Hoe om ten minste een wonderlike inhoud (wat verkoop) per week konsekwent te skryf

Artikel geskryf deur:
 • Blogging wenke
 • Opgedateer: Nov 11, 2019

Ek haat skryf. Die skryf van Engelse opstelle is beslis die mees gehate huiswerk gedurende my skooldae. En ek wed baie van julle, bloggers is net soos ek.

Ongelukkig is goeie inhoud die ruggraat van blogging (en in baie gevalle webmarketing) sukses. Om goeie inhoud konsekwent te skep, is net te belangrike taak om vir bloggers en web bemarkers geïgnoreer te word.

Soveel as wat ek haat om te skryf, het ek in die verlede honderde artikels op my webwerwe en blogs geskryf. Ek het ook met talle vryskutters en professionele skrywers uit verskillende lande gewerk oor talle projekte. Waarheid is, jy kan eintlik goeie inhoud aanlyn sonder die liefde op skrif lewer.

In hierdie pos gaan ek 'n kragtige tegniek in ses eenvoudige stappe en al die spesifieke instrumente wat ek gebruik om goeie inhoud aanlyn te skep, openbaar.

Laat ons begin!

6 stappe om goeie inhoud konsekwent te skryf

1. Het u 'n goeie verwysingslys

My leeslys oor Asana.

Eerstens moet u 'n lys met goeie naslaanblogs (of die webwerf of ikoniese persoon) in u bedryf hê.

As ek byvoorbeeld 'n SEO-artikel skryf - SEO Book, Gedistilleerde blog, en Search Engine Land sou 'n paar goeie voorbeelde wees as my verwysingswebwerwe; Tim Soulo, Rachel Costello, Marie Haynes, en Rand Fishkin sou my persone wees om te volg. Maak dit 'n gewoonte om die genoteerde blogs of persone se Twitter / LinkedIn-aandele gereeld te lees. Ek lees myne minstens elke ander dag, maar ek weet dat sommige ouens dit meer gereeld doen.

Benut die voordele van inhoudbestuurhulpmiddels - dit is die doeltreffendste manier om 'n bestendige stroom inligting van u gelysde blogs of persone se aandele te verseker. persoonlik, Voer en flipboard Asana en Twitter werk die beste vir my. ek gebruik Flipboard Twitter om die aandele van my gunsteling persone te volg (dit is soos my virtuele mentor) en ek gebruik dit Feedly Asana om my lesings aan te teken en dit met my span te deel.

U gebruik miskien ander instrumente - Evernote, e-pos, Chorme-leeslys, Facebook, Flud News, Pinterest - en dit is goed. Die sleutelpunt is om 'n stelselmatige manier te hê om u leeswerk dop te hou en 'n verwysingslys vir u skryfwerk op te stel.

As jy wonder hoeveel blogs of persone jy moet volg (soos die internet geluidsfiltrering van hierdie soort belang is) - Ek stel nie 'n beperking op my lys nie, maar ek gaan skaars meer as dertig. Ek stel ook voor dat jy jou lys een keer per ses maande hersien en opruim. (Glo my, maak nie saak hoe aktief hulle aanvanklik was nie, sommige blogs gaan net na 'n tyd dormant wees).

2. Skep 'n katalogus van interessante titels

Nou, sodra jy daardie lys van blogs of persone het om te volg; en jy lees dit gereeld; dit is tyd om huiswerk te doen.

Skryf die titels van die artikels met hoë sosiale tellings (sê 100 Retweets of 200 Facebook Likes of so aan) in eenvoudige notaboek of 'n Excel-sigblad. Hierdie titels is die onderwerpe wat goed met jou teikengehore resoneer. Ons sal dan ons Inhoud rondom hierdie idees op 'n later stadium.

ek gebruik Evernote en Evernote Web Clipper Asana Chrome-uitbreiding om alles wat ek aanlyn gelees het, te knip en 'n eenvoudige Google Spreadsheet te gebruik om titels / idees aan te teken waarop ek wil hê dat my span moet werk. Ek hou van hoe my Asana Chrome-uitbreiding naatloos werk om webinhoud uit te knip en my leesblokkies tussen my tafelrekenaar, skootrekenaar en tablet te gesinchroniseer. Ek beveel aan dat u dit probeer as u dit nie doen nie.

3. Filter en kies populêre titels

Steve Jobs het eenkeer beroemd gesê:

Goeie kunstenaars kopie, goeie kunstenaars steel *

Hierdie beginsel gelei die laat Steve Jobs in die ontwerp van die Macintosh en gebou die mees waardevolle maatskappy in ons geskiedenis. Dit is 'n beginsel wat ons kan gebruik as dit kom by die skryf van wonderlike aanlyninhoud.

