[Gevallestudie] Hoe ek BloggingTips.com ontwikkel het vir $ 60,000

Artikel geskryf deur:
  • Blogging wenke
  • Opgedateer: Sep 25, 2019

Updates deur Jerry Low

Hierdie artikel word oorspronklik op April 2013 gepubliseer. Gebroke skakels in hierdie artikel word verwyder. Die BloggingTips.com het sedert die plasing van hierdie boodskap heelwat veranderings ondergaan, maar die meeste van Kevin se advies in hierdie artikel bly nuttig. Ek het hierdie artikel in Januarie 2019 nagegaan en bygewerk - gebroke skakels is verwyder en 'n paar nuwe idees is bygevoeg. Om u blog aktief te laat groei en verbeter, Kyk ook hier na my artikel.


INHOUDSOPGAWE


Ek sê altyd dat blogging 'n maklike ding is om te doen, maar 'n moeilike ding om te bemeester.

Dit neem tyd vir 'n aspirant-blogger om sekere slegte gewoontes uit te stryk. Selfs mense wat vinnig oplaai maak baie foute langs die pad. Iemand wat nuut is om te blog, kan 'n dosyn boeke lees oor hoe om 'n blog te bou, te bevorder en te monetiseer. Tog is daar geen twyfel dat hulle dan sal wegkom en baie foute maak wat daardie boeke aangeraai het nie. Dit is nie sleg nie, aangesien die identifisering van jou foute en die leer van hulle is een van die beste maniere om te verbeter.

Een van die beste onderrigmetodes wat beskikbaar is, is die gevallestudie. Deur real-life gebeure te sien, kan jy leer wat om te doen en wat om nie te doen nie. Vandag wil ek graag 'n terugwerkende gevallestudie aan u voorlê BloggingTips.com; 'n blog wat ek in 2007 gestig het en later in 2010 verkoop. Dit bly een van die gewildste blogging advies blogs op die internet.

Voordat ek die blog begin het, het ek hoofsaaklik geld aanlyn gemaak deur besprekingsforums en webwerwe vir klein inhoud. Die aanvang van BloggingTips het die rigting van my werk aanlyn verander. Sedert daardie dag het die grootste deel van my inkomste uit blogging gekom. Blogging Tips was my eerste ernstige blog en ek het uit die verkoop van die blog gekom, met baie ondervinding op blogging.

Op 'n manier was BloggingTips my reis van 'n beginner na 'n ervare blogger.

Daarom is dit die perfekte blog vir my om 'n gevallestudie vir almal van julle te gebruik. Ek hoop jy geniet die artikel :)

My inleiding tot Blogging

Blogging het sy wortels in die laat 90s, maar dit was nie tot die middel van die 2000s dat ons kommersiële webwerwe gebruik het om blogs te gebruik om inhoud te publiseer nie. Ek het per ongeluk by blogs geval. Toe ek die eerste keer na Asië en Australië teruggekeer het in 2003, het ek 'n galerywebwerf vir my vriende en families geskep. Ek het die webwerf gebruik om fotos van ons reise op te laai.

Ek het in 2004 en 'n bietjie in 2005 gereis, maar dit was nie tot 2006 dat ek weer op 'n lang reis gegaan het nie. Hierdie 9-maandreis het weer in Asië gevat, voordat hulle 'n maand terug in Australië was, en dan na Nieu-Seeland vir 6 maande (terug na die Verenigde Koninkryk via Japan en Duitsland).

Ek het jare voorheen opgemerk dat ek dieselfde en oor en oor aan vriende en familie in e-posse gesê het. As jy op reis is, het jy nie baie tyd om in internetkafees die hele dag te skryf nie. So het ek die galery na 'n subvouer verskuif en dan 'n blogkopie na die wortel van die domein opgelaai. Dit het my toegelaat om updates vir almal te plaas. Dit het my baie tyd spaar.

Ek het baie verskillende blogplatforms getoets voordat ek uiteindelik besluit het Serendipity. Die foto hieronder wys hoe basies die blog was. Op daardie stadium het ek professionele webwerwe besit, maar ek het nie die punt gesien om geld of tyd te spandeer om die ontwerp te verander as dit net my vriende en familie was wat dit gekyk het nie.

