Little Oak Hosting: Updates & User Review

Artikel geskryf deur:
  • Site Updates & Nuus
  • Opgedateer: Mei 09, 2019

'N Paar keer gelede het ek 'n kijkje geneem op die Californië-gebaseerde hosting maatskappy, Little Oak, en het 'n resensie gebaseer op my aanlyn-navorsing geskryf. Van my persepsie lyk die webhost as 'n goeie een. Daar was nogal betroubare positiewe resensies, Realmac het die gasheer aanbeveel en die hosting diens word ondersteun deur 100% uptime SLA. My mening moet egter nie ten volle vertrou word nie. Daarna was ek nooit 'n Klein Oak-kliënt nie en ek is nie vertroud met webontwikkeling in Mac-omgewing nie.

Little Oak Hosting het afgeloop - Maart 11 / 12th

Ongeveer twee dae gelede Klein Oak-netwerk het neergestort en hul gebruikers is vir 'n paar uur in die donker gelos. WHSR-besoeker, Chay Spelman, het my oor die voorval opgewek; en na die uitruil van 'n paar e-posse, het ons besluit om 'n aanlyn onderhoud oor sy ervaring by Little Oak te doen.

Little Oak User Review

Hier gaan ons Q & A sessie.

Hoe lank was jy by Little Oak (LO)?

Ek was al meer as 'n jaar by LU. Hulle is aanbeveel as 'n perfekte hosting maatskappy vir Rapidweaver sites deur Realmac Software.

Kan jy ons die URL van jou werf by Little Oak vertel?

Ons webwerf-URL is www.theminiworld.com. Ons spesialiseer in restauraties en dele vir Classic Minis.

So in die algemeen, hoe was jou ervaring by Little Oak? Wat is die beste ding wat jy van die hosting maatskappy hou? En, wat is die ergste wat jy nie hou nie?

Oor die algemeen was hulle beter as die laaste hosting maatskappy wat ek gebruik het (Web Intellects). Ek het hulle vir byna 10 jaar saamgestel! Ek het 'n vars lug verwag, maar dit was baie dieselfde.

Die lekker ontwerp van hul webwerf installeer vertroue en die feit dat hulle deur Realmac-sagteware goedgekeur is, was die hoofappèl.

Van die begin af was daar probleme. Hulle het byna 'n week nodig om my Paypal-betaling vir een of ander onbekende rede te bevestig. Toe was hulle stadig in die oorplasing van my domeine. Ook my e-posse word minstens een keer per maand afgelaai.

LU het 'n Facebook-bladsy wat geen nuus of kennisgewings aangaande hul jongste uitval gehad het nie. Nie 'n professionele manier om kliënte te behandel wie se bestaan ​​afhanklik is van hul webwerwe en e-posse om 24 / 7 te funksioneer nie.

Chay baie dankie vir die deel van hierdie met ons.

Ek hoop dit help ander daar buite, wat nie die hartseer en moeite nodig het om nog 'n gasheer nagmerrie te hanteer nie.

Beter ramp herstel plan, miskien?

Ek het 'n bietjie gegrawe en lees 'n hele paar gebruikers terugvoering op Little Oak voor die skryf van hierdie pos. Om eerlik te wees, dink ek Little Oak is nie so sleg nie. Dinge gaan al die tyd verkeerd - selfs die webwerf is so groot soos Google gaan soms af, dit is kranksinnig om absolute perfekte prestasie te verwag van 'n klein webhost soos Little Oak, ja?

Wat my egter pla, is hoe die maatskappy hierdie onverwagte bediener / netwerkonderbreking hanteer het. Gebruikers was ure lank in die donker en die mense by Little Oak moes beslis beter doen as dit.

@ L.0. Jeremy: Ek dink jy is ongelukkig verkeerd ingelig. Ek neem aan dat jou Twitter-rekening is littleoak.net (in elk geval, dit is die rekening baie mense tweeted). Op daardie rekening het Little Oak gepos oor die uitval oor 3-5 uur nadat die uitval begin het: nie presies "tydig" nie. So, ja, jy het gepos, maar jy het ook baie laat weggestuur. - mitchellm

Little Oak se tweets hieronder - Dit lyk vir my dat die maatskappy net oor die uitval getweet het nadat die probleem opgelos is. Lees hierdie draad op Realmac vir nog 'n voorval.

Littleoak tweets

Lesers, Stuur vir ons jou terugvoer!

Behoort jy jou webwerwe by Little Oak? Indien wel, wil ons jou resensies! Kom saam met ons by die kommentaar afdeling hieronder. Vertel ons wat jy van die webhosting dink, deel ons jou gedagtes en ervaring by Little Oak.

Artikel deur Jerry Low

Geek pa, SEO data junkie, belegger, en stigter van Web Hosting Secret Revealed. Jerry het internetbates gebou en geld sedert 2004 aanlyn gemaak. Hy is lief vir sinnelose doodling en probeer nuwe kos.