Deur 'n lys van populêre titels in verband met jou bedryf te versamel, moet jy nou 'n "inspirasie katalogus" hê.

Lees die lys weekliks deur en kies ten minste een as u onderwerp van die week. Kies onderwerpe waarmee u baie passie het of ervaar. Die idee is om nie die skrywer se skrywe geheel en al te steel nie. In plaas daarvan, is dit goeie titels wat ons verder kan verbeter met ons ervarings of verskillende standpunte.

 • Het u enige spesifieke ervaring met die gekose onderwerp?
 • Stem u nie saam of stem u saam met die oorspronklike outeur se mening nie?
 • Kan u die oorspronklike artikels met meer voorbeelde of feite verbeter?
 • Het u enige voorstelle oor instrumente en ander bronne vir die skrywers?

As u antwoorde op die bogenoemde vrae meestal ja is, dan is daar groot kanse dat u reeds goeie idees het oor wat om volgende te skryf.

* Maar asseblief, vermy plagiaat.

4. Opskrifte, Bullet Points, en besonderhede

Artikel skryf gids
My oorsig vir hierdie artikel

Ek neem aan (jy moet!) Dat jy nou 'n handjievol titels het om oor te skryf.

Uiteindelik is dit tyd om werklike skryfwerk te doen.

Net soos wat my Engelse onderwyser my geleer het oor opstelle wat in skooldae geskryf het, is die mees effektiewe manier om 'n artikel te skryf, te gebruik

 1. Outlines en bullet punte om jou artikel te struktureer; en,
 2. Die vyf W's en een H's (wie, wanneer, wat, waar, waarom, hoe) vir die besonderhede.

Dit is byvoorbeeld wat ek normaalweg in hierdie spesifieke volgorde sal doen wanneer ek 'n artikel skryf.

Gebruik eenvoudige opskrifte om paragrawe te beskryf; Gebruik koeëlpunte om uit te brei oor wat elke paragraaf sal bevat. Tweak-opskrifte en subopskrifte moet aantrekliker wees. Maak 'n oorsig van die struktuur van die artikel om seker te maak dat dit glad vloei. Verander die paragraafopdragte indien nodig. Wanneer die hoofraamwerk van die artikel voltooi is, vul elke paragraaf in met besonderhede oor wie, wanneer, wat, waar, hoekom en hoe.

Met 'n stel van kopmonsters (of sommige noem dit hacks) help baie.

Wag jouself - voeg 'n bietjie druk by jou skryfwerk.

Soms stel ek doelwitte soos 'voltooi hierdie 1,500-artikel in 3 uur' en gebruik die timer op my telefoon om myself te dwing om binne die voorafbepaalde tydraamwerk te skryf. Aangesien dit alles gaan skryf doeltreffendheid, Glo ek ons ​​moet 'n bietjie meer tydgevoelig wees en spesifiek wees met ons doelwitte.

5. Waarde-toevoeging: video's, prente, oudio's, grafieke, ens

Voorbeeld - Foto van StockSnap (bron)

Terwyl ons ons inhoud aanlyn skryf en publiseer, is dit geen punt vir ons om onsself binne woorde te beperk nie. Net soos wat u in hierdie blogpos sien, moet alle ondersteunende grafika, video's, foto's, aanbiedingsskyfies en klank by u artikel gevoeg word.

Persoonlik hou ek van fotografie, so ek het geen probleem om oorspronklike hoë resolusie-beelde uit my eie versamelings te kry nie. Maar dit is okay as u nie van fotografie hou nie, is daar baie goeie plekke waar u pragtige beelde kan kry - Voorraad snap, Lykshuis File, en Pic Soek - om maar net 'n paar te noem. As u meer wil hê, het ek 'n lys saamgestel 30 + webwerwe waar u gratis hoëgehalte beelde kan vind.

Wat video's betref - YouTube en Vimeo is twee goeie bronne.

6. Proeflees, pos en voorskou

Belydenis: ek doen nie soveel van die proeflees van my werk nie. Onthou ek dat ek baie haat om te skryf? In plaas daarvan om tyd te spandeer om my skryfwerk te verfyn, probeer ek altyd meer tyd spandeer aan navorsing en studiewerk; met die hoop dat die feite en die nut van my artikel my grammatikale gebreke sou oorkom.

Die waarheid is egter, ek moet meer proeflees lees en beter Engels skryf. En so doen jy ook.