Een van my eerste blogs
My reis blog was basies om die minste te sê, maar dit het 'n doel gedien.

As gevolg van die hoeveelheid blogplatforms wat ek vir my persoonlike blog probeer het, het ek blogplatforms gebruik vir sommige inhoudswebwerwe wat ek besit. Ek het 'n blog by my besprekingsforums gevoeg, en ek het ook 'n byvoeging bygevoeg wat lede toegelaat het om hul eie blogs by te voeg. Sommige van my ouer webwerwe het statiese lêers gebruik (dws het nie 'n databasis gebruik nie), daarom het ek daardie webwerwe opgradeer om die inhoud makliker te bestuur.

Hoekom 'n blog oor Blogging?

Ten spyte van die gebruik van blog sagteware met my forums, op my reis blog, en as 'n CMS; Ek het nog steeds nie 'n stand-by-blog uitgevoer nie. Daarom het ek begin dink oor waaroor ek kan blog. My eerste idee was om Begin 'n daaglikse blog oor poker. Ek het self baie poker blogs op daardie tydstip gelees, so ek het geweet dit kan gewild wees. Op die ou end het ek besluit om die poker blog by my bestaande gemeenskap te voeg om voordeel te trek uit die verkeer daar. As jy terugkyk, sou die poker blog meer sukses gehad het as ek dit self op die been gebring het, want ek kon in elk geval nie bywerkings aan forumlede op die forum wys nie (dit was net 'n skakel op die spyskaart. Daar was geen aktief nie opdaterings op die forum).

Daar is 'n miljoen blogs oor blogging vandag. Terug in 2006 was daar nie soveel nie, alhoewel dit voel dat dit 'n bietjie oorversadig was. ProBlogger het in 2005 gelanseer, en was tereg die gewildste blog oor die blogging (destyds is dit tot vandag toe).

ProBlogger
ProBlogger in 2006

Baie min blogs was op dieselfde standaard as Darren Rowse se blog.

Die meeste gee, wat ek as sleg beskou het.

In die vroeë 2000's het ek ongeveer 'n dosyn webwerwe gehad wat ek gebrandmerk het Webmaster Ryk. Hierdie webwerwe het gefokus op soekenjins, geaffilieerde netwerke, webmeestergereedskap, ens. Terwyl ek elke dag nuwe nuus was oor blogging, het ek jare bestee om artikels te skryf oor die bou van verkeer na 'n webwerf, SEO en affiliasie.

Daarom het ek besluit om 'n blog oor blogging te begin. Op baie vakke het ek myself baie ervare beskou, daarom het ek gevoel dat ek baie ander bloggers gehad het wat op eenvoudige onderwerpe fokus. Ek was dalk 'n bietjie bedrieg. Terwyl ek al vir 'n aantal jare aanlyn gewerk het, was my skryfwerk verskriklik (verleentheid so).

Dit was duidelik dat ek op die daad van blogging moes werk.

Die bekendstelling van die blog

Ek het die domeinnaam BloggingTips.org op 11 Februarie 2007 geregistreer. Kort nadat ek die domein geregistreer het, het ek begin beweeg om BloggingTips.com te beveilig. Ek het my oë gekyk na die .com-weergawe van die naam van die begin af. Ek het geweet dat die COM uitbreiding baie makliker is om te merk. Ek het ook geweet dat hoe meer ek die blog op die ORG uitbreiding ontwikkel het, hoe meer sal die COM uitbreiding die moeite werd wees. Daar was dus 'n risiko dat ek die blog vroegtydig sou begin om die prys van die domein wat ek nodig gehad het, te stoot.

Aan die ander kant van die muntstuk wou ek nie weerhou om die blog te loods nie. Ek het baie idees gehad oor wat ek met die blog wil doen, en ek wou die bekendstelling maande lank nie weerhou nie as gevolg van die domeinkwessie. Daarom het ek die blog 'n maand later op 12 Maart 2007 op BloggingTips.org bekendgestel. Gelukkig hoef ek nie lank te wag om die blog na BloggingTips.com te skuif nie, want ek het die COM-uitbreiding een maand later vir $ 1,250 verseker.

BloggingTips Aanvanklike Ontwerp
Die aanvanklike ontwerp het die tagline "Neem jou blog na die volgende vlak!". Dit het ook 'n spotprentmaskot van myself in 'n supermanpak gehad.

Toe ek die blog van stapel gestuur het, was ek in Auckland, Nieu-Seeland. My roetine was elke dag dieselfde. Ek sal wakker word oor 9, gryp iets vinnig om te eet, en dan twee uur na die gimnasium. Ek sal dan terugkom en werk vir BloggingTips vir ongeveer vyf of 6 uur. Later sal ek 'n uur of so lank Muay Thai-opleiding doen. Dan sal ek snags nog 'n paar uur werk nadat ek geëet het.

Blogging Tips het vanaf die begin altyd 'n hoë poskoers gehad. Sommige dae sal ek drie artikels in 'n dag publiseer. Tussen Mei en Junie sou ek en my vriende oral in Nieu-Seeland per bus reis, en ek kon nie so gereeld skryf as ek op reis was nie. Daarom het ek al my artikels vooruit geskeduleer en probeer dan meer skryf as en wanneer ek kon.

Die meeste van die inhoud wat in die eerste vier of vyf maande op die blog gepubliseer is, is self geskryf (behalwe 'n paar artikels). My werkkoers was meedoënlose. 'N Vinnige blik op die BloggingTips-argiewe toon dat ek meer as een keer per dag in Maart 2007 gepos het. In April het ek 60 artikels gepubliseer en in Mei het ek 71 gepubliseer.

Gestig die blog

My promosiestrategie gedurende die eerste drie maande was nogal reguit vorentoe:

  • Publiseer baie artikels
  • Kry resensies op soortgelyke blogs om my blog onder die aandag van meer mense te bring
  • Wees aktief op ander mense se blogs en lewer goeie kommentaar
  • Gaste plasing
  • Omskep almal wat my blog besoek het aan 'n intekenaar

Ek het ook 'n paar kompetisies aangebied, waaronder een in Junie 2007 wen 'n web hosting rekening, $ 100 in kontant, en 'n blog wat ek aan die begin van 2007 gekoop het wat op die Microsoft Zune. Ek het ook 'n ander kompetisie aangebied wat toegelaat het dat bloggers hul eie maskot sal wen.

Microsoft Zune
Ten spyte van hoeveel mense al was die Zune 'n fantastiese MP3-speler. Dit het 'n pragtige gebruikerskoppelvlak gehad wat ver van sy tyd af was.

Die betaalde resensies het baie nuwe intekenare op die blog gebring. Ironies genoeg het ek 'n resensie op Zac Johnson se blog gekry, die blogger wat later die blog by my sou koop.

Verreweg die grootste opbrengs het gekom uit my resensie op John Chow se blog. 'N Paar maande later skryf ek oor hierdie ervaring met betaalde resensies, waarin ek die verkeer wat ek uit die John Chow-resensie gekry het, uiteensit.

John Chow Traffic Spike

Ongelukkig, aangesien die Feed Burner-voer na die nuwe eienaar oorgedra is toe ek die blog verkoop het, kan ek u nie enige statistieke toon oor die groei van intekenare gedurende hierdie tyd nie.

Ek het egter steeds toegang tot sekere statistieke via Google Analytics. Soos u kan sien, het ek oor 1,000-besoeke van die John Chow-resensie ontvang. Ek het ook baie nuwe intekenare, maar my daaglikse verkeer het na 'n paar dae na 'n soortgelyke vlak gedaal.

John Chow Traffic Spike

Neem dit na die volgende vlak

In die somer van 2007 het ek baie ander bloggers gebring om my te help om inhoud vir die blog te skryf. Aangesien ek myself nog gereeld skryf, het die pos frekwensie grootliks toegeneem. Teen September was die maandelikse poskoers rondom 90-artikels per maand (3 per dag). Die meeste ander blogs op die oomblik gepubliseer artikels 3-4 artikels per week.

Was dit 'n goeie besluit om soveel inhoud te publiseer? In terugblik, waarskynlik nie. Blogs soos Mashable het het hulself gevestig deur hoëvolume-pos. Hierdie tegniek werk goed vir nuus tipe webwerwe, maar dit was nie reg vir 'n blog-advies blog nie.

