Keuse en gebruik van Kritieke video-instrumente om jou Blog-besigheid te bou

Artikel geskryf deur:
 • Blogging wenke
 • Opgedateer: Dec 13, 2016

As jy gereed is om meer konvensionele metodes te beweeg blog bemarking soos Facebook en SEO, een van die vinnigste en maklikste maniere om jou handelsmerk en verkeer te bou, is tans met streaming video. Tans is twee van die top live-uitsendingprogramme Periscope en Blab.

Perikoop kan jy 'n lewendige omvang opneem wat slegs vir 24-ure beskikbaar is, om te verseker dat jou video's vars is. Besoekers kan harte, kommentaar of klets stuur tydens u bestek, maar u benodig 'n derdeparty-instrument soos Katch.Me Om aflewerings af te laai en op te slaan.

klappen is 'n interaktiewe live-streaming-instrument waarmee jy met ander 3-gaste kan host terwyl jy met kommentaar en vrae reageer. Blab laat jou ook toe om video vir onbepaalde tyd te stoor.

Ek het met twee bloggers gepraat om te ontdek hoe hierdie programme hulle gehelp het om hul handelsmerk te bou. Amiyrah Martin is die eienaar van die blog 4 Hoede en Frugal, verskyn op Dokter Oz, Good Morning America en CNN.com en het 'n daaglikse vertoning op Periscope. Ek het ook 'n onderhoud met Christina Anthis gehad?Die Hippy Tuismaker, wie gebruik Blab om te hardloop "Die Bohemi Babes" twee keer per week.

WHSR: Hoekom het jy gekies met jou live streaming platform en hoe lank was jy daaraan?

amiyrah
Amiyrah Martin

Amiyrah:

Ek is sedert Junie van 2015 aktief op Periscope. Dit lyk soos baie pret! Ek is lief vir die skep van goeie video-inhoud en leer via video. Ek het geniet hoe oop en pret die gemeenskap was, so ek het baie verlief geraak op dit.

Christina:

Ek is sedert Augustus op Blab, 2015. Ek het nog altyd my eie kook- / handwerk- / praatskou verlang. Toe ek hoor dat live streaming die volgende groot ding was, wou ek op die grondvloer ingaan. Nadat hy gewilde platforms ondersoek het, het Blab al die regte eienskappe gehad, soos die vermoë om 'n cohost te hê en ander te onderhou.

Ek hou daarvan dat Blab u vir onbepaalde tyd video's kan stoor sonder om 'n eksterne diens te gebruik. Jy het ook die krag om 'n video-venster in jou blogposte vas te lê voordat die video gaan lewe sodat lesers dit vanaf jou blog kan sien en met mekaar kan kommunikeer.

WHSR: Ek sien dat jy gereelde uitsendings het. Hoe kom jy so baie onderwerpe op?

Amiyrah:

Al wat jy hoef te doen is om jou kykers te vra! Ten minste een keer elke twee weke vra ek: "Wat wil jy oor die volgende paar weke bespreek of leer?" Ek gee ook baie aandag aan die vrae wat hulle vra terwyl ons praat. As dit iets is wat ek nie oor twee minute kan beantwoord nie, dra ek 'n hele omvang aan die onderwerp en laat hulle dit ter plaatse weet. Ek maak seker dat ek daardie onderwerpe by my Periscope-redaksionele kalender voeg en die kyker 'n uitroep gee wanneer die onderwerp opduik.

Christina
Christina Anthis

Christina:

Deur te kies vir Blab oor dieselfde onderwerpe waaroor ons skryf, het ons reeds ingeboude onderwerpe wat ons lesers was jeuk om meer van te sien - en nou kan hulle met hul vrae op die plek reageer.

WHSR: Hoe het hierdie uitsaaidiens jou blog en jou handelsmerk gehelp?

Amiyrah:

Ek het 'n beduidende toename in my e-poslys, Twitter-volgelinge, onderhoudsversoeke en geborgde inhoudsaanbiedings gesien nadat ek besluit het om meer tyd aan Periscope te spandeer. Daar is baie onlangse e-posse van handelsmerke en PR-maatskappye wat skryf, "Ons het jou periskoop gekyk en sal graag saam met jou werk."

Christina:

Blab het gehelp om my lesers en ek nader aan mekaar te bring - ons praat soos ons almal in 'n koffiewinkel hang. Dit help my ook om mense te wys hoe ek dinge doen wat hulle oor my blog lees. Vir sommige, sien hoe maklik dit is om dinge van nuuts af te maak, kan die gaping werklik oorbrug en hulle op hul eie "Hippy Natural" -reis begin.

Andersins, het hulle net al my DIY resepte op Pinterest geplak, maar probeer hulle nooit, want dit is te skrikwekkend. Blab het ook gehelp om meer bloglesers in te bring en gee my groot vertroue in my rol as The Hippy Homemaker.

WHSR: Hoe bevorder jy jou uitsendings?