Die laaste stap om u artikel te skryf is om die lees-, spel- en grammatiketoets te proef. Na die sperdatum or Hemingway Editor is gratis en maklik om te gebruik. As die begroting dit toelaat, huur iemand om die skrif te lees en na te gaan, sodat u vinniger kan leer en verbeter. Sommige sou hul artikels in 'n ander weergawe van blaaiers en skermgroottes voorskou ter wille van versoenbaarheid, maar solank u blog op 'n behoorlik ontwerpte tema loop, dink ek dat u veilig moet wees.

Skryf inhoud wat verkoop

goedkoop aanbiedingsverkope bladsy
Voorbeeld - My goedkoop gasheergids, een van my top “verkope” -bladsye.

Tim Devaney en Tom Stein noem in hul Forbe-artikel “Use Content Marketing to boost Your Business” (artikel verwyder van Forbes) dat die meeste mense hul koopbesluit neem op grond van die inligting wat hulle uit geskrifte kry.

In 'n opname deur Roper Public Affairs het 80% van die sakebesluiters gesê hulle verkies om inligting via artikels te kry, nie deur advertensies nie.

Sewentig persent het gesê dat inhoud hulle nader aan 'n maatskappy laat voel, en 60% het gesê dat inhoud wat deur maatskappye verskaf word, hulle help om slimmer koopbesluite te neem.

Dit is belangrik om leserskring uit te brei en meer aandele op sosiale media netwerke te kry - dit is net so belangrik om u inhoud te verkoop. Hier is 'n paar wenke vir die skryf wat u kopie sal verbeter.

 • Ken u gehoor - Aan wie verkoop jy? Wat is hulle behoeftes? Watter probleme het hulle in die lewe?
 • Skryf vanuit die leser se perspektief - As u 'n verkoopskopie skryf, verduidelik wat hulle met u produk kan bereik, in plaas daarvan om u produksiefunksies te verhoog
 • Skryf boeiende opskrif - Mense klik en lees nie - hulle klik, skandeer en lees. Maak seker dat u skryfwerk gevul is met opskrifte en koeëlpunte wat maklik is om te skandeer.
 • Vertel n storie - Gebruik 'n storie om die leser in die eerste paar sinne te haak.
 • Verskaf akkurate, bygewerkte inligting - Verouderde kopie laat u onprofessioneel lyk en die vertroue van die lesers verlaag. Kontroleer u eksemplaar voordat u dit publiseer en dateer dit af en toe op nadat dit gepubliseer is.
 • Wys, moenie vertel nie - Verf 'n prentjie wat lesers help om dinge in hul geestesoog te sien (meer nuttige wenke hier).

'N Finale draai en advies

Hier is 'n laaste draai voordat ek hierdie artikel beëindig.

Soos baie van u al geraai het - ja, hierdie artikel is geskryf op dieselfde tegniek as wat ek hier verduidelik.

Alhoewel ek hierdie tegniek al 'n rukkie gebruik, het ek nooit daaraan gedink om dit neer te skryf nie, totdat ek geïnspireer is deur Neil Patel's ('n suksesvolle reekse-entrepreneur en doeltreffende skrywer) 'N Eenvoudige Plan vir die skryf van 'n kragtige blog boodskap in minder as 2 ure, wat geïnspireer word deur 'n ander artikel deur Pamela Wilson by CopyBlogger.com 'N Eenvoudige Plan vir die skryf van 'n kragtige stuk aanlyn inhoud per week.

U sien, hierdie tegniek werk en word deur ervare bloggers en professionele skrywers gebruik.

Deur hierdie blogpos te lees tot op hierdie punt, het jy jouself reeds toegerus met 'n nuwe, kragtige tegniek wat deur baie ander groot skrywers beoefen word.

Die enigste raad wat ek volgende sal gee, is 'Begin'! Gaan aan, doen iets! Begin 'n blog, bou 'n lys, skryf 'n paar buitelyne, vul 'n paar besonderhede aan jou artikels ... hoe meer jy doen, hoe meer oefen jy die tegniek; Hoe meer jy oefen, hoe meer doeltreffend groei jy skriftelik; en hoe gouer jy begin, hoe gouer sal jou blog gevul word met konstante vloei van goeie inhoud.

Oor Jerry Low

Stigter van WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) - 'n hosting-oorsig wat deur 100,000 se gebruikers vertrou en gebruik word. Meer as 15 jaar ervaring in web hosting, affiliate marketing en SEO. Bydraer tot ProBlogger.net, Business.com, Social MediaToday.com, en meer.