, dan is die Sydney-groep een wat u beslis moet besoek.

Soos u elke bladsy besoek, sal u die volgende wil doen:

  • Kyk na wanneer die jongste plasings was. Hoe gereeld plaas lede op? Hoeveel aandele het hierdie poste? Dit sal u wys hoe aktief die groep is. U wil nie u tyd mors om 100 mense te bevorder wat u nie weer wil bevorder nie.
  • Lees die groepbeskrywing. Dit sal u dikwels vertel of u promosie-artikels mag plaas of nie.
  • Stuur 'n e-pos aan die administrateurs en vra vir meer inligting oor hoe om by die groep aan te sluit. Wees eerlik dat u op soek is na 'n plek om u blog te bevorder en ook die guns aan ander bloggers te gee.
  • Probeer die groep 'n paar weke probeer en kyk wat jy dink. Hou jy nie daarvan nie? Vertrek rustig en soek 'n ander groep. Daar is soveel daar buite.

Hou in gedagte dat om by promosiegroepe aan te sluit, nie net om jou eie blog te bevorder nie. Leer u mede-groeplede ken. Vriend hulle op u persoonlike rekening. Lees hul artikels. Deel wat jy dink ongelooflik slim is. Bied aan om 'n onderhoud te voer of laat hulle vir jou blog. Een van die beste dinge om by promosiegroepe aan te sluit, is om nuwe mense te ontmoet en nuwe vriende te maak.

Oor Lori Soard

Lori Soard werk sedert 'n vryskutskrywer en redakteur sedert 1996. Sy het 'n baccalaureus in Engels-onderwys en 'n PhD in Joernalistiek. Haar artikels verskyn in koerante, tydskrifte, aanlyn en sy het verskeie boeke gepubliseer. Sedert 1997, het sy as webontwerper en promotor vir outeurs en klein besighede gewerk. Sy het selfs gewerk vir 'n kort tyd posisie webwerwe vir 'n gewilde soekenjin en studeer in-diepte SEO taktiek vir 'n aantal kliënte. Sy hoor graag van haar lesers.