Eerstens, die blote volume artikels wat gepubliseer word, het sommige lesers oorweldig. Ek onthou 'n paar mense wat sê dat hulle gevind het hulle het dit moeilik gevind om op hoogte te bly. Tweedens, die meeste artikels was slegs 500-1,000 woorde lank. My eie artikels was gewoonlik langer, soms 'n paar duisend woorde lank.

Op verskillende stadiums van die lewe van die webwerf het ek ongeveer 'n dosyn bloggers gereeld geskryf. Elke blogger moes een of twee keer per week publiseer. Ek het dit opgestel sodat outeurs die vryheid gehad het om die inhoud op hul ontwerpte dae self te skeduleer. Soms het dit teruggeval, soos skrywers op die verkeerde dag of op die verkeerde tydstip sou publiseer. Oor die algemeen het die stelsel egter goed gewerk, en dit het verseker dat daar elke dag minstens twee artikels gepubliseer is, selfs al is een skrywer siek.

Een van die probleme van hierdie hoë plasingskedule was dat die artikels wat ek baie tyd spandeer het, soms in die skare verlore raak. Ek dink dit was op my eie onervaring met die blogging op daardie tydstip. In die volgende jare sal ek meer doen om die beste artikels op die blog te beklemtoon.

As ek terug moes gaan en die blog weer begin, is die kwaliteit van die poste iets waaraan ek meer klem gelê het. Dit is moeilik om jou punt oor te haal in slegs 500-woorde, so baie plasings het net 'n onderwerp aangeraak eerder as om die onderwerp in diepte te verduidelik.

So as ek weer so 'n blog moes begin, sou my primêre fokus wees op die publisering van lang in-diepte artikels (op dieselfde manier wat Web Hosting Secret Revealed nou doen).

Die ontwerp van Blogging Tips

Ten spyte van die gebruik van 'n paar verskillende blogplatforms in die verlede, is BloggingTips gelanseer met behulp van WordPress. Dit was die platform wat ek regdeur die lewe van die blog gebruik het en die platform wat ek vandag vir al my inhoudwebwerwe gebruik.

Wat interessant is, is dat die blog van stapel gestuur is toe ek nuut was vir WordPress. Ek het voortdurend nuwe dinge oor die platform geleer en nuwe plugins nagegaan. BloggingTips was dus altyd in 'n toestand van evolusie. As gevolg hiervan het die blog baie herontwerpe gehad. Dit het verseker dat die blog altyd op hoogte gehou word met die nuutste vordering in WordPress.

BloggingTips.com Ontwerp #1

Ek het al die ontwerpe self gedurende die eerste jaar geskep. Na die ontwerp wat by die bekendstelling gebruik is, het ek 'n eenvoudige ontwerp geskep met behulp van die Revolusie Tema, 'n raamwerk tipe tema wat deur Brian Gardner ontwerp is. Op baie maniere kan Revolusie beskou word as die voorganger van sy vlagskip Genesis Framework, wat is die raamwerk waarna ek tans gebruik maak my persoonlike blog en op baie klein inhoud webwerwe ek besit.

Die logo wat ek by die bekendstelling gebruik het, is ontwerp deur die man wat my maskot ontwerp het. Ek was nooit 'n fan van die logo nie (hy het self gesê dat die logo's nie sy spesialiteit was nie). Daarom het ek grafiese ontwerper David Airey genader vir 'n professionele vervanging. Ek was lief vir die eenvoudige vet styl wat hy opgedaag het. Ek sal voortgaan om die logo op die blog te gebruik totdat ek dit verkoop het (wat illustreer hoeveel ek daarvan hou soos ek alles anders verander het!).

Blogging Tips Ontwerp
Sport 'n splinternuwe professionele logo van David Airey.

BloggingTips.com Ontwerp #2

In 2008 het ek 'n herontwerp van 'n professionele ontwerper. Die kantbalk was baie meer tydige en volledige inhoudposte op die tuisblad is vervang met uittreksels. Dit het ook 'n verbeterde intekeningarea boaan die sidebar.

Blogging Tips Ontwerp
Die wit agtergrond bly, maar die tema is 'n bietjie donkerder

BloggingTips.com Ontwerp #3

Die volgende jaar (2009) het die blog nog 'n herontwerp. Hierdie keer het Mike Smith 'n persoonlike ontwerp vir my geskep. Teen hierdie tyd het ek vaardig geword om te weet wat en moet nie in blogontwerpe ingesluit word nie. 'N Banier is opgeneem in die kop om inkomste te verhoog en inligtingskakels is bo-aan die bladsy geplaas (kontakbladsy, ens.).

Blogging Tips Ontwerp
Die eerste ontwerp wat nie 'n wit agtergrond vir die hoofinhoudgebied gebruik nie.

Al met al was ek tevrede met die ontwerpe wat ek op die blog gebruik het. Ek het nie die vyftien duisend dollar gespaar wat ek nodig gehad het om die professionele ontwerp wat ek gedroom het te kry nie, alhoewel die ontwerpe altyd professioneel was.

Hoe ek probeer het om die webwerf te monetiseer

Monetisering Blogging Tips is nie iets wat ek effektief gedoen het nie (agterna is 'n wonderlike ding!). Gedurende die lewe van die blog, Dit het ordentlike geld gemaak deur geaffilieerde skakels en banner advertensies. Dit het ook goeie geld gemaak deur middel van betaalde resensies. In daardie opsig het ek die blog goed gemaak.

Waar ek misluk het, was konsekwente inkomste deur die verkoop van produkte. Die snaakse ding is, ek het produkte vrygestel. Trouens, ek het baie produkte vrygestel, maar ek het die oorgrote meerderheid produkte gratis aan diegene wat aan my nuusbrief onderteken het, weggegee.

Die boeke wat ek geskryf het, was 'n goeie voorbeeld hiervan. Hulle het almal in lengte gewissel. Een daarvan was 48-bladsye, 'n ander was 63-bladsye, 'n ander was baie korter. Ek moes waarskynlik die boeke verkoop wat lankal verby was vir 50-bladsye, al was dit net vir 'n paar dollar. Op daardie stadium het ek meer lang termyn gedink, en probeer om mense te kry om my nuusbrief in te teken sodat ek later meer premieprodukte aan hulle kan druk.

Blogging Tips Books

Ek het ook baie WordPress-temas vir WordPress-gebruikers vrygestel. In die eerste jaar het ek 'n paar basiese ontwerpe vrygestel. Ek sal dit later van aflaai aflaai, aangesien WordPress gevorder het tot waar dit nie meer funksioneel was nie, en dit was nie die moeite werd om my tyd op te gradeer nie. Sommige temas was baie gewild, insluitende die ontwerpe Evolusie, Orkaan en Beginsel.

Die Evolusie-tema was ongelooflik gewild. Dit was 'n veelsydige tema wat in blou, groen of rooi beskikbaar was. Al hierdie temas het 'n skakel in die voetskrif terug na BloggingTips ('n gewilde tegniek op die oomblik). Ek het gebruikers aanbeveel dat hulle hierdie skakels kan verwyder as hulle wou, maar baie het die skakel terug gehou as 'n manier om dankie te sê.

Met die WordPress-temas, was die idee om meer WordPress-gebruikers aan te moedig om die blog te besoek, sodat toe ek 'n premie WordPress-tema vrygestel het, sou ek baie WordPress-gebruikers sou bemark. As die geheue my reg het, het ek aanvanklik 'n premium ontwerp deur BloggingTips self verkoop.

Kort daarna sal ek begin met die verkoop van ontwerpe deur die webwerf Blog Themes Club. Begin met 'n vennoot (Sarah), ons het vier ontwerpe in die klub aangebied (meer is beplan). Dit kos $ 49 vir toegang tot alle ontwerpe en het premieondersteuning. Kliënte kan temas individueel vir $ 19 koop, maar hulle sal nie ondersteuning kry nie. Die ontwerpe het nie goed verouder nie, alhoewel hulle vier jaar gelede nie uit sy plek gekyk het nie.

Blog Temas Club
Vier unieke WordPress temas is vrygestel op Blog Themes Club.

Die temas klub het sommige lidmaatskap verkoop, maar ons het gou besef dat die verskaffing van goeie ondersteuning baie tydrowend was. 'N groter kommer was die ontwikkeling van nuwe temas. Ek was 'n blogger / bemarker en Sara was 'n koder. Daar was geen ontwerper op ons span nie. Ons het ontwerpe saam gekoop en toe verseker Sarah hulle is korrek gekodeer vir WordPress (sy was 'n goeie WordPress-ontwikkelaar). Ek het die bemarkings kant van dinge hanteer en ons het albei gewerk aan ondersteuning.

Ons plan was om alle winste te herbelê in die ontwikkeling van nuwe ontwerpe, maar na 'n paar maande het ons besluit om na iets anders te beweeg. So het ons die blog verkoop en die winste verdeel. Ons het nie geld verloor deur die werf nie, maar dit het op tyd 'n groot drein geword. Op 'n positiewe manier was dit 'n goeie leerervaring in die ontwikkeling van 'n lidmaatskap-webwerf.

Ek moes dinge 'n bietjie anders gedoen het en meer informatiewe produkte vrygestel het, of dalk 'n lid-enigste kursus geloods. Dit was 'n slegte besluit om 'n WordPress-tema winkel te begin. Ek het baie ondervinding met WordPress gehad, hoewel ek nie 'n ontwerper was nie, so ek het nie volle beheer oor enigiets gehad nie. Miskien sou dit meer sukses gewees het as BloggingTips destyds meer geld verdien het, want ek kon beter ontwerpers vir die projek gehuur het.

So om op te som: BloggingTips het goeie geld gemaak, maar dit kon soveel meer gemaak het.

Die besprekingsforums

BloggingTips was van stapel gestuur met besprekingsforum van die heel eerste dag af. Die forums was nogal gewild op een punt, maar uit 'n sake-oogpunt was dit 'n totale tydverspilling. Dit het nul inkomste gebring en 'n groot hoeveelheid van my tyd gedreineer.

Daar was 'n paar groot bloggers in die gemeenskap. Ongelukkig was daar ook baie lui bloggers. Mense sal probleme plaas en hulp vra. Ek, of 'n ander lid, sal dan 'n lang gedetailleerde antwoord stuur wat verduidelik wat hulle nodig het om te doen. Dikwels sal mense vra: "Kan jy dit nie net vir my doen nie?". Hierdie lui half-assed benadering om aanlyn te werk was baie frustrerend. Die situasie kon opgelos gewees het deur lede 'n fooi te hef om deel te neem en ondersteuning te kry (agterna sien weer!).

Zac het besluit om die forums van BloggingTips te verwyder toe hy die webwerf gekoop het. Ek het destyds gedink dit was 'n slegte besluit, maar ek glo nou dit was die regte skuif op daardie tydstip. Dit was die afgelope jaar vatbaar vir spammers omdat die forumsoftware nie opgedateer is nie, maar Zac het onlangs met my gepraat oor sy planne om die forums te herlaai.

BloggingTips Forums
Die forums was een keer gewild. Ongelukkig, sodra dit nie meer ondersteun is nie, het dit vir spammers vatbaar geword.

'N Vinnige blik op twee verkeersspikes

Terwyl ek die verkeerstatistieke van BloggingTips nagegaan het, het ek twee groot spykers in die verkeer gesien. Een op Maandag 26 November 2007 en die ander op Sondag 19 Julie 2009. Ek onthou laasgenoemde baie duidelik, aangesien dit die skrywer en komediant Stephen Fry betrokke was. Hy het 'n tweet na sy volgelinge gestuur, wat binne 'n dag of so meer as twaalf duisend besoeke aan 'n artikel op die blog gelei het. Dit was 'n bizarre ervaring om hom te tweet oor my blog, want hy was een van die beroemdste bekende persoonlikhede op Twitter.

Blogging Tips Traffic Spikes
Ek vind dit altyd interessant om te sien wat 'n groot toename in die verkeer veroorsaak het.

Die vroeëre punt is veroorsaak deur 'n BloggingTips-artikel wat op die gewilde gemeenskap gelys word Fark.

Om die een of ander rede het die gemeenskap nie 'n artikel gehad met die titel 'Blog Etiquette: Die Reëls is eenvoudig deur Deborah Ng. Wat ook al die rede is, het die blog meer as twintigduisend besoekers ontvang as gevolg van die skakel op Fark. Gek. Dit is net jammer dat die verkeer nie geteiken is nie :)

Hoekom het ek besluit om Blogging Tips te verkoop

Baie bloggers eindig hul blog op die verkeerde tyd verkoop. Hulle verkoop dit ook te vroeg en sny hulself kort, of hulle hou dit te lank en sien die waarde van hul blogval omdat hulle dit nie meer opdateer nie.

Ek het altyd langtermynplanne vir BloggingTips gehad, alhoewel ek oorweeg het om die blog aan die einde van 2008 te verkoop. Toe was ek op pad na Thailand vir 'n 3-maandreis om Muay Thai te doen. Ek het geweet dit sal moeilik wees om vyf tot ses uur opleiding per dag te doen, asook om 'n blog vol te hou. Ek het besluit om te verkoop, wat destyds die regte besluit was.

'N Jaar later, aan die einde van 2009, het ek begin dink aan verkope. My redes hiervoor was egter anders. Ek het nie probeer om die blog te verkoop as gevolg van tydsbeperkings nie, ek het gedink om te verkoop omdat ek iets nuuts wou doen. Die blog het 'n paar duisend besoeke per dag gekry, en ek het baie geld deur die blog gemaak deur geborgde poste en produk resensies. Dit kan dus vreemd wees om selfs te dink oor die verkoop van die blog toe dit vinnig vinnig groei.

BloggingTips Traffic
Die blog was gemiddeld rondom 2,500 daaglikse unieks wanneer dit verkoop is.

Die waarheid is, ek is uitgebrand. Ek was verveeld met die webwerf. Ek was regtig. Toe ek die blog verkoop het, het dit meer as 2,500 bladsye inhoud op die werf gehad. Ek het meer as een duisend van daardie artikels geskryf. As gevolg hiervan het ek verveeld geraak oor skryf oor die daad van blogging.

beplanning wat voorlê

Op hierdie tydstip was ek al beplan my volgende blog (wat op WordPress sou fokus). Ek moes my volgende blog geloods het terwyl ek BloggingTips gehad het, want ek kon my nuwe blog aan my bestaande gebruikersbasis bemark het.

Natuurlik kan baie mense sê dat ek die blog lank moes hou en net iemand gehuur het om die blog vir my te handhaaf. Die gedagte het my kop gekruip, maar ek het destyds 'n gevoel gehad dat ek die blog geneem het sover ek dit kon vat. Ek het geweet dat die blog sal voortgaan om te groei, maar ek was nie oortuig dat ek die blog kon groei in die tydskaal wat ek wou hê nie. Miskien het ek gevoel na die ervaring van die launch van BlogThemesClub. Ek het my aanvanklike belegging terug op die projek gemaak, maar dit was net omdat ons besluit het om ons verliese te verkoop en te verkoop voordat ons meer tyd op die terrein spandeer. Die hele ervaring het gevoel dat ek probeer het en misluk het.

Daarbenewens sou die verkoop van Blogging Tips my twee dinge gegee het: tyd en geld. Dit is baie moeilik om 'n nuwe blog te begin wanneer jy voltyds aan 'n ander werk; en ek het geweet dat die verkoop van die blog my die vryheid sal gee om al die idees vir my nuwe blog te implementeer.

Ek het oor die jare baie webwerwe verkoop (honderde). Ek kyk terug na 'n paar webwerwe wat ek tien jaar gelede verkoop het en dink: "Ek wens ek het die webwerf vandag nog gehad." Omstandighede dikteer soms wat gebeur met die webwerwe wat ons besit. Ek voel sterk dat die meeste van die webwerwe wat ek verkoop het, op die regte tyd verkoop is, insluitend BloggingTips.com.

Verkoop van die blog

Sodra ek besluit het om BloggingTips te verkoop, het ek die webwerf te koop aangebied op Flippa. Ek het nie regtig veel gehad om te verloor asof ek nie die prys gekry het wat ek wou hê nie, ek sou net die blog hou en dit verder ontwikkel. (Daar was ook altyd die kans dat die verkoop die blog aan 'n nuwe gehoor sou blootstel).

Dit is aan die einde van 2009 te koop aangebied. BloggingTips was destyds net minder as tweeduisend dollar per maand en het meer as 8 duisend intekenare gehad. Baie hoë profiel bloggers het aangebied, waaronder Yaro Starak. Die veiling kan word nog op Flippa gesien ten volle as jy nuuskierig is oor wat ek in die veilinglys geskryf het.

Flippa Auction
Die veiling was gewild onder baie entrepreneurs wat die veiling wou wen. Uiteindelik het die geaffilieerde bemarker, Zac Johnson, die $ 60,000-knoppie "Nou koop" geklik.

Ek was baie gelukkig dat die webwerf verkoop is aan 'n groot koper.

Zac Johnson was bekend om 'n geaffilieerde bemarker en 'n blogger te wees.

Hy het 'n veilige en vinnige transaksie verseker en die grootste deel van die geld uit die verkoop van die blog het na 'n deposito vir my huis gegaan. Sedert ek die webwerf aan Zac verkoop het, het ek met hom gebly. Ons praat gereeld op Google oor ons webwerwe en help mekaar uit wanneer ons kan.

BloggingTips
Zac Johnson gaan voort met BloggingTips tot vandag toe.

Zac loop steeds BloggingTips. Hy het sy eie seël op die blog geplaas en dit word daagliks bygewerk deur Zac en 'n gasheer van ander bekende bloggers. Ek moedig jou aan om dit uit te check as jy nog nooit die blog gelees het nie.

oorsig

BloggingTips was my drie jaar lange kursus vir blogging. Ek het as 'n beginner by die projek ingegaan en uitgestap met 'n duidelike beeld van wat blogging is en nie.

Dit was interessant vir my om terug te kyk oor die tydperk. Ek het baie foute onderweg gemaak. Byvoorbeeld, ek kon myself baie tyd gespaar het deur nie die gemeenskap op te bou in die besprekingsforums nie. Hulle was 'n afleiding. Een keer, as gevolg van ernstige probleme met spam, het ek almal gedwing wat 'n kommentaar wou laat registreer om by die blog te registreer. Hierdie kommentaar het aansienlik gedaal en ek het my besluit vinnig omgekeer. Dit was so 'n slegte skuif van my kant wat ek gedwing het om te doen omdat WordPress nie destyds spam gemanipuleer het nie.

Ek kyk nie terug na die foute wat ek met spyt gemaak het nie. Die sukses wat ek sedert BloggingTips gehad het, is deels te danke aan foute in daardie tydperk. Ek het baie lesse geleer gedurende die drie jaar wat tot vandag toe by my gebly het. Dit gaan terug na wat ek aan die begin van hierdie artikel gesê het. Jy kan al die boeke wat jy wil lees lees, maar die beste manier om te leer is om jouself daar te gooi, foute te maak en van hulle te leer.

Moet dus nie bekommerd wees as jy baie foute in blogging maak nie. Die belangrike ding is om te erken wat jy verkeerd gedoen het en maak seker dat jy dit nie weer in die toekoms doen nie. Soos u kan sien uit hierdie gevallestudie, het elke blogger daar buite baie foute gemaak op hul reis na sukses. Laat dus nie die teenspoed in jou pad staan ​​nie.

As jy hierdie artikel geniet het, moedig ek jou aan om op hierdie blog in te skryf (Web Hosting Secret Revealed) Via Facebook, of Twitter. Jerry het 'n paar groot planne vir die webwerf en ek waarborg dat jy die artikels wat hy in die winkel vir julle almal het, sal geniet.

Dankie vir die lees,

Kevin

Oor Kevin Muldoon

Kevin Muldoon is 'n professionele blogger met 'n liefde vir reis. Hy skryf gereeld oor onderwerpe soos WordPress, Blogging, Productivity, Internet Marketing en Social Media op sy persoonlike blog. Hy is ook die skrywer van die beste verkoop boek "The Art of Freelance Blogging".