Amiyrah:

Ek maak seker dat een of twee relevante hashtags in my Periskope titels gebruik word sodat mense wat belangstel in daardie onderwerp, die video kan kry en kyk. Ek slaan ook my scopes op Katch.me en maak die re-uitsendings uit met toepaslike hashtags. Ek kondig my periskoop "onderwerpe van die dag" aan op Facebook en Twitter. Binnekort gaan ek die video's herverwerp en hulle in klein stukkies verander om op ons Facebook-bladsy te gaan woon.

Christina:

Ons skakel so dikwels as moontlik terug na ons blogposte tydens elke Blab-episode. Ek verkies om met geaffilieerde bemarking te monetiseer en kan maklik die geaffilieerde skakels binne ons Blabs integreer. Byvoorbeeld, ons voeg geaffilieerde skakels aan resep bestanddele of produkte wat gebruik word tydens uitsaai. Ons noem ook ons ​​blogs, Facebook-groep en persoonlike sosiale media om meer volgers te lok.

Blab laat jou ook toe om jou video's in enige pos in te sluit. Ek het 'n Blab op die maak van elderberry stroop ingebed in die bodem van my siroop resep post wat geaffilieerde skakels na die bestanddele. My lesers kan daardie video sien, my resep volg en op die skakels klik om die bestanddele te koop. Dit is 'n volle sirkel van bemarking.

WHSR: Wat moet bloggers bewus wees van wanneer hulle in hierdie programme duik?

Amiyrah:

Een van die beste dinge wat nuwe Periscopers moet bewus wees, is die tydsverbintenis. Ek doen baie - halfuur bestekke - maar jy kan joune so kort as 5 of 10 minute hou. Maar jy Ook moet bykomende tyd elemente in ag neem: hoeveel dae sal u bestek, die beantwoording van residuele vrae op Twitter of per e-pos, en gaan sit om 'n redaksionele kalender vir u kanaal uit te skryf. Die beste deel is dat die tyd wat jy inbring, sal jy terugkom, soms tienvoudig.

Christina:

Omdat Blab so nuut is, verander dinge voortdurend. Dit is belangrik om tred te hou met die veranderinge sodat jy alle nuwe funksies ten volle kan benut. Ek volg Blab se gemeentehuisvergaderings en Twitter voer om op hoogte te bly.

WHSR: Watter raad het jy vir bloggers om in live streaming video te beweeg?

Amiyrah:

My wenke om jou te help om meer suksesvol te wees op Periscoop:

 • Een van die grootste takeaways vir bloggers is om 'n goeie kyker te wees eerder as 'n groot uitsaaier.
 • Gee aandag aan jou gehoor en stel hulle vrae in die omvang.
 • Stoor en deel groot uitsendings na Twitter en Facebook.
 • Tik herhalings van die onderwerp in die klets vir kykers wat dalk probleme ondervind.
 • Dankie die uitsaaier vir omvangsbepaling. Baie sal jou hulpvaardigheid opmerk, en daardie mense sal die tyd neem om jou rekening te volg.

Christina:

Dit is my top 5 wenke om Blab suksesvol te gebruik:

 • Moenie jouself te ernstig opneem nie. dinge sal verkeerd gaan. Ek het kameras geval, internet uitgesny, trolls in en selfs water op my sleutelbord gespoel. Wanneer hulle dit doen, gaan net met die vloei en beweeg aan en jy sal vertroue kry.
 • Kyk en deel soveel as moontlik aan ander Blabs. Dit sal jou help om meer volgelinge te kry en jy kan ook notas maak oor die dinge om jou eie Blabs te verbeter. As die Blabbers jou vra om in een van die sitplekke te spring, DOEN DIT! Dit sal jou meer kykers bring.
 • Plaas jou Blabs so dikwels as moontlik in jou blog. Dit sal jou meer blog kry en Blab views.
 • Gebruik 'n cohost. Dit is baie lekker om iemand in die warm sitplek by jou te hê, en jy kan die las dra van al die ekstra werk wat saamgaan om 'n vertoning saam te stel. As jy senuweeagtig is, kan jy jou help om meer oop te maak.
 • Wees konsekwent, net soos jou gunsteling TV-programme, sodat jou gereelde kykers weet wanneer om terug te kom vir meer episodes.

Dankie, dames vir jou tyd. Beide Periscope en Blab is uitstekende live streaming tools vir die aantrek van nuwe gehore en elkeen bied 'n unieke plek vir hosting uitsendings. Bloggers moet oorweeg watter van hierdie instrumente die beste pas by hul nis, gehoor en persoonlikheid en spring so gou as moontlik in om hul handelsmerke te bou.

Artikel deur Gina Badalaty

Gina Badalaty is die eienaar van Imperfect, 'n blog wat toegewy is aan die aanmoediging en ondersteuning van mammas van kinders met spesiale behoeftes en beperkte dieet. Gina blog oor ouerskap, verhoging van kinders met gestremdhede, en allergievrye lewe vir meer as 12 jaar. Sy is blogs by Mamavation.com, en het vir groot handelsmerke soos Silk and Glutino geskryf. Sy werk ook as kopieskrywer en handelsmerkambassadeur. Sy hou van sosiale media, reis en kook glutenvry.

Kry verbind: